Találatok a következő kifejezésre: 16 éves gáz (223 db)

16 évesen gáz ha még szûz valaki?

16/L

Legjobb válasz: Ja, szóval azonnal gyere ide és feküdj le velem.

Ja, szóval azonnal gyere ide és feküdj le velem.
szerintem 16 éves a legfiatalabb kor, amikor már nem gáz, ha dugtok.
18-20között veszítsd azért el. 23 F vagyok, nálam szüzebb csak olíva olaj van, és ha nem néznék ki ortopédul akkor is hátrány lenne.Tapasztalatlanság = tudatlanság = hátrány. (Feltéve ha jó pasit akarsz magadnak, ha megelégszel az orkokkal mint én akkor ne foglalkozz vele.)
Egyálltalán nem gáz! Várd meg az alkalmat a tökéletes idõpontban amikor teljes mértékben felkészülsz rá és a partnered is sokat számít mert kihat(hat) az egész életedre az elsõ alkalom... ;) 16F
Mai világban inkább kivételes az ilyen lány :D csak azért ne dugj valakivel h elmondhasd hogy nem vagy szûz...
Tedd fel fordítva ezt a kérdést.. Szerinted ha valaki 16 évesen már nem szûz? az gáz? 18/L
Aki ez miatt leszól az hülye, a hölgyeknél ez erényként van elkönyvelve szerintem ezt mindenki tudja, + jobb mintha percenként váltanál partnert, és sokaknak ez jön be a legjobban akiket nehezen lehet megkapni. Ugy hogy ez miatt ne emészd magad.....
Az nem gáz, hogy szûz vagy, az a gáz, hogy hülye vagy.
Miért vagy ennyire hülye???
5.Most ti tėnyleg azt hiszitek, hogy ez a duma bejöhet?: O Istenem...
Egyáltalán nem gáz, légy inkább büszke rá!
Igen! Meg kell hogy ismerj és teszünk róla!
Az, ásd el magad! Hülyéskedsz? Ne legyél ennyire befolyásolható. Akkor veszted el, amikor akarod, ne egy adott korhoz kösd, hogy akkor kell elvesztened, hanem az alkalomhoz, egy személyhez.
Inkább elõny...
Hölgynél erény nekem legalább is bejönnek a nehezebben meg kapgató hölgyek
A mai világban baj.

15-16 évesen gáz ha máshogy öltözködöm mint az átlag?

Jobban szeretem a chinót és az ingeket, mint a csőnadrágot meg a színes pólót... és nem nagyon érdekel más véleménye mert én szeretem és a barátnőmnek is nagyon tetszik, de kíváncsi lennék pár kívülálló véleményére.

Legjobb válasz: ha már elég férfiasan nézel ki (szõrõs az arcod, nem csak a bajszod, ha az van, remélem leborotválod.. :D, nem vagy 160 centi és az arcod is férfias) akkor talán jó.

ha már elég férfiasan nézel ki (szõrõs az arcod, nem csak a bajszod, ha az van, remélem leborotválod.. :D, nem vagy 160 centi és az arcod is férfias) akkor talán jó.
nem gáz.. de vigyázz ezekkel a cuccokkal, mert ismerek több ilyen srácot, akik azt hiszik, hogy ilyen elegánsan öltöznek, de valójában nagyon "kockás" vagy mintha a mami öltöztetné :D
Ez olyan üzletemberess, túl felnõttes neked...
Szerintem jól néz ki. A csõnadrágos-színes pólós összeállítás nekem nem igazán tetszik a fiúkon, de ez nem rossz. Arra mondjuk szerintem is figyelj, hogy ne legyél túl elegáns, üzletemberes. Szerintem egy farmerral is felvehetsz ilyesmi ingeket, az kicsit könnyít rajta.
A kérdező hozzászólása: Ugyertve erdekel hogy kivancsi vagyok ra. De ha nem tetszik neki meg azt mondja gaz en akkorsem fogok megvaltozni, csak kivancsi voltam:)
nem gáz:) de ha nem érdekel más véleménye akkor minek kérdezed meg?:D
A kérdező hozzászólása: Hat nem mondanam magam ferfiasnak es persze hogy borotvalom a bajuszom:D egyebkent akik mondtak azok azt mondtak hogy laza az oltozodesem.nem huzom fol honaljig a nadragot meg ilyenek.az inget is lazasabban hordom meg a testtartasom, jarasom is eleg laza, szoval erre oszinten megmondom nem is gondoltam hogy ezt fogjatok irni hogy tul "nagyfius". Egyebkent meg nem vagyok streber meg kocka stb sok baratom van sokat hulyulunk, bulizunk.most pont nem mert bnom van de amugy igen.en ebben erzem jol magam, es hat ti meg mondjatok tul uzletembres meg ferfias...de belsore meg pont a masik oldal vagyok.furcsa:)
Ahhoz képest hogy nem nagyon érdekel más véleménye, csak fel tetted ide ezt a kérdést...
igazából ez a megjelenésedtõl, a kisugárzásodtól, az arcodtól, testalkatodtól is függ.
sztem nem gáz, látok minden féle embereket járni fura cuccokban... én meg átlag alulian öltözök azé nem birok felszedni 1 csajt, semmi stilusom nincs ... nincs pénzem drága ruhákra ...
A kérdező hozzászólása: Jó azért általában felveszek az ing alá egy pólót az inget meg kigombolom és felhajtom az ujját, meg nemis lakkcipõt hordok hanem abból lazábbat, divatosabbat. Nem converse meg vans meg ilyen tucatcipõk, de azért divatos.
Nekem nagyon tetszik ha egy srác így öltözködik.

15-16 évesnek gáz ez a magassarkú szandál? (link bővebben)

http://www.deichmann.hu/site/hu/catalog.php?brand=18&categor..

Legjobb válasz: Hát ez az öltözködéstõl és a külsõ érettségedtõl is függ, de ha igényesebb vagy szerintem simán felveheted,bár én a helyedben egy kicsivel kisebb sarkút vennék fel mert ez eléggé "vadító"

Hát ez az öltözködéstõl és a külsõ érettségedtõl is függ, de ha igényesebb vagy szerintem simán felveheted, bár én a helyedben egy kicsivel kisebb sarkút vennék fel mert ez eléggé "vadító"
Szerintem ez nem 15-16 éves lánynak való.
sztem gáz! 22/L
egész jó cipõ, és szerintem se 15-16 éveseknek való! max buliba vagy alkalmakra.. 21/L
15-16 évesnek igenis az. tönkreteszed vele a gerinced... én 13 vagyok, de gimis és ott volt már h egy nyolcadikost pofonvágtak, olyan ribisen öltözködött! de hatott xD ne hívd fel magadra ennyire a figyelmet ... ez azt ordítja egy 15 éves csaj lábán. húúú de menõnek akarok látszani, de egy 20évesén: húú de szeretem ezt a cipõt... szal várj vele, vegyél inkább szolidabbat.
15 16 évesnek gáz..:) Viszont a cipõ az csodaszép..fizu után meg is veszem:) 22/L
Szerintem még nem való 15-16 éves lábára egy ilyen cipõ.
Nyáron, este kimenni sétálni tökletes:)
gáz. valami fiatalosabbat
Szerintem se való 15-16évesnek egy ilyen cipõ..max alkalomra. Ezzel a magassarkúval csak az 'alfahímek' figyelmét hívod fel magadra akik nem fognak komolyan venni..de te tudod mit szeretnél magadnak..:-) 21/F
Nagyon szép, de szerintem csak nagyon ritka alkalmakra jó.
Hát nem tudodm.... Ha teljesen nem is ilyen cipõ, hanem egyszerûbb finoman szerintem nagyon szépen nézz ki. Akár már 16éveseknek is. A mai fiatalok már 13évesen is ilyeneket horanak. (tapasztalat) ;)
szerintem nem, nagyon szép, de egyetértek az elõttem szólókkal, hogy azért nem mindennapi használatra :)
Egyetértek a 2. válaszolóval. Függ attól is, hogy milyen ruhát veszel fel hozzá, és persze azért mindennapos használatra nem ajánlanám, már csak azért sem, mert most vagy növésben, kialakulóban, ilyenkor alakulnak ki a legkönnyebben különbözõbb vetegségek pl: gerincferdülés stb... Ráadásul van, amelyik suliba a tanárok meg is szólnának... (OFF: nekem nagyon tetszik ez a cipõ. (: )
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat:) azt kihagytam, hogy nem hordanám minden nap
Ezt a pofánvágást mert valaki ribisen öltözködik mindenhol bekéne vezetni :D


14-16 éves lányok tényleg gáz, ha egy 22 éves fiúval jártok?

Sokan mondják, hogy ?k nem kezdenének id?sebbel, mert az már nekik öreg, meg ciki, de mások meg jól elvannak id?sebb fiúkkal is, akkor most úgy többnyire hogy álltok ehhez a korkülönbséges dologhoz?

Legjobb válasz: Nektek 14-16 éves lányoknak nem gáz.Hiszen egy felnõtt férfival jártok.Uuu akkor én nõ vagyok mellette.HÁT NEM Elég nagy korkülönbség.Mások az elvárásai.Sokkal érettebb Szerintem gáz.

Nektek 14-16 éves lányoknak nem gáz.Hiszen egy felnõtt férfival jártok.Uuu akkor én nõ vagyok mellette.HÁT NEM Elég nagy korkülönbség.Mások az elvárásai.Sokkal érettebb Szerintem gáz.
nem
#13 A mostani fiúk ugyanannyira gyerekesek, mint a mostani lányok. Szóval hülyeséget írtál. "másrészt azért mert a lány már ha idõsebb fiúval jár akkor valamilyen szinten komoly" Ez nagyon nagy marhaság. A kettõnek semmi köze egymáshoz. Sõt, általában az éretlen kislányok szoktak több évvel idõsebb fiúval járni, mert menõzni akarnak.
thx
#14! Tökéletesen 1etértek veled :D
A lány szemszögébõl nem gáz, mert egyrészt a mostani fiúk -hogy is mondjam..- túl gyerekesek (tisztelet a kivételnek, másrészt azért mert a lány már ha idõsebb fiúval jár akkor valamilyen szinten komoly.. A fiú szemszögébõl akkor nem gáz ha: -nem kihasználja a csajt -nõként tud rá tekinteni SZERINTEM..;)
Végülis a lány számára nem gáz, sõt azthiszik az menõbb akinek idõsebb a pasija... (nagyon sok olyat ismerek, hogy a csávó az apja lehetne a csajnak) A pasinak viszont gáz, hogy a saját korosztályából nincs esélye a csajoknál! De az én véleményem, hogy gáz az egész!
Gáz, de törvény nem bünteti...
Nem nem gáz, ha fiatal lány idõs fiúval van együtt
#8-nál a pont! Végre 1 csaj, aki 1etért velem ilyen téren :D
hát ha pedofil a srác...
Nekem személy szerint nem lenne gáz. Nem is öreg :d Bár 17/L :) )
2 dolog számít csak: 1. ha te és a lány boldogok vagytok 2. ha boldogok is maradtok, illetve az õsöknek nincsen panaszuk, szóval nem cikiznek + ilyesmi, avagy nem beszélik ki téged vagy õt..
14-es vagyok, utolsó ezt adom :)
Az az igazszág, hogy õk menõnek éreznék mert hú de nagylány vagyok. Meg mindig azt olvasom, hogy "de én érettebb vagyok a koromnál" de ez rohadtul nem változtat a lényegen. 16 22 az határeset de az is sok. Röviden tömören: Igen gáz. 18L
csak a törvény bünteti :)
A lány számára nemgáz mert nagyoskodhat a barátnõi elõtt hogy neki idõsebb a fiúja. Viszont férfi részrõl szánalmas 22 évesen összejönni egy 16 évessel elég szánalmas. Mindenki maradjon meg a saját koránál vagy max két év ide vagy oda. Egy 22 éves srácnak szex kell amit te remélem még nemtudsz megadni neki. 17/F 17/F
Nekem nem az 14/l

Szerintetek gáz, ha egy fiúnak "baba" arca van és emiatt nem néz ki 16-nak, csak pl 14-nek? És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?

Kérlek mindkett?re válaszoljatok!!! Köszönöm!

Legjobb válasz: Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.

Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.
Egyáltalán nem gáz...:) örülj neki...én pl.15 éves csajszi vagyok és van mikor 20nak néznek...na ez az ami gáz...:S pedig semmi érdekes nincs rajtam nem festem magam néha vasalom a hajam vagy göndörítem...átlagos ruhát hordok csõszárú farmer top pulcsi deszkás cipõ vagy épp torna cipõ...:S és ha a korodnál kevesebbnek nézel az nem jelenti azt hogy 2 év múlva érett leszel...:) szerintem örülj annak hogy baba arcod van sok csajszi szereti :)
A kérdező hozzászólása: Köszikee! :)
Általában ha valakinek baba arca van az olyan is marad. De ez nem baj, különbözõek vagyunk. Van, akinek pont az tetszik. Egyébiránt még bõven változhat az arcod, felesleges ezzel törõdnöd. Esetleg a továbbiakban majd variálhatsz az arcszõrzettel, hátha sikerül karakteresebbé varázsolni. Amúgy szerintem sincs sok különbség egy 14 és egy 16 éves fiú arca között. Egy 16 és egy 30 éves férfi arca között annál inkább. :) "És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?" Jaj ez a sok hülyeség, amit terjesztenek... Arra gondolsz, hogy késõbb hirtelen, sokszorosan érettebb lesz az arcod? :DD Nem.

Miért van az, hogyha valaki 16 évesen nem szûz, az már gáz?

Most nem arról van szó, hogyha valaki csak azért lefekszik egy sráccal, hogy ne legyen szûz, hanem arról, hogyha valaki szereti a barátját és régóta együtt vannak ezért élnek szexuális életet és akkor már rögtön megszólják a csajt, hogy egy r*banc, csak azért meg 16 évesen lefeküdt az elsõ barátjával, akivel már lassan egy éve együtt van.

Legjobb válasz: Nem gaz!! A sajat eleteddel azt kezdesz amit te szeretnel. Akkor veszited el a szuzesseged amikor akarod. Kicsinyes emberek buta gondolkodasa miatt van az hogy a korunkbeliek azt gondoljak hogy 16 evesen gaz szuznek lenni.

Nem gaz!! A sajat eleteddel azt kezdesz amit te szeretnel. Akkor veszited el a szuzesseged amikor akarod. Kicsinyes emberek buta gondolkodasa miatt van az hogy a korunkbeliek azt gondoljak hogy 16 evesen gaz szuznek lenni.
Mert mindig ki kell találni valamit, ami "gáz", hogy lehessen mivel idegesíteni az embereket. Hol az ciki, hogy szûz vagy, hol az, hogy nem...
Nem gáz.

Gáz ha egy 16 évesnek még képzeletbeli barátai vannak?

nem ugy hogy beszélgetek velük, meg ilyenek, csak ha épp egyedül vagyok akkor képzelem őket oda...

Legjobb válasz: kezdj el inkább igazi emberekkel ismerkedni. Szerintem ez gáz.Mármint nem úgy hogy ciki hanem úgy hogy gáz.Beteg a lelked és ezt orvosolni kell.Ha egyedül vagy és unatkozol akkor foglald le magad,menj el egyet sétálni,biciklizni ,építs hóembert ha lesz hó,menj el valamilyen sport edzésre,járj el könyvtárba olvasni,vagy keress valami olyan hobbit ami érdekel.A lényeg az hogy próbálj emberek közé menni és ne unatkozni.Én 16 évesen csak aludni meg enni jártam haza :) Na jó ez sem egy minta életmód...

kezdj el inkább igazi emberekkel ismerkedni. Szerintem ez gáz.Mármint nem úgy hogy ciki hanem úgy hogy gáz.Beteg a lelked és ezt orvosolni kell.Ha egyedül vagy és unatkozol akkor foglald le magad, menj el egyet sétálni, biciklizni , építs hóembert ha lesz hó, menj el valamilyen sport edzésre, járj el könyvtárba olvasni, vagy keress valami olyan hobbit ami érdekel.A lényeg az hogy próbálj emberek közé menni és ne unatkozni.Én 16 évesen csak aludni meg enni jártam haza :) Na jó ez sem egy minta életmód...
Ezt a kérdést tedd fel elõbb a gondviselõidnek! De szerintem te is tudod rá a választ.
nincsenek igaziak?
utolsó kommentelõnek, a kérdezõ egy szóval nem mondta hogy nincsenek barátai.
Asdokininja3 ! Ha vannak barátai akkor miért van szükség képzeletbeli barátra?

Sokak szerint az nem gáz ha 16 éves lány szexel egy 22 éves sráccal de azt nem értem hogy mért gáz az ha egy 16 éves srác szexel egy 22 éves nővel. Valaki ezt elmondaná hogy mért van ez így?

Legjobb válasz: Régebben is ha észrevetted a fiatal lányok idõsebb férfiakhoz mentek hozzá. Ez azért van, mert a férfinak meg van/volt a pénze, hogy eltartsa a nõt, és már addigra a kapcsolatai is megvannak/voltak. A nõ mivel még fiatal, ezért képes gyermekeket szülni a férfinak, mivel a férfi általában sokáig képes utódot nemzeni, de egy nõ elég kevés ideig. Talán ezért. :D

Régebben is ha észrevetted a fiatal lányok idõsebb férfiakhoz mentek hozzá. Ez azért van, mert a férfinak meg van/volt a pénze, hogy eltartsa a nõt, és már addigra a kapcsolatai is megvannak/voltak. A nõ mivel még fiatal, ezért képes gyermekeket szülni a férfinak, mivel a férfi általában sokáig képes utódot nemzeni, de egy nõ elég kevés ideig. Talán ezért. :D
#2 Ezzel azért vitatkoznék. Nem akarok egoistának tûnni, de én is 16 éves vagyok, srác, és szellemileg jóval lehagytam kortársaim... Végül is igaz amit mondasz, de mindkét nemnél vannak különbségek. Van olyan 16 éves lány aki 20 éves szinten van szellemileg, de van olyan is aki ott maradt 10 éves szinten. Ugyanígy a fiúknál.
Azért fura, mert egy 1 éves fiú még gyerek! Nem testileg értem, hanem szellemileg. Egy 22 éves nõ meg már nõ. Én 21 vagyok, az öcsém 14. Nekem nem lenne gusztusom hozzányúlni egy gyerekhez! A lányok hamarabb érnek nem csak testileg, de szellemileg is. Szóval egy 16 éves lány szellemileg egy 20-22 éves fiú szintjén van.
ez nem gáz, hanem szerencse:)
Egyik sem gáz!!!!!! 28F
Jó, akkor mondom úgy, hogy egy 22 évesnek férfi kell! Nem egy 16 éves tini srác! 2. voltam
2 szó: társadalmi elvárások.
Én 22 éves lány vagyok. A párom 2 évvel fiatalabb nálam, amiért én is kaptam az oltogatásokat éppen elégszer, pedig ez még nem is nagy korkülönbség. Egyszerûen valahogy úgy alakult ki a társadalmi norma, hogy úgy természetes, ha a férfi az idõsebb, a nõ a fiatalabb. Egyébként teszem hozzá egy 16 éves srácra én sem tudnék férfiként nézni.
Nem gáz.
16 éves fiú Bocsi! :)
nekem 17 éves a barátom és egy éve vagyunk együtt (: nem gáz egyáltalán ! 21/N

Nagy gáz, hogy 16 éves vagyok csak, de a 20-30 éves pasik vonzanak?

Megyek az utcán, és meglátok egy pasit aki szimpatikus akkor az illet? minimum 20 éves de van hogy már gyereke is van. A saját korosztályom iránt annyira nem érdekl?döm. Ez így normális? Fiúk és lányok értelmes válaszát egyaránt várom :)

Legjobb válasz: Azt nem tudom mennyire normális, de én 21 éves fejjel vagyok így. Fene tudja miért vonzanak az idõsebb pasik. Figyelj, 16 évesen az hogy tetszik egy 20 éves, én azt még nem is nevezném korkülönbségnek. A 30-at azt már inkább mondom idõsebbnek, de miért ne nézegethetnéd? Én is megnéztem 16 évesen is a 30as pasikat is aki jól nézett ki, de nem is izgatott hány éves, jól nézett ki és kész. Tudod nem csoda hogy a saját korosztályod nem annyira vonz, én nekem az ex barátom 4 évvel volt idõsebb, de agyilag...? Nem mondtam volna rá, hogy annyi mint a kora. No ezek után...

Azt nem tudom mennyire normális, de én 21 éves fejjel vagyok így. Fene tudja miért vonzanak az idõsebb pasik. Figyelj, 16 évesen az hogy tetszik egy 20 éves, én azt még nem is nevezném korkülönbségnek. A 30-at azt már inkább mondom idõsebbnek, de miért ne nézegethetnéd? Én is megnéztem 16 évesen is a 30as pasikat is aki jól nézett ki, de nem is izgatott hány éves, jól nézett ki és kész. Tudod nem csoda hogy a saját korosztályod nem annyira vonz, én nekem az ex barátom 4 évvel volt idõsebb, de agyilag...? Nem mondtam volna rá, hogy annyi mint a kora. No ezek után...
Van aki a ráncos lötyedt vén makkért van oda
Én is 16 éves vagyok és 37 éves pasival vagyok együtt. Szerintem nem ciki. Mások véleményére meg teszek magasról. ;)
szerintem nem normális dolog
Teljesen természetes reakció, sokaknak az érettebb férfiak tetszenek, hozzájuk vonzódnak... de jobb ha, maximum 20 évesekkel kezdesz. Majd találsz egy normális srácot (bár manapság nehéz, amilyenek a mai tizen-szuszonévesek...) de te inkább 10-en, max 20 évesekkel randizz. 19/N
Igen, érettebb vagy a korosztályodnál. De ez enm elsz mindig így, remélhetõleg.
Szerintem ezzel önmagában nincsen semmi probléma. Én most 18 vagyok, de már régóta a férfiasabb srácok azok, akik elsõ látásra megmozgatják a fantáziámat. Persze ettõl függetlenül a saját korosztályomba is vannak jó pasik, de én inkább szeretem a laza, kissé talán zilált, férfias kinèzetet, mint azt a tipikus szépfiúsat. Annyi azért hozzátartozik, h tudni kell a határokat. Megnézni meg lehet akár egy negyven éves sármos pasit is, de azért alap h olyannal nem kavarnék. Szerintem a max korkülönbség, ami ilyen korban elfogadható, olyan 7-8 év. Késõbb akár 10 éves vnagyobb korkülönbséggel is mûködhet a kapcsolat (anyumék között kerek 10 év van), de most még az azért necces lenne. Am az én barátom is 25, én meg 18 vagyok, mégis eddig úgy tûnik, mûködik a dolog. 18/L

Miért olyan kis cukik a 14-16 éves csajok, gáz, ha 23 évesen nekem ők tetszenek?

Szerintem olyan kis aranyosak, egész nap tudnám puszilgatni, ölelgetni őket. :D

Legjobb válasz: a 16 már talán nem olyan gáz

a 16 már talán nem olyan gáz
sztem is. de nekem a 30asok is bejönnek szal semmi gáz nincs legalább is nálam :D F19
Nem tudom, de tényleg sok aranyos van közöttük :)
Szerintem nem olyan gaz, ha a lany kicsit erettebb, te pedig nem csak a szexre hajtassz. En is 14/l vagyok, de nem tudom belekezdenek-e egy kapcsolatba egy veled egykoruval. Vegulis nem igazan mondanalak pedofilnak, ez a szo inkabb a 60 eves "bacsikakra" illik, akik a jatszoteren keresik a nalam is fiatalabb predaikat..
#8 Képet!
Mert nyilván egy 23 éves srác vagy, nem pedig egy 50 éves, impotens pedofil, játszótéri rém.
akkor én is cukiii vagyoook*-* :D 14l
Igen az!
Megszûnhetnél már. Uncsi minden este a 20 egyforma kérdésedet látni.
Pedomaci beájulna :D Én is 23 vagyok, de nálam a céltartomány az 18-23 év.
Debrecen powaaa.
nem gáz amíg be nem próbálkozol, onnantól gáz habár 16 még talán belefér, de 14-15? nane
akkis pedomaci :D
kérdezõ volt már barátnõd?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!