Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vagyok. Félek, hogy (63 db)

16 éves vagyok és még nem volt barátom, valamit mindig elrontok:S pedig aztmondják szép vagyok meg jócsaj dee a pasim sosincs csak kavargatok. Szerintetek ezen hogy tudok változtatni? Vagy hogy szegyek fel egy pasit? XD

Legjobb válasz: 16 éves fiú vagyok. Na most simán ide írhatnám, hogy írj privit, aztán majd összejövünk:D Fél tucatnyi ember között, nem sok esélyem lenne rá, hogy érek is vele valamit. Tehát, neten milyen fiúkat találni túlnyomó többségben? Vagy az a fajta aki egy lánynak sem kell, vagy az akinek minden lány csak egy dugásra kell. Na meg vannak az olyanok mint én, akikkel kib.sztak a szüleik, és kivitték õket németországba:D Más dolgom sincs tehát mint gépezni, és mivel - ebben a korban természetes módon - fõként a lányokon jár az eszem, neten ismerkedni. A sok felnõtt idenéz, és elmosolyodik rajtunk, 16 éveseken. Fõleg mikor pl. komoly kapcsolatról beszélünk. Ezért sem mondom, hogy a szerelmemet keresem, az igazit, vagy, a leendõ feleségemet:D ..de nem is csak a dugás érdekel. Annyit mondok, hogy szerintem megérek egy próbát:) Na most lehet privit írni:D

16 éves fiú vagyok. Na most simán ide írhatnám, hogy írj privit, aztán majd összejövünk:D Fél tucatnyi ember között, nem sok esélyem lenne rá, hogy érek is vele valamit. Tehát, neten milyen fiúkat találni túlnyomó többségben? Vagy az a fajta aki egy lánynak sem kell, vagy az akinek minden lány csak egy dugásra kell. Na meg vannak az olyanok mint én, akikkel kib.sztak a szüleik, és kivitték õket németországba:D Más dolgom sincs tehát mint gépezni, és mivel - ebben a korban természetes módon - fõként a lányokon jár az eszem, neten ismerkedni. A sok felnõtt idenéz, és elmosolyodik rajtunk, 16 éveseken. Fõleg mikor pl. komoly kapcsolatról beszélünk. Ezért sem mondom, hogy a szerelmemet keresem, az igazit, vagy, a leendõ feleségemet:D ..de nem is csak a dugás érdekel. Annyit mondok, hogy szerintem megérek egy próbát:) Na most lehet privit írni:D
ha már ilyen büszke vagy rá, kavargass csak tovább XD pasi ráér késõbb. ha gondolod velem is kavargathatsz :D
vegyél fel msn-re és megbeszéljük :F muhahaha
A kérdező hozzászólása: De én még szûz vagyok.. és mindig az igazira várok.. csak msárolok mindig de azabaj hogy a fiuk valéahogy dfélnek odajönni vagy nemtudom..
tudod, velem is van valami baj, bár én fiú vagyok... mindig ráb*szok a kapcsolatokkal :D átbasznak, megegyéb...ha gondolod akkor várlakszeretettel :D
elõzõ vagyok...elfeljtettem oda írni hogy 16/F =)
Hát ennek rengeteg oka lehet, hogy nem össze. Lehet csak rosszul kerested õket és nem etted észre az intõ jeleket amik voltak és figyelmeztettek volna arra, hogy nem lesz hosszútávú a dolog. Ha gondolod szívesen adok tanácsokat meg megbeszélhetjük a dolgot. Van barátnõm több mint egy éve szóval nincs hátsószándékom. Írj privit és megadom a msn-n címen ha szeretnéd: ) 18F
gyakorikérdésekrõl szedhetsz amennyit csak akarsz
Pippants le egyet bõ nyállal

Szerintetek ciki ha nincs barátom? (16 éves vagyok) Nekem kell kezdeményeznem a fiú felé vagy neki felém? És ha igen, hogy csináljam? Ti, hogy ismerkedtetek meg a párotokkal?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem gáz. Sõt büszke lehetsz arra, hogy nem vagy****...Én fiú vagyok és 16 évesen még csak gondolkodtam rajta, hogy legyen e valakim..(ez már gáz volt, mert fiú vagyok) A másik: Nem neked kell kezdeményezned, hisz a fiúnak a dolga, de elég sok fiú elvárja, hogy kezdeményezzél...én is elvártam....Ne kezdeményezz, mert a fiú elbízza magát... Úgy ismerkedtem meg vele, hogy egy térre jártunk le haverokhoz... egyszer beszóltam neki hogy olyan meleg a szád, mintha tüzelnél..erre õ..tényleg?? ja...erre másnap adott egy szájra puszit, aztán mondta hogy még mindig tüzelek? mondom jah.. elmentünk sétálni, aztán megcsókoltuk egymást, és dúlt a láw!! :) Remélem megkaptad a választ!!!

Szia! Szerintem nem gáz. Sõt büszke lehetsz arra, hogy nem vagy****...Én fiú vagyok és 16 évesen még csak gondolkodtam rajta, hogy legyen e valakim..(ez már gáz volt, mert fiú vagyok) A másik: Nem neked kell kezdeményezned, hisz a fiúnak a dolga, de elég sok fiú elvárja, hogy kezdeményezzél...én is elvártam....Ne kezdeményezz, mert a fiú elbízza magát... Úgy ismerkedtem meg vele, hogy egy térre jártunk le haverokhoz... egyszer beszóltam neki hogy olyan meleg a szád, mintha tüzelnél..erre õ..tényleg?? ja...erre másnap adott egy szájra puszit, aztán mondta hogy még mindig tüzelek? mondom jah.. elmentünk sétálni, aztán megcsókoltuk egymást, és dúlt a láw!! :) Remélem megkaptad a választ!!!
Szerintem ebben nincs semmi ciki.Mert a fiúk dolga kezdeményezni.Majd eljön az igazi. 17/F
Nem "ciki".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Most azért sokkal nyugodtabb vagyok.
Na a mai napi 16 éves 20 cmrel. Neked ló az apád?
Attól függ hogy használod :) Én a 16 centivel nem égtem be :) . Nagynak számít egyébként. Majd vigyázz ne fájjon neki mikor berakod. 19/F
Szerintem tökéletes, enyém 16, de a méreten kívûl fontos hogy csináljátok. 18/F
igen nagynak, remélem nõni fog még és akkor az ajtón se fogsz beférni
te neked sem kéne a b.szással foglalkozni, hanem a helyesírással
Jó lesz az, hidd el.
Látom, te is csak hazudni jársz fel az oldalra. Na menjél szépen aludni, mert holnap iskola.
mikropénisz
A kérdező hozzászólása: de nem most ezt tényleg komolyan mondom nem poénbol irtam ki ezt
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm a válaszod :)

Nem tudom mit tegyek, a szüleim nem szeretnék, hogy lefeküdjek a 3 évvel idősebb barátommal 16 évesen, de fél éve együtt vagyok vele, mit tegyek?

Nincs a barátommal semmi bajuk csak félnek hogy terhes leszek, még szűz vagyok és ő az első barátom, lehet hogy korainak tartjátok, de én készen érzem magam, a barátom türelmes,és ő csak akkor van benne a dologban ha tudja hogy nem lesz ebből probléma, de tudom hogy ő is szeretné(ő tapasztalt). A szüleimmel ezen nem vesztem össze, csak bánt hogy ilyet megtiltanak, már attól néztek egy nagyot hogy beleültem az ölébe.:S Ti mit tennétek? Nem akarok csalódást okozni, mert szeretem őket, de szerintem azért érthető, hogy kívánjuk egymást.

Legjobb válasz: Hát, ha tényleg csak attól félnek, hogy terhes lehetsz (ami szerintem nem teljesen igaz, inkább féltenek, de ezt most nem fejtem ki, mert nem volt kérdés. :P), akkor beszéld meg velük (vagy csak anyukáddal) a fogamzásgátlást. A szüleid elõtt meg vehetnél egy kis erõt magadon, és mellé ülhetnél. Nem bántásból írom, de azért na... én 23 éves vagyok, és én sem szívesen ülök a párom ölébe, ha a szüleinél vagyunk, mer' minek. Baráti társaságban meg otthon oké, de szülõknél (fõleg, ha egy kicsit konzervatívabbak) egyszerûen nem illik.

Hát, ha tényleg csak attól félnek, hogy terhes lehetsz (ami szerintem nem teljesen igaz, inkább féltenek, de ezt most nem fejtem ki, mert nem volt kérdés. :P), akkor beszéld meg velük (vagy csak anyukáddal) a fogamzásgátlást. A szüleid elõtt meg vehetnél egy kis erõt magadon, és mellé ülhetnél. Nem bántásból írom, de azért na... én 23 éves vagyok, és én sem szívesen ülök a párom ölébe, ha a szüleinél vagyunk, mer' minek. Baráti társaságban meg otthon oké, de szülõknél (fõleg, ha egy kicsit konzervatívabbak) egyszerûen nem illik.
Hát, szerintem az én szüleim (és az egész família) azt hiszik, hogy az elsõ komolyabb barátommal feküdtem le elõször, akit be is mutattam nekik... és hol vannak még azok a pasik, akikrõl nem is tudnak... Nem kell ehhez engedélyt kérned. Megvan az alkalom, megvan a hely és idõpont, megvan a vágy, és te késznek érzed rá magad, szeretnéd, akkor nem kell odaállni 10 perccel elõtte, hogy anyuci megengedi-e. Masználjatok gumit, és terhes se leszel. Végülis ha már egyszer megtörtént, vissza nem csinálhatod. És bár tény, csak védeni szeretnének, azért vannak dolgok, amikhez a szülõknek bizonyos kor után már nem sok köze van. Nem kell mindenrõl tudniuk. De az tény, ha ilyen szigorúan veszik a kérdést, elõttük csak arcrapuszi és kézfogás legyen, ne ölbeülés meg ilyenek.
Szûz, de k**va ..:dd Te tudsz ember -.-"
Ha felkészült lennél, akkor már jártál volna a nõgyógyászaton, és gondoskodtál volna arról, hogy biztos ne maradj terhes.
Ha felkészült lennél nem kérdeznél ilyeneket -_-"
amit nem tudnak az nem fáj.:D
Szerintem elõbb próbálj meg beszélgetni velük errõl, bizonyára kínos lesz, de talán lesz hatása. És, ha nem engednek, akkor viszont nem kell tovább tudniuk róla. Értékelniük kellene, hogy adsz a véleményükre, de nem szólhatnak mindenbe bele. Én alapvetõen nem vagyok annak a híve, hogy amirõl nem tudnak az nem fáj nekik, de nektek sem jó ez így. És én korinak sem tartom már fél év után, meg te is és a barátod is normálisnak tûnik.
A kérdező hozzászólása: Azért látom van pár normális válasz, értelmes emberektõl. Nekik köszönet.
A kérdező hozzászólása: Elõször is tanácsért tettem fel a kérdést. És ha valaki nem tud segítséget adni vagy csak hülye válaszokat képes adni akkor nem kéne hozzászólni semmit. Másodszorra nem bunkóztam senkivel, hogy így válaszoljatok + szerintem nem ez a módja a segítség/tanács adásnak. A védekezésrõl meg gondoskodnánk.
*használjatok
Ku*rva vagy! Ügy lezárva!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

16 éves lány vagyok. Félek, hogy terhes vagyok, mert a barátommal csináltuk óvszer nélkül, de úgy, hogy elötte rajta volt, de levette és utána csináltuk úgy, meg elszakadt az óvszer szex közben. Nagyon félek, hogy terhes vagyok. Okkal félek?

Legjobb válasz: Okkal félsz, mert így simán teherbe lehet esni. Azt javaslom, hogy keress fel egy nõgyógyászt mihamarabb, mert az esemény utáni 72 órában még egy esemény utáni tabletta segít, de ezt csak a doki adhatja.

Okkal félsz, mert így simán teherbe lehet esni. Azt javaslom, hogy keress fel egy nõgyógyászt mihamarabb, mert az esemény utáni 72 órában még egy esemény utáni tabletta segít, de ezt csak a doki adhatja.
A kérdező hozzászólása: de naon félek, van esély, hogy mégsem???az a baj, hogy nem olyan a családi hátterem, anyám megölne.mit tegyek??
Ha még 72 órán belül vagy a szex után, akkor menj el orvoshoz és felír esemény utáni tablettát. Csak menj el minél hamarabb!
Én is azt javaslom, hogy menj el dokihoz és irass fel vele esemény utáni tablettát ha még nem késõ. És ha már nõgyógyásznál jársz és ilyen felelõtlenek vagytok, valami más védekezési módot is kitalálhatnátok. pl. fogamzásgátló gyógyszer vagy hüvelygyûrû, csak hogy legközelebb ne aggódj ilyesmi miatt! Ha letelt a 72 óra már akkor is menj el dokihoz mindenképp!!! És máskor jobban figyeljetek!
Ja még annyit, hogy ne amiatt aggódj hogy nem olyan a családi hátteretek.. inkább arra hogy 16 évesen nem kellene teherbeesned, teljesen mindegy milyen a családi háttér!

Miért nem müködik? 16 éves vagyok a barátom 21. probálkoztunk a szexel de nem muködött. Egyszerűen nem tudott belém hatolni, pedig előtte eléggé fel voltunk izgulva. Nem fért be. Mit tegyek. Hogy lenne jo mindkettőnknek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy túlságosan be van szûkülve a hüvelyed. Pettingeltetek már? Nem kell azonnal szexxel kezdeni. Fedezzétek fel egymást, és próbáljátok meg az ujjazást. fokozatosan, elõször csak egy ujjal. aztán kettõvel. Ha eléggé kitágultál, akkor próbáljátok meg (na meg ha elég nedves vagy és fel vagy izgulva) De az sem ártana, ha megvizsgálna egy nõgyógyász, minden rendben van-e veled.

Lehet, hogy túlságosan be van szûkülve a hüvelyed. Pettingeltetek már? Nem kell azonnal szexxel kezdeni. Fedezzétek fel egymást, és próbáljátok meg az ujjazást. fokozatosan, elõször csak egy ujjal. aztán kettõvel. Ha eléggé kitágultál, akkor próbáljátok meg (na meg ha elég nedves vagy és fel vagy izgulva) De az sem ártana, ha megvizsgálna egy nõgyógyász, minden rendben van-e veled.
nem kell halálra rémíteni... csak lazulj el, és menni fog... gyakorlás kérdése :P
Hülyeség nõgyógyászhoz menni!!! Mégis mi bajod lenne ilyen téren?? Gyakoroljatok továbbra is, elõbb utóbb menni fog, addig meg kézzel szájjal elégitsétek ki egymást:)
ilyen kerdes millio volt mar. Senkinek sem megy elsore, azert kell pettingelni, csokolgasson majd 1, utaana ket ujjaval probalkozzon, ha az megy, akkor johet a szex.
hát például létezik egy vaginizmus nevû betegség, kb pont az amit leírt.. info: http://vaginizmus.hu/
szerintem nem tudsz rendesen ellazulni. biztos van valami ami nyugtalanit. félsz, hogy benyit valakit, hogy nem lesz jó, maga az érzés, félsz hogy fájni fog....stb. bármilyen apró dolog aggaszt, az okozhatja, hogy nem lazulsz el. Teremts méltó körülményeket, amik segitenek neked a kikapcsolódásban. gyertyafény a sötétben, lehet illatos is :) halk kellemes zene, de lehetõleg ne olyan ami irritál, vagy elvonja a figyelmedet. készits a párna alá óvszert, hogy ne kelljen messzire menni érte. Nálunk kellemes és bevált, hogy ilyenkor félrevonulunk, és a földreteritett pléden "piknikezünk" a szobában. A hüvely egy nagyon rugalmas része a nõnek. Gondolj csak bele, hogy ott születik a baba... és hát az pöttyet nagyobb mint egy pénisz. ^_^ Minden csak ellazulás és nyugalom kérdése. Nem hiszem, hogy a párodnak lenne akkora mérete, ami miatt egy nõgyógyász már gátmetszést követelne. ^_^
Én még olyan tippet tudnék adni, hogy használjatok sikosítót, szerintem az is segít, és ha elõtte kényeztetitek egymást azzal még hamarabb megy az ellazulás. Sok sikert!:)

16 éves vagyok és 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. A szüleim elég régimódiak, már nem vagyok szűz. De ezt még anyámmal se tudom megosztani . Hogy vezethetném fel nekik hogy kicsit enedhetnének a pórázon?

Legjobb válasz: Sajnos, ez nem megy másképp, csak úgy, ha leülsz velük beszélni. Kezdesz felnõni, már nem vagy kislány, ezt nekik is el kell fogadniuk, mást úgysem tehetnek. El kell kapnod egy jó pillanatot, amikor nem idegesek pl. munka, vagy más miatt, vagy ha valamikor éppen szóba kerül. Sajnálatos, hogy nincs köztetek ilyenfajta bizalom, ami pedig elengedhetetlen lenne.

Sajnos, ez nem megy másképp, csak úgy, ha leülsz velük beszélni. Kezdesz felnõni, már nem vagy kislány, ezt nekik is el kell fogadniuk, mást úgysem tehetnek. El kell kapnod egy jó pillanatot, amikor nem idegesek pl. munka, vagy más miatt, vagy ha valamikor éppen szóba kerül. Sajnálatos, hogy nincs köztetek ilyenfajta bizalom, ami pedig elengedhetetlen lenne.
Én nem ítéllek el és úgy gondolom, hogy ha te és a barátod igazán szeretitek egymást, akkor ebben sztem nincs semmi kivetnivaló 16 évesen. Nem tudom mennyire nem lehet velük errõl beszélni, de sztem csak akkor próbáld meg, ha úgy érzed, hogy tényleg van rá esély, hogy megértsenek.
A konzervatívság és a bizalom szerintem két külön dolog.
Nem értem, mit kell ennyire nyúzni ezt a szexuális témát (nem a kérdezõre értem, inkább a válaszolókra, nem csak ennél a kérdésnél, a többinél is.) Mintha a szüzesség valami kincs lenne.. Én azon voltam, minél hamarabb elveszítsem. (Ez lehet, hogy hülye hozzáállás volt, de ez volt...) 14 és fél éves voltam, 2 hónapja voltam együtt a barátommal, mikor összejött. És nem érzem úgy, hogy nem kellett volna, meg korai volt, sõt, örültem, hogy végre túl vagyok rajta. És nem sérültem sem lelkileg, sem testileg. Nem lettem nemi beteg, nem lettem kur-va, nem csúszott be idõ elõtt nem kívánt terhesség, mert NEM VAGYOK HÜLYE! Nem tiltani, meg ellenezni kell a szexet, hanem felvilágosítani idõben, helyesen a gyereket. Aki buta, felelõtlen, az 18-20 évesen is az lesz, és akkor is megtörténhet a baj. Ezen kéne elgondolkodni, nem azon, hogy "a 15-16 éves ne szexeljen"... 22, 5 N
egyetértek a 22:41-el Szerintem az, hogy valaki nem helyesli, hogy 16 évesen valaki szexuális életet éljen az még nem jelent konzervativizmust. Én sem helyeslem, pedig fiatal vagyok és nem vagyok prûd meg ilyenek. Egyszerûen van aminek helye van ebben az életkorban, van aminek nincs. Az meg, hogy 16 évesen lefeküdtél valakivel nem jelenti azt, hogy felnõtt lettél, vagy a pórázon engedni kellene, sõt...eddig kellett volna megszorítani...:-S Amúgy nem hiszem, hogy segítene a kapcsolatotokon ha elmondanád, hogy már nem vagy szûz...szerintem édesanyásat ez nem gyõzi majd meg arról, hogy te egy érett 16 éves lány vagy, akinek van felelõsségérzete. Kívülállóként arra, hogy nem vagy szûz annyit tudok mondani, hogy "s akkor mi van???" az nem jelent semmit, max erkölcsi téren... Amúgy pontosan nem értem én sem mit értesz azon, hogy engedjenek a pórázon. Ha ilyenekre gondolsz, hogy aludj a barátodnál, maradj kint éjfél után, akkor részemrõl ezt elfelejthetnéd (s ezeket mind érted tenném, nem ellened)... Ha beszélni akarsz anyukáddal kezd mindent az elején. s ha azt karod, hogy felnõttként kezeljenek akkor úgy is viselkedj. 21-L
Én 17 vagyok, de már 16 éves korom óta nem vagyok szûz. Konkrétan anyámmal errõl soha nem beszéltünk, de biztos sejti, mert fél éve vagyok együtt a barátommal, és szoktam nála aludni is. Anyu megengedte, és láttam rajta, hogy azzal a kérdéssel, hogy "Anya alhatok XY-nál?" egyértelmûvé vált számára, hogy nem vagyok már szûz.
utolsóval értek egyet. nem minden ilyen egyértelmûen korfüggõ! Amúgy meg sztem az egyenes út a legrövidebb, õszintén állj elõ a szüleidnek az érzéseiddel és a tényekkel. Mivel szeretnek, úgyis elfogadják, és ha nem értenek egyet, akkor se kell kétségbeesni, te mindent megtettél:)
Utolsónak igaza van, bízhatok a gyerekembe, de én sem tartom helyénvalónak a szexualitást 16 évesen, sem az együttalvást. Bár nem írtad konkrétan min kéne engedni, meg attól még hogy szexeltél nem leszel felnõtt nagylány sem... Ha azt akarod, hogy felnõttként kezeljenek viselkedj is úgy.
szerintem harapd el a pórázt ;)
Nem tudom!HA 16 évesen voltál olyan nagy lány, hogy lefeküdj valakivel, akkor ahhoz is legyél, hogy elmond otthon.Egy 16 éves még nem nagylány, csak egy tini, aki nem tud az anyja szemébe nézni, ha olyan dolgot tett, ami nem elfogadható szinten van.
Én csak azt nem értem, hogyha adott egy 16 éves, akinek megtörtént a dolog, de nem lett belõle probléma (nem csúszott be gyerek, nem szedett össze semmi nyavalyát), és nem igazán bízhat a szüleiben, mert nem lehet velük ilyenekrõl beszélni, akkor miért kéne kötelezõ jelleggel eléjük állni és elmondani? (Az más, amikor tényleg olyan a kapcsolat, hogy a gyerek mindent megoszthat, persze, mondja el... De ha nem várhat tõlük megértést, és okkal tart a reakciótól, akkor jobb, ha valaki mással osztja meg. Szerintem... Ha nem kívánt baj van, akkor nyilván be kell vonni a szülõket, mert mégiscsak kiskorúról van szó, de jelen esetben ez nem áll fenn.)
00:17 egyetértek... Mondjuk én sosem hasonlítottam magam máshoz, egyszerûen akkor történt a dolog amikor elég érett voltam már hozza, nem 16 évesen...:-S
Itt az a baj, hogy ahhoz, hogy 16 évesen ágyba bújjon valakivel már érett nõ, de ahhoz hogy a szüleinek elmondja már nem az. Én magamat nem tartom prûdnek, de 18 voltam, mikor elvesztettem a szüzességem.16 éves koromban még csak nem is járt az eszem a fiúkon... Amúgy innen indul a lavina... A 17 éves úgy gondolja, hogy pár hónap a 18 éves korig már nem számít és lefekszik valakivel. A 16 éves úgy gondolja, ha már 17 évesen megtette valaki, akkor az a pár hónap nem számít és õ is lefekszik valakivel. A 15 éves úgy gondolja, hogy talán az az 1-2 hónap nem számít, hogy 16 legyen, mert abban a korban sokan megteszik, hogy elvesztik a szüzességüket és talán nem késõ. A 14-13-12 éves lányok is ezt követik. Ezt valahogy nem találom elfogadhatónak.NEm véletlenül van sok általános iskolás terhes lány.Ezen talán el kéne gondolkodni. Ja!!Míg el nem felejtem!Ez ugyanúgy vonatkozik a másik nemhez tartozóknak is.
Na álljon meg a nászmenet! Én nem mondtam, hogy jobb vagyok mint más, mert vannak "elveim". Áldásom arra, akinek ez úgy jó, hogy 16 évesen, az akkori szerelmével...stb, mit bánom én, ki mikor veszíti el...csak megkérdeztétek, hogy talán "megkötöm a gyermekemet", prûd leszek, vagy zsarnokoskodni fogok, hogy ne ennyire fiatalon történjen meg vele a dolog...hát erre írtam, hogy mik az elveim, Ti meg erre kérdeztétek...én meg csak válaszoltam. Nem érzem magam többnek, egyszerûen én így gondolom helyesnek, sosem bántam meg. Attól mert Ti nem így gondoljátok nem vagytok jobbak vagy rosszabbak, kedves utolsó válaszadó nem is kell, hogy rosszabbnak érezd magad... mondjuk ez már eléggé eltér a tárgytól... A másik meg nem gondolom azt, hogy 16 évesen nem lehet szerelmes az ember fia-lánya, csak azért 16 évesen ne legyen olyan mint egy húsz éves...és gondolkozzon mielõtt csinál valamit. van akinek elég 10 hónap, van akinek kevés...kinek mi... Na üdv
21-L ez mind szép és jó, hogy vannak elveid, másoknak is vannak ezzel kapcsolatban, és különbözhetnek a tiedtõl, ettõl még nem rosszabb emberek mint te. Én 16 évesen veszítettem el a szüzességmet egy akkori barátommal, rá pár hónapra szakítottunk is. Majd összejöttem "a nagy Õ-vel", aki akkor volt 23 éves, és akivel azóta is együtt vagyunk. Most 21 éves vagyok, remélhetõleg már együtt is maradunk, tervezzük az esküvõt, már jegyben járunk. Attól, hogy szexeltem, mindig tisztességesen tanultam, dolgozok is, nemsoká megszerzem a diplomámat. Nem volt még nem kívánt terhességem, sem nemi betegségem, nem bújtam össze minden héten mással. Korán elveszítettem a szüzességem, mégsem érzem magam kevesebbnek veled és az elveiddel szemben.
Nem poénnak szántam, csak ha már így kibontakozott a téma, megkérdeztem... Egyébként válaszoltam már ide, az is le lett pontozva. Miért gondolod, hogy 16 évesen nem lehet szerelmes az ember? És milyen 2-3 hétrõl beszélünk, mikor a kérdésben 10 hónap szerepel? Nem tudom, miket kell megnézni, kinek milyen a kapcsolata, meg az élete, meg mi a fontos, nekem 16 évesen másfél éve tartott a kapcsolatom. Azóta eltelt majdnem 7 év, ezalatt voltak külön utak (majdnem 20 voltam a második szexuális partneremnél, szóval nem fekszem be mindenki ágyába, csak mert nem õrizgettem a szüzességem a végsõkig), aztán most itt vagyunk együtt 8 év után, egy gyerekkel, aki NEM a felelõtlenség eredménye volt, és nem idõ elõtt jött, hanem akartuk. Élhetsz abban a hitben, hogy ettõl Te több vagy, mert õrizgetted, meg "vannak elveid", és lenézhetsz másokat, akik nem olyanok, mint te, de attól még nem leszel értékesebb, csak úgy elmondanám. Én ismerek olyat, aki mindig hangoztatta, hogy majd az igazival, majd ha biztos, és különben is, érte küzdeni kell. Majdnem 19 volt, mikor megtörtént. Aztán azóta se tudja, kikkel, meg hányszor. Ezért érdemes volt tartogatni az igazinak tényleg.
09:55 Gondolom nagyon poénosnak képzeled magad! Figyelj, nem vagyok szûz és van egy fantasztikus párkapcsolatom. De nem 16 évesen kezdtem. Milyen elvekrõl beszélek? Arról, hogy nem kerülök valakinek az ágyába 16 évesen, hogy nem szexelek felelõtlenül 2-3 hét után, akármilyen "szerelmes" vagyok, hogy nem leszek egy férfi játékszere sem, hogy fontos a szeretkezés érzelmi háttere (hú most milyen meglepõ és prûd dolgot mondtam), fontos nekem, hogy az az ember akivel lefekszem egy olyan ember legyen akiben bízhatok, akire számíthatok, akinek nem "csak" egy vagyok a "sok" közül...aki tisztel (na tessék még egy prûdség)...tudod ezek az elveim, amik már akkor is megvoltak...mondjuk tudom, manapság nem "divat" ezeket a dolgokat számba venni, csak néhány maradi ember teszi... (csak megsúgom nézd meg ezen emberek párkapcsolatát és hasonlítsd össze azzal akinek ezek a dolgok nem fontosak) Na minden jót:) 21-L
Nem az a lényeg hány évesen kezd nemi életet. (Azért ne 12 13 évesen) hanem az hogy tudja milyen a felelõsség teljes szex hogy védekezni kell normálisan és az hogy ne egyik ágyból be a másikba ki mászkáljon. Ha 16 évesen lefekszik a barátjával de tudja hogy óvszert kell használni és két nap múlva nem hentereg mással akkor nem lesz semmi baj. Én is 16 voltam és nem érzem magam ezért kevesebbnek. Fõleg hogy nekem õ lett a férjem.
Bizonyísd be nekik hogy teljesen megbízhatnak benned. Ülj le velük és mond el nekik õszintén mit gondolsz és mit érzel. Õk a szüleid és ha szeretnek akkor meg kell érteniük. Én is 16 éves voltam mikor elvesztettem a szüzességemet de attól nem lettem rossz ember. Ez nem ettõl függ. Azt azért remélem tudjátok hogy védekezni kell ha nem akartok bajt. Légy õszinte másképp nem fog menni.
Adjátok még a lovat a tinik alá...szuper! Nyilván ebben a korban már nem tabu a szex szó, de azért ne akarjuk már õket ebben a témában felnõttként kezelni!Gyerekek még!!!! A 18 éves korba ez is beleszámít.Nem csak az iratok miatt lesz valaki nagykorú.
És akkor még mindig szûz vagy? Vagy milyen elvek....xD
Szerintem nem kell azzal jönni, s mindenre azt a magyarázatot adni, hogy "a mai lányok korábban érnek"...jó, hogy ezt így mindenre rálehet húzni...amúgy 17 évesen nem is csodálom, hogy ezt mondod, hogy "korábban érnek" mert akkor legalább te is beletartozol az "érettek" közé. Amúgy igen, testileg talán hamarabb érnek a lányok 13-14 éves lányok annyira fejlettek, hogy én 18 évesen nem néztem úgy ki, de a felelõsségtudat, a mentális érés, az érzelmi dolgok messze nem ott vannak mint egy felnõtt embernél. Én sem fogom a gyermekemet zsarnokként nevelni, de értékeket fogok helyesnek tartani, melyekre rávilágítok az évek hosszú ideje alatt. Természetesen a szex sem lesz tabu és olyan dolog amirõl nem beszélek...tiltani sem fogok...de az elvet, hogy a szexualitásnak késõbb van helye fenntartom. Mindezt azért írtam le, mert én vagyok a 21-L akit emlegettetek, szóval nem vagyok egy prûd...nekem is volt kapcsolatom 16 évesen, ami azóta is tart...tudom milyen:) De már akkor voltak elveim amik fontosak voltak és ezek megmaradtak... Bocs az offért
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:27 Kedves kommentezõ 17 éves lány! :) Fiatal korod ellenére nagyon jól látod a dolgokat és azt hiszem itt te írtad le legjobban a "frankót". Bizony 10 hónapja vannak együtt. Boldog párkapcsolat. Szeretik egymást. Védekeznek. Akkor miért lenne probléma, ha egymással vesztik el a szüzességüket, s élnek nemi életet... Nem értem én sem. Illetve azt sem értem, hogy miért támadják ennyien a kérdezõ lányt. Hogy nagylánynak érzi magát..stb. Én is 16 évesen veszítettem el a szüzességem, ráadásul egy nálam 10 évvel idõsebb férfival. Ez a férfi ma már a férjem. Anyukámmal nagyon jó volt már akkor is a kapcsolatom. Mindent megbeszéltünk. Elmondtam neki, mikor megtörtént a dolog, s õ egyáltalán nem akadt ki. Annyit mondott, hogy ha szeretjük egymást, és odafigyelünk, h ne essek teherbe, akkor neki semmi kivetnivalója abban, h én a barátomnál alhassak hétvégente. Azt hiszem, nyugodtan elmondhatod anyukádnak. Nem kell úgy nekiülni, és bejelenteni... Csak, mikor együtt vagytok, épp teregettek, vagy bármit csináltok közösen...tereld a témára a szót... majd mond el neki. :) üdv. 23 éves nõ
Nem értelek benneteket. 10 hónapja van együtt a barátjával, ugyan miért elítélendõ az, ha lefeküdt vele? Ma már a lányok korán érnek, úgyhogy, azt mondom inkább becsülendõ, hogy vártak jópár hónapot. Õ sem azt mondta, hogy ettõl nagylány lett, csak annyi volt a kérdés, hogy hogyan tudná megbeszélni az édesanyjával. Én 17 éves vagyok, az anyukám tudja, hogy már nem vagyok szûz - õ volt az elsõ, akinek elmondtam. Bizalmas a kapcsolatunk, és nem gondolom emiatt, hogy õ esetleg "szabadabban" nevelt, rossz anya lenne. Mindent elmondok neki és hallgatok a tanácsaira, sokkal normálisabban viselkedek mint néhány korombeli konzervatív családban felnevelt lány. Amit meg a 22:50es 21éves lány írt, miszerint a pórázt eddig kellett megszorítani... Szerintem pont az ellenkezõjét érték volna el - lázadt volna. Én úgy fogom nevelni a gyermekeimet (akik természetesen nem mostanában fognak születni, ugyanis védekezünk a barátommal), ahogy anyukám minket. Jó kapcsolatot szeretnék velük. Nem zsarnokoskodni. Persze a határokat meg kell szabni, de az nem ott kezdõdik, hogy ne feküdj le a barátoddal évekig, csakmert 16 éves vagy. 13-14 évesen persze korai lenne.
Akkor ne mondja el.

A férfiakat valóban jobban izgatják a nagy mellek mint a kicsik? 16 éves vagyok, és félek hogy már nem fognak nőni. Nem akarom hogy ekkorák maradjanak.

Legjobb válasz: Pasi függõ, van akinek kifejezetten a formás kis mellek tetszenek. Ja és ha szerelmes, akkor nem fogja érdekelni. A növekedés is egyénfüggõ, van akinek huszon egy nehány éves koráig is nõ.

Pasi függõ, van akinek kifejezetten a formás kis mellek tetszenek. Ja és ha szerelmes, akkor nem fogja érdekelni. A növekedés is egyénfüggõ, van akinek huszon egy nehány éves koráig is nõ.
Én férfi vagyok és nekem például ugyanúgy tetszenek a formás, kicsi mellek, mint a nagyok. Sõt sokszor még jobban is. :)
Ez inkább szerelem, szex kategória :) De ne félj, a nagy mell kizárólagos favorizálása egy divat, amit csak idióták követnek. Olyan pasi nem is kell neked :) Van aki ezt, van aki azt szereti, szerintem a formája a lényeg, az meg sokkal inkább szép lehet ha kicsi :)
szerintem is szép a kicsi formás mell. nekem sincs túl nagy, de mikor volt barátom nem érdekelt h ezen gondolkodjak, h nem e túl kicsi neki. sajnos még a csapból is a nagy szilikon mellek folynak, így a lányoknak sokszor megfelelési kényszerük lesz, vagy nem tartják elég jónak magukat

16 éves vagyok és még nem csókolóztam. Van párom, viszont hogyan tudnám rávezetni hogy csókolózzunk? Szájrapuszi már volt, és akárhányszor csak "úgy" közeledek felé, ő csak 1 szájrapuszit ad...

Legjobb válasz: :) Ez lehet attól,hogy a párod kicsit félénk.De ezen lehet segíteni:)Csak annyit kell tenned,hogy közelebb lépsz hozzá, a szemébe nézel, rámosolyogsz és az egyik kezeddel gyengéden megfogod az álla alját és megcsókolod:)Lehet hogy még õ sem csókolt meg senkit és ezért nem akarja, mert fél hogy vmit rosszul csinál.Ha sokat próbálkozol és ennek ellenére sem megy,akkor mindenképpen kérdezz rá, hogy ilyenkor mi a baja. Sok sikert!

:) Ez lehet attól, hogy a párod kicsit félénk.De ezen lehet segíteni:) Csak annyit kell tenned, hogy közelebb lépsz hozzá, a szemébe nézel, rámosolyogsz és az egyik kezeddel gyengéden megfogod az álla alját és megcsókolod:) Lehet hogy még õ sem csókolt meg senkit és ezért nem akarja, mert fél hogy vmit rosszul csinál.Ha sokat próbálkozol és ennek ellenére sem megy, akkor mindenképpen kérdezz rá, hogy ilyenkor mi a baja. Sok sikert!
Nem lehetséges, hogy õ sem csinálta még? :) Beszélj vele, mondd neki h szeretnéd ha megtörténne mert úgy gondolod h itt az ideje/hely a kapcsolatotokban a csóknak.
Hány éves a párod? És elég érett hozzá? Ha igen, akkor legközelebb egy nyugodtabb helyen ne csak puszit adj neki, hanem öleld is meg közben, húzd oda óvatosan magadhoz (ha nagyon tiltakozik, akkor lassíts, és ne erõltesd), és ne engedd el. Maradj vele 1-2 másodpercig - azalatt kiderül, hogy kész-e õ erre. Ha még nem, akkor ne erõltesd, és egy kicsit engedd eltávolodni. De ne engedd el - nézz rá: ha nem bámul rád szent borzalommal, akkor pár másodperc múlva meg lehet újból próbálni :-)
Szia!Nalunk pont forditva volt a pasim csinalta es akarta en nem csinaltam es nem nagyon akartam mert feltem.Aztan egyszer csak megcsokolt es minden ok volt akkor is nagyon feltem de kibirtam.Beszelj vele mindenkepp.Az lesz a legjobb.Nem tudom miert nem akarja valoszinu nem csinalta meg es o is fel.Drukkolok neked!Puxxxxx
Beszélni??? Talán egy programozó matematikussal, aki lányt még csak képen látott, célravezetõ lenne :-) De akkor írd le neki, folyamatábra formájában... Ha óvatosan, nem sietve és nem erõszakosan csinálod, amit írtam - az a pár másodperc elég neki a döntéshez. Ennyi idõ alatt nem lehet sokat gondolkozni, ezért úgyis az érzelmei fogják eldönteni, nem? Ha jól csinálod, lehet, hogy alig fog majd tudni elengedni :-)
Szerintem csak azt kell tennie, ami jön...a mostani barátom az elsõ barátom, és vele történt meg az elsõ csókom, féltem, de olyan jóra sikeredett, hogy azt hiszem azt többet nem tudjuk megismételni:D az elsõ csóknak nagy igazán a varázsa...
Mibõl gondolják, hogy az vagy? Volt már elõtte állatod amivel nem foglalkoztál?
hát lehet, hogy ezt tényleg nem gondoltad eléggé át... mármint én abszolút támogatom, hogy a "gyerekek" mellé kerüljön kutya, de mindjárt itt az érettségi, utána ha minden jól megy, felvesznek egy egyetemre - ami lehet, hogy az ország másik felében lesz... akkor ki viszi minden nap 1-2 órára sétálni a kutyád? sajnos így ismeretlenül mi nem tudhatjuk, hogy a szüleid miért tartanak felelõtlennek egy kutyához... de pl. ha látják rajtad, hogy kitartóan dolgozol a kutyusért, talán megváltozik a véleményük... (pl. tanulj jól, segíts be a házimunkában, ...)
Szerintem 16 évesen elég érett lehetsz a kutyatartáshoz. Nem lehet, hogy csak kifogást keresnek, mert õk nem akarnak állatot a házhoz?
Én is 15 vagyok, most vettem kutyát a ballagásomra de ez mind1.Nem hiszem hogy a saját pénzedbõl etetnéd a másik kutyát! Ez pedig már elég ok lehet a szüleidnek, mert egy közepes méretü kutya naponta akár 600ft-t is megeszik fõleg ha kicsi mert akkor ott vannak az oltások, márkás eledel stb...Vagy akár az is lehet a szüleid baja hogy nincs megfelelõen nevelve a másik kutya, én heti 1x viszem kutyaiskolába.Persze így hogy szinte semmit nem írtál le a körülményekrõl nem könnyû kitalálni.A másik meg tényleg az hogy 4 év mulva ki tudja hova vesznek fel...Egy kutyával is lesz elég bajod!!!
Bizonyits. Tegyél rendet, vagy ülj le velük beszélgetni, és mondd azt, hogy már érett vagy erre a kisállatra. De komolyan gondold, és ne passzold le majd hetekre a kutyát az õsöknek
mit értesz az alatt, hogy foglalkozol a meglévõvel?... (amúgy ha van már, minek még egy?...) napi hány óra séta, tanítás, ... az nem foglalkozás, hogy kimész és megsimogatod...
Nem tudom, hogy miért gondolják a szüleid, hogy felelõtlen vagy, de az biztos, hogy a kutyatartás óriási felelõsség és sok idõt igényel. Mennyi idõd van naponta foglalkozni a kutyával? Naponta(esetleg naponta többször) el tudnád vinni sétálni? Van rá elég pénzetek(prémium táp, oltások, fekhely, ház, játékok)?
A kérdező hozzászólása: Van már egy kutyám, és vele is folyton foglalkozok. Sétáltatom, etetem, itatom... Nem tudom, hogy a szüleim miért nem akarják, de kezdem azt hinni, hogy nem bíznak bennem. A szomszédban volt egy lány, aki hazavitt egy kutyát, és utána nem törõdött vele, és az én szüleim is mindig erre hivatkoznak. Már mondtam nekik, hogy én nem vagyok olyan, mint az a lány.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!