Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vagyok. A barátommal ruha (2 db)

16 éves lány vagyok. A barátommal ruha nélkül pettingeltünk.2 hete nem jött meg és fáj a hasam és fehér folyásom van. Lehetek terhes?

Ezenkivül 4 hete köhögök és az orrom bevan dugulva és folyik.

Legjobb válasz: Vegyél egy tesztet és kiderül.

Vegyél egy tesztet és kiderül.
Valószínûleg nem vagy terhes. Ezek közül csak az utalhat terhességre, hogy nem jött meg. Az pedig lehet felfázástól. Ugyanakkor a 2 hét az elég hosszú idõ, úgyhogy én a te helyedben felkeresném a nõgyógyászom!
Szia! Én inkább felfázásra gyanakodnék. Nincs gyakori vizelésed? A hasfájás lehet mensi miatt és baba miatt is. Fehér folyás inkább felfázás esetén, vagy gyulladásnál. A köhögés és az orrod meg megfázásszerû. azért jó lenne, ha elmennél dokihoz, biztosabb választ fog adni, és megnyugtat.
A hasfájás és a fehér folyás nem kifejezetten terhességi tünet, sokkal inkább az erõs mellfeszülés, hõhullám, émelygés, bár azt lehet, hogy még akkor sem éreznéd, ha esetleg terhes vagy, mert korai lenne. A köhögésnek köze nincs a terhességhez szerintem, lehet, hogy csak azért nem jött még meg, mert megfáztál. Attól, hogy szûz vagy, még összejöhetett egy gyerek, ha a spermium az ujjon keresztül bejutott a hüvelybe, de szerintem nagyon kicsi rá az esély, szerintem 95%-ban tuti, hogy nem vagy terhes. Azért vegyél egy tesztet, de 16 évesen még sokszor össze-vissza jön meg.
Hasfájás utalhat rá, de a fehér folyás valami fertõzésre is utalhat. Menstruáció kiszokott maradni ha valakinek cisztája van stb. Fehér folyás lehet gombás fertõzés stb. Ha teszteltél és negatív/pozitív, akkor fordulj orvoshoz! Utolsó válaszoló vagyok.
A kérdező hozzászólása: Ezek a jelek jelenthetik azt?Sok választ szeretnék!
Tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Szurkolok, hogy ne legyél babás! Utolsó válaszoló vagyok:)
Ha szûz vagy is lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Ja és még szüz vagyok!
Ha az ujjával felkerült az ondó akkor lehetséges, tesztelj! De ha nem ment a kezére, akkor szerintem nincs okod aggódni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Szerencsére megjött a menszeszem és arcüreg gyulladásom van!
lehetsz. nyomás tesztet venni.
Csak hogy megnyugtassalak. A betegségedre szedett gyógyszerek okozhatnak mensikésést. Igen kicsi a valószínûsége annak, hogy sikerült. Én hét éve "orosz rulettezek" a férjemmel, de még nem sikerült teherbe esnem, pedig mi szeretnénk, és ezerrel rajta vagyunk a témán. Ha mégis sikerült, én esküszöm, hogy órát veszek tõletek, mert akkor mi csinálunk rosszul valamit. Sok sikert, és írj, hogy mi lett az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!Várom a többi hozzászólást is.
Szia, Nekem is volt ilyen, az eset utáni menzeszem pedig 10 napot késett, pedig tudtam, hogy nem juthatott be semmi, szóval szerintem te sem vagy terhes. A barátnõmmel is volt ilyen, ez lehet, hogy a betegséged + a stressz.
TESZT! nagyon nagyon gyorsan. vagy orvos. ettõl lehetsz terhes. mi a párommal ehhez is óvszer használtunk, a fiú is meg te is felelõtlen vagy:((( remélem nagyon, hogy nem lesz semmi bajod, ezzel elég csúnyán el lehet rontani egy életet. szurkolok neked. egyébként a
de, befolyásolhatja. vegyél tesztet. 1000ft. vagy várj és reménykedj. de minnél tovább vársz, annál kevesebb a lehetõséged. és annál xarabb lesz a szüleidnek megmondani. meg a pasidnak is.
hímivarsejt nem csak az ondóban lehet, hanem az elõváladékban is. (ezért oroszrulett, ha mielött elmenni kiveszi) namost az ondósejt nedves közegben mint pl. a te puncinedved tud mozogni. Ha a te puncinedved és az õ elõváladéka összeért és volt ott ondósejt, akkor el tud indulni befelé. Van rá 2 napja (eddig termékenyítõképes), hogy célba érjen. Ha rádélvezett, akkor mégrosszabb a helyzet. És, nem, neked nem kell elélvezned ahoz, hogy terhes legyél. hát ezért.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtetem irni hogy négy hete megvagyok fázva és nagyon köhögök.Ez nem befolyásolhatja azt hogy késik a menszeszem?
A kérdező hozzászólása: Mért lehetek ettõl terhes?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nem teszteletem de a héten megjött tehát nem lehetek terhes.Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!