Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vagyok. A (1099 db)

Ûdv, 16 éves vagyok a barátnõm 14 éves, ez a 6. alkalom h egyût vagyunk és most velem volt az elsõ csókja, 1 honapja lesz pénteken hogy egyûtt vagyunk, szerintettek ez menyire lesz hoszu távu kapcsolat?

Legjobb válasz: Inkább létesíts kapcsolatot egy nyelvtan tanárral. Nem érzed cikinek, hogy 16 éves létedre egy mondatot nem tudsz helyesen leírni?

Inkább létesíts kapcsolatot egy nyelvtan tanárral. Nem érzed cikinek, hogy 16 éves létedre egy mondatot nem tudsz helyesen leírni?
Hat ez eleg poenos :D Telorol max az a mentseg , ha ekezet nelkul irsz :D de azert ez mar tulzas :D Latod en is telorol vagyok
:D Ugye ez csak vmi kamu?
Ez a "telóról vagyok" legalább annyira nem mentség, mint a "dehát be voltam rúgva" Akkor írj lassabban! Már 16 éves koromban is égett volna a pofámról a bõr, ha ilyen zagyvaságokat adtam volna ki a kezembõl "írás" címén, mint amit te itt összehordtál. Még a kérdésed értelmét sem lehetett csak sokadjára kihámozni. A lányka hamar rájön majd, mekkora tirpák vagy, és hamar ott fog hagyni, ez a jóslatom.
Tudod ha csak egyszer kulturáltan átnéznéd amit írsz és vennéd a fáradtságot a kijavítására akkor nem kéne még több marhaságot írni ahol magyarázkodsz hogy mit miért írtál el.
A kérdező hozzászólása: És, a többi 5 kapcsolatunk az mind nagyon rövid volt 1 hét, 2 hét. Ez a legtovább tarto kapcsolatunk.
A kérdező hozzászólása: Szerintem, telorol vagyok...írtam is, !-.-"
A kérdező hozzászólása: Mert, iskolábban a tanárok túl sokkat variáltak és a szüleinek elmondták, de már közép sulis vagyok és csak hétvégente találkozunk,
Irodalom tanár esetleg?
én azt hittem már 6x dugtatok de így már más esélytelen egy kapcsolat
6. alkalom hogy jártok? Elsõ 5 alkalommal miért szakítottatok?
A kérdező hozzászólása: már ez a 6. alkalom h járunk! talán így jobban megérted,
A kérdező hozzászólása: Ez a 6. alkalom hogy egyût vagyunk! ez menyire nem egyértelmû?
Már hatszor dugtatok de eddig csak egyszer csókolóztatok? Hát nem drukkolok nektek.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolonak, telefonrol vagyok, és bocsánat a helyesírás, hibákért! A tõbbi válaszolonak köszönöm a nem leszolo válaszokatt!:)
Az õ életkora y a tied x és ez a képlet: log(6-x)+sin(6*y)/2 + xy/2 -100 +100 *2xy^2*0= na mi jött ki? Amúgy egy egyenes egyenletét is használhatod Ax + By= Ax0 + By0 ennyi nekem mindig mûködött!
Néhány hónap lesz max. Ilyen korban még sokat változtok.
Vele fogsz megöregedni :D
Nekem az a tapasztalatom, hogy kb. 30-35 éves korotokig maradtok együtt. Amúgy vicces, hogy az együttet következetesen egy t-vel és hosszú ü-vel írod. Nekem is volt annó egy diszlexiás osztálytársam, de õ nem volt ennyire mókás. Üdv én is telorol...

Mit tegyek? ! 16 eves vagyok a baratom 21. bocsajtsak meg neki a kapcsolat elejen elkovetett hibai (hazugsagok) miatt vagy megsem? !

16 eves lany vagyok es 21 eves a baratom... most epp szunetelunk mert ugy kezdte a kapcsolatot hogy letagadta az ujjan lathato eljegyzesi gyurut nah meg azt is hogy mikor ismerkedtunk meg jart volt baratnojevel...

Legjobb válasz: Ne hari, nnem leszolni akarlak, de naiv vagy ha hiszel a srácnak. vagy ugy jarj vele h még legalabb egy évig nem szexelsz vele, vagy ne is kezdj bele. hidd el csillagocska, 19 vok, es sok pasit megismertem mar. nem tul megbizhatoak azok, akik 21 éves létükre egy 16 evessel akarnak jarni.

Ne hari, nnem leszolni akarlak, de naiv vagy ha hiszel a srácnak. vagy ugy jarj vele h még legalabb egy évig nem szexelsz vele, vagy ne is kezdj bele. hidd el csillagocska, 19 vok, es sok pasit megismertem mar. nem tul megbizhatoak azok, akik 21 éves létükre egy 16 evessel akarnak jarni.
Te döntesz. a helyedben nem jarnek vele. gondolj csak bele, h mennyire megalázó volt ez a baratnojenek h közben veled kavart, amikor már jegyben jartak! szeretnéd h veled is ezt tegye? amugy a pasi mit mond, miert tette? ha mégis belemész, könyörgök, ne feküdj le vele jo ideig. barmilyen sokszor is mondja h szeret. nem akarom h még egy lelkileg sérült lany legyen a vilagon.. igy is vannak sokan.. a te érdekedben mondtam.
A kérdező hozzászólása: Sokat veszekedtek es a srac anyja se akarta hogy foltassak a kapcsoaltot sokat kozbeszolt.. amugy korombeliekkel probalkoztam es hidd el rosszabbak... volt olyan aki azt akarta hogy velem jarjon es kozbe pedig massal fekudjon le mert hogy meg en az vagyo kes nem akar varni !!! ez a srac viszont tenyleg nagyon rendes.. es megmondta hogy neki nem ez szamit es orul neki hogy az vagyopk es hogy o var ram amennyit kell! amugy meg nem kavartunk mikozben ok jegyben jartak !! csak beszelgettunk semmi tobb.. es hidd el en is nagyon sajnaltam a lanyt de ebben o is saros nem csak a srac!
Hol ismerkedtetek meg? nezd.. en tudom jol h mik az igényei egy 21 éves fiunak. nem hinném h egy szûz kislanyra varna. ne haragudj. ami meg a korodbelieket illeti, hidd el h vannak rendesek is. pl. a 17-18 evesek is beletartoznak a korodbeli kategoriaba.
Szerintem ne járj vele. Most õszintén, Te nem akarnál bosszút állni a srácon? Ha ezt tenné Veled? Szerintem de. Másrészt meg a srác nem fogja Neked bevallani, hogy "igen, amúgy hatszor megcsaltam a menyasszonyomat"... Persze, hogy nem fog magáról rossz képet lefesteni. Te döntésed, de ha már most ezzel kezdi, akkor fogalmam sincs, hogy mit vársz tõle...Ez nem egy kis hibácska, vagy botlás...A másik meg: a barátnõid jártak vele? Persze, hogy azt mondják, hogy rendes. Az én elsõ "igazi" barátomról is mindenki áradozott, hogy mennyire rendes fiú. Aha. Két nap után bevallotta, hogy csak kihasznált, ráadásul el se akarta mondani, csak kifaggattam, hogy ugyan miért rosszkedvû. Szerintem gondold át újra, és remélem, hogy jó döntést hozol.
A kérdező hozzászólása: koszike a gyors valaszt! lehet naiv vagyok, sot bevallom hogy az vagyok.. de ha erzem hogy a srac igazat mond es mikor mondtam hogy szuneteljunk lattam rajta hogy milyen volt.. lattam a szemet hogy konnyezett... es valahogy a csajon meg eszrevettem hogy bosszut akakr allni a pasin mert hogy szakitott vele... es miutan tudta hogy talizok a sraccal azutan rogton is hivott hogy nah mi volt szakitottam vele vagy nem ?!! amugy a srac mondta hogy a sajat dontesem azt valaszolok neki amit akarok mert akkor is joba leszunk.. es ha nem kockaztatunk akkor nem tudom hogy legyunk boldogak ?! hisz kapcsolat elejen nem bizhatsz emg a srac/ csajban hisz nem tudhatod milyen egy kapcsolatban ! attol meg nagyon koszi a valaszod!
Ha neked ilyen pasira van szükséged, csináld csak...És ha korodbelit keresnél, aki esetleg vár is, míg neki akarod adni a szüzességed?
A kérdező hozzászólása: elhiszem..de vannak kivetelek.. amugy meg nem tudom... en adnek neki szivem szerint emg egy eselyt es aztan meg az odaadassal meg varnak ... koszi a valasozkat meg egyszer is !!
A kérdező hozzászólása: koszike a valaszT!! atgondolom rendesen.. de amugy nem voltak hivatalosan eljegyezve csak 5 honap jaras utan vettek maguknak 1 1 ezust gyurut es eljegyzesi gyurunek tekintettek.. amugy en is ezt gondoltam hogy ha az elejen ezzel kezdi mi lesz ezutan .. ?! de felhivott es megkert szepen hogy ne masok velemenyere hallgassak es hogy ismerjem ki rendesen.. meg bocsanatot kert hogy tenyleg igy kezdte hibazott de mar banja!! de ettol fuggetlenul megmondta hogy en dontok nem eroltet ram semmit ..

Én 16 éves vagyok a barátnőm 20! Szerintetek ez nem furcsa egy picit?

Legjobb válasz: Reszedrol nem az. Baratnod reszerol fura, hogy egy 16 eves gyerekkel jar. Lehet, hogy infantilis kicsit.

Reszedrol nem az. Baratnod reszerol fura, hogy egy 16 eves gyerekkel jar. Lehet, hogy infantilis kicsit.
elõzõ vagyok... jah és a mai napig belém van esve. EZ NEM KORFÜGGÕ
16-17*gyerek korosztály--jav.
Persze a 16-17éves korosztály, a 18évesek meg elhiszik magukról hogy ök a faxa pasik-csajok és övék a világ. Deh, csakis! Én 17éves vagyok és jártam már 20éves pasival, és totál jól megvoltunk, és a dolog nem azért ért véget, mert gyerek voltam mellé, hanem mert nem szerettem. De mondta is hogy hihetetlen hogy milyen érett vagyok, felérek egy 20éves lánnyal:) Szóval ennyi:P
Hááát, most, hogy így rákérdeztél..... Nem buksz te túlságosan az idõsebb korosztályra??
De nagyonis. Ez gáz:D
16:45ös vok, és a 16:21nek szolt.
Azért az nem ugyanaz ám, ha egy 16 éves FIÚnak van idõsebb párja, mint egy 16-17 éves LÁNYnak! Kedves kérdezõ: ha nektek jó így, akkor ne zavartassátok magatokat!
A kor nem számít. Jójó ha 20 év lenne köztetek, vagy 14 mint két ismerõsöm között akkor gáz lenne. de hidd el, ez pár év múlva nem fog érdekelni senkit. szerintem nem fura egyáltalán. éljetek, szeressétek egymást (: ámen :D
4 év? ugyan. az teljesen korrekt. 19L
17:07 Dehogynem. Az TELJESEN UGYANAZ! Ha egy 16 éves fiúnak vagy lánynak van idõsebb párja, abban semmi különbség nincs!
A kérdező hozzászólása: Nem is velem van a baj! Engem nem zavarna sõt büszke is vagyok rá! Csak fél hogy a barátai mit szólnának hozzá! ( Hozzáteszem 2 hete vagyunk együtt)
Nem tudom mennyire nyugtat meg, de én 17 vagyok, barátom 20. Elõzõ barátnõje 14 volt...... Szerették egymást, a csaj vetetett véget az egésznek, most szívja is a fogait :D nem korfüggõ! Ha szeretitek egymást, akkor ne a korral törõdj, hanem azzal hogy jólérzed magad vele! :) Kellemes napot!
A kérdező hozzászólása: Én nem is azt mondtam hogy minden 16-17 éves éretlen! Csak azok akiket én ismerek! Õ benne megtaláltam azt akit senkiben sem!
álmaidban apukám :)
Most fura, ha látszik egyáltalán! Van olyan lány ismerõsöm, aki 21 éves és 15-nek látszik. majd összenõttök, ha lesz rá idõ. 17 volt a párom, én 21, már 20 éves házasok vagyunk, és nem látszik köztünk ez a 4év. Sõt, azt hiszi mindenki, hogy én vagyok a fiatalabb. 43 vagyok, õ 39. igy alakult és nem volt semmi bajom, õ kicsit komolyabb volt, én komolytalanabb a koromnál, így kiegészítettük egymást, idõvel összenõttünk! Legyetek boldogok, ha nektek így a jó!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom! Nem hiszem! Én vagyok az elsõ ilyen fiatal pasija.
A kérdező hozzászólása: Ezt komolyan írtam nem poénból! De vele érzem magam jól! Az én korosztályom (ahol én lakom) túl éretlen hozzám!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek!

Miért hiszi mindenki, hogy 16 éves vagyok? A másik, hogy miért "szidnak" le az utcán hogy gyalázat amilyen vagyok?

26 éves, 33 hetes kismama vagyok. Gyakorlatilag tényleg nem nézek ki többnek 16-17-nél. Minden nap odajön valaki beszólni, hogy milyen felel?tlen vagyok, hogy ilyen fiatalon teherbe estem. Eddig is zavart, de ma érintett a legrosszabbul. Odajött hozzám egy néni, és elkezdett velem kiabálni, hogy szégyeljem magam, hogy ilyen fiatalon..., hiába mondtam, hogy 26 éves, férjezett ASSZONY vagyok, nem hitte el, és ordítozott, hogy reméli hogy a pasim majd jól kiveri bel?lem a gyereket. Próbáltam arébb menni, de jött utánam. Úgy lett vége, hogy egy huszonéves srác jött oda hozzám, és mondta, hogy kihívja a rend?rséget, ha nem fejezi be a néni.

Legjobb válasz: Ez ellen semmit nem tudsz tenni. Ne foglalkozz vele, és ne válaszolj, ne bizonygasd mennyi vagy, ha szóvá teszik. De ez olyan hihetetlen nekem amúgy... mennyi szörnyûség, erõszak, gusztustalanság, felháborító ,meghökkentõ, stb dolog folyik az utcán az emberek szeme elõtt, mégsem jellemzõ, hogy szóvá tegyék a másiknak. Legtöbben rá sem bagóznak az ilyesmire, aki igen, az meg max magában gondol egy véleményt, vagy megjegyzi annak akivel van épp,...de ilyet, hogy ezt napi szinten neked szóvá tegye valaki, fõleg egy terhességet, mindegy hány éves lennél, vagy vagy.... érdekes...

Ez ellen semmit nem tudsz tenni. Ne foglalkozz vele, és ne válaszolj, ne bizonygasd mennyi vagy, ha szóvá teszik. De ez olyan hihetetlen nekem amúgy... mennyi szörnyûség, erõszak, gusztustalanság, felháborító , meghökkentõ, stb dolog folyik az utcán az emberek szeme elõtt, mégsem jellemzõ, hogy szóvá tegyék a másiknak. Legtöbben rá sem bagóznak az ilyesmire, aki igen, az meg max magában gondol egy véleményt, vagy megjegyzi annak akivel van épp, ...de ilyet, hogy ezt napi szinten neked szóvá tegye valaki, fõleg egy terhességet, mindegy hány éves lennél, vagy vagy.... érdekes...
Elkeserítõ, és érthetetlen, hogy amikor folyton arról papolnak a politikusok, hogy elöregedõ társadalomban élünk, mert milyen kevés gyerek születik, nem beszélve a rengeteg abortuszról, akkor egy nõt, legyen az 16 vagy 40 vagy csak nézzen ki annyinak, aki az élet mellett dönt és vállalja a gyermekét, megszólnak, sõt mi több ilyen gusztustalan módon inzultálnak az utcán. Nem tudom mit tennék ilyen helyzetben, de tartok tõle, hogy a döbbenettõl hirtelen szóhoz sem jutnék. Én 38 vagyok most és 30 hetes kismama. Amikor az ismerõseim, kollégáim megtudták, hogy a 3. gyermekünket várjuk a többség örült és gratulált, de azért volt 1-2 kedves ember aki nem titkolta, hogy milyen hülyének, felelõtlennek tart, hogy a mai világba ennyi gyermeket merünk vállalni és megkérdezte, hogy mibõl fogjuk felnevelni.Nem vagyunk jómódúak az tény, de úgy gondolom, ha a szüleim 7 gyereket fel tudtak nevelni bármilyen támogatás nélkül tisztességesen, talán nekünk is menni fog 3 gyerekkel. Mindig lesznek gonosz, irigy, rosszindulatú emberek, ez ellen nem tehetünk semmit, csak annyit, hogy ignoráljuk õket és próbálunk nem idegeskedni miattuk, ami tudom nem könnyû. A továbbiakban kívánok neked, ilyen vagy hasonló inzultusoktól mentes, nagyon boldog babavárást.
Jó ezt olvasni :D Mármint csak azért, hogy nem vagyok ezzel egyedül...24 éves vagyok, szintén 33 hkm és szintén nem nézek ki többnek 16nál...A párom 31 éves orvos. Nekem is volt ilyen kellemetlen élményem a korházban ahová járok, az orvosomhoz.A lényeg hogy a párommal mentünk UH-ra, és ugye õ orvosi köppenybe volt, épp dolgozott, de ellógott, hogy átkisérjen az UH-ra.És már mikor beléptünk, mindenki olyan lesújtóan nézett rám, sajnáltak, nem értettem miért. Na de aztán kiderült, mert az egyik idõs néni odaült mellém, és közölte, hogy mennyire sajnál, hogy ez a szemét orvos felcsinált, ilyen fiatalon, és most jöttünk hogy elvetessük a babát.Na hát azt hittem leesek a székrõl!! Na azóta nem foglalkozom velük, se a lesajnáló tekintetükkel, inkább boldogan várom a babánkat! Tedd te is ezt, és ne foglalkozz velük!!! :) 33 hkm
Én is ilyen cipõben járok...annyi különbséggel h én 24múltam augusztusban...mivel mi nem vagyunk házasok ezért csináltattunk apaságit és a városházán a portás felküldött a 3.emeletre fel is mentünk, mert mindketten hittünk a portásnak:) , erre kijön a nõ h na de melyikünk a kiskorú:D, erre jót mosolyogtam...a párom 32éves tehát biztos nem õt nézte kiskorúnak...! Az elején sokat idegeskedtem h miért néznek rám egyesek úgy, mint a véres rongyra hiszen tervezett baba és úgy vártuk már mint a messiást...., de már csak jót mosolygok az ilyen elmebetegeken...! Ja és vidéken élek!!!
OFF Milyen "boldog" élete lehet annak, akit azt tesz boldoggá/elégedetté, hogy tönkreteszi egy másik ember életének legboldogabb idõszakát... Nekem esküvõm napján szólt be egy nénike... máig sajnálom, hogy nem kérdeztem meg tõle, hogy tényleg úgy õszintén, neki ezzel szebb lett a napja? ON Tanácsot adni sajnos nem tudok, ilyenkor az a tény sem segít, hogy milyen szegényes élete van azoknak akik ettõl érzik jól magukat. :(
14-es vagyok jah és igen ez Budapest:)
A kérdező hozzászólása: Budapest...többet nem is mondok, utálom. Már tervezzük, hogy vidékre költözünk. Én sem tudtam se köpni, se nyelni a néni kirohanásán...
Bezárták a pszichiátriai gondozót, ennyi... :( Mondd a következõnek, hogy fejezze be az irigykedést, Te is olyan öreg leszel egyszer, mint õ. Jó sokára :D
Úr Isten hol laksz? Melyik ez a város ilyen állat emberekkel? Te szegény, gondolom hogy felidegesíthetted magadat, terhesen meg még érzékenyebb az ember. Nekem fodrász a barátnõm és ott dumáltunk a szalonban hogy gyerekek stb. erre egy asszony olyan 50es beszólt hogy TE ANYA VAGY? mondom igen. -Hát gondolom visszasírod a régi élted, ilyen fiatalon. De ilyen lenézõ kioktató hangon, annyira felhúztam magam. Egyébként nagypofájú vagyok de köpni nyelni nem tudtam akkor. Basszus hogy jön valaki ehhez? Az a baj hogy ebben az országban ha 30 alatt szülsz vagy egyáltalán szülsz lenéznek, pedig ezeknek az 50 éveseknek akik még simán élnek 40 évet ki a franc fogja megkeresni a nyugdíjukat? Hát a mi gyerekeink...
A kérdező hozzászólása: Igazatok van mindannyiótoknak! Eszembe sem jutott volna, hogy egyszer azért fognak megszólni, mert babát várok...
de még ha úgyis volna mi a fene közük van hozzá ki mikor és miért vállal gyereket de idegesítõ ez..
A kérdező hozzászólása: Igen, kicsit jobb kedvem lett! :) A sminkelõs ötlettel meg az a gond, hogy még akkor is csak 17-18 évesnek néznék kis :) ) Egy kicsit tényleg jobban érzem magam, aranyosak vagytok!
Azért ez az eset nagyon durva! Egyébként én is azt mondom, hogy ne foglalkozz senkivel, de erre az öregasszonyra tényleg rendõrt kellett volna hívni.
A kérdező hozzászólása: Eddig próbáltam nem törõdni ezekkel a megjegyzésekkel, de ez a mai nagyon szíven ütött. Próbálok megnyugodni, tudom hogy ez a legfontosabb most, de bánt, hogy életem legszebb idõszakába is belerondítanak.
sajnos ilyenek az emberek.. nem nagyon tudsz mit csinálni velük... én 22 éves 27. hetes kismama vagyok, és én is megkapom a csúnya pillantásokat. szerencsére még senki nem szólt be nekem, de ha megtennék, hát jól elküldeném õket, hogy foglalkozzanak a saját dolgukkal. senkinek semmi köze ahhoz, hogy hány éves vagy, hogy mikor vállaltad a babát, stb. tudom nagyon nehéz, de próbáld meg elengedni a füled mellett ezeket a "kedves" szavakat, átnézni ezeken az embereken. hiszen senkinek nincs a homlokára kiírva, hogy hány éves vagy, hogy férjnél vagy... egyébként nagyon durva amit a néni mûvelt... nem is tudom mit reagáltam volna abban a helyzetben. talán nem túl szépen elküldtem volna melegebb éghajlatra. mégis hogy jön ahhoz, hogy ilyeneket vágjon egy ismeretlen ember fejéhez?? (nagyon felháborodtam most ezen, képzelem te mit érzehettél)
szerintem hagyd rájuk. Vagy ha idõs ember szid le akkor mond azt neki, hogy ez nem a 19. század és nem vagy tini. Lehet azért is néznek ki téged az emberek mert a mostani divat a 30-40 évesen gyermek vállalás. De én azt gondolom, hogy inkább ne zavarjon téged és légy rá büszke.A stressz nem csak neked árt hanem a kis manónak is a pocidba:D
A néni egy idióta. Szegénykém, elhiszem, hogy rosszul érintett, fõleg most, amikor amúgy is túlérzékeny az ember. Igazából senkinek semmi köze hozzá hogy mit csinálsz, de legközelebb ha beszólnak, mondd azt, hogy mivel 15 gyereket akarsz, idõben kell elkezdeni, hogy beleférjen, mire 40 leszel. Erre biztosan elakad a szavuk, hidd el:D
Vannak ilyen gonosz emberek, nagyon sajnálom ami Veled történt. Velem egy másik hasonló eset történt. Frissen költöztem külföldre, kb pár hónapja tanulhattam a nyelvet. És egy buszmegállóban egy nénike kérdezett valamit, én visszakérdeztem mert nem értettem elsõre. Utána megértettem, hogy az idõt kérdezi, szépen válaszoltam legjobb tudásom szerint. Ezután elkezdett üvöltözni velem, hogyan élhetek az országukban ha nem beszélem a nyelvet és kb 5 percig üvöltözött velem, nem tudtam már hova menni a buszmegállóban. Szóval ennyi, vannak ilyen emberek. Komolyan mondom ilyenkor elgondolkozom, vajon mindenáron tisztelnem kell-e az idõsebbeket... 17hkm
Ha egy hónapja jártok akkor még ne:D
ne erõltessétek, majd jön az magától
1 hónap után még ne! Majd késõbb! Kezdjétek pettinggel! Utána egy idõ után jöhet a szeretkezés! Ismerjétek meg egymást!
Szerintem se feküdjetek le egymással még, hanem élvezzétek ki a szex elõtti idõt.ne siessetek, ennyi idõs voltam én is, mikor elkezdtünk pettingelni a barátommal és életem legjobb egy éve volt. Egy évig mindent csináltunk, csak épp be nem dugta a hajómba a kapitányát (hogy így fogalmazzak):) Szerintem az a legizgisebb, hogy most mindent megtudtok mutogatni egymásnak, fel tudjátok fedezni a legérzékenyebb pontokat. Ne siessétek el! Na meg persze ezt vele is meg kell beszélned, mert általában a fiúk félénkebbek és pici bátorítás kell még a levetkõzéshez is....ha csak játszadoztok egymással, akkor a fõatrakció elõtt egy kis önbizalmat is kap :)
2-3hónap.
szerintem nem attol függ hogy mennyi ideje vagytok együtt. Atool függ mennyire mennyire hangolodtok egymásra ezidõ alatt. És az is lehet h egy jo szex megerõsíti a kapcsolatot de lehet h tönkreteszi. Ezt csak ti érezzétek!
1 év alatt se elhet kiismerni 1 embert, nemhogy 1 hónap alatt. gondolom elõtte se ismerted régóta, és en mnaponta tlaálkoztatok.
A kérdező hozzászólása: De igen, utolsó válaszoló, egész jó barátok voltunk, csak nem akart az akkori barátom és közém állni.
ez csak tovább bonyolítja a dolgot. mindegy, tedd ahogy jónak látod, úgyse tart örökké.

16 éves vagyok, a pasim 14. Korai lefeküdnünk vagy nem?

16 éves vagyok, és a pasim 14 éves. viccesen hangozhat de sokkal érettebb a kormbeli fiúknál és nagyon megértjük egymást(kb 18nak néz ki). szeretnék vele lefeküdni és szerintem ? is akarja, mert már beszéltünk róla, és eléggé teccett neki a téma. szerintetek nincs ezzel baj a korkülönbség miatt?

Legjobb válasz: szerintem semmi gond nincs vele legfeljebb mások furán néznek rátok... de ha tényleg szeretitek egymást ne érdekeljen titeket hanem hajrá:)) ettõl még nem vagy pedofil :D

szerintem semmi gond nincs vele legfeljebb mások furán néznek rátok... de ha tényleg szeretitek egymást ne érdekeljen titeket hanem hajrá:) ) ettõl még nem vagy pedofil :D
Szerintem nem vészes a korkülönbség és amúgy is kit érdekelnek mások? Én mondjuk 14 évesen még korainak tartom a szexet, de egy fiú életében nem kell olyan szigorúnak lennünk, mint egy lányéban, nem sérülhet akkorát és az sem mellékes, hogy szûz-e még.
Igen, fiúknál nem olyan vészes a dolog, lány esetében korainak mondanám. Ha tényleg komoly a dolog köztetek és szeretitek egymést semmi akadályát nem látom!
Én is 16 voltam , azt nem tartom korainak. És egyet értek abban is, hogy a pasiknál ez nem olyan sérülékeny esemény, mint a nõknél. A 14 m ég korai, de úgy tûnik, ti érettek vagytok, beszélgettek és gondolkodtok. Ha mindketten úgy érzitek, jó lenne, tegyétek meg és legyetek boldogok. Más meg gondoljon amit akar. Védekezzetek megfelelõen!
14 a pasi és le akarsz vele feküdni????? Az én öcsém 14, és ha megtudnám, hogy egy csaj le akar vele feküdni, tuti megtépném!!!!!! Még csak 14!!!! Tök mindegy milyen érett, hogy néz ki külsõre. Amúgy meg lassabban érnek, mint a lányok. ... Még jó, hogy tetszik neki, mert akkor el tudna dicsekedni a haverjainál, hogy õ már nem szûz.. Mert azért a legtöbb 14 éves fiú az. .... Fiú??? Inkább kisfiú!!!!
készülj fel rá h egy 14 éevs srác nem lesz egy nagy durranás az ágyban..nem siok köztetek a korkülönbség, de ebben a felállásban igen, fõleg h a lányok amugy is korábban érnek
az utolsó kommentben lehet valami...
Wáá...tényleg 'viccesen' hangzik...sztem 14 évesen még tök nincs felkészülve, de ti tudjátok... (meg amúgy: jó h tetszik neki a téma...majd a haveroknál tud vele menõzni, h gerincre vágott egy nála 2 évvel idõsebb csajt)
Hát egy 14 éves fiútól még nem várható el hogy átlássa a tettei következményeit. Így szerintem kezdj el gyógyszert szedni, nehogy a szex csodás élménye mellé egy pufók kisbabával is megajándékozd kisbarátodat. Neked legyen eszed ebben a kapcsolatban, hiszen te vagy a felnõttebb!
igazat adok az elötem szólóval.bár ha azt nézzük nálam is volt hasonló.mert én mikor 18 voltam a pasimk meg 14 de többnek nézett ki.de a szerelemben nem számit a kor(bizonyos határig) de szerintem ezzel még várjatok.vagy kerss egy éretteb pasit
azta... nem akarom leszólni a kérdezõt vagy ilyesmi, sztem nyugodtan, mert ha tényleg fel avygtok készülve rá akkor oks de ha egy lány akarja elveszteni 14 évesen akor meg le szólják..
21 vagyok! És lehetsz terhes!
jáh
Fogd már fel te agyilag zokni, ha dugsz akkor húzzatok már gumit. Anyád is ilyen defektes mint te vagy?
# 10-es! ezen nemtudommért de besz*rtam! X"DDDDD
Nehogymár te mond meg hogy én hány éves vagyok :D
Honnan a f*s zból veszed te azt hogy én 16 vagyok?
Lehetséges, mert én utána belédcsöpögtettem a sajátom, nem emlékszel?
21 vagyok! és lehetsz, tudod nyilván hogy nem kell beléd élvezni feltétlen ahhoz hogy terhes legyél. csinálj tesztet, menj orvoshoz satöbbi, még nem késõ.
Ja, lehetséges.
18 vagyok. És lehetsz terhes...
Lehetséges , ugyanis az orgazmus elõtt is szivároghat sperma , persze jóval kisebb az esélye.
De bírom ezeket....honnan tudjuk? Ha meg nem akarsz gyereket minek dugsz úgy hogy nem védekezel? -.-
Mi lesz a neve?
Azta, te erre aztán tényleg ráéreztél, mert 16 vagyok. A jövõmet is megjósolhatnád. Viccet félre téve, igen. Könnyen meglehet.

16 éves vagyok, a csajommal 3 hónapja vagyunk együtt. Holnap csináljuk majd először. Durex már megvan.1-2 jó tanáccsal nem látnátok el, hogy ne égjek be?

Legjobb válasz: Elsõsorban lazulj el, másod sorban lazítsd el a barátnõd. Kényeztesd sok sok elõjátékkal, simogatással, csókkal, akár orálisan is kényeztetheted, vagy kézzel is elindulhatsz felfedezni. És tényleg figyelj rá, az sem nagy gáz, ha megkérded néha tõle, hogy jó e neki az amit éppen csinálsz :) Sok sikert.

Elsõsorban lazulj el, másod sorban lazítsd el a barátnõd. Kényeztesd sok sok elõjátékkal, simogatással, csókkal, akár orálisan is kényeztetheted, vagy kézzel is elindulhatsz felfedezni. És tényleg figyelj rá, az sem nagy gáz, ha megkérded néha tõle, hogy jó e neki az amit éppen csinálsz :) Sok sikert.
addig verd neki amig nem könnyezik be a szeme!
Figyelj a visszajelzéseire, próbálj meg ne izgulni, és legyen hosszú elõjáték
maradj végig figyelmes és majd ne csak magaddal törödjél. a lányok szeretik a sok csókot, simogatást, érintést, közelséget közben:)
neee. ne tervezzétek.. az sose jó.. spontán!
én imádom amikor szex közben a barátom a nyakam csókolgatja, vagy markolássza a mellem :) ) 17/L
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. Ehhez képest ritka aki 18 fölött van!!!!!
19:14 aazt énis:D meg mikor harapgálja a nyakam wah..:D
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat

16 éves vagyok a barátom 17.2 éves kapcsolat után megengednétek hogy a lányotok a barátjánál aludjon?

Mert nálunk nem engedik hogy együtt aludjunk! csak azt hogy ? itt aludjon...

Legjobb válasz: es az nem eleg? egyebkent megengednem, de a szuleidnek nem az a baja, hogy egyutt alszotok, hanem valami mas. ismerik a srac szuleit? mert ha nem akkor teljesen ertheto a dolog? esetleg a srac messze lakik, vagy talan nem olyan kornyeken ami a szuleidnek netan nem szimpatikus? szerintem az teljesen eleg, hogy nalatok aludhat, de ha tobbet akarsz akkor kerdezd meg, hogy miert nem.

es az nem eleg? egyebkent megengednem, de a szuleidnek nem az a baja, hogy egyutt alszotok, hanem valami mas. ismerik a srac szuleit? mert ha nem akkor teljesen ertheto a dolog? esetleg a srac messze lakik, vagy talan nem olyan kornyeken ami a szuleidnek netan nem szimpatikus? szerintem az teljesen eleg, hogy nalatok aludhat, de ha tobbet akarsz akkor kerdezd meg, hogy miert nem.
Nem.
16 évesen egy ilyen hosszú kapcsolat után már igen:) de tényleg inkább a fiú aludjon nálatok. én egyébként csak a 16 alatti szexet ellenzem, bár pont én beszélek, én fél évvel alatta voltam a korhatárnak:) de páommal azóa is együtt vagyunk, együtt élünk. 17L
21:34 vagyok, nekem úgy látszik Neked nem tetszik valami:D Belenéztél a javallott válaszaimba? gondolom nem:-S
Megengedném, mert szexelni lehet fél kettõkor suli után is, amikor a szülõk dolgoznak... Amúgy nekem megengedték (17 voltam), mégsem lettem terhes, meg könnyûvérû, 28 voltam, amikor megszületett a fiam. Házasságból tervezett babaként. :) Bár nekem szimpatikusabb, hogy a fiú aludjon a lánynál. (Nekem így engedték.)
Azt én is megengedném, hogy a lányom barátja itt aludjon, de én sem engedném el egy másik településre egy vadidegen családhoz. Ráadásul honnan tudhatnám biztosra, hogy valóban ott lesznek és nem mondjuk az éjszakában buliznak. Más lenne a helyzet, ha ismerem a szülõket a fiú részérõl. De ennyi info után, amit megadtál, ezt tudom mondani.
A kérdező hozzászólása: 21:34-es ha valami problémád van nem kell válaszolni... a többi választ köszönöm:)
21.34. váó, eddig ilyenekbe nem is nagyon gondoltam bele, de ahogy ezt így írtad...: TÉNYLEG!!!:D amúgy ha nagyon akartok szexelni azt akár nappal is lehet, nem kell ahhoz ott aludni, ha meg nem, és tényleg csak "alvásról" van szó, akkor nem tökmindegy??
én engedném. elég régóta jártok, hogy komolynak lehessen gondolni.
A kérdező hozzászólása: én szegeden lakom õ algyõn és ismerik a szüleim
Az én lányom is 17 éves. Én nem engedem bár tudom hogy már nem szûz. Minden szülõ más, de mind azt szeretné ha értékes ember válna a gyerekébõl. A korlátok amiket szabunk nem rosszindulaból vannak. tetszik vagy sem, még gyerekek vagytok, ezt igazán majd akkor tudjátok meg ha ti is szülõk lesztek. Még 18 évesen is nehéz lesz elfogadni hogy felnõttetek, ez az idõszak nemcsak nektek nehéz, nekünk is. Fogadd el a szüleid döntését, ha eddig mûködött így a kapcsolatotok, ezután is mûködni fog!
15 kiló ennyi idõ alatt? Persze.
Tömeg siman johet gyorsan, az csak kaja kerdese. A kerdesre valaszolva. Epits fel magadnak a kovetkezo 5 evben egy valamire valo izomtomeget. Majd szalkasits le es menj versenyekre
A kérdező hozzászólása: kb 3 hónap alatt jött fel 15 kg. rendben, köszi kérdésetek, de nem tudtok versenyeket, szolnok megyében? Ti edzetek? nagyon köszönöm a válaszokat, engem ezek is motiválnak.
Jó zsíros lehetsz...
Neked meg nem kell versenyezni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok, zsíros sõt az izom kb azt mondta az edzõm hogy 80 izom 20 zsír. De majd akarok versenyezni majd késõbb. Majd ha a 20% zsírt átalakítom. Amúgy nem tudtok versenyeket szolnok megyében ? PLS.
25%-os testzsír azért már elég zsíros. [link] Üdv,
A kérdező hozzászólása: Majd alakul az, elsõnek hízni akartam meg még 3hónapja edzek szal kezdõ vok meg majd neki allol szálkásítani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!