Találatok a következő kifejezésre: 16 éves lány vagyok (584 db)

16 éves lány vagyok a barátommal már 1 hónapja probálkozunk a szexel ö élvezi én is élvezem de én nem tudok elmenni mindig érzem hogy jó jó de nem anyira miért van ez? L/16

Legjobb válasz: Huh, a lányok többségének azért komoly idõ szükséges, hogy elmenjenek (új partnerrel gyakran nem is tudnak, csak pár hónapi gyakorlás után). 16 évesen fiatal és tapasztalatlan vagy a "biztos" elmenéshez, és ne is akard siettetni (ha már "jó", az egy jó jel, jön majd az magától - esetleg gyakoroljatok, jelezz vissza a partnerednek, ha valami jó).

Huh, a lányok többségének azért komoly idõ szükséges, hogy elmenjenek (új partnerrel gyakran nem is tudnak, csak pár hónapi gyakorlás után). 16 évesen fiatal és tapasztalatlan vagy a "biztos" elmenéshez, és ne is akard siettetni (ha már "jó", az egy jó jel, jön majd az magától - esetleg gyakoroljatok, jelezz vissza a partnerednek, ha valami jó).
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget végre nem egy nyomorék írt ...
Én 18 éves nõ vagyok és eddig egyszer sem sikerült elélveznem pasival. Valahol azt olvastam, hogy a nõk 30%-ának sosem volt orgazmusa szex közben. Általában a barátnõiknek is csak azt mondják, a pasival pedig eljátszák. Persze ha magadnak csinálod az más, vagy a pasi orálisan. Úgy meg van a csiklós orgazmus.
Azt se felejtsd el, hogy soha ne aggódj amiatt szex közben, hogy " jaj mikor fogok elmenni "
Azért meg kis csipszar vagy! Elõbb nõjél fel, közben ne legyél lusta megismerni a saját testedet, és csak utána dugjál!

16 éves lány vagyok apámmal nem igazánj övök ki ésnem enged találkozni a barátommal akivel egyeve egyutt vagyunk es megengedte az eljegyzest, elszeretnék költözni es lehet e rendörséges gyamugy nélkül? (jogasz válaszát várom legföbbképpen)

Legjobb válasz: 16 évesen eljegyzés 1 év után? Õ hány éves? Szerintem várjatok még. Sok idõt kell eltöltenetek egymással, hogy ebben biztosak legyetek. Ha nem enged vele találkozni, hogy engedhette meg az eljegyzést? És mégis hova költöznél? Hozzá? Neki nincs családja? Vagy már vagytok olyan anyagi helyzetben, hogy saját lakásotok legyen?

16 évesen eljegyzés 1 év után? Õ hány éves? Szerintem várjatok még. Sok idõt kell eltöltenetek egymással, hogy ebben biztosak legyetek. Ha nem enged vele találkozni, hogy engedhette meg az eljegyzést? És mégis hova költöznél? Hozzá? Neki nincs családja? Vagy már vagytok olyan anyagi helyzetben, hogy saját lakásotok legyen?
16 evesen kiskoru vagy, ha elkoltozol az engedelye nelkul, siman visszahozathat a rendorokkel. Ciganyok...
A kérdező hozzászólása: 18évet betöltötte. már tujuk hova költöznenk. a kapcsolatunk igen biztos ahoz hogy tudjuk tovább tervezunk.
és mégis mibõl fogtok megélni? 16 és 18 évesen még bõven iskolába kéne járni. A helyesírásod alapján rád is fér...
Higgy nekem, 1 év édeskevés ahhoz, hogy ezt tudjátok. :) Ismerek olyat, aki 3 év után költözött össze a barátnõjével, pedig korábban is megtehették volna (16 évesen ismerkedtek meg õk is), de biztosra akartak menni.
És igaza volt az elõttem szólónak, 16 évesen még tényleg nincs jogod elköltözni, hacsak nincs rá elfogadható okod (alkoholista, bántalmaz, zaklat stb.), de akkor is a gyámügy határozza meg, hova mehetsz.
Higgy nekünk, nem szekálni akarunk. Tapasztalat. Egy év még valóban nagyon kevés idõ, akármennyire is úgy tûnik, hogy õ az igazi. Lehet, hogy õ az, de akkor is kell még 3-4 év, hogy megismerjétek egymás szokásait, rigolyáit. Hidd el, tényleg kell. Ja, és 18 alatt valóban visszahozathatnak, hacsak nincs vádad ellene.
Az anyukámnak apukám egy év után kérte meg a kezét.Máig is együtt vannak.Bár õk akkor 26-28 évesek voltak.

16 Éves lány vagyok, hogyan tudnék fogyni a leghatékonyabban?

Sziasztok! 16 éves vagyok 158cm és 64 kg. (ez vajon sok?)szeretnék 50kg lenni. már próbáltam a citrom lé ivását is 1 hónapig (be is jött, leadtam 3kg-ot) aztán hánytattam magam de az nem volt valami jó,volt hogy 1 hónapig csak gyümölcsökön éltem,de eddig egyik sem tünt hoszú távu és látható dolognak. ti mit ajánlanátok? most már ugy vagyok vele hogy bármit kipróbálok,akár gyógyszert is veszek be ha az segít.1 hónapja szerettem volna elkezdeni rendszeresen futni,de eltörtem a lábam ugy hogy most sportolni nem tudok, viszont a nyár meg lassan ránk köszönt. ajánljatok gyógyszert,fogyó kúrát vagy BÁRMIT ami nektek bevállt. előre is köszönöm. :))

Legjobb válasz: 16 évesen nem -igazából akárhány évesen sem- ajánlanám a hánytatást, gyógyszerezést. Az étel megvonását sem, elvégre fejlõdõ szervezet vagy. Mondjuk mozoghatnál többet (ez jó megoldás szokott lenni), de az a törött láb miatt ki van csukva. Én azt javaslom, hogy amíg gyógyulsz addig ne akarj fogyni. Ha nem tetszik valakinek, akkor ez van.

16 évesen nem -igazából akárhány évesen sem- ajánlanám a hánytatást, gyógyszerezést. Az étel megvonását sem, elvégre fejlõdõ szervezet vagy. Mondjuk mozoghatnál többet (ez jó megoldás szokott lenni), de az a törött láb miatt ki van csukva. Én azt javaslom, hogy amíg gyógyulsz addig ne akarj fogyni. Ha nem tetszik valakinek, akkor ez van.
Szia! én is egy 16-17 év körüli lány vagyok és én is hasonló problémákkal küzdök, de a én fejemben nem fordult meg még a hánytatás és szerintem te se csináld ami a leghatékonyabb az tényleg az hogy mozogni kell és én pl reggel eszek délben és max 18:00-ig valami künnyût és utána már semmit szerintem próbáld meg mert se a gyógyszer sem a hánytatás nem megoldás remélem tudtam segíteni :)
Szia! Én is 16 éves lány vagyok, van egy hétig tartó diétám amit orvos ajánlott és ha hiszed ha nem 4 kilót fogytam egy hét alatt. De nem maradt meg sokáig mert télre visszahíztam. Most 176 centi vagyok, egy hete még 70 kiló voltam most 68. Rendszeresen járok edzeni fittness terembe és figyelek mit eszek. Még mindig nem érzem jól magam a bõrömben, 64 kiló a cél és tuti megfogom csinálni mert jól akarom érezni magam :DD
A kérdező hozzászólása: Hmm... nem tudnád nekem elküldeni? talán nekem is segítene.
Kaja: 70 százalék Mozgás: 30 százalék Ezért szerintem valami diétába fogj bele.

16 éves lány vagyok. Ahány sráccal eddig "jártam" vagy komolyabb volt, mind el akart venni feleségül. Nem értem. Miért van ez? Most feleségtipus lennék?

szeretek f?zni meg ilyesmi ami kissé szokatlan manapság. Ezzel annyi bajom van h mindenki nagyon tervez velem és emiatt sok szívet összetörtem,pedig nem volt szándékos

Legjobb válasz: neked ez a problemad, masnak meg az, hogy a pasija nem akarja felesegul venni. 16 evesen meg igy gondolkodol, nem sokat tudsz az eletrol, amugy ugy beszelsz, mintha mar 30 eves lennel es 100 pasival jartal volna. Korai meg a hazassag, de azert jo jel, hogy ennzien jelentkeznek mar.

neked ez a problemad, masnak meg az, hogy a pasija nem akarja felesegul venni. 16 evesen meg igy gondolkodol, nem sokat tudsz az eletrol, amugy ugy beszelsz, mintha mar 30 eves lennel es 100 pasival jartal volna. Korai meg a hazassag, de azert jo jel, hogy ennzien jelentkeznek mar.
én is 16 vok, engem is mind el akar venni, pedig csóró vagyok és fõzni se nagyon tudok. de még bunkóskodom is. sztem azért van ez mert szeretnek, meg érett is vagy, és vonzod az érett palikat, akiket nemcsak a dugás érdekel.
Bezzeg én meg nem tudom rávenni. :) Azt mondta, hogy most karrier, és csak 30 évesen jöhet a család. Mellesleg 24, szóval még hat évem van. :) Amúgy szerintem ez nem függ attól, hogy szeretsz fõzni/házias vagy, csak egyszerûen szeretnek. Örülj neki. :)
Nekem is volt olyan, aki már egy hét után el akart venni, meg családot akart, meg állandóan azt hajtogatta, hogy így szeret, úgy szeret! Hát én szépen kitettem a szûrét! 1 hét alatt meg sem ismer, csak azért csinálta, mert le akart fektetni! Szóval nem kell mindent komolyan venni, amit a pasik mondanak! Csak imponálni akarnak a legtöbben!
Hmmm érdekes, en is 16 vok, de oan palival meg nem talalkoztam aki már házasodni akarna velem :DDDD a mostani baratommal 1, 5 éve egyutt vunk, persze dereng a kérdes h majd egyszer talán..... deeee szentem hulyeség... fozes miatt meg foleg. azoknak csak punci kell :D
Valószínûleg csak képzelõdsz, vagy sorozatosan idiótákkal sikerült öszejönni, de tudjuk hogy a hülyék vonzzák egymást... Engem spec senki nem tudna rávenni hogy elvegyem.
engem 18évesen (szeksz nélkül) két hét után elvett feleségül a pasi. a Szigeten :) ))

Miért van ez? 16 éves lány vagyok. Jó tanuló, de a szüleim nem fogadnak el.

Eddig elengedtek buliba, most már nem. Állandóan kiabálnak velem, azt mondogatják, hogy sehová sem mehetek! Nyáron minden hétvégén mentem buliba. Nyár óta 1 buliba voltam, amúgy sehova nem engednek. Jó lenne találkozni sulin kívül is barátnõimmel, de nem engedik. Hiába mondom, hogy most akarom élni az életem, nem majd 20-25 évesen, mikor már esetleg gyerekem lesz. Meg szerintem a többi korombeli sem otthon ül. Nem azt mondom, hogy minden hétvégén buli, de legalább délután találkozni barátnõkkel/barátokkal vagy havonta egyszer mehetnék buliba.

Legjobb válasz: Azért nevetségesek se legyünk mér, kedves kérdezõ, nem 16 évesen kell "élni az életed" meg állandóan buliba járni és részegnek lenni. Majd kiéled magad akkor, ha 18-20 éves felnõtt ember leszel, aki saját maga felelõs a tetteiért, és nem a szülõk pénzén megy el bulizni minden hétvégén.

Azért nevetségesek se legyünk mér, kedves kérdezõ, nem 16 évesen kell "élni az életed" meg állandóan buliba járni és részegnek lenni. Majd kiéled magad akkor, ha 18-20 éves felnõtt ember leszel, aki saját maga felelõs a tetteiért, és nem a szülõk pénzén megy el bulizni minden hétvégén.
Biztosan úgy gondolják, hogy inkább tanulnod kellene ebben a korban bulizás helyett vagy féltenek, hogy fiatalon bekapod a legyet. Ezek még a jobbik esetek, mert sajnos sok gonosz dolog is állhat mögötte, hogy nem szeretnek, féltékenyek rád, stb.
Mivel érvelnek, miért nem engednek el, ha eddig mehettél? Ha az iskolai elõmenetelt féltik, akkor köthettek egy megállapodást, hogy amíg hozod a jó jegyeket, mehetsz erre-arra a barátokkal.
Nem volt semmi baj veled a közelmúltban? Esetleg becsúszott egy rossz jegy, egyszer nem értél haza idõben a buliból, esetleg azóta lett egy barátod? Ezek az én szememben nem problémák, és ettõl még nem vonnék meg tõled semmit, ha én lennék az anyukád. Teljesen normális dolgok. Ettõl függetlenül lehet, hogy a szüleid túl szigorúak, és finoman szólva is nem nézik jó szemmel az ilyesmit. (Aztán az is lehet, hogy teljesen más az ok, én csak próbálom megérteni, miért csinálják ezt, mert az alapján, amit leírtál mintagyerek vagy, már ha a bulizás nem azt jelenti, hogy iszol, drogozol, és lefekszel mindenkivel, akinek még a nevét sem tudod. Bár az írásod alapján ezt nehezen tudom elképzelni rólad :) )
Velem is szigorúak voltak régen a szüleim, de én egy idõ után nem kértem idõpontot, hanem akkor is elmentem, ha nem engedtek. Úgyhogy én ennyi idõsen még este 10kor is az utcán lófráltam a barátaimmal hétköznap.
idõpontot=engedélyt :D
életem, 26 éves vagyok, és még nincs gyerekem, bulizhatok amennyi jól esik. a saját pénzembõl. ráadásul úgy, hogy jóanyám nem aggódja halálra magát, lévén, h tudok magamra vigyázni, és olyan helyekre járok, ahol normális emberek közt vagyok. 16 évesen nem kell folyton kódorogni. tanulj normálisan, csináld meg az otthoni feladatokat, akkor biztosan lesz a kezedben egy olyan érv, ami alapot ad a kompromisszumra. a te korodban én is csak nyáron járhattam bulizni, év közben max pizsiparty hétvégén a csajokkal, és mégsem lettem retardált, és ki sem maradtam semmibõl.
Miért utolsó, te mit csináltál 16 évesen? Gondolom forever alone voltál.
Igen, az normális, hogy a szülõ meg akarja védeni a gyerekét a csalódástól, de 16 évesen már nem kell lépten-nyomon a kezét fogni. Nem azt a kort éljük, ahol a szülõk választanak párt a gyerekeiknek. 16 évesen belefér a pasizás normál keretek között szerintem.
Szerintem ne akarják megóvni a csalódásoktól a lányukat. A csalódás kell ahhoz, hogy normális személyisége legyen a lánynak. Ha egy burokban nõ fel, mi lesz belõle, 16 évesen már bõven belefér a pasizás egy lány életébe. Az a ribizli, aki 16 évesen nem csak pasizik, hanem felelõtlenül, vagy érzelem mentesen nemi életet is él.
Próbáld meg velük megbeszélni. Ha ez nem megy, mondd azt, hogy csak a haverod, és tartsd titokban, hogy több is van köztetek.
És akkor 18 éves koromig rá se nézzek a fiúkra vagy mi? 14/l
Szerintem probald meg elmagyarazni nekik a dolgot. Ha nem ertik meg, en is azt javaslom, amit az elso irt. Egyebkent szerintem sincs igazuk. Oke, hogy meg akarjak ovni, de 16 eves lanynal bizhatnanak mar annyira a nevelesukben, hogy tudjak, nem csinal ostobasagot. A rib.nc meg messze nem itt kezdodik, hanem ott, ha valaki minden buliban massal kefel.
Fõleg, mikor 10-11 éveseket látunk smárolni az utcán..
hmm...az a baj, hogy(nem fog tetszeni) de igazuk van:) ) Te 16 éves fejjel komolynak véled az érzéseidet és nyilván azok is, de csak késõbb fogod megérteni mirõl beszélnek a szüleid.Eltelik néhány év, és már tudni fogod mire gondoltak... ha adhatok egy tanácsot próbálj velük beszélni és ne támadásnak vedd amit mondanak, biztos nagyon szeretnek és csak a javadat akarják!!! Az a baj, hogy ebben a korban nagyon "dúlnak a hormonok" és a fiúk általában kevésbé vannak benne érzelmileg ezekben a dolgokban, õket inkább a testiség vezérli.Ezzel nem bántani akarom a barátod, de ez így van. A szüleid csak az esetleges csalódástól és attól akarnak megóvni, hogy idõ elõtt olyan testi kapcsoltban lépj, amit esetleg megbánnál.De ha nem bánnád meg, akkor is ráértek még vele!! Szóval én értelek, hogy mérges vagy rájuk, de hidd el, nem bántani akarnak!
Mit értünk pasizás alatt? Ha azt hogy andalognak naplementénél és elcsattan egy csók esetleg, meg moziba mennek, filmet néznek, beszélgetnek, buliznak (anélkül hogy hülyére innák meg drogoznák amgukat) akkor persze ez kell egy 16 évesnek. Ha azt is belevesszük hogy a parkban, disco WC-jében, vagy akár a saját ágyukban dugnak, na az nem tartozik a normális 16 éves létbe.
oké, én csak próbáltam leírni a véleményem...na meg a szülõk szemszögébõl a dolgot... szerintem teljesen normális, ha meg akarják óvni a csalódástól, hiszen ez a szülõ dolga nem??
Nem, nem voltam forever alone. De nem hiszem hogy az egyedüllét és az orrbaszájba dugunk között nincs középút. Mi a bajod a hozzászólásom elsõ felével. Az való a pasizásból egy 16 évesnek. Nem tudom mikor lett egyenlõ a pasizás a szex-el, de szar ez a világ. Én még büszke voltam rá hogy 18 éves koromra nem kúrták szét semmimet sõt ma is az vagyok. És kapaszkodj meg, a férjem is értékelte, hogy nem ment végig rajtam a fél város.
Orulj neki h csak ennyi;) az en bnomnek gyulolnek a szulei, es ha megtudnak h mi van koztunk ugy elvernek mint a szart...en 15 vagyok o 16 es hidd el teljesen normalis ilyen korban ha van baratod, nem azt mondom h vele fogod leelni az egesz eletedet, valoszinuleg nem õ a nagy Õ, de nincs azzal semmi baj ha jártok egy ideig

16 éves lány vagyok és tetszik a bátyámnak az egyik haverja hogy közeledhetnék felé? Aminek szerintem bátyám nem örülne. Akkor felejtsem el? :S

Legjobb válasz: Hát ha nekem lenne egy 16 éves húgom és haverommal szeretne összejönni én egyáltalán nem ellenezném, sõt örülnék neki:) Inkább egy olyannal jöjjön össze aki nekem a haverom mint olyannal akit el nem tudnék viselni. 17/f

Hát ha nekem lenne egy 16 éves húgom és haverommal szeretne összejönni én egyáltalán nem ellenezném, sõt örülnék neki:) Inkább egy olyannal jöjjön össze aki nekem a haverom mint olyannal akit el nem tudnék viselni. 17/f
Nekem is tetszett már a báttyám haverja... de szerintem valahogy nem nézte jószemmel az egészet... De lehet, hogy a te tesódnak ez még jól is jön mert így legalább tudja, hogy jókezekben vagy :) A lényeg, hogy semmiképpen ne csináld szerintem a háta mögött.Nem kell mindent tudnia de illik tudnia arról ha már összejöttetek .. remélem tudtam segíteni..
A kérdező hozzászólása: és a korkülönbség? 21 éves az sem lenne baj??
Szerintem egyáltalán nem baj!Az én barátom is 21 lesz és 16 vagyok! Talán a tesód még örülne is h többet járna hozzá a haverja :D
vannak akiknél akár 10 év korkülönbség is van..

16 éves lány vagyok és nyáron tervezzük barátommal az eljegyzésünket, de fogalmam nincs, mit vegyek fel. Barátom szerint kisestélyit. Nem túlzás abban menni?

Valaki ha tud ötletet adni hogy mit vegyek fel kérem jelezzen mert fogalmam nincs hogy mit illik ilyen alkalomkor viselni

Legjobb válasz: szia!gratulálok! az én eljegyzésem is 16 évesen volt immáron 10 éve.(azóta 2 gyerekünk is van és összeházasodtunk) én egy egyszerû nyári kosztümben voltam. sok boldogságot nektek!!!

Szerintem nem kell nagyon kiöltözni, ha "hétköznap" pl. farmerben jársz, biztosan feszélyezve érznéd magad kisestélyiben! Csak egy fokkal legyél elegánsabb, mint máskor. Úgy mintha szinházba mennél.
szia!gratulálok! az én eljegyzésem is 16 évesen volt immáron 10 éve.(azóta 2 gyerekünk is van és összeházasodtunk) én egy egyszerû nyári kosztümben voltam. sok boldogságot nektek!!!
Szia! Szerintem nagyon szép dolog az eljegyzés, bár én 17 éves voltam amikor eljegyeztük egymást egyáltalán nem bántam meg. Most 20 éves vagyok, tavaly nyáron volt az esküvõ és most pedig próbálkozunk egy kisbaba "összehozásával" is. Hidd el nem kell az irigy emberekre hallgatni. Bár még nem vagyok sajnos állapotos, de a férjem már úgy viselkedik velem, ráfekszik a hasamra és hallgatja a picit. Hidd el nincs ennél szebb és meghittebb pillanat.
nekem édes kettesben volt az eljegyzésem. Hálóingben ;)
Wow... 16 évesen? Na mindegy... Szerintem nem kell kisestélyi, az tényleg túlzás. Elég egy egyszerübb alkalmi ruha is.
Szia! Elõször is ne hallgass a fanyalgókra, ki tudja, miért nem tudják egyesek megemészteni, hogy akár 16 évesen is eljöhet az igazi... Ha meg nem, fel lehet bontani (de reméljük, erre nem kerül sor) Másrészt véleményem szerint valóban kicsit túlzás a kisestélyi, de ez attól is függ, hogy hányan lesztek, mert ha csak a szûk család, akkor semmi értelme, meg drága is, de ha nagy rendezvény lesz, és úgy érzitek jól magatokat, akkor miért ne? És még egyszer: sok boldogságot, és próbálj meg nem megütközni a sok értetlenkedõ, és sajnos gyakran irigy emberen!
Szerintem 16 évesen az eljegyzés korai. Szerethetitek egymást, és nem kizárt, hogy együtt maradtok hosszú távon, de szerintem nem jó ötlet elsietni a dolgokat! Nem tudom a szüleitek mit szlnak ehhez. A másik oldal, szerintem egy eljegyzés igen is fontos dolog, szép esemény, ami örökre emlékezetes maradm szóval nem túlzás egy kisestélyi persze ez csak az én véleményem.
a ruha mindegy, csak alkalomhoz ill´ö, de lehet jobb lenne azt 4 évvel késöbb. jobban is fogsz mutatni a ruhában, egy lány teste 20 évesen a legszebb (nekem akkor volt) . eddig egy ismerösöm van aki most 40 éves és 16 éves kora óta a férjével van és boldogok, de mennyi mennyi lány , fiu gondolta meg magát 20-25 éves korára hogy nem volt egy másik hapija és csaja sem aztán élni akar még. az én baráti társaságunkba meg suliba ciki volt 16 évesen menyasszonynak lenni, csak azoknál volt max ahol jött a gyerek. 20 éves kor után meg szép dolog már.
Ha szûk családi körben, akkor valamilyen szövetnadrág vagy egy szép szoknya, hozzá illõ világos blúzzal szerintem megfelel. Ha baráti körben történik a dolog (erre is láttam példát), akkor amilyet csak szeretnél, de egyszerû legyen, ilyen esetben a farmer is teljesen jó egy megfelelõ felsõvel. Nagycsaládi rendezvényes eljegyzésre is lehet elég valami sima elegánsabb öltözet (csak ne fekete vagy fekete-fehér), ha nem puccparádéról van szó. Pezsgõs-hidegtálas esküvõutánzatra kisestélyi tényleg helytálló.
Engem 13 évesen kért meg a barátom. :D Még mindíg együtt vagyunk :D
Szia! Még mindig együtt vagytok? Az eljegyzés milyen volt? Végül miben voltál?
A kérdező hozzászólása: szia már megtörtént az eljegyzés
en 1honapja toltottem a 17et es ennyi idos fejjel is azt mondom hogy korai volt....en 20honapja vagyok a baratommal, de megbeszeltuk hogy akkor keri meg a kezem ha erettsegizek, 3ik evfordulon...de te tudod, lehetne tobb turelmetek, mi megvarjuk egymast.
A kérdező hozzászólása: Még együtt vagyunk eljegyzés csak a két szülõ elött történt! eskûvõ még pár év múlva lesz boldogok vagyunk lassan 3 éve
hmm és még most is együtt vagytok? :) kivácsni lennék, hogy mi lett ennek a vége :) rem. h boldogok vagytok.. stb :) .
Az én eljegyzésem a 16. születésnapomon történt. Ünneplõbe öltöztem, mikor a gyûrût az ujjamra húzta a párocskám. Másként meg nem a ruha teszi az eljegyzést. Hanem a szeretet, a kitartás, odaadás, a szándék, hogy egykor el is veszi az ember lányát a párja, hogy kitart.
A kérdező hozzászólása: 18 hónapja vagyunk együtt
Attól függ, hol kéri meg a kezed, hányan lesznek és délután vagy este. Szerintem egy divatos szoknya és egy hozzá illõ szép felsõ megfelelõ. Tényleg korai, de ha a barátod így döntött, és te is, akkor sok boldogságot! Mióta vagytok együtt?
Szerintem annyi a lényeg, h összeöltözzetek a pároddal! És gondolj bele, mikor bejelentitek, mindenki rátok fog nézni, mégiscsak az a fontos, h jól menjetek egymáshoz! Másrészrõl, sztem igenis, van olyan fontos ez az alkalom, h megadjátok neki a tiszteletet :) Magatoknak is.
16 évesen lehet hogy korai, DE nem minden esetben, én nagyon örülnék ha eljegyezne a barátom :) de elõbb suli van meg ilyenek... remélem nekünk is ilyen szerencsénk lesz hogy jó hosszú ideig élvezhetjük egymás társaságát.Sok boldogságot :)
Annak idején ez nem volt meglepõ, hogy 16 évesen eljegyeztek egy leányzót, sõt, aki túl késõn kelt el, arra már megjegyzéseket tettek (nem rosszindulatból).Én is korainak tartom, de ha ti úgy gondoljátok, hogy ez a megfelelõ pillanat arra gogy eljegyezzétek egymást, akkor rajta :) , . Az hogy mit vegyél fel: talán egy világosabb kösztüm is megteszi, amennyiben szeretsz olyat viselni, vagy ha esetleg van egy világosabb kisestélyid, akkor az is megteszi. :) Sok Boldogságot! :)
Szerintem nagy butaság lenne 16 évesen eljegyezni egymást.Rövid az élet, mindent ki kell próbálni.Még élni kell.Ráértek még!
Nem veszitek észre, hogy nem azt kérdezte, hogy korai-e, hanem, hogy mit vegyen fel????
nem hiszem hogy az a lényeg hogy mi van rajtad szerintem 16 évesen még korai
A kérdező hozzászólása: szia! Együtt vagyunk még nagyon szép volt fekete szoknya leopárd mintás blúzban voltam

Szóval egy 16 éves lány vagyok, nem voltam még soha szerelmes, de tettszetek fiúk, és velük elvoltam. De ilyent még nem éreztem soha senki iránt?

Van egy fiú, ha csak meglátom, már akkor nem birok magamal, jóba vagyunk, mint barátok, néha túl megy barátságon is, de csak beszélgetésben nyilvánul ez meg. Van barátn?je lassan 5 hónapja?

Legjobb válasz: Készülj fel, ha tényleg õ az elsõ fiú, akibe szerelmes vagy, akkor õt bizony sose fogod elfelejteni teljesen. Én is emlékszem még az elsõ lányra, akibe beleszerettem. /7-8 évesen :D/

Készülj fel, ha tényleg õ az elsõ fiú, akibe szerelmes vagy, akkor õt bizony sose fogod elfelejteni teljesen. Én is emlékszem még az elsõ lányra, akibe beleszerettem. /7-8 évesen :D/
A kérdező hozzászólása: csodás :) pedig mennyire jó lenne, most még csak azt is elfelejteni h én ismerem õt.. amugy barátnõim is mondták már hogy szerelmes vagyok belé.. de ahányszor mondták.. csak nevetni tudtam :D utána folyosón megláttom, ohh egy ideig azt se tudom hogy hol vagyok, és míért :D
Szerelmes vagy belé. :) Tényleg ne szedd szét õket.
A kérdező hozzászólása: nem, dehogyis szedem õket, nem lenne szívem hozzá, nem tudnék boldog lenni a pasival, ha tudnám h közbe a volt barátnõjének milyen szarul esik.. csak az a baj h még magamnak is bemagyarázom h nem vagyok szerelmes belé.. annyira rossz, így nap mint nap találkozok a fiúval, , van olyan hogy csak ugy felhív mert beszélgetni akar velem, és még csak ha akarnám se tudnám távol tartani magamtól.. és az a legrosszabb h nem is akarom.. a közelembe akarom tudni.. de így nem lesz jóóó. köszi a választ :)
A kérdező hozzászólása: és igazad volt, tényleg tényleg szeretem, nagyon szeretem :$ és már nincs barátnõje.. nem miattam persze :) !!! de hogy én mennyire szeretem 
Akkor hajrá. ;) Sok sikert. :)
A kérdező hozzászólása: Köszööönöm, sokat segitettél! :) Köszi :) 

Mit tegyek? Megőrülök! Én 16 éves lány vagyok. Van egy húgom, aki 12 éves és már totál kikészít!

Itthon vagyunk mind a ketten, egész nyári szünet alatt, mert vigyáznom kell rá. Gond ezzel nem is lenne, de totál fel tud húzni! Mindent én csinálok, mosogatok, f?zök, megágyazok, megetetem a macskáit... És már nem bírom tovább. Elegem van, hogy miközben én fáradozom, ? csak nézi a tv-t és közben még laptopozik is! És van pofája azt mondani, hogy szemét vagyok, hogy nem hozom fel a reggelijét és neki nem ágyazok meg!

Legjobb válasz: Az utolso valaszadoval ertek egyet. Nekem is van egy sokkal fiatalabb öcsem, akivel bizony eleinte nehez volt kijönni, mert van egy batyank is, es a fiuk összetartanak alapon, engem mindig megszivattak, egyedül voltam lany, tehat a sarkamra kellett allnom. Az öcsem a mai napig kiszolgaltatja magat, es lustacska, de velem mar nem. Okos enged, szamar szenved alapon a szurkalodasival nem törödtem, es ereztettem vele, hogy en vagyok a nagyobb, szot kell nekem fogadnia. Elente nehez volt, de rajött, hogy jobb ha joba van velem, min tha rosszba lenne. Mostmar nagyon jo a viszonyunk, es sokat beszelgetünk, kiönti nekem a lelket. Te is a jo kapcsolatra törekedj, hiszen a testvered.

Az utolso valaszadoval ertek egyet. Nekem is van egy sokkal fiatalabb öcsem, akivel bizony eleinte nehez volt kijönni, mert van egy batyank is, es a fiuk összetartanak alapon, engem mindig megszivattak, egyedül voltam lany, tehat a sarkamra kellett allnom. Az öcsem a mai napig kiszolgaltatja magat, es lustacska, de velem mar nem. Okos enged, szamar szenved alapon a szurkalodasival nem törödtem, es ereztettem vele, hogy en vagyok a nagyobb, szot kell nekem fogadnia. Elente nehez volt, de rajött, hogy jobb ha joba van velem, min tha rosszba lenne. Mostmar nagyon jo a viszonyunk, es sokat beszelgetünk, kiönti nekem a lelket. Te is a jo kapcsolatra törekedj, hiszen a testvered.
Nos nézzük az "öcsi" szemszögébõl a dolgokat :) Az én nõvérem 8 évvel idõsebb, de volt egy idõszak amikor együtt kellet lennünk. Õ csak annyit tett amikor szivattam (általában én õt :) ) hogy megvárta míg abba hagyom pl. gépezést, majd leült a gép elé és elkezdett a barátjával/nõjével MSN-ezni. Mikor visszajöttem már csak õt láttam a gép elõtt és egy mondattal: Addig nem ülsz vissza a géphez míg (pl.:) fel nem porszívózol.Ezt egy ideig csinálta mikor már zokszó (zokszó? verekedés) nélkül ment minden akkor mikor megcsináltam a dolgot valami jót csinált nekem. Én ezek után már békéztem vele. Igaz 5 év kellett hozzá :D
Én semmit nem tennék meg érte, majd csak felébredne... Én még a saját anyámnak sem tettem a dolgokat, ha parancsolgatott, ha kért az már más, nem még a szaros kistesómnak. ÁÁÁ Ja és hatásos két nagy pofon, miközben azt mondod el neki, hogy velem nem szórakozhatsz, mert nem hogy nem fogok utána takaritani, hanem ha szemtelenkedsz, fel is pofozlak. Egybõl abba fogja hagyni. Ez a dzsungel törvénye. Az erõsebb, tekintélyesebb gyõz. Légy te a tekintélyesebb!!!
Nem lehet sajna sok mindent, ez a serdülõkor. Ne foglalkozz vele, csináld meg azt amit neked kell, ha kell 1 tányér, hogy ehess , akkor 1-et moss el, többet ne, majd megjavul ha rájön, hogy nélküled semmire se megy. Ne ágyazz meg neki, ne csinálj neki reggelit, majd a passzív ellenállás segít :)
Istenem, mintha csak magamat hallanam :D Ugyan ennyi idos ocsem, es nalunk is ez van. B_zdmeg, nem hagyhatom egyedul 5percre osszebasz mindent, amit kb kemeny 2ora alatt rendbe tettem. Reggel elvarja, hogy hozzam fel a szobajaba a kajat, amig O arra nem meltat, hogy annyit pofazzon utanna, hogy kossz. Elegem van belole. Most is lent van az udvaron, furdik a medencebe, de inkabb le se megyek megnezni, ugyis csak veszekednenk. Annyira erhetetlen.. Ez is mindig azt mondja, hogy barcsak meghalnal. Nem erdekel mar.. Remelem anyam hamar hazaer azt elviszi valami kellemesebb helyre.. (uszoda. pl) Nem birom kivele az eletem. :D Nem vagy egyedul. 15/L
Én mikor annyi idõs voltam mint Te, és a húgom is annyi mint a tiéd, ezt alkalmaztam: Írtam egy heti rendet, hogy kinek, mikor mit kell csinálni. Egyik nap, én csináltam meg bizonyos dolgot (pl. mosogatás) másik nap Õ. Csinálhatnátok Ti is. Mondjuk egyik nap Õ ágyaz meg, de Te viszed a reggelit stb. Ha elvégeztétek ami a listán van ki lehet pipálni, és játszhatok együtt, pl. barkochbázzatok, vagy ország-városozzatok vagy ilyesmi. Ja és már nem kicsi, ne hagyd rá! Sok sikert!
Köztem és a húgom között is 4 év van, és amikor ennyi idõs voltam, mint te ugyan ez ment velünk is.Mi folyton verekedtünk.Megagyabugyáltam rendesen, na persze én is kaptam.Mára a legjobb testvérem és barátnõm.2 év kell hozzá, hogy megváltozzon, hogy tini legyen és komolyabb.Hamarosan kereszteljük a lányom, õ lesz a keresztanyukája.:D
A mi családunkban én vagyok a fiatalabb testvér, és bátyám van, mi szerencsére jóban vagyunk, de akkor most válaszolok a kérdésre. Szerintem anyukádnak van igaza, hogy ne foglalkozz vele, mert még kicsi, illetve annak a hozzászólónak, aki azt írta, hogy ez a serdülõkor. Javaslat: NE FOGLALKOZZ VELE! (Tudom, bárcsak ilyen egyszerû lenne, de mindenesetre sok erõt és kitartást kívánok!!)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!