Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vagyok és nyáron tervezzük (1 db)

16 éves lány vagyok és nyáron tervezzük barátommal az eljegyzésünket, de fogalmam nincs, mit vegyek fel. Barátom szerint kisestélyit. Nem túlzás abban menni?

Valaki ha tud ötletet adni hogy mit vegyek fel kérem jelezzen mert fogalmam nincs hogy mit illik ilyen alkalomkor viselni

Legjobb válasz: szia!gratulálok! az én eljegyzésem is 16 évesen volt immáron 10 éve.(azóta 2 gyerekünk is van és összeházasodtunk) én egy egyszerû nyári kosztümben voltam. sok boldogságot nektek!!!

Szerintem nem kell nagyon kiöltözni, ha "hétköznap" pl. farmerben jársz, biztosan feszélyezve érznéd magad kisestélyiben! Csak egy fokkal legyél elegánsabb, mint máskor. Úgy mintha szinházba mennél.
szia!gratulálok! az én eljegyzésem is 16 évesen volt immáron 10 éve.(azóta 2 gyerekünk is van és összeházasodtunk) én egy egyszerû nyári kosztümben voltam. sok boldogságot nektek!!!
Szia! Szerintem nagyon szép dolog az eljegyzés, bár én 17 éves voltam amikor eljegyeztük egymást egyáltalán nem bántam meg. Most 20 éves vagyok, tavaly nyáron volt az esküvõ és most pedig próbálkozunk egy kisbaba "összehozásával" is. Hidd el nem kell az irigy emberekre hallgatni. Bár még nem vagyok sajnos állapotos, de a férjem már úgy viselkedik velem, ráfekszik a hasamra és hallgatja a picit. Hidd el nincs ennél szebb és meghittebb pillanat.
nekem édes kettesben volt az eljegyzésem. Hálóingben ;)
Wow... 16 évesen? Na mindegy... Szerintem nem kell kisestélyi, az tényleg túlzás. Elég egy egyszerübb alkalmi ruha is.
Szia! Elõször is ne hallgass a fanyalgókra, ki tudja, miért nem tudják egyesek megemészteni, hogy akár 16 évesen is eljöhet az igazi... Ha meg nem, fel lehet bontani (de reméljük, erre nem kerül sor) Másrészt véleményem szerint valóban kicsit túlzás a kisestélyi, de ez attól is függ, hogy hányan lesztek, mert ha csak a szûk család, akkor semmi értelme, meg drága is, de ha nagy rendezvény lesz, és úgy érzitek jól magatokat, akkor miért ne? És még egyszer: sok boldogságot, és próbálj meg nem megütközni a sok értetlenkedõ, és sajnos gyakran irigy emberen!
Szerintem 16 évesen az eljegyzés korai. Szerethetitek egymást, és nem kizárt, hogy együtt maradtok hosszú távon, de szerintem nem jó ötlet elsietni a dolgokat! Nem tudom a szüleitek mit szlnak ehhez. A másik oldal, szerintem egy eljegyzés igen is fontos dolog, szép esemény, ami örökre emlékezetes maradm szóval nem túlzás egy kisestélyi persze ez csak az én véleményem.
a ruha mindegy, csak alkalomhoz ill´ö, de lehet jobb lenne azt 4 évvel késöbb. jobban is fogsz mutatni a ruhában, egy lány teste 20 évesen a legszebb (nekem akkor volt) . eddig egy ismerösöm van aki most 40 éves és 16 éves kora óta a férjével van és boldogok, de mennyi mennyi lány , fiu gondolta meg magát 20-25 éves korára hogy nem volt egy másik hapija és csaja sem aztán élni akar még. az én baráti társaságunkba meg suliba ciki volt 16 évesen menyasszonynak lenni, csak azoknál volt max ahol jött a gyerek. 20 éves kor után meg szép dolog már.
Ha szûk családi körben, akkor valamilyen szövetnadrág vagy egy szép szoknya, hozzá illõ világos blúzzal szerintem megfelel. Ha baráti körben történik a dolog (erre is láttam példát), akkor amilyet csak szeretnél, de egyszerû legyen, ilyen esetben a farmer is teljesen jó egy megfelelõ felsõvel. Nagycsaládi rendezvényes eljegyzésre is lehet elég valami sima elegánsabb öltözet (csak ne fekete vagy fekete-fehér), ha nem puccparádéról van szó. Pezsgõs-hidegtálas esküvõutánzatra kisestélyi tényleg helytálló.
Engem 13 évesen kért meg a barátom. :D Még mindíg együtt vagyunk :D
Szia! Még mindig együtt vagytok? Az eljegyzés milyen volt? Végül miben voltál?
A kérdező hozzászólása: szia már megtörtént az eljegyzés
en 1honapja toltottem a 17et es ennyi idos fejjel is azt mondom hogy korai volt....en 20honapja vagyok a baratommal, de megbeszeltuk hogy akkor keri meg a kezem ha erettsegizek, 3ik evfordulon...de te tudod, lehetne tobb turelmetek, mi megvarjuk egymast.
A kérdező hozzászólása: Még együtt vagyunk eljegyzés csak a két szülõ elött történt! eskûvõ még pár év múlva lesz boldogok vagyunk lassan 3 éve
hmm és még most is együtt vagytok? :) kivácsni lennék, hogy mi lett ennek a vége :) rem. h boldogok vagytok.. stb :) .
Az én eljegyzésem a 16. születésnapomon történt. Ünneplõbe öltöztem, mikor a gyûrût az ujjamra húzta a párocskám. Másként meg nem a ruha teszi az eljegyzést. Hanem a szeretet, a kitartás, odaadás, a szándék, hogy egykor el is veszi az ember lányát a párja, hogy kitart.
A kérdező hozzászólása: 18 hónapja vagyunk együtt
Attól függ, hol kéri meg a kezed, hányan lesznek és délután vagy este. Szerintem egy divatos szoknya és egy hozzá illõ szép felsõ megfelelõ. Tényleg korai, de ha a barátod így döntött, és te is, akkor sok boldogságot! Mióta vagytok együtt?
Szerintem annyi a lényeg, h összeöltözzetek a pároddal! És gondolj bele, mikor bejelentitek, mindenki rátok fog nézni, mégiscsak az a fontos, h jól menjetek egymáshoz! Másrészrõl, sztem igenis, van olyan fontos ez az alkalom, h megadjátok neki a tiszteletet :) Magatoknak is.
16 évesen lehet hogy korai, DE nem minden esetben, én nagyon örülnék ha eljegyezne a barátom :) de elõbb suli van meg ilyenek... remélem nekünk is ilyen szerencsénk lesz hogy jó hosszú ideig élvezhetjük egymás társaságát.Sok boldogságot :)
Annak idején ez nem volt meglepõ, hogy 16 évesen eljegyeztek egy leányzót, sõt, aki túl késõn kelt el, arra már megjegyzéseket tettek (nem rosszindulatból).Én is korainak tartom, de ha ti úgy gondoljátok, hogy ez a megfelelõ pillanat arra gogy eljegyezzétek egymást, akkor rajta :) , . Az hogy mit vegyél fel: talán egy világosabb kösztüm is megteszi, amennyiben szeretsz olyat viselni, vagy ha esetleg van egy világosabb kisestélyid, akkor az is megteszi. :) Sok Boldogságot! :)
Szerintem nagy butaság lenne 16 évesen eljegyezni egymást.Rövid az élet, mindent ki kell próbálni.Még élni kell.Ráértek még!
Nem veszitek észre, hogy nem azt kérdezte, hogy korai-e, hanem, hogy mit vegyen fel????
nem hiszem hogy az a lényeg hogy mi van rajtad szerintem 16 évesen még korai
A kérdező hozzászólása: szia! Együtt vagyunk még nagyon szép volt fekete szoknya leopárd mintás blúzban voltam


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik kezre is kell akkor?

Melyik kezre kell az eljegyzesi gyurut felhuzni?
Kell a fiunak is eljegyzesi gyuru? Vagy azt csak a laynak?

12

Gyűrű gond. Kicserélik vajon?

A párommal nem rég vettünk közös gyűrűt. Eddig tökéletes volt az ujjamra de a csont, vastagodott azóta vagy nem tudom,de nagyon nehezen jön le most már a gyűrű. Jobb ha másik ujjamon hordom inkább? Mert ha rajta van szorítani nem szorít,de most már egyre nehezebben tudom levenni (munkámból kifolyólag merem gondolni, hogy erősödtek az ujjaim azóta), vagy jobban jövünk ki, ha nagyobb gyűrűt veszünk? Vagy kicserélik egy nagyobbra?

11

Fehérarany eljegyzési gyűrű és ezüst karikagyűrű nagyon rosszul néz ki egymás mellett?

11

Csóró vagyok, de házasodni akarok, hol vegyek gyűrűt?

A lényeg a lényeg hogy 47000 Ft-ból ebben az órszágba meg lehet élni....! De én össze szeretnék házasodni a barátnőmmel. Első lépésként eljegyzési gyűrűt szeretnék, azért nem egy kinder toljásból szeretnék gyűrűt mert hát csak egy eljegyzés..... Merre találok olcsón gyűrűt? Bármilyen költséghatékony tanácsot szívesen fogadok. Üdv.

14

Normális, hogy még csak 20 vagyok, de már vágyom az eljegyzésre, esküvőre?

Olyan sokszor elképzelem.Pár éve pedig még házasságellenes voltam.Elváltak a szüleim,lehet ezért nem láttam értelmét.Mostanában viszont sokszor ez köti le a gondolataim.A barátommal még csak két éve vagyunk együtt,szóba sem jött ez,csak annyira,hogy azt mondta,ő csak olyan 28,30évesen szeretne gyereket és nem tartja olyan fontosnak a házasságot.
Ti mikor kezdtetek el ezen gondolkozni,álmodozni?:)

24

Mikor beszélünk divateljegyzésről? Sok ilyen van?

10

Kinek illik elmondani először az eljegyzést? A menyasszony vagy a férj szüleinek, vagy az a legtisztább ha összehívjuk a családot?

6

Mennyibe került a jeggyűrűd?

40

Olyan rossz érzés ez. Hogy ne vegyem észre a kommentárokat és ne legyen rossz érzés?

5 éve vagyunk együtt a párommal. Nagyon szép kapcsolatunk van, tisztában vagyok, előnyökkel kisebb-nagyobb hátrányainkkal, de jól vagyunk. Még egyetemisták vagyunk, én idén végzek, a párom majd 3 év múlva.
Barátok, rokonok az elmúlt 1-2 évben mind eljegyezték egymást, a nyáron három esküvőre megyek. Õk alig vannak együtt 2-3 éve. Mi meg 5 éve együtt vagyunk, s nem történt semmi. Emiatt folyamatosan lövögetnek az emberek, hogy meddig akarunk még "járni"? Miért nem szánjuk el magunkat? Mire várunk? Igazából én is vágyom már nagyon a dologra, de eddig nem volt értelme, egyetemmel a nyakamban, saját kereset nélkül úgy láttuk nincs értlme bohóckodni.
Karikagyűrűt már kinéztük, de még nincs elég pénzünk rá, tanulmányi ösztöndíjból élünk, meg a szülők támogatásával...Olyan rosszul esik, hogy folyton felhánytorgatják, hogy még miért nem...s még vágjak jópofát mindenkinek. Aztán van aza része az embereknek aki felsőbbrendűnek érzi a kapcsolatát 1 év után csak mert "őt már eljegyezték"-és nem bír leszakadni a témáról.
Komolyan nem étem az embereket...

21

Mi "előzi" meg az eljegyzést? (részletezem a kérdésem, mert ez így értelmetlennek tűnik)

Szóval. Hogy szokott lenni? Tegyük fel, megkérem a lány kezét és Õ igent mond, ezután következik az eljegyzés? Mennyi ideig szoktak jegyességben járni, mennyi idő telik el az eljegyzés és az esküvő közt?

Ha túl naivnak tűnök, akkor elnézést, de nem tudom, hogy vannak a szokások. 18 vagyok és még nem volt barátnőm (mert az igazira várok) és felakarok készülni erre, mert nem lehet tudni, mikor ér el a szerelem.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!