Találatok a következő kifejezésre: 16 éves gáz egy (91 db)

Szerintetek nagyon gáz ha egy 16 éves és egy 24 éves járnak?

Mármint szerelem van , és nagyon jól elvagyunk egymással.

Legjobb válasz: Nem gáz, ha nem kell itt megkérdezned. De ha magadtól nem tudja eldönteni ezt az egyik fél, akkor nyilván még is van ott gond.

Nem gáz, ha nem kell itt megkérdezned. De ha magadtól nem tudja eldönteni ezt az egyik fél, akkor nyilván még is van ott gond.
Gondolom mindketten olyan érettek mint egy 20 éves:) Így hát nem értem a problémát.
egyáltalán nem..most még megnézik mert fiatal vagy de késõbb amikor már te leszel 24 õ meg 32, mindenki le fogja szarni:)
Hát, abban az esetben, ha a srác van egy 16-18 éves szintjén, eléggé... ha a csaj érettebb, úgy talán még oké. De ha kérdezned kell, mégsem oké.
Anno osztálytársamat 16 évesen egy 35 éves férfi kúrta már 2 éve.

Gáz ha egy 16 éves srác egy 13 éves lánnyal jár? !

ha megvan a szikra, a boldogság?

Legjobb válasz: gáz lessz hogy elvisznek kiskorú megrontásért!!!

gáz lessz hogy elvisznek kiskorú megrontásért!!!
Hát, ja. Távkapcsolat lehet max. mivel a börtönbe nem mehet utána a kislány. Plusz a tény az , hogy egy kislányt dug. Ami hogy is mondjam... valami érzelmi visszamaradottságot feltételez a férfinál.
A kérdező hozzászólása: de úgy értem h most járok vele és szex csak pár (év) múlva lenne olyan 3 év múlva amég megérik rá
Gáz, Abnormális, Ízléstelen, Törvénytelen, Etikátlan, ... soroljam még? Hagyd a szikrát a pic[email protected], nem ér annyit az egész! Várj 3-4 évet, és akkor térjetek vissza erre a kérdésre!
Nem gáz, szard le az elõbbieket, 3 év pont ideális :)
Inkább, baj mint gáz. A párkapcsolatban a jó szex semmit nem ér, ha nem vagytok ugyanazon értelmi szinten... lehet ez szikra, bármi; ha nincs meg a hasonló gondolkodás, akkor nem éri meg, s tartós sem lesz. Fõleg, hogy a 13 éves lányok úgy még eléggé ingatagok érzelmileg(tudod, változik a testük; hormonok szórakoznak; ezt nem befolyásolhatja 1 tini sem!). Így feltevõdhet a kérdés: a 13 éves csajszi gondolkodik olyan magas mércével, komoly gondolkodással mint a 16 éves fiú, vagy fordítva. Az elõzõ képtelenség, az utóbbi gáz s szégyen.
En ilyenrol tudok. Az egyik haverom 16 evesen egy 13 eves kiscsajjal jar, mar 1 eve

Szerintetek gáz lenne ha 15-16 évesen elmennék egy nőgyógyászhoz hogy irjon fel fogamzásgátlót?

szül? nélkül mennék..ugyis felirná?:/

Legjobb válasz: 15 évesen még ne, 16 is necces. Hány éve van RENDSZERES menstruációd?

15 évesen még ne, 16 is necces. Hány éve van RENDSZERES menstruációd?
így fogsz 20 éves korodra teljesen kiégni, ha már most elkezded. mások meg jönnek h 20 éves korukig nem volt kapcsolatuk és h normálisak-e emiatt, pedig õk a normálisak, mert nem égnek ki mielõtt komoly kapcsolatuk lenne.
Gáznak nem gáz, de én sem javaslom legalább 17-18 éves korodig. Ha már nemi életet élsz, akkor védekezz óvszerrel!
a kérdése az volt, hogy gáz-e ha nõgyógyásszal TABLETTÁT irat fel, és erre adtam választ, mert erre volt kíváncsi nem pedig arra hogy a gumi is jó-e. én is tudom h a tablettán kívül még vannak más fogamzást gátló dolgok :)
Kedves utolsó, attól, hogy nem szed tablettát, teherbe fog esni? Milyen érdekes felfogás!
nem! a gáz az lenne ha 15-16 évesen azért mennél mert terhes vagy
A kérdező hozzászólása: fuh..értem:/ köszönöm a válaszokat!:) a szüleim tudnának rola! csak nemjönnének velem dokihoz...:/ akkor még pár évig maradunk az óvszernél:) )
2 év édeskevés. Legalább 4 évnyi rendszeres menzesz kell... Maradjatok az óvszernél, mert így sok bajod származhat belõle! Illetve azt még hagy mondjam el, hogyha a szüleid nem tudnak róla az nagyon veszélyes. Mi van, ha trombózisod lesz? És te 15-16 éves fejjel nem veszed komolyan? Esetleg elájulsz azért, mert a vérrög már majdnem elzárja az eredet és alig jutsz oxigénhez, ki fogja megmondani az orvosoknak, hogy te fogamzásgátlót szedsz? Aztán ha olyan gyógyszert kapsz, amit nem szabadna fogamzásgátló mellé, akkor el is áshatod magad.
Még mindig jobb mintha nem védekeznél de egyébként 18 év alatt nem ajánlott mert a szervezeted fejlõdésben van
A kérdező hozzászólása: 2 éve :/
az lenne gáz, ha terhes lennél ! inkább szedd...

Nagyon gáz, ha egy 16 éves fiú egy 20 éves nővel kavar?

Legjobb válasz: ott valami baj van azzal a 20 éves "nõvel".

ott valami baj van azzal a 20 éves "nõvel".
én 19 éves vagyok és egy 23 éves nõvel kavarok
az én haverom 19éves és 1 24 éves csajjal van... szerintem nem gáz.
24 éves vagyok és egy 43 éves nõvel kavarok.
Nem mindenki tud fõzni na:D
12:47 ez qrva nagy :D Amúgy meg ez teljesen normális szerintem. Persze itt a válaszolók fele azt fogja mondani hogy ez nem normális a 20éves nõ részérõl, bezzeg ha fordítva lenne és a pasi lenne 20 éves, akkor már teljesen normálisnak számítana, mert ilyet többször látni és megszokottá vált. Egyesek ezt azzal magyarázzák hogy a lányok elõbb érnek és az a korkülönbség pont optimális... viszont ez is egyénfüggõ. Van akinél igaz, van akinél nem. Én pl 16F vagyok, barátnõm 19, majdnem egy éve együtt vagyunk :) de ismerek olyan 20 éves csávót aki még mindig a 14-15 éves lányoknál tart. A barátnõi azt állították, hogy pont optimális a korkülönbség. Ez van. Ha a kérdésben szereplõk összeillenek, akkor az ég világon nincs semmi, ami miatt aggódni kellene :) )
Nyugodj meg kisfiam, a 20 éves még lány, a nõ még odébb van :)
19 vagyok, és egy 23 éves nõvel "kavarok".
Én 21 vagyok és A Józsival keverek maltert.

Van egy lány ismerösöm aki 16 éves és egy éjszaka alatt 7 pasival volt dolga. Ez nagyon gáz?

Legjobb válasz: Undorító, én meg sem kérdezném, hogy gáz-e, egyértelmû......

Undorító, én meg sem kérdezném, hogy gáz-e, egyértelmû......
Remélem ekkora [email protected] nem léteznek...
igen, de nem azért gáz mert 16 éves, persze azért az sem semmi. ez minden korosztályban és mindkét nemnél gáz szerintem.
Iszonyat nagy ribanc, de a mai világban már a 14 éveseknél is ez a menõ.Nem könnyü normális csajszit találni.
Igen, nagyon gáz. Legalább kapna el valami csúnya fertõzést, lehet többet nem csinálna ilyet.
Miért, szerinted nem az????? Szerinted talán ez a normális, hogy ekkora [email protected] nagy [email protected] élnek a földön?? Csak a levegõt szívják el a normális emberek elõl!
20:18 Igen, megértelek. Régen nekem is az volt a hozzáállásom, hogy a pasik bunkók. Mára megváltozott a dolog..nehéz dolgotok van.
Én csak a fiukat nem értem nekik mindegy csak lyuk legyen?
Áhhhh nem gáz..erre ez nem kifejezés..én 18 vagyok és 3 pasival voltam/vagyok együtt..És szerintem ez még pont jó, de hogy 16 éves és akkor min. 7 pasival volt együtt..na hát az nem semmi!Hepatitis, AIDS, Szifilisz az a kislány mindent haza visz?..szörnyû
inkább most kefélje ki magát mint mikor 3 gyereke van
k*rvára gáz.
Hát istenem...Õ legalább tud élni...És megteheti h 7 pasival legyen egyszerre...sztem igy tovább de komolyan
Jómagam hosszú ideig éltem három fõs házasságban. (A barátom is dugta a feleségemet.) Volt olyan, hogy egy hármas szexes este után éjjel felébredtem, és a barátom a franciaágyon mellettem, oldalról-hátulról figurában éppen dugta a nejemet, de ez a hír - ha igaz - még nekem is sok.
eléggé gáz... ahogy az is, hogy felmerült a kérdés, hogy gáz-e... ha itt többen azt modanák, hogy nem gáz, akkor is az volna. ...nem is értem... ááá... a következõ kérdés az lesz, hogy kicsit vagy nagyon gáz? vagy az, hogy ha "csak 5 és nem 7"???
gáz??? még egy ilyen mocskos ribancot...
Hm...szoval ilyen gyagyik, 2percesek voltak a fiuk, hogy 7 sem birta kielégiteni a csajt..ííííí)))Biztos, olyan hamar ementek, észre sem vette õket..:) )))
Ez csak provokáció, ugye? Mondjátok, hogy ilyen nincs...
Meglesz a lány híre, fõleg, ha a fiúk ismerik egymást. :) Majd jópár év múlva, ha megjön az esze (remélhetõleg) akkor már a kutyának sem kell olyan nõ, akin végigment az egész város. Akkor jön el a szégyenkezés, a megbánás, és az "egyszer fiatal az ember" kifogások üressége. Az egészségügyi dolgokat most nem sorolom, elõttem levõk írták. De a szexnek nem sportnak kéne lennie egyik nem részérõl sem. Soha senkihez nem fog tudni kötõdni, üres és kiégett lesz (ha még nem az), csodálkoznék ha valaha is megállapodna.
Én 20 éves vagyok, és nemrég vesztettem el a szüzességemet a mostani barátommal, akivel 8 hónapja vagyok együtt. De szerintem a 18 éves lány akinek 3 partnere volt egyáltalán nem gáz..fõleg ha szerelmes is volt. De 16 évesen egy éjszaka alatt 7??? Hát, elkurvul a világ tényleg. És akkor ki tudja hány évesen kezdte az "ipart"?
Valószínû hogy a mai tinik fordítva ismerkednek mint annó a szüleik, elöbb a testiség oldaláról közelítik meg a párkapcsolatot és ha rálelnek a megfelelõ partnerre az ágyban, csak utána kezdenek foglalkozni a kapcsolat érzelmi oldalával. Leginkább egy ruhavásárláshoz tudnám hasonlítani az egészet, amikor felpróbáljuk az egész kollekciót mire találunk egy megfelelõ darabot, namost náluk ugyanez a helyzet, akár több száz vagy ezer partnert is felpróbálnak mire meglelik az ideális szexpartnert, akibe ezután nagy valószínûséggel bele is szeretnek. XD
Önszántából?
egészségére ..
Beteg geC.i cigány!!!!!!
Semmi probléma, egy hivatásosnak ennél többel is el kell bírni. Igaz, õ a gumit is ismeri, a barátnõd meg gondolom nem. De remélem, legalább jól megfizették érte.
Az. Durván.
ma 18:30 én is megyek haverokal sorszámot is tépünk :D
U.I. a lepontozásal csak biznyitod a gerinctelenségedet
igen gáz és felháboritó de a válaszolok fele is ugyan ilyen émelyitö! inkább az kapjon fertözést aki ilyet kiván! és az egy lány ismerösöm kicsit ugy hangzik mintha magadra gondolnál és félnél... különben a lányismerösöd irta volna meg..
add meg a számát! buli lesz hétvégén spanékkal...vagyunk páran :D
Én momentán rendkívül undorítónak tartom ezt az "állatias" viselkedési formát, ami sajnos ma jellemzõ az egész emberiségre... Nem tudom meddig zuhanunk még az értéktelenségbe... A még undorítóbb, hogy, amikor egyes csajok nem veszik magukról észre, hogy mekkora ribancok és álszenteskednek....:@
Nem hiszen, hogy itt bárkinek dolga lenne eldönteni, hogy mi gáz, és mi nem, mert mindenkinek más az értékrendje. Valaki házasságig vár a szexszel, és azután is csak sötétben, misszionáriuspózban, valaki meg 16 évesen végigkuratja magát 7 pasival. Aki ezen nyammog, annak túl sok a szabadideje.
Kamu. Sztem a kiíró lefeküdt 3-mal, és bûntudata van.
majd ha babás lesz akor találgason ki az apa:) )
Rohadt ringyó ész nélkül.Ezek hoznak szégyent a nõkre.Én 19évesen veszitettem el a szüzességemet, pedig nagyon sok barátom volt, de rájöttem, h csak arra kellettem volna nekik, mert modellkedem.Két éve megtealáltam életem szerelmét és már van egy kislányunk is .Imádom az életem.Nem maradtam le semmirõl, hogy nem 14évesen kezdtem.Most vagyok 20 és teljes, boldog életet élek.Még az alakomon sem látszik , hogy szültem.
Na az ilyeneket kellene összegyüjteni egy karánba és legéppuskázni.
ugy látom, hogy aki leqrvázta, az mind le lett pontozva és én is le leszek mert egy kis r i n g y ó a csaj!!!!! 16 évesen nekem még nem ezen járt az eszem, azt hiszi, hogy ettõl lesz "nagylány"? akkor el van tévedve
LOL!18 éves múltam azt ne mondjátok hogy sok a három! 15 évesen vesztettem el 2 évig voltam a barátommal.Szakitottunk külön költözött.Jött egy újabb szerelem vele is lefeküdtem 6 hónapig voltunk együtt.Most is van egy barátom és igen lefeküdtem vele!Nem hiszem hogy ez sok és szégyelni való!!!
Hát szerintem se jobb a 3 pasi... Tök mindegy, hogy egy éjszaka alatt vagy sem, ha simán keversz mind a hárommal az se egy gerinces dolog..
Az én barátnõm 15 éves kiválló barátnõ! Rajtam kívül még egy barátja sem volt és még szûz! Velem persze lefeküdne de még nem kaptunk egy csendes helyet ahol nem zavarhat meg senki!
Te 3 pasival voltál, õ 7-el.Õ viszont egy éjszaka alatt.Te is ?
""én 18 vagyok és 3 pasival voltam/vagyok együtt..És szerintem ez még pont jó, de hogy 16 éves és akkor min. 7 pasival volt együtt..na hát az nem semmi"" Ez mennyivel jobb??
Szerintem mondd a lányismerõsödnek a szemébe, hogy mi a véleményed róla!!!
Áhhhh nem gáz..erre ez nem kifejezés..én 18 vagyok és 3 pasival voltam/vagyok együtt..És szerintem ez még pont jó, de hogy 16 éves és akkor min. 7 pasival volt együtt..na hát az nem semmi!Hepatitis, AIDS, Szifilisz az a kislány mindent haza visz?..szörnyû Megtudhatnám ezért miért lettem lepontozva?Azért mert nem helyeslem az ilyen viselkedést hogy na dugjunk össze vissza mindenkivel?Ha már leszavaztál akkor kérnék indoklást is!Ennyi gerinc legyen az illetõben.
Azt hiszem Napóleonnak volt egy mondása miszerint a világon minden nõ kúrva kivétel a feleségem és az anyám.De ne feledjük hogy õk is nõk. Viccet félretéve, ez a fruska lehet hogy fehérmájú ? Mindenesetre elég korán elindult azon a bizonyos lejtõn.
Ez 1 igazi rendes, kedves, aranyos kislány.Milyen büszke lenne rá anyu és apu!
Hát az nagyon gáz! 16 éves és már 1 nap alatt volt 7 pasival... Mi lesz késõbb? Elég hamar elkezdte az ipart! Viszi a családi gandzsa bizniszt mi?XD
20.34-es! Akkor te nem olvastad el figyelmesen a kérdést! EGY ÉJSZAKA alatt volt 7 pasival!!!!!! Te pedig félreérthetõen írtad le a sztoridat, mert nem az jött le belõle hogy összesen volt 3 pasid, hanem az, hogy egyszerre volt annyi. Ne csodálkozz, hogy lepontoznak! Máskor figyelj arra amit írsz!
Ez tényleg nagyon gáz.Remélem az én lányomnak ennél több esze lesz, ennek nem sok van.IQ=0 Azért ne kövesd!
Nem gáz, ha legalább mindegyiktõl kapott egy huszast. Akkor megérte. Ha szûz volt, akkor két százast, az elsõtõl. Ha még szép is, akkor fél milliót. Az üzlet az üzlet...
Büdös kva...!!!!!pénzt nem kért érte?
Kifejezetten qrva vérre vall! És ezt ingyen tette, csak úgy szexért, vagy fizettek is neki?
Nagyon gáz-kamrát neki...:D Ez a menõ a fiataloknál?? Azt mondom, 2, és azokkal sem feküdt le, addig még el is tudnám fogadni...De hogy 7??? Undorító, szakadt kuhurva... 23/F
Mindenki maga dönt, milyen erkölcsi értékeket tart szem elõtt. Van egy társadalmilag elfogadott határ, ami egyre jobban eltûri az ilyet, de ez már minden határon túl van... Sokan az alkoholos befolyásoltságra fogják az ilyen viselkedésüket, de ittas állapotban sem tesz olyat az ember, amit egyébként nem tenne meg; csak bátorságot, merszet ad hozzá az alkohol.
Pontosan, úgy volt értelmezhetõ a válasz, mintha te most hárommal lennél együtt én amúgy nem pontoztalak le, d emost már minden világos :)
A 18 éves lányt védeném meg, ha senkit nem zavar....:P Én is 18 vagyok, és én is 3 fiúval voltam eddig. Ebbõl 2 komoly kapcsolat, egy pedig óriási hiba, ezt beismerem... De mindenki követ el hibákat, ezért nem szégyenkezem! Egyszeri eset, sajnos elõfordul az ilyesmi. És 3-4 és alatt 3 fiú azért mégsem 7 egy éjszaka alatt.....
nekem nincsenek különösebben erkölcsi aggályaim azzal kapcsolatban hogy hány emberrel fekhet le az ember életében, de szerintem két partner között illik legalább 24 órának eltelnie
A kérdező hozzászólása: am szerintem se volt helyes amit tett... de végülis egyszer fiatal az ember... majd rá jön hogy mit csinált....
"Van egy lány ismerõsöm..." aha... ismerõsöd... Amúgy rohadtul gáz, olcsó k*rva az ilyen és kész.
nála* és nem.
ld. elõzõt
Csatlakozok
figyelj szereted nem?????akkor meg?ne legyen már gáz az ha szerelmes vagy!!!!az én pasim jóval idõsebb nálam és magasból [email protected] hogy mi gáz és mi nem ha imádom õt és ha boldog vagyok vele!!!!!

Szerintetek gáz hogy 16 évesen már egy éve nincs barátom?

Csak mert minden korombeli lánytól ezt hallom hogy így pasi úgy pasi, és nem értem hogy nekem hogy hogy nem akar összejönni semmi. Tudom most biztos azt gondolod hogy csúnya vagyok de azért ezt nem mondanám. Nem vagyok világszép ez igaz, de én inkább átlagosnak mondanám magam. Barna hosszú haj zöld szem, nincs fogszabályzó meg semmi ilyesmi szóval még erre sem lehetne fogni.Nem kenek magamra 6 kiló sminket csak egy kis spirál meg szemcerka és ennyi. Szóval nem értem. A barátaim meg akikkel jóban vagyok azt mondják aranyos vagyok meg kedves . Egyik bnőm pl mondta is hogy nem érti mért nem jön nekem össze senki. És ezzel én is így vagyok. Valami használható tipp? (És tudom hogy 16 évesen nem ez a legfontosabb az életemben, de azért kíváncsi még lehetek nem? Lehet van rá valami magyarázat vagy esetleg van hasonló "problémával" küszködő tinitársam .

Legjobb válasz: ISTENEM! 2 és fél éve nincs csajom. 21F Na? Ciki?

ISTENEM! 2 és fél éve nincs csajom. 21F Na? Ciki?
Igen, egyenesen undorító. Azonnal meg kellene kúratnod magad valakivel.
Ez ultraciki! Neked nincs pasid, ez komcsi? Mit fognak mondani az osztálytársaid? Szerezz egyet gyorsan, mert diszkriminálni fognak! (Nem számít, ha nem szereted meg ilyesmi, csak legyen, mert az most menõ és trendi!) Na sok sikert puszihhh Ezen most jót röhögtem XDDDD LOOOL
ÚÚÚRISTEN, nehogy már ez legyen gáz....
nagyon gáz.én a helyedben nem híresztelném, hogy már 1 éve nincs.Ha megkérdezik tagad le.Én már az is cikinek éreztem amikor 1 hónapig nem volt senkim :(
hûû mekkora probléma hogy 16 éves gyerekként nincs barátod..majd 25 évesen sírj ha addig sincs
Majd akkor sírj, ha 22 éves korodig sem jön össze semmi sem! 22/magányos [email protected]
:DDDD másfél éve vagyok együtt az elsõ barátommal, most 19 éves vagyok!!! 16 évesen mit akarsz??...ráérsz még (egy újabb) pasival, foglalkozz inkább magaddal, és a tanulással ;)
Szerintem a legutolsó kommentelõvel álljatok össze, mint a lovak az istállóban. :) És akkor mindenki boldog lesz! :D
Szörnyû. Majd találsz valakit akit tényleg szeretni fogsz, addig meg jobb ez, mint minden héten mással, igazi érzelmek nélkül, nem?
Nem gáz. Én is így vagyok vele. Féléve nincs pasim, és az utolsó is csak 2 hetes volt, én szakítottam vele, mert már nem bírtam tovább, mindenhol szinlgis idézeteket láttam, hiányzott az egyedüllét. Nem arról van szó, hogy nem lenne, akivel összejöjjek, csak a barátaim szerint túl válogatós vagyok, szerintem lehet veled is ez a probléma. Én elhatároztam, hogy legközelebb csakis akkor fogok belemenni komoly kapcsolatba, ha szeretem a fiút, másképp nem látom értelmét, addig meg maradnak a flörtölgetések ;)
szerintem bújj el a világ színe elöl és sose kerülj elõ mert megkövez a többi 16 éves ;)
nincs pasid ebben a korban? én annak idején szerelmes voltam mint az ágyú :) 21/F
nem gáz:)
02:17: Nálad a pont. :D

AZ gáz ha 16 évesen még egy barátnőm se volt?

nem smároltam, ész sz?z vagyok

Legjobb válasz: nem...

nem...
NEM.
Nem.:)
egyátalán nem az miért lene baj?ebe egyet értek a ki kerees az talál aki nem az béna
Szia. 21 évesen jöttem össze a barátommal. Õ nekem az elsõ:) Nem is értem, hogy miért gondolják egyesek, hogy ez gáz lenne... Az a gáz, ha valaki 16 évesen nem tudja, hogy összesen hány barátja/barátnõje volt...
Nem gáz, nekem 23 évesen volt elõször.
Hát észben elég szûz vagy!!! XD ;) Nem gáz kishaver...Még egy csomó jó bukszát megtolhatsz...Mit aggódsz?! Aki keres, az talál...
ja
Nem gáz, de ha kellemetlenül érzed magad miatta, csajozz... nem kell discoba menni, a barátnõmmel teniszedzésen találkoztunk elõször... Utána megkérdeztem msnen, nem akar-e találkozni... összejöttünk :)
Szerinte ez jobb mintha már 15 évesen végigmentél volna már a fél discon és valamit elkapsz... Mint a sok hülye kölök manapság. Meg hogy jön a baba 14-15 évesen és mehet kikapartatni magát... Az a baj, hogy kevés manapság a normális fiatal és nem nevelnek a szülök...

Szerintetek gáz, ha egy fiúnak "baba" arca van és emiatt nem néz ki 16-nak, csak pl 14-nek? És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?

Kérlek mindkett?re válaszoljatok!!! Köszönöm!

Legjobb válasz: Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.

Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.
Egyáltalán nem gáz...:) örülj neki...én pl.15 éves csajszi vagyok és van mikor 20nak néznek...na ez az ami gáz...:S pedig semmi érdekes nincs rajtam nem festem magam néha vasalom a hajam vagy göndörítem...átlagos ruhát hordok csõszárú farmer top pulcsi deszkás cipõ vagy épp torna cipõ...:S és ha a korodnál kevesebbnek nézel az nem jelenti azt hogy 2 év múlva érett leszel...:) szerintem örülj annak hogy baba arcod van sok csajszi szereti :)
A kérdező hozzászólása: Köszikee! :)
Általában ha valakinek baba arca van az olyan is marad. De ez nem baj, különbözõek vagyunk. Van, akinek pont az tetszik. Egyébiránt még bõven változhat az arcod, felesleges ezzel törõdnöd. Esetleg a továbbiakban majd variálhatsz az arcszõrzettel, hátha sikerül karakteresebbé varázsolni. Amúgy szerintem sincs sok különbség egy 14 és egy 16 éves fiú arca között. Egy 16 és egy 30 éves férfi arca között annál inkább. :) "És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?" Jaj ez a sok hülyeség, amit terjesztenek... Arra gondolsz, hogy késõbb hirtelen, sokszorosan érettebb lesz az arcod? :DD Nem.

14-16 éves lányok tényleg gáz, ha egy 22 éves fiúval jártok?

Sokan mondják, hogy ?k nem kezdenének id?sebbel, mert az már nekik öreg, meg ciki, de mások meg jól elvannak id?sebb fiúkkal is, akkor most úgy többnyire hogy álltok ehhez a korkülönbséges dologhoz?

Legjobb válasz: Nektek 14-16 éves lányoknak nem gáz.Hiszen egy felnõtt férfival jártok.Uuu akkor én nõ vagyok mellette.HÁT NEM Elég nagy korkülönbség.Mások az elvárásai.Sokkal érettebb Szerintem gáz.

Nektek 14-16 éves lányoknak nem gáz.Hiszen egy felnõtt férfival jártok.Uuu akkor én nõ vagyok mellette.HÁT NEM Elég nagy korkülönbség.Mások az elvárásai.Sokkal érettebb Szerintem gáz.
nem
#13 A mostani fiúk ugyanannyira gyerekesek, mint a mostani lányok. Szóval hülyeséget írtál. "másrészt azért mert a lány már ha idõsebb fiúval jár akkor valamilyen szinten komoly" Ez nagyon nagy marhaság. A kettõnek semmi köze egymáshoz. Sõt, általában az éretlen kislányok szoktak több évvel idõsebb fiúval járni, mert menõzni akarnak.
thx
#14! Tökéletesen 1etértek veled :D
A lány szemszögébõl nem gáz, mert egyrészt a mostani fiúk -hogy is mondjam..- túl gyerekesek (tisztelet a kivételnek, másrészt azért mert a lány már ha idõsebb fiúval jár akkor valamilyen szinten komoly.. A fiú szemszögébõl akkor nem gáz ha: -nem kihasználja a csajt -nõként tud rá tekinteni SZERINTEM..;)
Végülis a lány számára nem gáz, sõt azthiszik az menõbb akinek idõsebb a pasija... (nagyon sok olyat ismerek, hogy a csávó az apja lehetne a csajnak) A pasinak viszont gáz, hogy a saját korosztályából nincs esélye a csajoknál! De az én véleményem, hogy gáz az egész!
Gáz, de törvény nem bünteti...
Nem nem gáz, ha fiatal lány idõs fiúval van együtt
#8-nál a pont! Végre 1 csaj, aki 1etért velem ilyen téren :D
hát ha pedofil a srác...
Nekem személy szerint nem lenne gáz. Nem is öreg :d Bár 17/L :) )
2 dolog számít csak: 1. ha te és a lány boldogok vagytok 2. ha boldogok is maradtok, illetve az õsöknek nincsen panaszuk, szóval nem cikiznek + ilyesmi, avagy nem beszélik ki téged vagy õt..
14-es vagyok, utolsó ezt adom :)
Az az igazszág, hogy õk menõnek éreznék mert hú de nagylány vagyok. Meg mindig azt olvasom, hogy "de én érettebb vagyok a koromnál" de ez rohadtul nem változtat a lényegen. 16 22 az határeset de az is sok. Röviden tömören: Igen gáz. 18L
csak a törvény bünteti :)
A lány számára nemgáz mert nagyoskodhat a barátnõi elõtt hogy neki idõsebb a fiúja. Viszont férfi részrõl szánalmas 22 évesen összejönni egy 16 évessel elég szánalmas. Mindenki maradjon meg a saját koránál vagy max két év ide vagy oda. Egy 22 éves srácnak szex kell amit te remélem még nemtudsz megadni neki. 17/F 17/F
Nekem nem az 14/l

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!