Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vagyok mostanábana (1 db)

16 éves srác vagyok mostanábana szüleim egyre jobban féltenek példul nem engednek el biciklizni a városba tudván hogy a legközelebbi kocsi elfog ütni. Csak az én szüleim ilyenek?

mindig taxival kell hazajönnöm ne hogy megverjenek ha gyalog megyek, telefont sose kapcsolhatom ki ha távol vagoyk nem negdnek be sokáig a városba és már abba is belekötnek hogy kevessebet kéne eddzenem nehogy megeröltessem stb-stb. Normális ez mert engem már zavar Mit tegyek?? Segitsetek

Legjobb válasz: biztos történt valami, ami miatt ennyire aggódóak lettek (ha korábban nem voltak azok). szerintem is próbálj velük beszélni. Ha ez nem megy jó lehet az is, ha van esetleg közeli felnõtt rokonod, akivel szintén megoszthatod ezt a gondot - õ esetleg kívülrõl látja, ismer téged és a szüleidet is, nagyobb az esély, hogy segíteni tudjon

biztos történt valami, ami miatt ennyire aggódóak lettek (ha korábban nem voltak azok). szerintem is próbálj velük beszélni. Ha ez nem megy jó lehet az is, ha van esetleg közeli felnõtt rokonod, akivel szintén megoszthatod ezt a gondot - õ esetleg kívülrõl látja, ismer téged és a szüleidet is, nagyobb az esély, hogy segíteni tudjon
Hát igen lehet hogy talán ez már egy picit túlzás. Nem történt vmi a családban, vagy ismerõs családjában ami miatt ennyire féltenek? Gyerek eltûnés, halál v ilyesmi? Nagyon sok rossz van manapság meg hát lehet régen is volt, de akkor nem fújta fel a sajtó. Nem tudom mi az igazság. Vhogy próbálj meg velük errõl beszélni. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
régen nem volt ennyi gátlástalan ember sajnos, az emberélet is leértékelõdött hány évesek a szüleid? az is lehet mögötte, hogy tudják, mennyire a te segítségedre lesznek szorulva
Tulzas...:) ):) ):) )...ez remesen sok....16 vagy konyorgom...:P...na meg en is annyi :P...es engem is szertnem a szuleim de ez mar kemeny....en ertem h ck jot akarnak, na meg vigyazni rad...de ezzel ck a roszat csinaljak neked..:P...hidd el
Ez olyan aranyooos:) Biztos édes lehetsz:D:D
Az természetes ha féltenek a szüleid, de az talán már tényleg túlzás.Szerintem próbálj meg velük õszintén elbeszélgetni.Biztos nem lesz könnyû, de próbáld meg nekik elmagyaraázni, hogy ez téged mennyire zavar.(Az eddzéshez csak annyit fûznék hozzá, hogy nekem meg állandóan azt mondják, hogy többet kellene...:) Nem tudom melyik a rosszabb...:D )
Lehet, érzik, hogy valamelyikük meg fog halni.:S


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehetséges-e hogy 13 éves koromban megállt a mellem a növésben? Ki, , járt" már így?

10

Segítesz? (Többi lent. )

A nevem Alíz.
De mindenki csak Lizinek nevez, de kezdem úgy érezni ez a név egy kicsit, hogy is monjam... babás. És a sok név lehetőség közül nem tudok választani. Melyik a legjobb?

Alíz, Liza, Liz... vagy maradjon a Lizi... nem tudom!

12

Ti engednetek 15 lanyotoknak hogy melliroztassa a hajat?

22

Anyukák, apukák! Minek könyvelnétek el ezek alapján 13 éves lányatokat?

Én vagyok ez a lány, nagyon zavarnak ezek a dolgok: összesen volt 3 "kapcsolatom".
Az első sítanfolyamon volt. Tetszettem az egyik fiúnak, ő is nekem. Volt 5-6 puszi, csók nem. A hazaúton már szakított is velem.

A 2.: Tomi, a fiú, és Noémi, a barátnőm unokatestvérek. Az én keresztanyám a nagynéniük. Egyszer egy szülinapi ünnepségen elvonultunk 3man gyerekek egy külön szobába igazság vagy merészségezni. Noémi tudta, hogy nekem tetszik Tomi, ezért azt mondta nekem merészségre, hogy csókolózzunk. Először nem akartam belemenni, végül megcsókot. (én nem tetszettem Neki) Ebből nem lett semilyen kapcsolat, csak egy csók volt.

A 3.: Nem rég, a tanév vége felé megtetszettünk egymásnak az osztálytársammal. "összejöttünk". A harmadik hét járás után elcsattant egy csók. Pár nap után szétmentünk, mert rájöttünk, hogy még nagyon fiatalok vagyunk és igazából ez az egész csak baráti kapcsolat.

Nem vagyok nagyon büszke ezekre a dolgokra, pláne a Tomisra nem... Az elsőről tudnak a szüleim, a másodikról semmit, a harmadikról is tudnak, csak szerintem a csókról nem.
A 2 csók részemről szerelemből történt.
Megbántam mindent. Nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe Tomi, és, hogy ribizli érzetem ne legyen... Mostmár így visszagondolva felelőtlenség volt, de akkor mindennek örültem, boldog voltam. Mit szólnátok, ha kiderülne mindez lányotokról? Elítélnétek? Mérgesek lennétek?
NAGYON SOKAT FOGOK VÀRNI A KÖV. KAPCSOLATOMRA! A hibákért elnézést, telefonról vagyok, picik a betűk.

16

Ti mit szóltok egy 14-15 éves lányhoz, aki már nemi életet él? Mi a véleményetek róla?

20

Szülők! Szerintetek miért nem engedi?

16 éves lány vagyok.. 2 éve van jogosítványom, de előtte 3 évvel kezdtem motorozni.. 5 év alatt egyszer estem (amikor először mentem esőben).. Várpalotán lakunk és El szeretnék menni osztálytársaimhoz.. Le is van beszélve.. Motorral mennék Veszprémbe, majd onnan Hévízre... Már össze is pakoltam, minden bent van a csomagtartóban, tankoltam, már régen tettem félre pénzt tankolni...
Szerdán mennék, ott aludnék Veszprémben.. Mennék csütörtökön Hévízre, onnan pénteken jönnék haza.. Lenne hol aludnom, ennem meg minden, de anyám kitalálta, hogy vagy busszal, vagy sehogy...
Pedig nem akarok a forgalmas időszakban menni, hanem reggel 6kor indulnék mindig...
Szerintetek miért nem engedi?

11

Szülők! Miért tartjátok a kamaszkori szexet hatalmas "bűnnek"?

Én fiatalon váltam meg az ártatlanságomtól, s azóta eltelt már 5 év majdnem. Pár hét múlva leszek 19 (14 évesen szexeltem először) és úgy érzem, hogy nem bántam meg semmit. Nem faltam a pasikat, összesen két fiúval feküdtem le, a másodikkal a mai napig együtt vagyok. Anyukámnak a napokban mondtam el, hogy igazából 14 évesen került rá a sor. Elég rosszul esett neki, de azt mondta, hogy örül, hogy mégsem feküdtem le minden másodikkal. Ti miért tartjátok ekkora bajnak? Persze 12-13-14 évesen persze, hogy korai, de nekem nem lett belőle bajom és sok más ismerősömnek sem. Azt a magyarázatot pedig hülyeségnek tartom, hogy nem érett rá lelkileg. Sok nagykorú sem az, ráadásul ezek a kamaszok, akik már nem szűzek sokkal értelmesebbek. Legalább is akikkel találkoztam mind azok voltak.

24

Mi a véleményetek a Viktória névről?

15

Kamaszok, Szülők! Mi a véleményetek Jókai Mór: A kőszívű ember fiai c. regényről? Szerettétek, utáltátok, olvastátok?

Nekünk most ez a kötelező, de nagyon nem tetszik! A könyvekkel nincs bajom, szoktam olvasni, de ez a könyv nagyon nem fog meg... a 30. oldalig bírtam.

26

Szülők! Ti mit engednétek meg a 17 éves lányotoknak? Van amitől tiltanátok? Mit vártok el tőle?

gondolok itt, pasizásra, tanulásra, öltözködésre, sminkre stb..

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!