Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vagyok. Van (396 db)

Hány éves kortól költözhetek külön a szüleimtől? 16 éves vagyok. Van erre valamilyen szabály vagy csak a szülöknek kell meg engedni? Mikor jegyezhetjük el egymást? 16/L

Legjobb válasz: Engedély nélkül 18 éves korod után költözhetsz csak el otthonról. Az eljegyzés nincs korhoz kötve és nincs rá jogszabály, akármikor megtehetitek.

Engedély nélkül 18 éves korod után költözhetsz csak el otthonról. Az eljegyzés nincs korhoz kötve és nincs rá jogszabály, akármikor megtehetitek.
Hát elvileg 18 évesen költözhetsz el vagy ha esetleg a szüleid bele egyeznek akkor.eljegyezni viszont akár mikor!!!(de sztem ezt is szülõi jóváhagyással)
Eljegyzés nincs korhoz kötve, hiszen az nem hivatalos dolog, csak egy családi szokás.
16 évesen mehetsz, de jegyzõnél, gyámhivatalnál szüleidnek beleegyezést kell adniuk. Volt osztálytársam, aki így tett, estire ment, gyárban melózott, albit fizetett. Megoldható, kéerdés kell-e ez. Persze nem hivatalosan is mehetsz, ha a szüleid elengednek. Eljegyzés is sima ügy 16 évesen. Szóval lehetõségeid vannak a terveidhez, de gondold át, hogy hosszú távon helyes megoldás-e!
én 15 évesen költöztem, bár nem hivatalosan. sokmindenkinek írtam már ezt ezen az oldalon: ameddig nem vernek, kapsz enni és nem küldenek napi 12 órában dolgozni, ne menj! a lelki terror más tészta, az egy szintig tolerálható, azután az is a költözés kategória! én 2 éve vagyok párommal, szép és jó minden, de vele jött a felelõsség is, a háztartás, a suli, néha melo.. nem minden olyan víg ám!gondold át! 17L
Engedély nélkül 18, de 16 éves korodtól gyámhivatali engedéllyel meg is házasodhatsz és azzal automatikusan nagykorúvá válsz.Bár azért ne felejtsd el, el is kell tartanod magad és meg kell élned, ami 16 évesen semmi végzettséggel és szakmával elég nehéz lesz, hacsak nem gazdag a barátod.
18.

Nekem menstruáció kimaradásom van? 12 éves korom óta van menzeszem de soha nem volt pontos 16 éves vagyok van egy 7 honapos kisfian négse jelentkezik a menzeszem 1 szer volt szülés után! Az lehet ok hogy fogytam 51kilo vagyok és 56 szoktam lenni?

Legjobb válasz: Ez igen! Gratulálok a kisfiadhoz! Hogy sikerült 15 évesen?? Amúgy szülés után idõbe telik, mire beáll újra a menstruáció. Ilyen kevés fogyástól általában nem szokott még elmaradni, de nem kizárt. Menj dokihoz!

Ez igen! Gratulálok a kisfiadhoz! Hogy sikerült 15 évesen?? Amúgy szülés után idõbe telik, mire beáll újra a menstruáció. Ilyen kevés fogyástól általában nem szokott még elmaradni, de nem kizárt. Menj dokihoz!
szia. igen lehet ok. hirtelen fogyás, lehet felborult a hormonháztartásod.Elég ok ez is hogy késsen.Gratula a babádhoz:)
jézusom te már akkor 15 évesen keményen vágtad a témát a szex-ben ehhez csak gratulálni tudok én biztos szégyenleném magam hogy ilyen korban szülök:S:S:S gyakorlatilag nem is éltél hogy ugy mondjam, de ezútán már fogsz mert fel van adva a lecke

Először is: 16 éves vagyok.Van egy fiú, aki nagyon tetszik, ő 22 éves.Németországban lakik..elég messze.Mi legyen most? Kezdeményezzek?

Nagyon aranyos, mindig beszélgetünk ( persze nem úgy,mint a mai fiatalok,hanem normálisan,él?ben.:-))Sokat szoktunk nevetni, úgymond szivatni egymást - nem durván - és nagyon jó barátok vagyunk. Csak az a gond,hogy nekem Õ nagyon tetszik.Csak nagy a távolság..:-(

Legjobb válasz: mond el neki õszintén, hogy mit szeretnél, sokkal jobb mint játszadozni! ettõl nem fog a kapcsolatotok megromlani!

mond el neki õszintén, hogy mit szeretnél, sokkal jobb mint játszadozni! ettõl nem fog a kapcsolatotok megromlani!
Csatlakoznék az elõtettem szólóhoz!:) Ha õszintén meg mondod neki mit szeretnél akkor megkönnyebbülsz lelkileg. Nem fogod azon törni magad hogy akkor most mi is legyen!
Persze érdemes elmondani neki, de ne ringassd magad álmokba; nem feltétlenül életképtelen egy kapcsolat ekkora távolságból, de inkább csak akkro, ha már évek óta együtt vagytok, nem úgy, hogy elve így indultok.
Hát igen a barátságban az egyik fél mindig többet akar:) Szerintem küldj felé olyan egyértelmû jeleket hogy észre vegye hogy tetszik neked és ha õ is így gondolja akkor lépni fog. Ha nem akkor õ csak a barátot látja benne. De ha még adnál ennek a dolognak mégegy esélyt akkor mond el neki hogy te többet érzel. Sok síkert!:)

16 éves vagyok van az osztályomba egy csaj akibe minden fiú bele-van zúgva, és megakarják kefélni. De ö tök szentnek mutatja magát mindennap minibe jön. Miért tetszik az összes fiúnak a magas szökés-barna kék szemű exra vékony tündérke?

Én tök átlagos vagyok barna haj barna szem... és a fiúk sem néznek meg alacsony vagyok és aránytalanul vékony de szeretném kikészíteni ezt csajt mert kezd elegem lenni bel?le...

Legjobb válasz: neked csak az a bajod hogy nem téged akarnak megkurni amugymeg ennyi erövel szomszédnak nagyobb tvje van ezért rágyujtom a házát!

neked csak az a bajod hogy nem téged akarnak megkurni amugymeg ennyi erövel szomszédnak nagyobb tvje van ezért rágyujtom a házát!
Ha tényleg a korodnak megfelelõen akarsz viselkedni és nem egy 8 éves kislánynak, akkor ezt felejtsd el most. Mit zavar téged, ha meg akarják dugni? Egészségükre... Az ilyen lányokból lesznek késõbb a diszkók p*csái, te meg büszke lehetnél magadra, hogy nem járkálsz minibe egy iskolába és tartod magad. Meglátod.. picit idõsebb leszel és a fiúk esedezni fognak utánad, hogy te nem vagy olyan lány, mint a hozzájuk hasonlók.. Ezek a lányok nem kellenek a tartós kapcsolatra vágyó fiúknak. De az is lehet, hogy a csaj egyszerûen imádja a miniket és lehet, hogy tök normális. Ezt így nem tudom neked megmondani, mert nem ismerem. Ne így legyél féltékeny, hogy megszívatod... sõt ne is legyél rá féltékeny. Hagyd békén inkább törõdj magaddal. 19/L
sztem várd meg míg mindenki végigmegy rajta, és akkor majd k*rvázhatjátok a barátnõiddel, és a fiúknak is már "elavult" lesz ;D
Irigykedés és gyûlölködés helyett törekedj inkább arra, hogy te is jó megjelenésû lány lehess: kezdj el sportolni, hogy csinosodj, viselj csinos ruhákat, szolid sminket, menj el fodrászhoz..stb. Mielõtt valaki azzal jönne, nem ettõl lesz r.banc valaki. Egy nõ hozza ki magából a maximumot. Ha szürke egér vagy, ne csodálkozz, hogy tojnak a fejedre a fiúk és a csinosabb lányokat zsongják körül. Így van ez mióta világ a világ!
Nem a csúnyácskák magyarázzák be. Ezek valóban buta, beképzeld libák. Én rég jártam már iskolában, akkor is voltak ilyen csajok. Azt vettem észre, hogy kicsit el is vannak varázsolva, azt hiszik, hogy az élet, olyan mint a suli. Persze döglenek utána a pasik, meg hoznak neki csokit... :) de eljön az érettségi, majd a fõiskola és akkor már rá is jönnek, hogy hoppá inkább már ostoba libának nézik... Hidd el el fog ez múlni, néhány év után, már nem is fogsz emlékezni a nevére sem.
azért mert ö népszerübb ezért dögöljön meg?
Ez 16 éves korban így van.A fiúk csak azt akarják, a lányok meg kelletik magukat.Nézz ki jól, és ne vággy rá, hogy végigmenjen rajtad egy fél osztály.Meg fogod találni a párodat, ne izgulj!!
Hát én 15 éve jártam általánosban, akkor is volt ilyen csaj, akit te is leírtál. Középsuliban szintúgy... Ilyen csaj szerintem mindig van egy osztályban. Féltékeny vagy rá? Miért készítenéd ki? Azért mert jobban néz ki?! Én sem bírtam az álszent csinibabát, de nem akartam kikészíteni, csak jót röhögtünk rajta mindig. :) Az ilyen lányokért, csak a tini fiúk vannak oda.
Ez az álszent csinibabázás is nevetséges, ezt már csak ti irigy, csúnyácska kis p.csák magyarázzátok bele: egyszerûen csinos és szép, ad magára, jól teszi. Puffogás helyett tegyetek ti is a külsõtökért!
"Miért tetszik az összes fiúnak a magas szökés-barna kék szemû exra vékony tündérke?" Elõször is, ha lelkileg is tündérke, akkor nem nála van a probléma hanem nálad. És különbenis ki a francnak kellenek olyan pasik akik csak dugni akarnak? A helyébe szeretnél lépni? Az életben az viszi sokra aki a birkatömegtöl független, és nem csak a szórakozást tárgyát keresi, mert maga is azzá válik.
Szerintem egyszerûen csak vágd le a két lábát tõbõl. Aztán már nem lesz olyan nagyra magával! Rosseb a pofáját az ilyennek!!
ne is foglalkozz vele. a veled egy osztba lévõ fiúk meg még gyerekek!! am meg lehet h te tetszel vknek az iskolába, ha az osztba nem. 17F
nézz ki jobban nála :P fodrász, manikûr, smink, pár divatos ruha, és kész az egész :P amúgy meg ah ismernéd, sztem nem mondanál rá ilyeneket... :S
Szerintem a szõkés barna kékszem- magamból kiindulva nem nagyszám, a szõkéknek általában fakó a bõrük, kivéve ha nem szoliznak, a barna haj barna szem sokkal szebb szerintem olyan melegebb, kedvesebb! A mi osztályunkba is volt egy bomba csaj KAtinak hivták, õt sztárolták a tanárok is, igazából csak rossz közegben vagy, a 16 éves pasik idiótácskák, szerintem van olyan fiú is akinek nem is tetszik, csak tudod van egy csordaszellem ezeknél a kanoknál, melyik merné azt mondani hogy nekem a nemszõke nemkékszemû tetszik.
"Miért tetszik az összes fiúnak a magas szökés-barna kék szemû exra vékony tündérke?" Na vajon miért?A kérdésedben a válasz.
Ne legyetek, ne LE LEGYETEK... Szóval én is szép vagyok és csinos, és okos is, az is voltam suliban is. De most arról a tipikus libáról beszélünk, akirõl a kérdezõ hozott fel. Mert õk valóban léteznek. És hogy eszesebbek lennének? Mi már kijártuk a középsulit is jó pár éve, ami csak épp eszembe jut, az egyik csini baba nem dolgozik, mert mániákus depressziós, a másik egy ablakban dolgozik, a harmadik meg eladó egy mobil üzletben... csak most ami így eszembe jut..
Nem tehet róla, hogy néz ki. Miért ne használhatná ki azt, hogy szép? Meg különben is, mindenki azt vesz fel amit akar. Ha ennyire idegesít akkor ne vele foglalkozz, hanem magaddal.
Le legyetek már ilyen irigy lúzerek komolyan.. attól, hogy valaki csinos és jól öltözik, miért lenne feltétlenül buta, beképzelt (és nem beképzelD)? Ezt csak ti magyarázzátok bele. lehet, hogy ezeknek a csajoknak, amellett hogy jobban néznek ki, még eszesebbek is ezerszer mint ti. Szóval hagyjuk már az ilyen baromságokat, hogy ezek a lányok úgyis csak arra kellenek a fiúknak. Nyilván egy fiú szívesebben választ egy szép lányt mint egy csúnya irigy fanyalgó kis pukkancsot!
Nos akk változatosság képp xP jöjjön egy korodbeli 16/f válasza :D logikus h egy olyat elõbb észre veszek aki így kivan "öltözve" xP ésh h is mondjam...ezt megszívtátok :D mert mindig vannak azok a lányok akik "jobbak" és azok akik õket irigylik pedig õk is tartozhattnának a jobbak közé deh elvannak foglalva az irigységgel nah m1 ez eddig oké csakhogy egy ien "jobb" lánynak az csak emeli az egoját ha a fiúk körbe hugyozzák a lányok meg körbe irigylik :D szval minnél jobban meg akarod ölni annál jobban növeled az egóját mert láttja h kinyírnád és õ ennek örül ...:D hidd el x) másrészrõll az ienek csak ba**ni kellenek másra nem deh arra nagyon így is lehet fogalmazni :D
Azért akarják megkefélni, mert még kis hülyék, akikben tombolnak a hormonok, és minden lyukat betömnének. Egy érett normális férfinak az ilyen nõk nem kellenének. Ne akard megszivatni! Ha majd egypáran megdugták, úgyis lek*rvázza mindenki! Majd akkor õ is rájön mekkora hülyeséget csinált!
Meg ne dugjuk helyetted?
Miva' ?
hello szia szevasz, van nálatok terasz?!
kérdezd a hobbijáról/hobbijairól. zene, film.bármi hétköznapi témával lehet indítani beszélgetést
elsõ kommenten röhögtem:) Ezeket a kérdéseket mindig figyelem, és nem tudom eldönteni hogy ez most nagyon röhejes vagy nagyon siralmas...Inkább az utóbbi felé hajlanék. Mégis mit vársz? Te ismered a lányt, vagy ha nem is ismered, de mi még csak azt sem tudjuk kirõl van szó. De még ezt se vegyük figyelembe, nézzük csak azt hogy 16 éves vagy, és nincs annyi fantáziád, hogy ennyit írj: Szia, már régóta próbáltam rávenni magam hogy üzenjek, de csak most sikerült. Beszélgetnél velem? ennyi. Mit kell ezt túlzásba vinni, legyél rugalmas és spontán. Mégis milyen kérdést vársz? Írj neki egy sort, válaszol rá, te meg arra válaszolsz. Vagy ha meg személyesen akkor ugyan ez. Odamész és adod magad..

16 éves vagyok, van egy kis vendéglátós tapasztalatom. Dolgozni szeretnék. Tanácsok hogyan kezdjem?

Keressek egy diákszervezetet vagy jelentkezzen a meghirdetett munkára és beszéljem meg a főnökkel?

Legjobb válasz: Diákszövetkezeteknél próbálkozz, mert "kis vendéglátós tapasztalat"-al sehol nem fognak veled foglalkozni a vendéglátásban.

Diákszövetkezeteknél próbálkozz, mert "kis vendéglátós tapasztalat"-al sehol nem fognak veled foglalkozni a vendéglátásban.
A mekiben és hasonló gyors éttermekben elfogadják a "kis vendéglátós tapasztalatot" Oda érdemes csak úgy bemenni és a menedzsertõl rákérdezni hogy kell-e munkaerõ..
A kérdező hozzászólása: köszi! Amúgy felszolgálni tudok, standard koktélokat el tudom készíteni, kávékülönlegességeket ismerem, latte art-ot alapszinten mûvelem. Plusz 2 nyarat lehúztam egy meleg konyhás büfében (pizza, lángos, hamburger, gyros, palacsinta, frissensültek)

16 éves vagyok, van 300 ezer forintom, hogyan fialtassam meg?

Mármint 300.000 ft-m van és mibe fektesem be ,mit csináljak szerintetek vele hogy több legyen ? (a bankokat nézegetem de az ilyen kb 10-14% -os évi kamat nem elég nekem mert annál azért gyorsabban szeretnék több pénzt csiálni belöle :S szoval a bankokba valo lekötések nem érdekelnek )

Legjobb válasz: Az elõttem írok már írták. Vállalkozásba befektetni édes kevés:-(8 Ha a bankba nem akarod betenni, akkor semmiféle lehetõség sincs.

Látom, már elõttem is páran elcsodálkoztak a "magas" banki kamatokon, amiket írtál :) Valóban vállalkozáshoz ez elég kevés, arra viszont jó, hogy egy kis biztonságot adjon, hogy ha megszorulsz, legyen hová nyúlnod. Tedd biztos helyre, (mégiscsak még egy szavazat a bankra) , aztán keress még hozzá, diákmunkával, aztán 18 évesen már komolyabb munkákkal is tudnád szaporítani. Aztán, ha összejönne egy tekintélyesebb összeg, azzal már érdemes belevágni valamibe. Lehet, hogy addigra a válság is enyhül és kicsit biztosabb lehet az, hogy nem buksz bele.
Az elõttem írok már írták. Vállalkozásba befektetni édes kevés:-(8 Ha a bankba nem akarod betenni, akkor semmiféle lehetõség sincs.
10-14%-os kamat? írhatnál bankot, mert én kb 2 hete néztem szét, és a legjobb 7, 5% volt.
16 évesen még ne kezdj bele semmibe, tartsd a bankban. A legbiztosabb.
ez tipikusan az, ami kezdõtõkének kevés, elinni sok.
Ekkora összeget bankban lekötve max. 7-8% ÉVES kamattal tudsz fialtatni. Engem is érdekelne hol találtál 10-14%-osat...:) Sajnos ez a baj a mai fiatalokkal, hamar-gyorsan és persze sokat akar! EZ SAJNOS NEM MEGY!!! Én 27 éves vagyok, én is kicsivel kezdtem, hozzád hasonló összeggel, most ott tartok, hogy több 10 millióm van bankokban lekötve! Ismered a régi mondást, hogy aki a kicsit nem becsüli...? Kössed csak le, addig sem költöd el..:)
Menj át Szabadkára, vegyél olcsón ruhát cipõt stb és itthon add el.
Utolsó válaszoló, és neked hogy lett a kevésbõl olyan sok???
Hát elõször még mikor kint olvastam a kérdést akkor gondoltam hogy a bank, de utána irtad hogy nemjó. Hát télleg elég ramatyok akkor a bankok ha ez így van. Egy csomó mindenhez lehetne kezdõtõke.Csak kikéne találnod hogy mit szeretnél vele kezdeni és utána menne is.
vállalkozást beindítani kevés, a banki kamat alacsony, marad a bûnözés. 3 kilóból már ki lehet repülni egy egzotikus szigetre kábítószerért. :$
Hát nem tudom. Én az elsõ vállalkozásomat 80 000, -Ft-al kezdtem, még 98-ban. Dõlt a pénz, 21éves voltam, és csak egy blöff volt. Építõiparban bevállaltam egy munkát, és vettem fel feketén embereket, akik nekem dolgoztak. napi5-8000-et fizettem az embereimnek. Szerintem ez még most is jó napi pénznek számít nem? Igaz amikor vége lett a projekntek, egy másikat vállaltam, és ott nem fizettek ki. Most 100.000, -Ft-al indítottam új vállalkozást, és igaz, hoy nem milliárdokat keresek, de nincs fõnököm, és most is van, hogy mások dolgoznak nekem. Tudok ajánlani egy projektet, de az 18-éven felüli dolog, persze nem neked kell dolgozni ebben, hanem másoknak, és teljesen legális. Röviden ennyi :)
18f
én dolgozom tanulás mellett a családi méhészetben és építkezésen is, mégis háromnaponta jutok rendes meleg kajához és egy fityingem nincs.
simán lehet ennyi pénze, én 14 éves vagyok, 1 év alatt egy 100-ast szedtem össze.. az más tészta, hogy már nincs belõle semmi :D (motort vettem) egy kis munka, zsebpént, még egy kis munka, jó tanulásért egy kis zsebpénz, szülinap, ballagás, bérmálás, stb... simán össze lehet hozni
14:19-es válaszolónak! Nagyjából 10 év alatt hogy lett a hasonló kevés pénzbõl több tíz millióm? Már nagyon fiatalon is, mindig elraktam a megspórolt pénzem, az ösztöndíjtól kezdve az alkalmi munkáig. Amikor összegyûlt már egy kisebb összeg, egy a „témában jártas" ismerõsöm javaslatára részvényt vásároltam. Mit ad Isten bejött! Durván bejött...:) Nem csalás, nem ámítás MEGTÍZSZEREZÕDÖTT a befektetésem!!! Persze szerencse is kellett hozzá, meg némi tõke..:) Sok sikert mindenkinek!
Nos, nekem nem a szüleim, hanem magam gyûjtöttem anno 4 év alatt 100ezret ötösökért kapott 200Ft-okból meg néha ünnepekre kapott max. 10ezrekbõl, meg amit táborokban nem költöttem el, de tényleg semmire nem költöttem a félretett pénzt, és kamatozni kötöttem le, igaz, akkor nem bankban, hanem kincstárjegyben, az akkor 10%-os kamattal futott, aztán vettem belõle egy videókamerát késõbb (ez volt a cél). Hol találtál te 10-14%-os banki kamatot? A tõzsdén lehet esetleg nagyot nyerni, de ha nem értesz hozzá, akkor nagyot is bukhatsz. A legtutibb még mindig a lottó, 200Ft egy szelvény, és ha kihúzzák a számaidat, máris milliárdos vagy. :-)
Nem értem miért kell leszólni, hogy 16 éves, és 300000 Ft-ja van... Nagyon sok helyen csinálják ezt, hogy a gyerek megszületik, és egy külön bankkártyára mindig tesznek félre egy kis pénzt, amit késõbb megkap a gyerek, hogy tudjon magával valamit kezdeni az életben. Ilyen egyszerû. Ez se több pénz, mint az illetõ születésétõl fogva havi kb. 1600 Ft.
Milyenek vagytok.. Nekem is volt ennyi pénzem 16évesen. A szüleim 10évig tettek félre. Így már nem is olyan sok, nem? A bankon kívül amit tenni tud a kérdezõ, az az, hogy ha nagy számítógépen guru, mint a mostani fiatalok többsége, akkor beruház számítástechnikai dolgokba és drágábban eladja.
na ezt sejtettem hogy lesznek ilyen hozzászolások!kösd le a bankban és dolgozz még hozzá sajna mást tényleg nem tudsz!
Á, hagyjátok szegényt! Ha nagy a családja, akkor pár év alatt össze lehet szedni egy ekkorka összeget, feltéve ha nem költi el 'útközben'.
Honnan van egy 16 éves gyereknek ennyi pénze? Különben is szerintem a szüleidnek kellene a pénzt inkább befektetni, nem neked.
Vegyél értékpapírt! (Kötvényt vagy részvényt) A banki kamattal mostanság nem sokra mész!
A tözsdét javasolnám de amíg jobban belemélyedsz addig bank, ha érzed a ritmusát akkor go.És 18 év alatt nemvagy a pénzed ura jogilag-azaz szülõknélkül sokat nem játszhatsz.
Fekete foglalkozást ne! Egyre több munkavállaló fut bele ilyenbe és a sok csalódás miatt most már egyre többen lépnek és jelentik be, amiért a munkáltatót keményen büntetik (igen, az én egyik volt munkáltatómat is büntették, miután jelentettem, engem meg kárpótoltak, és a kiesett idõt, ami fekete volt, jóváíratták vele).

16 éves vagyok van 1 millió forintom. Mire lenne érdemes befektetni?

Legjobb válasz: Tedd be bankba, és kösd le 2 évre minimum. :) Így nem baszod el és legalább valami pénzt kamatozik is. Habár 1milla az nem olyan sok pénz, befektetésnek kevés. Ha 10%-os hozammal is számolsz, az évente csak 100.000 forint, amit ha havonta lesoztasz akkor kb 8000 forint összeget kapsz havonta. -de ezt két évig.

Tedd be bankba, és kösd le 2 évre minimum. :) Így nem baszod el és legalább valami pénzt kamatozik is. Habár 1milla az nem olyan sok pénz, befektetésnek kevés. Ha 10%-os hozammal is számolsz, az évente csak 100.000 forint, amit ha havonta lesoztasz akkor kb 8000 forint összeget kapsz havonta. -de ezt két évig.
Ja és lehet belõle vissza nem térítendõ hitelt igényelni.
Na, ismét lehet lepontozni... Add ide nekem , aztán majd meglátjuk!!!!
Sztem kurvära ne hivj fel senkit mert ätbasznakMenj be egy bankba és oda rakd be amejik ällamilag szavatolt lehet kevesebbet kapsz rä de legaläbb biztosHa pedig vällalkozol vele azt csak egyedül tedd ne közösködj senkivelSok sikert kerüld a brokereket
add nekem majd én befektetem :D:D
Ja igen, ne hallgass szakemberre! Sõt! Ha legközelebb nem lesz villany a lakásban, akkor nem kell ám szerelõt hívnod.. a fekete drótot talán a zöld sárgával kell összekötni.. de ne feledjétek! Mindkettõ esetben az életetekkel játszatok!
Szia! Szerintem, mindenképp kérdezz meg egy pénzügyi tanácsadót, aki ért ehhez a dologhoz, mert nem mindig az hozza a legtöbbet, amit elsõ ránézésre gondolnánk! A férjemnek és nekem nagyon jó pénzügyi tanácsadóm van, másodállásban kezdte, de ma már 2 év alatt fõállású, õ tanítja az újakat...:) nagyon ért hozzá, az õ cégüknek kb 15 bankkal van kapcsolatuk, ha iylen embert kérsz meg, õ elintéz mindent, neked még bank vagy más pénzintézet felé sem kell menned. Nagyon segítõkész, kedves, mi az õ segítségével vettük fel a lakáshitelünket... Ha gondolod, írj privátot, mert ilyen döntéshez nem árt csak legalább meghallgatni az õ tanácsát! Megtenni nem muszáj, de mi, akik itt válaszolunk, nagyrészt süketek vagyunk a témához... Ja, és ez az egész tanácsadás, és folyamat ingyenes!
Nekem nincs ugyan egyben tartalékom, de ha a markomban lenne, egy-két napig erõsen nézegetném pl a brokernethut meg a hvghut, mert találkoztam már okos és kerek megfogalmazású csipanyitogatókkal mindkettõn. Persze van még kismillió jó oldal a témában, mert a pénzforgatók krémje a közös jövõnket látja a magyar befektetési kultúra fejlesztésében, nem véletletül... Szóval némi látókör-szélesítés után jöhet a mehet.
Engem csak az érdekel, hogy végülis hogy döntöttél, mi lett a sorsa a pénzednek? Különben én azt tanácsoltam volna, hogy bontsd ketté. Egy részét tedd bankba, vagy valamilyen befektetésbe, a másikkal meg próbálj meg mégtöbbet csinálni. Mindezt persze szakember segítségével! Na meg a szüleid véleménye sem utolsó szempont!
Fektesd drogba, fegyverbe, vagy csempészcuccba... Csak ne felejts el idõben kiszállni!
Van egy-két biztonságos forex-lehetõség, elérheted a HAVI 9%-ot is. Csak lehet hogy 18 évesnek kell lenni hozzá, tehát akkor a szüleidet kell megkérni. Ha érdekel, megkérdezem.
Igy van rakd be a bankbaVan 1 ismerösöm aki vagy 12éve berakott 100 ezret kamatozni az neki fél éves fizetése volt aztän a kamatokat mindig kivette és most mindig megvan a 100 ezer de ö mär 130 at keres havonta erröl ennyitTe is igy järszDe nehogy vegyél egy kocsit 1milkäért és nekiällj pl taxizni mert véletlenül még pénzt is kereshetsz
Nekem is ennyi pénzem van.Lekötjük mindig 3 hónapra.Így kapok 3 havonta 16000 Ft kamatot.Régebben 20000 volt de lejön ebbõl a kamatadó.Még mindig a rövid lekötés hoz többet.Nézz szét melyik ban mennyi kamatot ígér mennyi idõre.Én mindig kiveszem a kamatot.
Lekötni nem éri meg, mert úgy elég keveset kamatorik. Én most fektettem be ugyanennyit Raiffeisen Univerzum IV. befektetési alapba. Tõke- és hozamvédett 3 éves befektetés. Ez azt jelenti, hogy a lejárta után garantáltan visszakapom a befektett összeget, ezenkívül fél év után jár egy 14%-os hozam. Utána a piac alakulásától függ. Azt javaslom, hogy érdeklõdj errõl a bankban, ott mindent elmondanak róla. Szerintem megéri.
Ugylätom itt mindenki csak a pènzforgatäson gondolkodikEsetleg munka vele nem èrdekel mert lehetne ojanba is befektetni hogy dolgozol is a befektetèssel ès a munkätol függöen keresel vele havi akär 50-100 vagy akär 200-300 ezret is persze attol függ mihez van kedved és mennyi idöd vanPrivibe tudok tippet adni
Kérdezõ! Az elõttem válaszolónak ne válaszolj mert valószinüleg szélhámos alak, ha így kínálgatja magát tanácsadást illetõen.
A Raifaisenesnek igaza van, ilyen pénzénél meg kell nézni az értékpapír alapú befektetéseket. Bármelyik nagyobb bankba bemész, ingyen van a tanácsadás. Ha többet meghallgatsz, elég korrekt képet kapsz és tudsz dönteni. Nekem OTP-s értékpapírban van a pénzem, kb 9% az éves kamat, de könnyebben hozzáférhatõ, mintha lekötném.
havonta gondoltad keresni azt a 50-100 és 200-300 ezret vagy hogy irdmeg nekem lene maradjak rola szeretnék dolgozni is nem csak a sült galamb mint itt a többinek
Nem értem, hogy miért pontoztak le?! Szerintem a kérdésre válaszoltam, méghozzá korrekt módon. Nem azt kérdezték, hogy piramisjátékkal hogyan lehet még több pénzt csinálni, hanem, hogy mibe érdemes befektetni. Elég primitív, aki a befektetést pénzforgatásnak nevezi. Milyen munka az, ahol elõször én fizetek, hogy dolgozhassak? Nevetséges. Kedves Kérdezõ, ha jót akarsz magadnak, illetve a pénzednek, akkor ilyen kétes üzletekbe ne bocsátkozz! Harmadik voltam
De franko jönnek itt a jobbnäl joba brokerek és lebeszélnek a munkärol de tedd ahogy jonak lätod amugy havi szinten van 200 ezer kereset
Amugy ha szélhämos lennék akkor pénzt kérnék a tanäcsadäsért mint ti brokerek de ijet senkinek se mondtam privibe semDe tudjätok mit szarok bele mit érdekel engem hogy mäs hogy boldogul Az a lényeg nekem jol megy a soromCsak az a baj hogy bärmijen vällalkozäsba kezdesz ami jövedelmezö legyen kell egy kis tökeÉs nem mindegy hogy mibe vägod a fejszéd
Bankba kamatoztatni!

16 éves vagyok és elég sok őszhajszál található oldalt. Mitől van?

Legjobb válasz: Szia. 11 évesen kezdtem õszülni. 16 évesen már festettem a hajam (a természetes színére), annyira õsz lettem. Szimpla genetika. (Gondolom 16 évesen még nem a stressz okozza.) 31N

Szia. 11 évesen kezdtem õszülni. 16 évesen már festettem a hajam (a természetes színére), annyira õsz lettem. Szimpla genetika. (Gondolom 16 évesen még nem a stressz okozza.) 31N
Kedves okos, magasan kvalifikált barátom. Nekem volt daganatom és olyan a rõzsém, mint volt. Ezért is írtam, hogy nem attól van. (tapasztalat)
A kérdező hozzászólása: több mint 1 éve jelentkezett az õszülés! Szerintem ez az én esetemben nem daganat.
Nagymamám fele olyan õsz volt mint anyukám, mikor meghalt, pedig az elsõ árnyékot a tüdején akkor vették észre, mikor megszülettem. Akkor az orvos azt mondta, h semmi baja. 20 éves voltam, mikor meghalt tüdõrákban. Tehát, nem hinném, h nagy betegséget jelez elõre. Valamint nézd meg az elsõ válaszoló irományát. 11 évesen kezdte el és most 31. Ennyi idõ alatt, már illett volna belehalnia a nagy betegségébe, nem? Kérdezõ, felejtsd el a betegséges választ.
Ez ökörség. Persze hormonokkal nem függ össze csak daganatos betegséggel szerinted. Ha így lenne mindenki rákos lenne, aki õsz, te hurka.
mely betegség? nézz utána---google pl daganatos megbetegedések
A kérdező hozzászólása: melyik betegségnek ?
Komoly betegség tünete is lehet...érdemes kivizsgáltatni magad
Kevés a festékanyag a hajadban, sajnos hajlamod van rá:/
én 17 évesen kezdtem kopaszodni, 22 éves létemre 35-nek néznek

16 éves vagyok. és van egy fél éves kapcsimm. A barátom már nagyon leakar velem feküdni de visszont én még szűz vagyok. és nagyon félek és nem vagyok még lelkileg felkészülve. és nem tom micsináljak. Szerintetek?

Legjobb válasz: kedves elõttem levõ, ha valaki 16 évesen úgy érzi, hogy fél év után szereti és becsüli annyira a párját, hogy lefeküdjön vele, és neki adja a szüzességét, valamint testileg lelkileg fel van rá készülve, akkor kétlem, hogy ilyen szavakkal kellene illetned, hiszen már jár abban a korban (szerintem) hogy ezt megtehesse, valami a szex amúgy sem hinném hogy korfüggõ. egyszerûen primitív vagy. :)

kedves elõttem levõ, ha valaki 16 évesen úgy érzi, hogy fél év után szereti és becsüli annyira a párját, hogy lefeküdjön vele, és neki adja a szüzességét, valamint testileg lelkileg fel van rá készülve, akkor kétlem, hogy ilyen szavakkal kellene illetned, hiszen már jár abban a korban (szerintem) hogy ezt megtehesse, valami a szex amúgy sem hinném hogy korfüggõ. egyszerûen primitív vagy. :)
16:20 Hát sztem nem ettõl lesz ribanc. Fél év már elég hosszú idõ. Én biztos nem várnék ennyit egy csajra...
ha nem vagy felkészülve akkor ne tedd meg. ennyi. ha egy korodbelivel járnál, akkor nemlennének ilyen problémáitok.
Ne feküdj le vele kényszerbõl!Csak ha majd felkészültél rá!Van még idõd ne aggódj:)
egyébként mitõl félsz? nincs a szexben semmi félelmetes...de ha nem vagy rá felkészülve ne tedd meg...vagy próbáljátok meg, aztán ha nem megy szólj neki h neked még idõ kell, hogy lássa legalább h te is megpróbáltad, mert félõ h el fog hagyni:S tudom h ez gáz de ilyenek a mai pasik, ha nincs szex, 1 idõ után már csak a kondenz csíkot látod utánuk....
ha nem akarod ne csináldd :) egyszerû.... 16/L
gondolom a pasid meg vagy 25
Hát, ha már fél éve együtt vagytok és még mindig nem feküdtetek le egymással ne csodálkozz, ha megcsal vagy "át jár egy kicsit a szomszédkertbe almát szedni"...
hány éves a pasid?
HA 16 évesen már egy kis ribanc akarsz lenni, hát tedd meg!!
Menj el egy pszihológushoz hogy megnyugidjon a kicsi lelkecskéd és kezdj vele is egy kapcsit! xd...idióta
De persze a télleg nemvagy felkészülve rá akkor pettingeljetek.
Attol függ hogy hogy hány éves. Ha korodbeli és még õ se volt senkivel. és fél éve jártok akkor szteem tedd meg.:)
pár hónap ide vagy oda igenis számít.. am feküdj le vele ha úgy érzed..vagy pettingeljetek:)
A kérdező hozzászólása: kösszi nektek :)
nálunk ugyan így volt. 16L 18F. én kivárattam vele a majdnem 7 hónapot. de megérte szerintem:) ha együtt volt veled már fél éve és még mindíg ugyanúgy szeret, akkor nem csak azért kellesz neki hogy legyen kivel szexelni. várj még egy kicsit. ha tudott õ várni fél évet akkor pár hónap ide vagy oda nem nagy dolog. és attól hogy 16évesen elveszted a szüzességed nem leszel ribanc.. mert én sem vagyok az. és már 14hónapja együttvagyunk:)
Szerintem ha nem vagy rá felkészülve, és félsz akkor ne tedd meg. Mert ha igy belemész nem tudsz majd rednesen ellazulni, és nem lesz kellemes... Csak akkor feküdj le vele, ha tényleg szeretnéd, és nem félsz már, de azt nem értem, ha szerelmes vagy akkor mire kell még várni?:o sok sikert;)
A kérdező hozzászólása: am meg mi az hogy ribanc??.. te tán nem 30 évesen veszteted el..... és nem kel a te segicséged kösz....
A kérdező hozzászólása: a barátom 18 éves....
Én 15 voltam, fél éves kapcsolatom volt, a srác lefeküdt velem, mert már addig nyuzott amig kötélnek nem álltam, és utána dobott. Most meg van egy barátom, akinek igazán odadtam volna, és nagyon sajnálom hogy nem neki adtam:(
Ne vedd személyeskedésnek, de a mai fiatalok nem tanultak meg írni vagy mi van?! Te még egyébként jobb vagy mint az átlag, de mi az hogy kapcsi, mi az hogy visszont, segicség, és stb?! Jó tanács, éssel nem kezdünk mondatot. Nagyon rossz ezt látni. 16/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!