Találatok a következő kifejezésre: 16 éves a barátommal már másfél (2 db)

16 éves vagyok, a barátommal már másfél éve együtt vagyunk, de még nem feküdtem le vele. Õ már szeretné, de azt mondta, hogy megvár. Mit tegyek?

Attol felek h mit reagalnak a szuleim mert nagyon feltenek es mondjak tobbszor h meg raerek, emg meg van idom stb... azert feltenek ennyire mert anyam 18evesen szult engem is, de hat mi vedekeznenk. mit tegyek?:(

Legjobb válasz: Viszont manapság meg össze tudják varrni a szûzhártyát!

Viszont manapság meg össze tudják varrni a szûzhártyát!
A szüleid szerint még évek múlva is ráérnél. Szerintem ha te úgy érzed, h. felkészültél rá, miért ne. Annyi lehetõség van a védekezésre, óvszer, gyógyszer...stb. A helyileg alkalmazandó szerek (krémek, kúpok, stb.) viszont nem biztonságosak, a barátnõm ilyenek mellett lett terhes. És nem kell rögtön a közösülésre gondolni, behatolás nélkül is felejthetetlen örömöket lehet egymásnak okozni (petting). Az orgazmust így tudod megtanulni, mert senki nem úgy születik, hogy az már megy neki. Ha a barátod tapasztaltabb nálad, sokat tanulhatsz tõle. Nem szabad semmit elkapkodni, és akkor biztos nem bánod meg. A lényeg, hogy a Te döntésed legyen. Sok sikert hozzá!
Igaza van az elõttem szólónak. Mi 7 hónap után feküdtünk le, mi is 16 évesek vagyunk. Beszélj a szüleiddel, kérd meg anyukádat, hogy vigyen el nõgyógyászhoz, akivel meg tudod beszélni a fogamzásgátlás módját. Hidd el, sokkal jobb, ha tudnak róla a szüleid és a segítségüket kéred. Én attól féltem h ijen rövid idõ után meg fogom bánni, de mégsem! Életem egyik legboldogabb pillanata volt, nagyon szeretném még egyszer átélni!:)
Mindenképpen gondoldd át mégegyszer , hogy a fiú télleg megérdemel-e téged.Egyébként szerintem nem korai , manapság már mindent lehet.De gondolj arra , hogy pasiból van ezermillió a világon , szûzhártyából viszont csak 1 :D:D:)
Sztem ha már 1, 5 éve együtt vagytok akkor eléggé ismeritek egymást ahhoz, hogy együtt legyetek úgyis!de ezt te érzed hogy felvagy e rá készülve lelkileg vag ysem4
lehetsz. nyomás tesztet venni.
Csak hogy megnyugtassalak. A betegségedre szedett gyógyszerek okozhatnak mensikésést. Igen kicsi a valószínûsége annak, hogy sikerült. Én hét éve "orosz rulettezek" a férjemmel, de még nem sikerült teherbe esnem, pedig mi szeretnénk, és ezerrel rajta vagyunk a témán. Ha mégis sikerült, én esküszöm, hogy órát veszek tõletek, mert akkor mi csinálunk rosszul valamit. Sok sikert, és írj, hogy mi lett az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!Várom a többi hozzászólást is.
Szia, Nekem is volt ilyen, az eset utáni menzeszem pedig 10 napot késett, pedig tudtam, hogy nem juthatott be semmi, szóval szerintem te sem vagy terhes. A barátnõmmel is volt ilyen, ez lehet, hogy a betegséged + a stressz.
TESZT! nagyon nagyon gyorsan. vagy orvos. ettõl lehetsz terhes. mi a párommal ehhez is óvszer használtunk, a fiú is meg te is felelõtlen vagy:((( remélem nagyon, hogy nem lesz semmi bajod, ezzel elég csúnyán el lehet rontani egy életet. szurkolok neked. egyébként a
de, befolyásolhatja. vegyél tesztet. 1000ft. vagy várj és reménykedj. de minnél tovább vársz, annál kevesebb a lehetõséged. és annál xarabb lesz a szüleidnek megmondani. meg a pasidnak is.
hímivarsejt nem csak az ondóban lehet, hanem az elõváladékban is. (ezért oroszrulett, ha mielött elmenni kiveszi) namost az ondósejt nedves közegben mint pl. a te puncinedved tud mozogni. Ha a te puncinedved és az õ elõváladéka összeért és volt ott ondósejt, akkor el tud indulni befelé. Van rá 2 napja (eddig termékenyítõképes), hogy célba érjen. Ha rádélvezett, akkor mégrosszabb a helyzet. És, nem, neked nem kell elélvezned ahoz, hogy terhes legyél. hát ezért.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtetem irni hogy négy hete megvagyok fázva és nagyon köhögök.Ez nem befolyásolhatja azt hogy késik a menszeszem?
A kérdező hozzászólása: Mért lehetek ettõl terhes?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nem teszteletem de a héten megjött tehát nem lehetek terhes.Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!