Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vagyok és 2 hónapja (8 db)

En 16 éves vagyok és 2-hónapja járunk már a pasimal és szeretnék már lefeküdni vele de még szüz vagyok! Es nincs sok tapasztalatom ilyen dolgokban! Szerintetek mit tegyek várjak még inkább?

Legjobb válasz: Ha szeretitek egymást, és kívánod vele a szexet, akkor mire várnál? Félsz attól, hogy fájni fog? Ha tényleg szereted, és õ is elég ügyes, illetve ha tökéletesen el tudsz lazulni, akkor nem fog fájni.

Ha szeretitek egymást, és kívánod vele a szexet, akkor mire várnál? Félsz attól, hogy fájni fog? Ha tényleg szereted, és õ is elég ügyes, illetve ha tökéletesen el tudsz lazulni, akkor nem fog fájni.
Igen, várj.
nezzel pornot es szerezz tapasztalatot belolluk
Ha bármi kétség van még benned azzal kapcsolatban, hogy megtedd-e, akkor még ne tedd meg. Majd ha már nem félsz, majd ha minden porcikáddal akarod, 0 félelemmel.
A kérdező hozzászólása: Lehet varnom keelene még de ma megkérdeztem tõle hogy õ szüz-e ? és hogy az igazat mondja es azt mondta az csak azért nem mondta el mert félt hogy cikizném miata hogy égõnek találnám hogy a pasim még szüz!!!!!!de en is az vagyok!!! szerintem is lehet várni keelene még csak valahogy bennem van hogy én ezt akarom nem is tudom talán pont azért mert még szüz vagyok de félek is az egésztõl hogy valamit elrontok meg hogy fájna majd az elsõ !
Mi majdnem 7 honapja vagyunk egyutt, a baratnom 17 en 18 vagyok, egyikonk se csinalta meg, es nagyon szeretjuk 1mast, es ugy gondoljuk, mikor eljon a legidealisabb pillanat akkor fogjuk:) , szerintem vard ki te is:)
Én 16, 5 voltam, mikor összejöttem a barátommal, aki akkor 18 múlt. Nagyon- nagyon szerelmes voltam belé, és kívántam is a testét, viszont nálunk a petting is csak 1-2 hónap után indult. Azonban volt bennem valami szorongás, nem voltam kész lelkileg arra, hogy lefeküdjek vele, és ezt meg is mondtam neki. Õ nagyon megértõ volt, elmondta, hogy szerelembõl van velem, és nem emiatt, úgyhogy vár akár meddig, és valóban soha nem is próbálkozott- megvárta, míg én kész voltam rá. Végül is 1 év után történt meg a dolog. De nem is bántam meg, az 1. 1 évünk is csodálatos volt, azóta is nagyon boldogok és szerelmesek vagyunk, és már több, mint 3 éve vagyunk együtt... Ha még nem érzed magad késznek rá- amire eléggé utal az, hogy itt felteszed a kérdést- akkor még ne tedd meg. Majd ha már semmi kétség nincs benned afelõl, hogy teljes szívesbõl akarod, és nem kell tanácsot kérned senkitõl, hogy megtedd-e- akkor jött el az idõ, szerintem. 20/L
A kérdező hozzászólása: Õ 18 és már õ nem szüz! Leglábis azt mondta !de õ nem tudja hogy én az vagyok mert még nem is kérdezte igazából!!!
mint már fentebb is írták, ha szereted és kívánod a szexet, akkor igen feküdj le vele vagy ismerjétek meg elõször egymás testét jobban... :) - ha vársz, akkor azzal elõrébb nem leszel (am a barátod hány éves? és õ szûz? )
Vagy esetleg elotte ismerjetek meg egymas testet->petting....azt nagyon elrontani sem lehet...
gyakorolj....a 21. században élünk....nem kell a házasságig várni..
16 évesen szégyelled, hogy szûz vagy? Édes Istenem.
Anyádék engedik, hogy nála aludj 16 évesen 3 hónap után??? gratulálok..... 3 hónap után 16 évesen meg akarod dugatni magam holott nem is ismered igazán.. öcsém mennyi önbecsülés nélküli buta csitri van
Hogy a fenébe gondolod elveszíteni egy olyan sráccal a szüzességedet, akiben nem bízol meg? És hogy kiderül-e? Persze, hogy kiderül. Ritka az a szûz lány, akinek még hat történetesen mondjuk nem is vérzik a szüzessége elvesztése közben, de abszolút nem érez semmilyen fájdalmat. 16 évesen egyáltalán nem ciki vagy gáz szûznek lenni. Viszont elég ciki egy olyan kapcsolatban lenni, fõleg szüzességet elveszíteni, akiben ennyire nem tudsz megbízni, hogy elmondj neki egy ilyen fontos dolgot. Valószínûleg, ha normális a srác, akkor ezt értékelné és úgy lenne veled, hogy sokkal jobban odafigyelne rád, hisz neked ez lenne az elsõ.
te egyébként kisegítõbe jársz?
Gáz a barátod elõtt, hogy szûz vagy? RÖHEJ! Igen meg fogja tudni, mert majd ott visogatsz, hogy fáj.
Szûzhártya. Goddammm !!!!
*magad
Kérdezõ, a pasik helyett, akiknek még csak vaginájuk nincs, inkább rám figyelj :) Nyilván észreveheti, függ több dologtól is, de hadd oszlassak el néhány igen rossz tévképzetet a szüzességrõl, és az úgynevezett szûzhártyáról. A kislányok szûzhártyával születnek, ami babakorban eléggé vastag, de a növekedés során egyre jobban elvékonyodik, kiszakad, kitágul, s mire az ember lánya abba a korba ér, hogy szexelhetne, nagy valószínûséggel már meg sincs neki eredeti formájában tisztálkodás, sport, mozgás és maszturbáció miatt. Tehát a tény, hogy van-e szûzhártyád vagy nincs, egyáltalán nem mond el semmit arról, hogy voltál-e már valakivel, vagy nem. A vérzés pedig - sok hiedelemmel ellentétben - nem azért következik be, mert a szûzhártya átszakad, hanem azért, mert a vagina fala egy nagyon érzékeny felület, és ha nem megfelelõen síkos, akkor könnyen kidörzsölõdik, sérül, és ekkor léphet fel vérzés (nem csak elsõ szexnél, de akárhanyadik szexnél). Ezt úgy lehet elkerülni, hogy jól felizgulsz, és a barátod úgy teszi be a péniszét, hogy jó nedves vagy. Teljesen a saját döntésed, hogy elmondod-e a barátodnak, hogy õ az elsõ. Ha nem akarod, egyáltalán nem kell, ha azt vesszük rajtad kívül ez az égvilágon senkire nem tartozik. Én sem mondtam el az elsõ partneremnek, már csak azért se, mert rohadtul nem voltam kíváncsi a "fáj, jó így, nem rossz?" típusú szarra, meg arra, hogy a "jó szûz kislány" sztereotípiát hányja a csodás arcomba, amint megtudja, hogy még nem szexeltem. Tudod mi volt? Nem volt véres niagara, nem folyt vér, nem fájt, nem volt recsegõs szûzhártya elszakadás, ami volt, az két orgazmus meg egy szalámis pizza szex után.
Jo kapcsolatotok lehet ha titkolod elöle h szüz vagy:D igen fel fog tünni neki, hacsak nem vagy képes fapofával átélni a fájdalmat amit érezni fogsz..
egyertelmü h megtudja -.-'' rengeteg ''jele'' vann annak h szüz vagy !!! ha jot akarsz magadnak inkabb mond elneki
Nagyon éretlen vagy még egy "kézfogós kapcsolatra" is.
miért akarod elmondani?
És ezek egyre többen lesznek...
Meg fogja tudni és örülni fog neki.
te kihagyhattál néhány felvilágosító órát, igen észreveszi, mert nagy valószínûséggel te az elsõ még nem fogod annyira élvezni, lehet nem fog fájni, de jóval valószínûbb hogy fog, lehet nem fogsz vérezni de jóval valószínûbb hogy fogsz, szóval elég kicsi rá az esély hogy ezt megúszd
Nyilván azzal menõztél elõtte, (meg a fél osztály elõtt)hogy voltál már pasival, és most nem akarsz lebukni. Megnyugtatlak: le fogsz.

16 éves lány vagyok és 2 hónapja megismerkedtem egy velem egykorú sráccal. Találkoztunk néhányszor. Kaptam néhány bókot hogy milyen csinos vagyok és hasonlók, de még nem közeledett felém. Lehet ebből párkapcsolat?

Fel is szokott hívni telefonon kb. 3 naponta. Szerintetek bejövök neki? Mert nekem nagyon tetszik.

Legjobb válasz: Ez tök jó :) szerintem semmit sem akar elkapkodni, biztos meg akar ismerni stb. majd eljön mindennek az ideje nyugi :) sok sikert!

Ez tök jó :) szerintem semmit sem akar elkapkodni, biztos meg akar ismerni stb. majd eljön mindennek az ideje nyugi :) sok sikert!
Szeintem is meg akar ismerni. Majd ha eljön az ideje, akkor megkérdezi, hogy járnál-e vele :-)
Te is lehetsz egy kicsit aktívabb. Kérdezd meg, mit szeret, és vidd el moziba, kirándulni vagy enni valahova. Ott lehet beszélgetni is vele - de ne azt kérdezd, hogy 'járnál-e velem' - mert ha megy, akkor úgyis érdekled, és a többi majd kiderül.
Ez még nem jelent szart se, mindenki hülyíthet tartalmatlan szöveggel egy csajt
apró jelekkel tudasd neki h bejön neked, de ne nyomulj :D tuti tetszel neki csak nem akarja elkapkodni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Bár a második komment hanyagolható...

16 éves vagyok, és az elmúlt 2 hónapban 2szer is volt aranyerem, már vérzős stádiumban. A székletem egészséges, minden nap járok wc-re és nem erőlködöm. Lehetséges, hogy astressztől van? Mitől lehet?

S?t anyukám mondta, hogy van egy fiú akit rég nem tudok elfelejteni, minden jön-megy, se veled- se nélküled. de nagyon szerelmes vagyok belé. Lehet, hogy mivel Õt nem akarom elengedni a wc-zéssre is kihat, mivel mint tudjuk mindennek lelki oka van...?!

Legjobb válasz: ha sokat ülsz attólis lehet aranyered. azaz ha nem mozogsz túlsokat

ha sokat ülsz attólis lehet aranyered. azaz ha nem mozogsz túlsokat
Szia, szerintem meg kéne mutatni dokinak, fõleg ha vérzik is, az nem jó. Persze, minden lelki nyavaja kihat a testre is, de itt sztem nem errõl van szó, egyszerû aranyér, bárkinek bármikor elõjöhet. Lehet, hogy simán csak Hemorid kúpot és krémet ír fel, de lehet, hogy lekapják (rövid mûtéttel). Öcsémnek most vették le, aznap hazamehetett a kórházból, és már mily régóta szenvedett vele.
Az a 2 alkalom valószínûleg ugyanannak a (gyulladt) aranyérnek a következménye. Tényleg használj kúpot/kenõcsöt (a Hemorid is szuper, de talán a Doxiproct nem jár annyi nyûggel, mert nem olajos). Ha nem múlik el, menj el proctológushoz/sebészhez. De nem kell megijedned, szerintem majdnem minden embernek volt/van/lesz egyszer aranyere:D

16 éves vagyok egy hónapja kondizok és 2, 5 kg rám jött?

mindenhol olvasom hogy maximum 1.. direkt mikor elkezdtem megnéztem.. 2kgval minimum több vagyok

Legjobb válasz: A maximum egy az izomra vonatkozik. Nyugodt lehetsz, hogy a többi az csak zsír.

A maximum egy az izomra vonatkozik. Nyugodt lehetsz, hogy a többi az csak zsír.
A kérdező hozzászólása: zsír? olyan vékony vagyok annak is örülök...... 1 hónap gyúrás annyit változtatott a kis vékony testemen mint másnak egy év :DDD
Mint másnak egy év? Akkor te sem vagy elszállva magadtól. Egyébként az elsõ tömegelõs hónapban még jöhet ennyi mert ebbõl valsmivel kevesebb mint 1 kg a szinizom a többi az hogy feltöltõdött a glikogénod rendesen meg a hasadban is több kaja van. De ha te meg a tobbi honapban is zsirmentes 2, 5 kg-ot tudsz nõni akkor jövõre indulhatsz a superbody-n.
( nem fogsz)
És ha te mindenféleképpen ragaszkodsz ahhoz hogy te 2, 5kg szín izmot szedtél fel magadnak, akkor mi értelme/célja a kérdésnek, kérem?
Már írta, hogy felfogta már hogy a többi csak zsír, csak annak is örül. Akkor viszont nem nagy kunszt ez a két és fél kiló, zsírban sokkal többet is lehet hízni egy hónap alatt.

15 éves lány vagyok. Szeritetek az nagyon sok idő ha már 2 hónapja együtt vagyok a barátommal ( 16 éves) és még nem mutattam be a szüleimnek?

Legjobb válasz: szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem

szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem
Szerintem nem sok. Mutasd be akkor, amikor jónak érzed.
Hát, ha bemutatni még nem is kellett volna, azért az nem baj, ha legalább azzal tisztában vannak, hogy jársz valakivel. Persze ha komoly a dolog, mindenképp mutasd be, de õ is téged, az õ szüleinek.
Hát...ez elsõ barátomat egyátalán be se mutattam a szüleimnek...ismerem õket és nem helyeselték volna...de aztán szakítottunk...és csak utána montam el...:D de ha a barátod normális meg minden szerintem épp ideje hogy bemutasd nekik :)
19 éves vagyok, amikor én voltam 14, az osztályból egyetlen lánynak volt barátja .. 14évesen ne a petting meg a szex érdekeljen ..megértem a szüleidet, jól teszik, amit tesznek, 14 évesen még GYEREK VAGY ! Nem trendi 14évesen elveszíteni a szüzességed és ezt csinálni.Tanulj inkább!
A kérdező hozzászólása: amúgy 15 vok. mondjuk tök mind1 mert azaz 1 év nem sokat számít, de azért mert hazaviszem nem azt jelenti h szexelni fogok vele.

18 éves fiu vagyok barátnőm 16 éves 2 hónapja szedi a simicia tabletát bevete az utolsó tabletát és úgy kelle volna neki megjönie az utolsó tableta után 1 napal szeretkeztünk?

és szeretkezés előtt betettem neki gumi nélkül ojan 3centi ment be és utána rögtön vettem fel gumit és megtörtént aminek megkelet megnéztem a gumit utána nem volt lyukas sem pénteken kellet volna megjönnie neki és még masem jött meg neki aztmongya hogy kicsit fel is van fázva nagyon parázok segitsetek legyetek szivesek hogy ilyenkor mivan?

Legjobb válasz: A tabletta a 7 napos szünetben is védelmet nyújt :)

A tabletta a 7 napos szünetben is védelmet nyújt :)
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm a válaszokat
ha így történ ahogy irtad nem lehet terhes az elvonsos vérzés az utolsó tabbletta után 5-6 nappal jelentkezik.. a felfázás befolyásolhatja a dolgokat... amennyiben jövöhét keddig nem jön meg neki menjen el dokihoz
A kérdező hozzászólása: nem lehet akkor terhes ? segitsetek legyetek szivesek?
A kérdező hozzászólása: én akartam gumi nélkül azért raktam be csak barátnõm szolt hogy gumival csinájjuk mert fél még és most mán 2 napja csúszik a menstruálciója kezdek én is parázni meg õ is a terhesség szerinted kizárt?
Ilyen szar idõjárás közepette én is mindig kések :(
függetlenül attol hogy miért irta fel a doki még elolvashatnátok!!! meg mi ez a beteszem kiveszem gumit huzok? akkor minek rakod be elõtte?
A kérdező hozzászólása: mert ezt a tabletát az orvosa a menstruálciós görcsei miatt irta fel neki mert nagyon görcsölt mindig amikor megvolt neki tehát a terhesség az teljesen kizárt ? és akkor miért nek jön meg még a felfázás miatt?
A tabletta mentes hét 2-3-4. napján szokott általában megjönni...Miért ne olvassátok el azt a nyomorult betegtájékoztatót?! 1. voltam...Szívesen.
Ne aggódj, nem lesz baj. Viszont ha a doki a görcsei miatt írta fel a tablettát, akkor lehet nem lesz elég erös a fogamzás megakadályozásához Mindenképp tájékoztassa majd a legközelebbi vizsgálatkor, hogy már él nemi életet Így ha szükséges, váltani tud a megfelelö tabira.

2 hónapja vagyok 16 éves és még egyszer sem jött meg a menstruációm, ezért hétfőn megyek majd nőgyógyászhoz mit fognak ott csinálni?

Legjobb válasz: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/517/eloszor-nogyogyasz.. Ezt olvasd el! :) Egyébként egy olyan orvoshoz menj, akit egy megbízható ismerõsöd ajánl, akirõl tudod, hogy Neked csak a legjobbat akarja! :) Tök mindegy milyen nemû az orvos.

http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/517/eloszor-nogyogyasz.. Ezt olvasd el! :) Egyébként egy olyan orvoshoz menj, akit egy megbízható ismerõsöd ajánl, akirõl tudod, hogy Neked csak a legjobbat akarja! :) Tök mindegy milyen nemû az orvos.
SzTk-ba mész, vagy magán?
A kérdező hozzászólása: Sztk
Na, mi újság? :)
Szia:) Nyárom leszek 16 és még nekem sem jött meg:/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!