Találatok a következő kifejezésre: 16 éves fiú vagyok. Eddig volt (3 db)

16 éves látássérült fiú vagyok. Eddig volt két viszonzatlan szerelmem, és 1 visszautasítás azért mert vak vagyok. Mi lehet a probléma velem?

tudom hogy fiatal vagyok, de szeretnék járni valakivel aki viszonozza a szerelmemet, akivel jól érezném magam. Nagyon könnyen zavarba jövök, nem vagyok egy bátor típus.

Legjobb válasz: hu hát öszintén szólva nem nagyon tudom magam beleképzelni a helyzetedbe de egy valamit mondhatok. ha szerelmet keresel ne várd azt hogy az öledbe potyan. sokat kell keresgélni és millió csalódás után jön majd el az igazi. szal ne add fel, hajrá

hu hát öszintén szólva nem nagyon tudom magam beleképzelni a helyzetedbe de egy valamit mondhatok. ha szerelmet keresel ne várd azt hogy az öledbe potyan. sokat kell keresgélni és millió csalódás után jön majd el az igazi. szal ne add fel, hajrá
Hú hát nekem is van egy ilyen ismerõsöm csak õ lány. Neki is van már majdnem egy éve barátja. Ne add fel. Tudom kevés az olyan lány aki megértene ebbe a korban, de hidd el megéri keresgélni :) Elhiszem, hogy már sok ideje keresgélsz, de tényleg ne add fel. Egyszer eljön majd az igazi meglátod és akkor majd boldogok lesztek :) Ha nagyon bánt a dolog ne menj olyan társaságba ahol biztos, hogy kicikiznének. Pl: miniszoknyás, homlokig érõ szemfestékes tudod kik... meg a nagymenõ, nagyszájú pasik közelébe se. Ismerem õket... tuti kicikiznének :( Viszont nagyon sajnálom, hogy ilyen vagy. Eltudom képzelni milyen sz*r lehet. (Már bocsi a fogalmazásért) De remélem azért minden megoldódik és majd megtalálod az igazit :) Sok szerencsét ;-) Baba
Szerintem meg nem kell sérült emberekkel, arra gondoltál már, hogy fórumolj? Olyan témákban, amik érdekelnek. Én így találtam meg életem nagy szerelmét. ELég jól meg lehet ismerni így a másikat :) Elõször, csak a forum, aztán msn... aztán SMS :) .. Hajrá! nehogy feladd, nem mindenki bulizza végig az életét, amíg 22 nem lesz!
Ne hülyéskedj már! Azért vagyunk, hogy segítsünk. :) Szerintem ne aggódj, könnyen lehet, hogy így, esetleg nem a megfelelõ lányokat találod meg. Gondolom belsõ alapján keresgélsz, talán pont ezért lehet, h inkább barátokat találsz, és nem szerelmet. Szerintem úgy kéne párt keresned, hogy az illetõ találjon meg téged! Nekem van barátom, de ha nem lenne, biztos , hogy megakarnálak ismerni! Érdekes lehetsz, márcsak amiatt is, ahogy kezeled ezt a "betegséget"! És nagyon jó, hogy így is vannak benned érzések, és remények :) legyenek is, biztos, hogy megtalálod majd azt, aki csak rád vár, és nem is fogod érezni, hogy probléma van a szemeddel.. Az igazi szerelem tényleg belül van, de gondolom akikkel sokat együtt vagy, és ismernek már, gondolom nagyobb a valószínûsége, hogy õk inkább barátok! Azt tanácsolom, hogy ne add fel, és inkább várd meg, hogy õ találjon rád :) Esetleg egyik barátod összehozhatna pár olyan emberrel, akit esélyesnek érez. Szerintem nem lehet akkora gond, az, h látássérült vagy, én így is tudnék valakit nagyon-nagyon szeretni!
Hogyan tudsz netezni, ha vak vagy?
Szerintem a látáshiányod miatt van. A veled egykorú lányok inkább buliznak, nem egy vakot pátyolgatnak... bocsi, hogy ilyen nyersen fogalmazok, de a lényeg ez lenne. Persze, hogy szívesen barátkoznak veled, mert tök jó társaság lehetsz, de mint pasi, nem igazán jössz szóba náluk. Talán olyan lányt kellene keresned, aki hasonló helyzetben van, mint te. Persze késõbb, amikor idõsebb leszel, biztos találsz olyat, aki érettebben gondolkodik és el tudja képzelni az életét veled. Sajnos ez a gondolkodás a tinikre nem jellemzõ, de ha felnõnek, õk is másként fognak gondolkodni.
Talán egyszer sikerül találnod valakit.De tényleg nem értem a legtöbb lányt hogy miért zavarja öket ha az ember vak. Majd találsz valakit aki majd szeretni fog. Én meg süket vagyok.Ha valaki halkan mond valamit dünnyögésen kívül egy betût sem értek.Igaz hogy a pasimat idegesíti hogy tízszer is rákérdezek hogy mit mondott a telefonban :D de azért nem annyira zavarja :)
szerintem az a probléma, hogy sok lány nem tudja elképzelni egy beteg fiúval az életét. Jobb esetben amiatt, hogy túl nagy a felelõsség, rosszabb esetben szégyelli, vagy tehernek érzi. Tudom ez így durva, de én így gondolom. Olyat nem fogok mondani, hogy majd megtalálod, meg mittudomén, mert egyszer egészen biztosan, kérdés, hogy mikor.
Szerintem nagyon aranyos vagy, és fel a fejjel, akkor találsz rá a szerelemre amikor legkevésbé számítasz rá! Mellesleg még fiatal vagy, van idõd bõven, a lényeg hogy ne add fel! :)
A kérdező hozzászólása: van olyan vak barátom akinek van látó barátnõje(van velem egykorú és van idõsebb); van vak barátom akinek vak a barátnõje...csak nekem nem jön össze:(
Szia. Én egy 18 éves, szintén vak lány vagyok. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a látássérülésed miatt lehet a gond. Velem ugyanez volt... Mindenki csak barát lett és amelyik fiúval sikerült volna komolyabbá tenni a kapcsolatot, az kihasznált... Amikor bekerültem a Vakok Iskolájába, ott ismertem meg a barátomat, aki szintén vak. Szerintem Neked is sorstársakkal kellene próbálkozni, mert õk biztos, hogy elfogadnak. Nagyon sajnálom, hogy ilyenek veled! Én is Jaws-t használok és kiakadtam, amikor megkérdezte valaki az elõzõ oldalon, hogy hogy' olvastad el a kérdést... Mennyire tájékozatlanok az emberek.... Beszélnek, mielõtt még meggyõzõdnének a dolgik álláséról. Kívánom, hogy találj egy olyan lányt, aki úgy szeret, ahogy vagy és nagyon boldoggá tesz! Ha nem lenne barátom, szívesen megismrkednék veled. Minden jót Neked és sok szerencsét, szurkolok nagyon!!! 18 éves lány
ne aggódj összefog az jönni. Általában mindig a beteg emberek találnak nehezebben párt :( sajnálom õket :(
A kérdező hozzászólása: Nálam a külsõ nem igazán számít... majd egyszer megkérem az egyik barátomat...ha lesz olyan lány akinél esetleg lenne esélyem.
Ha te akarsz kezdeményezni, akkor szerintem tedd azt, amit egy elõzõ kommentben írtam. Kérd meg egy barátodat, hogy ránzésre ítélje meg, hogy melyik csajjal vagy egy kategóriában.
A kérdező hozzászólása: Egy képernyõfelolvasó programot használok ami felolvassa a képernyõn megjelenõ dolgokat. Ez az oldal nem túl jó, de nem is rosz. van ennél sokkal roszabb. Na de a témánál maradva. Sokan azt mondják hogy ne én várjam meg még egy lány kezdeményez...
Teljesen nem látsz? Ha igen akkor egyrészt jó a felolvasó progid, mert ennek az oldalnak elég gáz a szerkezete. Másrészt lehet, hogy az a baj, hogy mivel nem látsz, ezért nem tudod eldönteni, hogy ki az, aki a külsõje alapján a te kategóriád. A párválasztásnál az elsõdleges szempont a külsõ, ezért nehéz lehet neked úgy kezdeményezni, hogy nem tudod, kinél lehet esélyed. Két dolgot tehetsz szerintem: az egyik, amit már írtak, hogy várod hogy egy csaj kezdeményezzen. A másik, hogy igénybe veszel külsõ "segítséget", és megkéred egy barátodat, hogy ránézésre döntse el, melyik csajjal vagy egy kategóriában. Tehát melyiknél lehet esélyed.
A kérdező hozzászólása: Fórumolni fórumoltam, egész jól összebarátkoztunk, de amint megtudta hogy vak vagyok...nem írt többet...:(
Próbáld meg elõször a "Hasonló a hasonlóval" mondást követni. Van egyesület, vakoknak... próbálj meg így találkozni valakivel. Õ meg fog érteni, és nem fog ezért elutasítanni, az biztos. De, ha ezt így nem akarod, szerintem másfajta sérült emberrel is sokkal hamarabb összejöhetsz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon sokat keresgélek. De akikkel megismerkedem lányokkal, õk mindig barátok lesznek. Nekem a külsõ nem igazán számít, a belsõ a fontos. Viszont lehet hogy sokan meg félnek hozzám közeledni a vakság miatt... A kijárásról meg annyit hogy anyuék nem igazán engednek el még egyedül.:( De rengeteg lányt ismerek. és mindegyik barát.
biztosan sokat nyom a latba hogy látássérült vagy:(de sztem ha viselkedésben és küldõleg nincsenek nagy problémák akk elöbb utóbb lesz bnõd.15 éves vagyok és még nekem nem is volt igazi kapcsolatom.igazából ez sok mindentõl függ!mien társaságod van, stb...próbálj többet kijárni* vagy iesmi. nem hiszem h bármi problémád lenne a látássérültségen kívül....majd lesz bnõd nyugi:)
Kedves 16 éves fiú! Én olyan szakember vagyok, aki látássérült emberekkel foglalkozik. Vannak látássérült barátaim is. Azt mondják, látássérült lányoknak könnyebb kapcsolatot találni, mert a férfiak szeretnek támaszt nyújtani, védelmezni. Nem tudom, hogy igazuk van-e. Minden esetre, azt mondhatom neked, hogy ismerõseim egy kivétellel házasságban élnek. Bár egyikük sem 16 évesen találta meg az ideális párt.:) Vannak más emberek hozzád hasonlatos helyzetben. És igen, az emberek sajnos tájékozatlanok. Sokan nem hallottak még az olvasó programokról. Érzékenyítõ tréningeket tartunk ezért látóknak - felnõtteknek, és gyerekeknek-. Sok vak ismerõsöm van, akiknek gyerekeik is vannak. Még a háziorvos is csodálkozott, hogy be merik vállalni!!!!! Pedig bizony, hogy fel lehet õket nevelni! Egy kis érdekesség neked: azt mondják barátaim, hogy rá vannak kényszerítve látássérültségük nyomán, hogy belsõ utakon járjanak. Ha ezt valaki ki tudja jól használni, akkor mélyebb összefüggéseket fedezhet fel, ismerhet meg. A nõi léleknek is vannak rejtelmei, kincsei, amit csak az igazi "látók" fedezhetnek fel. Akik olyan kisherceg módjára tudják szemlélni a dolgokat, a szívükkel. És végezetül, a legjobb barátnõm, Bea szavai (aki feleségül ment egy vak masszõrhöz): Semmiért nem cserélném el az én férjemet, gyerekeim apját egy felületes "látó" férfire. Azért õt választottam, mert "belelát" a lelkembe, és mindig a szükségleteimre figyel. Meg is kapok tõle mindent: szeretetet, érzelmi biztonságot, és megkülönböztetett figyelmet. Légy türelemmel, és tanulmányozd a nõi lélek rejtelmeit! Ez egy jó lehetõség lehet arra, hogy elõnyben részesítsen téged egy kedves, neked való lány, a látássérülésed ellenére is, a látó fiúkkal szemben.

17 éves fiú vagyok a bártnőm 16 éves töbször volt már olyan ho elbizonytalanodott hogy szerelmes e még belém. Eddig meg tudtuk beszélni de nem olyan mint régen mit tudnék tenni hogy változzon a dolog? Köszönöm aki ír

Legjobb válasz: Ezt igazából nem lehet erõltetni. Ha esetleg sok idõt töltötök együtt, akkor most kicsit vegyétek lazábbra, legyetek többet a barátaitokkal, ne mindig egymással. Szerintem ez csak így oldódik meg. Esetleg azért lehet ez, mert szabadságra vágyik. Ha nem változik a helyzet, akkor nincs mit tenni. Minden esetre drukkolok!;)

Ezt igazából nem lehet erõltetni. Ha esetleg sok idõt töltötök együtt, akkor most kicsit vegyétek lazábbra, legyetek többet a barátaitokkal, ne mindig egymással. Szerintem ez csak így oldódik meg. Esetleg azért lehet ez, mert szabadságra vágyik. Ha nem változik a helyzet, akkor nincs mit tenni. Minden esetre drukkolok!;)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ megfogadom a tanácsod:)
lehet változatosságra vágyik, nem tudom milyen a kapcsolatotok, de te igen....szal lehet ez is!: ) probáljatok meg ilyen kis "túlélõ napokat" tartani...amikor nem beszéltek...mondjuk 2nap: ) de ilyenkor esténként 1-2 sms befittyen, szép szöveggel, emlékeket is belefüzve, tuti hatásos: ) hajráá!! 18f
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Egy 16 éves lány vagyok. Nagyon szép és okos. Szeretnék egy fiút, mert eddig még nem volt. Hogyan kezdjek hozzá?

körülöttem mindenkinek van barátja csak nekem nem,pedig én vagyok ott a f?nök,mindenki azthiszi van barátom,de tévednek.

Legjobb válasz: ezeket te mondod magadra vagy masok is nagyon szepnek okosnak es fonoknek gondolnak?ha kisebb lenne az arcod talan lenne olyan pasi akinek tetszenel,hamar te ilyen tokeletes vagy.

ezeket te mondod magadra vagy masok is nagyon szepnek okosnak es fonoknek gondolnak?ha kisebb lenne az arcod talan lenne olyan pasi akinek tetszenel, hamar te ilyen tokeletes vagy.
Lehet, hogy pont az a baj, hogy te vagy a fõnök, elég nagy önbizalommal. Esetleg ez elijeszti a fiúkat. Kicsit próbálj meg szerényebben viselkedni, fõleg a fiúkkal, hátha ettõl észrevesz a nagy Õ.
Önbizalomban nincs hiány!Ez nem is baj, lényeg hogy ne siettesd erõszakkal! Ha nincs olyan fiú a közeledben aki érdekelne, akkor ki kell várni mig találkozol vele valahol, valamikor. A véletlenre kell bizni ehez nem lehet csak úgy "hozzákezdeni"mint a leckéhez!
A kérdező hozzászólása: a dinka hugom beírt az oldalra a nevembe...megyek a palacsintasütõvel...XD
Addig örülj amíg nincs barátod.
szia... ha gondolod összejöhetünk :) msnem: [email protected] vegyél fel ha akarsz ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!