Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vagyok. A barátommal (156 db)

Ûdv, 16 éves vagyok a barátnõm 14 éves, ez a 6. alkalom h egyût vagyunk és most velem volt az elsõ csókja, 1 honapja lesz pénteken hogy egyûtt vagyunk, szerintettek ez menyire lesz hoszu távu kapcsolat?

Legjobb válasz: Inkább létesíts kapcsolatot egy nyelvtan tanárral. Nem érzed cikinek, hogy 16 éves létedre egy mondatot nem tudsz helyesen leírni?

Inkább létesíts kapcsolatot egy nyelvtan tanárral. Nem érzed cikinek, hogy 16 éves létedre egy mondatot nem tudsz helyesen leírni?
Hat ez eleg poenos :D Telorol max az a mentseg , ha ekezet nelkul irsz :D de azert ez mar tulzas :D Latod en is telorol vagyok
:D Ugye ez csak vmi kamu?
Ez a "telóról vagyok" legalább annyira nem mentség, mint a "dehát be voltam rúgva" Akkor írj lassabban! Már 16 éves koromban is égett volna a pofámról a bõr, ha ilyen zagyvaságokat adtam volna ki a kezembõl "írás" címén, mint amit te itt összehordtál. Még a kérdésed értelmét sem lehetett csak sokadjára kihámozni. A lányka hamar rájön majd, mekkora tirpák vagy, és hamar ott fog hagyni, ez a jóslatom.
Tudod ha csak egyszer kulturáltan átnéznéd amit írsz és vennéd a fáradtságot a kijavítására akkor nem kéne még több marhaságot írni ahol magyarázkodsz hogy mit miért írtál el.
A kérdező hozzászólása: És, a többi 5 kapcsolatunk az mind nagyon rövid volt 1 hét, 2 hét. Ez a legtovább tarto kapcsolatunk.
A kérdező hozzászólása: Szerintem, telorol vagyok...írtam is, !-.-"
A kérdező hozzászólása: Mert, iskolábban a tanárok túl sokkat variáltak és a szüleinek elmondták, de már közép sulis vagyok és csak hétvégente találkozunk,
Irodalom tanár esetleg?
én azt hittem már 6x dugtatok de így már más esélytelen egy kapcsolat
6. alkalom hogy jártok? Elsõ 5 alkalommal miért szakítottatok?
A kérdező hozzászólása: már ez a 6. alkalom h járunk! talán így jobban megérted,
A kérdező hozzászólása: Ez a 6. alkalom hogy egyût vagyunk! ez menyire nem egyértelmû?
Már hatszor dugtatok de eddig csak egyszer csókolóztatok? Hát nem drukkolok nektek.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolonak, telefonrol vagyok, és bocsánat a helyesírás, hibákért! A tõbbi válaszolonak köszönöm a nem leszolo válaszokatt!:)
Az õ életkora y a tied x és ez a képlet: log(6-x)+sin(6*y)/2 + xy/2 -100 +100 *2xy^2*0= na mi jött ki? Amúgy egy egyenes egyenletét is használhatod Ax + By= Ax0 + By0 ennyi nekem mindig mûködött!
Néhány hónap lesz max. Ilyen korban még sokat változtok.
Vele fogsz megöregedni :D
Nekem az a tapasztalatom, hogy kb. 30-35 éves korotokig maradtok együtt. Amúgy vicces, hogy az együttet következetesen egy t-vel és hosszú ü-vel írod. Nekem is volt annó egy diszlexiás osztálytársam, de õ nem volt ennyire mókás. Üdv én is telorol...

Mit tegyek? ! 16 eves vagyok a baratom 21. bocsajtsak meg neki a kapcsolat elejen elkovetett hibai (hazugsagok) miatt vagy megsem? !

16 eves lany vagyok es 21 eves a baratom... most epp szunetelunk mert ugy kezdte a kapcsolatot hogy letagadta az ujjan lathato eljegyzesi gyurut nah meg azt is hogy mikor ismerkedtunk meg jart volt baratnojevel...

Legjobb válasz: Ne hari, nnem leszolni akarlak, de naiv vagy ha hiszel a srácnak. vagy ugy jarj vele h még legalabb egy évig nem szexelsz vele, vagy ne is kezdj bele. hidd el csillagocska, 19 vok, es sok pasit megismertem mar. nem tul megbizhatoak azok, akik 21 éves létükre egy 16 evessel akarnak jarni.

Ne hari, nnem leszolni akarlak, de naiv vagy ha hiszel a srácnak. vagy ugy jarj vele h még legalabb egy évig nem szexelsz vele, vagy ne is kezdj bele. hidd el csillagocska, 19 vok, es sok pasit megismertem mar. nem tul megbizhatoak azok, akik 21 éves létükre egy 16 evessel akarnak jarni.
Te döntesz. a helyedben nem jarnek vele. gondolj csak bele, h mennyire megalázó volt ez a baratnojenek h közben veled kavart, amikor már jegyben jartak! szeretnéd h veled is ezt tegye? amugy a pasi mit mond, miert tette? ha mégis belemész, könyörgök, ne feküdj le vele jo ideig. barmilyen sokszor is mondja h szeret. nem akarom h még egy lelkileg sérült lany legyen a vilagon.. igy is vannak sokan.. a te érdekedben mondtam.
A kérdező hozzászólása: Sokat veszekedtek es a srac anyja se akarta hogy foltassak a kapcsoaltot sokat kozbeszolt.. amugy korombeliekkel probalkoztam es hidd el rosszabbak... volt olyan aki azt akarta hogy velem jarjon es kozbe pedig massal fekudjon le mert hogy meg en az vagyo kes nem akar varni !!! ez a srac viszont tenyleg nagyon rendes.. es megmondta hogy neki nem ez szamit es orul neki hogy az vagyopk es hogy o var ram amennyit kell! amugy meg nem kavartunk mikozben ok jegyben jartak !! csak beszelgettunk semmi tobb.. es hidd el en is nagyon sajnaltam a lanyt de ebben o is saros nem csak a srac!
Hol ismerkedtetek meg? nezd.. en tudom jol h mik az igényei egy 21 éves fiunak. nem hinném h egy szûz kislanyra varna. ne haragudj. ami meg a korodbelieket illeti, hidd el h vannak rendesek is. pl. a 17-18 evesek is beletartoznak a korodbeli kategoriaba.
Szerintem ne járj vele. Most õszintén, Te nem akarnál bosszút állni a srácon? Ha ezt tenné Veled? Szerintem de. Másrészt meg a srác nem fogja Neked bevallani, hogy "igen, amúgy hatszor megcsaltam a menyasszonyomat"... Persze, hogy nem fog magáról rossz képet lefesteni. Te döntésed, de ha már most ezzel kezdi, akkor fogalmam sincs, hogy mit vársz tõle...Ez nem egy kis hibácska, vagy botlás...A másik meg: a barátnõid jártak vele? Persze, hogy azt mondják, hogy rendes. Az én elsõ "igazi" barátomról is mindenki áradozott, hogy mennyire rendes fiú. Aha. Két nap után bevallotta, hogy csak kihasznált, ráadásul el se akarta mondani, csak kifaggattam, hogy ugyan miért rosszkedvû. Szerintem gondold át újra, és remélem, hogy jó döntést hozol.
A kérdező hozzászólása: koszike a gyors valaszt! lehet naiv vagyok, sot bevallom hogy az vagyok.. de ha erzem hogy a srac igazat mond es mikor mondtam hogy szuneteljunk lattam rajta hogy milyen volt.. lattam a szemet hogy konnyezett... es valahogy a csajon meg eszrevettem hogy bosszut akakr allni a pasin mert hogy szakitott vele... es miutan tudta hogy talizok a sraccal azutan rogton is hivott hogy nah mi volt szakitottam vele vagy nem ?!! amugy a srac mondta hogy a sajat dontesem azt valaszolok neki amit akarok mert akkor is joba leszunk.. es ha nem kockaztatunk akkor nem tudom hogy legyunk boldogak ?! hisz kapcsolat elejen nem bizhatsz emg a srac/ csajban hisz nem tudhatod milyen egy kapcsolatban ! attol meg nagyon koszi a valaszod!
Ha neked ilyen pasira van szükséged, csináld csak...És ha korodbelit keresnél, aki esetleg vár is, míg neki akarod adni a szüzességed?
A kérdező hozzászólása: elhiszem..de vannak kivetelek.. amugy meg nem tudom... en adnek neki szivem szerint emg egy eselyt es aztan meg az odaadassal meg varnak ... koszi a valasozkat meg egyszer is !!
A kérdező hozzászólása: koszike a valaszT!! atgondolom rendesen.. de amugy nem voltak hivatalosan eljegyezve csak 5 honap jaras utan vettek maguknak 1 1 ezust gyurut es eljegyzesi gyurunek tekintettek.. amugy en is ezt gondoltam hogy ha az elejen ezzel kezdi mi lesz ezutan .. ?! de felhivott es megkert szepen hogy ne masok velemenyere hallgassak es hogy ismerjem ki rendesen.. meg bocsanatot kert hogy tenyleg igy kezdte hibazott de mar banja!! de ettol fuggetlenul megmondta hogy en dontok nem eroltet ram semmit ..
Ha egy hónapja jártok akkor még ne:D
ne erõltessétek, majd jön az magától
1 hónap után még ne! Majd késõbb! Kezdjétek pettinggel! Utána egy idõ után jöhet a szeretkezés! Ismerjétek meg egymást!
Szerintem se feküdjetek le egymással még, hanem élvezzétek ki a szex elõtti idõt.ne siessetek, ennyi idõs voltam én is, mikor elkezdtünk pettingelni a barátommal és életem legjobb egy éve volt. Egy évig mindent csináltunk, csak épp be nem dugta a hajómba a kapitányát (hogy így fogalmazzak):) Szerintem az a legizgisebb, hogy most mindent megtudtok mutogatni egymásnak, fel tudjátok fedezni a legérzékenyebb pontokat. Ne siessétek el! Na meg persze ezt vele is meg kell beszélned, mert általában a fiúk félénkebbek és pici bátorítás kell még a levetkõzéshez is....ha csak játszadoztok egymással, akkor a fõatrakció elõtt egy kis önbizalmat is kap :)
2-3hónap.
szerintem nem attol függ hogy mennyi ideje vagytok együtt. Atool függ mennyire mennyire hangolodtok egymásra ezidõ alatt. És az is lehet h egy jo szex megerõsíti a kapcsolatot de lehet h tönkreteszi. Ezt csak ti érezzétek!
1 év alatt se elhet kiismerni 1 embert, nemhogy 1 hónap alatt. gondolom elõtte se ismerted régóta, és en mnaponta tlaálkoztatok.
A kérdező hozzászólása: De igen, utolsó válaszoló, egész jó barátok voltunk, csak nem akart az akkori barátom és közém állni.
ez csak tovább bonyolítja a dolgot. mindegy, tedd ahogy jónak látod, úgyse tart örökké.
21 vagyok! És lehetsz terhes!
jáh
Fogd már fel te agyilag zokni, ha dugsz akkor húzzatok már gumit. Anyád is ilyen defektes mint te vagy?
# 10-es! ezen nemtudommért de besz*rtam! X"DDDDD
Nehogymár te mond meg hogy én hány éves vagyok :D
Honnan a f*s zból veszed te azt hogy én 16 vagyok?
Lehetséges, mert én utána belédcsöpögtettem a sajátom, nem emlékszel?
21 vagyok! és lehetsz, tudod nyilván hogy nem kell beléd élvezni feltétlen ahhoz hogy terhes legyél. csinálj tesztet, menj orvoshoz satöbbi, még nem késõ.
Ja, lehetséges.
18 vagyok. És lehetsz terhes...
Lehetséges , ugyanis az orgazmus elõtt is szivároghat sperma , persze jóval kisebb az esélye.
De bírom ezeket....honnan tudjuk? Ha meg nem akarsz gyereket minek dugsz úgy hogy nem védekezel? -.-
Mi lesz a neve?
Azta, te erre aztán tényleg ráéreztél, mert 16 vagyok. A jövõmet is megjósolhatnád. Viccet félre téve, igen. Könnyen meglehet.

16 éves vagyok a barátom 17.2 éves kapcsolat után megengednétek hogy a lányotok a barátjánál aludjon?

Mert nálunk nem engedik hogy együtt aludjunk! csak azt hogy ? itt aludjon...

Legjobb válasz: es az nem eleg? egyebkent megengednem, de a szuleidnek nem az a baja, hogy egyutt alszotok, hanem valami mas. ismerik a srac szuleit? mert ha nem akkor teljesen ertheto a dolog? esetleg a srac messze lakik, vagy talan nem olyan kornyeken ami a szuleidnek netan nem szimpatikus? szerintem az teljesen eleg, hogy nalatok aludhat, de ha tobbet akarsz akkor kerdezd meg, hogy miert nem.

es az nem eleg? egyebkent megengednem, de a szuleidnek nem az a baja, hogy egyutt alszotok, hanem valami mas. ismerik a srac szuleit? mert ha nem akkor teljesen ertheto a dolog? esetleg a srac messze lakik, vagy talan nem olyan kornyeken ami a szuleidnek netan nem szimpatikus? szerintem az teljesen eleg, hogy nalatok aludhat, de ha tobbet akarsz akkor kerdezd meg, hogy miert nem.
Nem.
16 évesen egy ilyen hosszú kapcsolat után már igen:) de tényleg inkább a fiú aludjon nálatok. én egyébként csak a 16 alatti szexet ellenzem, bár pont én beszélek, én fél évvel alatta voltam a korhatárnak:) de páommal azóa is együtt vagyunk, együtt élünk. 17L
21:34 vagyok, nekem úgy látszik Neked nem tetszik valami:D Belenéztél a javallott válaszaimba? gondolom nem:-S
Megengedném, mert szexelni lehet fél kettõkor suli után is, amikor a szülõk dolgoznak... Amúgy nekem megengedték (17 voltam), mégsem lettem terhes, meg könnyûvérû, 28 voltam, amikor megszületett a fiam. Házasságból tervezett babaként. :) Bár nekem szimpatikusabb, hogy a fiú aludjon a lánynál. (Nekem így engedték.)
Azt én is megengedném, hogy a lányom barátja itt aludjon, de én sem engedném el egy másik településre egy vadidegen családhoz. Ráadásul honnan tudhatnám biztosra, hogy valóban ott lesznek és nem mondjuk az éjszakában buliznak. Más lenne a helyzet, ha ismerem a szülõket a fiú részérõl. De ennyi info után, amit megadtál, ezt tudom mondani.
A kérdező hozzászólása: 21:34-es ha valami problémád van nem kell válaszolni... a többi választ köszönöm:)
21.34. váó, eddig ilyenekbe nem is nagyon gondoltam bele, de ahogy ezt így írtad...: TÉNYLEG!!!:D amúgy ha nagyon akartok szexelni azt akár nappal is lehet, nem kell ahhoz ott aludni, ha meg nem, és tényleg csak "alvásról" van szó, akkor nem tökmindegy??
én engedném. elég régóta jártok, hogy komolynak lehessen gondolni.
A kérdező hozzászólása: én szegeden lakom õ algyõn és ismerik a szüleim
Az én lányom is 17 éves. Én nem engedem bár tudom hogy már nem szûz. Minden szülõ más, de mind azt szeretné ha értékes ember válna a gyerekébõl. A korlátok amiket szabunk nem rosszindulaból vannak. tetszik vagy sem, még gyerekek vagytok, ezt igazán majd akkor tudjátok meg ha ti is szülõk lesztek. Még 18 évesen is nehéz lesz elfogadni hogy felnõttetek, ez az idõszak nemcsak nektek nehéz, nekünk is. Fogadd el a szüleid döntését, ha eddig mûködött így a kapcsolatotok, ezután is mûködni fog!

16 éves vagyok, a barátom 18.3 hónapja vagyunk együtt, és úgy érzem ő az igazi. Korai lenne ennyi idősen elveszíteni a szüzességemet úgy hogy még csak 3 hónapja járunk?

Legjobb válasz: Korai. Ha viszont úgy gondolod, hogy tényleg szeret, akkor viszont megérdemli, és sok szerencsét az ágyban.

Korai. Ha viszont úgy gondolod, hogy tényleg szeret, akkor viszont megérdemli, és sok szerencsét az ágyban.
Elsõ szerintem úgy érti, hogy 18 éves a barátja és 3 hónapja vannak együtt.
ha felmerül benned az h korai, akkor neked az, ha felkészültél rá akkor érezni fogod :) én is 16 voltam amikor elõször szexeltem... 21L
18.3 hónap.. pontosabban kérlek: Óra Perc Másodperc Nanoszekundum Köszönöm Egyébként nem..
Ha tényleg szeret és nem csak azért van veled, hogy elvegye a szüzességedet, akkor nem baj szerintem!!! És ha lehet legyen romantikus mert, ezt csak egyszer fogod átélni!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy normális válaszokat szeretnék. Köszönöm..
A kérdező hozzászólása: Ez az 1. kommentelõnek szól. A többieknek tényleg köszönöm :)
Mindenképp várj, kb. még ennyit. Ha azt is érzed, hogy szeret, az az igazi próbaltétel, ha várnia kell. De ne aggódj, szerintem képes rá. :) legyen önbizalmad!!! Sok sikert!
Normális válaszok? Hmm hát figyelj, ha te ennyi infóból, ismeretlenektõl kérdezed, hogy vajon korai lenne-e.... Ne csináld... Majd lesz egy pont, amikor nem kell kérdezned. Fõleg nem itt.... ez még a mínusz egyedik lépés.

Miért nem müködik? 16 éves vagyok a barátom 21. probálkoztunk a szexel de nem muködött. Egyszerűen nem tudott belém hatolni, pedig előtte eléggé fel voltunk izgulva. Nem fért be. Mit tegyek. Hogy lenne jo mindkettőnknek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy túlságosan be van szûkülve a hüvelyed. Pettingeltetek már? Nem kell azonnal szexxel kezdeni. Fedezzétek fel egymást, és próbáljátok meg az ujjazást. fokozatosan, elõször csak egy ujjal. aztán kettõvel. Ha eléggé kitágultál, akkor próbáljátok meg (na meg ha elég nedves vagy és fel vagy izgulva) De az sem ártana, ha megvizsgálna egy nõgyógyász, minden rendben van-e veled.

Lehet, hogy túlságosan be van szûkülve a hüvelyed. Pettingeltetek már? Nem kell azonnal szexxel kezdeni. Fedezzétek fel egymást, és próbáljátok meg az ujjazást. fokozatosan, elõször csak egy ujjal. aztán kettõvel. Ha eléggé kitágultál, akkor próbáljátok meg (na meg ha elég nedves vagy és fel vagy izgulva) De az sem ártana, ha megvizsgálna egy nõgyógyász, minden rendben van-e veled.
nem kell halálra rémíteni... csak lazulj el, és menni fog... gyakorlás kérdése :P
Hülyeség nõgyógyászhoz menni!!! Mégis mi bajod lenne ilyen téren?? Gyakoroljatok továbbra is, elõbb utóbb menni fog, addig meg kézzel szájjal elégitsétek ki egymást:)
ilyen kerdes millio volt mar. Senkinek sem megy elsore, azert kell pettingelni, csokolgasson majd 1, utaana ket ujjaval probalkozzon, ha az megy, akkor johet a szex.
hát például létezik egy vaginizmus nevû betegség, kb pont az amit leírt.. info: http://vaginizmus.hu/
szerintem nem tudsz rendesen ellazulni. biztos van valami ami nyugtalanit. félsz, hogy benyit valakit, hogy nem lesz jó, maga az érzés, félsz hogy fájni fog....stb. bármilyen apró dolog aggaszt, az okozhatja, hogy nem lazulsz el. Teremts méltó körülményeket, amik segitenek neked a kikapcsolódásban. gyertyafény a sötétben, lehet illatos is :) halk kellemes zene, de lehetõleg ne olyan ami irritál, vagy elvonja a figyelmedet. készits a párna alá óvszert, hogy ne kelljen messzire menni érte. Nálunk kellemes és bevált, hogy ilyenkor félrevonulunk, és a földreteritett pléden "piknikezünk" a szobában. A hüvely egy nagyon rugalmas része a nõnek. Gondolj csak bele, hogy ott születik a baba... és hát az pöttyet nagyobb mint egy pénisz. ^_^ Minden csak ellazulás és nyugalom kérdése. Nem hiszem, hogy a párodnak lenne akkora mérete, ami miatt egy nõgyógyász már gátmetszést követelne. ^_^
Én még olyan tippet tudnék adni, hogy használjatok sikosítót, szerintem az is segít, és ha elõtte kényeztetitek egymást azzal még hamarabb megy az ellazulás. Sok sikert!:)

16 éves vagyok, a barátommal már másfél éve együtt vagyunk, de még nem feküdtem le vele. Õ már szeretné, de azt mondta, hogy megvár. Mit tegyek?

Attol felek h mit reagalnak a szuleim mert nagyon feltenek es mondjak tobbszor h meg raerek, emg meg van idom stb... azert feltenek ennyire mert anyam 18evesen szult engem is, de hat mi vedekeznenk. mit tegyek?:(

Legjobb válasz: Viszont manapság meg össze tudják varrni a szûzhártyát!

Viszont manapság meg össze tudják varrni a szûzhártyát!
A szüleid szerint még évek múlva is ráérnél. Szerintem ha te úgy érzed, h. felkészültél rá, miért ne. Annyi lehetõség van a védekezésre, óvszer, gyógyszer...stb. A helyileg alkalmazandó szerek (krémek, kúpok, stb.) viszont nem biztonságosak, a barátnõm ilyenek mellett lett terhes. És nem kell rögtön a közösülésre gondolni, behatolás nélkül is felejthetetlen örömöket lehet egymásnak okozni (petting). Az orgazmust így tudod megtanulni, mert senki nem úgy születik, hogy az már megy neki. Ha a barátod tapasztaltabb nálad, sokat tanulhatsz tõle. Nem szabad semmit elkapkodni, és akkor biztos nem bánod meg. A lényeg, hogy a Te döntésed legyen. Sok sikert hozzá!
Igaza van az elõttem szólónak. Mi 7 hónap után feküdtünk le, mi is 16 évesek vagyunk. Beszélj a szüleiddel, kérd meg anyukádat, hogy vigyen el nõgyógyászhoz, akivel meg tudod beszélni a fogamzásgátlás módját. Hidd el, sokkal jobb, ha tudnak róla a szüleid és a segítségüket kéred. Én attól féltem h ijen rövid idõ után meg fogom bánni, de mégsem! Életem egyik legboldogabb pillanata volt, nagyon szeretném még egyszer átélni!:)
Mindenképpen gondoldd át mégegyszer , hogy a fiú télleg megérdemel-e téged.Egyébként szerintem nem korai , manapság már mindent lehet.De gondolj arra , hogy pasiból van ezermillió a világon , szûzhártyából viszont csak 1 :D:D:)
Sztem ha már 1, 5 éve együtt vagytok akkor eléggé ismeritek egymást ahhoz, hogy együtt legyetek úgyis!de ezt te érzed hogy felvagy e rá készülve lelkileg vag ysem4

Sok a korkulönbség, ha én 16 éves vagyok a barátom meg 18? Amúgy nagyon jól elvagyunk, szeretjük is egymást, csak sok válaszban olvastam, hogy jobb, ha egy korúak vagyunk.

Legjobb válasz: Szerintem sokkal jobb ha a fiú pár évvel idõsebb,egy két év amúgy sem számít.Az én pasim 4 évvel idõsebb,semmi gáz,nem 10-15 évrõl van szó.

Szerintem sokkal jobb ha a fiú pár évvel idõsebb, egy két év amúgy sem számít.Az én pasim 4 évvel idõsebb, semmi gáz, nem 10-15 évrõl van szó.
szia énis 16 vagyok, a barátom 20.és több mint fél éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást.errõl annyit, hogy nem kortól függ a dolog, ha igazán szeretitek egymást.
ez még belefér.
én is 16 vagyok és õ 19, mégis tökéletesen megértjük egymást.. az én agyam amúgy is feljebb van egy 16évestõl :$
igen.ez teljesen megfelel.Ha belegondolsz, hogy egy 16 éves pasinak már milyen gondolatai vannak..18 éves fejjel, hátha komolyabbak, ahogy írtad, is, hogy megértitek egymást.
Ez szerintem nem nagy korkülönbség, én is fiatalabb vagyok a páromnál 6 évvel, de nagyon szeretjük egymást, és már 9 hónaposak vagyunk. 17/L
Ez semmi. Én 15, õ 26. És nagyon boldogok vagyunk. :) 15L

16 éves vagyok a barátom pedig 23. le akarunk feküdni. én még szűz vagyok. Elakarok előtte menni nőgyógyászhoz. Fontos a tabletta? és az orvos elmond majd mindent? Vagy mi fog ott történni? Egy picit félek.

Legjobb válasz: nem kell félni, a nõgyógyász ezzel foglalkozik, egyáltalán nem fog elitélni, sem pedig izgalomba jönni a puncid láttán. nem a tabletta a fontos, hanem a védekezés. ami történhet gumival is akár, de a tabletta kényelmesebb. és igen, az orvos mindent el fog mondani, az a dolga.

nem kell félni, a nõgyógyász ezzel foglalkozik, egyáltalán nem fog elitélni, sem pedig izgalomba jönni a puncid láttán. nem a tabletta a fontos, hanem a védekezés. ami történhet gumival is akár, de a tabletta kényelmesebb. és igen, az orvos mindent el fog mondani, az a dolga.
Ha tablettát szedsz óvszer nem kell, az orvos el fogja mondani, hogy viszont kell egy bizonyos átfutási idõ, mert egy szem tabletta még nem fog megvédeni.
gyógyszerfüggõ, hogy melyiknek mennyi az átfutási ideje. egyik módszer sem 100%os hatékonyságú, de ha normálisan szeded a tablettákat, akkor nem lesz vele baj. ha nagyon nem akartok várni a szexxel, akkor inkább használjatok gumit is, de szerintem jobb, ha megvárjátok, mig hatni kezd a tabletta.
xtem az elejen jobb az ovszer. ha nincs allando kapcsolatod, a betegsegekkel is szamolni kell es azok ellen csak az ovszer ved. sose lehet tudni.... es ha csak ritkabban szeretkeztek, nem eri meg h havi 1-2 alkalomert h tomd magad hormonokkal. ne ertsd felre, nem akarok veszmadar vagy rosszindulatu lenni de ha netalan szakittok, a tablettat nem lehet osszevissza, 1 honapba szedni, utana nem, utana megint. azt akkor erdemes ha hosszabb tavra tervezel es amennyire lehet biztosan. 1 szo mint 100...az elejen xtem jobb az ovszer. utana meg meglatod :)
a tablettat a ciklus 5. napjan kell kezdeni es altalaban az elso levelbol kb 10et kell szedni (szal 10 napig) amiutan biztonsagos. ez mar startbol minimum egy fel honap.... xtem az elejen nem erdemes tablettat szedni. vard meg h majd kb milyen gyakran szeretkeztek, h o mit gondol es h te mit szeretnel. ebben a korban a tabletta osszekavarhatja a hormonhaztartasod es abbol bajok lehetnek. de vegulis, ez a te dontesed.
erre az oldalra meg hasznos válaszokat kell irni, senki nem szokta kérni, hogy lecsesszék a párját.
szerintem, meg befoghatod a pofád mert senki nem kért hogy kommenteld a más hozzászólását, kis szaros!
Az utolsó válaszoló a szánalmas inkább szerintem. Tablettát csak akkor szedj, ha rendszeres nemi életetek lesz, heti több alkalom. Addig kár felbolygatni a hormonháztartásodat. Szerintem amig nem csiszolódtok össze szexuálisan addig csak óvszer, hüvelykúp, tablettát ráérsz kb fél év múlva felirattatni. De jó, ha tudod, hogy az a legbiztonságosabb és kényelmesebb módszer...
Egy 23 éves balfasznak már illene tudni hogy kell hozzáállni egy tapasztalatlanabb csajhoz pláne ha még szûz. Mondjuk alap hogy kotont húz. De asszem mindent elárul hogy a fasz már ennyi évesen is csak az óvodából tud válogatni. Szánalmas, más ennyi évesen már házas!
A kérdező hozzászólása: igen értem amit mondasz.csak mi már 10 hónapja együtt vagyunk és naon jó a kapcsolatunk.ezért gondoltam gyógyszerre:)
A kérdező hozzászólása: szóval azt mondod h az elején inkább csak óvszer?hát nem tom...mindenki mást mond.
A kérdező hozzászólása: kösziike
A kérdező hozzászólása: szóval kell egy bizonyos idõ amíg a gyógyszert szedem és utána már biztonságos?akkor tuti nem leszek terhs?vagy inkább használjunk úvszert is?bocsi a sok kérdés miatt
A kérdező hozzászólása: és ha tablettát szedek akkor óvszer nem kell?vagy inkább mindkettõ?
Attól függetlenül még úgy van ahogy mondtam, egy tehetetlen pipogya szarházi aki a vén fasz fejével az óvodából válogat, és egy generációval fiatalabb fruskákkal kezd, röhelyes és szánalmas...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!