Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vagyok és most készülök (2 db)

16 éves lány vagyok és most készülök lefeküdni a barátommal aki szintén szüz. Tudnátok nekem pár tanácsot adni?

Van egy srác, akit nagyon szeretek és kölcsönös is ez a dolog nagyon jól kijövünk egymással. Már 4 hónapja tart ez a dolog, és mind2-en akarjuk a dolgot, de én mégis félek több dolog miatt is. Az egyik, hogy még ? is szüz 18 éves, és tényleg nem csak azért kellek neki de nekem vannak gátlásaim, mert egyáltalán nem nagyok a melleim és ? mindig a formás mellekre hajtott, és mondja ? hogy nem érdekli de engem nagyon, hogy ha oda kerül a sor akkor ne érezzem ugy hogy e miatt valami nem oke, a másik az hogy mennyire fog fájni, és hogyan tudnám elengedni magam, hogy ne parázzak mikor majd oda kerül a sor! Nagyon megköszönném ha írnatok, hogy mit tanácsolnátok!! :)

Legjobb válasz: Pettingeltetek ? Mert ha nem akkor inkább azzal kellene kezdeni... ha meg igen, akkor nem értem a mellel kapcsolatos félelmeidet. Fájdalommal kapcsolatban nem akarok hazudni, vszínûleg fájni fog egy kicsit az elsõ, és nem is vszínû hogy már akkor lenne orgazmusod, de idõvel és gyakorlással sokkal jobb lesz a szex. Elengedésre meg annyit mondok hogy szeret és a szex egyébként is az egyik legjobb dolog a világon, akkor minek idegeskedni. Csak veled lesz, csak téged akar és csak rád figyel.

Pettingeltetek ? Mert ha nem akkor inkább azzal kellene kezdeni... ha meg igen, akkor nem értem a mellel kapcsolatos félelmeidet. Fájdalommal kapcsolatban nem akarok hazudni, vszínûleg fájni fog egy kicsit az elsõ, és nem is vszínû hogy már akkor lenne orgazmusod, de idõvel és gyakorlással sokkal jobb lesz a szex. Elengedésre meg annyit mondok hogy szeret és a szex egyébként is az egyik legjobb dolog a világon, akkor minek idegeskedni. Csak veled lesz, csak téged akar és csak rád figyel.
Szia és ami a legfontosabb, ne feledkezetek meg a védekezésrõl sem. Irass föl tabletát mielõtt lefeküdnél a barátoddal, és kezd el szedni, vagy föltétlen használjatok óvszert.
a fájadolomra: tudok egy jó módszert, amit már az ókortól kezdve használnak a nõk (csak mostanság valahogy nem eszélnek róla) Szóval ugyebár a szûzhártyán érintetlen állapotában is van lyuk/lyukak, hogy a menstruációs vér távozni tudjon. Namost. Fogsz egy kistükröt, megnézegeted jól magadnak, találd meg a lukyacskát. Aztán nyálazd be a kisujjad, és próbáld meg bedugni. Nem valószínû, hogy fájni fog. Ha megvan, mozgasd ott egy kicsit, aztán húz ki. Ugyanezt megcsinálod mondjuk a középsõ ujjaddal (valamivel vastagabb, a lényeg a FOKOZATOSSÁG!), majd a hüvelykujjaddal. Ha ez már megy, megpróbálod két ujjal, és azt is mozgatod egy kicsit. Így már megfelelõ méretûre ki lesz tágítva a hártya nyílása, a fiú behatolása nem szakít semmit, tehát nem fáj. Nekem nagyon bejött :) Tudom ajánlani minden lánykának.
szia! ne félj attól hogy lenéz mert kicsi a melled az enyém sem nagy és õt nem érdekli! ja és nem fáj csatlakozom az elõtte szólókhoz lazulj el és hosszan húzzátok el az elõjátékot! nagyon szurkolok neked hogy sikerüljön :) és nyugi jólesz ;)
Ezt fõleg úgy tudod megcsinálni, hogy elengeded magad és nem parázól :) Ha módszereket akarsz erre, akkor thai.chizz, vagy meditálj, de sajnos egyiket sem tudom, hogy megy, szóval kénytelen leszel magadat megnyugtatni :) Amúgy meg 4 szûz lánnyal voltam eddig és egyik sem sikoltozott a fájdalomtól, sõt, 2 egyáltalán nem érezte. A mellek meg magában az aktusban viszonylag kevés szerepet játszanak, a nagy mellek meg nagyrészt nem formásak, csak melltartó tartja...
Ne azt várd, hogy fájni fog, mert akkor ideges leszel. :) Én egyáltalán nem féltem, és nagyon jó is volt, nem fájt, és eljutottunk mindketten a csúcsra majdnem egyszerre... Ellazulni úgy tudsz rendesen, ha már elõre letisztázod magadban a félelmeidet. Mivel úgy szeret, ahogy vagy, nem fogja nagyon érdekelni a mellméreted. És fordítsatok sok idõt az elõjátékra, mert a szex nem csak az aktusból áll. Ezek a legfontosabbak. :)
Nos, elég egyszerû a dolog. Teremtsétek meg a megfelelõ romantikus környeztetet, és hidd el, szép lesz, nem a melleiden múlik! Annyit tehetsz, h nem háton fekszel, mert úgy ugyebár kisebbnek tûnik.. habár te tudod. A lényeg, hogy felizgasson, mielõtt belédhatol. Ha nem leszel nedves, (csak) akkor fog fájni. Tehát húzzátok egymást :) És ha elfogadsz egy jó tanácsot, elõtte elégítsd ki a barátod (akár orálisan akár nem), és akár õ is téged, így amikor belédhatol nem fog egybõl elmenni :) Egyébként meg engedd el magad... Tegyetek be egy klassz CD-t és csak rá koncentrálj. Végig csókolozzatok, és ha nem muszáj ne is nyisd ki a szemed. Sok szerencsét, érezzétek jól magatokat!
Csak annyit szertnék hozzáfûzni, hogy használjatok síkosítót (vizes alapút) mert akkor könnyebb a behatolás. Nem mindenkinek fáj és nagyon változó hogy emnnyire, szóval erre nem érdemes ráparázni, ne gondolj rá, úgyis csak ott fog kiderülni, hogy mennyire fáj vagy fáj-e egyáltalán. A másik meg ha szeretitek egymást akkor nem számít mekkora a melled, a kis mell is lehet szép, szóval ez nem mérvadó ha szerelmes az ember, és a pasid is zavarban lesz avlószínûleg, lehet jobban mint te, szóval nem érdemes ilyenekkel foglalkozni. Ja és számíthatsz arra, hogy mivel neki is ez az elsõ, és most érzi csak meg milyen jó dolog ez, lehet hogy 2 perc alatt elmegy és akkor méginkább zavarban lesz, szóval nyugi. És tényleg jó lenne ha a pettinggel kezdenétek elsõre. Ja és ne számíts arra hogy elsõre annyira fogod élvezni, meg hogy már a 2. aktusnál orgazmusod lesz, általában nem így van, van ilyen is, de nem ez az átlagos, ugyanis a szexet is tanulni kell és ki kell ismerni saját magatok és egymás testét.
Tanácsok... Hosszú elõjáték, és ne törõdj semmi mással. A környezet lehetõleg olyan legyen amilyenben el tudsz lazulni. Ha ebben segít a zene, rakjatok be valamit, ha zavar semmiképp. A tágítós módszer közösen is alkalmazható, aktus elõtt. A fokozatosság abban is érvényesüljön, hogy ne egybõl a közepébe a dolgoknak, hanem pl. csókolózás, ölelkezés, lassan tovább. A melled miatt ne aggódj, a férfiak az épphogy tenyérbeillõ melleket szeretik legjobban, ráadásul a tiédért rajongani fog mindenképp (nekem kicsi a mellem, és szerintem nem is szép, de az öszes barátom imádta eddig). Hogy legalább ezen ne görcsölj, a védekezést semiképp se felejtsétek ki a képbõl. Ha óvszert fogtok használni, kifizetõdõ beruházás venni párat és banánon vagy uborkán gyakorolni a felhelyezést (nem minden hülyeség ami a filmekben, pl. a Csajok a csúcsonban van). Mindenképp csak akkor csináljátok ha már nagyon nagyon akarod, úgy felizgatott, és tényleg nem rossz ötlet az sem ha elõtte kielégíted a barátod. Így valószínûleg elég nedves leszel és megfelelõ izgalmi állapotban, nem fog fájni (vagy legalábbis nem annyira hogy az élvezet ne múlja felül), plusz nem fog két lökés után elsülni.
Nem értem ezt a "mell fóbiát". Nem látta még a melleidet?? Akkor hogy akarok lefeküdni egymáásal? Nem kell rögtön beleugrani a mélyvízbe! Szép fokozatosan kellene ezt csinálni! Elõször csak petting, simi-simi meg ilyesmi. Komolyan nem értem. Az elsõ alkalomról meg annyit, hogy én is így voltam, tehát mindketten szüzek voltunk. Hát ne számíts oriási eseményre. Szerintem inkább lelkileg lesz szép élmény, mint szexuálisan. Az, hogy mennyre fáj, teljesen egyénfüggõ. Lehet, hogy nagyon fájdalmas lesz, de lehet, hogy nem lesz semmi különös.
Én is 16 éves lány vagyok és némi sorsközösség van az életünkben. A lényeges dolgokat mind elmondták az elõttem szólók de úgy gondoltam én is segítek, mert egyidõsek vagyunk. Elõször is a szex egy (ön)bizalom türelem játék. Azt mondtad szereted:akkor higgy neki! Másképp a szex sem mûködik. Ha azt mondtad nem zavarja a melled akkor úgy is van, mással pedig ne törõdj. Egy nyugalmas, csendes helyen tegyétek meg ahol senki nem zavarhat és mindenekelõtt nyugodj meg. Nem fog történni semmi és nem dõl össze a világ. Lazulj el, élvezd az eseményeket, mert ha csak görcsölsz magadnak ártasz. A barátommal mi is rengeteget pettingeltünk és csak utána jött az aktus. Rengeteg elõjáték és több önbizalom! A barátod is bízik benned szóval hajrá!
én is 16 évesen vesztettem el, a szintén 16 éves barátommal, aki szintén szûz volt :D nos hát nekem pl egyáltalán nem fájt, és nemis véreztem utána (mert ugye valaki vérzik, amikor elszakad a szûzhártya..), és nekem nagyon jó volt az egész. ha esetleg az elsõ nem is lesz olyan fantasztikusan hûdeszuper, attól még ne keseredj el. sok idõ kell ahhoz h megtapasztaljátok h melyikõtöknek mi a jó. és én is azt tanácsolnám h inkább elõbb a petting.. nem kell elsietni. lesz még idõtök bõven ^^

15 éves (szűz) lány vagyok, a barátom 16 (szűz) és most készülünk megtenni. Nagyon félek a dologtól. Adnátok tippeket hogy csináljuk?

Szóval.. nagyon félek hogy fájni fog és igazából nemtudom mit csináljunk ha nagyon vérzek vagy ha fáj... kérlek titeket írjátok le tapasztalataitokat az els?r?l.. köszi :D

Legjobb válasz: hoppá ti se pettingeltetek még.. egybõl a szex, akkor meg is érdemled hogy félj és fájjon már bocs. De mi lenne ha nem egybõl megdugatnád magad?

hoppá ti se pettingeltetek még.. egybõl a szex, akkor meg is érdemled hogy félj és fájjon már bocs. De mi lenne ha nem egybõl megdugatnád magad?
ha félsz tõle, akkor sehogy. akkor még nem állsz készen. ha majd igazán biztos leszel benne, akkor leszel igazán kész, és akkor már nem fog érdekelni, hogy fáj-e, csak annyit érzel majd, hogy "AKAROM!!!" ;)
Utolsónak van igaza, persze picit finomított verzióban :)
Félsz, hogy nem fogsz úgy tetszeni a barátodnak??? Pf...atyaég. Hát sztem nem vagy még valami érett a szexhez. Miért kell ezt elsietni? Figyelj, ha szex közben is így fogsz majd görcsölni, akkor nem tudsz normálisan ellazulni, és akkor biztos, hogy fájni fog.
Kicsit kellemetlen, de nem mindenki vérzik....de ha esetleg mégis, akkor nem úgy, mint pl amikor megvan.....!Semmi gáz nincs benne, legyetek óvatosak....legyen sok elõjáték...aztán élvezzétek egymást :) 24/N
vegyetek óveszert és a szexhez egy csöndes romantikus helyet. utána csak hallgassatok az ösztöneitekre és a megérzéseitekre.
ha félsz, akkor minek még megtenni?? nem maradtok le semmirol. ne feljetek. :DD
Hülyeség, hogy kellemetlen. Ha kellõen rá vagytok hangolódva akkor nagyon jó :) Nekem cseppet sem fájt, nem is véreztem picit sem. 24/N
A kérdező hozzászólása: Én igazából csak azért félek mert félek hogy valami baj történik velem a vérzés meg ilyenek :S:S meg hogy nem fogok úgy tecceni a barátomnak :S:/
hékáás ez nem gyilkosság, csak szex!:) nincs mitõl félni! ha neked az elsõ fáj egy picit, attól még nagy örömet nyújtasz majd a párodnak!
engem nem érdekel a mai világ. attól, h ez a " divat ", még nem kell mindenkinek összefeküdnie akarkivel, 14-15 évesen. lelkileg nem érettek. :S
A mai világban ez a kor nem számít korainak..én az elsõnél nem véreztem és nem is fájt..a vér miatt ne aggodj, aztsem biztos hogy fogsz vérezni és ha igen akkor is csak minimálisan, és szerintem ha van olyan köztetek a kapcsolat hogy lefeküdjetek akkor az sem gáz elötte ha picit vérzel..ez egy olyan alkalom lesz neki amikor neméppen azzal fog foglalkozni h vérzel..hanem neki is ez lesz az elsö és tuti teljes mámorban lesz :D és ezt ugy kell megéljétek hogy boldogan emlékezz rá vissza mert az elsõt soha nem felejted el..:) szóval fontos a nyugodt helyszín, lazítás, ráhangolódás, elõjáték, védekezés. amúgy meg gondolj már bele 16 éves fiú és szûz..megfog õrülni érted :) ne félj attõl h nem tetszenél úgy neki..(mármint gondolom a szexre gondoltál, nem a külsõdre..)ha az elsö nemis a többi alkalom biztos jó lesz már :) és pl az elsõnél nem mentem el, de ez természetes..van hogy a fiú sem megy el, de van hogy pár perc alatt..csak ügyesen ;)
érdekes, bennem nem volt félelem. csak nem azért, mert nem 14-15 éves koromban kezdtem? :) és ja, akinek nem inge, ne vegye magára. aki meg kikéri, az megkapja a csacsipasszust. :)
jo..most sztem mindenkiben benne van valamennyi félelem, amellett h igenis akarja. háromdolog--> szerelem, bizalom, egy bizonyos idõ ; ) ha ugy érzed ez meg van CSINÁLD : D nekem az elsõ kicsit fájt, de utána jo volt=) és tényleg ne görcsölj hanem lazulj el! sok sikert ; )
17:59 Kinek nem inge, nem veszi magára, nem??
17:35: én ezt kikérem magamnak/magunknak... én is 15 voltam, és ennek ellenére eszembe nem jutott, hogy jájistenem fájnifog eg biztosnemteccekmajdapasimnak meg húúmostmivelvédekezzünk... megtettük, mert akartam, és semmi kérdés nem volt már bennem, tisztában voltam mindennel, és azóta se lettem egy beteg lelkületû valami. most 17 vagyok. viszont a kérdezõnek valóban k_rvakorai lenne még ez.
persze, h nem érett. 15 éves :DD
éppen most??:o
Ha nagyon fáj, szólj a fiúnak, hogy állj... Vagy megálltok egy kis idõre és picit késõbb folytatjátok, vagy ennyi volt a móka mára. Ne eszeveszett fájdalmat képzelj el... Ne félj tõle, mert minél idegesebben várod a nagy napot, annál nehezebben fogsz ellazulni, annál nagyobb esélyed van a fájdalomra. Csak arra gondolj, hogy kivánod a párodat és hogy õ is kiván téged... Nekem nem fájt nagyon az elsõ, de mikor mondtam, hogy ez igy nem jó, akkor pózt váltottunk, hogy nekem kényelmesebb legyen. (Tehát ezzel is lehet trükkösködni!!!) Fontos, hogy elõtte legyen elõjáték! Nem feltétlenül arra gondolok, hogy a srác nyúljon a bugyidba. Nálam sokkal hatásosabb volt amikor csak csókolóztunk... Emlékszem végig arra gondoltam, hogy basszus, vedd már le a bugyimat és érints meg!!! :D Olyan szinten felhevitett ez a gondolat, hogy nedvesedéssel nem volt gondom... Ez már fél siker volt... Másik dolog... A fiú ne dugja be "tövig", csak fokozatosan "szoktasson" hozzá, hogy benned van... (Ez szintén saját tapasztalat.. Nálunk az elsõ 3 alkalom olyan volt, hogy csak a hegyét tette be, és utána minden alkalommal egyre mélyebbre hatolt.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!