Találatok a következő kifejezésre: 16 éves késik (86 db)

16 évesen késő elkezdeni RSG-zni? Vagy táncolni? és táncok közül, melyik lenne a legjobb ennyi idősen? 16/L

Legjobb válasz: RSG-zni már késõ, de táncolni nem! Bár mondjuk attól is függ, milyen tánc!

RSG-zni már késõ, de táncolni nem! Bár mondjuk attól is függ, milyen tánc!
Én most gondolkozok a hastáncon:) Önbizalmat ad, a tartást is javítja..stb 15/L
.. pedig megnézném, ahogy RSG-zel. :P
A kérdező hozzászólása: és akkor milyen táncot? RSG-t akkor sem, ha csak hobbinak szeretném? a versenyzés amúgysem érdekel, meg azt tudom, h ott már nem mennék semmire

16 évesen késõ elkezdeni gitározni? Szólógitár mellett döntöttem. Ha nincs zseniális tehetségem, mennyi idõ után tudnék "színpad képesen" eljátszani pl egy Tankcsapda, Ossián vagy Pokolgép számot? Milyen tapasztalataitok vannak?

válaszokat elõre is köszönöm

Legjobb válasz:
1. Zenében nincsen "tájm". Van aki 50 évesen gondol egy nagyot, hogy nem akar úgy meghalni, hogy nem tud zongorázni. Ezt a 16 évet úgy írtad le mintha már az elfekvõbõl írnál. 2. Nincs olyan hogy szólógitár. Elektromos gitár van csak, azon belül elkülönül a rimus gitár és a szólógitár. 3. Bele se kezdj az egészbe, mert az elején elkönyvelted, hogy "nincs tehetséged" 4. Ha makacs vagy akkor kezedbe veszel egy gitárt, és autodidakta módon esel neki, de mivel nincs önbizalmad nem fog menni, nem leszel kitartó, és igazából ha ezek nem lennének elég a technikád sem lesz az igazi. El kell menni tanárhoz, ami megmutatja neked a dolgokat, ad kottát, meg házit, és azokat szépen begyakorlod orrvérzésig, szorgalomtól, kitartástól, és a globális felmelegedéstõl függõen 2 éven belül elvileg "színpadképes" leszel. Bár eléggé nagy fába vágtad a fejszédet, mert Cserkó bizony nyúzza a gitárt. Tudod mit? Az elõbb lefele kerekítettem. Legyen 5 év. Ha nem vettem el valamelyik ponttal a kedvedet, akkor sok sikert. Písz

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1. Zenében nincsen "tájm". Van aki 50 évesen gondol egy nagyot, hogy nem akar úgy meghalni, hogy nem tud zongorázni. Ezt a 16 évet úgy írtad le mintha már az elfekvõbõl írnál. 2. Nincs olyan hogy szólógitár. Elektromos gitár van csak, azon belül elkülönül a rimus gitár és a szólógitár. 3. Bele se kezdj az egészbe, mert az elején elkönyvelted, hogy "nincs tehetséged" 4. Ha makacs vagy akkor kezedbe veszel egy gitárt, és autodidakta módon esel neki, de mivel nincs önbizalmad nem fog menni, nem leszel kitartó, és igazából ha ezek nem lennének elég a technikád sem lesz az igazi. El kell menni tanárhoz, ami megmutatja neked a dolgokat, ad kottát, meg házit, és azokat szépen begyakorlod orrvérzésig, szorgalomtól, kitartástól, és a globális felmelegedéstõl függõen 2 éven belül elvileg "színpadképes" leszel. Bár eléggé nagy fába vágtad a fejszédet, mert Cserkó bizony nyúzza a gitárt. Tudod mit? Az elõbb lefele kerekítettem. Legyen 5 év. Ha nem vettem el valamelyik ponttal a kedvedet, akkor sok sikert. Písz
A kérdező hozzászólása: nem vetted el a kedvem, nyugalom. ha a környéken nincs megbízható, normális gitároktató, akkor hogyan és miket gyakoroljak? az internetrõl való tanulásról tudsz valamit mondani?
Ha nincs jó tanár akkor az internetrõl is tudsz tanulni, vagy gitárkönyvekbõl. Igazából elég hamar meg lehet tanulni egy dalt, ha úgy állsz neki, hogy ezt megtanulom, és semmi mást. Akkor megtanulod azt a dalt, menni fog egy kis gyakorlással. Viszont akkor semmi mást nem fogsz tudni elgitározni, csak azt a dalt.
Én pl 17 évesen kezdtem dobolni. Mondjuk én tanárhoz járok mindig, de emellett nézegettem a neten is videókat mit hogy merre hány méter.
Én speciel tavaly kezdtem el gityózni, és már az elsõ egy-két hónapban pötyögtettem rajta ilyesfajta számokat. Azt megsúgom amúgy hogy egyedül Ossian vagy Pokolgép számot soha a büdös életben nem fogsz eljátszani, mert ha jól tudom, akkor nem hárman vagy hanem csak eggyen. Ha hallásból vagy tabról a szólót el tod nyomni 8-10 hónap után akkor elég pró vagy, és beszállhatsz egy bandába. Amúgy ha kaposvári vagy akkor üzenem hogy mostanában szeretnék egy bandát alapítani XD
És még annyi, hogy nekem nem volt gitártanárom, hanem elõször tabokról, aztán hallásból tanultam és egész jól megy. A Youtube-on a Guitar Coverek nagyon sokat segítenek. Májusban múltam 13, a Fater meg annyi idõsen kezdte. mint te kb, szóval abszolút nem késtél el. SOK SIKERT!!!
Simán jó, ráadásul te csak ilyen kommerszebb rockot szeretnél játszani ha jól értelmezem… Joe Satriani is csak 14 évesen kezdett gityózni (igaz õ jazzt tanult), bár õ zseniális tehetség. Pár év múlva meg már órákat adott. Én igazából mindig röhögök azokon, akik már kisgyerekeket erõltetnek, hogy játszanak gitáron vagy zongorán…mikor még egyedül felöltözni se tudnak szegények :D

16 évesen késõ hozzá kezdenia street workouthoz?

Legjobb válasz: Én 26 évesen kezdtem el. Sportolni sosem késõ elkezdeni.

Én 26 évesen kezdtem el. Sportolni sosem késõ elkezdeni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Esetleg van valami tanàcsod nekem mint kezdõnek? Elõre is köszi:)
dehogy késõ :) alap erõt szerezz (fegyencedzés lépesek tökéletesek alat erõhöz) mondjuk a hózódzkodásnál ha megvan a 2x10 teljes húzódzkodás aztán már mehet például a muscle up, csúszkálás de alapokat kell megtanulni pl lendület nélkül húzodzkodni :) hajrá :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) 2x10 simàn megy :) meg a muscle up-bol kb 6... :)
akkor mehetsz a trükkökre rá :) de a lábat, hasat ne hagyd el:) pl.: most gyakorolt a csúszkálást a rúd felet. aztán lassú muscle up van sok fajta variáció :)

16 évesen késő elkezdeni az ökölvívást? (Profi szinten szeretném űzni! )

Legjobb válasz: Tyson is 16 évesen kezdte ha jol tudom vagy 15 valami ilyensmi:)

Tyson is 16 évesen kezdte ha jol tudom vagy 15 valami ilyensmi:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
Nem késõ sokan ilyen korba kezdtek el sportolni .Talán még jobb is hogy eddig nem veretted össze az arcod.Ha van tehetséged akkor simán.

15-16 évesen késő elkezdeni a fitness-t?

nyáron leszek 16 és szeretnék elkezdeni fitnessezni. elég merev vagyok, meg egy pici túlsúly is van rajtam, nem késő elkezdeni? mások már 5-6 éves korukban elkezdik.

Legjobb válasz: én utálok tesizni, mert nem mennek azok a gyakorlatok amiket csinálunk. én is elkezdtem itthon sportolni ^^ és nem késõ! Van aki 20-30 éves korában kezdi el!!! :) ^^ Hajrá!

én utálok tesizni, mert nem mennek azok a gyakorlatok amiket csinálunk. én is elkezdtem itthon sportolni ^^ és nem késõ! Van aki 20-30 éves korában kezdi el!!! :) ^^ Hajrá!
sose késõ
nem fogsz olimpián nyerni de károd nem valószínû hogy származik
Inkább a tesiórát nem kéne elsumákolni.
A kérdező hozzászólása: és ezt itthon is el tudom kezdeni ugye? tud valaki írni, linkelni gyakorlatokat?

16 évesen késő lenne elkezdeni thai boxolni?

Legjobb válasz: Miért lenne késõ? Sosincs késõ. Versenyezni is akarsz?

Miért lenne késõ? Sosincs késõ. Versenyezni is akarsz?
Dehogy késõ.. :D Sztem vannak nálad idõsebbek is, akik most kezdik el. :D Sok szerencsét!
Ami késik, nem múlik!;)
A kérdező hozzászólása: Igen szeretnék versenyezni is:D
Remy Bonjasky 16 évesen kezdte, addig focizott. És K1 világbajnok lett.
Nem, vedd meg a koporsód.

16 évesen késő elkezdeni vizilabdázni?

Ezelött 6 évig kajakoztam. Úszni egész jól tudok, nagy a vízbiztonságom. 185 cm magas vagy és 80 kiló körül szóval az alkatom is megvan hozzá.

Legjobb válasz: sosem késõ elkezdeni...fõleg nem a sportot!

sosem késõ elkezdeni...fõleg nem a sportot!
már késõ. én várnék vele holnap reggelig.
Ha jól úszol és kajakos vagy, akkor nem késõ.
Nem késõ, de próbálj otthon gyakorolni. Megtanulni egy kézzel elkapni a labdát. A vízben még nehezebb lesz. Nekem a taposás volt a legnehezebb és nagyon meglepõdtem, mert nagyon jól úsznak (pedig mielõtt oda mentem volna 3évig úsztam). De szerintem próbáld meg.
már milliószor feltették ezt a kérdést és már mindegyikhez odaírta valaki aki nem ért a vizilabdához hogy sosem késõ sportolni meg minden de próbáljátok elfogadni hogy pedig KÉSÕ! idõigényes sport kiskorban kell megtanulni az alapokat mert 16 évesen már a budapest bajnokság is elég komoly dolog lehet ha meg nem tudsz dobni és nem tudod tartani a lépést úszásban másokkal akkor esélyed sincs megnyerni a meccset.. hiába mondod hogy jól úszol, akikkel játszanál azok kiskorban elkezdték már az úszást és hosszútávon tovább bírják rövidtávon meg lesprintelnek.. nem azt mondom hogy ne próbáld meg próbáld csak meg magad benne de nem hiszem hogy bárhova is fölvennének már...

16 évesen késő versenyszerű úszásba kezdeni? Úsztam korábban, bár közelsem ilyen szinten.

Kiskoromban tanultam meg úszni, edzésre nem sokat jártam, iskolaid?ben 2 hónapot még 10 éves korom körül, plusz nyaranta...tavaly jártam kb. fél évet, heti de csak heti 2x-3x 1 óra volt az edzés...lány vagyok, de elég széles típusú a vállam, szóval alkatilag végülis alkalmasnak mondható...

Legjobb válasz: Szerintem sohsem késõ elkezdeni.Fõleg ha ilyen tipusú vagy.

Szerintem sohsem késõ elkezdeni.Fõleg ha ilyen tipusú vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Remélem...még elgondolkozom rajta...nem akarom, hogy az a széles vállam mégis átessen a férias kategóriába, mert most még jó is, de könnyen lehetnék ajtóméretû...viszont IMÁDOK úszni...kikapcsol az agyam és csak a vízre és az úszásra figyelek..nem tudom mi legyen :(( megkérdezek még valami komoly edzõt is, de ez jó, hogy azt mondtad, hogy sosem késõ :) )
Egy próbát megér!!
Ha tényleg versenyszerûen szeretnél úszni akkor azt jól meg kell gondolnod. Egy egy edzés nem olyan mint amikor te lemész és úszol magadnak. Ott keményen kell dolgozni ha valami eredményt szeretnél elérni. Ja és az edzések minimum két órásak, lehet menned kell reggel és este is. Az edzésen senkit nem fog érdekelni, hogy te fáradt vagy és már levegõt sem kapsz, folytatni kell. Ahhoz, hogy jó úszó légy ne elég a jó testalak. Nem akarom elvenni a kedved mert nincs az úszásnál szebb sport, ezek csak tények. Sok sikert és kitartás.
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló, megkérdezhetem, hogy Te úszol-e? :) Egyébként igaz, azt tudom, hogy nagyon kemény munka...fõleg ha 16 évesen akarom behozni...az olimpikonok napi 15-16-17 kilométereket úsznak naponta (!), én meg hetente úsztam 5-6öt... :D A lehetõ legjobb sport egyébként, de átgondoltam többször, bármennyire is fáj, már nem ugyanolyan lenne...amikor megtanultam nem kellett volna, hogy kiengedjenek a vízbõl :((

16 évesen késő elkezdeni zongorázni?

Már régóta tetszik,de most van lehet?ségem vagy egy 3 éves zongora - kurzusra vagy magántanárhoz járni.Melyik inkább? Itthon csak szintetizátorom van,azon hasonlóan lehet gyakorolni itthon?

Legjobb válasz: Soha nem késõ! Ha adott, járj inkább magántanárhoz!

Soha nem késõ! Ha adott, járj inkább magántanárhoz!
van egy ismerõsöm aki 82 éves és most kezdett el tanulni gitározni.
Szerintem nem. Ha gondolod én megtanítanálak, bár nem vagyok tanár. A szintetizátorral nincs gond. Én elsõs koromban kezdtem zongorázni, most 16 éves vagyok és lány. Ha gondolod írj.

16 évesen késő elkezdeni gitározni tanulni?

Legjobb válasz: Nem. Egyáltalán nem késõ.

Nem. Egyáltalán nem késõ.
nem
Én is akkor kezdtem!
Én 25 évesen kezdtem.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi a válaszokat :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!