Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vagyok. Szeretnék (240 db)

Surgos 16 eves vagyok szeretnek Hollandiaba utazni milyen munkat lehetne ott vallalni? (bocs az ekezetekert angol bill)

Amiota a csaladom felbomlott 3 reszre igy en is ugy dontottem hogy inkabb elmegyek valahova.de meeg azt is mondjatok meg pls hogy mik a szukseges teendok mielott megyek meg hogy mennyibe fog kerulni 1 lakast kiberelni pls help elore is koszi

Legjobb válasz: 16 évesen semmilyent.

16 évesen semmilyent.
Olvasgatom itt a kommenteket, ....de megsúgom nektek csak úgy mellékesen: Hollandiában nincsen Tesco ;-) de még hasonló nagy áruház sem :) )
A kérdező hozzászólása: ok koszi utolso :) majd elmegyek haverhoz addig koszi a valaszokat :)
Középiskolába tanulni!! Nyelvvizsgát letenni és minimum egy érettségit, ám bár a szakma is elég jól jöhet, mert külföldön 2x többet kap az akinek van szakmája annál, mint akinek nincs. Szóval szépen 19 éves korodig megülsz a hátsódon. És aztán elkezdhetsz gondolkodni merre tovább.
A kérdező hozzászólása: akkor megis hova? 16/F
Könyörgöm még egy ret.kes érettségid sincs. Mindenki megy ki az országból, és nem csak innen mindenhonnan megy a népvándorlás a szebb és jobb élet reményében. Szerinted nem szelektálnak?? Még egy Tescoba se? :D Azokat veszik fel, akiknek megvan a szakmájuk, tudnak különbözõ nyelveken. Nem véletlenül van, hogy diplomások az árukirakodók Angliában pl a Tescoban.. :D Úgy vettem ki, hogy fiú vagy, de szólj nyugodtan ha tévedek. Hollandiában elmehetnél hímkur.vának, szétbasz.athatnád a fosódat fillérekért, amibõl még 5-6 társaddal kibérelhetnél egy kis 1 szobás padlás garzont.
A kérdező hozzászólása: ez igaz :D
nem. szerinted mit szólnának az öreg holland mammerek a teszkóban, ha csak angolul tudsz hozzájuk szólni? gondolkozzál már...
A kérdező hozzászólása: az angol nem eleg?
beszélsz hollandul?
A kérdező hozzászólása: meg a Tescho ba is lehet
A kérdező hozzászólása: ha nem lehet akkor miert dolgozhatok a Mc Donaalds ba?
nem.
A kérdező hozzászólása: valami eggyszeru munkara gondoltam pl valmijen boltban rakodo vagy valami ijesmi ojat lehet?
Kiskoru vagy. Eselytelen. Bar lehet, ha a rosszfiuk elkapnak beallitanak "hivatasosnak" es akkor dolgozhatsz, de azt nem fogod elvezni...
Amúgy csak mondom.. hogy a fél bolygó Angolul beszél...:D és az angol szerintem passzolna oda... mert a hollandok.. és az angolok csak megértik egy mást... nem sok a két nyelv között a különbség csakúgy mondom...:D
Növekedési hormont csak vényre kapz, indokolt esetben, pl. ha nagyon pici vagy, 150 cm alatt...
Olyan vagy amilyen vagy, pár centit még szerintem nõni fogsz, magamból kiindulva. Én 16 évesen 172 cm voltam, késõbb 179 lettem.
A növekedési szert felejtsd el! Milyen magas az édesapád? MIlyen magas anyukád? A fiúk általában olyan magasra nõnek mint az apjuk, tehát ha magasabb nálad akkor van esély hogy még nõljél.Van akinek magas az apja 182 cm, a srác meg 17 évesen 170 cm körül van és csak 18 éves kora körül nyúlik meg és éri õt utol magaságra. Sajnos ha apukád is alacsony, sõt anyukád is akkor ki kell békülnöd ezzel a magassággal. rákérdezheszt apukádra ha magasabb nálad hogy õ mikor kezdett el nyúlni.
Orvoshoz kellene fordulnod és nem valami kóklertõl vett szerrel kezelni magad. Ez nem játék.
A kérdező hozzászólása: Ertem, koszonom a valaszokat
Ezzel már elkéstél, az csak pubertázs elõtt használ.
20 éves vagyok és 156 cm. Ne károsítsd magad ilyenekkel. Még nõhetsz is :)
Mi a bajom? Az hogy az egész évfolyamon én voltam a második legkisebb a tornasorban...
5-ös válaszoló: MI bajod a 172 centivel? Teljesen normális. Férfiaknál az átlag testmagasság 175 cm. Kérdezõ: 16 évesen még valószínûleg nõni fogsz, de ha mégsem, az sem katasztrófa. Én nem kísérletezgetnék ilyen szerrel, mert szerintem túl kockázatos.
16 évesen még könnyen lehet, hogy növekedésben vagy! A magasságod, ha csak nincsenek hormonális problémáid, elsõsorban genetikai tényezõktõl függ. Ebbe külsõleg beavatkozni nem kellene!
A GH a growth hormon vagyis a növekedési hormon. Szedése jól jöhet abban az esetben, ha még nem zárult le a csontnövekedés, vagyis csontjaid nem csontosodtak el még teljesen. Ammenyiben ez már megtörtént (fiúknál ez 18 éves kor normális esetben, korán érõknél hamarabb, késõbb érõknél késõbb következik be), már csak a porcos részek nõhetnek, ami azt jelenti, hogy megnõ a fülcimpád, az orrod, a lábad és a kezed. Ezt akromegáliának nevezzük. Itt egy akromegáliás férfi, kicsit olyan mint a Shrek :D [link] A kórházban meg tudják nézni az orvosok kézfej-röntgen felvétel alapján, hogy nõhetsz-e még, vagy már nem. Természetes módon is lehet serkenteni a növekedési hormon elválasztását: - edzéssel - éhezés - alvás Éjjelre nem érdemes sokat enni, de ha bekapsz valamit, fehérje legyen, szénhidrát fogyasztása nem ajánlott, így éjjel alváskor az alacsony vércukorszint miatt a máj felszabadítja a glükogénraktárakat, amibõl glükózt szintetizál és juttat a véráramba (ezáltal nem hízunk el). Közben a növekedési hormon is kifejti hatását, regenerál és a fejlõdésben lévõ szervezetet növeszti. Ezért kell az éjjelre bevitt fehérje, mert ebbõl épülnek fel az izomszövetek és a sejtek legtöbb élettani fontosságú alkotója (immunfehérjék, receptorok, hormonok, enzimek, transzportfehérjék, stb...). Egyébként én is ezzel küszködök, 18 évesen csak 172 cm vagyok. :S 18f
Tudod mire jó a GH Max? Izomnövelésre. Azokat növeszti, nem a magasságodat.
A kérdező hozzászólása: #1 Nem novekedesi hormont...novekedi hormon SERKENTOT. #2 Tudom, hogy nem olyan szornyu, de nagyon sok nalam magassabb ismerosom van. SZeretnek 170+ lenni
167cm nem is rossz....Èn 156cm rel élem az életem!
jaja, nincs veszve semmi 16 évesen 174 voltam most 19 évesen 183 vagyok már :)
Valamilyen diákmunka közvetítõnél próbálkoznék, több lehetõség is van pl.: Fürge diák, vagy a melódiák
CSAK valamilyen diákszövetkezetnél érdemes - különben nagyon csúnyán becsapnak. Így is fogják próbálni, ne félj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

16 éves vagyok és szeretnék "hostess" munkát vállalni. Valaki, valami oldalt ahol jelentkezhetnék? Negatív komik nem érdekelnek! Köszi ;)

Legjobb válasz: nem negativ 'komi', de 16 evesen sehova sem fogsz kelleni hostessnek, maximum valami jatszohazba vagy gyerekmusorhoz. ha masfele 'hostess'-re gondoltal (ertsd: prosti), ahhoz nem kell semmi, de a klienseid nagyon meguthetik a bokajukat.

nem negativ 'komi', de 16 evesen sehova sem fogsz kelleni hostessnek, maximum valami jatszohazba vagy gyerekmusorhoz. ha masfele 'hostess'-re gondoltal (ertsd: prosti), ahhoz nem kell semmi, de a klienseid nagyon meguthetik a bokajukat.
18 éven alul tényleg nehéz lesz találni, de ha nagyváros közelében laksz, nem lehetetlen. regizz iskolaszövetkezetekhez, nézz szét pl. az olx-en, jófogáson, hátha...

16 éves vagyok és vékony.60kg, 180cm és szeretnék gyúrni, esetleg tömegnövelőzni, fehérjét szedni. Mit gondoltok 16 évesen ártalmas tömegnövelőzni?

Legjobb válasz: nem ártalmas, mert csak tápanyag. nyugodtan tolj valamit. mivel elég vékonyka vagy ezért a jumbot ajánlom, rendes étrend mellé mehet reggel+edzés után 1-1 adag.

nem ártalmas, mert csak tápanyag. nyugodtan tolj valamit. mivel elég vékonyka vagy ezért a jumbot ajánlom, rendes étrend mellé mehet reggel+edzés után 1-1 adag.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Meg tudnád mondani, hogy a Jumbo ba mi van?Tehát hogy mennyi protein, kb mennyi súlyt hoz rám stb.?
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6599 az, hogy mennyit hoz rád csakis az étrendedtõl függ.
A Jumboval nem árt vigyázni. Általában a használók fele isteníti, hogy mekkora király termék a másik fele szidja, hogy mekkora [email protected] Könnyen el lehet zsírosodni tõle. Találkoztam mindkettõvel. Igazából 18 év alatt úgy fogsz nõni mint a gomba, de még 18 évesen is. Én egy jó fehérjét ajánlanék neked, mellé meg valamilyen gyorsan felszívódo ch-t a turmixban. De ez csak kiegészítõ. Az étrenden és a pihenésen sokkal több fog múlni, mint a "tápon".

16 éves vagyok, nyárra ki szeretnék menni Németországba aupair-nak. Szerintetek van esélyem?

Elég jól beszélek németül, és egy keveset angolul is. Volt már szerencsém németekkel találkozni azt mondták, hogy nagyjából egy német anyanyelv? 10-11 éves gyerek szintjén beszélek,tehát azért elég jól megértetem magam, apró hibáim vannak.

Legjobb válasz: Háát én úgy tudom, hogy csak 18 éves kortól lehet.. Amúgy én is 16 vagyok és én is kiszeretnék menni au pair-nek.

Háát én úgy tudom, hogy csak 18 éves kortól lehet.. Amúgy én is 16 vagyok és én is kiszeretnék menni au pair-nek.
Nem, 18 év a korhatár, de sok család csak 20 felett, 1-2 év tapasztalattal keres.

16-éves vagyok! 85kg nem dagi egy pici felesleg van rajtam nagyon pici! és most kezdtem el boxolni! és híres boxolo szeretnék lenni balzsai károly az edzőm! Van esélyem rá hogy legyek híres boxoló?

Legjobb válasz: Azért én azt is hozzátenném, hogy a profi boxolók agyon fiatalon kezdték és 16 évesen már versenyeket nyertek...

Azért én azt is hozzátenném, hogy a profi boxolók agyon fiatalon kezdték és 16 évesen már versenyeket nyertek...
Egyik napról a másikra nem leszel híres boxoló, az fix. Valamint akkor sem, ha kövér vagy, és nem izmos.
3 dolog kell csak a boxhoz: kitartás akaraterõ technika
abból lesz híres boxoló akinek jó az edzõje és elég elszánt
Nem a méreted számít a boxban.Ott van Balogh Norbi aki amúgy össz visz max.165 cm, és 65kiló sincs, mégis elismert!:) )))))

Van egy pasim 16ev a korkulonbseg! Szeretem de o nem szeret de szeret velem egyutt lenni. Le akarok vele fekudni es o is. A szuleim nm fogadjak el! Mit tegyek? Nem akarok vele szakitani! Adjatok tanacsot (16 eves vagyok)

Legjobb válasz: Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el, majdnem hogy apád lehetne. Ne haragudj meg, de ez az ember egy kissé beteg lehet. Normális felnõtt nem kezd 16 éves lánnyal. Szerintem neked csak az tetszik, hogy tetszel egy ennyi idõs pasinak és természetes kívánod a szexet, mint a többi hasonló korú lány. Nem hiszem ,hogy a legjobb döntést hoznád meg akkor, ha lefeküdnél vele. Mennyi ideje vagytok együtt? Honnan tudod, hogy nem csak arra kellesz neki? Van egy csomó megválaszolatlan kérdés, ne légy felelõtlen.

Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el, majdnem hogy apád lehetne. Ne haragudj meg, de ez az ember egy kissé beteg lehet. Normális felnõtt nem kezd 16 éves lánnyal. Szerintem neked csak az tetszik, hogy tetszel egy ennyi idõs pasinak és természetes kívánod a szexet, mint a többi hasonló korú lány. Nem hiszem , hogy a legjobb döntést hoznád meg akkor, ha lefeküdnél vele. Mennyi ideje vagytok együtt? Honnan tudod, hogy nem csak arra kellesz neki? Van egy csomó megválaszolatlan kérdés, ne légy felelõtlen.
hát majd õ szakít veled ha megkapott ne aggódj és meg lesz oldva a gondod.
Ha tudod, hogy nem szeret akkor miért akarsz egy ilyen pasival lefeküdni? És egyáltalán vele lenni? Nem csodálkozom, hogy nem fogadják el a szüleid. 32 éves embertõl mit akarsz?? Szerintem szakíts vele, és keress egy korban hozzád illõt, aki szeret...!
16 év korkülönbség 16 évesen...az azért durva, ha már elmúltál vna 18 nem is lenne olyan gáz...nah mindegy tegyük félre a korkülönbséget, Te hogy a francba tudnál lefeküdni olyannal aki nem szeret?! én ezt nem tudom ép ésszel felfogni...neki egy jó kis kettyintés lenne egy kis pipihússal, neked meg életed egyik legnagyobb baromsága.. 19/L
lol. sztem hagyd a francba a csávót mert csak dugni akar muterodék meg jóhogy nemfogadják el esetleg ha kiderül még kaphatsz is 2 pofot.. én nem kockáztatnék bár srác vagyok
Ráérsz még megtalálni az igazit. Lefeküdni azzal feküdj le akivel kölcsönösen szerelmesek vagytok egymásba. Egészen más élmény, mintha csak azért feküdnél le, mert meg akarsz szabadulni a szüzességedtõl. De a 16 év korkülönbség nagyon sok. Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el. Kis jóindulattal (ha az elsõ randija sikerül) az apád is lehetne...
16 évese egy 32 évessel akarsz lefeküdni? nemcsoda h a szüleid ellenzik, õk az értelmesek. én sosem értetem se az egyik, se a másik felet. h egy 32 éves férfi mért egy 16 évessel akar ágyba bújni, sztem ennek már van egykis beteges vonzata is. és h egy 16 éves mért nem a korosztályában válogat??? sztem a pszihéddel neked sem stimmel minden. azt ajánlom felejtsétek el egymást, hallgass a szüleidre, õk az értelmesek.

En 16 éves vagyok és 2-hónapja járunk már a pasimal és szeretnék már lefeküdni vele de még szüz vagyok! Es nincs sok tapasztalatom ilyen dolgokban! Szerintetek mit tegyek várjak még inkább?

Legjobb válasz: Ha szeretitek egymást, és kívánod vele a szexet, akkor mire várnál? Félsz attól, hogy fájni fog? Ha tényleg szereted, és õ is elég ügyes, illetve ha tökéletesen el tudsz lazulni, akkor nem fog fájni.

Ha szeretitek egymást, és kívánod vele a szexet, akkor mire várnál? Félsz attól, hogy fájni fog? Ha tényleg szereted, és õ is elég ügyes, illetve ha tökéletesen el tudsz lazulni, akkor nem fog fájni.
Igen, várj.
nezzel pornot es szerezz tapasztalatot belolluk
Ha bármi kétség van még benned azzal kapcsolatban, hogy megtedd-e, akkor még ne tedd meg. Majd ha már nem félsz, majd ha minden porcikáddal akarod, 0 félelemmel.
A kérdező hozzászólása: Lehet varnom keelene még de ma megkérdeztem tõle hogy õ szüz-e ? és hogy az igazat mondja es azt mondta az csak azért nem mondta el mert félt hogy cikizném miata hogy égõnek találnám hogy a pasim még szüz!!!!!!de en is az vagyok!!! szerintem is lehet várni keelene még csak valahogy bennem van hogy én ezt akarom nem is tudom talán pont azért mert még szüz vagyok de félek is az egésztõl hogy valamit elrontok meg hogy fájna majd az elsõ !
Mi majdnem 7 honapja vagyunk egyutt, a baratnom 17 en 18 vagyok, egyikonk se csinalta meg, es nagyon szeretjuk 1mast, es ugy gondoljuk, mikor eljon a legidealisabb pillanat akkor fogjuk:) , szerintem vard ki te is:)
Én 16, 5 voltam, mikor összejöttem a barátommal, aki akkor 18 múlt. Nagyon- nagyon szerelmes voltam belé, és kívántam is a testét, viszont nálunk a petting is csak 1-2 hónap után indult. Azonban volt bennem valami szorongás, nem voltam kész lelkileg arra, hogy lefeküdjek vele, és ezt meg is mondtam neki. Õ nagyon megértõ volt, elmondta, hogy szerelembõl van velem, és nem emiatt, úgyhogy vár akár meddig, és valóban soha nem is próbálkozott- megvárta, míg én kész voltam rá. Végül is 1 év után történt meg a dolog. De nem is bántam meg, az 1. 1 évünk is csodálatos volt, azóta is nagyon boldogok és szerelmesek vagyunk, és már több, mint 3 éve vagyunk együtt... Ha még nem érzed magad késznek rá- amire eléggé utal az, hogy itt felteszed a kérdést- akkor még ne tedd meg. Majd ha már semmi kétség nincs benned afelõl, hogy teljes szívesbõl akarod, és nem kell tanácsot kérned senkitõl, hogy megtedd-e- akkor jött el az idõ, szerintem. 20/L
A kérdező hozzászólása: Õ 18 és már õ nem szüz! Leglábis azt mondta !de õ nem tudja hogy én az vagyok mert még nem is kérdezte igazából!!!
mint már fentebb is írták, ha szereted és kívánod a szexet, akkor igen feküdj le vele vagy ismerjétek meg elõször egymás testét jobban... :) - ha vársz, akkor azzal elõrébb nem leszel (am a barátod hány éves? és õ szûz? )
Vagy esetleg elotte ismerjetek meg egymas testet->petting....azt nagyon elrontani sem lehet...
gyakorolj....a 21. században élünk....nem kell a házasságig várni..

Mit tegyek hogy együtt élhessek a barátommal? Menjek hozzá feleségül? 16 éves vagyok és 2, 5 éve eggyüt vagyunk, nagyon szeretjük egymást!

Mi szügséges a nagykorúsításhoz? Ha csak úgy hozzá költöznék anyámék vissza vitethetnének er?szakkal?

Legjobb válasz: igen, visszavitethetnének. sõt, az alapján, hogy te 16 vagy és 2,5 éve vagytok együtt még akár egy büntetõeljárást is a nyakába akaszthatnak. (ennyire persze nem egyszerû, de a a lehetõség megvan) nagykorúsításhoz gyámhatósági engedély kell. Õk megkérdezik a szülõket, megnézik, hogy a pasid el tud-e tartani, ott milyenek a körülmények stb. és ha kielégíti az igényeiket, akkor megadják az engedélyt a házassághoz. A szüleid engedélye nélkül gyakorlatilag nem tudod megcsinálni.

igen, visszavitethetnének. sõt, az alapján, hogy te 16 vagy és 2, 5 éve vagytok együtt még akár egy büntetõeljárást is a nyakába akaszthatnak. (ennyire persze nem egyszerû, de a a lehetõség megvan) nagykorúsításhoz gyámhatósági engedély kell. Õk megkérdezik a szülõket, megnézik, hogy a pasid el tud-e tartani, ott milyenek a körülmények stb. és ha kielégíti az igényeiket, akkor megadják az engedélyt a házassághoz. A szüleid engedélye nélkül gyakorlatilag nem tudod megcsinálni.
Szerintem nem, de nem tul korai ez meg?????? ha en 16 evesen elkoltoztem volna otthonrol a szuleim kinyuvasztottak volna az biztos. hidd el nem eri elsietni neked meg az iskola padban van a helyed!!!!
Szerintem is ez túl korai. 16 évesen sokan azt hiszik, megtalálták életük szerelmét. Várjatok ezzel még, az együtt élés nagyon nagy feleõsség, 16 évesen nem vagy erre kész.
Nem gondolod, hogy még korai? Mibõl fogtok élni? Vagy kõgazdag a pasid? Tanulj még, neked most az a feladatod, nem pedig háztartást vezetni! Ne akarj gyorsan felnõni, nem olyan jó az! Attól szerethetitek egymást, nem kell rögtön "fejjel menni a falnak"!
16 vagyok és egy éve van barátom. Én is szeretnék "felesége lenni" mert ugyérzem ö a mindenem. Most ugy vagyok vele h nekem nem lesz más az életembe, bár még kitudja mit hoz a jövö. HA tényleg szereted akk még két év mulva is együttlesztek és gond nélkül hozzámehetsz. Bár sztem mgé 18 évesen is korai, de akk nem lesz papirozási gondjaitok
Igen, erõsszakkal is visszavinnének. Azt hiszem, csak akkor nagykorúsítanak, ha gyermeket szülsz. De ez azért drasztikus döntés lenne.
Még túl korai a házasság, ha tényleg szeret akkor fog várni még egy kicsit.Lesz még sok idõtök együtt lenni. Ha meg gyereket szülsz a nagykorusításért nem fogod tudni eltartani, s akkor két gyermekkor fog odaveszni, a tiéd meg az gyereké. Jól gondold meg!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!