Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vagyok. Szeretnék (224 db)

Surgos 16 eves vagyok szeretnek Hollandiaba utazni milyen munkat lehetne ott vallalni? (bocs az ekezetekert angol bill)

Amiota a csaladom felbomlott 3 reszre igy en is ugy dontottem hogy inkabb elmegyek valahova.de meeg azt is mondjatok meg pls hogy mik a szukseges teendok mielott megyek meg hogy mennyibe fog kerulni 1 lakast kiberelni pls help elore is koszi

Legjobb válasz: 16 évesen semmilyent.

16 évesen semmilyent.
Olvasgatom itt a kommenteket, ....de megsúgom nektek csak úgy mellékesen: Hollandiában nincsen Tesco ;-) de még hasonló nagy áruház sem :) )
A kérdező hozzászólása: ok koszi utolso :) majd elmegyek haverhoz addig koszi a valaszokat :)
Középiskolába tanulni!! Nyelvvizsgát letenni és minimum egy érettségit, ám bár a szakma is elég jól jöhet, mert külföldön 2x többet kap az akinek van szakmája annál, mint akinek nincs. Szóval szépen 19 éves korodig megülsz a hátsódon. És aztán elkezdhetsz gondolkodni merre tovább.
A kérdező hozzászólása: akkor megis hova? 16/F
Könyörgöm még egy ret.kes érettségid sincs. Mindenki megy ki az országból, és nem csak innen mindenhonnan megy a népvándorlás a szebb és jobb élet reményében. Szerinted nem szelektálnak?? Még egy Tescoba se? :D Azokat veszik fel, akiknek megvan a szakmájuk, tudnak különbözõ nyelveken. Nem véletlenül van, hogy diplomások az árukirakodók Angliában pl a Tescoban.. :D Úgy vettem ki, hogy fiú vagy, de szólj nyugodtan ha tévedek. Hollandiában elmehetnél hímkur.vának, szétbasz.athatnád a fosódat fillérekért, amibõl még 5-6 társaddal kibérelhetnél egy kis 1 szobás padlás garzont.
A kérdező hozzászólása: ez igaz :D
nem. szerinted mit szólnának az öreg holland mammerek a teszkóban, ha csak angolul tudsz hozzájuk szólni? gondolkozzál már...
A kérdező hozzászólása: az angol nem eleg?
beszélsz hollandul?
A kérdező hozzászólása: meg a Tescho ba is lehet
A kérdező hozzászólása: ha nem lehet akkor miert dolgozhatok a Mc Donaalds ba?
nem.
A kérdező hozzászólása: valami eggyszeru munkara gondoltam pl valmijen boltban rakodo vagy valami ijesmi ojat lehet?
Kiskoru vagy. Eselytelen. Bar lehet, ha a rosszfiuk elkapnak beallitanak "hivatasosnak" es akkor dolgozhatsz, de azt nem fogod elvezni...
Amúgy csak mondom.. hogy a fél bolygó Angolul beszél...:D és az angol szerintem passzolna oda... mert a hollandok.. és az angolok csak megértik egy mást... nem sok a két nyelv között a különbség csakúgy mondom...:D
Valamilyen diákmunka közvetítõnél próbálkoznék, több lehetõség is van pl.: Fürge diák, vagy a melódiák
CSAK valamilyen diákszövetkezetnél érdemes - különben nagyon csúnyán becsapnak. Így is fogják próbálni, ne félj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

16 éves vagyok és vékony.60kg, 180cm és szeretnék gyúrni, esetleg tömegnövelőzni, fehérjét szedni. Mit gondoltok 16 évesen ártalmas tömegnövelőzni?

Legjobb válasz: nem ártalmas, mert csak tápanyag. nyugodtan tolj valamit. mivel elég vékonyka vagy ezért a jumbot ajánlom, rendes étrend mellé mehet reggel+edzés után 1-1 adag.

nem ártalmas, mert csak tápanyag. nyugodtan tolj valamit. mivel elég vékonyka vagy ezért a jumbot ajánlom, rendes étrend mellé mehet reggel+edzés után 1-1 adag.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Meg tudnád mondani, hogy a Jumbo ba mi van?Tehát hogy mennyi protein, kb mennyi súlyt hoz rám stb.?
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6599 az, hogy mennyit hoz rád csakis az étrendedtõl függ.
A Jumboval nem árt vigyázni. Általában a használók fele isteníti, hogy mekkora király termék a másik fele szidja, hogy mekkora [email protected] Könnyen el lehet zsírosodni tõle. Találkoztam mindkettõvel. Igazából 18 év alatt úgy fogsz nõni mint a gomba, de még 18 évesen is. Én egy jó fehérjét ajánlanék neked, mellé meg valamilyen gyorsan felszívódo ch-t a turmixban. De ez csak kiegészítõ. Az étrenden és a pihenésen sokkal több fog múlni, mint a "tápon".

16 éves vagyok, nyárra ki szeretnék menni Németországba aupair-nak. Szerintetek van esélyem?

Elég jól beszélek németül, és egy keveset angolul is. Volt már szerencsém németekkel találkozni azt mondták, hogy nagyjából egy német anyanyelv? 10-11 éves gyerek szintjén beszélek,tehát azért elég jól megértetem magam, apró hibáim vannak.

Legjobb válasz: Háát én úgy tudom, hogy csak 18 éves kortól lehet.. Amúgy én is 16 vagyok és én is kiszeretnék menni au pair-nek.

Háát én úgy tudom, hogy csak 18 éves kortól lehet.. Amúgy én is 16 vagyok és én is kiszeretnék menni au pair-nek.
Nem, 18 év a korhatár, de sok család csak 20 felett, 1-2 év tapasztalattal keres.

16-éves vagyok! 85kg nem dagi egy pici felesleg van rajtam nagyon pici! és most kezdtem el boxolni! és híres boxolo szeretnék lenni balzsai károly az edzőm! Van esélyem rá hogy legyek híres boxoló?

Legjobb válasz: Azért én azt is hozzátenném, hogy a profi boxolók agyon fiatalon kezdték és 16 évesen már versenyeket nyertek...

Azért én azt is hozzátenném, hogy a profi boxolók agyon fiatalon kezdték és 16 évesen már versenyeket nyertek...
Egyik napról a másikra nem leszel híres boxoló, az fix. Valamint akkor sem, ha kövér vagy, és nem izmos.
3 dolog kell csak a boxhoz: kitartás akaraterõ technika
abból lesz híres boxoló akinek jó az edzõje és elég elszánt
Nem a méreted számít a boxban.Ott van Balogh Norbi aki amúgy össz visz max.165 cm, és 65kiló sincs, mégis elismert!:) )))))

Van egy pasim 16ev a korkulonbseg! Szeretem de o nem szeret de szeret velem egyutt lenni. Le akarok vele fekudni es o is. A szuleim nm fogadjak el! Mit tegyek? Nem akarok vele szakitani! Adjatok tanacsot (16 eves vagyok)

Legjobb válasz: Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el, majdnem hogy apád lehetne. Ne haragudj meg, de ez az ember egy kissé beteg lehet. Normális felnõtt nem kezd 16 éves lánnyal. Szerintem neked csak az tetszik, hogy tetszel egy ennyi idõs pasinak és természetes kívánod a szexet, mint a többi hasonló korú lány. Nem hiszem ,hogy a legjobb döntést hoznád meg akkor, ha lefeküdnél vele. Mennyi ideje vagytok együtt? Honnan tudod, hogy nem csak arra kellesz neki? Van egy csomó megválaszolatlan kérdés, ne légy felelõtlen.

Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el, majdnem hogy apád lehetne. Ne haragudj meg, de ez az ember egy kissé beteg lehet. Normális felnõtt nem kezd 16 éves lánnyal. Szerintem neked csak az tetszik, hogy tetszel egy ennyi idõs pasinak és természetes kívánod a szexet, mint a többi hasonló korú lány. Nem hiszem , hogy a legjobb döntést hoznád meg akkor, ha lefeküdnél vele. Mennyi ideje vagytok együtt? Honnan tudod, hogy nem csak arra kellesz neki? Van egy csomó megválaszolatlan kérdés, ne légy felelõtlen.
hát majd õ szakít veled ha megkapott ne aggódj és meg lesz oldva a gondod.
Ha tudod, hogy nem szeret akkor miért akarsz egy ilyen pasival lefeküdni? És egyáltalán vele lenni? Nem csodálkozom, hogy nem fogadják el a szüleid. 32 éves embertõl mit akarsz?? Szerintem szakíts vele, és keress egy korban hozzád illõt, aki szeret...!
16 év korkülönbség 16 évesen...az azért durva, ha már elmúltál vna 18 nem is lenne olyan gáz...nah mindegy tegyük félre a korkülönbséget, Te hogy a francba tudnál lefeküdni olyannal aki nem szeret?! én ezt nem tudom ép ésszel felfogni...neki egy jó kis kettyintés lenne egy kis pipihússal, neked meg életed egyik legnagyobb baromsága.. 19/L
lol. sztem hagyd a francba a csávót mert csak dugni akar muterodék meg jóhogy nemfogadják el esetleg ha kiderül még kaphatsz is 2 pofot.. én nem kockáztatnék bár srác vagyok
Ráérsz még megtalálni az igazit. Lefeküdni azzal feküdj le akivel kölcsönösen szerelmesek vagytok egymásba. Egészen más élmény, mintha csak azért feküdnél le, mert meg akarsz szabadulni a szüzességedtõl. De a 16 év korkülönbség nagyon sok. Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el. Kis jóindulattal (ha az elsõ randija sikerül) az apád is lehetne...
16 évese egy 32 évessel akarsz lefeküdni? nemcsoda h a szüleid ellenzik, õk az értelmesek. én sosem értetem se az egyik, se a másik felet. h egy 32 éves férfi mért egy 16 évessel akar ágyba bújni, sztem ennek már van egykis beteges vonzata is. és h egy 16 éves mért nem a korosztályában válogat??? sztem a pszihéddel neked sem stimmel minden. azt ajánlom felejtsétek el egymást, hallgass a szüleidre, õk az értelmesek.

En 16 éves vagyok és 2-hónapja járunk már a pasimal és szeretnék már lefeküdni vele de még szüz vagyok! Es nincs sok tapasztalatom ilyen dolgokban! Szerintetek mit tegyek várjak még inkább?

Legjobb válasz: Ha szeretitek egymást, és kívánod vele a szexet, akkor mire várnál? Félsz attól, hogy fájni fog? Ha tényleg szereted, és õ is elég ügyes, illetve ha tökéletesen el tudsz lazulni, akkor nem fog fájni.

Ha szeretitek egymást, és kívánod vele a szexet, akkor mire várnál? Félsz attól, hogy fájni fog? Ha tényleg szereted, és õ is elég ügyes, illetve ha tökéletesen el tudsz lazulni, akkor nem fog fájni.
Igen, várj.
nezzel pornot es szerezz tapasztalatot belolluk
Ha bármi kétség van még benned azzal kapcsolatban, hogy megtedd-e, akkor még ne tedd meg. Majd ha már nem félsz, majd ha minden porcikáddal akarod, 0 félelemmel.
A kérdező hozzászólása: Lehet varnom keelene még de ma megkérdeztem tõle hogy õ szüz-e ? és hogy az igazat mondja es azt mondta az csak azért nem mondta el mert félt hogy cikizném miata hogy égõnek találnám hogy a pasim még szüz!!!!!!de en is az vagyok!!! szerintem is lehet várni keelene még csak valahogy bennem van hogy én ezt akarom nem is tudom talán pont azért mert még szüz vagyok de félek is az egésztõl hogy valamit elrontok meg hogy fájna majd az elsõ !
Mi majdnem 7 honapja vagyunk egyutt, a baratnom 17 en 18 vagyok, egyikonk se csinalta meg, es nagyon szeretjuk 1mast, es ugy gondoljuk, mikor eljon a legidealisabb pillanat akkor fogjuk:) , szerintem vard ki te is:)
Én 16, 5 voltam, mikor összejöttem a barátommal, aki akkor 18 múlt. Nagyon- nagyon szerelmes voltam belé, és kívántam is a testét, viszont nálunk a petting is csak 1-2 hónap után indult. Azonban volt bennem valami szorongás, nem voltam kész lelkileg arra, hogy lefeküdjek vele, és ezt meg is mondtam neki. Õ nagyon megértõ volt, elmondta, hogy szerelembõl van velem, és nem emiatt, úgyhogy vár akár meddig, és valóban soha nem is próbálkozott- megvárta, míg én kész voltam rá. Végül is 1 év után történt meg a dolog. De nem is bántam meg, az 1. 1 évünk is csodálatos volt, azóta is nagyon boldogok és szerelmesek vagyunk, és már több, mint 3 éve vagyunk együtt... Ha még nem érzed magad késznek rá- amire eléggé utal az, hogy itt felteszed a kérdést- akkor még ne tedd meg. Majd ha már semmi kétség nincs benned afelõl, hogy teljes szívesbõl akarod, és nem kell tanácsot kérned senkitõl, hogy megtedd-e- akkor jött el az idõ, szerintem. 20/L
A kérdező hozzászólása: Õ 18 és már õ nem szüz! Leglábis azt mondta !de õ nem tudja hogy én az vagyok mert még nem is kérdezte igazából!!!
mint már fentebb is írták, ha szereted és kívánod a szexet, akkor igen feküdj le vele vagy ismerjétek meg elõször egymás testét jobban... :) - ha vársz, akkor azzal elõrébb nem leszel (am a barátod hány éves? és õ szûz? )
Vagy esetleg elotte ismerjetek meg egymas testet->petting....azt nagyon elrontani sem lehet...
gyakorolj....a 21. században élünk....nem kell a házasságig várni..

Mit tegyek hogy együtt élhessek a barátommal? Menjek hozzá feleségül? 16 éves vagyok és 2, 5 éve eggyüt vagyunk, nagyon szeretjük egymást!

Mi szügséges a nagykorúsításhoz? Ha csak úgy hozzá költöznék anyámék vissza vitethetnének er?szakkal?

Legjobb válasz: igen, visszavitethetnének. sõt, az alapján, hogy te 16 vagy és 2,5 éve vagytok együtt még akár egy büntetõeljárást is a nyakába akaszthatnak. (ennyire persze nem egyszerû, de a a lehetõség megvan) nagykorúsításhoz gyámhatósági engedély kell. Õk megkérdezik a szülõket, megnézik, hogy a pasid el tud-e tartani, ott milyenek a körülmények stb. és ha kielégíti az igényeiket, akkor megadják az engedélyt a házassághoz. A szüleid engedélye nélkül gyakorlatilag nem tudod megcsinálni.

igen, visszavitethetnének. sõt, az alapján, hogy te 16 vagy és 2, 5 éve vagytok együtt még akár egy büntetõeljárást is a nyakába akaszthatnak. (ennyire persze nem egyszerû, de a a lehetõség megvan) nagykorúsításhoz gyámhatósági engedély kell. Õk megkérdezik a szülõket, megnézik, hogy a pasid el tud-e tartani, ott milyenek a körülmények stb. és ha kielégíti az igényeiket, akkor megadják az engedélyt a házassághoz. A szüleid engedélye nélkül gyakorlatilag nem tudod megcsinálni.
Szerintem nem, de nem tul korai ez meg?????? ha en 16 evesen elkoltoztem volna otthonrol a szuleim kinyuvasztottak volna az biztos. hidd el nem eri elsietni neked meg az iskola padban van a helyed!!!!
Szerintem is ez túl korai. 16 évesen sokan azt hiszik, megtalálták életük szerelmét. Várjatok ezzel még, az együtt élés nagyon nagy feleõsség, 16 évesen nem vagy erre kész.
Nem gondolod, hogy még korai? Mibõl fogtok élni? Vagy kõgazdag a pasid? Tanulj még, neked most az a feladatod, nem pedig háztartást vezetni! Ne akarj gyorsan felnõni, nem olyan jó az! Attól szerethetitek egymást, nem kell rögtön "fejjel menni a falnak"!
16 vagyok és egy éve van barátom. Én is szeretnék "felesége lenni" mert ugyérzem ö a mindenem. Most ugy vagyok vele h nekem nem lesz más az életembe, bár még kitudja mit hoz a jövö. HA tényleg szereted akk még két év mulva is együttlesztek és gond nélkül hozzámehetsz. Bár sztem mgé 18 évesen is korai, de akk nem lesz papirozási gondjaitok
Igen, erõsszakkal is visszavinnének. Azt hiszem, csak akkor nagykorúsítanak, ha gyermeket szülsz. De ez azért drasztikus döntés lenne.
Még túl korai a házasság, ha tényleg szeret akkor fog várni még egy kicsit.Lesz még sok idõtök együtt lenni. Ha meg gyereket szülsz a nagykorusításért nem fogod tudni eltartani, s akkor két gyermekkor fog odaveszni, a tiéd meg az gyereké. Jól gondold meg!!!

A Debreceni orvosi egyetemre szeretnék jelentkezni.16 éves vagyok Szakközépiskolába járok, de nagyon jó az átlagom és most kezdtem el a Középfokú nyelv vizsgámat is és aki oda jár vagy bármilyen tapasztalata van. Egy pár információt szeretnék?

aki oda jár vagy bármilyen tapasztalata van. Nagyon szeretnék orvos lenni és meg van az akaratom és a kitartásom is, de sajnos az anyagi háttér már kevésbé, az egyik ismerősöm most végzett az orvosin, de neki nem kellett fizetni csak pár könyvekért és a koliért azt hiszem, hogy ezt a bizonyos állami finanszírozást akkor kaphatja meg valaki ha mindenből ötösre végez? és az baj, hogy nem gimibe járok hanem Szakközépiskolába?

Legjobb válasz: Az anyagiakat még meg lehet oldani, hacsak nem vagytok borzasztó szegények. A tankönyvek nagyon sokba kerülnek, de lehet könyvtárból kölcsönözni, kaphatsz szociális ösztöndíjat, tanulmányi ösztöndíjat ha jól tanulsz. Persze az se mindegy milyen messze laksz az egyetemtõl. Ha olyan messze, hogy a bejárás nem lehet opció, akkor anyagilag mindenképp a koli a jobb választás. Egyszóval meg lehet oldani. Legalábbis eddig, mert most úgy hallom sokkal kevesebb államilag támogatott hely lesz. Egyébként ahhoz hogy állami támogatással tanulj, a felvételidkor el kell érned egy bizonyos ponthatárt, amit az érettségi eredményedbõl és a tanulmányi átlagodból számolnak, plussz a nyelvvizsga, emelt szint--> ezekért mind többletpont jár. Ha nem éred el az állami ponthatárát, akkor már csak fizetõsre kerülhetsz be, ami olyan 8-900 ezer ft / FÉLÉV, és állítólag a duplájára emelik. Úgyhogy ez nálad szóba se jöhet ahogy írtad. Ennek amit írtál, hogy: "hogy ezt a bizonyos állami finanszírozást akkor kaphatja meg valaki ha mindenbõl ötösre végez?" nincs semmi értelme. Az egyetemen szerzett jegyeidnek semmi köze ahhoz hogy államin vagy-e vagy sem, hiszen ahogy írtam, az már a felvételidnél dõl el. Ennek csak az ösztöndíj megállapításánál van jelentõsége. És az hogy szakközépbe jársz még nem jelent hátrányt. Legyen továbbra is jó átlagod, és gyúrj rá a bioszra és a kémiára vagy fizikára. Mert mire te felvételizel már kötelezõ lesz 2db emeltszintû érettségi, amibõl az egyik mindenképpen biológia a másik kémia vagy fizika kell hogy legyen. Remélem segítettem! Sok sikert!

Az anyagiakat még meg lehet oldani, hacsak nem vagytok borzasztó szegények. A tankönyvek nagyon sokba kerülnek, de lehet könyvtárból kölcsönözni, kaphatsz szociális ösztöndíjat, tanulmányi ösztöndíjat ha jól tanulsz. Persze az se mindegy milyen messze laksz az egyetemtõl. Ha olyan messze, hogy a bejárás nem lehet opció, akkor anyagilag mindenképp a koli a jobb választás. Egyszóval meg lehet oldani. Legalábbis eddig, mert most úgy hallom sokkal kevesebb államilag támogatott hely lesz. Egyébként ahhoz hogy állami támogatással tanulj, a felvételidkor el kell érned egy bizonyos ponthatárt, amit az érettségi eredményedbõl és a tanulmányi átlagodból számolnak, plussz a nyelvvizsga, emelt szint--> ezekért mind többletpont jár. Ha nem éred el az állami ponthatárát, akkor már csak fizetõsre kerülhetsz be, ami olyan 8-900 ezer ft / FÉLÉV, és állítólag a duplájára emelik. Úgyhogy ez nálad szóba se jöhet ahogy írtad. Ennek amit írtál, hogy: "hogy ezt a bizonyos állami finanszírozást akkor kaphatja meg valaki ha mindenbõl ötösre végez?" nincs semmi értelme. Az egyetemen szerzett jegyeidnek semmi köze ahhoz hogy államin vagy-e vagy sem, hiszen ahogy írtam, az már a felvételidnél dõl el. Ennek csak az ösztöndíj megállapításánál van jelentõsége. És az hogy szakközépbe jársz még nem jelent hátrányt. Legyen továbbra is jó átlagod, és gyúrj rá a bioszra és a kémiára vagy fizikára. Mert mire te felvételizel már kötelezõ lesz 2db emeltszintû érettségi, amibõl az egyik mindenképpen biológia a másik kémia vagy fizika kell hogy legyen. Remélem segítettem! Sok sikert!
Magyar nyelvtanra nagyon gyúrjál rá, mert a helyesírásodat elnézve nem adnék neked érettségit!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és ez akkor azt jelenti, hogy érettségi elõtt a választott tantárgyaimnak a kémia, fizika és a biológiát kell, hogy válasszam és emelt szinten, de ha nem vagyok teljesen kitûnõ tanuló, de elég jó az átlagom viszont nem hiszem, hogy kapnék ösztöndíjat akkor, ha érettségin elérném azt a bizonyos ponthatárt akkor még attól lehetek államilag támogatott igaz?? mert nem vagyunk szegények, de viszont elég húzós lenne számomra az ilyen fél év/8-900 ezer.

16 éves vagyok és szeretnék hegedűlni tanulni, de nem tudom mekkora hegedűt vásároljak. Szerintetek milyen méretre volna szükségem?

Legjobb válasz: Ennyi idõsen az egészes a legjobb szerintem. Milyen magas vagy? Kartávolságod? Én mondjuk 12 éves korom körül váltottam egészre, hegedûtanárom javaslatára. Szerintem ennyi idõsen az egészes a legjobb.

Ennyi idõsen az egészes a legjobb szerintem. Milyen magas vagy? Kartávolságod? Én mondjuk 12 éves korom körül váltottam egészre, hegedûtanárom javaslatára. Szerintem ennyi idõsen az egészes a legjobb.
Mielõtt vásárolsz, menj be a zeneiskolába, és kérdezd meg a tanárt! Nem mindegy hogy milyen hegedût veszel! Se a méret, se a fajta! Otthon nem fogsz megtanulni hegedülni! Én most Szegeden fogom meg venni a hegedûmet, de csak úgy, hogy a tanárom megnézi a lehetõségeket!
és elõsször érdeklõdj utána mert sok zeneiskolának van zeneraktára ahonnan lehet kölcsönözni. nehogy azlegyen, hogy megveszed 1 évig tanulsz aztán rájössz hogy mégse tetszik és 6 generáción öröklik az utódaid de senki se csinál vele semmit. fölösleges pénzkidobás lenne.
valószínûleg egészes hegedûre van szükséged, nekem 13 éves korom óta akkora van, és cseppet sem vagyok magas, sõt a karjaim eléggé rövidek. De egyetértek az elõzõ válaszokkal, szerintem elõször keress magadnak tanárt (egyedül nem fogsz tudni megtanulni hegedûn játszani), és vele keress hangszert. :) sok sikert a tanuláshoz! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!