Találatok a következő kifejezésre: 16 éves lány vagyok. A (327 db)

16 éves lány vagyok a barátommal már 1 hónapja probálkozunk a szexel ö élvezi én is élvezem de én nem tudok elmenni mindig érzem hogy jó jó de nem anyira miért van ez? L/16

Legjobb válasz: Huh, a lányok többségének azért komoly idõ szükséges, hogy elmenjenek (új partnerrel gyakran nem is tudnak, csak pár hónapi gyakorlás után). 16 évesen fiatal és tapasztalatlan vagy a "biztos" elmenéshez, és ne is akard siettetni (ha már "jó", az egy jó jel, jön majd az magától - esetleg gyakoroljatok, jelezz vissza a partnerednek, ha valami jó).

Huh, a lányok többségének azért komoly idõ szükséges, hogy elmenjenek (új partnerrel gyakran nem is tudnak, csak pár hónapi gyakorlás után). 16 évesen fiatal és tapasztalatlan vagy a "biztos" elmenéshez, és ne is akard siettetni (ha már "jó", az egy jó jel, jön majd az magától - esetleg gyakoroljatok, jelezz vissza a partnerednek, ha valami jó).
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget végre nem egy nyomorék írt ...
Én 18 éves nõ vagyok és eddig egyszer sem sikerült elélveznem pasival. Valahol azt olvastam, hogy a nõk 30%-ának sosem volt orgazmusa szex közben. Általában a barátnõiknek is csak azt mondják, a pasival pedig eljátszák. Persze ha magadnak csinálod az más, vagy a pasi orálisan. Úgy meg van a csiklós orgazmus.
Azt se felejtsd el, hogy soha ne aggódj amiatt szex közben, hogy " jaj mikor fogok elmenni "
Azért meg kis csipszar vagy! Elõbb nõjél fel, közben ne legyél lusta megismerni a saját testedet, és csak utána dugjál!

16 éves lány vagyok. A pasimmal már 1éve együtt vagyunk, még nem volt köztünk szex. De ő akarja. Én is akarom, de azért féltek. Néha azt érzem hogy nagyon fiatal vagyok még ehhez, néha pedig már úgy érzem hogy már kész vagyok rá. Mit tegyek?

Azt szeretném ha segítenétek. Nem tudom hogy mit tegyek....?

Legjobb válasz: Hallgass a szívedre!Ha nem akarod,ne csináljátok,ha úgy érzed készen állsz rá,akkor hajrá!Védekezni el ne felejtsetek!;) Sok sikert!

Hallgass a szívedre!Ha nem akarod, ne csináljátok, ha úgy érzed készen állsz rá, akkor hajrá!Védekezni el ne felejtsetek!;) Sok sikert!
Érthetõ, hogy félsz, de ha már egy éve együtt vagytok, gondolom szeretitek egymást és megbíztok egymásban. Ha pedig komoly a kapcsolat nem hinném, hogy korai lenne a szex. Azért ennyire nem korfüggõ a dolog.( Jó azért ne 13évesen)DE 16évesen egy komoly kapcsolatban nem korai. Beszélgessetek errõl ha neked az segít, de ha kívánod és készen állsz rá akkor semmi akadálya az együttlétnek. A védekezésre figyeljetek oda, és akkor semmi baj nem lehet. Remélem szép lesz az elsõ. :)
Nem fogom azt mondani, hogy ha már együtt vagytok egy éve, akkor itt az ideje. Nem értek ezzel egyet. Miért lenne itt az ideje, honnan tudják azt mások? Akkor van itt az ideje, amikor igazán, õszintén, magad miatt, kétségek nélkül akarod. Amikor nem a barátodnak kell rábeszélnie, hanem annyira kívánod, hogy már te magad mászol rá, hogy végre együtt legyetek, amikor már a falat kaparod a vágytól iránta. Amíg ez az idõ el nem jön, addig teljesen nyugodtan várhatsz a fenekeden, mert csak kíváncsi vagy, ami meg normális. Nem kell, hogy bárki rábeszéljen arra, amit nem akarsz, mert csak a barátod akarja.
Nem kell rá felkészülni, egyszer ha együtt lesztek egy ágyikóba akkor majd megy minden szépen magától:)
Szerintem 16-évesen már nem vagy fiatal a szüzességed elvesztéséhez. Pont normális 16-évesen elveszíteni. :) 14/F
Ja es anyad apad mit szólna ?! Azt hogy: de jo a lanyunk mar tul van ?vagy mi?!am ez a jarasodon islehet latni asztan ezt!
Szia !lehet hogy mar keso amit írok , de neeeeee ted ezt meg! 1 ev mi az semmi egy lepke fing! 16 evesen nem vagy meg semmi! Inkabb legy turelmes! Latod a nagyoknal is van hogy 1 ev utan derul ki hogy nem megy nekik a kapcsolatuk ! Szerintem a lelkednek se lesz ez jo... ! 20 evesen eszedbe jut hogy nagyon hulye voltal! Lehet hogy nem is az lesz a ferjed aki most van neked! Legyel mar eszes egy kicsit! Vard meg a 18 legalabb!
Ja, törvénybe van iktatva, vagy mi, hogy utána már ciki...
Nos, sztem is pettingeljetek elõtte! Megismeritek egymás testét, minden rezdülését. Kielégülni ugy is lehet, SÕT KELL IS! És ha már gyakoroltatok egy párszor, egymásra vagytok hangolódva, mehet tovább. Igaza van az elõttem irónak, gumi mindig legyen nálatok! És egy észrevétlen átmenettel már lehet is élesben folytatni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi tanácsaitokat!
Szia. Én azt tudom tanácsolni, hogy ha igazán szereted, ne félj, az se biztos, hogy fájni fog. Ha a kapcsolatotok elért a pontra, kész vagy rá. Én is ebben a helyzetben voltam, és én túl sokáig húztam a félelmeim miatt... te ne tedd ezt, mert rámehet a kapcsolatotok!
Áthidaló megoldásként pettingeljetek. Nem csak, hoyg megismeritek egymás testét, reakcióit, de ez ki fogja elégíteni a szex iránti kíváncsiságod, mégsem drasztikus dolog, és a barátodat is "lenyugtatja" egy idõre. Amíg nem érzed száz százalékosan azt, hogy minden gátlásod szertefoszlott, és õrülten kívánod magát a szexet, é scsak valami homályos érzés tör fel Benned idõnként, amit lehet, hogy csak az okoz, hogy már mindenki más szexel, csak Te nem (ami nem igaz) - addig úgysem lesz jó. Szánjatok a pettingre, kézzel kielégítésre, orális szexre heteket, hónapokat. Nagyon fontos a kölcsönösség, a barátod is juttasson el az orgazmusig. Persze óvszer legyen Nálatok, hogy ha elragad Benneteket a hév, ne legyen baj belõle! De ne félj kimondani az érzéseidet, hogy ez most jó vagy nem jó, ne hagyd, hogy csak "megtörténjenek" Veled a dolgok- amit nem vagy nem 100 százalékig akarsz, arra mondj nem-et. Utólag bepótolni még mindig mindent lehet, de ha beleméyg valamibe, amit nem is akarsz igazán, és szar lesz, azt utólag nehezebb helyrehozni.
Ha úgy érzed akkor még nem vagy kész.Semmit ne tegyél, majd felnõssz valamikorra.

Én egy 16 éves lány vagyok a problémám az hogy mostanában már folyamatosan elvörösödök akármi miatt Szerintetek mit tehetnék?

Ez a dolog egy éve kezd?dött amikor gimis lettem úy kezd?dött h vmi egyszer elpirultam és aztán egyre többet ás mostanra már nem tudom kontrolálni, ez a dolog elszomorít mert imádo beszélgetni és szerepelni.Igazából eléggé szorongok...

Legjobb válasz: Imádsz szerepelni, és beszélgetni, mégis szorongsz? Ez kissé ellentmondásos.

Imádsz szerepelni, és beszélgetni, mégis szorongsz? Ez kissé ellentmondásos.
Csak annyit tudok mondani, hogy mindenki (legalábbis sokan) átesik ilyen korszakon. Kinek több, kinek kevesebb ideig tart. (Nekem kb 15-18-ig tartott)Ne keseredj el, el fog múlni!
A szorongásod, a beszélgetéseiddel probálod leküzdeni!probáld magad megismerni, ne tegyél olyat az életben, amit nem akarsz megtenni, persze mások kedvéért:)
én midníg is szerettem az olyan csajokat akik könnyen zavarba jöttek, az aranyos:)
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszadónak: Régebben szerettem szerepelni és beszélgetni és mostanra már nem merek mert félek ettõl a dologtól!! Valóban sokan átesnek ezen?most egy kicsit jobb:) Köszönöm
tudod mi a jó szex titka? hogy ezeket vele beszéled meg.
Miért mi mondjuk meg, hogy mikor hagyd neki?? Te ezt akarod? Szerintem nem! Akkor kellene hagynod, ha magadtól tudod a válaszokat, nem tõlünk kérded. Ha érett lennél már rág nem kérdeznél ilyen hülyeséget, hogy fájni fog-e. HONNAN TUDJUK? Talán te is tudod, van akinek fáj, van akinek nem. A pasi szerintem meg egy tuskó ha szûz lányt az elsõ héten rá akar venni erre. Szerintem nem kellene vele lenned, mert csak a friss tested kell neki, és még ezeket a dolgokat sem mered vele megbeszélni!!
2 hete jársz vele???és még nem volt???egy igazi gentlemen a srác, h ilyen sokáig várt.a válasz az h 2 hét azelöt kellett volna h megkapjon a srác ami illeti öt, gondolom még a fiatal kor miatt nem kért.2dik kérdésedre válaszolva:minél jobban fel leszel izgulva és ugyanakkor ellazult, annal jobb lesz az elsö. igyál egy kicsit rá
Lehet csak szexre kellesz neki szóval szerintem várj.
Nem úgy tûntök mint ahol mindkét fél szereti a másikat.
hiába mondunk akármit, nem lesz olyan jó ha ezeket vele nem beszéled meg...márpedig vele kéne, ha félsz hogy fájni fog, legyen óvatos, bár gondolom ennyi esze csak van neki is. ha nem hagy jó sok idõt hogy felizgulj, ügyetlen ( mint az én elsõm volt anno) akkor még jobban fog fájni. szex közben se félj folyamatosan kommunikálni vele, hogy mi jó, mi rossz, mit érzel mert különben tényleg nem lesz semmi extra. se az elsõ se a tizenötödik.. ezt sok pár nem tanulja meg, hogy beszélni kell a szexrõl fõleg a lányoknak amíg éretlenebbek..mert mindenhova kiírják a kérdést csak annak az embernek nem teszik fel akivel megoldhatnák.. azt, hogy mit kell csinálnod szintén nem értem miért nem tõle kérdezed? vele készülsz lefeküdni, neki kéne tudnia mik a gondolataid ezzel kapcsolatban.. õ fogja tudni neked megmutatni, hogy mit csinálj vele, mit csinálj szex közben..nem kell félned semmitõl mert a szex jó, nem egy betanulandó dolog, azt csinálod ami jól esik mert az a lényege hogy tök jó.. elsõre nem fog összejönni de majd egyre jobb lesz. ez nem egy olyan dolog amirõl olvasol, megtanulod és csinálod..nem így kell nekiugrani. ha volt már köztetek más (simi, csók, meztelenség, orális stbstb) akkor nagyjából csak van fogalmad róla, hogy mit kell csinálnod. szóval sok új nem lesz benne.. elsõre szerintem csak élvezned kell, hogy kényeztet..vagyis ez lenne a normális, utána már póz, kedvfüggõ hogy mit "kell" csinálnod.
Sosem értettem, hogy a hozzád hasonlók miért szexelnek. "De õ már a szexet tervezgeti." Minek kell azt tervezgetni? Spontán kellene jönnie, az a jó. Egyébként ez valamilyen szinten érthetõ. A legtöbb 19 éves, akit ismerek, szintén sokat gondol a szexre szüzességtõl függetlenül is, és már akkor arra gondolnak, amikor két órája vannak együtt a lánnyal.. "Mikortól hagyjam neki?" Ezt neked kell tudnod.. Miért mi döntsük el helyetted? Amikor jól esik. "Fájni fog az elsõ?" Igen, fájni fog, de még senki sem halt bele. "Nekem mit kell csinálnom majd?" Ellazulnod, és az ösztöneidre hallgatnod.. Tényleg ötleted sincs? Ez így elég furcsa nekem. "Félek." Pedig nincs mitõl. A szex nem halálos, sõt, az egy király dolog.
Mi a barátommal ugyanilyen felállásban vagyunk együtt fél éve. Még mindig nem feküdtünk le egymással, mert tizteletben tartja, hogy én még nem akarom és nem iserõlteti. Én ezért nagyon hálás vagyok neki, és tudja is. Petting van, de azt is úgy amilyen tempóban nekem jó.
Ha te félsz tõle, és nem akarod akkor nem kötelezõ.Én akkor se feküdnék le valakivel ilyen rövid idõ alatt, ha nem lennék szûz.Beszéld meg ezt vele, mondd el a félelmeidet, ha szeret(bár ilyen rövid idõ alatt nem hiszem)akkor tud várni, ha pedig nem , csak a tested kell neki.
Ja és még annyi, hogy ha nagy a szerszám, akkor fájni fog!
Hát ha félsz, akkor nem igen vagy rá felkészülve. :) Persze ezt te is tudod. Döntsd el hogy egy romantikus és szerelmes élményt akarsz, és akkor mondd meg neki hogy várjon. Addig marad az orálozás. Ha pedig túl akarsz rajta esni minél elõbb, akkor csak feküdj le hanyatt pucéron, és nem kell csinálnod semmit.
"Mikortól hagyjam neki?" Ne hagyd neki soha. Csak akkor szexelj ha azt kívánod testeddel-lelkeddel.

16 éves lány vagyok a barátom 20 ezért az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám. Dee végülis most járunk és nagyon szeretem de hogy mondjam el hogy nem az igazi apám és hogy én is hazudtam neki?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést..."az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám" ez hogyan függ össze? vagy csak én vagyok nagyon fáradt? o.O amúgy meg szerintem is megérti hogy hazudtál neki....márha kiderülnek az indokok elõtte....mert én most megelõlegeztem magamban egy jó magyarázatot a mostani helyett

Nem értem a kérdést..."az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám" ez hogyan függ össze? vagy csak én vagyok nagyon fáradt? o.O amúgy meg szerintem is megérti hogy hazudtál neki....márha kiderülnek az indokok elõtte....mert én most megelõlegeztem magamban egy jó magyarázatot a mostani helyett
Mond meg nyugodtan.Hogy nem engedte volna az egészet. Megfogja érteni
Most ezt nem értem, hogy miért kellett eddig titkolni?
hármas. Tényleg ha fáradt vagy feküdj le. Majd én elmondom neki. Miért kellett elmondani az elsõ randit? Apád vagy nevelõ apád ráér megtudni, hogy van egy srác. Az elsõ randi amúgy sem esküvõ. Ott nem történik semmi, csak jópofáskodás és ismerkedés. Aztán mondhatod apucinak, hogy milyen jópofa srácot ismertem meg. Hazudni viszont csúnya dolog. Mindig utolérnek. Ráadásul olyan dologban aminek semmi értelme. Nincs értelme.
én sem értem mi értelme annak a mondatnak..bocsi valaki elmagyarázná?
tehát az a lényeg, hogy a nevelõapád azt mondta, hogy õ az igazi apád, és te sem cáfoltad ezt meg? Nem kell errõl magyarázkodnod, hiszen attól, hogy õ a nevelõapád, még lehet az igazi, rendes apád. A régi rendetlen volt, mert nem õ nevel :)

Átmenjek hozzá? 16 éves lány vagyok. A barátnőm a délután itt volt nálam. és valahogy elkezdtünk csókolózni. Azt mondta ha van kedvem menjek ma este át 10 körül és fojtathatjuk.

Sose gondoltam hogy lánnyal is kipróbáljam de most úgy érzem hogy szeretném és kívánom is csak azt nem tudom helyes lenne e. légyszi csak normális válaszokat. sürg?s

Legjobb válasz: Vegyétek fel kamerával...

Vegyétek fel kamerával...
Szerintem helytelen, de ha akarod...Picit Offosat mondok most, de erdekes, hogy ez csajoknal aranylag elfogadott, ellentetben fiuknal mar mekkora homarok...
Szerintem is próbáld meg, fiatal vagy, csak új dolgok kipróbálása, teherbe sem eshetsz, és lesz egy jó estéd.:)
sok off lesz ennél a kérdésnél, viszont én azt mondom tedd meg. Késõbb bánni fogod ha nem teszed meg. Nekem van csaj ismerõsöm aki szexelt egy másik csajjal, mondta hogy nem volt az igazi, jobb férfival, de ha sose próbálja ki, akkor ez után vágyott volna egész életében.
menj at...s holnap reggel mondd el milyen volt:) de most komolyan
Szerintem ahogy érzed, sajnos szerintem itt mi ebben segíteni nem tudunk, Ha élvezted akkor nem látom akadályát.
menj át! veszíteni valód nincs:)
Menj át semmit nem fogsz megbánni!:D Énis szivesen kipróbálnám 16/L Mondjuk.. A fiúknál énse értem, hogy mér gáz ez...:/ A fiúk talán jobban szégyenlik ugymond ezt a dolgot.. és férfiatlannak érzik magukat töle.. a nök meg nem érzik ugy hogy ettöl ök most nem nök..:)
Áh ha inkább egy fiúval csinálnád dobj egy levelet:)
Nem, nem helyes.
A homoszexuális az egy szexuális beállítottság. A leszbikus és a b*zi is az.
Jó szórakozáat, és már nagyon kíváncsiak vagyunk hogy mi történt! Írj minél hamarabb!!! :D
ma 22:22 Valószínûleg van szobája, aminek valószínûleg van zárható ajtaja, és a kedves szülõk valószínûleg nem sejtik, hogy a kislányuk leszbizni hívta át a barátnõjét. :)
A kérdező hozzászólása: na sziasztok. voltam a barátnõmnél és fantasztikus másfélórán vagyon túl. nem hittem volna hogy ez ilyen jó lesz :)
Mit csináltatok?
tegnap 23:58 Mesélj!!! :) Amúgy: Mindketten élvezitek, senkinek nem ártotok, Nem lsz bajotok tõle, akkor meg miért problémáznál rajta hogy kinek tetszik?!!!! Ez a nõi szabad tüzesség ami átzavar ahhoz a másikhoz! Ez inkább szexi és imponáló, mintha elfojtanád és rágódnál rajta!
mesélj h milyen volt, mit csináltatok, elélveztél e:D
kamuuuuu..ha nem kiverem.
Szerintem, teljesen normális ez egy 16 éves lánynál! Az én mostani barátnõm aki most 17 éves is próbálta anno a barátnõjével, és én sem ítélem el! Természetesen akkor még õ nem volt velem! 18/F
és ? mivolt?
meny oda hozzá csólold meg szerintem ki kell próbálni 1 szer
mi volt?
hol vannak a 16 éves barátnõd szülei este 10kor, hogy át mer hívni dugni? ha ilyen bátran felajánlotta, valószínûleg nem te lennél az elsõ. ne menj, még elkapsz valami nemi betegséget.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:42 én vagyok az idioóta te barom ?XDDDDDD a leszbikus az a lány a homoszexuális az a fiú tehát b*zi :D valaki adja már meg az igazam xD
már huncudkodhatnak?:)
20:56: nincs kedved inkább szexelni?:D
...:DDD DE van xD:D De van barátom bocsi.. és még szûz is vok:) ))
Háát én is dilemmáznék rajta az tuti... helyesnek nem mondanám, de bajod gondolom nem lesz tõle. Nekem is eszembe szokott jutni, hogy kipróbálnám lánnyal, de ha ott lennék lehet már nem merném. :D
menj xD nincs gáz még ha csókon kívûl más is megtörténik, jobb egy "leszbi" mint egy "homoszexuális"
Felállítottátok az egyenest...
Én átmennék. :D L/19
Na hogy döntöttél?:D
A kérdező hozzászólása: úgy döntöttem átmegyek. de nem tudom mit vegyek fel.....meg nagyon izgulok milyen lesz
Mind1 mit veszel fel, úgyis lekerül :)
Ha végeztél, utána írd meg, hogy milyen volt. Kíváncsi vagyok rá. A barátnõd hány éves?
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:10 a leszbi is homoszexuális, te idióta -.-'
jó szórakozáást:)
na megvolt? milyen volt?

16 éves lány vagyok. A nagyajkaimról a bőr elkezdett hámlani és néha viszket is. Nagyon meg vagyok ijedve, nem tudom milyen betegség ez. Mi lehet a bajom? Itthon lehet kezelni valamivel?

Legjobb válasz: Szerintem menj el nõgyógyászhoz, lehet hogy összeszedtél valami fertõzést egy nyilvános wc-n. Lehet gombásodás például, arra az orvos felír kenõcsöt és hamar rendbejössz!

Szerintem menj el nõgyógyászhoz, lehet hogy összeszedtél valami fertõzést egy nyilvános wc-n. Lehet gombásodás például, arra az orvos felír kenõcsöt és hamar rendbejössz!
A hámlás szerintem nem biztos, hogy összefügg a hüvelygombával. Jobb nem kísérletezni, menj el nõgyógyászhoz!
Miért akarod otthon kezelni? Azért van az orvos, hogy megállapítsa mi a bajod. Lehet, hogy valami teljesen más és csak rontassz a gomba elleni kezeléssel. Menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Canesten Kombival nem lehet ezt kezelni?
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszönöm a választ!:)
Kérdezõnek: ne kísérletezz otthon. Menj el orvoshoz, õ majd megmondja, hogy mit tegyél.
1. válaszoló vagyok. Az a gond, hogy otthon nem tudod megállapítani, hogy pontosan mirõl van szó. Ezért kell, hogy orvos lássa. Ne aggódj a vizsgálat miatt! Jobbulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

16 éves lány vagyok. A barátommal ruha nélkül pettingeltünk.2 hete nem jött meg és fáj a hasam és fehér folyásom van. Lehetek terhes?

Ezenkivül 4 hete köhögök és az orrom bevan dugulva és folyik.

Legjobb válasz: Vegyél egy tesztet és kiderül.

Vegyél egy tesztet és kiderül.
Valószínûleg nem vagy terhes. Ezek közül csak az utalhat terhességre, hogy nem jött meg. Az pedig lehet felfázástól. Ugyanakkor a 2 hét az elég hosszú idõ, úgyhogy én a te helyedben felkeresném a nõgyógyászom!
Szia! Én inkább felfázásra gyanakodnék. Nincs gyakori vizelésed? A hasfájás lehet mensi miatt és baba miatt is. Fehér folyás inkább felfázás esetén, vagy gyulladásnál. A köhögés és az orrod meg megfázásszerû. azért jó lenne, ha elmennél dokihoz, biztosabb választ fog adni, és megnyugtat.
A hasfájás és a fehér folyás nem kifejezetten terhességi tünet, sokkal inkább az erõs mellfeszülés, hõhullám, émelygés, bár azt lehet, hogy még akkor sem éreznéd, ha esetleg terhes vagy, mert korai lenne. A köhögésnek köze nincs a terhességhez szerintem, lehet, hogy csak azért nem jött még meg, mert megfáztál. Attól, hogy szûz vagy, még összejöhetett egy gyerek, ha a spermium az ujjon keresztül bejutott a hüvelybe, de szerintem nagyon kicsi rá az esély, szerintem 95%-ban tuti, hogy nem vagy terhes. Azért vegyél egy tesztet, de 16 évesen még sokszor össze-vissza jön meg.
Hasfájás utalhat rá, de a fehér folyás valami fertõzésre is utalhat. Menstruáció kiszokott maradni ha valakinek cisztája van stb. Fehér folyás lehet gombás fertõzés stb. Ha teszteltél és negatív/pozitív, akkor fordulj orvoshoz! Utolsó válaszoló vagyok.
A kérdező hozzászólása: Ezek a jelek jelenthetik azt?Sok választ szeretnék!
Tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Szurkolok, hogy ne legyél babás! Utolsó válaszoló vagyok:)
Ha szûz vagy is lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Ja és még szüz vagyok!
Ha az ujjával felkerült az ondó akkor lehetséges, tesztelj! De ha nem ment a kezére, akkor szerintem nincs okod aggódni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Szerencsére megjött a menszeszem és arcüreg gyulladásom van!

Hogy is kezdjem? .16 éves lány vagyok, a külsőmmel minden rendben, a koromat is meghazudtolom, mind külsőleg, mind gondolkodásilag. Azonban.

Sok barátom lehetett volna, de eddig sosem mertem belevágni egybe sem.. Van most egy fiú aki komolyabban tetszik, de ? 21 éves és nagyon jól néz ki.. ÉS tetszünk egymásnak, de viszont tudom, hogyha összejövünk, sor kerülne arra is, hogy na akkor le a ruhával.. Viszont én még tartok ett?l.. Szégyenl?s vagyok, és félek hogy nem felelnék meg neki, hogy nem vagyok neki elég.. Sokkal szebb lányokkal foglalkozott eddig, és nem is értem mit szeretne t?lem.. Magára az egészre készen állnék, csak a körülményekt?l, meg magától a menetét?l félek.. Ezért is inkább úgy vagyok vele, hogy hagyom a srácot, nem kell még pasi, inkább csak elbolondítgatom ?ket.. De viszont rossz, hogy már sok fiút szalasztottam el csak mert nem vagyok megelégedve önmagammal.. Nem tudom mit kellene csinálnom.. Válaszokat várok..

Legjobb válasz: Egyrészt nincs értelme a sextrõl félni, mert akkor történik meg ,amikor te akarod, és a világ egyik legjobb dolga, ami történhet az emberrel, másrészt pedig, ha a barátod szeret, akkor tök mindegy, hogy hogy nézel ki, úgy szeret ahogy vagy, szóval a szégyellõsség szerintem nem egy kapcsolatba való dolog. Amíg ezt nem tudod levetkõzni, addig nincs is értelme kapcsolatba bonyolódni. 25F

Egyrészt nincs értelme a sextrõl félni, mert akkor történik meg , amikor te akarod, és a világ egyik legjobb dolga, ami történhet az emberrel, másrészt pedig, ha a barátod szeret, akkor tök mindegy, hogy hogy nézel ki, úgy szeret ahogy vagy, szóval a szégyellõsség szerintem nem egy kapcsolatba való dolog. Amíg ezt nem tudod levetkõzni, addig nincs is értelme kapcsolatba bonyolódni. 25F
elõzõ a 14-18 is nagy korkülönbség, a 12-16, és a 16-21 is ugyanis más-más korosztály mások az elvárások, te még éretlen vagy, mint a tinik 80-90 % csak a szájuk nagy, de az érettség tulajdonképpen azt jelenti, hogy tisztában van vele mikor minek van itt az ideje, hogy nem kell mindent elsietni, hogy nem fél a szextõl ha az megtörténik, és nem írogat 1000 kérdést mennyire fáj, mennyire vérzik ha elveszti a szüzességét a másik ami nagyon lényeges a pasik ugyanúgy éreznek, mint te és egyátalán nem jó ha bolondítgatod õket, nem csak azért, mert rosszul fog nekik esni, de egy idõ után egy sem áll majd veled szóba, mert már tudják, te csak hülyíted õket Neked még korai a párkapcsolat, ezeket a kérdésedbõl szûrtem le és a kommentjeidbõl, hidd el nem késel el, ha csak 1-2 év múlva lesz komolyabb barátod, a szexrõl meg annyit, tizenéves korban fõként 13-16 évesen még korai, egy párkapcsolat kamaszok között amúgy sem a szexrõl kéne szóljon, nem úgy kell, hogy összejöttök az 2 hónap múlva mikor még nem is ismeritek, szeretitek egymást összefekszetek, ha meg már elég érett leszel a párkapcsolathoz, és a szexhez egyiktõl sem fogsz félni, hanem természetesek lesznek számodra
"nem kell még pasi, inkább csak elbolondítgatom õket.." Na ettõl kicsit más a megítélésem rólad, miért kell hülyíteni a pasikat? Én ezt mindig is nagyon inkorrekt dolognak tartottam. Sok nõ azt hiszi, a pasiknak nincs lelkük, velük lehet összevissza szórakozni. Ez nagyon gerinctelen dolog. viszont te meg attól félsz, hogy megsérülsz, ha valaki meztelenül meglát, tehát te félted önmagad. Amúgy ha teljesen hibátlanul is néznél ki se biztos, hogy "elég" lennél a srácnak, némi rutin, meg tapasztalat se árt, ha van már...
Esetleg várni? Ha ettõl félsz, akkor még nem vagy elég érett, hiába hiszed azt (meg minden fiatal manapság).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Úgy döntöttem, engedek az érzéseknek, megpróbálom vele.. És ha jól megvagyunk és képes rám várni, akkor örömmel leszek vele. De ha nem, akkor mehet amerre lát, majd jön másik..
Nem olvastam az elõzõ válaszokat...na de én is 16 éves lány vagyok és kajak nekem is egy 21éves srác tetszik és én is neki de nem tudunk mit csinálni mert 2 országra lakok tõle..csak mer a hülye szüleim el akartak onnan költözni és én meg nem tudtam mit csinálni na de mind1 azóta beszélgetünk msnen meg telón..de érzem h akarna tõlem vmit :D de nem tom h mit csináljak..:S
találkozzatok nyáron. vagy most, szünetben (mondjuk ha te nem is, õ esetleg el tudna utazni).
De ha te bolondítod a fiukat 16 évesen vagy ahány éves is vagy, mért ne bolondítana ugyanigy téged a 21 éves srác? Talán látja, hogy kicsi és tapasztalatlan vagy ígyhát megteheti, mert te engeded. Szerinted csak úgy tudnád meghodítani ha lefeküdnél vele? Én garantálom neked ha ez megtörténne akkor 1 hét sem kellenne, hogy otthagyjon téged.. Szerintem felejtsd el az egészet
Emlékszem az elsõ fiúmra :D (akibe csak szerelmes voltam de titkoltam végül a barátnõm megmondta neki akkor voltam 14 XD és elkezdtünk barátkozni.....) De segítségedre lehetek mert pszichológusnak készülök nos tehát: játszol a fiukkal, 5 év korkülönbség az igazi szerelmeddel, félsz a testi kapcsolattól, és szûz vagy.... neh haragudj de most egy fiú panaszát írom le neked: "Sziasztok a nevem Ádám és 23 vok szerelmes voltam õrülten egy nálam 4 évvel fiatalabb lányba, viszont idegesített hogy valamikor egy idõpontot mondott nekem hogy na mikor is történjen valamikor meg amikor már közel voltunk ahhoz.... megszólal hogy: - ne, mégse!!!! - én meg ideg voltam mert nagyon szerettem de aztán láttam rá egy héttel hogy csókolózik a haverommal. Aztán rá félórával elmondta hogy csak játszott velem" Szerintem ezen a történeten gondolkozzál el...
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok ilyen, és nem is ilyen fiúk érdekelnek.. A csibészesek, rafináltabbak.. És mivel õk azok, nekem is annak kell lennem.. Akárhogy is, nem bántok meg vele senkit, csak legalább nem unatkozom.. Egyébként ez a fiú akirõl szó volt a kérdésemben, már nincs is meg.. Megszakadt ez az egész ott ahol volt, nem beszélünk már, néha csak. De még mindig sokat gondolok rá. Csak mivel, én eddig az olyan fiúkkal foglalkoztam akik rafkósak voltak, ezért fogott meg ennyire õ, mert õ nem volt ilyen.. Benne is volt egy kis vonno, de õ rendes volt, és egy perc alatt megkevert.. De így alakult.. Visszatérve az elõzõ kommentelõhöz, én nem ígérgetek, meg semmi, én csak elérem hogy jobban érdekeljem, és ha én is így akarom tovább beszélgetünk, ha meg nem, ott hagyom.. Ez lehet másoknak nem tetszik nekem se tetszene, de mi nem magyarok vagyunk, a bátyáim mindig is tiltottak a fiúktól, nem lehet még fiúm stb.. Ezért kellett ezt válasszam, egyikkel sem foglalkozom komolyabban csak elbolondítom õket, aztán ha megunom jön egy másik.. Na meg persze van mikor engem bolondítanak..
Nem értek eggyet veled. Attól eltérõen, hogy a fiúk ilzenek nem jelenti azt h nekünk lánzoknak is olyanoknak kell lennünk. Próbalj meg ne játszadozni a fiúkkal hanem inkább keress valami jobb elfoglaltságot.Úgz beszélsz a róluk mindha valami bábuk lennének és te lehet azt hiszed, hogy nem ártasz senkinek de nincs honnan tudd más mit érez akkor miközben te csak játszadozol velük..
Szia, szerintem gondold át. Ha csak azért jönne össze Veled akkor még várj, de ha tudod, hogy szeret, akkor biztos lehetsz abban, hogy nem fog sokáig kellemetlenül érinteni a téma... ha összejöttök várj 2-3 hónapot, ha még akkor is melletted van és jól kijöttök, megértitek egymást akkor addigra már tudni fogod, hogy vele akarod e majd. Abban biztos lehetsz, hogy ha arra kerül a sor akkor Te is akarni fogod, de ehhez persze az kell, hogy megbízz benne, és ne siesd el! Ha viszont úgy érzed, hogy egyenlõre a kapcsolat is sok akkor ne csinálj semmi olyat amit késõbb megbánhatsz!
fogyókúra rovatban ismerik a nevem. ha leírom hogy Aczél vagyok, és fogadd el amit írok, akkor az elég, vagy mindenképp iszonyat bunkón és bántón kell írnom ahhoz, hogy meg legyen értve amit mondok? mert csak azért, hogy megnyugtassalak nem akarom kifejteni hogy miért lehet jó egy szûz lány. fogadd el hogy ha meghirdetnéd, akkor elég szép pénzt kaphatnál a szüzességedért cserébe, másrészt indoklás nélkül Én írtam hogy ezen nem kell aggódnod, mert vagy érdekesnek fogja tartani a fiú, vagy elfogadja hogy nem feküdtél még össze fûvel fával. engem személy szerint nem érdekel ez egy nõben, de ha értékelni kell akkor nem hátránynak ítélem, hogy velem van elõször. és hidd el, ez a többségre igaz.
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg igazad van, SÕT igaz, viszont szeretném már ha velem lenne valaki, hogy tapasztalatot gyûjtsek, de félek az ilyen dolgoktól..
Hát, döntsd el mit akarsz jobban. Ha valamilyen éretlennek érzed magad (vagyis félsz az elkötelezettségtõl), szerintem ne kezdj bele semmibe, mert úgysem lesz jó vége. Várj amíg készen állsz rá, nem hajt a tatár és világvége sem lesz holnap.
Ekkora problémákat...
16 éves 21 évessel ááh. nem szeretem h ilyeen nagya korkülönbság. én úgy vagyok vele (ÉN!) hogy 14-18 (ink 15) járjanak együtt és 18-24 innen meg mér nem részletezem... Nem a korkülönbség számít hanem hogy MIKOR van a korkülönbség.
Kérdezõ! amíg valamit nem akarsz tulajdonképpen, addig minek foglalkozol vele? ha tetszik akkor keresed vele a kapcsolatot, ha nem keresed nyilván nem is tetszik annyira.
A kérdező hozzászólása: Most nem arról van szó, hogy magától attól félek, hogy valami bántódásom esik, ne értsétek félre.. Utolsó kommentelõ : De én szeretném ha ez a srác összejönne nekem, és keresem a társaságát, csak ha arra gondolok, hogy majd egyszer talán eljutok vele addig, hogy megsimerjük egymást mégközelebbrõl, akkor tartok tõle, hogy nem lennék neki elég jó.. még nem volt dolgom olyan téren senkivel, csóktól tovább nem jutottam el.. Viszont ha eztz a fiút meg akarom magamnak tartani, és komoly kapcsolatot szeretnék vele, akkor sor kell hogy kerüljön arra is.. és én a tapasztalatlanságom miatt aggódom.. Õ neki már volt dolga sok lánnyal ezért gondolom, hogy ha velem lenne nem tetszene neki.. Értitek? Az meg hogy a fiúkat elbolondítgatom ez olyan dolog, hogy a fiúk is ezt csinálják a lányokkal, én miért ne tehetném? Ha hagyja magát bebolondítani, akkor az az Õ hibája.. És mivel eddig még nem volt kapcsolatom, ezért ez jól jött.. ÉS nem, nem bántom meg egyiket sem, mert azért ezeket a fiúkat sem kell félteni.. ;)
aaz utolsó pár sort nem olvastam el.. a szûz lányok nagyon csábítóak, tehát nincs mitõl tartanod.
A kérdező hozzászólása: Én nem így látom? Miért azok? Elvégre még tapasztalatlan, nem tudja mit hoygan, és félénk is.. Míg egy olyan, akinek már volt dolga pasikkal, az már tudja hogy mit hogyan csináljon, és azt is, hogy mi az ami jó lehet a másiknak..
A kérdező hozzászólása: Igazad van.. MAjd változtatok :D amugy még mindig szûz vagyok, és még mindig nem találtam rendes pasit.. Lehet hagynom kéne ezt a képet amit kialakítottam, hogy szerelembõl feküdjek le valakivel.. Az egyik fél úgyis mindig jobban szeret. Többen azt tanácsolták ne érzelembõl veszítsem el a szüzességem, lehet megfogadom és ha lesz egy olyan srác aki tetszik és bízok benne eléggé, engedem hogy sodródjak az árral.

16 eves lany vagyok a baratom pedig 17 lesz majusba. Masfel eve jarunk. Az az erzesem h a szulei azert "tarjak" ot hogy dolgozzon. Mit tegyek?

eggeltol estig dolgozik az abc-ben es nem engedik iskolaba (vagy mivel epitenek hazat ott dolgozik)

Legjobb válasz: Ha a barátod nagyon nem akarja a munkát akk szépen bementek a családsegítõbe és elmondjátok h "szüleim nem engedik h tanuljak. és már most dolgoznom kell" am ha nálunk így menne leköpném anyámékat h dolgozzanak õk. miaz h dolgoztatnak.?!

Ha a barátod nagyon nem akarja a munkát akk szépen bementek a családsegítõbe és elmondjátok h "szüleim nem engedik h tanuljak. és már most dolgoznom kell" am ha nálunk így menne leköpném anyámékat h dolgozzanak õk. miaz h dolgoztatnak.?!
egyet ertek az elottem szoloval!
Ha még csak 17 éves, akkor tanköteles. A tankötelezettség alsó határa már 18 év, nem 16.
Az iskolában nem szólnak érte, hogy nem jár be? Mert ha ez van, akkor a sulinak hivatalból intézkedni kéne. Akár ott is szólhattok. Felháborító, hogy egyes szülõk saját tulajdonú ingyenmunkásként tekintenek a gyerekükre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!