Találatok a következő kifejezésre: 16 éves lány vagyok és (293 db)

Miért utolsó, te mit csináltál 16 évesen? Gondolom forever alone voltál.
Igen, az normális, hogy a szülõ meg akarja védeni a gyerekét a csalódástól, de 16 évesen már nem kell lépten-nyomon a kezét fogni. Nem azt a kort éljük, ahol a szülõk választanak párt a gyerekeiknek. 16 évesen belefér a pasizás normál keretek között szerintem.
Szerintem ne akarják megóvni a csalódásoktól a lányukat. A csalódás kell ahhoz, hogy normális személyisége legyen a lánynak. Ha egy burokban nõ fel, mi lesz belõle, 16 évesen már bõven belefér a pasizás egy lány életébe. Az a ribizli, aki 16 évesen nem csak pasizik, hanem felelõtlenül, vagy érzelem mentesen nemi életet is él.
Próbáld meg velük megbeszélni. Ha ez nem megy, mondd azt, hogy csak a haverod, és tartsd titokban, hogy több is van köztetek.
És akkor 18 éves koromig rá se nézzek a fiúkra vagy mi? 14/l
Szerintem probald meg elmagyarazni nekik a dolgot. Ha nem ertik meg, en is azt javaslom, amit az elso irt. Egyebkent szerintem sincs igazuk. Oke, hogy meg akarjak ovni, de 16 eves lanynal bizhatnanak mar annyira a nevelesukben, hogy tudjak, nem csinal ostobasagot. A rib.nc meg messze nem itt kezdodik, hanem ott, ha valaki minden buliban massal kefel.
Fõleg, mikor 10-11 éveseket látunk smárolni az utcán..
hmm...az a baj, hogy(nem fog tetszeni) de igazuk van:) ) Te 16 éves fejjel komolynak véled az érzéseidet és nyilván azok is, de csak késõbb fogod megérteni mirõl beszélnek a szüleid.Eltelik néhány év, és már tudni fogod mire gondoltak... ha adhatok egy tanácsot próbálj velük beszélni és ne támadásnak vedd amit mondanak, biztos nagyon szeretnek és csak a javadat akarják!!! Az a baj, hogy ebben a korban nagyon "dúlnak a hormonok" és a fiúk általában kevésbé vannak benne érzelmileg ezekben a dolgokban, õket inkább a testiség vezérli.Ezzel nem bántani akarom a barátod, de ez így van. A szüleid csak az esetleges csalódástól és attól akarnak megóvni, hogy idõ elõtt olyan testi kapcsoltban lépj, amit esetleg megbánnál.De ha nem bánnád meg, akkor is ráértek még vele!! Szóval én értelek, hogy mérges vagy rájuk, de hidd el, nem bántani akarnak!
Mit értünk pasizás alatt? Ha azt hogy andalognak naplementénél és elcsattan egy csók esetleg, meg moziba mennek, filmet néznek, beszélgetnek, buliznak (anélkül hogy hülyére innák meg drogoznák amgukat) akkor persze ez kell egy 16 évesnek. Ha azt is belevesszük hogy a parkban, disco WC-jében, vagy akár a saját ágyukban dugnak, na az nem tartozik a normális 16 éves létbe.
oké, én csak próbáltam leírni a véleményem...na meg a szülõk szemszögébõl a dolgot... szerintem teljesen normális, ha meg akarják óvni a csalódástól, hiszen ez a szülõ dolga nem??
Nem, nem voltam forever alone. De nem hiszem hogy az egyedüllét és az orrbaszájba dugunk között nincs középút. Mi a bajod a hozzászólásom elsõ felével. Az való a pasizásból egy 16 évesnek. Nem tudom mikor lett egyenlõ a pasizás a szex-el, de szar ez a világ. Én még büszke voltam rá hogy 18 éves koromra nem kúrták szét semmimet sõt ma is az vagyok. És kapaszkodj meg, a férjem is értékelte, hogy nem ment végig rajtam a fél város.
Orulj neki h csak ennyi;) az en bnomnek gyulolnek a szulei, es ha megtudnak h mi van koztunk ugy elvernek mint a szart...en 15 vagyok o 16 es hidd el teljesen normalis ilyen korban ha van baratod, nem azt mondom h vele fogod leelni az egesz eletedet, valoszinuleg nem õ a nagy Õ, de nincs azzal semmi baj ha jártok egy ideig

16 éves lány vagyok és tetszik a bátyámnak az egyik haverja hogy közeledhetnék felé? Aminek szerintem bátyám nem örülne. Akkor felejtsem el? :S

Legjobb válasz: Hát ha nekem lenne egy 16 éves húgom és haverommal szeretne összejönni én egyáltalán nem ellenezném, sõt örülnék neki:) Inkább egy olyannal jöjjön össze aki nekem a haverom mint olyannal akit el nem tudnék viselni. 17/f

Hát ha nekem lenne egy 16 éves húgom és haverommal szeretne összejönni én egyáltalán nem ellenezném, sõt örülnék neki:) Inkább egy olyannal jöjjön össze aki nekem a haverom mint olyannal akit el nem tudnék viselni. 17/f
Nekem is tetszett már a báttyám haverja... de szerintem valahogy nem nézte jószemmel az egészet... De lehet, hogy a te tesódnak ez még jól is jön mert így legalább tudja, hogy jókezekben vagy :) A lényeg, hogy semmiképpen ne csináld szerintem a háta mögött.Nem kell mindent tudnia de illik tudnia arról ha már összejöttetek .. remélem tudtam segíteni..
A kérdező hozzászólása: és a korkülönbség? 21 éves az sem lenne baj??
Szerintem egyáltalán nem baj!Az én barátom is 21 lesz és 16 vagyok! Talán a tesód még örülne is h többet járna hozzá a haverja :D
vannak akiknél akár 10 év korkülönbség is van..

16 éves lány vagyok és nyáron tervezzük barátommal az eljegyzésünket, de fogalmam nincs, mit vegyek fel. Barátom szerint kisestélyit. Nem túlzás abban menni?

Valaki ha tud ötletet adni hogy mit vegyek fel kérem jelezzen mert fogalmam nincs hogy mit illik ilyen alkalomkor viselni

Legjobb válasz: szia!gratulálok! az én eljegyzésem is 16 évesen volt immáron 10 éve.(azóta 2 gyerekünk is van és összeházasodtunk) én egy egyszerû nyári kosztümben voltam. sok boldogságot nektek!!!

Szerintem nem kell nagyon kiöltözni, ha "hétköznap" pl. farmerben jársz, biztosan feszélyezve érznéd magad kisestélyiben! Csak egy fokkal legyél elegánsabb, mint máskor. Úgy mintha szinházba mennél.
szia!gratulálok! az én eljegyzésem is 16 évesen volt immáron 10 éve.(azóta 2 gyerekünk is van és összeházasodtunk) én egy egyszerû nyári kosztümben voltam. sok boldogságot nektek!!!
Szia! Szerintem nagyon szép dolog az eljegyzés, bár én 17 éves voltam amikor eljegyeztük egymást egyáltalán nem bántam meg. Most 20 éves vagyok, tavaly nyáron volt az esküvõ és most pedig próbálkozunk egy kisbaba "összehozásával" is. Hidd el nem kell az irigy emberekre hallgatni. Bár még nem vagyok sajnos állapotos, de a férjem már úgy viselkedik velem, ráfekszik a hasamra és hallgatja a picit. Hidd el nincs ennél szebb és meghittebb pillanat.
nekem édes kettesben volt az eljegyzésem. Hálóingben ;)
Wow... 16 évesen? Na mindegy... Szerintem nem kell kisestélyi, az tényleg túlzás. Elég egy egyszerübb alkalmi ruha is.
Szia! Elõször is ne hallgass a fanyalgókra, ki tudja, miért nem tudják egyesek megemészteni, hogy akár 16 évesen is eljöhet az igazi... Ha meg nem, fel lehet bontani (de reméljük, erre nem kerül sor) Másrészt véleményem szerint valóban kicsit túlzás a kisestélyi, de ez attól is függ, hogy hányan lesztek, mert ha csak a szûk család, akkor semmi értelme, meg drága is, de ha nagy rendezvény lesz, és úgy érzitek jól magatokat, akkor miért ne? És még egyszer: sok boldogságot, és próbálj meg nem megütközni a sok értetlenkedõ, és sajnos gyakran irigy emberen!
Szerintem 16 évesen az eljegyzés korai. Szerethetitek egymást, és nem kizárt, hogy együtt maradtok hosszú távon, de szerintem nem jó ötlet elsietni a dolgokat! Nem tudom a szüleitek mit szlnak ehhez. A másik oldal, szerintem egy eljegyzés igen is fontos dolog, szép esemény, ami örökre emlékezetes maradm szóval nem túlzás egy kisestélyi persze ez csak az én véleményem.
a ruha mindegy, csak alkalomhoz ill´ö, de lehet jobb lenne azt 4 évvel késöbb. jobban is fogsz mutatni a ruhában, egy lány teste 20 évesen a legszebb (nekem akkor volt) . eddig egy ismerösöm van aki most 40 éves és 16 éves kora óta a férjével van és boldogok, de mennyi mennyi lány , fiu gondolta meg magát 20-25 éves korára hogy nem volt egy másik hapija és csaja sem aztán élni akar még. az én baráti társaságunkba meg suliba ciki volt 16 évesen menyasszonynak lenni, csak azoknál volt max ahol jött a gyerek. 20 éves kor után meg szép dolog már.
Ha szûk családi körben, akkor valamilyen szövetnadrág vagy egy szép szoknya, hozzá illõ világos blúzzal szerintem megfelel. Ha baráti körben történik a dolog (erre is láttam példát), akkor amilyet csak szeretnél, de egyszerû legyen, ilyen esetben a farmer is teljesen jó egy megfelelõ felsõvel. Nagycsaládi rendezvényes eljegyzésre is lehet elég valami sima elegánsabb öltözet (csak ne fekete vagy fekete-fehér), ha nem puccparádéról van szó. Pezsgõs-hidegtálas esküvõutánzatra kisestélyi tényleg helytálló.
Engem 13 évesen kért meg a barátom. :D Még mindíg együtt vagyunk :D
Szia! Még mindig együtt vagytok? Az eljegyzés milyen volt? Végül miben voltál?
A kérdező hozzászólása: szia már megtörtént az eljegyzés
en 1honapja toltottem a 17et es ennyi idos fejjel is azt mondom hogy korai volt....en 20honapja vagyok a baratommal, de megbeszeltuk hogy akkor keri meg a kezem ha erettsegizek, 3ik evfordulon...de te tudod, lehetne tobb turelmetek, mi megvarjuk egymast.
A kérdező hozzászólása: Még együtt vagyunk eljegyzés csak a két szülõ elött történt! eskûvõ még pár év múlva lesz boldogok vagyunk lassan 3 éve
hmm és még most is együtt vagytok? :) kivácsni lennék, hogy mi lett ennek a vége :) rem. h boldogok vagytok.. stb :) .
Az én eljegyzésem a 16. születésnapomon történt. Ünneplõbe öltöztem, mikor a gyûrût az ujjamra húzta a párocskám. Másként meg nem a ruha teszi az eljegyzést. Hanem a szeretet, a kitartás, odaadás, a szándék, hogy egykor el is veszi az ember lányát a párja, hogy kitart.
A kérdező hozzászólása: 18 hónapja vagyunk együtt
Attól függ, hol kéri meg a kezed, hányan lesznek és délután vagy este. Szerintem egy divatos szoknya és egy hozzá illõ szép felsõ megfelelõ. Tényleg korai, de ha a barátod így döntött, és te is, akkor sok boldogságot! Mióta vagytok együtt?
Szerintem annyi a lényeg, h összeöltözzetek a pároddal! És gondolj bele, mikor bejelentitek, mindenki rátok fog nézni, mégiscsak az a fontos, h jól menjetek egymáshoz! Másrészrõl, sztem igenis, van olyan fontos ez az alkalom, h megadjátok neki a tiszteletet :) Magatoknak is.
16 évesen lehet hogy korai, DE nem minden esetben, én nagyon örülnék ha eljegyezne a barátom :) de elõbb suli van meg ilyenek... remélem nekünk is ilyen szerencsénk lesz hogy jó hosszú ideig élvezhetjük egymás társaságát.Sok boldogságot :)
Annak idején ez nem volt meglepõ, hogy 16 évesen eljegyeztek egy leányzót, sõt, aki túl késõn kelt el, arra már megjegyzéseket tettek (nem rosszindulatból).Én is korainak tartom, de ha ti úgy gondoljátok, hogy ez a megfelelõ pillanat arra gogy eljegyezzétek egymást, akkor rajta :) , . Az hogy mit vegyél fel: talán egy világosabb kösztüm is megteszi, amennyiben szeretsz olyat viselni, vagy ha esetleg van egy világosabb kisestélyid, akkor az is megteszi. :) Sok Boldogságot! :)
Szerintem nagy butaság lenne 16 évesen eljegyezni egymást.Rövid az élet, mindent ki kell próbálni.Még élni kell.Ráértek még!
Nem veszitek észre, hogy nem azt kérdezte, hogy korai-e, hanem, hogy mit vegyen fel????
nem hiszem hogy az a lényeg hogy mi van rajtad szerintem 16 évesen még korai
A kérdező hozzászólása: szia! Együtt vagyunk még nagyon szép volt fekete szoknya leopárd mintás blúzban voltam

16 éves lány vagyok, és szerintem bejövök a matek tanáromnak. Mindig nagyon kedves velem, és feltűnően bámul a suliban. Ha egy dolgozatom nem annyira jó, végül mindig 5öst kapok. Már mások is észre vették a jeleket. Mit tegyek? Bejövök a tanáromnak?

Legjobb válasz: Hát az attól függ, hogy neked tetszik-e vagy sem...De ez nagyon veszélyes, tapasztalatból tudom...Mert én is 16 vagyok és általánosban szintén a matek tanárommal voltak ilyen dolgok..."eljavította" a dogáimat és ölelgetett mindig bókolt, stb...Aztán annyit beszélgettünk meg voltunk együtt, hogy beleszerettem, aztán kiderült, hogy csak játék volt az egész...Én azóta is bele vok esve, tehát mindenképpen vigyázz. Fõleg, ha nem tetsziki...Akkor még pici jelét se add annak hogy esetleg érdekel, mert ha õ viszont komolyan gondolná, te meg nem, akkor...

Hát az attól függ, hogy neked tetszik-e vagy sem...De ez nagyon veszélyes, tapasztalatból tudom...Mert én is 16 vagyok és általánosban szintén a matek tanárommal voltak ilyen dolgok..."eljavította" a dogáimat és ölelgetett mindig bókolt, stb...Aztán annyit beszélgettünk meg voltunk együtt, hogy beleszerettem, aztán kiderült, hogy csak játék volt az egész...Én azóta is bele vok esve, tehát mindenképpen vigyázz. Fõleg, ha nem tetsziki...Akkor még pici jelét se add annak hogy esetleg érdekel, mert ha õ viszont komolyan gondolná, te meg nem, akkor...
Nálam csak hasonló helyzet volt.Egy jóképü huszonvalamennyi éves tanárom azért szált rám mert a volt barátnõjére hasonlítok :S
hú, én az elsõ válazoló vagyok...Ha nem tetszik akkor viselkedj vele nagyon ridegen és tényleg el kellene mondanod valakinek, mondjuk az osztályfõnöködnek...Csak itt az lesz a gáz, hogyha a tanár marad, már pedig ez valószínû, akkor nagyon pikkelni fog rád :S Tehát szerintem csak akkor mondd el valakinek, ha a jelekbõl nem ért vagy komolyabban próbálkozna... Lora
Az én véleményem, hogy ne engedj neki mert ez elég kellemetlen szitu!!! Velem is kezdett már ki oktató és borzalom még most is rágondolni, meg látni ahogy bámul!! Ha nem tetszik szólj vkinek aki elõtt titok marad elõször, mert ebbõl nagy baj is lehet!!!
Ja és ha úgy mész oda valakihez, ezekkel a "vádakkal" hogy nem is igaz, akkor is kirugják a tanárt. Én is pedagógus leszek, pl nekünk jóformán tilos bemenni a wc-be, mert valamelyik kölök kitalál valamit és akkor pápá...
Miért pont nyáron teszed a kérdést? Am sztem meglehet ha jól nézel ki.
ez a tanár állására nézvi is nagyon veszélyes... kiderül, kirugják és valszeg máshova sem veszik föl. Ha mégis megtörténik ilyesmi, titokban kell tartani, és esetleg csak azután leleplezni, mikor már nem oda jársz.
Te mit érzel iránta?Mondjuk, az azért jobb lenne, ha korodbeli vagy kicsit idõsebb fiúkkal ismerkednél, a tanárt ki is rúghatják, ha kikezd a tanítvánnyal, fõleg, ha kiskorú (bár neki kellett volna gondolkozni, õ kezdeményezett). Ha zavar, akkor szólj valkinek (szülõk, pedagógus/pszichológus a suliban stb.)
Szerintem is nagyon vigyázz, mert legtöbb esetben inkább csak játszadoznak. Nekem tavaly az egyetemen volt egy tanárom, akit fel kellett kérnem, hogy a volt középsulimban tartson egy elõadást. Meg is tette, az elõadás nagyon szemléletes volt, és azután nagyon nyíltan megmondta, hogy szeretne elvinni vacsorázni, és ha én is benne lennék, akkor együtt is tölthetnénk az éjszakát. Furcsa volt, hogy teljesen nyugodt arccal, semmi idegeskedés nélkül ez közölte velem. Megmondta neki, hogy ez nekem nem fér bele. Õ nagyon normáisan tudomásul vette. Féltem, hogy majd a vizsgákon szivat, de semmi, inkább kedves velem, nagyon korrekt és soha több nem pórbálkozott. Az én esetem jól sült el, de a nagyvilágból hallottunk már elég durva történeteket. Petranova
A kérdező hozzászólása: Sztem olyan 20 évvel idõsebb nálam, és nekem nem tetszik. Azért tettem fel a kérdést nyáron, mert lassan itt a suli, és már most egy kicsit aggaszt a dolog. Petranova, nos én nagyon megijednék, ha csak ezt úgy konkrétan megkérdezné. Szerencséd volt.
Én a helyedben nem próbálkoznék ezzel, mert leginkább csak te égetheted meg magadat. A régi sulimban volt egy tanár, akinek a negyedik hasonló diáklányos esete volt és mind a négy végén az lett az eredmény, hogy mindenki megvetette azt a szemét kis fruskát aki elcsábítja a szegény tanárbácsit a feleségétõl és a négy gyerekétõl.

4 hónapja vagyunk együtt, én 16 éves lány vagyok es a barátom 17, Szerintetek korai a szex?

Legjobb válasz: A sex nincsen idõhöz kötve hogy mikor korai és mikor nem... Nem szabad ezt így megtervezni amikor jön akkor kell mert ha megtervezitek olyan sablonos lesz az egész a spontán sex a legjobb :) 16 F

A sex nincsen idõhöz kötve hogy mikor korai és mikor nem... Nem szabad ezt így megtervezni amikor jön akkor kell mert ha megtervezitek olyan sablonos lesz az egész a spontán sex a legjobb :) 16 F
ha úgy érzitek mind 2en mért ne?just do it! ...de védekezni!!!
Egyetértek :) 17/l
Lehet hogy szerinted régi módi vagyok de szerintem egy lány akkor igazán szép ha addig szûz, ameddig férjhez nem megy!Egyébként meg akkor hogy jönnél a fehér ruhához???Csak mert az a tisztaság jelképe.Ha meg tényleg igazán szeret a barátod megvárja az idõpontot. Ha meg nem akkor nincs semmi értelme hogy odaadd magad neki!ez az én véleményem!:)
nem korai mert nincs idõhöz kötve..de tapasztalatból: nem éri meg elsietni..
A kérdező hozzászólása: köszonöm a válaszokat.:)

16 éves lány vagyok és én vagyok az egyetlen az osziból el akit az anyja nem engedel bulizni és nem enged fiuzni sem. Teljesen úgy kezzel mint egy ötévest. Hogyan tudnám elérni azt hogy anyám megértsen engem és legyen engedékenyebb?

várom a válaszokat

Legjobb válasz: Csak félti az egyetlen kicsi lányát...:) Ülj le vele, és beszéld meg vele, hogy nagyon szeretnél egyszer elmenni a barátnõiddel bulizni. Mondd el neki, hogy kikkel mész, hogy tudja, hogy (remélhetõleg) jó társasággal mész, és nem kell aggódnia, megbízhat benned, vigyázni fogtok egymásra. Hogy könnyíts a lelkén, küldj neki egy sms-t mikor odaértek, és legyél mindig elérhetõ telefonon! Ha a megbeszélt idõpontra hazaérsz, legközelebb már könnyebben elenged. De az sem ciki, ha érted mennek kocsival...

Csak félti az egyetlen kicsi lányát...:) Ülj le vele, és beszéld meg vele, hogy nagyon szeretnél egyszer elmenni a barátnõiddel bulizni. Mondd el neki, hogy kikkel mész, hogy tudja, hogy (remélhetõleg) jó társasággal mész, és nem kell aggódnia, megbízhat benned, vigyázni fogtok egymásra. Hogy könnyíts a lelkén, küldj neki egy sms-t mikor odaértek, és legyél mindig elérhetõ telefonon! Ha a megbeszélt idõpontra hazaérsz, legközelebb már könnyebben elenged. De az sem ciki, ha érted mennek kocsival...
Talán, ha idõben lefeküdnél és hallgatnál rá, lehet, hogy elgondolkozna azon, hogy ne kezeljen úgy, mint egy 5 évest.
Azért a keresõszavaknál is sikerült megragadnod a lényeget...
Vagy esetleg, ha nem kis millió helyesírási hibával írnál...akkor talán korodhoz méltóan kezelne. Mi az, hogy osziból? 20l
Ilyen buta gyerekem lenne, én sem engedném sehova.. Még elmegy, aztán eltévedne hazafele.. :S
02:52 ez az, buzdítsd csak nyugodtan a hülyeségre..... Szegény édesanyja..
Gondolom osztályból.
Ne bulizzon? Ne fiúzzon? 16 évesen?! Hol éltek? Ki nem állhatom az álszentséget. Miért lenne buta? Csak mert olyan a helyesírása, mint a köztársasági elnökünké (sõt, jobb)? :D
Kedves kérdezõ! Ne foglalkozz a sok káráló, keserû válaszolóval. Amikor mi voltunk fiatalok, 16 évesen eljártunk bulizni (mégis normális felnõttek lettünk), elengedtek mindig-az ismert társasággal! Lehet édesanyádnak az a baja, hogy nem ismeri a barátaidat, baráti körödet.
Hogy lehettek ennyire primitívek...csak egy kérdést tett fel, erre meg jönnek a szokásos kötekedõ majmok. Amúgy szerintem is meg kell beszélni nyugodtan, higgadtan a dolgot. A fiúzásról nem is kell szólni, egészen addig, amíg esetleg nem válik nagyon komollyá :) Ha egyszer elengednek, mindenképp korán menj haza, és többször hívd el õket telefonon.
Egyeseknek komoly gondjaik vannak a szövegértelmezéssel... Nem vagyok buliellenes. Szívesen bulizok, iszok, társaságozok. Viszont 16 évesen nem ezt csináltam. És bõven megvoltam nélküle, ember lettem így is, úgy érzem, semmirõl nem maradtam le, hogy nem 16 hanem 18 évesen kezdtem el buliba járni. Mert engem sem engedett anyukám. Akkor utáltam, gyûlöltem a helyzetet. Most már látom, hogy igazából semmi nem maradt ki az életembõl azzal, hogy nem 16 évesen partiállatkodtam. :) A mûvészekkel tisztában vagyok, ismerek párat én is. Úgyhogy a lényeg nem az volt, hogy nem kell meg gyökér dolog buliba járni, hanem az, hogy ha most nem megy, majd késõbb, pár év múlva, akkor se marad le semmirõl....
Off: Nem tartom magamat partiállatnak, de rettentõ visszataszító, ahogyan a "buli-ellenesek" utálkoznak, szélsõséges véleményt alkotnak azokról, akik azt merik írni, hogy szeretnek hétvégente bulizni menni.
Tánc? :) Az nem tánc, hanem rángatózás. A kérdés lényege nem ez volt. Én válaszoltam a kérdésre, te meg offoltál.
Egyébként satnya szellemi színvonaladat azzal is bizonyítod, hogy csak szélsõségekben tudsz gondolkodni: "...igyunk hányásig aztán fetrengjünk benne bulit...". Mégis ki írt ilyet? Számodra ez ugrik be egy buliból? Nem a tánc, zene, társaság, szórakozás? Mert ha igen, akkor én elgondolkodnék a helyedben az életem értelmén. Szánalmas vagy!
00:03: Ha nem írtam volna oda, akkor azzal jöttél volna, hogy biztos egy tanulatlan gyökér vagyok (tehát preventív jellege volt a dolognak). Látom, hogy a mondandóm lényege nem ment át, amin mondjuk nem is csodálkozom. És képzeld, én is járok kiállításokra, színházba, vitaestekre, de attól még képes vagyok elfogadni azt, hogy másoknak meg ez nem tetszik. Tanulj még egy kicsit, mert most nagyon korlátolt vagy! ;)
ÚÚ megjött a napi okos hozzászólás is. :D Kit érdekel, hogy hány diplomád van? :) Bulizz 15 éves korod óta, égj ki. Engem nem érdekel. Igen, sokkal többre becsülök egy kiállítást, mint egy igyunk hányásig aztán fetrengjünk benne bulit. Ismerem a fajtádat lányból is. Undorító kis féreg az összes. :) Na sziaa! Nem vitatkozom.
ma 21:20: Igen, köszönjük szépen a napi modoros gyökér hozzászólást, egy nem felnõttõl. Külön kiemelve persze a kiállítást + könyvbemutatót, hogy még inkább (ál)értelmiséginek tûnhess. Képzeld el, én már 15 éves korom óta heti rendszerességgel bulizom, és még csajozom is, mégsem lett belõlem egy tróger (3. diplomámat kezdem az ország legjobb egyetemén). A heti 1 találkozás pedig téged minõsít, mert annyira leszartad a párodat, hogy még idõt sem voltál képes szánni rá. Egyáltalán minek voltatok együtt? Annyira irritáló a fajtád, hogy hihetetlen...
Az egyik válaszoló szó szerint vette, amit írtam ("élni=bulizni"). Nagyon tudom sajnálni az ilyen korlátolt embert... Amúgy meg ez egyéniségfüggõ. Én már végeztem az egyetemmel de mindig is jobban élveztem egy jó bulit, koncertet, mint egy konferenciát, vagy kiállítást. Különbözõek vagyunk, és 16 éves korban is jogunk van különbözõnek lenni.
Én sem buliztam 16 évesen, a fiúmmal 1 héten egy délutánra találkoztam. Viszont tudtam beszélni, az osztályt osztálynak hívtam, nem oszinak. Most 19 éves vagyok, egyetemista. Egyáltalán nem érzem, hogy lemaradtam volna valamirõl. 19 éves nagykorúként (direkt nem felnõttet írtam, mert annak még nem érzem magam) bõven idõben vagyok élni és bulizni is. Nemcsak akkor élek, ha bulizok. Sõt! Egy kiállításon, könyvbemutatón sokkal inkább élõbbnek érzem magam. :) Ja a fiúzás... 10 hónapja vagyok együtt a mostani párommal. Akkoriban, 16 évesen pont elég is volt az a heti 1 délután...
Hát lehet nem volt anyudnk szimpatikus a fiúd. Mutass be neki pár osztálytársadat, akikkel biztosan elengedne. Csak ne matt részegen menjél aztán haza.:) Amúgy nem értem azokat a válaszolókat, akik ebbõl vérdrámát csinálnak. "Sajnálom, hogy ennyire lelki szegény vagy, hogy te csak akkor élsz, mikor bulizol." Pf.
"16 évesen teljesen megszokott és elfogadott dolog a bulizás. Ez az a kor (és persze az ezután következp), amikor élni kell :) " Sajnálom, hogy ennyire lelki szegény vagy, hogy te csak akkor élsz, mikor bulizol. Nem kell túlozni, meg vicceskedni a csadorral: nem azt mondtuk, hogy semmit sem csinálhat. Nyilván ésszerû keretek között teheti amit szeretne, ez a hormonzavaros gyermek. De ha nektek ez ennyire egyszerû téma, "persze lányom menj, semmi kifogásom nincs" akkor lelketek rajta. Viszont akkor az esetleges következményeit is vállaljátok.
16 évesen teljesen megszokott és elfogadott dolog a bulizás. Ez az a kor (és persze az ezután következp), amikor élni kell :)
Uh, mennyi kolostorban nevelkedett, erkölcsös és tisztán látó ember...16 évesen üljön otthon, amikor a hormonjai tombolnak, jó hogy már nem csadorra köteleznétek. Kérdezõ: szerintem is bizonyítsad be édesanyádnak, hogy nincsen félnivalója, nem keveredsz rossz társaságba. Házibuli címû francia filmet láttátok, kedves indulatos válaszolók?
Biztos megvan ra az oka.

Szuksegem lenne a valaszotokra! Miert? 16 eves lany vagyok es durva kellemetlen szagu folyasom van. Mar 11 eves

koromban elkezdodott de anya azt mondta ez minden nonek van, nincs semmi bajom, de mosanra egyre durvabb. korubelul 4 honapja vesztettem el a szuzessegem es mindig is fajt, es mostanaban rendszeresen elenk piros verzesem van szeretkezes kozbe, es utanna is szokott.nogyogyaszhoz kellene fordulnom, de szeretnem a velemenyeteket kikerni. Koszonom

Legjobb válasz: 11 évesen szexelni? Aztak. urva... Menj nõgyógyászhoz, ha büdös a folyásod, remélem azért védekezel.

11 évesen szexelni? Aztak. urva... Menj nõgyógyászhoz, ha büdös a folyásod, remélem azért védekezel.
Szerintem is menj nõgyógyászhoz, lehet hogy valami súlyos problémád van... És mindenképpen beszélj anyukáddal, kísérjen el...
Ennek a kérdésnek nagyon kamu szaga van.... Túl hülyének tettetted magad, így feltûnõ....
A kérdező hozzászólása: Te vak vagy mondom most vesztettem el a szuzessegem 4 honapja. Csak 11 evesen volt elosszot folyasom. Es en eddig a baratommal fekudtem le csak es nem tudom miert verzek es miert faj.
fertõzésed van, esetleg méhszájsebed is, nõgyógyászhoz kéne menned és a pasid is kezeltetni
Ezzel mindenképpen menj orvoshoz!
Büdös folyás mindenképpen fertõzést jelent. Édesanyádnak csak annyiban van igaza, hogy valamennyi folyása tényleg a legtöbb nõnek van, viszont ez szagtalan és átlátszó/frissen fehér színû, megszáradva enyhén sárgás kell legyen. Ha neked ettõl eltér, az fertõzésre utal. Sürgõsen fordulj orvoshoz, mert már így is ki tudja mióta van ez meg neked, és nagyon durva következményekkel járhat ha hosszú távon kezeletlen.

16 éves lány vagyok és azt hiszem beleszerettem egy 14 éves srácba. Anyukám szerint bolond vagyok és ne kezdjek ki kisfiúkkal. (lent folyt. ) Mit tegyek?

az nem "ciki"? bár én ezt a ciki dolgot hülyeségnek tartom..Egy táborban beszélgettünk és megcsókolt...A csókjai alapján amúgy olyan 18 évesnek tippelném... magasságilag akkora mint én...Van valaki hasonló helyzetben? Ti mit tennétek? várjak rá? vagy hagyjam ? El?re is köszönöm...

Legjobb válasz: Mind a ketten gyerekek vagytok. 2 év meg nem sok, szóval nyugodtan vágj bele. Ha végül mégis kisfiúnak bizonyul, akkor meg elmondhatod, hogy nem rajtad múlt.

Mind a ketten gyerekek vagytok. 2 év meg nem sok, szóval nyugodtan vágj bele. Ha végül mégis kisfiúnak bizonyul, akkor meg elmondhatod, hogy nem rajtad múlt.
A szerelmet nem feltétlen a kor határozza meg normális felfogás alapján. Az, hogy "ciki"-e, vagy sem, azt te döntöd el. Ha megragadott a csókja érzése, akkor magadra hallgass, és más ne érdekeljen!
Én drukkolok nektek:) Ne foglalkozz azokkal akik szerint ciki. Mert nem ciki. 17/L
Ugyan, miért lenne ciki? Remélem, összejöttök! F/27
2 év szerintem annyira nem számít.
Ebbe semmi ciki nincs. Nekem eddig két barátom volt és mindkettö fiatalabb.:D Az egyik mondjuk csak pár hónappal a másik másfél évvel. Ja és ráadásul alacsonyabbak is voltak nálam de neked mégjó is ha ugyanakkora mint te. Az mondjuk tény, hogy folyton azzal viccelõdtek a barátaim, hogy pedofil vagyok... és ez egy idõ után már idegesitõ volt, de ha szereted a fiút, akkor nem fog érdekelni más véleménye! Megkell próbálni! Ha közben kiderül hogy mégis sok nektek ez a korkülömbség, akkor ugyis szakítani fogtok, de próbáljátok meg mert lehet, hogy érdemes! 14/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek.:)
Szia! (F35) vágj bele, ha tényleg úgy érzed hogy szereted. De a sexxel várj legalább 1 évet 2 okból 1. Mert ilyen korban a fiúk csak próbálkoznakkomoly kapcsolatban nem maradnak sokáig. Ès 2 ha jól értem õ 14 tehát még kiskorú a törvény alól te sem vagy kivétel.

16 éves lány vagyok, és folyton hangokat hallok a szobámban és reggel csikarásokkal ébredek. Mint ha valaki dúdolna vagy énekelne. A hugom is hallja 14 éves. Mit tegyek? Már elegünk van.

:S

Legjobb válasz: Talán ki kéne deríteni hogy mi az, nálam is vannak furcsa hangok, de mint kiderült csak madarak, bogarak a falban. Néha elég fura hangokat tudnak produkálni.

Nyugi van ilyen. Elég valószínû h összefügg a múlt a mostani dolgokkal. Költözés mindent megold.
Talán ki kéne deríteni hogy mi az, nálam is vannak furcsa hangok, de mint kiderült csak madarak, bogarak a falban. Néha elég fura hangokat tudnak produkálni.
Hogyha azután kezdted el hallani õket, miután megtudtad a ház múltját, akkor csak beképzeled, és pszihés dolog. Ha már elõtte is hallottad, az sucks :S meséld el szüleidnek.
1, a horror film tényleg okozhat képzeletet. sõt. 98% h csak beképzelitek. az agy vicces dolgokat mûvel fõleg sötétben. szerinted én még nem jártam így horror film után? 2, a költözés az esetek 50%ában nem old meg semmit, a "cucc" ugyan úgy megy át a következõ házba... de nem hiszem h itt vmi paranormál dolog lenne, szimplán csak beképzeled. ne törõdj vele 1xûen, és ne nézz több horrort.
kapcsoljátok be a cartoon networkot, hátha megy a szellemírtók sorozat. talán lelestek néhány jó tippet :D
én is szoktam hallni...néha még látni is de azt nem olyan sûrûn...jah és ezt komolyan mondom
Szia! Nem kell félned, nem téged akar bántani, csak segítséget keres, el van veszve... A csikarásokból egyértelmuen látszódik! Valahogy vedd fel vele a kapcsolatot, ott ahol meghalt és segíts neki! Nem biztos, hogy beszélni fog hozzád, de figyeld a jeleket. A mi házunk például egy olyan helyre épult, ahol a jó és a rossz harcol egymással. Minden nap láttunk és éreztunk ott ilyen dolgokat, néha fehéret láttunk, néha feketét.. Azóta már nem lakunk ott, az anyámmal eljottunk, de ott nem halt meg senki, tehát nem volt kinek segíteni. Velem is tortént már, hogy csikarással és karcolással ébredtem, pedig tudom, hogy sehol nem csikarhattam meg magam, csak az álmomban. Nos, nem csak logikus magyarázat létezik.
23:50. nem vagyok pedofil, 17vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Egyébként kertes házban lakunk 3 emeletes 6 szobával.
19:20as válaszoló vagyok! http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&q=szellemtev%C3%.. olvasgasd el ezeket a cikkeket, érdekesek! 18/L
Bõvebben valamit a hangokról? Ház környezetérõl, múltjáról... nem házszámra vagyok kíváncsi
19.20 neked egy olyan fajta bajod van, hogy paranoia. kaparászás lehet bármilyen állat, egér, bogár, sõr még szú is a fában, ami egy kis apró élõsködõ. a baba nem a szellemtõl kezdett el dalolni, hanem az elektronika szarakodik vagy azért mert a játék régi, vagy mert csak szimplán szar. zseptelepes cuccokra (mint pl baba) ne fogd rá, hogy szellem mert úgy kapcsolnak be maguktól ahogy akarnak. azért hiszed h a "kaparászások" megszûnnek a füstölõ és a mécses miatt, mert azt akarod hinni. mert olvastad. mert már pszihés alapon mûködsz. ha elhitetik, hogy beteg vagyok, akkor beteg is leszek. ha elhiszed ezt a szarságot, akkor a mécses elégetése után autómatikusan nem hallasz semmit. holott a mécses elõtt még abban is hangot hallasz amiben nincs is. pszihés betegség. elfog múlni ha egy kicsit megpróbálod szkeptikusabban nézni a dolgokat.
19:20-as vagyok. Évek óta foglalkozom ilyen dolgokkal, eleinte én is szkeptikus voltam, de bizonyos dolgok megváltoztatták a látásmódomat. Nézd én ebben hiszek, te abban, ennyi. Nem állítom, hogy nekem van igazam, bár nagyon sok bizonyíték van a paranormális "dolgok" létezésére, (persze ennek 70-80%-a kamu), de ha te nem hiszel benne, tiszteletben tartom a véleményedet, tartsd te is tiszteletben az enyémet. Én csak egy alternatívát ajánlottam, ha nem hisz ezekben a dolgokban, az is rendben van, csak segíteni szerettem volna. Nem vagyok paranoiás, az egészen más, olvass utána:)
Még mindíg 19:20as vagyok: a lakásban nincs élõsködõ ezt biztosan tudom, és a kaparászást nem csak én hallottam, ugyanis még voltak rajtam kívül a szobában. Egyébként több ilyen "észlelés" is volt nálunk sajnos. Természetfeletti dolgok igenis léteznek, abban igazad van, hogy elõtte ki kell zárni a nem természetfelettieket is. Mellesleg nem vagyok egy hiszékeny ember, de mivel nem ismersz, ezt nem is tudhatod, így kérlek ne "süsd" ezt rám. 18/L
Huu én elég sok dolgot beképzelek magamnak..de ha a hugod halja akkor ott télleg gáz van..panelba laktok vagy kertes házba? egyébként hozzám is jöhettek aludni..legalább lenne társaságom :) 13/l
Mindig együtt aludjatok, úgy nem annyira félelmetes, bújjatok össze. :\
A kérdező hozzászólása: Hát a háznak a múltja elég gáz :S mert itt volt régen az a híres gyilkosság hogy egy apa a kádba folytotta 6 éves kislányát nem is tudom hogy mertünk ide költözni mondjuk én ezt nemrég tudtam meg szóval.. de már nagyon félünk még nappal is meg mostanság meg sem szólalok suliba nem tudom valahogy nincs kedvem beszélgetni és ez azóta van hogy a hangokat hallom.Valahogy már csak a hugommal találom meg a közös hangot.
A kérdező hozzászólása: Már elõtte is hallottam de nem tudtam mi lehet az és amikor megtudtam h mi volt elõtte akkor esett le hogy na akkor ez lehet az.Éjszaka aludni se tudok inkább magam mellé fektetem a hugomat és össze bújva alszunk nagyon félünk!
A kérdező hozzászólása: Már mondtuk egyébként anyáéknak de azt mondják hogy a sok horror film miatt beképzeljük magunknak... de hát miért szerintük én akarom hogy erre riadjak fel?????? szörnyû hogy nem hisznek nekünk!
A kérdező hozzászólása: Ezt is mondtam már anyáéknak de azt mondják hogy egy ilyen hülyeség miatt nem fognak elköltözni...
Szia! ne aggódj! elõször is biztos hogy semmi baj nem fog történni! elképzelhetõ hogy összefügg azzal ami korábban ott történt de ettõl még nem fenyeget semmilyen veszély! ez a legfontosabb hogy ezt elhidd. másrészt próbálj (nagyon nehéz!) megbarátkozni a hangokkal és megkérni õket hogy menjenek el (már ha tényleg hiszel az ilyesmiben. én spec igen, és abban is hogy ha nem rettegsz hanem megnyugodsz és békésen elfogadod és magadban, komolyan koncentrálva megkéred hogy hagyjon nyugodtan aludni a hang akkor sikerülni fog! nyugodj meg! (és számolj be a fejleményekrõl:)
téves. nemrég néztem 1 horrorfilmet, amiben az volt, hogy hiába kérték a szellemet nem ment el, ugyanis kiderült h nem szellem hanem démon volt. minden este suttogott, dörömbölt, lépegetett a szobában. olyan is volt, hogy a csajt a lábánál fogva kirántotta az ágyból és elvonszolta magával, majd beleharapott 1 hatalmasat, a pasijának úgy kellett kiráncigálni a "valami" kezei közül. ez a valami láthatatlan. valamikor csak ül az ágy szélén és bámulja az 'áldozatot'. a film végén a csajt megszállta teljes mértékben, így le kellett lõni a csajt. de reméljük ez a te esetedben nincs így.
16éves lány..... hozzám bármikor jöhetsz aludni :P a hugod hány éves?
utolsó, olvasd el mégegyszer a kérdést te pedofil kocsog ;)
19.20-as, én meg az elõbbi paranoiával vádoló vagyok. Nem mondtam, hogy nem hiszek, igen is hiszek. :) tökéletesen hiszek, de a te általad felvázolt kaparászás és baba elég könnyedén megmagyarázható. Valószínû, hogy az nem paranormál jelenség amiket te hallottál. Remélem igazam van, ha tévednék elnézést. De úgy vélem a hit ami téged arra késztet, hogy oda képzeld azt ami nincs ott. 18/F

Kíváncsi lennék a véleményetekre.16 éves lány vagyok és van egy 23 éves haverom nemrég megkérdezte hogy járnék e vele. Persze elmondtam itthon de ellenezik nagyon szinte tiltanak tőle. Miért csinálják? Nem bíznak bennem?

Az anyám(44) és az apám(60) köztük 16 év korkülömbség van a báttyám(36) és a felesége(24) köztük pedig 12 év.Õk is nagyon fiatalon ismerkedtek meg.És jól megvannak még most is.

Legjobb válasz: Egy hét évvel idõsebb ember nem fog foglalkozni egy ilyen kis tökmaggal. Agyilag, életmódilag annyi különbség van köztetek, hogyha éppeszû akkor csak szimplán dugni akar veled. Ezt neked kell eldönteni, hogy jó-e vagy rossz. Feltételezem, hogy a család rossznak ítéli. Naív vagy, ha bármi többet remélsz.

Egy hét évvel idõsebb ember nem fog foglalkozni egy ilyen kis tökmaggal. Agyilag, életmódilag annyi különbség van köztetek, hogyha éppeszû akkor csak szimplán dugni akar veled. Ezt neked kell eldönteni, hogy jó-e vagy rossz. Feltételezem, hogy a család rossznak ítéli. Naív vagy, ha bármi többet remélsz.
ok de te 16 éves vagy, tehát még kiskorú. ezért ellenzik. majd ha leszel 20-25 akkor már nem számít. õk szerintem nem is a korkülönbséget ellenzik annyira hanem inkább magát a pasizást.
Szia!Valószínûleg csak arról van szó, hogy féltenek.Féltik a kislányukat, hisz a szemükben még az vagy.Ha komoly a dolog, akkor valószínûleg elfogják fogadni a helyzetet, addig légy türelemmel.Remélem segíthettem.üdv:)
elsõ válaszoló: ne hidd hogy egy 23 éves srác már egy komoly férfi, az még csak egy végzõs egyetmistának felel meg, én ilyenekkel körül vagyok véve és semmivel sem különbek mint a 19-20 évesek:)
Tuti a korod miatt ellenzik.Amúgy a bátyád nem az anyukád fia ugye?xD
"Énmeg 21 éves férfi vagyok és okosabb voltam a középiskola megkezdésekor, mint a fórum 99%-a. Naés? " Ezt mivel tudnád alátámasztani?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a remek választ. :D Sajnálom hogy lemerült az elem a varázsgömbödbõl te nagy mágus.Biztos akkor merült le amikor megnézted hogy nagyobb e a farkad az elõtted hozzászólónál.És nem a megoldást akarom hogy leírja bárki is hanem a véleményt amit a kérdésben is leírtam.köszönöm.
Te meg két dolgot biztosan nem tudhatsz magadénak. Egy, az emberismeretet, kettõ a logikát. Meglátásod szerint a 19 éves férfiak leállnak az agyi fejlõdésben legalább 23 éves korukig. Meglátásod szerint a 23 éves férfiak egy szinten vannak a 16 éves lányokkal. És amúgyis. Az én farkam nagyobb, mint a tiéd, szóval nem is értem, miért vitatkozom veled. A kérdezõnek pedig a saját szüleit kéne megkérdezni, hogy miért nem bíznak benne, mert a kristálygömbömbõl kimerült az elem. Valószínûsítettem még az elsõ válaszomban, hogy valószínûleg azért, mert úgy gondolják, hogy szimplán meg akarja dugni a tizenéves pipijüket valami 23 éves szatír.
nekem is volt kapcsolatom 23 éves sráccal (és 15 vagyok) és egyáltalán nem "a dugásra ment ki a játék" .. szinte egy szinten voltunk mert õ fiatalabbnak hatott a koránál engem meg amúgy is sokan 18nak hisznek, beszélgetések alapján is :) a mi kapcsolatunknak a túlságosan (és feleslegesen) aggódó szüleim miatt lett vége.. nem minden 15 éves olyan hülye mint a diszkóp*csák akik leszopnak bárkit csak hogy jókedvük legyen :) persze ezzel nem azt mondom hogy nem árt az óvatosság..
01:19-es, te két dolgot tudhatsz magadnénak: hatalmas nagy arcot és üldözési mániát. senki nem beszélt arról amit te leírtál, nem okosabb a 16 éves semmivel egy 23 éves egytemistánál, de te sem vagy az, nehogy azt hidd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszok de hozzátenném hogy akármilyen meglepõ a srác még szûz.Régóta ismerem és megbízom benne.És tarthattok naívnak tudom hogy nem akar kihasználni.És tényleg köszönöm a válaszokat de nem arra lennék kíváncsi hogy szerintetek kiakar e használni és hogy mit akar hanem hogy a szüleim mért nem engedik, miattam?vagy mért?Volt már barátom akiket ismertek és velük nem volt gondjuk.Csak vele.
Énmeg 21 éves férfi vagyok és okosabb voltam a középiskola megkezdésekor, mint a fórum 99%-a. Naés? Most jön a lányok okosabbak, mint a kiffiúk beszélgetés? Azt akarod mondani, hogy egy 16 éves iskolás kislány magasabb agyi szinten van, mint egy 23 éves férfi? Természetesen teljesen egészséges ember nem lehet, ha kislányokra vadászik. Kétségen kívül jailbait-dugásról van szó. De mindenki azzal dugatja magát, akivel akarja, viszont egy nagy adag naívságot vélek felfedezni a kérdezõben a kérdése alapján.
A kérdező hozzászólása: Nem :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!