Találatok a következő kifejezésre: 16 éves a pasim (89 db)

Az annyira szörnyű ha egy 13 éves csajnak 16 éves a pasija?

A PASI NEM AKARJA MEGDUGNI,SZERETIK EGYMÁST!

Legjobb válasz: 16 éves vagyok lány. Nem szörnyû.! Ez mindenkinek a saját dolga. De nem hiszem, hogy olyan, komoly kapcsolat lehet. Monjuk én 14 majdnem 15 voltam mikor az elsõ komoly kapcsolatom volt.:D

16 éves vagyok lány. Nem szörnyû.! Ez mindenkinek a saját dolga. De nem hiszem, hogy olyan, komoly kapcsolat lehet. Monjuk én 14 majdnem 15 voltam mikor az elsõ komoly kapcsolatom volt.:D
Az egyik lány barátnõje vagy aki feltett itt valami kérdést, nem?:D A barátjával kapcsolatban:D De amúgy nem gáz, szeirntem. Én is voltam így, amúgy. 13 voltam és a barátom 16. És õ sem megdugni akart elsõsorban:) 16/L Honey
Túl fiatal vagy még ehhez, már meg ne haragudj! Még ráérsz nem maradsz le semmirõl, sõt ilyen fiatalon sok mindent elszúrhatsz amit késõbb megbánsz majd. L20
Na már megint ez. Ha nem akarja megdugni, akkor nem az. A leghelyesebb döntés az, ha a szexszel várnak addig, amíg a lány betölti a 14-et, amikortól is már legális, és nem minõsül kiskorú megrontásának.
igen
Késõbb már hidd el, nem lesz gond a korkülönbség, de most még sajnos szerintem is sok, igen...de am meg ti érzitek, h jó-e ez így nektek! Ha jó, akkor semmi gond!
Hát, nekem komoly kacsolat lett belõle. 2 éves, ha ez komolynak mondható ebben a korban... Honey
Nem! Ha tényleg szeretitek egymást és nem csak azért van veled, hogy megdugjon, akkor szerintem nem. Én is 13 vagyok (lassan 14) és volt már 15-16 éves pasim. De azért vigyázz vele, mert az ilyen korban lévõ fiúk hátöhm.. szóval eléggé vágynak már arra a bizonyos forró éjszakára. Csak óvatosan, Hajrá ;)
pont ennyi idõsek voltunk mikor mi összejöttünk barátommal. én 13 õ 16. azóta eltelt 3 év és még mindig együtt vagyunk. most én vagyok 16 õ 19 lesz augusztusban. egyáltalán nem gáz.
Köszi mindenkinek a kommenteket :D Lehet, hogy megun, de még együtt vagyunk! Igaz így most belõlle nem nézném ki, hogy olyan lenne mint a többi, de máások kívülrõl biztos másképp látják! Ám szerintem nem gáz ha 13 évesen 16 évessel jár egy csaj :D
"Hát igen, a "Magyar helyesírás szabályai" c. könyvet nem ártana néha lapozgatni. Pláne, hogy itt a nyár, idõtök, mint a tenger, de inkább itt kérdezgettek. :) " MIÉRT nem azért van ez az oldal?! Sztem nem gáz, bár ez sok mindentõl függ...Ha nektek jó akkor nem kell foglalkozni senki mással...Fõleg nem idegenekkel ...:)
Én azt mondtam, hogy inkább tanulnának meg helyesen írni, minthogy itt kérdezgetnek mindenféle ostobaságot.
Én úgytudom, hogy azért van e az oldal, hogy tanácsokat kérjünk, illetve válaszokat adjunk! A korosztály nem mind1 :O? Nem értem miért kell lenézni a 13-14 éveseket!
Senkit nem nézünk le, egyszerûen fárasztó, hogy ugyanaz a csaj, aki a barátnõivel unatkozik nyári szünetben, felteszi ugyanazt a kérdést háromszor.
Senki nem nézi le õket, csak éppenséggel azt hiszitek, hogy annyira okosak vagytok, 17 éves vagyok, és 14 évesen nekem is az volt a mániám, hogy én mennyire érett vagyok, és ilyesmik. Hát röhögnöm kell a 14 éves énemen... Mondjuk én legalább értelmes dolgokat csináltam, nyelvvizsgáztam, tanultam, nem pedig hülye kérdéseket tettem fel...
Lehet, mert te stréber voltál! És csúnya biztos! De viszont mi szépek vagyunk, és megtehetjök, hogy pasizzunk és bármi szal nem kéne h pofázzatok!!
Kicsikém, az nem stréberség, hogy valaki okos, és megalapozza a jövõjét ;) Mellesleg nem voltam csúnya, volt barátom, és jelenleg is van, másfél éve. Ja, valamiben mégiscsak elõnyösebb tulajdonságokkal rendelkezem: értelmes vagyok... ;)
Júj, ez mi duma, ez a "mert mi megtehetjük"... Tipikus. Már csak az hiányzik ide, hogy "rajbabák wagyunk wazze". Napiszaron elmegy ez a szint. Szálljatok már le a magas lóról! Az meg, hogy valaki szép, eléggé relatív dolog... Mindenkinek más a szép, tyû de unalmas lenne a világ, ha mindenkinek ugyanaz tetszene! Azért meg nem kell oltani a másikat, mert õ tanult. Belõle legalább lesz valami. De ti, plázacicák könnyen vagytok, semmit nem kell csinálnotok, majd találtok valami dúsgazdag [email protected], aztán -140-es IQ-val festegethetitek mellettük a mûkörmötöket, és közben dõl nektek a lé! Na meg honnan tudod megmondani látatlanban a másikról, hogy ronda volt? Nevetséges.
13 éves csajnak ne legyen pasija barbizzon
Tehát róLad van szó, nem pedig róLLad. De ebbe ne menjünk bele. Mindez addig szép és jó, amíg mondjuk a srác nem jön rá arra, hogy esetleg õ továbbléphetne, találhatna olyan lányt, akinek mondjuk nem 9-10-re kell hazaérnie, akivel nem a 7.-es tananyagról kell beszélgetnie, és esetleg nem verik meg a lány szülei, ha mégis megtörténik. De amíg mindkét félnek elég a szex nélküli kapcsolat, addig oké, de a srác már abban a korban van, amikor érdekli õt az, hogy milyen lehet, nemsokára pedig abba a korba ér, amikor ki is akarja próbálni.
Hát igen, a "Magyar helyesírás szabályai" c. könyvet nem ártana néha lapozgatni. Pláne, hogy itt a nyár, idõtök, mint a tenger, de inkább itt kérdezgettek. :)
A kérdező hozzászólása: gondoltam, hogy te leszel az elsõ...
A kérdező hozzászólása: nem rólam van szó, hanem a másik témáról igen, jól mondjátok. :) hányszor mondjam még hogy nem akarnak szexelni? :@
Én is 16 vagyok, lett volna alkalmam járni 13 éves lánnyal, de volt annyi eszem, hogy nem lépek semmit, pedig nem sok lánnyal volt dolgom az életben.
(én meg akkor hiszem el h nem rólad van szó ha én leszek a loch nessi szörny)am szerintem is várjatok amig a lány betölti a 14et
Nem akarunk szexelni! szerintem se gáz! És köszönöm a véleményeket !
Nem csak a szex a lényeg, hanem a szellemi kihívás! A 16 éves fiú szemszögébõl gáz ez a történet. Akár hányszor felteszitek ezt a kérdést egyre szánalmasabb lesz a történet. Baj, ha egy 13 éves kisfiú 16 éves lánnyal jár, vagy egy 11 éves kislány egy 14 éves fiúval? Miért nem kérdezed meg a szüleidet, ha te sem tartod ezt aggályosnak?
Megint a züleim ! És akk te vagy az a szörny mert nem rólla van szó, hanem róllam!
A kérdező hozzászólása: (én meg akkor hiszem el h nem rólad van szó ha én leszek a loch nessi szörny)am szerintem is várjatok amig a lány betölti a 14et Aki ezt írta annak gratulálok! Te vagy a szörny. :) Nem rólam van szó, hanem a barátnõmrõl. :)
Hát, igen :) Róllam :) Szal elõbb gondolkodj mielõtt írsz légyszives ! :)
A kérdező hozzászólása: amúgy meg mit számít hogy 14 vagy 13? elismétlem mégegyszer, hogy nem akarja felcsinálni. akkor meg mit számít? a pasi is mindig öregebb lesz 1 évvel. :)
Amúgy szerintem felesleges ezen a témán lovagolni. A barátnõd szerint gáz? Nem. A barátja szerint gáz? Gondolom nem. Akkor meg mit érdekel titeket, hogy ki mit gondol? Nekem soha nem fodult meg a fejemben hogy ez most baj lenne. Honey :)
DE JÓ, HOGY NEM VAGYOK 13 ÉVES (és 16 SEM)!

16 éves lány vagyok, 18 éves a pasim egy suliba járunk de valamilyen oknál fogva sosem jön oda beszélgetni hozzám vagy 1 puszira se semmi. Miért viselkedik így a pasim?

..állítólag azért mert a haverjai "cikiznék" emiatt de sztem ez nemigaz. Hétvégente együtt bulizunk de akkoris csak 1 órát. kb 1 hónapja vagyunk együtt de szinte csak hétvégente találkozunk. Jah és ami fölöttéb kétségbeejt, hogy fogdossa a haverjai seggét, taperolja ?ket meg "imitálja" a szexet velük (ezt mondjuk sztem csak poénból) és inkább a haverjai társaságát keresi, velük megy el bulizni. Ez most jelzés akar lenni a részér?l vagy szimplán meleg?:S

Legjobb válasz: Veled van nem? akkor miért lenne meleg? akinek nincs csaja 100%osan is azért van mert meleg mi? gondolkodj már...akkor nem lenne barátnõje ha meleg lenne. és hát jah, nagyon is él az hogy cikizik miatta az emberkéket. senki sem veszi szívesen az ebbõl adódó szivatásokat. hétvégente együtt vagytok..foglalkozik veled..szeret.. de én a helyedben megemlíteném neki hogy változtasson, és talizzatok többet mert te szükségét érzed

Veled van nem? akkor miért lenne meleg? akinek nincs csaja 100%osan is azért van mert meleg mi? gondolkodj már...akkor nem lenne barátnõje ha meleg lenne. és hát jah, nagyon is él az hogy cikizik miatta az emberkéket. senki sem veszi szívesen az ebbõl adódó szivatásokat. hétvégente együtt vagytok..foglalkozik veled..szeret.. de én a helyedben megemlíteném neki hogy változtasson, és talizzatok többet mert te szükségét érzed
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem, hogy nemigazán foglalkoztatják a csajok, velem is úgyjött össze h énhívtam el randizni meg ilyenek
Nem hinném, hogy meleg, ez olyan haveros-ökörködõs-hülyülés. leginkább egy nagy gyerek a pasid, akinek a látszat, vagyis a haveri kör most még fontosabb, mint egy tényleges párkapcsolat. De az jól hangzik a haverok elõtt, hogy van csaja...sztem ennyi lehet a "probléma".
egyetértek, kicsit a ló túlsó oldala amint ahol én vagyok most, én meg szegény haverjaimat hanyagoltam el mostanában egy kicsit...:( majd a körmükre nézek :D de te pedig ne aggódj attól mg szeret a barátod, csak kicsit hülyül a haverjaival, ez minden.
A kérdező hozzászólása: onnan gondoltam, hogy pl vannak olyan házasságok ahol kiderül hogy a pasi meleg... de kicsit utánaolvastam és aztírták a "melegek" hogy nekik is volt barátnõjük amíg nem kezdtek el pasizni csak ezért gondoltam, de ok megemlítem majd neki.
Nem meleg szerintem sem. Viszont nem értem, h ha egy suliba jártok és sose megy oda hozzád, akkor ez mitõl járás?? A hétvégi szextõl??
A kérdező hozzászólása: nem szexelünk...igazából csak arról szól a hétvége hogy találkozunk dumálunk meg szájrapuszi amúgy tart 1 kicsit minden lánytól....
A kérdező hozzászólása: mármint nemtud velük mirõl beszélni

Nagy gáz, hogy 16 éves vagyok csak, de a 20-30 éves pasik vonzanak?

Megyek az utcán, és meglátok egy pasit aki szimpatikus akkor az illet? minimum 20 éves de van hogy már gyereke is van. A saját korosztályom iránt annyira nem érdekl?döm. Ez így normális? Fiúk és lányok értelmes válaszát egyaránt várom :)

Legjobb válasz: Azt nem tudom mennyire normális, de én 21 éves fejjel vagyok így. Fene tudja miért vonzanak az idõsebb pasik. Figyelj, 16 évesen az hogy tetszik egy 20 éves, én azt még nem is nevezném korkülönbségnek. A 30-at azt már inkább mondom idõsebbnek, de miért ne nézegethetnéd? Én is megnéztem 16 évesen is a 30as pasikat is aki jól nézett ki, de nem is izgatott hány éves, jól nézett ki és kész. Tudod nem csoda hogy a saját korosztályod nem annyira vonz, én nekem az ex barátom 4 évvel volt idõsebb, de agyilag...? Nem mondtam volna rá, hogy annyi mint a kora. No ezek után...

Azt nem tudom mennyire normális, de én 21 éves fejjel vagyok így. Fene tudja miért vonzanak az idõsebb pasik. Figyelj, 16 évesen az hogy tetszik egy 20 éves, én azt még nem is nevezném korkülönbségnek. A 30-at azt már inkább mondom idõsebbnek, de miért ne nézegethetnéd? Én is megnéztem 16 évesen is a 30as pasikat is aki jól nézett ki, de nem is izgatott hány éves, jól nézett ki és kész. Tudod nem csoda hogy a saját korosztályod nem annyira vonz, én nekem az ex barátom 4 évvel volt idõsebb, de agyilag...? Nem mondtam volna rá, hogy annyi mint a kora. No ezek után...
Van aki a ráncos lötyedt vén makkért van oda
Én is 16 éves vagyok és 37 éves pasival vagyok együtt. Szerintem nem ciki. Mások véleményére meg teszek magasról. ;)
szerintem nem normális dolog
Teljesen természetes reakció, sokaknak az érettebb férfiak tetszenek, hozzájuk vonzódnak... de jobb ha, maximum 20 évesekkel kezdesz. Majd találsz egy normális srácot (bár manapság nehéz, amilyenek a mai tizen-szuszonévesek...) de te inkább 10-en, max 20 évesekkel randizz. 19/N
Igen, érettebb vagy a korosztályodnál. De ez enm elsz mindig így, remélhetõleg.
Szerintem ezzel önmagában nincsen semmi probléma. Én most 18 vagyok, de már régóta a férfiasabb srácok azok, akik elsõ látásra megmozgatják a fantáziámat. Persze ettõl függetlenül a saját korosztályomba is vannak jó pasik, de én inkább szeretem a laza, kissé talán zilált, férfias kinèzetet, mint azt a tipikus szépfiúsat. Annyi azért hozzátartozik, h tudni kell a határokat. Megnézni meg lehet akár egy negyven éves sármos pasit is, de azért alap h olyannal nem kavarnék. Szerintem a max korkülönbség, ami ilyen korban elfogadható, olyan 7-8 év. Késõbb akár 10 éves vnagyobb korkülönbséggel is mûködhet a kapcsolat (anyumék között kerek 10 év van), de most még az azért necces lenne. Am az én barátom is 25, én meg 18 vagyok, mégis eddig úgy tûnik, mûködik a dolog. 18/L


Nekem bejönnek, 19/F
agyilag legyen ott a szeren, egyébént úgy 16-23ig mindegy.
barátnõm 15 éves...én 14 éves vagyok
hát én 16 vagyok nekem a 18-20 körüli pasik jönnek be
17-20 éves pasik jönnek be 15/L
amikor 16 voltam, 21 éves pasim volt. 23/L
Hát, nekem már túl fiatalok. 24/F
nekem meg kimennek:D
Nekem bejönnek. 20/f
private a hi5 ;(
22:22-es vagyok. Kérhetek engedélyt, hogy bejelölhesselek barátként? Mert úgy talán megnézhetném nagyobb méretben is! ;)Küldj privátot vagy csak jelezd itt, ha jelölhetlek! Köszönöm! :)
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 20:40 nem 13 éves még kislány te vadbarom pedofil nyomorék :D
A kérdező hozzászólása: Nyugodtan jelöljetek be barátnak csak éppen arra kérlek, hogy jelezzétek üzenetben, hogy gyakorikérdesek.hu-sok vagytok:D köööszii...és irjátok, meg kinek mennyire jövök be.
22:55-ös vagyok. Bejelöltelek, de üzenetet nem tudok küldeni, mert azt írja, hogy nem fogadsz...
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 23:17 De ha egyszer olyan kedves, szép, jófej meg minden.. Na mind1 amúgy tök jó barátok vagyunk és sztem azok is maradunk de nembaj, majd talán egyszer :D De amúgy én meg nem nézek ki 18-nak xD Csak kb 16nak sztem :D éés egy kicsit gyerekes is vagyok szóval.. :D Legalábbis ezt már sokan mondták :D
A kérdező hozzászólása: mi van?utolso valaszt nemertem.
20:45-ös vagyok. Ez mind szép és jó, de túl pici a kép...pedig annyira kíváncsi vagyok! ;)
A kérdező hozzászólása: http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId.. itt a kep:)
18-20.19/F
17
linkelek képet is magamról hamarosan. A komment megírásának idõpontja: ma 20:17 Sokat kell még várnom? ;) :P
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 20:40 Persze, hogy normális! Ne aggódj! :)
16-18 év körüliek. 15/L
Nekem 14-18-ig kb (18/F), de végülis 20 is lehet, nem számít annyira. És van valaki aki 13 éves és most nyáron lesz 14 mégis nagyon tetszik :$. Remélem ez normális :D
ja, 16/ l voltam
A kérdező hozzászólása: köszii a válaszokat.kíváncsi voltam, hogy én kb. hány éves pasiknak jönnek be.:P 15 elmúltam.linkelek képet is magamról hamarosan. am nekem is a 17-22 pasik jonnek be?D
Azt a 3-al ezelõttire írtam mert valaki nekem írta. :)

16 éves lány, 20 éves pasi esetén mennyi idő után "esedékes" a szex?

nagy a szerelem, és én nagyon bírom mindkett?jüket.

Legjobb válasz: a sok 13-14 éves lefeküdjünk e tinikérdés után a tiéd igazi kis sziget, amin meg lehet pihenni...16 évesen már elég érett egy lány, ezt mutatja az is, hogy a pasi 20 éves...egy 20 éves pasi már elkezd megkomolyodni általában és nem szereti a gyerekes tiniket, tehát az, hogy a barátnõdet választotta, arra utal, hogy a barátnõd is egy érett lány... szerintem addig várjanak, míg mindketten úgy nem érzik,hogy itt és most meg kell tenni...semmiképp se erõszakolja egyikõjük sem a másikra a szexet, de teljesen tõlük függ, hogy mennyi idõt várnak vele...lehet egy hónap, kettõ, vagy akár egy hét is, csak legyenek biztosak benne, és a legfontosabb,hogy legyen meg a kölcsönös bizalom, ennyi az egész!

a sok 13-14 éves lefeküdjünk e tinikérdés után a tiéd igazi kis sziget, amin meg lehet pihenni...16 évesen már elég érett egy lány, ezt mutatja az is, hogy a pasi 20 éves...egy 20 éves pasi már elkezd megkomolyodni általában és nem szereti a gyerekes tiniket, tehát az, hogy a barátnõdet választotta, arra utal, hogy a barátnõd is egy érett lány... szerintem addig várjanak, míg mindketten úgy nem érzik, hogy itt és most meg kell tenni...semmiképp se erõszakolja egyikõjük sem a másikra a szexet, de teljesen tõlük függ, hogy mennyi idõt várnak vele...lehet egy hónap, kettõ, vagy akár egy hét is, csak legyenek biztosak benne, és a legfontosabb, hogy legyen meg a kölcsönös bizalom, ennyi az egész!
Várj pár hónapot, hogy tényleg biztos legyél benne, hogy szeret, és szerelembõl, nem csupán vonzalom hajtja.
nem ismerve a körülményeket ez elég nehéz kérdés mondjuk 1 hónap
Mi is pont így voltunk (16-20) és mi 7 hónap után. El se tudtam volna képzelni, hogy 1 hónap után:O 4 hónap után már akartam én is, csak utána még "bénáztunk" kicsit, mert soha nem úgy jött ki a helyzet (tudni kell, hogy csak hétvégén találkoztunk meg szünetekben), de nem is tûnt fel, hogy így elment az idõ. És persze 7 hónap alatt tökéletesítettünk minden mást tudásunkat (petting, orál, mi a jó a másiknak stb). Egy barátnõm annyi idõs volt, mint én (16), õk 3 hét után feküdtek le. De õk már évek óta ismerték egymást és nagyon jóban voltak, aztán egyszer csak összejöttek. Szóval õk már megbíztak egymásban meg ismerték egymást eléggé, szóval ez sem mindegy szerintem.
Ha pont így voltunk, akkor az nem azt jelenti, hogy 16-20? :) Amúgy miért más döntse el, hogy lefeküdj-e vele és hogy mikor?
Én is kb 1 hónapra voksolok. 21/F
Mi is heti egyszer találkozunk, én is 20F vagyok, a bnõm is 16L, szóval minden megegyezik. :D Mi megvártuk mig a bnõm betölti a 16-ot. 5 hónapot vártunk.
Szerintem egy hónap elég kevés, fõleg, ha heti egyszer tudnak csak találkozni, szinte nem is ismerik még egymást, hacsak elõtte nem találkoztak már. Függ a fiútól, mondjuk nálunk úgy volt, hogy én 15 voltam, a barátom 19, és öt hónap után történt a dolog, de õ még várt volna vele. Mi addig minden nap találkoztunk, tehát elég sok idõnk volt egymás megismerésére. Most, egy évvel késõbbrõl visszatekintve is így volt ideális nekünk, pedig egyikünk sem visszahúzódó, és egyikünk sem bigottan vallásos nevelésben részesült.
A kérdező hozzászólása: korotok? :)
Én pont így voltam a mostani barátnõmmel, 2 éve. Egy hónap után feküdtünk le.
A kérdező hozzászólása: egy hónapja vannak együtt. de mondjuk heti egyszer tudnak csak talizni. :S
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, az értelmeseket tolmácsolom. :) sajnos õk is csak heti egyszer tudnak talizni, de nagyon szeretik egymást szerintem. a lány már betöltötte a 16-ot, a fiú meg a 20at. :)

Az normális egy 16 éves lánynál, hogy nem hajlandó a vele egykorúakkal "ismerkedni", kizártnak tartja, hogy ilyen "gyerekes" barátja legyen, mert neki az érettebb, borostás-szőrös mellkasú pasi kell!?

Biztosan olyan problémával állok szemben,amivel nem csak én "küszködök".Nekem nagyon nem tetszik,hogy az id?sebbek iránt érdekl?dö lányom,ennyire nem foglalkozik,azzal sem,hogy baja lehet bel?le.Leülni és megbeszélni nem lehet mert ? megmondta hogy... Attól függetlenül,hogy szinte az összes tanára megmondta ,hogy érettebb mint a többi,nem azt jelenti hogy egyb?l a 20as pasikra kell menni.Esetleg valami tanács,hogyan tudnám megértetni vele,hogy várnia kell pár évet,hogy megkapja azt amire ? vágyik ? (Elnézést ha értelmetlenül írtam valamit,ami esetleg nem érthet?.) 40/N

Legjobb válasz: Szerintem normális. Ha nem vonza a vele egykorúak társasága, akkor ezt el kell fogadni, erõltetni nem szabad, nem is lehet. Azt is el kell fogadni, hogy az idõsebbekhez vonzódik. A 20-as pasik egyébként annyira nem idõsek egy 16 éves lányhoz szerintem. A legtöbb amit tehesz, hogy megértõen fordulsz hozzá, és eléred, hogy legalább megbeszélje veled a helyzetét, még akkor is ha számodra nem ez lenne a követendõ példa. Inkább mondja el neked ezeket a dolgokat, minthogy titkon élje a saját életét, esetleg menekülve otthonról, hazugságban élve. Az én szüleim így álltak hozzám annak idején, 16 évesen ismertem meg az akkori 24 éves barátom, aki ráadásul arab volt. Gondolhatod. Hatalmas szerelem volt, 10 évig tartott, és várt rám a fiú 3 évig, mire megkapott mint nõt is. (azt nem tudom, hogy közen volt-e szeretõje, de ha volt akkor nagyon diszkréten csinálta). Nagyon szerettük egymást, még ma is életem meghatározó élménye ez a kapcsolat. 2 gyerekes anyuka, akinek korban hozzáillõ magyar férje van :-)

Szerintem normális. Ha nem vonza a vele egykorúak társasága, akkor ezt el kell fogadni, erõltetni nem szabad, nem is lehet. Azt is el kell fogadni, hogy az idõsebbekhez vonzódik. A 20-as pasik egyébként annyira nem idõsek egy 16 éves lányhoz szerintem. A legtöbb amit tehesz, hogy megértõen fordulsz hozzá, és eléred, hogy legalább megbeszélje veled a helyzetét, még akkor is ha számodra nem ez lenne a követendõ példa. Inkább mondja el neked ezeket a dolgokat, minthogy titkon élje a saját életét, esetleg menekülve otthonról, hazugságban élve. Az én szüleim így álltak hozzám annak idején, 16 évesen ismertem meg az akkori 24 éves barátom, aki ráadásul arab volt. Gondolhatod. Hatalmas szerelem volt, 10 évig tartott, és várt rám a fiú 3 évig, mire megkapott mint nõt is. (azt nem tudom, hogy közen volt-e szeretõje, de ha volt akkor nagyon diszkréten csinálta). Nagyon szerettük egymást, még ma is életem meghatározó élménye ez a kapcsolat. 2 gyerekes anyuka, akinek korban hozzáillõ magyar férje van :-)
-20-as? Manapság a a fiatal lányok még idõsebbekre mennek... -Nem normális. -Az apu veletek él?..
De érthetõen leírtad, egy 16 éves kamasznál azért az normális, ha pár évvel (20-24) idõsebb srácok tetszenek neki. Naná, sajnos ez az élet rendje, ilyenkor az agyuk elszáll, és a hormonok mûködnek, és hû de izgi lenne egy idõsebb sráccal járni, meg milyen menõ!!! Én 30 férjem 34. Ez normális, ugye? Ilyenkor TE annyit tudsz tenni, hogy imádkozol, és folyamatosan az agyára mész az aggódásoddal. :-( Sajnos ez egy ilyen korszak lesz, valóban tartsd rajta a szemed, de azért élvezze is a fiatalságát, és ha elég esze van magára odafigyelni, nyugodtan járhat is egy két-három évvel idõsebbel, hiszen én is jártam ennyi idõs koromban, meg gondolom te is. A kérdésedre utalva: igen, normális.
Teljesen megértem a lányodat. Soha nem kezdtem volna velem egyidõs fiúval. Fõleg milyenek a mai 16 éves fiúk... gyerekesek. Ha tényleg érettebb a gondolkodása a lányodnak, mint a többinek nem kell félteni. 22 vagyok 18 évesen költöztem össze a párommal aki most 29! Teljesen jó a kapcsolatunk, mondjuk néha még így is azt érzem, hogy én vagyok a felnõttebb :)
És próbál ismerkedni húszas fiúkkal? Csak azért, mert nem akar a 16 évesekkel kezdeni, mert neki a borostás pasik tetszenek, nem biztos, hogy "veszélyben" van... Én is álmodoztam ennyi idõsen és nyilván nem az osztálytársaim voltak a szívtipró pasik, hanem a felnõtt férfiak... Mégse vesztettem el a szüzességem, csak 21 évesen.
Kollegám 42 és 19 éves a csaja (Ja és nem a playboyos Heff-el dolgozok.) És milyen volt a napozás? Van egy "szimi" nevû ismerõsöm a skypeon az te vagy?
A kérdező hozzászólása: Hát, én nagyon nem szeretném meglátni a 16 éves lányom egy 42 éves férfivel.Nem "szimi" vagyok !
Nekem 16 évesen 21 éves barátom volt. Teljesen jól kijöttünk, gondolkodásban, felfogásban is hasonlók voltunk. A kor csak egy szám, valaki 30 évesen is rettentõen gyerekes, ismerek ilyet. :/ Szerintem egyébként a korabeli fiúk sem a kezét akarnák megfogni a lányodnak... Ebbõl a szempontból mindegy, hány éves a barátja.
Én egy ilyen apakomlexusban szenvedõ példa vagyok.. 16 évesen voltaz elsõ komoly kapcsolatom õ 25 volt.kb 5 évig voltunk együtt..nem örült anya mikor megtudta mennyi idõs:) Utánna volt náhány randim, kapcsolatom akkor Én 21 voltam és minimum 30 évfelettinek kellett lenni a pasinak hogy érdekeljen..aztán külföldön dolgoztam ott meg 2 nálam 3 évvel fiatalabb sráccal jártam:) (nem egyszerre):) aztán megismertem a férjemet õ 18 évvel idõsebb nálam:) Anya már meg se lepõdött mikor bejelentettem hogy terhes vagyok:) Szegény..most hogy már anya vok értem mit érezhetett..Én sem örülnék ha a fiam 16 évesen egy 30as csajjal randizna:) De nálunk nem volt család modell..anya egyedül nevelt és vszinûleg ez vezetett oda hogy nem vok "normális"..Legalábbis a pszichologus akihez elhajtott ezt mondta és nem tudott kigyogyitani belõle..:)

Egy 16 éves pasinak bejönnek a 18 éves lányok?

Mit gondolnak a paik az 1-2 évvel id?sebb lányokról? Hogy viszonyulnak hozzájuk?

Legjobb válasz: 16 éves még fiú nem pasi

16 éves még fiú nem pasi
Szerintem ha tök idegen vagy neki és nem az a nõcsábász, akkor megnéz meg ilyenek, de nem hiszem hogy úgy jobban elmélyedne a dologban. De ha már ismeritek egymást akkor szerintem nem lehet probléma nagyon az a 1-2 év
17 vok és kavartam már 19 évessel.. meg most is lett volna egy másik szintén 19 éves de én a 16 évest választottam :D am nemtom sztem tök mindegy..
Én 19 vagyok, és bejönnek a 24-26 éves nõk :)
Én aki nemsoká betöltöm a 16-ot és a barátnõm 19 éves lesz jövõ hónapban azt mondom, hogy nagyonis jól viszonyulok hozzá :D Mielõtt megismertem eszembe sem jutott, hogy idõsebb lányokkal kavarjak.
naná csak a 18 éves csajoknak nem jönnek be a 16 éves srácok emlékszem amikor én voltam 16 :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)

16 éves vagyok és még nem volt barátom, valamit mindig elrontok:S pedig aztmondják szép vagyok meg jócsaj dee a pasim sosincs csak kavargatok. Szerintetek ezen hogy tudok változtatni? Vagy hogy szegyek fel egy pasit? XD

Legjobb válasz: 16 éves fiú vagyok. Na most simán ide írhatnám, hogy írj privit, aztán majd összejövünk:D Fél tucatnyi ember között, nem sok esélyem lenne rá, hogy érek is vele valamit. Tehát, neten milyen fiúkat találni túlnyomó többségben? Vagy az a fajta aki egy lánynak sem kell, vagy az akinek minden lány csak egy dugásra kell. Na meg vannak az olyanok mint én, akikkel kib.sztak a szüleik, és kivitték õket németországba:D Más dolgom sincs tehát mint gépezni, és mivel - ebben a korban természetes módon - fõként a lányokon jár az eszem, neten ismerkedni. A sok felnõtt idenéz, és elmosolyodik rajtunk, 16 éveseken. Fõleg mikor pl. komoly kapcsolatról beszélünk. Ezért sem mondom, hogy a szerelmemet keresem, az igazit, vagy, a leendõ feleségemet:D ..de nem is csak a dugás érdekel. Annyit mondok, hogy szerintem megérek egy próbát:) Na most lehet privit írni:D

16 éves fiú vagyok. Na most simán ide írhatnám, hogy írj privit, aztán majd összejövünk:D Fél tucatnyi ember között, nem sok esélyem lenne rá, hogy érek is vele valamit. Tehát, neten milyen fiúkat találni túlnyomó többségben? Vagy az a fajta aki egy lánynak sem kell, vagy az akinek minden lány csak egy dugásra kell. Na meg vannak az olyanok mint én, akikkel kib.sztak a szüleik, és kivitték õket németországba:D Más dolgom sincs tehát mint gépezni, és mivel - ebben a korban természetes módon - fõként a lányokon jár az eszem, neten ismerkedni. A sok felnõtt idenéz, és elmosolyodik rajtunk, 16 éveseken. Fõleg mikor pl. komoly kapcsolatról beszélünk. Ezért sem mondom, hogy a szerelmemet keresem, az igazit, vagy, a leendõ feleségemet:D ..de nem is csak a dugás érdekel. Annyit mondok, hogy szerintem megérek egy próbát:) Na most lehet privit írni:D
ha már ilyen büszke vagy rá, kavargass csak tovább XD pasi ráér késõbb. ha gondolod velem is kavargathatsz :D
vegyél fel msn-re és megbeszéljük :F muhahaha
A kérdező hozzászólása: De én még szûz vagyok.. és mindig az igazira várok.. csak msárolok mindig de azabaj hogy a fiuk valéahogy dfélnek odajönni vagy nemtudom..
tudod, velem is van valami baj, bár én fiú vagyok... mindig ráb*szok a kapcsolatokkal :D átbasznak, megegyéb...ha gondolod akkor várlakszeretettel :D
elõzõ vagyok...elfeljtettem oda írni hogy 16/F =)
Hát ennek rengeteg oka lehet, hogy nem össze. Lehet csak rosszul kerested õket és nem etted észre az intõ jeleket amik voltak és figyelmeztettek volna arra, hogy nem lesz hosszútávú a dolog. Ha gondolod szívesen adok tanácsokat meg megbeszélhetjük a dolgot. Van barátnõm több mint egy éve szóval nincs hátsószándékom. Írj privit és megadom a msn-n címen ha szeretnéd: ) 18F
gyakorikérdésekrõl szedhetsz amennyit csak akarsz
Pippants le egyet bõ nyállal

Mi a jó abban, 16 éves kislányok 20 évvel idősebb ffiakkal vannak együtt? És a pasiknak mi a jó ebben? Érthetetlen.

Legjobb válasz: Ez nem a jó vagy nem jó kérdése.Én 16 voltam amikor megismertem az akkor 42 éves páromat.hulla szerelmes voltam,õ pedig még akkor nõs,ezért csak nagyon jó barátok lettünk "csöppnyi" vonzódással.43 éves korában összeszedte magát elvált...sokáig töprengtem hogy mit kéne tennem,de nekem más nem kellett csak Õ.a fiatalabb srácok egyáltalán nem érdekeltek,más idõsebb pasi pedig bár lett volna,nem kellett.próbáltam mással,de csak rá tudtam gondolni.3 év mulhatatlan szerelem után szedtem össze a bátorságom és mentem bele egy kapcsolatba vele.most 26 vagyok,õ 52 és boldog élettársi kapcsolatban élünk.mindent megadunk egymásnak,és 10 év után ugyanolyan szerelmes vagyok mint a 16. születésnapomkor:)

Ez nem a jó vagy nem jó kérdése.Én 16 voltam amikor megismertem az akkor 42 éves páromat.hulla szerelmes voltam, õ pedig még akkor nõs, ezért csak nagyon jó barátok lettünk "csöppnyi" vonzódással.43 éves korában összeszedte magát elvált...sokáig töprengtem hogy mit kéne tennem, de nekem más nem kellett csak Õ.a fiatalabb srácok egyáltalán nem érdekeltek, más idõsebb pasi pedig bár lett volna, nem kellett.próbáltam mással, de csak rá tudtam gondolni.3 év mulhatatlan szerelem után szedtem össze a bátorságom és mentem bele egy kapcsolatba vele.most 26 vagyok, õ 52 és boldog élettársi kapcsolatban élünk.mindent megadunk egymásnak, és 10 év után ugyanolyan szerelmes vagyok mint a 16. születésnapomkor:)
Egyértelmû:a nõknek az apakomplexus , a férfiaknak a friss hús, mindkettejüknek a kihívás.ennyi én meg az idõseb nõket kedvelem+ 10 21f
úgyérted a pedofiloknak mi jó ebben?
Mi a jó abban, 16 éves kislányok 20 évvel idõsebb ffiakkal vannak együtt? 20 évvel idõsebb azaz minimum 36 évesek, ha ezis elfogadott akkor kapjátok be
17:07 es vagyok.és egyáltalán nem dicsekedtem vele...se akkor se most.
Ja deee..Az oldalon már minden elõfordul..:S De az életbe még télleg nem láttam ilyet..De ez már azért nemtúl normális...
A kérdező hozzászólása: Nem láttál még olyat, ahol (kb) 20 év a korkülönbség?? Itt ezen az oldalon rengeteg olyan van, rosszul kerested. Néha úgy érzem, a lányoknak (tizenévesen) dicsekvésre ad okot, ha 25 feletti pasival járnak és többnek érzik emiatt magukat a kortársaiknál, nem?
Énmég senkit nemláttam h 16L és 36F :D Olyan sok van, h 15-6-7-8 és 25-6-7-8 évesek együttvannak, az 10év..Nem olyan sok:) )) [Köztem, és a barátom közt is 10 év van.:) ))]
A férfiakat megértem ha a friss pipiket meg akarják okozni, ez teljesen természetes dolog, a lányokat nem akik vén faszokkal akarják magukat dugatni.
Egyszerû, a lánynak apa komplexusa van, és "biztonság" érzetet ad neki az idõsebb férfi, a férfinek meg tetszik a friss hús. 16L
esetleg szeretik egymást...
A kérdező hozzászólása: Nem 20 éves, hanem 20 évvel idõsebb. Van egy kis különbség..
Szerintem hogy a nõk korábban érnek csak külsõre vonatkozik. 11edikes osztályomban a 17 éves lányok hiába jáccák a nagylányt közbe vicc hogy milyen kis gyerekek még. A fiúk meg hiába csak legtöbbször játszák az agyukat attol még ha kell lehetnek komolyak. Persze mindkét nemben vannak kivételek. De akkor is így általánosítani h a 17 éves fúk CSAK wowozni meg dugni akarnak . . . (barátnõm pl 1, 5 évvel idõsebb) Meg egy 22+ év pasival mégis csak jobb megjelenni, persze ha pénze is van meg autója. Még olyat nem láttam hogy kis pisca 17 éves nõ + 25 éves pénzes majomgyerek és hogy ebbõl lesz a nagy szerelem.
Ez nem pedofilia, meg veletlen sem. 4 ev korkulonbseg teljesen normalis, sooot! A lanyok hamarabb ernek, mint a fiuk, es amig a 17 eves sracok csak dugni akarnak meg wow-ozni, addig egy 20 eves (akar egyetemista), lehet, hogy komolyabb kapcsolatra vagyik. Ennyi, amikor en 19 voltam 27 eves volt a baratom, mert a kormbeliek szanalmasak voltak :S 25/L
A kérdező hozzászólása: Nem rád gondoltam..

Szerinted mennyi a megfelelő korkülönbség egy 16 éves lány és a pasija között?

Legjobb válasz: Szerintem egy 16 éves lányhoz, éppen egy 34 éves pasi illik. Kár, hogy ezt rajtam kívûl, senki nem gondolja így.

Szerintem egy 16 éves lányhoz, éppen egy 34 éves pasi illik. Kár, hogy ezt rajtam kívûl, senki nem gondolja így.
amíg jól megvannak együtt
Ezt mindig magad álitod fel.
16...20 között. :D
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:37 PEDIG VAN EMBER KI EGGYETT ÉRT VELED!
16-20-ig még szerintem elfogadható. Egy huszonéves fiú, már ne nagyon kezdjen 16 éves csajokkal, keressen korban hozzáilõ nõt.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!! :)
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 10-22 16:37 Én is így gondolom:) Amugy szerintem max.30-ig.14 év korkülönbség elfogadható még. Magamból kiindulva vannak, okos nagyon érett(nem qvás)lányok a 16-17 éves korosztályban.Ha úgy vesszek már ifjú nõk ezek a lányok.
Örülök neki :) Sajnos az asszony és a lányom leszavazták az ezzel kapcsolatos ötletemet. :( (azok a nagyon érett ifjú nõk pedig akár számolni is megtanulhatnának. 34-16=18)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!