Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vagyok mostanábana szüleim egyre (1 db)

16 éves srác vagyok mostanábana szüleim egyre jobban féltenek példul nem engednek el biciklizni a városba tudván hogy a legközelebbi kocsi elfog ütni. Csak az én szüleim ilyenek?

mindig taxival kell hazajönnöm ne hogy megverjenek ha gyalog megyek, telefont sose kapcsolhatom ki ha távol vagoyk nem negdnek be sokáig a városba és már abba is belekötnek hogy kevessebet kéne eddzenem nehogy megeröltessem stb-stb. Normális ez mert engem már zavar Mit tegyek?? Segitsetek

Legjobb válasz: biztos történt valami, ami miatt ennyire aggódóak lettek (ha korábban nem voltak azok). szerintem is próbálj velük beszélni. Ha ez nem megy jó lehet az is, ha van esetleg közeli felnõtt rokonod, akivel szintén megoszthatod ezt a gondot - õ esetleg kívülrõl látja, ismer téged és a szüleidet is, nagyobb az esély, hogy segíteni tudjon

biztos történt valami, ami miatt ennyire aggódóak lettek (ha korábban nem voltak azok). szerintem is próbálj velük beszélni. Ha ez nem megy jó lehet az is, ha van esetleg közeli felnõtt rokonod, akivel szintén megoszthatod ezt a gondot - õ esetleg kívülrõl látja, ismer téged és a szüleidet is, nagyobb az esély, hogy segíteni tudjon
Hát igen lehet hogy talán ez már egy picit túlzás. Nem történt vmi a családban, vagy ismerõs családjában ami miatt ennyire féltenek? Gyerek eltûnés, halál v ilyesmi? Nagyon sok rossz van manapság meg hát lehet régen is volt, de akkor nem fújta fel a sajtó. Nem tudom mi az igazság. Vhogy próbálj meg velük errõl beszélni. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
régen nem volt ennyi gátlástalan ember sajnos, az emberélet is leértékelõdött hány évesek a szüleid? az is lehet mögötte, hogy tudják, mennyire a te segítségedre lesznek szorulva
Tulzas...:) ):) ):) )...ez remesen sok....16 vagy konyorgom...:P...na meg en is annyi :P...es engem is szertnem a szuleim de ez mar kemeny....en ertem h ck jot akarnak, na meg vigyazni rad...de ezzel ck a roszat csinaljak neked..:P...hidd el
Ez olyan aranyooos:) Biztos édes lehetsz:D:D
Az természetes ha féltenek a szüleid, de az talán már tényleg túlzás.Szerintem próbálj meg velük õszintén elbeszélgetni.Biztos nem lesz könnyû, de próbáld meg nekik elmagyaraázni, hogy ez téged mennyire zavar.(Az eddzéshez csak annyit fûznék hozzá, hogy nekem meg állandóan azt mondják, hogy többet kellene...:) Nem tudom melyik a rosszabb...:D )
Lehet, érzik, hogy valamelyikük meg fog halni.:S


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van itt olyan lány aki anime fan:D?

13/lány vagyok és kijöttek az új animék de senkivel sem tudok róluk beszélgetni:/..

12

Törött lábbal mikor mehetek iskolába?

8

Daginak csúfolnak hogy szóljak vissza?

szerintem jó az alakom.de azért jó lenne visszaszólni

20

Kamaszok, ha egy iskolatársatok így viselkedne, ti milyenek lennétek vele?

Egy fiú, aki többnyire el van magában, nem nagyon megy oda senkihez, nem tud elbeszélgetni senkivel és elég határozatlan. Testnevelés órákon a csapatjátékokban nem akar résztvenni, meg úgy az osztálya életében se nagyon, csak oda jár és ennyi.
Más osztályokból facebookon néha bejelölget embereket, olyanokat akiket maximum látásból ismer, és van, hogy facebookon próbál beszélgetni azokkal az iskolatársaival.
(Főleg fiúkat szokott így felvenni)
Fiúk és lányok válaszát is várom (főleg fiúkét inkább), mennyire tartanátok ezt az embert nyomoréknak, mi lenne a véleményetek róla, ha facebookon veletek is megpróbálna beszélgetni, úgy hogy nem is ismeritek túlságosan, hogy viselkednétek vele?

2

14 évesen késő már?

14 éves vagyok, és - ugyan már régóta körvonalazódik bennem - most jutottam arra az elhatározásra, hogy a legnagyobb céljaim közé a színművészetet is beveszem. Eddigi iskolás éveim alatt sokszor voltam próza- és versmondó versenyeken; szerettem és szeretek kiállni nagyobb tömeg elé is akár, így általában egész jó eredménnyel zártam a versenyeket. Imádok olvasni, amióta az eszemet tudom, verseket, meséket, novellákat írogatok, puszta szórakozásból, a visszajelzések pedig pozitívak, de tudom, hogy nagyon sokat kell még fejlődnöm. Énekileg sosem voltak kiemelkedő, a mozgásom pedig rémes, de úgy érzem, kellő kitartással kihozható belőlem valami ezen a téren is. Most leginkább a felvételire koncentrálok, és ha minden jól megy, egy olyan gimnáziumban tanulhatok tovább, ahol van lehetőség a színjátszásra ill. az ezzel kapcsolatos ismeretek bővítésére. Kérdésem a következő: nem késő-e 14 évesen belekezdeni a dologba? Sajnos az utóbbi időben kissé elcsúsztam, felszínes ember lettem, de azóta sokat változott már a gondolkodásmódom.

3

Szerintetek ez nagy "baj" lenne?

Holnap lesz egy évfolyam buliféle a 9-es osztályoknak. Lesz zene, tánc. Én egyiket se szeretem. A barátnőm mondja, hogy menjek, de én nem akarok mert tudom, hogy nincs értelme. Eddig is az ment mindig, hogy menjek, menjek mert mit fognak csinálni nélkülem. Mit mondjak elég jól elvoltak. egész este együtt táncoltak engem meg magamra hagytak, végig egyedül ücsörögtem. Nekem ehhez nincs kedvem. Utána meg hallgatni, hogy "milyen jó, hogy te is ott voltál, jól szórakoztál, ugye?", elég érdekesen hangzik mikor alig találkoztunk. Engem nem "zavar2, hogy szeret táncolni, táncoljon, de fogja fel, értse meg, hogy én nem szeretek. Pont ezért nem szeretem az ilyen bulikat. Legjobban azt utálom mikor elmondom neki, ő ennek ellenére erősködik, belemegyek és konkrétan le se [email protected] Attól félek, hogy sok dologról fogok lemaradni az ami fontos lenne az osztály szempontjából, hogy majd nem érdeklem őket esetleg leírnak emiatt. Vagy teljesen oké és érthető, ha nem megyek?

8

Mit csináljak, ha szégyenlem ezt? Hogy felejtsem el ezt az érzést?

Van az osztályban egy srác,akit utálok és ő sem rajong értem.Õ népszerű a városban,mert nagyképű,mindenkinek beszól(a tanároknak is),folyton bajba kerül.Én nem ilyen vagyok...
De ma náluk voltam délután (bonyolult,hogy miért,de nem jókedvemből) és egyre "furcsább" dolgokról kezdtünk el beszélgetni és meglepődött,amikor mondtam,hogy még nem is csókolóztam.
Kiderült,hogy ugyanaz a kedvenc sorozatunk és elkezdtük nézni,de megcsókolt,csak úgy.Tovább mentünk,de szex nem volt...
Most ez annyira fura vagy nem is tudom,mert egy részem utálja,de közben szeretnék még kettesben lenni vele.
Viszont nem akarom,hogy megtudják a barátnőim vagy bárki a gimiben,de félek,hogy kiderül.
Annyira rossz,mert nem kéne örülnöm annak,hogyha ír vagy felhív vagy pl. hazakísért és úgy éreztem,hogy végig kiugrik a szívem.

10

Kamaszok, ti el szoktátok olvasni az iskolában feladott kötelező olvasmányokat?

Miket olvastatok el eddig?

23

S. O. S Az osztályomba sok a "Tróger" alak, mit tudok tenni?

Nagyon sok társam van aki olyan mint 1 Ló. Folyton nyerítenek és úgy is néznek ki! Sajnos ezek lányok...!
A fiukról nem is beszélve, a kis farkukat mutogatják :(
Ez olyan undorító dolog! Még ha legalább nagy lenne nekik!

MIT TUDOK TENNI EZ ELLEN? :O

7

Mit szólnátok, ha a 18 éves lányotok barátjáról kiderülne, hogy régen "drogozott"?

19 éves, 1-2 éve abbahagyta, nem rendszeresen csinálta, és csak füvezett meg 1-2 dolgot kipróbált, de semmi keménydrogot... azt mondja örül hogy abbahagyta, és nem is vágyik rá. Szóval már teljesen tiszta, és értelmes, udvarias, művelt srác, tud viselkedni.
Megpróbálnátok elválasztani őt a lányotoktól? Vagy nem érdekelne? Utálnátok a fiút? Vagy mivel abbahagyta, már nem néznétek le?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!