Találatok a következő kifejezésre: 16 éves késik a (41 db)

16 évesen késő elkezdeni RSG-zni? Vagy táncolni? és táncok közül, melyik lenne a legjobb ennyi idősen? 16/L

Legjobb válasz: RSG-zni már késõ, de táncolni nem! Bár mondjuk attól is függ, milyen tánc!

RSG-zni már késõ, de táncolni nem! Bár mondjuk attól is függ, milyen tánc!
Én most gondolkozok a hastáncon:) Önbizalmat ad, a tartást is javítja..stb 15/L
.. pedig megnézném, ahogy RSG-zel. :P
A kérdező hozzászólása: és akkor milyen táncot? RSG-t akkor sem, ha csak hobbinak szeretném? a versenyzés amúgysem érdekel, meg azt tudom, h ott már nem mennék semmire

16 évesen kezdtem a shotokan karatet ez későnek számít?

Félek,hogy így már nem lesz esélyem versenyekre menni.Nagyon kés?n kezdtem?

Legjobb válasz: Kokó is 16 évesen kezdettt el boxolni,és világbajnok lett.

Kokó is 16 évesen kezdettt el boxolni, és világbajnok lett.
Figyelj csak gondolj bele ha oda megy egy 5-6 éves gyerek az hogyan fejlõdik és egy 16 éves hogy fejlõdik.. te 1 év alatt fejlõdhetsz annyit mint egy 5-6 éves 4-5 év alatt.. mivel ugye még az agya sincs ugymond annyira kifejlõdve .. tapasztalatbol tudom amit irok.. Én is karatézok 13 évesen kezdtem el ott is voltak ilyen 5-6-7 évesek és vagy nevetgéltek vagy nem figyeltek stb stb... és azt pedig hogy nincs még kifejlõdve az agyuk arra értem hogy a szerencsétlen eddzõm azt magyarázta nekik hogy melyik a bal keze ... tehát sokkal gyorsaban tudsz fejlõdni és nem késõ elkezdened!!
Kezdhetted volna elõbb is, de ha kitartóan dolgozol, akkor szerintem versenyeken is érhetsz el eredményeket, az egész csak rajtad múlik!
Soha nem késõ elkezdeni.Ez a harcmûvészetek esetében igaz talán a legjobban. Versenyezni is lesz még idõd bõven, max már felnõttben kezded, de ott is ugye vannak kategóriák, tehát magyar bajnokkal nem fogsz az elsõ versenyeden összekerülni. Szóval kezdd el nyugodtan, csináld szorgalmasan, kitartóan, szívvel-lélekkel, és érd el a céljaid;)
mondjuk kokó mentalitásáról megvan a véleményem:D amúgy bõven jó még mivel pl papp laci 19 évesen kezdett boxolni chuck norris is felnõttként kezdett karatezni remy bonjansky k1 vb bajnok 21 évesen

15-16 évesen késő elkezdeni a fitness-t?

nyáron leszek 16 és szeretnék elkezdeni fitnessezni. elég merev vagyok, meg egy pici túlsúly is van rajtam, nem késő elkezdeni? mások már 5-6 éves korukban elkezdik.

Legjobb válasz: én utálok tesizni, mert nem mennek azok a gyakorlatok amiket csinálunk. én is elkezdtem itthon sportolni ^^ és nem késõ! Van aki 20-30 éves korában kezdi el!!! :) ^^ Hajrá!

én utálok tesizni, mert nem mennek azok a gyakorlatok amiket csinálunk. én is elkezdtem itthon sportolni ^^ és nem késõ! Van aki 20-30 éves korában kezdi el!!! :) ^^ Hajrá!
sose késõ
nem fogsz olimpián nyerni de károd nem valószínû hogy származik
Inkább a tesiórát nem kéne elsumákolni.
A kérdező hozzászólása: és ezt itthon is el tudom kezdeni ugye? tud valaki írni, linkelni gyakorlatokat?

16 évesen késő elkezdeni a Hip-Hop táncot?

Nem vok túlkoros hozzá?

Legjobb válasz: nem késõ, de fiú vagy. Szóval szerintem inkább válassz valami férfiasabbat

nem késõ, de fiú vagy. Szóval szerintem inkább válassz valami férfiasabbat
A kérdező hozzászólása: Am fiú vok
én szerintem nem :)
Jobb késõbb, mint soha. Ha most nem kezded el akkor késõbb bántani fog, hogy itt volt a lehetõséged hozzá! Az biztos, hogy nehezebb lesz, mint a kicsiknek!!! Az is segít ha jártál már táncra vagy sportolsz(tál)! Sok sikert! Boldog Karácsonyt!
Nem tudom h azóta elkezdted-e, de ha nem, akk én is ajánlom. Ha csak hobbiszinten akarod csinálni, akkor még bõven idõben vagy. Ha versenyzõ akarsz lenni, vagy esetleg ezzel foglalkozni, akkor már húzósabb, de sztem még mindig van esély rá, h összejjöjjön, ha szorgalmas vagy + van hozzá érzéked. Szvsz nagyon nem 'férfiatlan' ez a tánc, nemértem 2.-t, biztos eddig csak nõket látott hip-hopot táncolni.

16 évesen késő elkezdeni a wado ryu karatét?

Legjobb válasz: Konkrétan nem tudom, de azt mondják semmilyen sportágat nem késõ elkezdeni szinte semmilyen életkorban. Persze a legtöbb sportágnál ez úgy igaz, ha nem akarod versenyszerûen ûzni, mert az abban a formában sportolók általában óvodás korban kezdték. Beszélned kellene a kiszemelt hely edzõjével, legalább meglátod, szimpatikus-e neked õ és az egész hely.

Konkrétan nem tudom, de azt mondják semmilyen sportágat nem késõ elkezdeni szinte semmilyen életkorban. Persze a legtöbb sportágnál ez úgy igaz, ha nem akarod versenyszerûen ûzni, mert az abban a formában sportolók általában óvodás korban kezdték. Beszélned kellene a kiszemelt hely edzõjével, legalább meglátod, szimpatikus-e neked õ és az egész hely.
A kérdező hozzászólása: Éppenséggel 1 hónapja elkezdtem a társaság nagy részét és az edzõt régebbrõl ismerem inkább az érdekelne h ebben a korban mikortól mehetnék versenyezni ill. mennyi ideig tartana eljutnom legalább a lila övig
szia..egyáltalán nem késõ..profi lehetsz pár év alatt ha az életed részének tekinted.....
Nem késõ egyáltalán.Én egy éve csinálom és most már zöld öves is lehetnék csak féltem a vizsgáktól és nem mentem el.10-12év alatt már feketét is szerezhetsz ;)De ez attól függ h milyen ügyes vagy..lehet h elég 8-9 év is :D szóval nyugodtan .Sok sikert.Melyik egyesületbe akarsz járni? 13/L
Ja és a lila öv kb. 3-4 év Elõzõ vagyok
dehogy 3-4 !!!Olyan 5-6 év bocs az elõzõért :D
A kérdező hozzászólása: Am már szeptember óta járok csak kíváncsi voltam jó ötlet e : D és a Tornádó SE-be járok : D
sosem késõ semmire barátom!!! amíg itt gondolkozol ezen addigra már rég elkezdhetted volna...

16 évesen késő elkezdeni a szertornát ahoz hogy verseny szinten űzzem?

Most kezdeném el a gimiben a szertornát azon belül is a gyűrűt meg a korlátot.. ahoz hogy versenyezzek is vagy hogy vmi nívossan eredményt is elérjek ahoz már "öreg vagyok"?

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
sulik közöttin még lehet országos szinten semmi, ilyen idõsen már külföldön versenyeznek meg olimpiára mennek
Totál felejtõs :( sajnálom
ha elõtte is sportoltál valami hasonlót még sikerülhet iskolák között esetleg országos szinten.ha .figyelsz minden hibád minél elõbbi korigálására még összejöhet Próba szerencse ;)
Igen öreg vagy már !:(
nem
nemhiszem hogy késõ lenne
21 vagyok! És lehetsz terhes!
jáh
Fogd már fel te agyilag zokni, ha dugsz akkor húzzatok már gumit. Anyád is ilyen defektes mint te vagy?
# 10-es! ezen nemtudommért de besz*rtam! X"DDDDD
Nehogymár te mond meg hogy én hány éves vagyok :D
Honnan a f*s zból veszed te azt hogy én 16 vagyok?
Lehetséges, mert én utána belédcsöpögtettem a sajátom, nem emlékszel?
21 vagyok! és lehetsz, tudod nyilván hogy nem kell beléd élvezni feltétlen ahhoz hogy terhes legyél. csinálj tesztet, menj orvoshoz satöbbi, még nem késõ.
Ja, lehetséges.
18 vagyok. És lehetsz terhes...
Lehetséges , ugyanis az orgazmus elõtt is szivároghat sperma , persze jóval kisebb az esélye.
De bírom ezeket....honnan tudjuk? Ha meg nem akarsz gyereket minek dugsz úgy hogy nem védekezel? -.-
Mi lesz a neve?
Azta, te erre aztán tényleg ráéreztél, mert 16 vagyok. A jövõmet is megjósolhatnád. Viccet félre téve, igen. Könnyen meglehet.

16 évesen már késő elkezdenem a modellkedést?

Vagy pont ideális? Pontosabban nem elkezdeni akarom, mert régebben modellkedtem, de most komolyabban ismét bele akarok vágni.

Legjobb válasz: Szerintem nem késõ. Ha 15 lennék belekezdenék, de 20 múltam, így már késõ nekem... Áhh, sajnálni fogom, hogy nem próbáltam ki, mert az alkatom pont megfelelõ lett volna csak hát 0 önbizalom...

Szerintem nem késõ. Ha 15 lennék belekezdenék, de 20 múltam, így már késõ nekem... Áhh, sajnálni fogom, hogy nem próbáltam ki, mert az alkatom pont megfelelõ lett volna csak hát 0 önbizalom...
sztem pont jó :)
sok híres modellány kezdte 15-16 éves korában
én 17 voltam amikor elkezdtem.Most 21 vagyok és nem panaszkodom:D
utolsó...te jó ég.Ezt a fejetlenséget ki mondta neked????ne add fel...20 évesen még megválthatod a világot a szakmában.
aztmondják 16-tól 18-ig nyugodtan elkezdheted, , fiatalabban nem is ajánlják...aki 20 éves...te hülye ha jóalakodvan nyugodtan elkezdhetsz modellkedni, ottvan tyra banks, kate moss, heidi clum õk sem 20 évesek mégis nagyon híresek....
Teljesen jó kor. Nyugodtan tedd meg, és sok sikert!

Az a helyzet későn érő vagyok 16 évesen szőrösödtem többi lent!?

Az lenne a kérdésem, hogy most 15 cm a péniszem, és fog-e még n?ni??? Most 17 vagyok még nem volt este magömlésem se, és izgulok egy kicsit e miatt kell ???

Legjobb válasz: Háááát igen 15 vége felé jártam már de 16 éves volt szemmel látható a dolog és a mellembe is volt ilyen csómó féleség. Az nem rég múlt el 2 hónapja

A kérdező hozzászólása: Háááát igen 15 vége felé jártam már de 16 éves volt szemmel látható a dolog és a mellembe is volt ilyen csómó féleség. Az nem rég múlt el 2 hónapja
Húha. 16 évesen szõrösödtél... A lábad is? xD A f*aszoddal meg ne törõdj. Nem kell izgulni.... 17/F
Akkora amekkora, izgulni nem kell rajta.
Az már pont a hazai átlag felett van. Teljesen jó. De még nõhet egy kicsit, ne aggódj!
http://www.youtube.com/watch?v=wWc5icdo_4A valószínûleg eleve rosszul mérted, itt a helyes képlet...
Fúú... Jézus!!!: DDD Én most vagyok 11 és negyed és tiszta szõr vagyok már a péniszemen !! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!