Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vagyok mostanábana (1 db)

16 éves srác vagyok mostanábana szüleim egyre jobban féltenek példul nem engednek el biciklizni a városba tudván hogy a legközelebbi kocsi elfog ütni. Csak az én szüleim ilyenek?

mindig taxival kell hazajönnöm ne hogy megverjenek ha gyalog megyek, telefont sose kapcsolhatom ki ha távol vagoyk nem negdnek be sokáig a városba és már abba is belekötnek hogy kevessebet kéne eddzenem nehogy megeröltessem stb-stb. Normális ez mert engem már zavar Mit tegyek?? Segitsetek

Legjobb válasz: biztos történt valami, ami miatt ennyire aggódóak lettek (ha korábban nem voltak azok). szerintem is próbálj velük beszélni. Ha ez nem megy jó lehet az is, ha van esetleg közeli felnõtt rokonod, akivel szintén megoszthatod ezt a gondot - õ esetleg kívülrõl látja, ismer téged és a szüleidet is, nagyobb az esély, hogy segíteni tudjon

biztos történt valami, ami miatt ennyire aggódóak lettek (ha korábban nem voltak azok). szerintem is próbálj velük beszélni. Ha ez nem megy jó lehet az is, ha van esetleg közeli felnõtt rokonod, akivel szintén megoszthatod ezt a gondot - õ esetleg kívülrõl látja, ismer téged és a szüleidet is, nagyobb az esély, hogy segíteni tudjon
Hát igen lehet hogy talán ez már egy picit túlzás. Nem történt vmi a családban, vagy ismerõs családjában ami miatt ennyire féltenek? Gyerek eltûnés, halál v ilyesmi? Nagyon sok rossz van manapság meg hát lehet régen is volt, de akkor nem fújta fel a sajtó. Nem tudom mi az igazság. Vhogy próbálj meg velük errõl beszélni. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
régen nem volt ennyi gátlástalan ember sajnos, az emberélet is leértékelõdött hány évesek a szüleid? az is lehet mögötte, hogy tudják, mennyire a te segítségedre lesznek szorulva
Tulzas...:) ):) ):) )...ez remesen sok....16 vagy konyorgom...:P...na meg en is annyi :P...es engem is szertnem a szuleim de ez mar kemeny....en ertem h ck jot akarnak, na meg vigyazni rad...de ezzel ck a roszat csinaljak neked..:P...hidd el
Ez olyan aranyooos:) Biztos édes lehetsz:D:D
Az természetes ha féltenek a szüleid, de az talán már tényleg túlzás.Szerintem próbálj meg velük õszintén elbeszélgetni.Biztos nem lesz könnyû, de próbáld meg nekik elmagyaraázni, hogy ez téged mennyire zavar.(Az eddzéshez csak annyit fûznék hozzá, hogy nekem meg állandóan azt mondják, hogy többet kellene...:) Nem tudom melyik a rosszabb...:D )
Lehet, érzik, hogy valamelyikük meg fog halni.:S

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Aggódom a 13 éves fiamért, mit kéne tennem?

A napja nagy részét matematikával tölti, vagy kémiai kísérleteket végez. Az imént fibonacci számsort számított. Baj ha ilyen különc?

8

Szülők! Egy anyuka meddig menet el a fegyelmezésben, ha a kamasz gyereke visszabeszél neki?

Én nem tudom egy könnyen feldolgozni a történteket!
És nem beszélek anyával és kerülöm.
De az a fucsa hogy azóta ő sem szól hozzám (a tesómnak azt mondta, hogy azért mert én sem beszélek hozzá) de eddig mindig veszekedett velem, mindig kiabált, vagy rám szólt valamiért, de most azt sem, ami fura.
Én azért nem szólok hozzá mert nem merek, nem is köszönök,
Meg haragszom is rá!
Én úgy gondolom, hogy attól még hogy az anyám ő neki is bekéne látnia ha túl agresszív volt.

20

Ti mit tennétek a helyemben?

16 éves, 10-es lány vagyok. Az osztályomból többen járnak egy bizonyos versenyre, és nekem is régóta mondogatja a tanárunk, hogy mennem kellene-idén jelentkeztem én is. Megkértem a tanárnőnket, hogy segítsen nekem anyagot keresni (ezt a másik két lány is megtette). Nekem talált anyagot, de a másik két lánynak nem. Ma hallottam, hogy az egyik csaj engem szid (osztálytársam, nem vagyunk "rosszban", bár kimodottan jóban sem), hogy "bezzeg ők már évek óta járnak erre, és az X-nek (azaz nekem) többet segít a tanárnő, stb"(mindezt úgy kiabálta a másik lánynak, hogy én kb 5 cm-re voltam tőle) Nem tudom, mit kezdjek ezzel a helyzettel. Igazából már el is ment a kedvem az egész versenytől. Szívem szerint visszalépnék, de nem szeretném hagyni a lánynak, hogy "legyőzzön" engem. Ti mit tennétek a helyemben?

5

Szülők, mit tennétek, ha a 16 éves lányotok egy tetoválást csináltatna titokban (az oldalára egy nagyjából életnagyságú hollót, ami éppen eszi a húsát)?

28

Most miért néz rám mindenki ezért furán?

Az van hogy elég régen kitaláltam hogy az egészség ügyi pályán szeretnék elkezdeni tanulni.. Ezzel senkinek nincs gondja, de ha megkérdik minek szeretnék menni és azt mondom: Mentősnek, Mindenki leszólja, meg megpróbálnak róla lebeszélni. Tényleg gáz egy lánynál ha mentős szeretne lenni?

9

Ez a serdüléssel jár, vagy tényleg sok szép lány van?

Most lettem kilencedikes és most kezdtem el buszozni. (Helyben volt az általános iskola.) Úgy vettem észre, hogy 10-ből 6-7 lányra mondhatnám azt, hogy jól néz ki (korosztályomban. 14-17kb.) Ez azért van, mert serdülök és a hormonok dolgoznak vagy azért, mert ténlyeg ígyvan, vagy talán az én ízlésem miatt? 15/F
Köszönöm!

25

Aggodnom kellene?

15 eves lany vagyok.
Lassan 1 eve menstrualok.
Mar a 3. honapja hogy nem jott meg.
Tudom ,hogy meg nem allt be es nem rendszeres, de kellene aggodjak?
Nem volt sexualis kapcsolatom ,terhesseg kizarva...

11

Mit vegyek fel? 16/L

Most vagyok 9.es és a gimiben lesz egy ilyen "suli disco " féle.. És nem tudom mit vegyek fel..:(

6

Ti hany evesen mondtatok/mondanatok el gyerekeiteknek a szexet, menstruaciot nem annyira reszletesen?

Gyerekem mar kezd serdulni,es en csak akkor tudtam meg,amikor megjott az elso menstruaciom!

12

Fiúk, milyen gyakran jártok fodrászhoz?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!