Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vagyok. Van egy (162 db)

Nekem menstruáció kimaradásom van? 12 éves korom óta van menzeszem de soha nem volt pontos 16 éves vagyok van egy 7 honapos kisfian négse jelentkezik a menzeszem 1 szer volt szülés után! Az lehet ok hogy fogytam 51kilo vagyok és 56 szoktam lenni?

Legjobb válasz: Ez igen! Gratulálok a kisfiadhoz! Hogy sikerült 15 évesen?? Amúgy szülés után idõbe telik, mire beáll újra a menstruáció. Ilyen kevés fogyástól általában nem szokott még elmaradni, de nem kizárt. Menj dokihoz!

Ez igen! Gratulálok a kisfiadhoz! Hogy sikerült 15 évesen?? Amúgy szülés után idõbe telik, mire beáll újra a menstruáció. Ilyen kevés fogyástól általában nem szokott még elmaradni, de nem kizárt. Menj dokihoz!
szia. igen lehet ok. hirtelen fogyás, lehet felborult a hormonháztartásod.Elég ok ez is hogy késsen.Gratula a babádhoz:)
jézusom te már akkor 15 évesen keményen vágtad a témát a szex-ben ehhez csak gratulálni tudok én biztos szégyenleném magam hogy ilyen korban szülök:S:S:S gyakorlatilag nem is éltél hogy ugy mondjam, de ezútán már fogsz mert fel van adva a lecke

Először is: 16 éves vagyok.Van egy fiú, aki nagyon tetszik, ő 22 éves.Németországban lakik..elég messze.Mi legyen most? Kezdeményezzek?

Nagyon aranyos, mindig beszélgetünk ( persze nem úgy,mint a mai fiatalok,hanem normálisan,él?ben.:-))Sokat szoktunk nevetni, úgymond szivatni egymást - nem durván - és nagyon jó barátok vagyunk. Csak az a gond,hogy nekem Õ nagyon tetszik.Csak nagy a távolság..:-(

Legjobb válasz: mond el neki õszintén, hogy mit szeretnél, sokkal jobb mint játszadozni! ettõl nem fog a kapcsolatotok megromlani!

mond el neki õszintén, hogy mit szeretnél, sokkal jobb mint játszadozni! ettõl nem fog a kapcsolatotok megromlani!
Csatlakoznék az elõtettem szólóhoz!:) Ha õszintén meg mondod neki mit szeretnél akkor megkönnyebbülsz lelkileg. Nem fogod azon törni magad hogy akkor most mi is legyen!
Persze érdemes elmondani neki, de ne ringassd magad álmokba; nem feltétlenül életképtelen egy kapcsolat ekkora távolságból, de inkább csak akkro, ha már évek óta együtt vagytok, nem úgy, hogy elve így indultok.
Hát igen a barátságban az egyik fél mindig többet akar:) Szerintem küldj felé olyan egyértelmû jeleket hogy észre vegye hogy tetszik neked és ha õ is így gondolja akkor lépni fog. Ha nem akkor õ csak a barátot látja benne. De ha még adnál ennek a dolognak mégegy esélyt akkor mond el neki hogy te többet érzel. Sok síkert!:)
Meg ne dugjuk helyetted?
Miva' ?
hello szia szevasz, van nálatok terasz?!
kérdezd a hobbijáról/hobbijairól. zene, film.bármi hétköznapi témával lehet indítani beszélgetést
elsõ kommenten röhögtem:) Ezeket a kérdéseket mindig figyelem, és nem tudom eldönteni hogy ez most nagyon röhejes vagy nagyon siralmas...Inkább az utóbbi felé hajlanék. Mégis mit vársz? Te ismered a lányt, vagy ha nem is ismered, de mi még csak azt sem tudjuk kirõl van szó. De még ezt se vegyük figyelembe, nézzük csak azt hogy 16 éves vagy, és nincs annyi fantáziád, hogy ennyit írj: Szia, már régóta próbáltam rávenni magam hogy üzenjek, de csak most sikerült. Beszélgetnél velem? ennyi. Mit kell ezt túlzásba vinni, legyél rugalmas és spontán. Mégis milyen kérdést vársz? Írj neki egy sort, válaszol rá, te meg arra válaszolsz. Vagy ha meg személyesen akkor ugyan ez. Odamész és adod magad..

16 éves vagyok, van egy kis vendéglátós tapasztalatom. Dolgozni szeretnék. Tanácsok hogyan kezdjem?

Keressek egy diákszervezetet vagy jelentkezzen a meghirdetett munkára és beszéljem meg a főnökkel?

Legjobb válasz: Diákszövetkezeteknél próbálkozz, mert "kis vendéglátós tapasztalat"-al sehol nem fognak veled foglalkozni a vendéglátásban.

Diákszövetkezeteknél próbálkozz, mert "kis vendéglátós tapasztalat"-al sehol nem fognak veled foglalkozni a vendéglátásban.
A mekiben és hasonló gyors éttermekben elfogadják a "kis vendéglátós tapasztalatot" Oda érdemes csak úgy bemenni és a menedzsertõl rákérdezni hogy kell-e munkaerõ..
A kérdező hozzászólása: köszi! Amúgy felszolgálni tudok, standard koktélokat el tudom készíteni, kávékülönlegességeket ismerem, latte art-ot alapszinten mûvelem. Plusz 2 nyarat lehúztam egy meleg konyhás büfében (pizza, lángos, hamburger, gyros, palacsinta, frissensültek)

14 éves vagyok. Van egy 16 éves barátom. Már fél éve együtt vagyunk és szeretnék lefeküdni vele. Ez nem korai?

14 éves vagyok. Van egy barátom(16 éves) már fél éve együtt vagyunk és szeretnék lefeküdni vele. Már elég sokszor beszéltünk a témáról hogy én mikor szeretném, és msot ugy érzem hogy felkészültem.. Szerintetek nem korai még? Mit tudunk csinálni a sima stexen kívül?

Legjobb válasz: Roppant egyszerú, könnyen megjegyezhetõ módszer van erre. Ameddig felvetõdik benned ez a kérdés, amit feltettél: KORAI! Amikor elõször fogja az a bizonyos belsõ hang, amelyik most a kétségeidet erõsítette fel: hogy MOST MÁR IDEJE LENNE..., nos akkor lesz majd ott az ideje.

Ha már eleve felcsendül benned a kérdés, hogy: -"korai-e", akkor ott már gond van, mert ha felteszed ezt a kérdést akkor még nem vsag rá készen...amikor lefeküdtem a párom, utánna magamban elkezdtem gondolkodni: nagyon jó, de ha nem lenne a sex akkor is boldog lennél, nem nagy szám, de szeretem "csinálni". 14 évesen még gyerek vagy akár tetszik hogy ezt mondják akár nem, kicsi vagy a sex-hez. azzal az egész életedet megpecsételed...
Roppant egyszerú, könnyen megjegyezhetõ módszer van erre. Ameddig felvetõdik benned ez a kérdés, amit feltettél: KORAI! Amikor elõször fogja az a bizonyos belsõ hang, amelyik most a kétségeidet erõsítette fel: hogy MOST MÁR IDEJE LENNE..., nos akkor lesz majd ott az ideje.
Huh, hát elég eltérõ válaszokat látok, de ne tedd meg, én fél éve vesztettem el, most 17 vagyok, és nem bánnám ha vártam volna. Nagyon akartam, nagyon régóta voltam akkor a barátommal, de nem tudtam mit csinálok, most is azzal a fiúval vagyok, és semmivel nem tudnak minket szétszedni, de kíváncsi lennék, hogy akkor is velem lenne ha nem tettem volna meg! NEM SZABAD HINNIN A LEG SZAVAHIHETÕBB FIÚBAN SEM. Figyelj: 14 éves vagy, én ilyen idõsen még tanultam, és élveztem az életet, utánna lessz rajtad egy pecsét.észre fogod venni, hogy megváltoztál, nem vagy az aki régen voltál, meg fogsz változni! 14 évesen nem tudhatod mi az igazi Szerelem, mert nem láttad a világot, és nem érted. FIATAL VAGY, élvezd az életet, DE NE SEX KÖZBEN, viháncolj a csajokkal, és a pasikkal ne foglalkozz egy ideig, csak tönkretesznek millió egy péda van rá... szerinem KORAI...
Szia!! Az a helyzet ezzel a dologgal, hogy ezt igazábol te érzed mikor vagy rá felkészûlve. Ilyen idõsen az emberek már ki probálják a szexet, ugyhogy ezt neked kell érezni, és eldönteni hogy akarod e. A 'közösülésen' kivûl még rengeteg módon tudjátok egymást kényeztetni, ott van pl a petting, ami szerintem nagyon jo dolog egymás vágyainak megismeréséhez, meg ilyenek... Tehát ha még nem vagy rá felkészûlve akkor inkább ezzel kényesztessétek a másikat, mintsem valami negativ dolog süllyön ki az elkakodott szexbõl.
En is 14 evesen vesztettem el a szuzessegem, egy nalam 6 evvel idosebb fiuval.Most 25 vagyok es ferjhez mentem ahhoz a fiuhoz.Mar elso babankat varjuk.Nagyon boldogok vagyunk. DE! ha most ezzel az esszel es tapasztalattal lennek 14 eves meg varnek.Lesz meg idod a szexre eleg.Orulj hogy lehetsz meg egy ideig gyerek.
arra azért nagyon kíváncsi lennék, hogy azok a válaszadók akik itt ezt a gyereket arra biztatják, "Ha felkészült" tegye meg, mit szólnának ha néhány év múlva az õ 13-14 éves gyereke elé állna és azt mondaná:anya baj van kiszakadt a gumi, ha egyátalán eszébe jut. Honnan tudná egy 14 éves GYEREK, hogy felkészült? Abban sem vagyok biztos hogy a 14 éves kislányoknak kell az ilyen komolynak hitt kapcsolat.Ebben a korban a fiúk ha szebb lányt látnak arrébb állnak.hogyan fog az a kislány a késõbbi kapcsolataiban viselkedni? Nem vagyok prûd, de látom a dolgok hátterét....
4. hozzászolo, kedves valaki légyszi ne vedd el az önbizalmát, tudod milyen szarul esik az?ha ö akarja, hát tegye meg.ha felkészültnek érzi magát a dologra akkor szerintem semmi kifogás, az ö élete, az ö döntése
Igazuk van az elõttem szólóknak abban, h amíg felvetõdik benned a kérdés, h vajon korai e, addig nem vagy felkészülve a dologra. Inkább csak kíváncsi vagy (ami természetes) v a barátodnak akarsz megfelelni. Sztem elõször ismerjétek meg egymás testét, és reakcióit, lépésrõl lépésre. Rengeteg nagyon joo dolog van még a szeretkezés elõtt, amik mind segítenek a felkészülésben, h tényleg tökéletes legyen az elsõ. Én személy szerint 14 évesen még azt sem tudtam, milyen 1 igazi csók. Inkább élveztem a gyerekkorom.18 évesen voltam elõször szerelmes, és 19 évesen vesztettem el a szüzességem. (Igaz, öbben bepróbálkoztak elötte is..)De örülök, h így történt, megérte várni. :)
Szia, én is 14 éves vagyok és nekem is 16 éves barátom van. Majdnem 1 éve vagyunk együtt, voltak alkalmak amikor már majdnem megtörtént a dolog, de mégsem feküdtünk le még idáig. Igaz már mindketten szeretnénk, és én is felkészültnek tartom magam. De hiába érzem ezt, szerintem jobb kivárni a megfelelõ alkalmat. Ne siesd el a dolgot, ha a barátod igazán szeret, kivárja. na puszi
Ha most kezded mi lesz késöbb....istenem minnél több lesz a k.....
Szexelj vele ! lehet hogy máskor egész életedben nem fogsz szexelni! Ugyhogy használd ki az alkalmat! A fiatalság nem számít!
Én 12 évesen vesztettem el ! Ugyhogy ha nagyon kívánod a szexet hát feküdj le vele!
Szerintem nem korai, csak legyél benne biztos, hogy szeretnéd. A védekezésrõl meg ne feledkezzetek el! A prûd emberekkel meg ne foglalkozz, ennyi idõsen már semmi baj nem lehet abból, ha megismerkedsz az életnek ezzel a részével is. Egyébként én 20 éves vagyok és az elsõ babámat várom, szóval nem valami vénasszony vagyok, meg nagyjából azért tisztában vagyok vele, hogy mennek a dolgok mostanában.
PETTING:D igen ez a legjobb valasz szerintem.Kozel leszel hozza, egyutt, szinte szeretkez;s csak nem hatol beled.Az erzes meg profi, ne kell egybol mindent. Lassankent, aprankent, elvezz minden pillanatot. A szex nem minden:)
szia én is 14éves vagyok!nekem 17 éves barátom van 2hónapja lefeküdtem vele!nagyon jo volt!szerintem szexelni is lehet meg a haverokkal meg a baöiddel is lehetsz sokat!ha úg yérzed tedd meg!de jobb ha elötte pettingeltek!igy nem fog anyira fájni!de a védekzésre nagyon figyeljetek oda!pusza
Igaza van az elöttem szólónak de annyival még kiegészíteném, hogy ha úgy döntesz megteszed és oda adod magad ennek a fiúnak mindenképpen védekezzetek. Használjatok gumit. Gondolom nem szeretnél ilyen fiatalon teherbe esni. De szerintem kezdjétek a pettinggel ha nem vagy biztos magadban. Majd kiderül menet közben akarod-e vagy sem.
szerintem nem korai. ha ugyérzed készen álsz rá, és méltonak érzed a srácot arra hogy vele veszizsd el a szüzeséged. Akkor sok sikert kivánok nektek.:D
"Hallotátok, hogy megmondatott: Ne paráználkodjál!" Máté Evangéliuma 5, 27 14 évesen miért kell lefeküdni valakivel? 14 évesen miért érzi magát felkészültnek egy kislány? Hogy mit lehet csinálni sima szexen kívül 14 évesen? Kérdezd meg a szüleidtõl, hogy õk ennyi idõsen mit csináltak. Én személy szerint korainak tartom ennyi idõs korban. Persze szükség van szexuális felvilágosításra, de azért bíztatni nem kéne a GYEREKEKET!
Ne aggódj! Nem korai, ha felkészültnek érzed magad. Én is 14 évesen veszítettem el a szüzességemet, ennek ellenére nem lett belülem k..va. Mellesleg a dédnagyanyám 80 évvel ezelõtt 14 évesen ment férjhez, akkor ez még vidéken teljesen normális volt. Abban egyet értek a többikekkel, hogy inkább kezdejetek a pettinggel, így legalább megismerhetitek egymás testét, és azt, hogy mi okoz örömet a másiknak. Kézzel, szájjal, simogatással ismerkedjetek egymással, hidd el ez is fantasztikus élmény lesz. És ha késõbb a szexre kerül a sor, akkor kevésbé lesz fájdalmas, és nem fogsz félni se annyira. Ha egybõl, minden tapasztlat nélkül belevágtok a szexbe, biztos, hogy nagy csalódás lesz a vége.
A elõttem szólónak azt üzenem, hogy NEM KÉNE ILYEN PRÛDNEK LENNI. Ha a leányzó úgy érzi felkészült hát tegye meg. A mai fiatalok nagyon korán érnek. De ha úgy érzi nincs még rá felkészülve /márpedig ha ilyen kérdést intéz hozzánk, akkor lehet, hogy még nem biztos a dolgában/ akkor ne tegye meg. A lényeg valóban az, hogy VÉDEKEZZETEK nem csak a nem kívánt terhesség miatt, hanem van már elég sok nyavalya is.:)
Szerintem is korai...egy 16 éves fiú inkább vágyik a sexre szerintem, de egy 14 éves lány, aki még szinte most kezd el teljesen kifejlõdni, képtelenségnek tartom h akár testileg v lelkileg teljesen kész legyen...én 16 éves voltam, fájt elõször is és utána is párszor akár a 10. is és sajnos mai fejjel be kell vallanom( 18 fél vagyok) h talán még most lenne itt az ideje vagy még most sem, mert sexelni nem csak az élvezet miatt kell! Ne hamarkodd el, hidd el semmit nem veszítessz és lehet h késõbb pont emiatt lesz nagyon jó! Várj még szerintem, és ha a barátod szeret igazán, megérti majd:)
Szia! Mindenféleképp korai, sokkal szebb a dolog ha már érettek vagytok hozzá testileg és lelkileg is.Ez még nem 1 komoly kapcsolat , szerintem csak a kíváncsiság hajt titeket..én 18 évesen vesztettem el az elsõ szerelemmel ami most is tart és így nagyon jó volt a dolog érdemes volt kívárni...szerintem....te tudod mit csinálsz, de butaság
Manapság a kislányok nagyon korán érnek, (nekem 3 kislányom van)de CSAK testileg, szellemilegmég nem elég felkészültek. Nekem az a tanácsom, hogy várj még vele!!!!
Az elsõ két válaszolónak van igaza(szerintem). Miért ne tegye?Ha komolynak gondolja... Számításba kell vennie azt, hogy a fiú 16 éves, így azzal (k*r)kufircol, akivel csak tud, csak hogy ne magának kelljen kiverni... De a 2007-08-17 02:00-ás válaszolónak: Mi az, hogy gyerek?Ha felnõttnek érzi magát, ha úgy gondolja, hogy kész rá, hogy jó a partner, hát tegye...Senki nem lesz attól k*rva(prostituált), ha nem 18 éves kora után veszíti el...(szerintem nem véletlenül szabták azt a 14es korhatárt...) De azzal egyet értek, hogy át kell gondolni nagyon... Gondolom ez a lány azóta már legalább a 3.barátjánál tart, és ez csak elméleti, de érdekelne, hogy végül mit tett...

16 éves vagyok van az osztályomba egy csaj akibe minden fiú bele-van zúgva, és megakarják kefélni. De ö tök szentnek mutatja magát mindennap minibe jön. Miért tetszik az összes fiúnak a magas szökés-barna kék szemű exra vékony tündérke?

Én tök átlagos vagyok barna haj barna szem... és a fiúk sem néznek meg alacsony vagyok és aránytalanul vékony de szeretném kikészíteni ezt csajt mert kezd elegem lenni bel?le...

Legjobb válasz: neked csak az a bajod hogy nem téged akarnak megkurni amugymeg ennyi erövel szomszédnak nagyobb tvje van ezért rágyujtom a házát!

neked csak az a bajod hogy nem téged akarnak megkurni amugymeg ennyi erövel szomszédnak nagyobb tvje van ezért rágyujtom a házát!
Ha tényleg a korodnak megfelelõen akarsz viselkedni és nem egy 8 éves kislánynak, akkor ezt felejtsd el most. Mit zavar téged, ha meg akarják dugni? Egészségükre... Az ilyen lányokból lesznek késõbb a diszkók p*csái, te meg büszke lehetnél magadra, hogy nem járkálsz minibe egy iskolába és tartod magad. Meglátod.. picit idõsebb leszel és a fiúk esedezni fognak utánad, hogy te nem vagy olyan lány, mint a hozzájuk hasonlók.. Ezek a lányok nem kellenek a tartós kapcsolatra vágyó fiúknak. De az is lehet, hogy a csaj egyszerûen imádja a miniket és lehet, hogy tök normális. Ezt így nem tudom neked megmondani, mert nem ismerem. Ne így legyél féltékeny, hogy megszívatod... sõt ne is legyél rá féltékeny. Hagyd békén inkább törõdj magaddal. 19/L
sztem várd meg míg mindenki végigmegy rajta, és akkor majd k*rvázhatjátok a barátnõiddel, és a fiúknak is már "elavult" lesz ;D
Irigykedés és gyûlölködés helyett törekedj inkább arra, hogy te is jó megjelenésû lány lehess: kezdj el sportolni, hogy csinosodj, viselj csinos ruhákat, szolid sminket, menj el fodrászhoz..stb. Mielõtt valaki azzal jönne, nem ettõl lesz r.banc valaki. Egy nõ hozza ki magából a maximumot. Ha szürke egér vagy, ne csodálkozz, hogy tojnak a fejedre a fiúk és a csinosabb lányokat zsongják körül. Így van ez mióta világ a világ!
Nem a csúnyácskák magyarázzák be. Ezek valóban buta, beképzeld libák. Én rég jártam már iskolában, akkor is voltak ilyen csajok. Azt vettem észre, hogy kicsit el is vannak varázsolva, azt hiszik, hogy az élet, olyan mint a suli. Persze döglenek utána a pasik, meg hoznak neki csokit... :) de eljön az érettségi, majd a fõiskola és akkor már rá is jönnek, hogy hoppá inkább már ostoba libának nézik... Hidd el el fog ez múlni, néhány év után, már nem is fogsz emlékezni a nevére sem.
azért mert ö népszerübb ezért dögöljön meg?
Ez 16 éves korban így van.A fiúk csak azt akarják, a lányok meg kelletik magukat.Nézz ki jól, és ne vággy rá, hogy végigmenjen rajtad egy fél osztály.Meg fogod találni a párodat, ne izgulj!!
Hát én 15 éve jártam általánosban, akkor is volt ilyen csaj, akit te is leírtál. Középsuliban szintúgy... Ilyen csaj szerintem mindig van egy osztályban. Féltékeny vagy rá? Miért készítenéd ki? Azért mert jobban néz ki?! Én sem bírtam az álszent csinibabát, de nem akartam kikészíteni, csak jót röhögtünk rajta mindig. :) Az ilyen lányokért, csak a tini fiúk vannak oda.
Ez az álszent csinibabázás is nevetséges, ezt már csak ti irigy, csúnyácska kis p.csák magyarázzátok bele: egyszerûen csinos és szép, ad magára, jól teszi. Puffogás helyett tegyetek ti is a külsõtökért!
"Miért tetszik az összes fiúnak a magas szökés-barna kék szemû exra vékony tündérke?" Elõször is, ha lelkileg is tündérke, akkor nem nála van a probléma hanem nálad. És különbenis ki a francnak kellenek olyan pasik akik csak dugni akarnak? A helyébe szeretnél lépni? Az életben az viszi sokra aki a birkatömegtöl független, és nem csak a szórakozást tárgyát keresi, mert maga is azzá válik.
Szerintem egyszerûen csak vágd le a két lábát tõbõl. Aztán már nem lesz olyan nagyra magával! Rosseb a pofáját az ilyennek!!
ne is foglalkozz vele. a veled egy osztba lévõ fiúk meg még gyerekek!! am meg lehet h te tetszel vknek az iskolába, ha az osztba nem. 17F
nézz ki jobban nála :P fodrász, manikûr, smink, pár divatos ruha, és kész az egész :P amúgy meg ah ismernéd, sztem nem mondanál rá ilyeneket... :S
Szerintem a szõkés barna kékszem- magamból kiindulva nem nagyszám, a szõkéknek általában fakó a bõrük, kivéve ha nem szoliznak, a barna haj barna szem sokkal szebb szerintem olyan melegebb, kedvesebb! A mi osztályunkba is volt egy bomba csaj KAtinak hivták, õt sztárolták a tanárok is, igazából csak rossz közegben vagy, a 16 éves pasik idiótácskák, szerintem van olyan fiú is akinek nem is tetszik, csak tudod van egy csordaszellem ezeknél a kanoknál, melyik merné azt mondani hogy nekem a nemszõke nemkékszemû tetszik.
"Miért tetszik az összes fiúnak a magas szökés-barna kék szemû exra vékony tündérke?" Na vajon miért?A kérdésedben a válasz.
Ne legyetek, ne LE LEGYETEK... Szóval én is szép vagyok és csinos, és okos is, az is voltam suliban is. De most arról a tipikus libáról beszélünk, akirõl a kérdezõ hozott fel. Mert õk valóban léteznek. És hogy eszesebbek lennének? Mi már kijártuk a középsulit is jó pár éve, ami csak épp eszembe jut, az egyik csini baba nem dolgozik, mert mániákus depressziós, a másik egy ablakban dolgozik, a harmadik meg eladó egy mobil üzletben... csak most ami így eszembe jut..
Nem tehet róla, hogy néz ki. Miért ne használhatná ki azt, hogy szép? Meg különben is, mindenki azt vesz fel amit akar. Ha ennyire idegesít akkor ne vele foglalkozz, hanem magaddal.
Le legyetek már ilyen irigy lúzerek komolyan.. attól, hogy valaki csinos és jól öltözik, miért lenne feltétlenül buta, beképzelt (és nem beképzelD)? Ezt csak ti magyarázzátok bele. lehet, hogy ezeknek a csajoknak, amellett hogy jobban néznek ki, még eszesebbek is ezerszer mint ti. Szóval hagyjuk már az ilyen baromságokat, hogy ezek a lányok úgyis csak arra kellenek a fiúknak. Nyilván egy fiú szívesebben választ egy szép lányt mint egy csúnya irigy fanyalgó kis pukkancsot!
Nos akk változatosság képp xP jöjjön egy korodbeli 16/f válasza :D logikus h egy olyat elõbb észre veszek aki így kivan "öltözve" xP ésh h is mondjam...ezt megszívtátok :D mert mindig vannak azok a lányok akik "jobbak" és azok akik õket irigylik pedig õk is tartozhattnának a jobbak közé deh elvannak foglalva az irigységgel nah m1 ez eddig oké csakhogy egy ien "jobb" lánynak az csak emeli az egoját ha a fiúk körbe hugyozzák a lányok meg körbe irigylik :D szval minnél jobban meg akarod ölni annál jobban növeled az egóját mert láttja h kinyírnád és õ ennek örül ...:D hidd el x) másrészrõll az ienek csak ba**ni kellenek másra nem deh arra nagyon így is lehet fogalmazni :D
Azért akarják megkefélni, mert még kis hülyék, akikben tombolnak a hormonok, és minden lyukat betömnének. Egy érett normális férfinak az ilyen nõk nem kellenének. Ne akard megszivatni! Ha majd egypáran megdugták, úgyis lek*rvázza mindenki! Majd akkor õ is rájön mekkora hülyeséget csinált!

16 éves vagyok megittam egy doboz sört 5%-os volt és rá fél orával szédülni kezdtem mért van ez? Általába nem szoktam sört inni.

16 éves vagyok megittam egy doboz sört 5%-os volt és rá fél orával szédülni kezdtem mért van ez ?

Legjobb válasz: Nincs "hozzá szokva " a szervezeted, persze ne is legyen, csak ennyi az egész szerintem. Mértékkel kell.:)

Nincs "hozzá szokva " a szervezeted, persze ne is legyen, csak ennyi az egész szerintem. Mértékkel kell.:)
Ne szokj rá az alkoholra.

16 éves vagyok. és van egy fél éves kapcsimm. A barátom már nagyon leakar velem feküdni de visszont én még szűz vagyok. és nagyon félek és nem vagyok még lelkileg felkészülve. és nem tom micsináljak. Szerintetek?

Legjobb válasz: kedves elõttem levõ, ha valaki 16 évesen úgy érzi, hogy fél év után szereti és becsüli annyira a párját, hogy lefeküdjön vele, és neki adja a szüzességét, valamint testileg lelkileg fel van rá készülve, akkor kétlem, hogy ilyen szavakkal kellene illetned, hiszen már jár abban a korban (szerintem) hogy ezt megtehesse, valami a szex amúgy sem hinném hogy korfüggõ. egyszerûen primitív vagy. :)

kedves elõttem levõ, ha valaki 16 évesen úgy érzi, hogy fél év után szereti és becsüli annyira a párját, hogy lefeküdjön vele, és neki adja a szüzességét, valamint testileg lelkileg fel van rá készülve, akkor kétlem, hogy ilyen szavakkal kellene illetned, hiszen már jár abban a korban (szerintem) hogy ezt megtehesse, valami a szex amúgy sem hinném hogy korfüggõ. egyszerûen primitív vagy. :)
16:20 Hát sztem nem ettõl lesz ribanc. Fél év már elég hosszú idõ. Én biztos nem várnék ennyit egy csajra...
ha nem vagy felkészülve akkor ne tedd meg. ennyi. ha egy korodbelivel járnál, akkor nemlennének ilyen problémáitok.
Ne feküdj le vele kényszerbõl!Csak ha majd felkészültél rá!Van még idõd ne aggódj:)
egyébként mitõl félsz? nincs a szexben semmi félelmetes...de ha nem vagy rá felkészülve ne tedd meg...vagy próbáljátok meg, aztán ha nem megy szólj neki h neked még idõ kell, hogy lássa legalább h te is megpróbáltad, mert félõ h el fog hagyni:S tudom h ez gáz de ilyenek a mai pasik, ha nincs szex, 1 idõ után már csak a kondenz csíkot látod utánuk....
ha nem akarod ne csináldd :) egyszerû.... 16/L
gondolom a pasid meg vagy 25
Hát, ha már fél éve együtt vagytok és még mindig nem feküdtetek le egymással ne csodálkozz, ha megcsal vagy "át jár egy kicsit a szomszédkertbe almát szedni"...
hány éves a pasid?
HA 16 évesen már egy kis ribanc akarsz lenni, hát tedd meg!!
Menj el egy pszihológushoz hogy megnyugidjon a kicsi lelkecskéd és kezdj vele is egy kapcsit! xd...idióta
De persze a télleg nemvagy felkészülve rá akkor pettingeljetek.
Attol függ hogy hogy hány éves. Ha korodbeli és még õ se volt senkivel. és fél éve jártok akkor szteem tedd meg.:)
pár hónap ide vagy oda igenis számít.. am feküdj le vele ha úgy érzed..vagy pettingeljetek:)
A kérdező hozzászólása: kösszi nektek :)
nálunk ugyan így volt. 16L 18F. én kivárattam vele a majdnem 7 hónapot. de megérte szerintem:) ha együtt volt veled már fél éve és még mindíg ugyanúgy szeret, akkor nem csak azért kellesz neki hogy legyen kivel szexelni. várj még egy kicsit. ha tudott õ várni fél évet akkor pár hónap ide vagy oda nem nagy dolog. és attól hogy 16évesen elveszted a szüzességed nem leszel ribanc.. mert én sem vagyok az. és már 14hónapja együttvagyunk:)
Szerintem ha nem vagy rá felkészülve, és félsz akkor ne tedd meg. Mert ha igy belemész nem tudsz majd rednesen ellazulni, és nem lesz kellemes... Csak akkor feküdj le vele, ha tényleg szeretnéd, és nem félsz már, de azt nem értem, ha szerelmes vagy akkor mire kell még várni?:o sok sikert;)
A kérdező hozzászólása: am meg mi az hogy ribanc??.. te tán nem 30 évesen veszteted el..... és nem kel a te segicséged kösz....
A kérdező hozzászólása: a barátom 18 éves....
Én 15 voltam, fél éves kapcsolatom volt, a srác lefeküdt velem, mert már addig nyuzott amig kötélnek nem álltam, és utána dobott. Most meg van egy barátom, akinek igazán odadtam volna, és nagyon sajnálom hogy nem neki adtam:(
Ne vedd személyeskedésnek, de a mai fiatalok nem tanultak meg írni vagy mi van?! Te még egyébként jobb vagy mint az átlag, de mi az hogy kapcsi, mi az hogy visszont, segicség, és stb?! Jó tanács, éssel nem kezdünk mondatot. Nagyon rossz ezt látni. 16/F

Na, most akkor mi ez? 19 éves lány vagyok, van egy 16 éves jó tanuló, értelmes hugom. Tegnap kitört a családi balhé nálunk, mert kiderült: roma fiúval jár. Apám szúrta ki őket véletlenül.

A húgom nem tagadott, mikor rákérdeztek a szüleim, de rögtön közölte: ?ket nem szakíthatja el senki egymástól, és azért nem mondta el eddig, mert tudta, hogy balhé lesz, mert hogy roma... De hogy nagyon szeretik egymást és nehogy le próbáljuk ?t beszélni.. ez a fiú élete nagy szerelme, és ? nem kis csitri. nem fog 2 hét alatt kiszeretni bel?le.. a fiú állítólag ugyanígy gondolja....

Legjobb válasz: Ha tényleg nem hirtelen fellángolás, akkor még jövõre is tartani fog. De nem õ élete nagy szerelme, ez 120%. Olyat még nem láttam, hogy valaki ahhoz menjen hozzá, akibe 16 évesen beleesett, szóval ettõl ne féljetek. Az, hogy roma a srác, alapból nem baj. Én is ismerek pár cigányembert, akik rendesek, dolgosak, tiszták. Van olyan cigány apuka, aki reggeltõl késõ estig dolgozik családjáért, mint sírkõkészítõ. Meg is látszik a családon, a házon, a családi autón, milyen rendezett minden. A tanítványaim között (középiskolai tanár vagyok) is vannak rendes cigány fiúk. Szóval nem igaz, hogy minden cigány genetikusan, születetten tolvaj, lusta és bajkeverõ. A húgodat kellene kifaggatni indulatok nélkül, hogy kiféle-miféle a srác. Mert ha link, megbízhatatlan, drogos alak, gondolom nem engedné apukád vele járni akkor sem, ha nem cigány, hanem hófehér magyar a fiú.

Ha tényleg nem hirtelen fellángolás, akkor még jövõre is tartani fog. De nem õ élete nagy szerelme, ez 120%. Olyat még nem láttam, hogy valaki ahhoz menjen hozzá, akibe 16 évesen beleesett, szóval ettõl ne féljetek. Az, hogy roma a srác, alapból nem baj. Én is ismerek pár cigányembert, akik rendesek, dolgosak, tiszták. Van olyan cigány apuka, aki reggeltõl késõ estig dolgozik családjáért, mint sírkõkészítõ. Meg is látszik a családon, a házon, a családi autón, milyen rendezett minden. A tanítványaim között (középiskolai tanár vagyok) is vannak rendes cigány fiúk. Szóval nem igaz, hogy minden cigány genetikusan, születetten tolvaj, lusta és bajkeverõ. A húgodat kellene kifaggatni indulatok nélkül, hogy kiféle-miféle a srác. Mert ha link, megbízhatatlan, drogos alak, gondolom nem engedné apukád vele járni akkor sem, ha nem cigány, hanem hófehér magyar a fiú.
Azért roma és roma között is van különbség. Az a fiú a putrisoron lakik, vagy értelmes, jól tanuló esetleg?
Szerintem mindenképp próbálj a szüleidre hatni, hogy elõször ismerjék meg a srácot. Mivel a tesód 16 éves, a szüleid beleszólhatnak, ha azt látják, hogy ez a srác (származásától függetlenül) rossz hatással van rá. De lehet, hogy abszolút nem így lesz. Szóval meg kell ismerni elõször és azután véleményt alkotni. Attól még tanulhat egyetemen, hogy vele jár. Nem igazán látom az összefüggést, mert a romák sem olyanok már (a tanultabb fajta), hogy 16 évesen esküvõ, 8 gyerek. Szóval én ettõl nem tartanék - fõleg nem ismeretlenül.
Hát hadd tanuljon. Attól hogy roma, és nem látszik rajta sem a családján, nincs körülvéve olyan társasággal, akkor miért ne mehetne továbbtanulni mellette? A hugod még csak 16 amúgy is, lehet nemsokára másképp gondolja. Sõõt... Kössenek kompromisszumot apuddal. L/22
Ha beleszeretett, nyilván van valami közös... Ha a hugi majd elmegy továbbtanulni, csak felmerül újra benne a kérdés. És ha a válasz igen , akkor még igen. Az élet elõbb-utóbb megadja a választ rá...
Már ne haragudj kérdezõ, de miért kell ismeretlenül bármit is feltételezni? Beképzelsz magadnak errõl a srácról olyan dolgot, ami lehet, hogy nem is úgy van. Nem lenne egyszerûbb megismerkedni vele??
Ha értelmes, dolgos, szorgos, akkor nincs semmi baj ezzel! Bár jobb résen lenni, mert ugye a "vér nem válik vizzé"! Ha a húgod jó tanuló, intelligens sztem akkor nem áll le egy aluliskolázottal!
A kérdező hozzászólása: féltékeny? na neeeeem. stabil párkapcsolatom van. segítõ szavakat szerettem volna kérni, hogyha a szüleim nem is akarnak lépni ezügyben, esetleg én mit tehetnék? nem letolást kértem, köszönöm!
Az , hogy egy rasszista liba vagy kiderült már.Esetleg nem vagy te féltékeny a húgodra ?Mert nagyon úgy tûnik ugyanis mindenáron bizonyítani akarod , hogy nem jó neki az a fiú , mert roma=16 évesen terhesség SZERINTED.Közbe állítólag segíteni akarsz neki hát akkor ne azzal , hogy még pluszba strapálod ilyen marhaságokkal a környezeted.Ha te tényleg olyan jó nõvér vagy , akkor beszélgess vele kedvesen, nyíltan ha meg továbbra is ilyen sznob tyúk vagy akkor inkább menj vissza tanulni!
Elõször nézzétek meg, hogy milyen is ez a roma fiú. Utána alkossatok véleményt. Ha olyan okos a hugod, akkor bitzos vagyok benne, hogy nem olyam roma csávót szedett össze, amilyenek miatt a magyar emberben megszületnek az elõitéletek.
Meg kell, hogy ismerkedjetek a fiúval. Ha pedig egy jó tanuló, rendes lányról van szó, miért állt volna le egy "afféle romával", ha nem lenne vmi plusz... És így is kiderülhet, hogy nagyon nem neki való (16 évesen?!)- legyen bármilyen rendes vagy sem, 16 évesen ne essen teherbe senkitõl. ERRÕl gondoskodjon a család!
Próbáld kifaggatni a húgodat a fiúról. próbáld megismerni, hogy miféle srác az, akivel jár. Amíg ezeket nem tudod, ne is agyalj ki semmiféle vészforgatókönyvet, ne láss rémeket, ne próbálj beavatkozni.
Az, hogy roma, egyáltalán nem baj!!!
Esetleg beszélgess a húgoddal. Kérdezd meg miféle, férkõzz a bizalmába. Mivel ezt apádék már jól elb.szták. Legalább neked tudjon szólni, ha baj lesz. De ne ítéld el mert roma.
a hugod most egy kicsit megzakkant, elõfordul.. mikor én voltam ennyi(se) mondtam anyámnak, ha ilyenre vetemedek, kössön ki, addig el ne engedjen, amig nem jön meg a jobbik eszem...szerencsére ilyenre nem került sor, de igy visszagondolva, most is aztmondom, hogy bármi áron, csak ne csináljon hülyeséget...utolag megértettem volna, hogy az én érdekemben...) én hugom lenne, fix hogy lebeszélném, de sürgõsen...hozakodj elõ ilyenekkel, hogy más roma fiu párja ennyi idõsen már második gyereket szüli, meg erõszak, meg mutogass neki cikkeket, vagy akármi, bármi...az õ érdekében... 22/L
Te tudod milyen a kapcsolat közted és a húgod között.Tehát te tudod hogy lehet hozzá közeledni, a bizalmába férkõzni.De mindenképp mondd el neki hogy rád mindig mindenben számíthat, amit beszéltek, köztetek marad!Azért a szüleid nagyon rosszul tették hogy letámadták, nem szabad!Te ne tedd ugyanezt!Kérdezd meg tõle hogy mik a tervei a fiúval, volt-e már náluk, és mondd el hogy szeretnéd ha bemutatná neked a barátját.De mindenképp védd meg ha hallod hogy a szüleid támadják ez miatt a húgodat.Így sokkal könnyebb lesz a bizalmába férkõznöd, ha látja hogy nem ellene hanem vele vagy.Még ha nem is igazán úgy gondolod.De csak így tudsz belõle kiszedni dolgokat, így tudsz rá hatni!És ha a szüleid tovább csesztetik, akkor nagyobb a valószínûsége a félelmednek hogy esetleg elszökik a barátjával!Ki kíváncsi ilyen szülõ véleményére?Sokkal jobban tennék ha beszélgetnének vele, nem lerohannák!Ez ostoba és gyermeteg dolog a részükrõl.Mondd el a szüleidnek hogy így csak elüldözik otthonról a tesód.Úgysem marad mindig ezzel a fiúval, de amíg együtt vannak, bírják ki.Ha tetszik ha nem, ez van!
Úristen!!! Mitõl lett mindenki ennyire vak? Szerintem a többség tisztába van azzal, hogy az a srác lehet bármennyire tuti, ha mögötte a családja cigány! Gondoljatok már a hagyományaikra, arra, hogy majd szó sem lehet évekig tartó együttjárásról. Gyorsan össze kell házasodni. Aztán ha egy éven belül nem lesz terhes, akkor majd orvoshoz viszik õket, hogy mi a baj. Mert náluk így szokás. Én teljesen megértem a szülõket is és kérdezõt is. Menekülni kell elõlük!!! (amúgy azt nem értem, hogy ha értelmes a hugod, akkor hogy állhatott össze egy cigánnyal)
Egyetértek az elõttem szólóval.
Ez elég régi kérdés már...mi történt azóta? Teherbe esett a kislány? Feladta a szüleid álmait(közgáz, jog) a gusztustalan cigánygyerekért?Vagy az ellenkezõje történt? Nem is gusztustalan az a gyerek...érdekel a sztori.
hát ez elég gáz, én amondó vagyok, mindenki csak a saját közegében, sõt a saját rétegeibõl ismerkedjen, mert különben problémák lesznek
A kérdező hozzászólása: azt írjátok le inkább, hogy mit mondjak én neki? vagy mit segítsek, hogy nehogy baj legyen??
A kérdező hozzászólása: nem igazán tudtunk info-kat kihúznia hugomból, mert apuék rögtön nekiestek, a hugom meg megsértõdött és berohant a szobájába...
A kérdező hozzászólása: és mi van akkor pl. ha nem értelmes, dolgos, szorgos a fiu....merthogy lehet hallani, hogy ott 16 évesen anya egy lány... én ettõl félek....
A kérdező hozzászólása: csak azért feltételezek, mert sokat olvasom itt is, hogy ilyenek a romák, meg olyanok... meg 6 gyerek...Meg a szüleim konzervatívak. Jogra vagy közgázra akarják, hogy menjen a hugom. De mi van ha annyira szerelmes hogy pl. titokban elszökik majd és terhes lesz??
Ha a húgod valóban értelmes és komolyan gondolja a továbbtanulást, akkor védekezni fog, mert nem akarja 16évesen elszúrni az életét!!! Sztem beszélj vele mindenképp, de ne támadd le, mert nem mondja el, amit érez/gondol a pasival kapcs!
Jaj kérdezõ! Figyelj. Ilyenen nem érdemes gondolkodni. Sõt, minél jobban tiltjátok, annál jobban fog menni. Próbálj meg kevesebb elõítélettel gondolkodni. És ennek semmi köze a konzervativizmushoz, mert tudod a származását senki sem választhatja meg. Én a helyedben azon lennék, hogy a szüleimet rábeszélném, hogy üljünk le a tesóval és kérjük meg, hogy ha ilyen komolyan gondolják a dolgot, akkor a srácot mutassa be. Azért már elsõre is elég sokat le lehetne venni a karakterérõl. Egyébként nem minden roma olyan, amilyennek leírod. Nekem a gimiben volt egy roma osztálytársam. A családja kõgazdag, a fiúnak nagyon jó munkája van és a Közgázra jár. Egyik gyerekkori barátnõm is roma származású, de nem is vennéd észre rajta. Szóval vannak jó példák is, csak azokkal nem találkozol, mert aki erre az oldalra kiír kérdést, olyan ember, akinek épp problémája van. Akinek nincs, az nem fog kérdést kiírni és ezért nem nagyon látod a jó példákat. Ez ugyanolyan, mintha itt beleolvasol a "családi kapcsolatok" kategóriában a kérdésekbe. Ha ez reprezentatív lenne, akkor nagyon nagy baj lenne a világon, mert megcsalásról, válásról, anyósok és menyek szidalmazásáról szól a kérdések 95%-a.
Bocs, hogy ezt mondom, de a szüleitek nagyot hibáztak, amikor csak azért támadták a fiút, mert roma. Nem csodálom, hogy a húgod (hosszú úval írják amúgy) kiborult. Tényleg értelmes és érett gondolkodású lány lehet, mert nem a látszat alapján ítél, a szüleitekkel ellentétben. Minden tiszteletem neki! Mi ez a kérdés amúgy, hogy hogyan tovább? Nem értem, miért lenne baj, ha tovább akar tanulni a húgod. Attól, hogy roma fiúval jár, miért ne tehetné? Nem hinném, hogy a barátja vagy a szüleitek akadályoznák ebben.
A kérdező hozzászólása: milyen elfogadó mki a romákkal szemben, máskor meg ami rosszat csak lehet leírnak róluk...:) és mi van akkor, ha tényleg terhes lesz, és nem tudja elkezdeni se a sulit? Beleavatkozzak én ebbe, vagy hagyjam a szüleimre, vagy mit tegyek?? erre vonatkozott a "hogyan tovább"?
Egy nem roma csávómellet is abbahagyhatja a húgod az iskolát és rossz irányt vehet az élete. Apádéktól viszont nem volt szép, hogy élbõl letámadták és megkérdõjelezték a döntését. elvileg olyan lesz a gyerek amilyennek nevelték, és biztosak benne, hogy jól nevelték akkor mindegy hogy roma vagy nem roma, mert annyi tartás lesz benne amennyit beleneveltek, és annyi akaraterõ és életcélok és satöbbi. Ez eleve az, hogy apádék nem bíznak húgod döntésében, énis megsértõdtem volna. Le kéne apáddal ülni beszélni és ezeket elmondani neki. Ugyanis minél jobban tíltja õket, õk annál jobban szerelmesek lesznek ( a tiltott gyümölcs ugyebár). 27/N
Azt írtad, értelmes lány a húgod, akkor meg ne parázz amiatt, hogy teherbe esik, biztosan védekezni fognak! Egyébként szerintem az õ dolguk.
A kérdező hozzászólása: értelmes..értelmes... ha nem vakította volna el a szerelem, a szüleimnek már rég elmondta volna. Már ez egy nem normális húzás tõle!
Amíg így állsz hozzá, nem fogsz tudni neki segíteni...
Teljesen egyetértek az édesapáddal abban, hogy tudni akarja, a 16 éves lánya kiféle-miféle fiúval jár. Egy felelõsségteljes édesapa nem hagyja, hogy a lánya rossz társaságba keveredjen, elkallódjon. De egyvalamit le kell szögezni: a nem cigány fiúk között is ezrével van szemét alak, és a cigány fiúk között is van rendes, jóravaló. Ne azt nézzétek elsõsorban, hogy cigány-e vagy nem, hanem azt, hogy rendes-e vagy sem, bûnözik-e, drogozik-e, tanul-e, ha igen, mit és hogyan, kerüli-e az iskolát, dolgozik-e, ilyesmik.
Akaszd fel, és egy táblát tegyél a nyakába, ezzel a felirattal: "Fajáruló k*rva". Igazából ezt érdemlik azok, akik ellenszegülnek a 14 szó törvényének, és elárulják a fajukat egy alsóbbrendûvel.

Nyíregyházán milyen jó helyek vannak ahova ellehetne vinni táncolni egy lányt? Nem diszkóra gondolok, nem 16 évesek vagyunk.

Olyan lenne jó ahol élőzene megy,és ilyen mulatós,vagy 90-es évek slágereire lehet pörögni.van ilyen ott egyáltalán??

Legjobb válasz: A diszkót sem 16 éveseknek találták ki... ;) keress egy retró diszkót azt általában szokták szeretni a lányok. Bár, hogy ilyen van e arrafelé azt nem tudom. De az internet csodákra képes. Esetleg nézz körül még a város honlapján, hátha ott is írnak valami érdekeset...

A diszkót sem 16 éveseknek találták ki... ;) keress egy retró diszkót azt általában szokták szeretni a lányok. Bár, hogy ilyen van e arrafelé azt nem tudom. De az internet csodákra képes. Esetleg nézz körül még a város honlapján, hátha ott is írnak valami érdekeset...
vidd falunapra...
Élõzene idõnként van a Cholé New Yorkban (régen Rolling Rock volt), az éttermek szoktak hétvégére élõzenét biztosítani. Aztán van a Barbizon Sóstón, ott nem élõzene van, 90-es évek zenéi szólnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!