Találatok a következő kifejezésre: 16 éves gáz (213 db)

15-16 évesen gáz ha máshogy öltözködöm mint az átlag?

Jobban szeretem a chinót és az ingeket, mint a csőnadrágot meg a színes pólót... és nem nagyon érdekel más véleménye mert én szeretem és a barátnőmnek is nagyon tetszik, de kíváncsi lennék pár kívülálló véleményére.

Legjobb válasz: ha már elég férfiasan nézel ki (szõrõs az arcod, nem csak a bajszod, ha az van, remélem leborotválod.. :D, nem vagy 160 centi és az arcod is férfias) akkor talán jó.

ha már elég férfiasan nézel ki (szõrõs az arcod, nem csak a bajszod, ha az van, remélem leborotválod.. :D, nem vagy 160 centi és az arcod is férfias) akkor talán jó.
nem gáz.. de vigyázz ezekkel a cuccokkal, mert ismerek több ilyen srácot, akik azt hiszik, hogy ilyen elegánsan öltöznek, de valójában nagyon "kockás" vagy mintha a mami öltöztetné :D
Ez olyan üzletemberess, túl felnõttes neked...
Szerintem jól néz ki. A csõnadrágos-színes pólós összeállítás nekem nem igazán tetszik a fiúkon, de ez nem rossz. Arra mondjuk szerintem is figyelj, hogy ne legyél túl elegáns, üzletemberes. Szerintem egy farmerral is felvehetsz ilyesmi ingeket, az kicsit könnyít rajta.
A kérdező hozzászólása: Ugyertve erdekel hogy kivancsi vagyok ra. De ha nem tetszik neki meg azt mondja gaz en akkorsem fogok megvaltozni, csak kivancsi voltam:)
nem gáz:) de ha nem érdekel más véleménye akkor minek kérdezed meg?:D
A kérdező hozzászólása: Hat nem mondanam magam ferfiasnak es persze hogy borotvalom a bajuszom:D egyebkent akik mondtak azok azt mondtak hogy laza az oltozodesem.nem huzom fol honaljig a nadragot meg ilyenek.az inget is lazasabban hordom meg a testtartasom, jarasom is eleg laza, szoval erre oszinten megmondom nem is gondoltam hogy ezt fogjatok irni hogy tul "nagyfius". Egyebkent meg nem vagyok streber meg kocka stb sok baratom van sokat hulyulunk, bulizunk.most pont nem mert bnom van de amugy igen.en ebben erzem jol magam, es hat ti meg mondjatok tul uzletembres meg ferfias...de belsore meg pont a masik oldal vagyok.furcsa:)
Ahhoz képest hogy nem nagyon érdekel más véleménye, csak fel tetted ide ezt a kérdést...
igazából ez a megjelenésedtõl, a kisugárzásodtól, az arcodtól, testalkatodtól is függ.
sztem nem gáz, látok minden féle embereket járni fura cuccokban... én meg átlag alulian öltözök azé nem birok felszedni 1 csajt, semmi stilusom nincs ... nincs pénzem drága ruhákra ...
A kérdező hozzászólása: Jó azért általában felveszek az ing alá egy pólót az inget meg kigombolom és felhajtom az ujját, meg nemis lakkcipõt hordok hanem abból lazábbat, divatosabbat. Nem converse meg vans meg ilyen tucatcipõk, de azért divatos.
Nekem nagyon tetszik ha egy srác így öltözködik.

15-16 évesnek gáz ez a magassarkú szandál? (link bővebben)

http://www.deichmann.hu/site/hu/catalog.php?brand=18&categor..

Legjobb válasz: Hát ez az öltözködéstõl és a külsõ érettségedtõl is függ, de ha igényesebb vagy szerintem simán felveheted,bár én a helyedben egy kicsivel kisebb sarkút vennék fel mert ez eléggé "vadító"

Hát ez az öltözködéstõl és a külsõ érettségedtõl is függ, de ha igényesebb vagy szerintem simán felveheted, bár én a helyedben egy kicsivel kisebb sarkút vennék fel mert ez eléggé "vadító"
Szerintem ez nem 15-16 éves lánynak való.
sztem gáz! 22/L
egész jó cipõ, és szerintem se 15-16 éveseknek való! max buliba vagy alkalmakra.. 21/L
15-16 évesnek igenis az. tönkreteszed vele a gerinced... én 13 vagyok, de gimis és ott volt már h egy nyolcadikost pofonvágtak, olyan ribisen öltözködött! de hatott xD ne hívd fel magadra ennyire a figyelmet ... ez azt ordítja egy 15 éves csaj lábán. húúú de menõnek akarok látszani, de egy 20évesén: húú de szeretem ezt a cipõt... szal várj vele, vegyél inkább szolidabbat.
15 16 évesnek gáz..:) Viszont a cipõ az csodaszép..fizu után meg is veszem:) 22/L
Szerintem még nem való 15-16 éves lábára egy ilyen cipõ.
Nyáron, este kimenni sétálni tökletes:)
gáz. valami fiatalosabbat
Szerintem se való 15-16évesnek egy ilyen cipõ..max alkalomra. Ezzel a magassarkúval csak az 'alfahímek' figyelmét hívod fel magadra akik nem fognak komolyan venni..de te tudod mit szeretnél magadnak..:-) 21/F
Nagyon szép, de szerintem csak nagyon ritka alkalmakra jó.
Hát nem tudodm.... Ha teljesen nem is ilyen cipõ, hanem egyszerûbb finoman szerintem nagyon szépen nézz ki. Akár már 16éveseknek is. A mai fiatalok már 13évesen is ilyeneket horanak. (tapasztalat) ;)
szerintem nem, nagyon szép, de egyetértek az elõttem szólókkal, hogy azért nem mindennapi használatra :)
Egyetértek a 2. válaszolóval. Függ attól is, hogy milyen ruhát veszel fel hozzá, és persze azért mindennapos használatra nem ajánlanám, már csak azért sem, mert most vagy növésben, kialakulóban, ilyenkor alakulnak ki a legkönnyebben különbözõbb vetegségek pl: gerincferdülés stb... Ráadásul van, amelyik suliba a tanárok meg is szólnának... (OFF: nekem nagyon tetszik ez a cipõ. (: )
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat:) azt kihagytam, hogy nem hordanám minden nap
Ezt a pofánvágást mert valaki ribisen öltözködik mindenhol bekéne vezetni :D

14-16 éves lányok tényleg gáz, ha egy 22 éves fiúval jártok?

Sokan mondják, hogy ?k nem kezdenének id?sebbel, mert az már nekik öreg, meg ciki, de mások meg jól elvannak id?sebb fiúkkal is, akkor most úgy többnyire hogy álltok ehhez a korkülönbséges dologhoz?

Legjobb válasz: Nektek 14-16 éves lányoknak nem gáz.Hiszen egy felnõtt férfival jártok.Uuu akkor én nõ vagyok mellette.HÁT NEM Elég nagy korkülönbség.Mások az elvárásai.Sokkal érettebb Szerintem gáz.

Nektek 14-16 éves lányoknak nem gáz.Hiszen egy felnõtt férfival jártok.Uuu akkor én nõ vagyok mellette.HÁT NEM Elég nagy korkülönbség.Mások az elvárásai.Sokkal érettebb Szerintem gáz.
nem
#13 A mostani fiúk ugyanannyira gyerekesek, mint a mostani lányok. Szóval hülyeséget írtál. "másrészt azért mert a lány már ha idõsebb fiúval jár akkor valamilyen szinten komoly" Ez nagyon nagy marhaság. A kettõnek semmi köze egymáshoz. Sõt, általában az éretlen kislányok szoktak több évvel idõsebb fiúval járni, mert menõzni akarnak.
thx
#14! Tökéletesen 1etértek veled :D
A lány szemszögébõl nem gáz, mert egyrészt a mostani fiúk -hogy is mondjam..- túl gyerekesek (tisztelet a kivételnek, másrészt azért mert a lány már ha idõsebb fiúval jár akkor valamilyen szinten komoly.. A fiú szemszögébõl akkor nem gáz ha: -nem kihasználja a csajt -nõként tud rá tekinteni SZERINTEM..;)
Végülis a lány számára nem gáz, sõt azthiszik az menõbb akinek idõsebb a pasija... (nagyon sok olyat ismerek, hogy a csávó az apja lehetne a csajnak) A pasinak viszont gáz, hogy a saját korosztályából nincs esélye a csajoknál! De az én véleményem, hogy gáz az egész!
Gáz, de törvény nem bünteti...
Nem nem gáz, ha fiatal lány idõs fiúval van együtt
#8-nál a pont! Végre 1 csaj, aki 1etért velem ilyen téren :D
hát ha pedofil a srác...
Nekem személy szerint nem lenne gáz. Nem is öreg :d Bár 17/L :) )
2 dolog számít csak: 1. ha te és a lány boldogok vagytok 2. ha boldogok is maradtok, illetve az õsöknek nincsen panaszuk, szóval nem cikiznek + ilyesmi, avagy nem beszélik ki téged vagy õt..
14-es vagyok, utolsó ezt adom :)
Az az igazszág, hogy õk menõnek éreznék mert hú de nagylány vagyok. Meg mindig azt olvasom, hogy "de én érettebb vagyok a koromnál" de ez rohadtul nem változtat a lényegen. 16 22 az határeset de az is sok. Röviden tömören: Igen gáz. 18L
csak a törvény bünteti :)
A lány számára nemgáz mert nagyoskodhat a barátnõi elõtt hogy neki idõsebb a fiúja. Viszont férfi részrõl szánalmas 22 évesen összejönni egy 16 évessel elég szánalmas. Mindenki maradjon meg a saját koránál vagy max két év ide vagy oda. Egy 22 éves srácnak szex kell amit te remélem még nemtudsz megadni neki. 17/F 17/F
Nekem nem az 14/l

Szerintetek gáz, ha egy fiúnak "baba" arca van és emiatt nem néz ki 16-nak, csak pl 14-nek? És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?

Kérlek mindkett?re válaszoljatok!!! Köszönöm!

Legjobb válasz: Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.

Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.
Egyáltalán nem gáz...:) örülj neki...én pl.15 éves csajszi vagyok és van mikor 20nak néznek...na ez az ami gáz...:S pedig semmi érdekes nincs rajtam nem festem magam néha vasalom a hajam vagy göndörítem...átlagos ruhát hordok csõszárú farmer top pulcsi deszkás cipõ vagy épp torna cipõ...:S és ha a korodnál kevesebbnek nézel az nem jelenti azt hogy 2 év múlva érett leszel...:) szerintem örülj annak hogy baba arcod van sok csajszi szereti :)
A kérdező hozzászólása: Köszikee! :)
Általában ha valakinek baba arca van az olyan is marad. De ez nem baj, különbözõek vagyunk. Van, akinek pont az tetszik. Egyébiránt még bõven változhat az arcod, felesleges ezzel törõdnöd. Esetleg a továbbiakban majd variálhatsz az arcszõrzettel, hátha sikerül karakteresebbé varázsolni. Amúgy szerintem sincs sok különbség egy 14 és egy 16 éves fiú arca között. Egy 16 és egy 30 éves férfi arca között annál inkább. :) "És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?" Jaj ez a sok hülyeség, amit terjesztenek... Arra gondolsz, hogy késõbb hirtelen, sokszorosan érettebb lesz az arcod? :DD Nem.

Gáz ha egy 16 évesnek még képzeletbeli barátai vannak?

nem ugy hogy beszélgetek velük, meg ilyenek, csak ha épp egyedül vagyok akkor képzelem őket oda...

Legjobb válasz: kezdj el inkább igazi emberekkel ismerkedni. Szerintem ez gáz.Mármint nem úgy hogy ciki hanem úgy hogy gáz.Beteg a lelked és ezt orvosolni kell.Ha egyedül vagy és unatkozol akkor foglald le magad,menj el egyet sétálni,biciklizni ,építs hóembert ha lesz hó,menj el valamilyen sport edzésre,járj el könyvtárba olvasni,vagy keress valami olyan hobbit ami érdekel.A lényeg az hogy próbálj emberek közé menni és ne unatkozni.Én 16 évesen csak aludni meg enni jártam haza :) Na jó ez sem egy minta életmód...

kezdj el inkább igazi emberekkel ismerkedni. Szerintem ez gáz.Mármint nem úgy hogy ciki hanem úgy hogy gáz.Beteg a lelked és ezt orvosolni kell.Ha egyedül vagy és unatkozol akkor foglald le magad, menj el egyet sétálni, biciklizni , építs hóembert ha lesz hó, menj el valamilyen sport edzésre, járj el könyvtárba olvasni, vagy keress valami olyan hobbit ami érdekel.A lényeg az hogy próbálj emberek közé menni és ne unatkozni.Én 16 évesen csak aludni meg enni jártam haza :) Na jó ez sem egy minta életmód...
Ezt a kérdést tedd fel elõbb a gondviselõidnek! De szerintem te is tudod rá a választ.
nincsenek igaziak?
utolsó kommentelõnek, a kérdezõ egy szóval nem mondta hogy nincsenek barátai.
Asdokininja3 ! Ha vannak barátai akkor miért van szükség képzeletbeli barátra?

Sokak szerint az nem gáz ha 16 éves lány szexel egy 22 éves sráccal de azt nem értem hogy mért gáz az ha egy 16 éves srác szexel egy 22 éves nővel. Valaki ezt elmondaná hogy mért van ez így?

Legjobb válasz: Régebben is ha észrevetted a fiatal lányok idõsebb férfiakhoz mentek hozzá. Ez azért van, mert a férfinak meg van/volt a pénze, hogy eltartsa a nõt, és már addigra a kapcsolatai is megvannak/voltak. A nõ mivel még fiatal, ezért képes gyermekeket szülni a férfinak, mivel a férfi általában sokáig képes utódot nemzeni, de egy nõ elég kevés ideig. Talán ezért. :D

Régebben is ha észrevetted a fiatal lányok idõsebb férfiakhoz mentek hozzá. Ez azért van, mert a férfinak meg van/volt a pénze, hogy eltartsa a nõt, és már addigra a kapcsolatai is megvannak/voltak. A nõ mivel még fiatal, ezért képes gyermekeket szülni a férfinak, mivel a férfi általában sokáig képes utódot nemzeni, de egy nõ elég kevés ideig. Talán ezért. :D
#2 Ezzel azért vitatkoznék. Nem akarok egoistának tûnni, de én is 16 éves vagyok, srác, és szellemileg jóval lehagytam kortársaim... Végül is igaz amit mondasz, de mindkét nemnél vannak különbségek. Van olyan 16 éves lány aki 20 éves szinten van szellemileg, de van olyan is aki ott maradt 10 éves szinten. Ugyanígy a fiúknál.
Azért fura, mert egy 1 éves fiú még gyerek! Nem testileg értem, hanem szellemileg. Egy 22 éves nõ meg már nõ. Én 21 vagyok, az öcsém 14. Nekem nem lenne gusztusom hozzányúlni egy gyerekhez! A lányok hamarabb érnek nem csak testileg, de szellemileg is. Szóval egy 16 éves lány szellemileg egy 20-22 éves fiú szintjén van.
ez nem gáz, hanem szerencse:)
Egyik sem gáz!!!!!! 28F
Jó, akkor mondom úgy, hogy egy 22 évesnek férfi kell! Nem egy 16 éves tini srác! 2. voltam
2 szó: társadalmi elvárások.
Én 22 éves lány vagyok. A párom 2 évvel fiatalabb nálam, amiért én is kaptam az oltogatásokat éppen elégszer, pedig ez még nem is nagy korkülönbség. Egyszerûen valahogy úgy alakult ki a társadalmi norma, hogy úgy természetes, ha a férfi az idõsebb, a nõ a fiatalabb. Egyébként teszem hozzá egy 16 éves srácra én sem tudnék férfiként nézni.
Nem gáz.
16 éves fiú Bocsi! :)
nekem 17 éves a barátom és egy éve vagyunk együtt (: nem gáz egyáltalán ! 21/N

Nagy gáz, hogy 16 éves vagyok csak, de a 20-30 éves pasik vonzanak?

Megyek az utcán, és meglátok egy pasit aki szimpatikus akkor az illet? minimum 20 éves de van hogy már gyereke is van. A saját korosztályom iránt annyira nem érdekl?döm. Ez így normális? Fiúk és lányok értelmes válaszát egyaránt várom :)

Legjobb válasz: Azt nem tudom mennyire normális, de én 21 éves fejjel vagyok így. Fene tudja miért vonzanak az idõsebb pasik. Figyelj, 16 évesen az hogy tetszik egy 20 éves, én azt még nem is nevezném korkülönbségnek. A 30-at azt már inkább mondom idõsebbnek, de miért ne nézegethetnéd? Én is megnéztem 16 évesen is a 30as pasikat is aki jól nézett ki, de nem is izgatott hány éves, jól nézett ki és kész. Tudod nem csoda hogy a saját korosztályod nem annyira vonz, én nekem az ex barátom 4 évvel volt idõsebb, de agyilag...? Nem mondtam volna rá, hogy annyi mint a kora. No ezek után...

Azt nem tudom mennyire normális, de én 21 éves fejjel vagyok így. Fene tudja miért vonzanak az idõsebb pasik. Figyelj, 16 évesen az hogy tetszik egy 20 éves, én azt még nem is nevezném korkülönbségnek. A 30-at azt már inkább mondom idõsebbnek, de miért ne nézegethetnéd? Én is megnéztem 16 évesen is a 30as pasikat is aki jól nézett ki, de nem is izgatott hány éves, jól nézett ki és kész. Tudod nem csoda hogy a saját korosztályod nem annyira vonz, én nekem az ex barátom 4 évvel volt idõsebb, de agyilag...? Nem mondtam volna rá, hogy annyi mint a kora. No ezek után...
Van aki a ráncos lötyedt vén makkért van oda
Én is 16 éves vagyok és 37 éves pasival vagyok együtt. Szerintem nem ciki. Mások véleményére meg teszek magasról. ;)
szerintem nem normális dolog
Teljesen természetes reakció, sokaknak az érettebb férfiak tetszenek, hozzájuk vonzódnak... de jobb ha, maximum 20 évesekkel kezdesz. Majd találsz egy normális srácot (bár manapság nehéz, amilyenek a mai tizen-szuszonévesek...) de te inkább 10-en, max 20 évesekkel randizz. 19/N
Igen, érettebb vagy a korosztályodnál. De ez enm elsz mindig így, remélhetõleg.
Szerintem ezzel önmagában nincsen semmi probléma. Én most 18 vagyok, de már régóta a férfiasabb srácok azok, akik elsõ látásra megmozgatják a fantáziámat. Persze ettõl függetlenül a saját korosztályomba is vannak jó pasik, de én inkább szeretem a laza, kissé talán zilált, férfias kinèzetet, mint azt a tipikus szépfiúsat. Annyi azért hozzátartozik, h tudni kell a határokat. Megnézni meg lehet akár egy negyven éves sármos pasit is, de azért alap h olyannal nem kavarnék. Szerintem a max korkülönbség, ami ilyen korban elfogadható, olyan 7-8 év. Késõbb akár 10 éves vnagyobb korkülönbséggel is mûködhet a kapcsolat (anyumék között kerek 10 év van), de most még az azért necces lenne. Am az én barátom is 25, én meg 18 vagyok, mégis eddig úgy tûnik, mûködik a dolog. 18/L

Miért olyan kis cukik a 14-16 éves csajok, gáz, ha 23 évesen nekem ők tetszenek?

Szerintem olyan kis aranyosak, egész nap tudnám puszilgatni, ölelgetni őket. :D

Legjobb válasz: a 16 már talán nem olyan gáz

a 16 már talán nem olyan gáz
sztem is. de nekem a 30asok is bejönnek szal semmi gáz nincs legalább is nálam :D F19
Nem tudom, de tényleg sok aranyos van közöttük :)
Szerintem nem olyan gaz, ha a lany kicsit erettebb, te pedig nem csak a szexre hajtassz. En is 14/l vagyok, de nem tudom belekezdenek-e egy kapcsolatba egy veled egykoruval. Vegulis nem igazan mondanalak pedofilnak, ez a szo inkabb a 60 eves "bacsikakra" illik, akik a jatszoteren keresik a nalam is fiatalabb predaikat..
#8 Képet!
Mert nyilván egy 23 éves srác vagy, nem pedig egy 50 éves, impotens pedofil, játszótéri rém.
akkor én is cukiii vagyoook*-* :D 14l
Igen az!
Megszûnhetnél már. Uncsi minden este a 20 egyforma kérdésedet látni.
Pedomaci beájulna :D Én is 23 vagyok, de nálam a céltartomány az 18-23 év.
Debrecen powaaa.
nem gáz amíg be nem próbálkozol, onnantól gáz habár 16 még talán belefér, de 14-15? nane
akkis pedomaci :D
kérdezõ volt már barátnõd?

Az gáz, hogy a szüleim fizetik a fogamzásgátló tablettáimat? 16 éves vagyok.

Legjobb válasz: Hát 16 évesen honnan máshonnan lenne rá pénzed? Nem gáz.

Hát 16 évesen honnan máshonnan lenne rá pénzed? Nem gáz.
Miért kinek kellene fizetni??
sokkal gázabb ha nem teszik meg és terhes leszel
Nem. Mégis honnan lenne máshogy pénzed rá? Ha a zsebpénzedbõl fizetnéd, az is a szüleidtõl lenne. Viszont azért 16 évesnek nem nagyon lenne ajánlott a fogamzásátló, annak ellenére, hogy sok doki felírja. Nehogy késõbb megbánd...
Szerintem inkább az "gáz" hogy csak 16 vagy... Mondjuk még mindig jobb mint a 12-13 évesek. Legalább te már érzed ennek a felelõsségét. Remélem!
Sztem az a gáz hogy 16 évesen már tabit szedsz, de még mindig jobb mint a nem kívánt terhesség... És ne csaka szüleid fizessék, hanem szépen kérd meg a barátodat, hogy a felét fizesse õ... mert õ is élvezi az elõnyeit... De erre nem is kellene kérni, hanem õ kellene felajánlja...
A szüleid minden bizonnyal felvilágosult, korunknak megfelelõ gondolkodásúak! Légy rájuk büszke! Ja és már hogy lenne gáz?!? :)
Én értem, csak ne mondd, hogy nem fogamzásgátló eszköz. Mert ez hülyeség. A guminak meg van az a veszélye, hogy kiszakad vagy lecsúszik. A tablettánál meg meg van a veszélye, hogy kihagyod, kihányod, hasmenésed lesz, vmi gyengíti a hatását stb. Nézz szét az oldalon, legalább minden nap 10 olyan kérdés van, hogy "szexeltem a párommal, de elfelejtettem bevenni a tabit". Ezzel nem azt mondom, hogy a tabletta rossz, hanem azt, hogy MIND A KETTÕ BIZTONSÁGOS, HA RENDESEN HASZNÁLJÁK! Ha szarul használják, akkor meg mindkettõ szar. Mellékesen megjegyzem, hogy Magyarországon pl. kifejezetten sokan esnek teherbe tabletta és óvszer mellett egyaránt. Mert ilyen a kultúra sajnos. Az emberek képtelenek normálisan használni a fogamzásgátló eszközöket.
Szerintem az a gáz, hogy 16 évesen tablettát szedsz és a szüleid engedik, fejlõdõ szervezetnek egyátalán nem jó ha hormonnal tömik, ok késõbb sem egészséges.
Én 17 vagyok és a felét nekem is a szüleim fizetik, a másik felét a barátom. Fogamzásgátló ide vagy oda, van elõnye és hátránya is, mára úgymond már kevesebb hormon van benne, mint régen volt, és mégis csak jobb, hogy védekezik, mint lássunk plusz egy kérdést, hogy terhes vagyok-e , lehet-e rá esély stb. Úgymond mégis a leghatásosabb módszer a védekezésre, mert az óvszer sem minõsül a nõgyógyászok szerint védekezési módszernek, hiszen tudjuk, nagyon sokszor sok embernek kiszakadt már... Lehet lepontozni, de én ilyen téren pártolom a fogamzásgátlót és a kérdezõt is, hogy szedi, mert legalább nyugodt éjszakái lesznek és nem kell aggódnia, hogy akaratán kívül lesz egy pocak lakója, aki megkeseríti a tinédzserkorát. Az ellen is tudsz tenni, hogy ne csak a szüleid anyagi helyzetére legyen nagy hatással, hogy közlöd a barátoddal, jó lenne felesben fizetni a gyógyszert, ha igazán szeret, ezt meg fogja érted tenni.
utolsó ugyanúgy teherbe eshet ott van az 1%, és lássuk be megannyi dolog gyengíti a hatását, szedjed a te dolgod, de én jobban érzem magam hogy nem teszem tönkre vele a hormonháztartásom
"mert az óvszer sem minõsül a nõgyógyászok szerint védekezési módszernek" Nah ezt még egyetlen nõgyógyásztól sem hallottam. Rendes használat mellett minimális az esély arra, hogy kiszakad. És tabletta mellett is van kockázat.
A kérdező hozzászólása: Azért kezdtem el én is szedni, mert nem tartottam annyira biztonságosnak az óvszert. Én is úgy vagyok vele, hogy inkább szedem, mint hogy teherbe essek. Ez a dolog, meg hogy a felét a szüleim, a másik felét meg barátom fizeti, ez most sajnos szinte megoldhatatlan, mert barátomnak most nincs állása, és nem tudna mibõl beszállni.. :S
22-es én sem voltam híve a tablettának, de úgy éreztem mielõtt szexuális életet élnék elmegyek hozzá, hogy felvilágosult legyek, és ekkor mondta, hogy az óvszer nem minõsül annak, elmagyarázott mindent. És kedves kérdezõ nem akarlak megbántani, de én a barátomnak nem engedném, hogy szeretkezzünk, ha nem tudja támogatni a gyógyszerem, mert kb így olyan, mintha te (ez esetben a szüleid)egy aranybánya vagytok, bármi történjen a barátod kényelmesen hátradõl és széttárja a kezeit, hogy nincs pénzem, de szeretkezzünk, mert az õseid úgy is fizetik.Igaz mindenkinek egyéni dolga, hogyan oldja meg az ilyen problémát, de az orra alá dörgölném, hogy, akkor a másik fél szülei is szálljanak be, mert nem csak a lány dolga a védekzésrõl gondoskodni, hanem mind a két félnek kellene. Persze a szexnél nem fogja mondani, hogy oldd meg magad, mert nincs pénzem, természetesen bele fog menni, hogy csináljátok. Nem akarok senkiben sem bûntudatot vagy ellenszenvet kelteni, ez az én véleményem.
Utolsó: Én megértem azt, hogy te a tabletta mellett döntöttél. De az butaság, hogy az óvszer nem védekezés. Már miért ne lenne az? Ha nem szakad ki, akkor véd. Nekem hat éve tökéletesen mûködik, mint ahogy sok másik embernek. És én is jártam már pár nõgyógyásznál, egyik sem mondta, hogy ne lenne védekezés. A megszakítás nem az, meg a kimosakodás. Az óvszer egy igen megbízható fogamzásgátló eszköz. Az orvosok nagy része azért nem javasolja, mert abból neki nincs bevétele.
Megértem, hogy az óvszer híve vagy, de ott van az másoknál, akik nem figyelnek, hogy kiszakad, és olvashatjuk, hogy már sokszor elõfordult ilyen. Persze a tabletta sem 100%-os mindenki tudja, de nincs az, hogy: nem jó a méret, csúszkál, nézzük meg nem-e lyukadt ki, illetve egyéb pózoknál, most nem megyek bele, mert nem a témához kapcsolódik, de van, mikor olyanhoz van kedvük, amit óvszerrel nem az igazi és ráadásul, ha visszatérnek az eredeti felálláshoz húzhatnak másik óvszert. Ilyen térn kényelmesebb a fogamzásgátló. Mind a kettõnek megvan a pro és kontrája, mindenkinek szíve joga, mi mellett dönt, mit enged meg anyagi helyzete és igénye.
Nem az, legalább tudják, hogy védekezel
Hát, akkor bizony szerencsés vagy, hogy ilyen egyszerûen sikerült teherbe esned ennyi év tablettaszedés után. Mert a tabletta leállítja a méh növekedését, szóval ha vkinek nincs kifejlõdve még rendesen, akkor tabi mellett nem is fog. És azért meglepõ, hogy 13 évesen már minden ki volt fejlõdve belül:D De akkor gondolom jó hamar kezdtél menstruálni:D
az gáz h a pasid semmit se ad bele...(hiszen az ö érdeke is)
Nem gáz. Gondolom még saját kereseted nincs. De esetleg a zsebpénzedbõl hozzájárulhatnál.
Nem gáz egyáltalán, nem tudom miért merült egyáltalán fel benned ez.
Miért gáz, hogy 16 évesen tablettát szed? Nem csak fogamzásgátlás miatt írják fel. Én pl 13 éves korban kezdtem el szedni orvosi utasításra rendkívül erõs vérzés miatt.
Utolsó: Nyilván ha nem fogamzásgátlásra kellene neki, hanem "gyógyszerként", akkor nem kérdezne ilyet. Egyébként nem én mondtam azt, hogy gáz. (Én azt írtam, hogy nem ajánlott ilyen idõs korban). Megjegyzem neked is lehetnek tõle gondjaid sajnos, nem tudom hány éves vagy, de néha nem ártana a szünet, hátha rendezõdik a helyzet...
37 vagyok :D Nem voltak gondjaim - csak a tabletta szünetekben.
És azóta folyamatosan szeded? Gyereked van már? O.o
Azért gáz, mert ennyi idõsen, még fejlõdésben van a szervezet, és nem szabadna beleavatkozni hormonokkal. rengetek rosszat lehet igy tenni saját magadnak, én ennyi idõsen nem mertem volna szedni, és semmilyen fiú kedvéért nem szedtem volna. Egy természetes rendszerbe nem jó belenyúlni mesterséges dolgokkal. Rengeteg rosszat hallottam a fog.gátlóktól, hogy mennyi deformitást és rendellenességet okozott azoknál akik ilyen fiatal korban kezdték. Persze azoknál is lehetnek mellékhatások, akik késõbb kezdik, de náluk fejlõdési rendellenesség már kevésbé fordulhat elõ...
Van, igen. Addig nem szedtem, amíg próbálkoztunk -6hónap- meg amíg szoptattam-majd' 3 év. Szörnyû volt. Az orvosom azzal nyugtatott, hogy majd a szülés után valószínûleg megváltozik a helyzet. Hát, csak rosszabb lett. Az, hogy fájt, még elviselhetõ volt. Az már kevésbé, hogy max 1 órát bírtam ki super plus tampon - éjszakai betét kombinációval. Utcára menni maga volt a rémálom. Így most jó. Gyereket meg többet már nem akarok.
(tablettánál a nemi betegségeket is el lehet kapni. óvszernél nem)

Lányok mennyire gáz az, ha egy 16 éves srácnak az fogai nem szépek?

Legjobb válasz: Ha a nem szép azt jelenti, hogy rohadoznak neki, akkor az nagyon gáz. 16 éves korára igencsak illene elsajátítania a szájápolás alapjait, ami a rendszeres fogmosásból áll. kamaszkoromban ilyen szájú fiú biztos nem kellett volna, ahogy felnõttként sem kéne. viszont ha a szépséghiba enyhe szabálytalanságot jelent, az nem tragédia.

Ha a nem szép azt jelenti, hogy rohadoznak neki, akkor az nagyon gáz. 16 éves korára igencsak illene elsajátítania a szájápolás alapjait, ami a rendszeres fogmosásból áll. kamaszkoromban ilyen szájú fiú biztos nem kellett volna, ahogy felnõttként sem kéne. viszont ha a szépséghiba enyhe szabálytalanságot jelent, az nem tragédia.
Hello! Ez attol fugg: ha a sràcnak " gyàrilag" rossz fogai vannak ( akad ilyen, nem is kevés- a géneknek, egyebeknek koszonhetoen), akkor ezt el kell fogadni, egyutt kell vele élni ( hacsak egyszer, egy napon nincs egy kisebb vagyona egy teljeskoru kezelésre), viszont, ha a fogak àllapota elhanyagoltsàg kovetkezménye( pl sàrga fogak a sok kolàtol, rossz lehellet, lyukasfogak mert nem mossa rendesen), na, arra nincs mentség :S
Hát, ezt a te szemszögödbõl kell nézni. Ha te elfogadod, akkor semmi gáz. De, ha csókolózás közben idegesít, akkor vegyél neki ajándékba fogorvosi beutalást!XD
Attól függ, mit értesz az alatt, hogy nem szépek. Mármint ha elég sárgák, vagy fogkövesek (ezt csak azért írom, mert egyre több fiatalnál elõfordul), akkor az nem szép látvány, de egy fehérítõs fogkrémmel, fogkõnél fogporral megoldhatod a problémát. Ha viszont arra gondolsz, hogy kicsit csálén állnak a fogaid, akkor az szerintem egyáltalán nem gáz. Nekem is javasoltak fogszabályzót fiatalabb koromban, de elutasítottam, mert a kicsit ferde fogaimat szexepilnek tartom, és elhiheted, hogy ez nekem elég fontos, mert én meg lány vagyok és gondolom tudod, hogy nekünk lányoknak a saját külsõnk jobban számít, mint a srácoké. Mi folyton ezen görcsölünk, de neked eszedbe se jusson emiatt aggódni. De természetesen ha mégis zavarnak a fogaid, bár a kérdésedbõl tényleg nem derült ki miért nem tartod szépnek õket, akkor a fogorvos mindenre tud megoldást.
EZT A KÉRSÉT MÁR VAGY 4SZER FELTETTED NÉZD VISSZA OTT A VÁLASZOKAT!!!! AM MEG CSINÁLTASS FOGASZBÁLYZÓT HZA ENNYIRE ZAVAR..A FOGAK NEM ANNYIRA GÁZAK HA VA EGY NORM FEJED..DE HA A FEJED IS OLYAN CSUNYA MINT A FOGAD NAH AZ MÁR SZAÜGY..BOCSI=/
A kérdező hozzászólása: Csak szépséghiba.. Ápolva vannak amúgy. Utolsó válaszoló, 1x sem tettem fel kérdést ilyen témában!
Szerintem nem gáz, aranyos lehet, amikor vigyorog :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!