Találatok a következő kifejezésre: 16 éves gáz egy 22 (5 db)

16 éves csajhoz gáz egy 22 éves pasi?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem!

Egyáltalán nem!
Elsõ válaszadó vagyok. 20 éves vagyok, a pasim 33. :D
Én is 16 voltam amikor megismertem a páromat 6 évvel ezelõtt õ akkor volt 23 és nagyon jól kijövünk, együtt élünk és tök jó minden, szóval csak rajtatok múlik.
Mi is pontosan ugyanennyi évesek voltunk - két évvel ezelõtt.
Én 25 vagyok, barátom 34. Nagyon jól megvagyunk, és egyáltalán nem jön elõ a korkülönbség. Ha szeretitek egymást nem az számít, hogy ki hány éves. Persze vannak végletek, de ez még simán belefér! Sok boldogságot!!
Egyik ismerõs csaj most 26 éves, a barátja 39 éves és 8 éve vannak együtt. Szerintem nem gáz, ha szeretitek egymást...
15vok(lány) és a barátom 23..sztem egyáltalán nem gáz!:)
hát figyelj: ha a filmsztárok meg milliárdosok akik(50-60-70évesek) összejönnek egy 20 éves csajjal.Akkor szerintem ez egyáltalán nem gáz. Meg hát a szerelemben nincs megszabva ilyen idõ. a Lényeg hogy szeressétek egymást.
bocsi.*csajt.bocsi a hibaert.
En ismerek egy csaj 16 eves es a pasija meg 27.szoval nem gaz:D
17 vok a barátom 29XD
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek. igazatok van . nem annak a véleményével kell foglalkozni aki emiatt lenézi vagy meszólja amásikat. remélem boldogok leszünk együtt:)
16 eves csaj vagyok es a baratom pont 22.Szuperul kijovunk es szerintem nem a kor szamit.Azzal meg sosem kell torodni ha masok ezt rossz szemmel nezik a korkulonbseg miatt;)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
a lényeg hogy mind2en fiatalok vagytok, és ez így szép és jó:)

Sokak szerint az nem gáz ha 16 éves lány szexel egy 22 éves sráccal de azt nem értem hogy mért gáz az ha egy 16 éves srác szexel egy 22 éves nővel. Valaki ezt elmondaná hogy mért van ez így?

Legjobb válasz: Régebben is ha észrevetted a fiatal lányok idõsebb férfiakhoz mentek hozzá. Ez azért van, mert a férfinak meg van/volt a pénze, hogy eltartsa a nõt, és már addigra a kapcsolatai is megvannak/voltak. A nõ mivel még fiatal, ezért képes gyermekeket szülni a férfinak, mivel a férfi általában sokáig képes utódot nemzeni, de egy nõ elég kevés ideig. Talán ezért. :D

Régebben is ha észrevetted a fiatal lányok idõsebb férfiakhoz mentek hozzá. Ez azért van, mert a férfinak meg van/volt a pénze, hogy eltartsa a nõt, és már addigra a kapcsolatai is megvannak/voltak. A nõ mivel még fiatal, ezért képes gyermekeket szülni a férfinak, mivel a férfi általában sokáig képes utódot nemzeni, de egy nõ elég kevés ideig. Talán ezért. :D
#2 Ezzel azért vitatkoznék. Nem akarok egoistának tûnni, de én is 16 éves vagyok, srác, és szellemileg jóval lehagytam kortársaim... Végül is igaz amit mondasz, de mindkét nemnél vannak különbségek. Van olyan 16 éves lány aki 20 éves szinten van szellemileg, de van olyan is aki ott maradt 10 éves szinten. Ugyanígy a fiúknál.
Azért fura, mert egy 1 éves fiú még gyerek! Nem testileg értem, hanem szellemileg. Egy 22 éves nõ meg már nõ. Én 21 vagyok, az öcsém 14. Nekem nem lenne gusztusom hozzányúlni egy gyerekhez! A lányok hamarabb érnek nem csak testileg, de szellemileg is. Szóval egy 16 éves lány szellemileg egy 20-22 éves fiú szintjén van.
ez nem gáz, hanem szerencse:)
Egyik sem gáz!!!!!! 28F
Jó, akkor mondom úgy, hogy egy 22 évesnek férfi kell! Nem egy 16 éves tini srác! 2. voltam
2 szó: társadalmi elvárások.
Én 22 éves lány vagyok. A párom 2 évvel fiatalabb nálam, amiért én is kaptam az oltogatásokat éppen elégszer, pedig ez még nem is nagy korkülönbség. Egyszerûen valahogy úgy alakult ki a társadalmi norma, hogy úgy természetes, ha a férfi az idõsebb, a nõ a fiatalabb. Egyébként teszem hozzá egy 16 éves srácra én sem tudnék férfiként nézni.
Nem gáz.
16 éves fiú Bocsi! :)
nekem 17 éves a barátom és egy éve vagyunk együtt (: nem gáz egyáltalán ! 21/N

14-16 éves lányok tényleg gáz, ha egy 22 éves fiúval jártok?

Sokan mondják, hogy ?k nem kezdenének id?sebbel, mert az már nekik öreg, meg ciki, de mások meg jól elvannak id?sebb fiúkkal is, akkor most úgy többnyire hogy álltok ehhez a korkülönbséges dologhoz?

Legjobb válasz: Nektek 14-16 éves lányoknak nem gáz.Hiszen egy felnõtt férfival jártok.Uuu akkor én nõ vagyok mellette.HÁT NEM Elég nagy korkülönbség.Mások az elvárásai.Sokkal érettebb Szerintem gáz.

Nektek 14-16 éves lányoknak nem gáz.Hiszen egy felnõtt férfival jártok.Uuu akkor én nõ vagyok mellette.HÁT NEM Elég nagy korkülönbség.Mások az elvárásai.Sokkal érettebb Szerintem gáz.
nem
#13 A mostani fiúk ugyanannyira gyerekesek, mint a mostani lányok. Szóval hülyeséget írtál. "másrészt azért mert a lány már ha idõsebb fiúval jár akkor valamilyen szinten komoly" Ez nagyon nagy marhaság. A kettõnek semmi köze egymáshoz. Sõt, általában az éretlen kislányok szoktak több évvel idõsebb fiúval járni, mert menõzni akarnak.
thx
#14! Tökéletesen 1etértek veled :D
A lány szemszögébõl nem gáz, mert egyrészt a mostani fiúk -hogy is mondjam..- túl gyerekesek (tisztelet a kivételnek, másrészt azért mert a lány már ha idõsebb fiúval jár akkor valamilyen szinten komoly.. A fiú szemszögébõl akkor nem gáz ha: -nem kihasználja a csajt -nõként tud rá tekinteni SZERINTEM..;)
Végülis a lány számára nem gáz, sõt azthiszik az menõbb akinek idõsebb a pasija... (nagyon sok olyat ismerek, hogy a csávó az apja lehetne a csajnak) A pasinak viszont gáz, hogy a saját korosztályából nincs esélye a csajoknál! De az én véleményem, hogy gáz az egész!
Gáz, de törvény nem bünteti...
Nem nem gáz, ha fiatal lány idõs fiúval van együtt
#8-nál a pont! Végre 1 csaj, aki 1etért velem ilyen téren :D
hát ha pedofil a srác...
Nekem személy szerint nem lenne gáz. Nem is öreg :d Bár 17/L :) )
2 dolog számít csak: 1. ha te és a lány boldogok vagytok 2. ha boldogok is maradtok, illetve az õsöknek nincsen panaszuk, szóval nem cikiznek + ilyesmi, avagy nem beszélik ki téged vagy õt..
14-es vagyok, utolsó ezt adom :)
Az az igazszág, hogy õk menõnek éreznék mert hú de nagylány vagyok. Meg mindig azt olvasom, hogy "de én érettebb vagyok a koromnál" de ez rohadtul nem változtat a lényegen. 16 22 az határeset de az is sok. Röviden tömören: Igen gáz. 18L
csak a törvény bünteti :)
A lány számára nemgáz mert nagyoskodhat a barátnõi elõtt hogy neki idõsebb a fiúja. Viszont férfi részrõl szánalmas 22 évesen összejönni egy 16 évessel elég szánalmas. Mindenki maradjon meg a saját koránál vagy max két év ide vagy oda. Egy 22 éves srácnak szex kell amit te remélem még nemtudsz megadni neki. 17/F 17/F
Nekem nem az 14/l

Szerintetek gáz lenne ha 22 évesen kikezdenék egy 16 éves lánnyal?

A lényeg, hogy ma megismertem ezt a lányt, nagyon jót beszélgettünk, meg van a kölcsönös szimpátia, meg tetszik is nekem nagyon, meg korához képest fejlett is, kész n?. :D De valami azt diktálja belül, hogy túl fiatal hozzám?

Legjobb válasz: A belsõ hangot lelkiismeretnek hívják, és igaza van.

A belsõ hangot lelkiismeretnek hívják, és igaza van.
Haver sose gáz :D Én is ezt tenném a helyedben. Nem túl fiatal hozzád. Ne legyen 12 éves arca azt kész és szeressen. 21/F
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem. Lehet így van, viszont azért én kicsit durvának tartom. Még ezt is egy picit, így 20-22 éves nõk után... :D
A kérdező hozzászólása: Megmondom õszintén én csak le szeretnék feküdni vele. Semmi komoly.. :D
Magyarul fosol, hogy mit szólnak mások meg a szülei majd ehhez a dologhoz? :D Ez mondjuk tényleg kicsit zavarba ejtõ lehet :D Föleg ha az apja Chuck Norris és a Terminátor Közös gyereke. :D
Akkor meg mit parázol baszodd xD füzd az agyát azt óvatosan rontsad meg egy életre hogy ne akarjon mással csak veled xD
Logikusan semmi akadálya. Ha téged eltántorít pár felsõbbrendûsködõ nyomorék véleménye hogy mi sok akkor magadra vess! Senkinek semmi köze hozzá h mit csináltok ti ketten!
ADJ NEKI!!!
tegnap 19:56 Azt én is szívesen megtenném, de ha nem akarod elrontani és nem akarsz utolsó [email protected]ágó [email protected]ék lenni akkor ezt elõre közöld vele, vagy próbáld meg komolyabban csinálni. Magyarul reálisan képzelj el vele többet is. Te leszel neki az elsõk egyike. Kötõdni fog hozzád. Szerinted milyen sérülést szerezhet a személyisége, ha átvered és pont te teszed tönkre az álmait? Én nem tennék ilyent vele bárhogy is kéne a puncija, mert szerintem a szex az egy dolog, nem ártasz vele senkinek, de emberség kell a helyes döntésekhez, és az átverés kihasználás és lekezelés nem az!!!!
Magyarul járjatok össze dugni xD
nekem 19 évesen volt egy 15 éves barátnõm aki kb annyira érett volt mint ha csak 19-20 lenne. és volt hogy a 21 éves barátnõm egy 13 éves szintjén állt...
*korabelieket
Szerintem semmi baj vele sok sikert:)
Az összes huszonéves ellopja a 16éves csajokat..-.- :D 16f
16 évesen te meg megronthatod a 14 éveseket xD
guido hány éves vagy?
visszavonom :D semmi
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok. Köszönöm a válaszokat, a helyesírási hibákért bocsi. :)
Srác, 14 éves csajok is járnak néha 30 éves pacákokkal. Szerinted egy érett felfogású csaj aki 6 évvel fiatalabb csak tõled annyira durva lenne ehhez képest? :D
nem lehet a korabeliket komolyan venni, nem véletlenül érzed hogy túl fiatal hozzád :/ de ha tényleg érett a korához képest akkor nincs gáz :D

Szerintetek gáz, hogy 22 évesen egy 14-16 éves lánnyal szeretnék szexelni? Van ilyen lány, aki benne lenne a korkülönbség ellenére is?

Legjobb válasz: Kérdezõ : te rossz b*zi Te kíváncsi vagy rá , hogy mit válaszolnak, ezek után már elsõ komment után azt írod a gyereknek aki méghozzá igazat is mond , hogy nem érdekelsz. Akkor minek tetted fel a kérdést, ha nem érdekel a válasza? Csak a kész tényt mondta el .

Kérdezõ : te rossz b*zi Te kíváncsi vagy rá , hogy mit válaszolnak, ezek után már elsõ komment után azt írod a gyereknek aki méghozzá igazat is mond , hogy nem érdekelsz. Akkor minek tetted fel a kérdést, ha nem érdekel a válasza? Csak a kész tényt mondta el .
nekem az elsõ barátom 22 volt, amikor én 16...és szexeltünk is :D
igen az, maradt a saját korosztályodnál
gáz vagy ;)
A kérdező hozzászólása: Nekik legalább bejövök, nem utasítanak el csak, mert nem vagyok két méter magas meg izomállatra kigyúrt.
Jaj ne már! Most komolyan elõ akarod adni a pórul járt, szegény, árva, csúnya fiút aki csak a fiataloknak jön be? :D Még nekik sem jössz be- te magad mondtad, hogy ez a korosztály kimaradt az életedbõl.(Szerinted mégis miért? Az általad megnevezett korosztály pont csak a külsõségekre megy..)
Mellesleg ha akkora Don Juan lennél nem itt próbálnál szerezni kiskorú szexpartnert:D.
tegnap 21:45 Na ezt kikérem magamnak a nõk védelmében!!! A nõk nem használati tárgyak hogy el lehessen õket használni!!! Ugyanolyan önálló akaratú emberi lények mint te vagy én, és ha valamelyikõjüknek akkora a szexuális étvágya mint nekünk, az csak jó és nem megvetendõ dolog! tegnap 22:21 Mondjuk a teste. Persze sokuknak nem, de vannak akik nõiességben és belsõ tûzben is keresztbe verik az érett nõk többségét, még ha tudat alatt is! Amelyik meg 14-15 évesen szexel az lehet hogy koraérett, de szerintem semmiképp sem k..!!! tegnap 23:03 A kiskorú az 12 év alatti te nagyonhülye!!!! Sok ökör dobálózik a szavakkal és azt se tudja mit jelentenek!!!!
#24: a 23.03-ra irtó nagy marhaságot mondtál. Nézz csak utána.
A 14 éves személy még kiskorú. Nézzétek csak utána..
Sõt! Pontosítok neked, kedves 24.. "A jogtudományban kiskorú alatt olyan személyt értünk, aki a 18. életévét még nem töltötte be, kivéve, ha 16 és 18 éves kora között házasságot kötött, mert ekkor a házasság megkötésével a nagykorúság bekövetkezik." Van még a cselekvõképesség, mely nem összekeverendõ a kis- és nagykorúsággal!! -Cselekvõképtelen: 0-13 (A 14. évüket még be nem töltött kiskorúak.) "Cselekvõképtelenek a 14. életévüket még be nem töltött kiskorúak, és azok a már 14. életévüket betöltött kiskorú és 18. életévüket betöltött nagykorú személyek, akiket a bíróság cselekvõképességet kizáró gondnokság alá helyezett. Gyermekkorúság vagy cselekvõképességet kizáró gondnokság alá helyezés nélkül is cselekvõképtelen az a nagykorú vagy korlátozottan cselekvõképes személy, aki olyan állapotban van (például kábítószer, alkohol hatása alatt, mûtéti altatás), hogy az ügyei viteléhez szükséges belátási képessége – tartósan vagy a jognyilatkozata megtételekor átmenetileg – teljesen hiányzik. Az ilyen tudatállapot önmagában elegendõ jogi tényként idézi elõ a cselekvõképtelenséget, elmúltával pedig a megelõzõ cselekvõképességi állapot automatikusan visszaáll." -Korlátozottan cselekvõképes: 14-17 (18. évet még be nem töltött kiskorú.) "Korlátozottan cselekvõképes minden olyan személy, aki 14. életévét már betöltötte, de a 18. életévét még nem (azaz fiatalkorú), és nem cselekvõképtelen, továbbá az a nagykorú is, akit a bíróság cselekvõképességet korlátozó gondnokság alá helyezett.(A gondnokság alá helyezés okai lehetnek a szellemi fogyatkozás, az elmebeli állapot, vagy kóros szenvedély.)" -Cselekvõképes:18+ (Nagykorú.) "Aki cselekvõképes, az maga köthet szerzõdést vagy tehet más jognyilatkozatot, nem áll senkinek a felügyelete alatt, döntéseit maga hozza meg, saját ügyeiben megfontolásra képes. Cselekvõképes minden nagykorú, feltéve, hogy a cselekvõképességét a törvény nem korlátozza, vagy nem zárja ki. Hazánkban (valamint az Európai Unió többi államában és világszerte sok más országban) nagykorú az, aki a 18. életévét már betöltötte. Továbbá nagykorú kivételesen az is, aki ennél elõbb házasságkötése révén nagykorúvá vált. Az ember a 18. születésnapja 0 órájától válik nagykorúvá. Házasságot 18 éven aluli csak engedéllyel köthet és feltétel még, hogy 16. életévét betöltse. Az ily módon szerzett nagykorúság – cselekvõképesség – akkor is fennmarad, ha a házasság a 18. életéve elõtt megszûnik. Ez alól a szabály alól azonban kivétel, ha a bíróság a házasságot éppen a cselekvõképesség hiánya miatt vagy a szükséges gyámhatósági engedély hiánya miatt nyilvánítja érvénytelennek." Csak, hogy kedves #24-es bele ne fusson egy a jogi fogalmakkal tisztában lévõ dühös és aggódó anyába hódításai során.. 20N
05-02 12:02 Ezt nem tudom honnét szedted, de 14 év alatt kiskorú! 14-18-ig fiatalkorú, 18 fölött pedig nagykorú!
A kérdező hozzászólása: Jól van ne jogról vitázzatok már, hanem fiatal lányok írjanak nekem és ismerkedjünk inkább meg, mert ez már uncsi. :D
Ez nem egy társkeresõ oldal.
Nem tudom elképzelni mi élvezet van egy éretlen gyereklány húzogatásában?Nem jobb egy érett nõvel szexelni?milyen lány az aki 14-15 évesen már toszik?-olyan..k
"Ha ti korombeli lányok 25-35-40-50 évesekkel vagytok, akkor nincs is más választásom, na meg sokkal jobb egy fiatal lány, mint egy elhasznált rongy." Kikérem magamnak ezt az általánosítást! 1: A párom 24 éves, szóval ezt nem szólhatod meg. 2: Honnan tudod, hogy a kis 14 éves aki egy mosolyért hozzád vágja magát, nem "elhasznált". Mit gondolsz, szerinted milyen 14!! éves kislány feküdne csak úgy egy 22 éves pasi alá?:D Az, hogy valaki idõsebb nem jelenti azt, hogy szana-szét baszták. Mellesleg ha képben lennél a te célcsoportoddal kapcsolatban, megtudnád, hogy kissé kiéltek.. 20N
A kérdező hozzászólása: ma 08:18 Ha ti korombeli lányok 25-35-40-50 évesekkel vagytok, akkor nincs is más választásom, na meg sokkal jobb egy fiatal lány, mint egy elhasznált rongy.
A kérdező hozzászólása: ma 12:57 Nem érdekelsz, bejövök egy csomó fiatal lánynak és õk is nekem. :D
A 14 talán kicsit még fiatal hozzád, a 16 az már alakul.
szerintem is inkább a 16 éves lenne ideálisabb. És biztos van olyan lány aki benne lenne, persze azt ne várd hogy õk itt fognak neked válaszolni, mivel 18+os a kérdés :)
Én 17 vagyok, és a nálam sokkal idosebb pasik vonzanak.A 22 évest fiatalnak tartom.Szeretem a határozott, tapasztalt férfiakat.25-tol 40-ig a kedvenc korosztályom. Megkérdezhetem, hogy te miért szeretnél fiatalabb lányokkal szexelni?
Én 30 leszek de engem is izgat a fenti korosztály! Szerintem ebben semmi kivetnivaló nincs. Sok fiatal csajnak van jó melle szép hasa és formás feneke! Persze ha ezek nincsenek akkor felõlem 20 is lehet de nem kell!
A kérdező hozzászólása: ma 14:39 Amíg 14-17 éves voltam az idõsebb nõk vonzottak, de miután 18 lettem azóta sokkal jobban vonzódom a fiatalabb lányokhoz, fõleg a 14-16 évesekhez, van bennük valami izgató, nem azok a felnõtt agyonhasznált, megkomorodott roncsok, mint sok felnõtt nõ, hanem játékosak, angyaliak és vonzóak. Bár én komoly kapcsolatok híve vagyok, de a szexkapcsolatok ellen sem vagyok.
tegnap 20:53 Ettõl függetlenül egy kellemes 40-est még mindig és bármikor gerincre vágnék! Akár egy ilyent is!: http://www.redtube.com/84123 Nade egy tini finom teste sem utolsó dolog!!: http://www.redtube.com/140552
A kérdező hozzászólása: ma 22:30 A szex és a járás egész más dolog. Ha olyan a kedves lánya, akkor nem csak szexre kéne ennyit elárulhatok.
a fiatal lányok többsége ast se tudja mi a szex , csak csinálják és nem is élvezik csak nyögnek mert azt látták a dugiban nézett pornókban!Egy érett harmincas nõ az már döfi, tud valamit!
Szerintem az egész mögött annyi áll, hogy sz*rra se vitted az életben és egy friss 14essel még el tudod hitetni, hogy király vagy.. Na meg ugye vele szemben MÉG te vezetsz. 20N
tegnap 22:30 Nyilván az ember féltékeny a saját lányára, és a legtöbb 14-16 éves nem akar semmit sem! De amelyik már be van járatva (ez pedig nem ritka!) annál mi ellenvetés lehetne?... tegnap 23:34 A többség tényleg nem, de akad olyan is. ma 08:18 Nekem pl már volt 20-as 30-as 40-es és 50-es korosztállyal is dolgom nem is egyszer. A tizenéves még kimaradt. :)
Ja! Nekem is írjon minden nimfomán kiscsaj! ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!