Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vagyok és 2 (53 db)

Mit tegyek hogy együtt élhessek a barátommal? Menjek hozzá feleségül? 16 éves vagyok és 2, 5 éve eggyüt vagyunk, nagyon szeretjük egymást!

Mi szügséges a nagykorúsításhoz? Ha csak úgy hozzá költöznék anyámék vissza vitethetnének er?szakkal?

Legjobb válasz: igen, visszavitethetnének. sõt, az alapján, hogy te 16 vagy és 2,5 éve vagytok együtt még akár egy büntetõeljárást is a nyakába akaszthatnak. (ennyire persze nem egyszerû, de a a lehetõség megvan) nagykorúsításhoz gyámhatósági engedély kell. Õk megkérdezik a szülõket, megnézik, hogy a pasid el tud-e tartani, ott milyenek a körülmények stb. és ha kielégíti az igényeiket, akkor megadják az engedélyt a házassághoz. A szüleid engedélye nélkül gyakorlatilag nem tudod megcsinálni.

igen, visszavitethetnének. sõt, az alapján, hogy te 16 vagy és 2, 5 éve vagytok együtt még akár egy büntetõeljárást is a nyakába akaszthatnak. (ennyire persze nem egyszerû, de a a lehetõség megvan) nagykorúsításhoz gyámhatósági engedély kell. Õk megkérdezik a szülõket, megnézik, hogy a pasid el tud-e tartani, ott milyenek a körülmények stb. és ha kielégíti az igényeiket, akkor megadják az engedélyt a házassághoz. A szüleid engedélye nélkül gyakorlatilag nem tudod megcsinálni.
Szerintem nem, de nem tul korai ez meg?????? ha en 16 evesen elkoltoztem volna otthonrol a szuleim kinyuvasztottak volna az biztos. hidd el nem eri elsietni neked meg az iskola padban van a helyed!!!!
Szerintem is ez túl korai. 16 évesen sokan azt hiszik, megtalálták életük szerelmét. Várjatok ezzel még, az együtt élés nagyon nagy feleõsség, 16 évesen nem vagy erre kész.
Nem gondolod, hogy még korai? Mibõl fogtok élni? Vagy kõgazdag a pasid? Tanulj még, neked most az a feladatod, nem pedig háztartást vezetni! Ne akarj gyorsan felnõni, nem olyan jó az! Attól szerethetitek egymást, nem kell rögtön "fejjel menni a falnak"!
16 vagyok és egy éve van barátom. Én is szeretnék "felesége lenni" mert ugyérzem ö a mindenem. Most ugy vagyok vele h nekem nem lesz más az életembe, bár még kitudja mit hoz a jövö. HA tényleg szereted akk még két év mulva is együttlesztek és gond nélkül hozzámehetsz. Bár sztem mgé 18 évesen is korai, de akk nem lesz papirozási gondjaitok
Igen, erõsszakkal is visszavinnének. Azt hiszem, csak akkor nagykorúsítanak, ha gyermeket szülsz. De ez azért drasztikus döntés lenne.
Még túl korai a házasság, ha tényleg szeret akkor fog várni még egy kicsit.Lesz még sok idõtök együtt lenni. Ha meg gyereket szülsz a nagykorusításért nem fogod tudni eltartani, s akkor két gyermekkor fog odaveszni, a tiéd meg az gyereké. Jól gondold meg!!!

En 16 éves vagyok és 2-hónapja járunk már a pasimal és szeretnék már lefeküdni vele de még szüz vagyok! Es nincs sok tapasztalatom ilyen dolgokban! Szerintetek mit tegyek várjak még inkább?

Legjobb válasz: Ha szeretitek egymást, és kívánod vele a szexet, akkor mire várnál? Félsz attól, hogy fájni fog? Ha tényleg szereted, és õ is elég ügyes, illetve ha tökéletesen el tudsz lazulni, akkor nem fog fájni.

Ha szeretitek egymást, és kívánod vele a szexet, akkor mire várnál? Félsz attól, hogy fájni fog? Ha tényleg szereted, és õ is elég ügyes, illetve ha tökéletesen el tudsz lazulni, akkor nem fog fájni.
Igen, várj.
nezzel pornot es szerezz tapasztalatot belolluk
Ha bármi kétség van még benned azzal kapcsolatban, hogy megtedd-e, akkor még ne tedd meg. Majd ha már nem félsz, majd ha minden porcikáddal akarod, 0 félelemmel.
A kérdező hozzászólása: Lehet varnom keelene még de ma megkérdeztem tõle hogy õ szüz-e ? és hogy az igazat mondja es azt mondta az csak azért nem mondta el mert félt hogy cikizném miata hogy égõnek találnám hogy a pasim még szüz!!!!!!de en is az vagyok!!! szerintem is lehet várni keelene még csak valahogy bennem van hogy én ezt akarom nem is tudom talán pont azért mert még szüz vagyok de félek is az egésztõl hogy valamit elrontok meg hogy fájna majd az elsõ !
Mi majdnem 7 honapja vagyunk egyutt, a baratnom 17 en 18 vagyok, egyikonk se csinalta meg, es nagyon szeretjuk 1mast, es ugy gondoljuk, mikor eljon a legidealisabb pillanat akkor fogjuk:) , szerintem vard ki te is:)
Én 16, 5 voltam, mikor összejöttem a barátommal, aki akkor 18 múlt. Nagyon- nagyon szerelmes voltam belé, és kívántam is a testét, viszont nálunk a petting is csak 1-2 hónap után indult. Azonban volt bennem valami szorongás, nem voltam kész lelkileg arra, hogy lefeküdjek vele, és ezt meg is mondtam neki. Õ nagyon megértõ volt, elmondta, hogy szerelembõl van velem, és nem emiatt, úgyhogy vár akár meddig, és valóban soha nem is próbálkozott- megvárta, míg én kész voltam rá. Végül is 1 év után történt meg a dolog. De nem is bántam meg, az 1. 1 évünk is csodálatos volt, azóta is nagyon boldogok és szerelmesek vagyunk, és már több, mint 3 éve vagyunk együtt... Ha még nem érzed magad késznek rá- amire eléggé utal az, hogy itt felteszed a kérdést- akkor még ne tedd meg. Majd ha már semmi kétség nincs benned afelõl, hogy teljes szívesbõl akarod, és nem kell tanácsot kérned senkitõl, hogy megtedd-e- akkor jött el az idõ, szerintem. 20/L
A kérdező hozzászólása: Õ 18 és már õ nem szüz! Leglábis azt mondta !de õ nem tudja hogy én az vagyok mert még nem is kérdezte igazából!!!
mint már fentebb is írták, ha szereted és kívánod a szexet, akkor igen feküdj le vele vagy ismerjétek meg elõször egymás testét jobban... :) - ha vársz, akkor azzal elõrébb nem leszel (am a barátod hány éves? és õ szûz? )
Vagy esetleg elotte ismerjetek meg egymas testet->petting....azt nagyon elrontani sem lehet...
gyakorolj....a 21. században élünk....nem kell a házasságig várni..

Ha 16 éves vagyok és csak 2-3 kg-ot akarok fogyni, akkor kipróbálhatom a Reg-Enort?

Meg jó lenne a haspuffadás ellen stb...Csak azért kérdezem,hogy ezt tiniknek lehet-e rövidebb ideig..

Legjobb válasz: NEM! Menj futni, meg tornázni, és ne egyél liszteset, cukrosat. Bakker, 2-3 kilót fogyni az semmi! Pláne nem 16 évesen.

NEM! Menj futni, meg tornázni, és ne egyél liszteset, cukrosat. Bakker, 2-3 kilót fogyni az semmi! Pláne nem 16 évesen.
fogyásra neked nem kell a 3 kg lemegy szer nélkül is haspuffadásra jó: "- a bélpanaszokat jelentõsen enyhíti" de mia fenének költenél rá majd 5000 ft-ot mikor bemész patikába és 1000 ft alatt kapsz puffadásra tablettát
Sz.ar kaják mellett puffadsz. Nyilván nem párolt zöldség és hús puffaszt fel..

16 éves vagyok, és már 2 hete biztos, de lehet hogy régebb óta. Elég magas a vérnyomásom. Néha 130-135 de volt már hogy 145-147 mit tegyek?

Legjobb válasz: Káros szenvedélyeidtõl, ha vannak, szabadulj meg. Lehet, hogy azok okozzák (kávé, cigi), de mindenképp menj el orvoshoz, mert 16 évesen ez nem megfelelõ. Lehetõleg olyan orvoshoz menj, aki lelkiismeretesen kivizsgál. Ha a háziorovosod ilyen, kezdetnek õ is jó lesz. Tüneteid is vannak?

Káros szenvedélyeidtõl, ha vannak, szabadulj meg. Lehet, hogy azok okozzák (kávé, cigi), de mindenképp menj el orvoshoz, mert 16 évesen ez nem megfelelõ. Lehetõleg olyan orvoshoz menj, aki lelkiismeretesen kivizsgál. Ha a háziorovosod ilyen, kezdetnek õ is jó lesz. Tüneteid is vannak?
A kérdező hozzászólása: nem cigizek... és kávét sem iszom, csak kb havi 2-szer milyen tünetek lehetnek?

1-2 éves koromban elestem beütöttem a fejem. Lett egy seb a homlokomon, amit össze is varrtak. Most 16 éves vagyok és még mindig látszik a heg. Kb 3cmX1mm-es. Hogyan tudnám eltüntetni?

Legjobb válasz: Nekem is van egy hasonló sérülésem az orrnyergemnél, de sajnos otthon nem lehet eltüntetni :/ Próbáltam hegeltávolító krémeket, semmit se használt.. Beszélj egy plasztikai sebésszel, én is azt fogom tenni.

Nekem is van egy hasonló sérülésem az orrnyergemnél, de sajnos otthon nem lehet eltüntetni :/ Próbáltam hegeltávolító krémeket, semmit se használt.. Beszélj egy plasztikai sebésszel, én is azt fogom tenni.

16 éves vagyok és van 2 görbe fogam, ami engem eléggé zavar, de viszont a körülöttem lévők azt mondják, h hülyeség és nem is szembetűnő, csak bebeszélem magamnak. Hordjam a fogszabályzóm?

Már régen gondolkoztam a szabályozón és most rávettem magam, h hordjam is, de NAGYON aggódom, h mit fognak majd szólni az oszt.társaim meg mások és nagyon sokat rágódom ezen, h esetleg beszólnak meg stb

Legjobb válasz: Manapság már nem ciki a fogszabályozó, még akár 30 évesen sem! A ferdén egymásra nótt fogak több bajt okozhatnak késõbb!

Manapság már nem ciki a fogszabályozó, még akár 30 évesen sem! A ferdén egymásra nótt fogak több bajt okozhatnak késõbb!
Szia! Szerintem hord, mindenképpen. Én a kislányomat vittem fogszabályzásra (még csak 9 éves) de tudom, hogy nagyon fontos. Késõbb sok múlhat a megjelenésen aminek a szép mosoly fontos része. Félre ne érts, az nem számít, hogy valaki alacsony, telt, vörös vagy fekete. De ha választani kell, mindenki a szép mosolyú bemondónõt, légiutaskísérõt vagy recepiós választja munkatársnak. Nem tudom a kislányom mi akar majd lenni. De nehogy már ez legyen az akadály. :) Biztosan nehéz lesz neked. És nem kizárt, hogy beszólnak. De nekem van barátnõm aki felnõttként (26 évesen) hordott fogszabályozót. Még be is pasizott az idõ alatt. Úgyhogy... nem mindenkit zavar. :) Az egyik kollégám kislánya (13 éves) úgy hordja mint valami testékszert. Nem hajlandó cikinek látni. Különlegesnek látja ami másnak nincs. :) ))
Bocs ezt úgy érted, hogy már van fogszabályzód de eddig nem hordtad? Akkor mielõtt feltennéd menj el ismét fogorvoshoz és nézesd meg jó e egyáltalán. Ez nem olyan mind a régen hordott napszemüveg, hogy kicsit kiment a divatból de a célnak tökéletesen megfelel. több kár okozhat mint hasznot. Egyébként pedig nem ciki a fogszabályzó. Nekem 23 évesen volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a tanácsokat:) am kicsit elirtam, még nincs nekem, csak már "útban" van:)
Ennyi idõs korban márcsak rögzített fogszabályozót kaphatsz, kivehetõt nem.
Én is féltem a fogszabályzótól ezért nekem éjszakai lett. Hát jól megszívtam:( Már 5 éve hordom. Teljesen megbántam, hogy nem ragasztottat csináltattam. Már rég levették volna.
"Ennyi idõs korban márcsak rögzített fogszabályozót kaphatsz, kivehetõt nem." 18 éves vagyok és most kaptam kivehetõt.
hordd! szerintem egyáltalán nem ciki.. lányoknál aranyos, a fogszabis fiúk meg tetszenek :) és még a fogaid is szépek lesznek :D

Hogyha mostanában 2 hetente jön meg a menstruációm akkor lehet valami betegségem? 16 éves vagyok, és 4 éve menstruálok, de ilyen még nem volt. Nőgyógyászhoz el kell mennem?

Legjobb válasz: Mindig olyan erõs és olyan hosszú? Csak azért, mert ha csak pár csepp az egész, az lehet peteéréstõl is. Ha viszont 2 hetente normálisan sok mennyiségû, akkor irány a doki.

Mindig olyan erõs és olyan hosszú? Csak azért, mert ha csak pár csepp az egész, az lehet peteéréstõl is. Ha viszont 2 hetente normálisan sok mennyiségû, akkor irány a doki.
A kérdező hozzászólása: Igen, rendesen megvan:/ annyira nem akartam ezt.köszönöm
Nyugi. Biztos lesz egy hormonvizsgálat és majd ott kiderül minden.
Ha nincs semmi más tüneted, akkor nincs semmi bajod. Még fiatal vagy nagyon, majd ha a következõ is ilyen korán jönne meg, akkor érdemes lenne elmenni egy tini nõgyógyászatra.
16 évesen még elõfordulhat ilyen, ne izgulj. Ha mindig 2 hétre jönne meg, akkor kellene elmenned dokihoz. Ugye jól számolod a mensi idejét? Mindig a kezdõ naphoz számold a következõ kezdõt.

16 éves vagyok, és műszaki eladó szakra járok.2 évig van még suli, ez idő alatt gyakorlati helyet kellet keresni, ahol a 2 év alatt gyakorlatozni fogok. De viszont lenne egy kérdésem!?

A media marktba mentünk el 9en a suliból, meghallgattak mindenkit.5f?t vettek fel. Tegnap tudtam meg, hogy engem is felvettek, nagyon örülök. Azt mondta akivel beszéltem telefonon, hogy kell majd magán nyugdíj pénztár is. De ezt hol kell elintézni, hogy legyen?

Legjobb válasz: Sosem értettem, hogy mi ez a mûszaki eladó szak. Bárki be bír állni a pult mögé termékeket árulni.

Sosem értettem, hogy mi ez a mûszaki eladó szak. Bárki be bír állni a pult mögé termékeket árulni.
A kérdező hozzászólása: akkor nézz utána. a kérdésem nem ez volt, hogy érted-e mi az.
Mivel hivatalosan szerzõdést kötöttek veled, kell majd a munkáltatódnak utánad különbözõ járulékokat fizetni (TB, nyugdíjjárulék stb...). Pályakezdõknek pedig kötelezõ magánnyugdíj pénztári tagnak lenni. Ez azt jelenti, hogy jelenleg 9, 5% a nyugdíjjárulék, ez, ha nem vagy magánnyugdíj pénztári tag, mind az államnak megy. Ha tag vagy, akkor 1, 5 % megy az államnak, a maradék 8% pedig a te magánnyugdíjpénztári számládra. Tehát ha majd oda jutsz, hogy nyugdíjas leszel, az addig összegyûjtögetett pénzt kiveheted a számládról akár egy összegben, akár havi lebontásban, sõt, ha netán elhaláloznál, mielõtt nyugdíjas lennél, az, akit kedvezményezettnek jelöltél meg, megörökli a pénzt. Míg ezzel szemben amit az államnak fizetsz, valószínûleg nem látsz belõle semmit, legalábbis annyit nem, amennyit életed során befizettél, illetve ez nem is örökölhetõ!
én is a terhességre tippelnék... mi lett belõle? azóta történt valami?
Elõfordulhat, hogy terhes vagy.ajaj
És mit gondoltál, mégis hogy lesz a gyerek? Elárulom: Pont így. Nagy valószínûséggel terhes vagy. De ha nem, akkor majd ezután leszel, ha cseszel védekezni. "egyik a dolog amiért nem védekezünk mert hogy gumival nem olyan jó..a másik a szüleim nemtudják ho lefekedtünk jó lehet sejtik.." Elgondolkodhatnál egy kicsit. Azért nem használsz gumit, mert azzal nem olyan jó? Az nem zavar, hogy emiatt esetleg abortuszra kell menned? Egy gyerek élete neked nem fontosabb, mint az, hogy jó legyen a szex? Meg ha a szüleid arról sem tudnak, hogy a kicsi lányuk szexuális életet él, el tudom képzelni mit fognak szólni egy gyerekhez... Hát ez iszonyatosan durva. Csinálj tesztet! Ha pozitív, akkor talán majd elgondolkodsz a dolgokon. Ha meg negatív, akkor keressetek vmi megfelelõ védekezési módot, mert elõbb utóbb úgy is gyerek lesz.
Lélekben kezdj készülni az abortuszra. Meg arra, hogy szólsz a szüleidnek, különben az orvostól fogják megtudni, vagy a méretes hasadtól... Egyik sem ajánlott... Szóval szépen odaálsz anyuci elé, és elmondod. Ha a védekezés nélküli szexhez elég felnõtt vagy, akkor ehhez is legyél. Ja, és készülj életed eddig legrosszabb élményéhez. Egy jó ideig nem fogod elfelejteni az abortuszt, ha terhes vagy. Komolyan, hogy lehettek ennyire megfontolatlanok? Vállald a következményeket.
Szerinted a terhességed nem tudják meg ? Gondolkozzatok ! 90%-ot adok a terhességre.
Nem védekeznek mert anyuci megtudja.Te szerencsétlen.
ESKÜSZÖM EGYSZERÛEN NEM TUDOK MIT ÍRNI NEKED! De majd mindjárt írnak itt helyettem azt hiszem. Te egy annyira áááááá 8 éve férjezett asszony vagyok de ez már engem is kiborít. NEM VÉDEKEZNEK!!!!!!
A kérdező hozzászólása: egyik a dolog amiért nem védekezünk mert hogy gumival nem olyan jó..a másik a szüleim nemtudják ho lefekedtünk jó lehet sejtik..de még fogit sem tudok így szedni.
A kérdező hozzászólása: viszont nállam nagyon sokat van ez így menzi elõtt hogy barna folyás meg mellfájás...meg késik 1-2 napot. ez baj?
És mégis miért nem védekeztek? Nem tudod mivel játszol! Nyomás a patikába venni egy terhességi tesztet, megcsinálni reggel aztán ha terhes vagy gondolkozz ha pedig nem remélem jó lecke lesz ez.
A kérdező hozzászólása: igen...:/ lassan 2 éve van barátom és eddig szinte sosem védekeztünk...
én is ezt szerettem volna kérdeznni
Lefeküdtél valakivel védekezés nélkül mostanában?

16 éves vagyok és a szemüvegem 2.25, és 1.75 dioptriás, nem tudom mit tehetnék, hogy javulhasson a szemem, ez lenne az egyik kérdésem, a másik pedig, hogy rendőr szeretnék lenni, de nem tudom hogy hány dioptriáig vennének fel?

Legjobb válasz: Hát ha rövidlátó vagy nem sok mindent tehetsz.....Sajnos ez tapasztalat. A fõiskola honlapján amúgy megtalálod a leírást, hogy milyen dioptriával lehetsz még rendõr.

Hát ha rövidlátó vagy nem sok mindent tehetsz.....Sajnos ez tapasztalat. A fõiskola honlapján amúgy megtalálod a leírást, hogy milyen dioptriával lehetsz még rendõr.
Szia! http://www.szemtorna.hu, és hozzátenném mindenfajta látásproblémára jó, türelem, kitartás és napi 15-20perc kell hozzá.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
21:19-es vagyok. Ha neten rákeresel sok gyakorlatot írnak le, mint a szemeddel jobbra-balra nézegetsz, fel-le, majd felsõ sarokból az elsó sarokba (pl. szobában) mindkét irányba, szemkörzés, pislogás, orrhegyre kancsalítás, közeli tárgyra, majd messzire fókuszálás, napoztatás, és hasonlók. Könyv is van róla. Valakinek javult ettõl a szeme. De szerintem csak rövidlátók esetén. Állítólag a lutein szedés is segít, én nem próbáltam. Mindezt úgy nézd, hogy rövidlátó vagyok, szóval nem tudom neked hasznos lenne-e ez az egész. Szemorvostól kéne megkérdezned milyen lehetõségeid vannak.
A kérdező hozzászólása: hahó mondom távolra nem látok nem közelre
semmi sem gyógyítja meg a rossz látást. egy hosszútávú megoldás lehet a lézeres szemmûtét, de az is drága. Semmilyen házi praktika nem jó, sem gyakorlat. A rövidlátást a szem görbületi hibája okozza, ami lencsékkel korrigálható.
A kérdező hozzászólása: 21:19-es milyen gyakorlatokat végzel??
Én mínuszos vagyok, szerintem már vagy -3-as vagy nagyobb, nem vizsgáltattam már régen a szemem, de szemgyakorlatokat végzek. Nem tudom ez jó-e a te esetedben, kérlek nézz utána. Nekem sem hiszem nagyon, hogy használna, de azt mondják javíthat. Lézeres szemmûtét is biztos van, de szerintem a te korodban azt még nem végzik.
A kérdező hozzászólása: Sajnos konkrét elképzelásem nincs h hova mennék vagyis honlapot se tudok, egyépként távolra nem látok
A kérdező hozzászólása: Köszönömm :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!