Találatok a következő kifejezésre: 16 éves lány vagyok. A barátom (68 db)

16 éves lány vagyok a barátommal már 1 hónapja probálkozunk a szexel ö élvezi én is élvezem de én nem tudok elmenni mindig érzem hogy jó jó de nem anyira miért van ez? L/16

Legjobb válasz: Huh, a lányok többségének azért komoly idõ szükséges, hogy elmenjenek (új partnerrel gyakran nem is tudnak, csak pár hónapi gyakorlás után). 16 évesen fiatal és tapasztalatlan vagy a "biztos" elmenéshez, és ne is akard siettetni (ha már "jó", az egy jó jel, jön majd az magától - esetleg gyakoroljatok, jelezz vissza a partnerednek, ha valami jó).

Huh, a lányok többségének azért komoly idõ szükséges, hogy elmenjenek (új partnerrel gyakran nem is tudnak, csak pár hónapi gyakorlás után). 16 évesen fiatal és tapasztalatlan vagy a "biztos" elmenéshez, és ne is akard siettetni (ha már "jó", az egy jó jel, jön majd az magától - esetleg gyakoroljatok, jelezz vissza a partnerednek, ha valami jó).
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget végre nem egy nyomorék írt ...
Én 18 éves nõ vagyok és eddig egyszer sem sikerült elélveznem pasival. Valahol azt olvastam, hogy a nõk 30%-ának sosem volt orgazmusa szex közben. Általában a barátnõiknek is csak azt mondják, a pasival pedig eljátszák. Persze ha magadnak csinálod az más, vagy a pasi orálisan. Úgy meg van a csiklós orgazmus.
Azt se felejtsd el, hogy soha ne aggódj amiatt szex közben, hogy " jaj mikor fogok elmenni "
Azért meg kis csipszar vagy! Elõbb nõjél fel, közben ne legyél lusta megismerni a saját testedet, és csak utána dugjál!

16 eves lany vagyok a baratom pedig 17 lesz majusba. Masfel eve jarunk. Az az erzesem h a szulei azert "tarjak" ot hogy dolgozzon. Mit tegyek?

eggeltol estig dolgozik az abc-ben es nem engedik iskolaba (vagy mivel epitenek hazat ott dolgozik)

Legjobb válasz: Ha a barátod nagyon nem akarja a munkát akk szépen bementek a családsegítõbe és elmondjátok h "szüleim nem engedik h tanuljak. és már most dolgoznom kell" am ha nálunk így menne leköpném anyámékat h dolgozzanak õk. miaz h dolgoztatnak.?!

Ha a barátod nagyon nem akarja a munkát akk szépen bementek a családsegítõbe és elmondjátok h "szüleim nem engedik h tanuljak. és már most dolgoznom kell" am ha nálunk így menne leköpném anyámékat h dolgozzanak õk. miaz h dolgoztatnak.?!
egyet ertek az elottem szoloval!
Ha még csak 17 éves, akkor tanköteles. A tankötelezettség alsó határa már 18 év, nem 16.
Az iskolában nem szólnak érte, hogy nem jár be? Mert ha ez van, akkor a sulinak hivatalból intézkedni kéne. Akár ott is szólhattok. Felháborító, hogy egyes szülõk saját tulajdonú ingyenmunkásként tekintenek a gyerekükre.
tudod mi a jó szex titka? hogy ezeket vele beszéled meg.
Miért mi mondjuk meg, hogy mikor hagyd neki?? Te ezt akarod? Szerintem nem! Akkor kellene hagynod, ha magadtól tudod a válaszokat, nem tõlünk kérded. Ha érett lennél már rág nem kérdeznél ilyen hülyeséget, hogy fájni fog-e. HONNAN TUDJUK? Talán te is tudod, van akinek fáj, van akinek nem. A pasi szerintem meg egy tuskó ha szûz lányt az elsõ héten rá akar venni erre. Szerintem nem kellene vele lenned, mert csak a friss tested kell neki, és még ezeket a dolgokat sem mered vele megbeszélni!!
2 hete jársz vele???és még nem volt???egy igazi gentlemen a srác, h ilyen sokáig várt.a válasz az h 2 hét azelöt kellett volna h megkapjon a srác ami illeti öt, gondolom még a fiatal kor miatt nem kért.2dik kérdésedre válaszolva:minél jobban fel leszel izgulva és ugyanakkor ellazult, annal jobb lesz az elsö. igyál egy kicsit rá
Lehet csak szexre kellesz neki szóval szerintem várj.
Nem úgy tûntök mint ahol mindkét fél szereti a másikat.
hiába mondunk akármit, nem lesz olyan jó ha ezeket vele nem beszéled meg...márpedig vele kéne, ha félsz hogy fájni fog, legyen óvatos, bár gondolom ennyi esze csak van neki is. ha nem hagy jó sok idõt hogy felizgulj, ügyetlen ( mint az én elsõm volt anno) akkor még jobban fog fájni. szex közben se félj folyamatosan kommunikálni vele, hogy mi jó, mi rossz, mit érzel mert különben tényleg nem lesz semmi extra. se az elsõ se a tizenötödik.. ezt sok pár nem tanulja meg, hogy beszélni kell a szexrõl fõleg a lányoknak amíg éretlenebbek..mert mindenhova kiírják a kérdést csak annak az embernek nem teszik fel akivel megoldhatnák.. azt, hogy mit kell csinálnod szintén nem értem miért nem tõle kérdezed? vele készülsz lefeküdni, neki kéne tudnia mik a gondolataid ezzel kapcsolatban.. õ fogja tudni neked megmutatni, hogy mit csinálj vele, mit csinálj szex közben..nem kell félned semmitõl mert a szex jó, nem egy betanulandó dolog, azt csinálod ami jól esik mert az a lényege hogy tök jó.. elsõre nem fog összejönni de majd egyre jobb lesz. ez nem egy olyan dolog amirõl olvasol, megtanulod és csinálod..nem így kell nekiugrani. ha volt már köztetek más (simi, csók, meztelenség, orális stbstb) akkor nagyjából csak van fogalmad róla, hogy mit kell csinálnod. szóval sok új nem lesz benne.. elsõre szerintem csak élvezned kell, hogy kényeztet..vagyis ez lenne a normális, utána már póz, kedvfüggõ hogy mit "kell" csinálnod.
Sosem értettem, hogy a hozzád hasonlók miért szexelnek. "De õ már a szexet tervezgeti." Minek kell azt tervezgetni? Spontán kellene jönnie, az a jó. Egyébként ez valamilyen szinten érthetõ. A legtöbb 19 éves, akit ismerek, szintén sokat gondol a szexre szüzességtõl függetlenül is, és már akkor arra gondolnak, amikor két órája vannak együtt a lánnyal.. "Mikortól hagyjam neki?" Ezt neked kell tudnod.. Miért mi döntsük el helyetted? Amikor jól esik. "Fájni fog az elsõ?" Igen, fájni fog, de még senki sem halt bele. "Nekem mit kell csinálnom majd?" Ellazulnod, és az ösztöneidre hallgatnod.. Tényleg ötleted sincs? Ez így elég furcsa nekem. "Félek." Pedig nincs mitõl. A szex nem halálos, sõt, az egy király dolog.
Mi a barátommal ugyanilyen felállásban vagyunk együtt fél éve. Még mindig nem feküdtünk le egymással, mert tizteletben tartja, hogy én még nem akarom és nem iserõlteti. Én ezért nagyon hálás vagyok neki, és tudja is. Petting van, de azt is úgy amilyen tempóban nekem jó.
Ha te félsz tõle, és nem akarod akkor nem kötelezõ.Én akkor se feküdnék le valakivel ilyen rövid idõ alatt, ha nem lennék szûz.Beszéld meg ezt vele, mondd el a félelmeidet, ha szeret(bár ilyen rövid idõ alatt nem hiszem)akkor tud várni, ha pedig nem , csak a tested kell neki.
Ja és még annyi, hogy ha nagy a szerszám, akkor fájni fog!
Hát ha félsz, akkor nem igen vagy rá felkészülve. :) Persze ezt te is tudod. Döntsd el hogy egy romantikus és szerelmes élményt akarsz, és akkor mondd meg neki hogy várjon. Addig marad az orálozás. Ha pedig túl akarsz rajta esni minél elõbb, akkor csak feküdj le hanyatt pucéron, és nem kell csinálnod semmit.
"Mikortól hagyjam neki?" Ne hagyd neki soha. Csak akkor szexelj ha azt kívánod testeddel-lelkeddel.

16 éves lány vagyok a barátom 20 ezért az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám. Dee végülis most járunk és nagyon szeretem de hogy mondjam el hogy nem az igazi apám és hogy én is hazudtam neki?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést..."az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám" ez hogyan függ össze? vagy csak én vagyok nagyon fáradt? o.O amúgy meg szerintem is megérti hogy hazudtál neki....márha kiderülnek az indokok elõtte....mert én most megelõlegeztem magamban egy jó magyarázatot a mostani helyett

Nem értem a kérdést..."az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám" ez hogyan függ össze? vagy csak én vagyok nagyon fáradt? o.O amúgy meg szerintem is megérti hogy hazudtál neki....márha kiderülnek az indokok elõtte....mert én most megelõlegeztem magamban egy jó magyarázatot a mostani helyett
Mond meg nyugodtan.Hogy nem engedte volna az egészet. Megfogja érteni
Most ezt nem értem, hogy miért kellett eddig titkolni?
hármas. Tényleg ha fáradt vagy feküdj le. Majd én elmondom neki. Miért kellett elmondani az elsõ randit? Apád vagy nevelõ apád ráér megtudni, hogy van egy srác. Az elsõ randi amúgy sem esküvõ. Ott nem történik semmi, csak jópofáskodás és ismerkedés. Aztán mondhatod apucinak, hogy milyen jópofa srácot ismertem meg. Hazudni viszont csúnya dolog. Mindig utolérnek. Ráadásul olyan dologban aminek semmi értelme. Nincs értelme.
én sem értem mi értelme annak a mondatnak..bocsi valaki elmagyarázná?
tehát az a lényeg, hogy a nevelõapád azt mondta, hogy õ az igazi apád, és te sem cáfoltad ezt meg? Nem kell errõl magyarázkodnod, hiszen attól, hogy õ a nevelõapád, még lehet az igazi, rendes apád. A régi rendetlen volt, mert nem õ nevel :)

16 éves lány vagyok. A barátommal ruha nélkül pettingeltünk.2 hete nem jött meg és fáj a hasam és fehér folyásom van. Lehetek terhes?

Ezenkivül 4 hete köhögök és az orrom bevan dugulva és folyik.

Legjobb válasz: Vegyél egy tesztet és kiderül.

Vegyél egy tesztet és kiderül.
Valószínûleg nem vagy terhes. Ezek közül csak az utalhat terhességre, hogy nem jött meg. Az pedig lehet felfázástól. Ugyanakkor a 2 hét az elég hosszú idõ, úgyhogy én a te helyedben felkeresném a nõgyógyászom!
Szia! Én inkább felfázásra gyanakodnék. Nincs gyakori vizelésed? A hasfájás lehet mensi miatt és baba miatt is. Fehér folyás inkább felfázás esetén, vagy gyulladásnál. A köhögés és az orrod meg megfázásszerû. azért jó lenne, ha elmennél dokihoz, biztosabb választ fog adni, és megnyugtat.
A hasfájás és a fehér folyás nem kifejezetten terhességi tünet, sokkal inkább az erõs mellfeszülés, hõhullám, émelygés, bár azt lehet, hogy még akkor sem éreznéd, ha esetleg terhes vagy, mert korai lenne. A köhögésnek köze nincs a terhességhez szerintem, lehet, hogy csak azért nem jött még meg, mert megfáztál. Attól, hogy szûz vagy, még összejöhetett egy gyerek, ha a spermium az ujjon keresztül bejutott a hüvelybe, de szerintem nagyon kicsi rá az esély, szerintem 95%-ban tuti, hogy nem vagy terhes. Azért vegyél egy tesztet, de 16 évesen még sokszor össze-vissza jön meg.
Hasfájás utalhat rá, de a fehér folyás valami fertõzésre is utalhat. Menstruáció kiszokott maradni ha valakinek cisztája van stb. Fehér folyás lehet gombás fertõzés stb. Ha teszteltél és negatív/pozitív, akkor fordulj orvoshoz! Utolsó válaszoló vagyok.
A kérdező hozzászólása: Ezek a jelek jelenthetik azt?Sok választ szeretnék!
Tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Szurkolok, hogy ne legyél babás! Utolsó válaszoló vagyok:)
Ha szûz vagy is lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Ja és még szüz vagyok!
Ha az ujjával felkerült az ondó akkor lehetséges, tesztelj! De ha nem ment a kezére, akkor szerintem nincs okod aggódni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Szerencsére megjött a menszeszem és arcüreg gyulladásom van!

16 éves lány vagyok apámmal nem igazánj övök ki ésnem enged találkozni a barátommal akivel egyeve egyutt vagyunk es megengedte az eljegyzest, elszeretnék költözni es lehet e rendörséges gyamugy nélkül? (jogasz válaszát várom legföbbképpen)

Legjobb válasz: 16 évesen eljegyzés 1 év után? Õ hány éves? Szerintem várjatok még. Sok idõt kell eltöltenetek egymással, hogy ebben biztosak legyetek. Ha nem enged vele találkozni, hogy engedhette meg az eljegyzést? És mégis hova költöznél? Hozzá? Neki nincs családja? Vagy már vagytok olyan anyagi helyzetben, hogy saját lakásotok legyen?

16 évesen eljegyzés 1 év után? Õ hány éves? Szerintem várjatok még. Sok idõt kell eltöltenetek egymással, hogy ebben biztosak legyetek. Ha nem enged vele találkozni, hogy engedhette meg az eljegyzést? És mégis hova költöznél? Hozzá? Neki nincs családja? Vagy már vagytok olyan anyagi helyzetben, hogy saját lakásotok legyen?
16 evesen kiskoru vagy, ha elkoltozol az engedelye nelkul, siman visszahozathat a rendorokkel. Ciganyok...
A kérdező hozzászólása: 18évet betöltötte. már tujuk hova költöznenk. a kapcsolatunk igen biztos ahoz hogy tudjuk tovább tervezunk.
és mégis mibõl fogtok megélni? 16 és 18 évesen még bõven iskolába kéne járni. A helyesírásod alapján rád is fér...
Higgy nekem, 1 év édeskevés ahhoz, hogy ezt tudjátok. :) Ismerek olyat, aki 3 év után költözött össze a barátnõjével, pedig korábban is megtehették volna (16 évesen ismerkedtek meg õk is), de biztosra akartak menni.
És igaza volt az elõttem szólónak, 16 évesen még tényleg nincs jogod elköltözni, hacsak nincs rá elfogadható okod (alkoholista, bántalmaz, zaklat stb.), de akkor is a gyámügy határozza meg, hova mehetsz.
Higgy nekünk, nem szekálni akarunk. Tapasztalat. Egy év még valóban nagyon kevés idõ, akármennyire is úgy tûnik, hogy õ az igazi. Lehet, hogy õ az, de akkor is kell még 3-4 év, hogy megismerjétek egymás szokásait, rigolyáit. Hidd el, tényleg kell. Ja, és 18 alatt valóban visszahozathatnak, hacsak nincs vádad ellene.
Az anyukámnak apukám egy év után kérte meg a kezét.Máig is együtt vannak.Bár õk akkor 26-28 évesek voltak.
Miért utolsó, te mit csináltál 16 évesen? Gondolom forever alone voltál.
Igen, az normális, hogy a szülõ meg akarja védeni a gyerekét a csalódástól, de 16 évesen már nem kell lépten-nyomon a kezét fogni. Nem azt a kort éljük, ahol a szülõk választanak párt a gyerekeiknek. 16 évesen belefér a pasizás normál keretek között szerintem.
Szerintem ne akarják megóvni a csalódásoktól a lányukat. A csalódás kell ahhoz, hogy normális személyisége legyen a lánynak. Ha egy burokban nõ fel, mi lesz belõle, 16 évesen már bõven belefér a pasizás egy lány életébe. Az a ribizli, aki 16 évesen nem csak pasizik, hanem felelõtlenül, vagy érzelem mentesen nemi életet is él.
Próbáld meg velük megbeszélni. Ha ez nem megy, mondd azt, hogy csak a haverod, és tartsd titokban, hogy több is van köztetek.
És akkor 18 éves koromig rá se nézzek a fiúkra vagy mi? 14/l
Szerintem probald meg elmagyarazni nekik a dolgot. Ha nem ertik meg, en is azt javaslom, amit az elso irt. Egyebkent szerintem sincs igazuk. Oke, hogy meg akarjak ovni, de 16 eves lanynal bizhatnanak mar annyira a nevelesukben, hogy tudjak, nem csinal ostobasagot. A rib.nc meg messze nem itt kezdodik, hanem ott, ha valaki minden buliban massal kefel.
Fõleg, mikor 10-11 éveseket látunk smárolni az utcán..
hmm...az a baj, hogy(nem fog tetszeni) de igazuk van:) ) Te 16 éves fejjel komolynak véled az érzéseidet és nyilván azok is, de csak késõbb fogod megérteni mirõl beszélnek a szüleid.Eltelik néhány év, és már tudni fogod mire gondoltak... ha adhatok egy tanácsot próbálj velük beszélni és ne támadásnak vedd amit mondanak, biztos nagyon szeretnek és csak a javadat akarják!!! Az a baj, hogy ebben a korban nagyon "dúlnak a hormonok" és a fiúk általában kevésbé vannak benne érzelmileg ezekben a dolgokban, õket inkább a testiség vezérli.Ezzel nem bántani akarom a barátod, de ez így van. A szüleid csak az esetleges csalódástól és attól akarnak megóvni, hogy idõ elõtt olyan testi kapcsoltban lépj, amit esetleg megbánnál.De ha nem bánnád meg, akkor is ráértek még vele!! Szóval én értelek, hogy mérges vagy rájuk, de hidd el, nem bántani akarnak!
Mit értünk pasizás alatt? Ha azt hogy andalognak naplementénél és elcsattan egy csók esetleg, meg moziba mennek, filmet néznek, beszélgetnek, buliznak (anélkül hogy hülyére innák meg drogoznák amgukat) akkor persze ez kell egy 16 évesnek. Ha azt is belevesszük hogy a parkban, disco WC-jében, vagy akár a saját ágyukban dugnak, na az nem tartozik a normális 16 éves létbe.
oké, én csak próbáltam leírni a véleményem...na meg a szülõk szemszögébõl a dolgot... szerintem teljesen normális, ha meg akarják óvni a csalódástól, hiszen ez a szülõ dolga nem??
Nem, nem voltam forever alone. De nem hiszem hogy az egyedüllét és az orrbaszájba dugunk között nincs középút. Mi a bajod a hozzászólásom elsõ felével. Az való a pasizásból egy 16 évesnek. Nem tudom mikor lett egyenlõ a pasizás a szex-el, de szar ez a világ. Én még büszke voltam rá hogy 18 éves koromra nem kúrták szét semmimet sõt ma is az vagyok. És kapaszkodj meg, a férjem is értékelte, hogy nem ment végig rajtam a fél város.
Orulj neki h csak ennyi;) az en bnomnek gyulolnek a szulei, es ha megtudnak h mi van koztunk ugy elvernek mint a szart...en 15 vagyok o 16 es hidd el teljesen normalis ilyen korban ha van baratod, nem azt mondom h vele fogod leelni az egesz eletedet, valoszinuleg nem õ a nagy Õ, de nincs azzal semmi baj ha jártok egy ideig

Egy 16 éves lány vagyok akinek egy 20 éves barátja van és kb.7 hónapja élünk nemi életet de sehogy sem tudok a csúcsra jutni. Ez normális? És hogy tudnék ezen változtatni?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell megijedned!Persze nem olyan gyakori ez az eset,viszont nem is kizart!Az en baratnom is a baratjaval masfel eve van egyutt es meg nem tudta kielegiteni,a csucsra juttatni! Ket megoldas van az en nezopontom szerint...az egyik hogy a baratod nem ismerte meg annyira a tested hogy kitudjon elegiteni kello keppen,meg nem tudja hogy neked mi a jo,de az is meglehet hogy meg te sem tudod hogy mi a jo neked!Ezert kell ezt te magad kitapasztald,es majd szolj a baratodnak aktus kozben hogy mit is szeretnel es hogyan! A masodik lehetoseg,ami kicsit nyers,viszont ugyanugy lehet igaz mint az elso: lehet hogy nem egymasnak vagytok teremtve,es ezert sem tudjatok kielegiteni egymast (jelen esetben o Teged)!Sok ilyen par van,hogy egymas mellett nagyon boldogak,viszont az agyban nemtudjak annyira jol erezni magukat egymas mellett mint egyebkent! De azt is megsugom hogy az ilyen parok legtobb esetben nem tartanak sokaig,mivel sokat szamit a szexualis eletetek is,es ha nem vagytok megelegedve egymassal,es semmifele keppen nem tudjatok egymast ravezetni hogy mi jo es mi nem,akkor lehet hogy idovel majd kenytelenek lesztek uj part talalni! De nem en akarok lenni az a szemely aki elarulja hogy valojaban nincs is Mikulas :) en is tevedhetek,viszont csak segiteni probalok! Sok sikert!

Szerintem nem kell megijedned!Persze nem olyan gyakori ez az eset, viszont nem is kizart!Az en baratnom is a baratjaval masfel eve van egyutt es meg nem tudta kielegiteni, a csucsra juttatni! Ket megoldas van az en nezopontom szerint...az egyik hogy a baratod nem ismerte meg annyira a tested hogy kitudjon elegiteni kello keppen, meg nem tudja hogy neked mi a jo, de az is meglehet hogy meg te sem tudod hogy mi a jo neked!Ezert kell ezt te magad kitapasztald, es majd szolj a baratodnak aktus kozben hogy mit is szeretnel es hogyan! A masodik lehetoseg, ami kicsit nyers, viszont ugyanugy lehet igaz mint az elso: lehet hogy nem egymasnak vagytok teremtve, es ezert sem tudjatok kielegiteni egymast (jelen esetben o Teged)!Sok ilyen par van, hogy egymas mellett nagyon boldogak, viszont az agyban nemtudjak annyira jol erezni magukat egymas mellett mint egyebkent! De azt is megsugom hogy az ilyen parok legtobb esetben nem tartanak sokaig, mivel sokat szamit a szexualis eletetek is, es ha nem vagytok megelegedve egymassal, es semmifele keppen nem tudjatok egymast ravezetni hogy mi jo es mi nem, akkor lehet hogy idovel majd kenytelenek lesztek uj part talalni! De nem en akarok lenni az a szemely aki elarulja hogy valojaban nincs is Mikulas :) en is tevedhetek, viszont csak segiteni probalok! Sok sikert!
Tudod, a szexualitáshoz is meg kell érni...16 évesen ne várj csodát... Sok maszti, tanítás, kísérletezgetés, petting...
jajj dehogy ritka :D én augusztusban voltam elõször a barátommal és lám, az elsõ orgazmus csak most szombaton lepett meg :) nekem úgy sikerült h kitartóan izgatott orálisan, de már elõtte is annyira fel voltam izgulva, h úúú :) és még onnantól számítva volt egy negyedóra-20 perc.
A kérdező hozzászólása: de aranyos vagy türelmes leszek...próbálok mindent kipróbálni amit olvastam, amit tanácsoltak egyszer csak összejön ... :)
en is igy voltam. imadtam vele lenni, kozel lenni hozza. de csikloorgazmusom kb 9 honap utan lett, huvelyi meg kb 2 es fel ev utan. a jo szexet tanulni kell. es a lanyoknak nem olyan konnyu elerni az orgazmust mint a fiuknak. legy turelemmel, elvezd, es egyszercsak osszejon, meglatod! ne gorcsolj emiatt. a legtokoletesebb par sem jut el a csucsra minden alkalommal. kiserletezgessetek :)
A kérdező hozzászólása: hm... ha kell szókimondó vagyok.. :) igazából mikor együtt vagyunk maga a helyzet az intimitás hogy olyan közel van hozzám nagyon jó érzés számomra bár fordult már elõ olyan hogy teljesen bennem volt és csak nagyon kicsit mozgott ki be nagyon jó érzés fogott el de csak egy kis idõre.. :S
Az orgazmus nem úgy jön, hogy mikor jutok el odáig és csak úgy berobban. Maszturbálni szoktál? Mert úgy könnyebben tudnád melyek az érzékeny pontjaid...ne csak hüvelyi orgazmust várj, elmehetsz te elötte is simogatással, orálisan kényeztetve a csiklódat is. Lehet a partnered nem figyel oda eléggé rád. Az, hogy jó volt vele eddig is honnan tudod? Miért érzed igy? Ez nem csak a te problémád, egy megfelelö partnerrel sikerülnie kell vagy igy vagy úgy...Az elöttem szolónak teljesen igaza van. Lehet nem vagytok jók együtt. És mennyire vagy szókimondó a szexben? Elmondod mi a jó? Ez fontos. Szóval ne gondolkozz ezen hanem ami jó neked azt szorgalmazd és meglátod meglesz az eredménye. A szex mûvészet, tanulni kell és meglátod 10 év múlva sok mindent másképp csinálsz majd :)
probáld kielégiteni magad el alvás elõtt amikor már nem zavar semmi hasonlo lehet, miel nekem sem volt még, és ez egyáltalán nem ritka dolog a lányok 75%ának nincsen orgazmusa, és ez gyerekkora vezehtehõ vissza azok a jo filmekre amiket nézünk, vagy ha véletlen rányitunk közben a szüleinkre vagy egy mutogatost látunk az utcán ez mind befolyással van az éetünkre
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat és a segítséget bár nekem eddig is jó volt vele ettõl függetlenül csak ennyi idõ után kíváncsi vagyok már rá hogy milyen lehet az ha valaki a csúcson van...
A lányoknál tényleg sok mindentõl függ, hogy sikerül-e eljutniuk a csúcsra. Szerintem legfõképpen adottság kérdése, úgymond ki mennyire született erre. Tanulható persze, de azért rengeteget számít az is, hogy mi zajlik éppen a fejben. Rendkívül fontos a kellõen gyengéd és odafigyelõ partner, aki elsõsorban nem a saját, hanem a másik kielégítésével foglalkozik... Végül pedig az emocionális hátteret említeném meg, nem mindegy hogy szerelmes vagyok-e az illetõbe, vagy egyáltaban véve köt-e valami érzelmi szál hozzá. Ezeket a dolgokat tapasztalataimból és szexuális ismereteimbõl szûröm le: barátnõm fiatal(16), nem maszturbált soha, én voltam neki az elsõ, és mindamellett, hogy mind a két fajta orgazmusra képes, gyakorlatilag az elsõ orális együttlétnél sikerült a csúcsra juttatnom.

16 éves szűz lány vagyok. A barátom is szűz, és már tervezzük az együtt létet.. De kb. fél év múvára. Várom már, csak az a gondom, hogy szerintem nagyok a szeméremajkaim. Baj ez?

Legalábbis ahhoz képest nagy, mint ami a porno vagy egyéb filmekben szokott lenni a lányoknak..Félek hogy igy ott fog hagyni..vagy nem baj-e? Lécci segítsetek hasznos tanáccsal! el?re is köszi pusszika

Legjobb válasz: Szerintem 16 évesen még ne akarj lefeküdni senkivel..

Szerintem 16 évesen még ne akarj lefeküdni senkivel..
Ha nem nez pornot akkor jo neked. viccet felreteve, semmi gond... amig befer a palidnak a farka addig ok :D semmikepp ne valtoztass magadon, mert ha pl lefaragnak belole nem fogod elvezni a szexet.
Ráértek! Amúgy: ha majd emiatt hagy el, akkor meg sem érdemelt. Csak könyörgöm: GYEREKET NE CSINÁLJATOK!
Imådom a nagy szemèremajkakatEz nem visszataszito hanem ètvågygerjesztö Pettingeljetek elötte sokat jol simogassåtok meg egymåst ujjazås puszi ide oda ne fèlj a szerszåmtol jo ize van És a legtöbb fèrfinak meg tetszik a nagy ajkad ha låtnåk
azok akik azt mondják hogy rá értek, egyrészt igazuk van másrészt meg egy nagy hülyeség!!! már 16 vagy és már legállisan is szeretkezhetsz... tele van olyan lányokkal MO akik már 10 évesen tosznak!!! ha szeretitek egymást, akkor szeretkezzetek! csak védekezéssel... jó lenne ha most el kezdenél fogamzásgátlót szedni :)
Sztem teljesen normális kor a 16 év. Én 28 vagyok, de én is 16 voltam amikor elvesztettem és úgy gondolom, ez jó kor. Elõbb még korai, késõbb már gátlásossá tehet... szóval sztem a koroddal nincs baj- bár ez nem kis volt kérdés. Figyi, sztem szeretkezés elõtt ismerkedjetek egymás testével, ne akkor lásson elõször meztelenül, ill simogasson, hogy a kezével érezzen, szépen fokozatosan jussatok el a szeretkezésig. Pettingeljetek és ismerjétek meg, hogy mi hol jó a másiknak. Akkor már tudni fogja, hogy Neked ott miyen. De problémár ne csinálj belõle, el sem hiszed, hogy hány férfinak is ugyanúgy valami gondja van a "szerszámával"... mindenképpen védekezzetek, én hüvelykúpot és gumit ajánlanék az elsõhöz. Dupla biztonság, hidd el, összehasonlíthatatlanul jobb lesz, hogy utána nem kell azon izgulnod, hogy terhes lettél- e. Ennyi idõsen sztem nem kell még fogamzásgátló. Ez egy nagyon izgalmas, szép és megismételhetetlen idõszak mindkettõtök életében, élvezzétek ki szépen, lassan minden percét:-)
dehogyis baj...ez nem lesz probléma ha szeretitek egymást...meg ha meglesz a kellõ hangulat, nem fogja azt figyelni h úristen milyen a szeméremajkad...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek aki válaszolt és a sok hasznos tanácsért:-) ! Amúgy szedek fogamzásgátlót, de nem azért mert elõre készülök erre, csak vészegény vagyok, és az orvos felírt nekem hogy szednemkell.. szóval a védekeztéssel nem lesz semmi baj:D

Én egy 16 éves lány vagyok, van egy barátom és elszeretném vele veszteni. De kiskorom óta van egy kellemetlen szagú fehér folyásom ami a havi vérzésem előtt elmúlik aztán nagyobb mennyiséggel visszajön, mit tegyek?

Próbálkoztam azzal h keresek rá házi gyógymódokat de nem sikerült semmi? Persze nagyon szégyellem a barátom el?tt ezt bevallani, és nem tudom hogy csináljam hogy ne vegye észre? Ha gomba akkor azzal itthoi beavatkozással tudok kezdeni valamit? Hogy jobban leírjam: Fehér szín? váladék, kellemetlen szagú, van amikor s?r?, sokszor jön nagyobb mennyiségben.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mindenképpen menj el vele egy nõgyógyászhoz. Kérd meg valamelyk barátnõdet, vagy anyukádat, hogy kísérjen el, ha nem akarsz egyedül menni. Az ilyen házi gyógymódokkal (úgy, hogy azt se tudod, tudjuk mi ez) többet árthatsz, mint használsz. Sok sikert és ne aggódj, a nõgyógyászati vizsgálat miatt! :)

Szia! Szerintem mindenképpen menj el vele egy nõgyógyászhoz. Kérd meg valamelyk barátnõdet, vagy anyukádat, hogy kísérjen el, ha nem akarsz egyedül menni. Az ilyen házi gyógymódokkal (úgy, hogy azt se tudod, tudjuk mi ez) többet árthatsz, mint használsz. Sok sikert és ne aggódj, a nõgyógyászati vizsgálat miatt! :)
Szia! Szerintem menj el nõgyógyászhoz, a házi patikák nagyon szépek és jók, de jobb lenne ha szakorvos látna. Fel fog írni valamit és pár héten belül megszünik. Szép együttlétet!.))
Menj nõgyógyászhoz, nekem is volt már hasonló, kaptam rá kúpot, öt napig kellett használnom, és huss, elmúlt. Remélem a terhesség elleni védekezésre is gondolsz!!!!
De, az elsõnél is teherbe eshetsz még akár úgy is, hogy nem benned megy el, hanem elõtte kiveszi, mert az elõváladék is tartalmazhat spermiumot.
En megbocsajtom a kerdojeleket, de sokat segit, ha egy kerdo mondatot fogalmazol ele. Nem tudom hany eves vagy, de ideje lenne egy nogyogyaszati vizsgalatnak. Valoszinuleg amugy csak a feher folyasodrol van szo, ami minden nonel normalis, gombas fertozessel 100%, hogy nem tudtal volna ennyi ideig egyutt elni, az ennel sokkal kellemetlenebb. Ha nem jo szagunak talalod a folyast, fordits nagyobb figyelmet az intim higieniara - hasznalj intim mosakodogelt, nap kozben pedig tisztasagi betetet. De a legtutibb az, ha elmesz egy nogyogyaszhoz, o sok kerdesedre tudna valaszt adni.
Szia! Azt en irtam, arra ertettem, hogy a gomba nagyon kellemetlen, viszket meg minden, egy-ket nap utan is komolyan elviselhetetlen, legszivesebben kivakarnad a vilagbol a nemiszerved, annyira irritalo, szoval ezert tartom elkepzelhetetlennek, hogy valaki gombaval eljen huzamosabb ideig. Ettol fuggetlenul fertozes meg lehet, bar tovabbra sem ertem, hogyha evek ota fennall az allapot, miert nem fordultal meg orvoshoz? Eleg nagy vagy mar. (aranyrontasra gyurok, tok haszontalan valaszokat adok, lepontozni tessek!)
A kérdező hozzászólása: Volt egy olyan válasz, hogy ha gomba lenne akkor nem tudtam volna vele eddig élni. De miért nem? Ezt mire érted?
A kérdező hozzászólása: Persze hogy gondolunk:) De én úgy hallottam hogy még az elsõnél nem eshetnék teherbe. De persze mindeggy mert úgy is védekezünk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek:D
A kérdező hozzászólása: Voltam nõgyógyásznál! Kaptam kúpot és egy kenõcsöt de nyoma sincs gombának vagy valami fertõzésnek, hanem ez egy egyszerû fehér folyás volt.:) De egy tuti soha többé nem megyerk nõgyógyászhoz mert egy rohadt pedofil volt:S 3 nap mulva el is mult:) Jah és annyira féltem h mien lessz pedig egyálltalán nem is fájt elveszteni!!!:) Köszönöm a segítõ kommenteket sok puszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!