Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vagyok mostanábana szüleim (1 db)

16 éves srác vagyok mostanábana szüleim egyre jobban féltenek példul nem engednek el biciklizni a városba tudván hogy a legközelebbi kocsi elfog ütni. Csak az én szüleim ilyenek?

mindig taxival kell hazajönnöm ne hogy megverjenek ha gyalog megyek, telefont sose kapcsolhatom ki ha távol vagoyk nem negdnek be sokáig a városba és már abba is belekötnek hogy kevessebet kéne eddzenem nehogy megeröltessem stb-stb. Normális ez mert engem már zavar Mit tegyek?? Segitsetek

Legjobb válasz: biztos történt valami, ami miatt ennyire aggódóak lettek (ha korábban nem voltak azok). szerintem is próbálj velük beszélni. Ha ez nem megy jó lehet az is, ha van esetleg közeli felnõtt rokonod, akivel szintén megoszthatod ezt a gondot - õ esetleg kívülrõl látja, ismer téged és a szüleidet is, nagyobb az esély, hogy segíteni tudjon

biztos történt valami, ami miatt ennyire aggódóak lettek (ha korábban nem voltak azok). szerintem is próbálj velük beszélni. Ha ez nem megy jó lehet az is, ha van esetleg közeli felnõtt rokonod, akivel szintén megoszthatod ezt a gondot - õ esetleg kívülrõl látja, ismer téged és a szüleidet is, nagyobb az esély, hogy segíteni tudjon
Hát igen lehet hogy talán ez már egy picit túlzás. Nem történt vmi a családban, vagy ismerõs családjában ami miatt ennyire féltenek? Gyerek eltûnés, halál v ilyesmi? Nagyon sok rossz van manapság meg hát lehet régen is volt, de akkor nem fújta fel a sajtó. Nem tudom mi az igazság. Vhogy próbálj meg velük errõl beszélni. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
régen nem volt ennyi gátlástalan ember sajnos, az emberélet is leértékelõdött hány évesek a szüleid? az is lehet mögötte, hogy tudják, mennyire a te segítségedre lesznek szorulva
Tulzas...:) ):) ):) )...ez remesen sok....16 vagy konyorgom...:P...na meg en is annyi :P...es engem is szertnem a szuleim de ez mar kemeny....en ertem h ck jot akarnak, na meg vigyazni rad...de ezzel ck a roszat csinaljak neked..:P...hidd el
Ez olyan aranyooos:) Biztos édes lehetsz:D:D
Az természetes ha féltenek a szüleid, de az talán már tényleg túlzás.Szerintem próbálj meg velük õszintén elbeszélgetni.Biztos nem lesz könnyû, de próbáld meg nekik elmagyaraázni, hogy ez téged mennyire zavar.(Az eddzéshez csak annyit fûznék hozzá, hogy nekem meg állandóan azt mondják, hogy többet kellene...:) Nem tudom melyik a rosszabb...:D )
Lehet, érzik, hogy valamelyikük meg fog halni.:S


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Még egy kicsi: Maja névről milyen ember jut eszedbe? (:

18

Nektek tetszik a Dóra név? Milyen személy jut eszetekbe róla?

20

Beallok a sorba:D Milyen lany jut eszetekbe a Boglarka nevrol? Szerintetek szep nev?

18

Kamaszok ti ereztetek már úgy, hogy jó lenne egy kívülálló személy akivel bármit meg tudnatok beszélni pl. :felnőtt, tanár?

6

Milyen ember jut eszetekbe a Dani/Dániel névről? (Rita, Krisztián után) :D

13

Miért félek tőle?

16 éves vagyok lány vagyok, és nem merem anyukámnak azt mondani hogy "elmegyek egy fiúval randizni".
Soha nem volt még barátom, (pedig voltam már szerelmes), és ennek az az oka, hogy mire a személyes találkozóra, randira kerülne a dolog, annyira bepánikolok, hogy hagyom az egészet és bebeszélem magamnak hogy az adott srác amúgyse jófej, meg nem illik hozzám stb... De már elegem van belőle, és nem értem mi lehet a baj, miért nem merem felhozni a témát.
Szerintem köze lehet annak hozzá, hogy anyának egyik fiú ismerősömről sincs jó véleménye.. Aki velem egykorú az éretlen hülye gyerek, aki 3-4 évvel idősebb nálam, annak meg csak a szexen jár az esze, és úgyis csak a farka irányítja..
Most ezekután ti se mernétek elkéreckedni, vagy velem van baj? :(

5

Mit tudok tenni? Más is érez így?

Röviden minden álmom, hogy felvegyenek a kisképzőbe. Nagyon szeretném hogy felvegyenek, de nagyon kicsi rá az esély sajnos. Állítólag jól rajzol.ok meg minden de ez nem elég. Nagyon nem elég :( Eldöntöttem, hogy mostantól minden nap rajzolok valamit, de amikor leültem semmi sem jutott eszembe :( Tiszta ideg lettem és falhjovágtam a vázlatfüzetemet meg a ceruzáimat. Azt hiszem kezdem feladni, elég reménytelennek látszik. Valamit tehetek ez ellen? Vagy valami ötlet ami alapján el tudnám dönteni, hogy mit rajzoljak?

9

Mit lehet tenni ebben az esetben?

Van egy baráom, 17 éves fiú, meleg. A szülei nem fogadják ezt el, 17 éves és ellehetetlenítik. Nem mehet sehova, nem lehetnek barátai, lányok sem. Ismertem már előtte is, hogy a szülei megtudták, akkor sem voltak szimpik nekem, de azóta végképp. Két napja volt, hogy munka után eljött velem, és egy későbbi busszal ment haza (1 órával később) mint szokott, az anyja ezért elvette a telóját 2 napra (aztmondta lekéste a buszt).
Amikor elvitte a kutyát sétáltatni egy órára anyja megnézte a kutyát, hogy nem-e erőszakolta meg mert fiú kutya. Apja meg olyanokat mond neki, hogy ásson egy gödröt feküdjön bele majd ő betemeti. Eközben folyamatosan cseszegetik otthon, volt hogy kizárták a házból is ebbe a dög melegbe hosszabb időkre, de nem egyszer fordult elő.
Nyári munkán dolgozik elég sokat, hogy legyen pénze, de anyja elvette a 70ezer forintját, amit a mult hónapért kapott, teljessen kihasználják, közben egy forintot nem adnak neki. Anyja folyamatosan elveszi a telefonját, beleolvas az üzenetekbe, kiírja a telefonszámokat kivel beszél és utánanéz, valamint a naplóját is elvette és végigolvasta. Emellett otthon kell segítenie folymatosan. Pár rokonával találkoztam már (keresztanyjával pl, ők egész jófejnek tűntek, és láthatóan haverom is jobban szereti őket, de még velük sem találkozhatna :/
A barátom már öngyilkosságra is gondolt, elég sokszor és elég komolyan, és nem szeretném, hogy megtörténjen vele, én elfogadtam fiú létemre, hogy meleg, akkor a szüleinek is el kéne... így még kapcsolata se lehet szegénynek szülei miatt
Sajnos nagyon jól tudom, hogy amint betölti a 18-at ki fogják dobni otthonról, mert ígyis folyamatosan ezzel fenyegetik, de tudom addig nem tehetik meg, viszont számomra egyértelmű hogy ez lesz.
Sokáig folytathatnám még a hülyeségeiket, a kérdés az lenne, hogy mit lehet tenni? Kit kell hívni? Gyámhatóság? Nem akar intézetbe kerülni azt mondta, de én nem bírom ezt nézni, telefonján nincs pénz és nem is tud rá tenni, ezért telefonálni sem tud, még beszélni is nehezen tudunk :(
Neten nézelődtem, de semmit sem találtam mit lehetne tenni hogy segíthessek neki, ezért írtam ezt a kérdést. Mik a lehetőségei(nk)? (Győr-Moson-Sopron megye)

10

Kamaszok, hogy éreznétek magatokat egy társaságban, ahol többen utálnak titeket?

3 ilyen társaságban is benne vagyok, az egyik az iskola, másik kettő az internetes, a hobbimmal kapcsolatos, ott is többen utálnak engem.
Ti figyelmen kívül tudnátok hagyni azokat, akik utálnak titeket, és csak azokra figyelni akik rendesek?

2

Nem tudom mit tegyek a fiammal?

A borzasztó ízléstelen szar rapeket hallgat és szereti a hip hop szubkulturát brakel stb és nem hallgat rám és ez biztos h nem egy kamaszkori fellángolás mert nagyon szereti ezt a közeget mit tegyek vele h észhez térjen?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!