Találatok a következő kifejezésre: 16 éves a barátommal már (55 db)

15 éves lány vagyok. Csak 3 hónap múlva leszek 16. A barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. És Õ már akarja. Én pedig úgy gondolom hogy ez még korai. Õ 1 évvel idősebb nálam. Nem korai 15-16 évesen elveszteni a szüzességem?

Csak komoly válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Szia:)én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá,akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:)És biztos szeret a párod:)

ha még nem szeretnéd, akkor ne mennj bele. és ez a szabály az egész életedre szóljon. a testi együttlét alapja, hogy MINDKÉT résztvevõje élvezze és akarja. ha az egyik nem akarja, akkor azt a másiknak el kell fogadnia.
Szia:) én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá, akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:) És biztos szeret a párod:)
Pettingeltek már? Mert ha nem akkor akár azzal is húzhatjátok.
Ha feltetted a választ, akkor nem vagy magadban biztos. Amíg nem vagy magadban biztos, ne tedd meg!Nem maradsz le semmirõl, meg vár téged. :) L, 18
szia bár én pasi vagyok, szal neked több vesztenivalód van, így nemtudom mennyi ér a véleményem.... én 15 évesen vesztettem el... utólag úgy érzem korai volt, de nem bántam meg.. azért nem mert szerettem a lányt... ha szereted, és szeret, akkor óvatosan belekóstolhattok... de sztem elõször csak pettingeljetek... légy jó
ahogy érzed, nem baj nem általánosítható, meg azaz 1 év sem ér semmit neki, ugyanannyi
szerintem nem korai ennyi idõsen elveszteni a szüzességed, de ezt csak te érzed.ha azért feküdnél le a barátoddal, mert szereted és már késznek érzed magad, akkor nyugodtan tedd meg.Az fontos, hogy azért ne tedd meg, mert Õ akarja. Ha egy kicsi kétséget is érzel, akkor várj, az elsõ sex komoly nyomot hagy az emberben, de 15 évesen ha szereted a barátod és õ is szeret, akk simán mehet a dolog! remélem hogy tudtam segíteni. B/16
Ha nem akarod, ne feküdj le vele. Nem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, te nem tartozol neki azzal, hogy lefeküdj vele, pláne nem, hogy odaadd a szüzességedet. És hogy korai-e? Igen, szerintem korai. Gyerekek vagytok még, de nagyon - hiszen azt se tudjátok még, hogy mit akartok, és hogy egyáltalán akarjátok-e. 18 év alatt korainak tartom - de mindenképpen korainak tartom akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy tényleg akarod, igazán akarod, életkortól függetlenül. Lehetnél akár 30 éves is, akkor is azt tanácsolnámn, hogy amíg nem akarod mindent elsöprõ vággyal, hogy már a falra mászol tõle és tényleg nem bírod ki holnapig, annyira kívánod a fiút itt és most, addig korai, addig csak a kíváncsiságodat elégítenéd ki vagy a fiúnak engednél, ami meg NEM INDOK A SZEXRE.
Szijjja..=) ha szereted és úgyérzed h szeretnéd..csak abban az esetben tedd meg..=) ha nem szeretnéd még..szerintem a párod biztosan megfogja érteni..=)elvégre 11hnapja vagytok együtt..:D ha eddig tudott várni=) szerintem 1-2hnap már nem fog akadályt jelenteni számára..=) én sem rendelkezek nagy tapasztalattal..de én úgyérzem amit kell, hogy tudjak azt tudom..=) és szerintem nálad sem ez a probléma.. tehát..készüljj a te tempódban..;) biztosan jó lesz majd..=) sok sikert.. Puszii=)
Én nem tartom korainak ennyi idõsen (habár én 19 évesen még szûz vagyok), de a kérdésedbõl érezhetõ számomra, hogy te korainak érzed, ezért szerintem ne tedd meg. Nem attól függ, hogy mi mit gondolunk. Van, aki még 17-18 évesen sem kész az elsõ alkalomra. És tényleg az elsõ meghatározó. Ha nem pettingeltetek, akkor kezdjétek azzal, és majd érzed, hogy mikor történhet meg az elsõ alkalom.
neked kell eldönteni hogy korai e! ezt más nem mondhatja meg ahogy érzed!! én 15 évesen veszitettem le sztem nem para ;)
Ne a korodhoz kösd, ne ahhoz, hogy mióta vagytok együtt. Az érzelmeidhez, a szellemi érettségedhez, felkészültségedhez.
Kérdésben a válasz, ha korainakérzed, akkor nem! Elsõ alkalom csak egy van, a rossz emlék pedig a következõ kapcsolataidra is kihathat. Ha pedig a barátod emiatt elhagyna, akkor örülj, hogy megszabadultál tõle!
Szerintem ha már a kérdést feltetted, az is bizonyítja, hogy nem vagy biztos magadban, azaz nem akarod 100%-osan. Ha pedig nem akarod teljes szíveddel, felesleges belefogni, mert nem lesz olyan, amilyenre vágysz..és az elsõ élmény örök élmény! Sok sikert!

16 éves lány vagyok a barátommal már 1 hónapja probálkozunk a szexel ö élvezi én is élvezem de én nem tudok elmenni mindig érzem hogy jó jó de nem anyira miért van ez? L/16

Legjobb válasz: Huh, a lányok többségének azért komoly idõ szükséges, hogy elmenjenek (új partnerrel gyakran nem is tudnak, csak pár hónapi gyakorlás után). 16 évesen fiatal és tapasztalatlan vagy a "biztos" elmenéshez, és ne is akard siettetni (ha már "jó", az egy jó jel, jön majd az magától - esetleg gyakoroljatok, jelezz vissza a partnerednek, ha valami jó).

Huh, a lányok többségének azért komoly idõ szükséges, hogy elmenjenek (új partnerrel gyakran nem is tudnak, csak pár hónapi gyakorlás után). 16 évesen fiatal és tapasztalatlan vagy a "biztos" elmenéshez, és ne is akard siettetni (ha már "jó", az egy jó jel, jön majd az magától - esetleg gyakoroljatok, jelezz vissza a partnerednek, ha valami jó).
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget végre nem egy nyomorék írt ...
Én 18 éves nõ vagyok és eddig egyszer sem sikerült elélveznem pasival. Valahol azt olvastam, hogy a nõk 30%-ának sosem volt orgazmusa szex közben. Általában a barátnõiknek is csak azt mondják, a pasival pedig eljátszák. Persze ha magadnak csinálod az más, vagy a pasi orálisan. Úgy meg van a csiklós orgazmus.
Azt se felejtsd el, hogy soha ne aggódj amiatt szex közben, hogy " jaj mikor fogok elmenni "
Azért meg kis csipszar vagy! Elõbb nõjél fel, közben ne legyél lusta megismerni a saját testedet, és csak utána dugjál!

16 éves vagyok. és van egy fél éves kapcsimm. A barátom már nagyon leakar velem feküdni de visszont én még szűz vagyok. és nagyon félek és nem vagyok még lelkileg felkészülve. és nem tom micsináljak. Szerintetek?

Legjobb válasz: kedves elõttem levõ, ha valaki 16 évesen úgy érzi, hogy fél év után szereti és becsüli annyira a párját, hogy lefeküdjön vele, és neki adja a szüzességét, valamint testileg lelkileg fel van rá készülve, akkor kétlem, hogy ilyen szavakkal kellene illetned, hiszen már jár abban a korban (szerintem) hogy ezt megtehesse, valami a szex amúgy sem hinném hogy korfüggõ. egyszerûen primitív vagy. :)

kedves elõttem levõ, ha valaki 16 évesen úgy érzi, hogy fél év után szereti és becsüli annyira a párját, hogy lefeküdjön vele, és neki adja a szüzességét, valamint testileg lelkileg fel van rá készülve, akkor kétlem, hogy ilyen szavakkal kellene illetned, hiszen már jár abban a korban (szerintem) hogy ezt megtehesse, valami a szex amúgy sem hinném hogy korfüggõ. egyszerûen primitív vagy. :)
16:20 Hát sztem nem ettõl lesz ribanc. Fél év már elég hosszú idõ. Én biztos nem várnék ennyit egy csajra...
ha nem vagy felkészülve akkor ne tedd meg. ennyi. ha egy korodbelivel járnál, akkor nemlennének ilyen problémáitok.
Ne feküdj le vele kényszerbõl!Csak ha majd felkészültél rá!Van még idõd ne aggódj:)
egyébként mitõl félsz? nincs a szexben semmi félelmetes...de ha nem vagy rá felkészülve ne tedd meg...vagy próbáljátok meg, aztán ha nem megy szólj neki h neked még idõ kell, hogy lássa legalább h te is megpróbáltad, mert félõ h el fog hagyni:S tudom h ez gáz de ilyenek a mai pasik, ha nincs szex, 1 idõ után már csak a kondenz csíkot látod utánuk....
ha nem akarod ne csináldd :) egyszerû.... 16/L
gondolom a pasid meg vagy 25
Hát, ha már fél éve együtt vagytok és még mindig nem feküdtetek le egymással ne csodálkozz, ha megcsal vagy "át jár egy kicsit a szomszédkertbe almát szedni"...
hány éves a pasid?
HA 16 évesen már egy kis ribanc akarsz lenni, hát tedd meg!!
Menj el egy pszihológushoz hogy megnyugidjon a kicsi lelkecskéd és kezdj vele is egy kapcsit! xd...idióta
De persze a télleg nemvagy felkészülve rá akkor pettingeljetek.
Attol függ hogy hogy hány éves. Ha korodbeli és még õ se volt senkivel. és fél éve jártok akkor szteem tedd meg.:)
pár hónap ide vagy oda igenis számít.. am feküdj le vele ha úgy érzed..vagy pettingeljetek:)
A kérdező hozzászólása: kösszi nektek :)
nálunk ugyan így volt. 16L 18F. én kivárattam vele a majdnem 7 hónapot. de megérte szerintem:) ha együtt volt veled már fél éve és még mindíg ugyanúgy szeret, akkor nem csak azért kellesz neki hogy legyen kivel szexelni. várj még egy kicsit. ha tudott õ várni fél évet akkor pár hónap ide vagy oda nem nagy dolog. és attól hogy 16évesen elveszted a szüzességed nem leszel ribanc.. mert én sem vagyok az. és már 14hónapja együttvagyunk:)
Szerintem ha nem vagy rá felkészülve, és félsz akkor ne tedd meg. Mert ha igy belemész nem tudsz majd rednesen ellazulni, és nem lesz kellemes... Csak akkor feküdj le vele, ha tényleg szeretnéd, és nem félsz már, de azt nem értem, ha szerelmes vagy akkor mire kell még várni?:o sok sikert;)
A kérdező hozzászólása: am meg mi az hogy ribanc??.. te tán nem 30 évesen veszteted el..... és nem kel a te segicséged kösz....
A kérdező hozzászólása: a barátom 18 éves....
Én 15 voltam, fél éves kapcsolatom volt, a srác lefeküdt velem, mert már addig nyuzott amig kötélnek nem álltam, és utána dobott. Most meg van egy barátom, akinek igazán odadtam volna, és nagyon sajnálom hogy nem neki adtam:(
Ne vedd személyeskedésnek, de a mai fiatalok nem tanultak meg írni vagy mi van?! Te még egyébként jobb vagy mint az átlag, de mi az hogy kapcsi, mi az hogy visszont, segicség, és stb?! Jó tanács, éssel nem kezdünk mondatot. Nagyon rossz ezt látni. 16/F

A barátom jövöhéten lesz 16 éves. Nem tudom h mit aggak neki. a barátaim már azt is mondták h feküdjek le vele! Én benne vagyok de annyira nem tudom h ez jő ötlet-e. Szerintetek?

Azért ki próbálnám! Mert érdekel h milyen érzés mert én még sose csináltam de még a barátom se.... 1 hónapja vagyok vele csak és nem tudom h mi legyen

Legjobb válasz: Hány éves vagy, 13?

Hány éves vagy, 13?
A kérdező hozzászólása: ja 13 vagyok
Ha 14 év alattival létesít szexuális kapcsolatot valaki, elég könnyen a dutyiban találhatja magát. Márpedig a szüleid ha megtudják, hogy ilyen fiatalon ilyen könnyen adod magad, simán feljelentik a megrontódat is, akár beleegyeztél, vagy te kezdeményeztél. Szóval ne feküdj le vele inkább. Miután te jársz vele és te ismered, nem tudhatjuk, minek örülne, Gondold végig a hobbijait, és adj valami ahhoz kapcsolódót. Vagy egy üveg jobbféle piát, bár még mindketten gyerekek vagytok hozzá ugye, és lehet anyuciék nem vennék meg helyetted örömmel. :D Könyv...? A Hunger games a legújabb sláger pl ahogy tudom.

16 éves vagyok és szeretnék kicsit elszakadni itthonról és a szüleimtől csak ők ezt nem nagyon engedik. Pl hétvégén ők elakarnak utazni én meg inkább a barátaimmal maradnék de ezt nem értik meg. Szerintetek mit csináljak? én gondolkozok rosszul?

Legjobb válasz: Tisztet Fuuton! A serdülõkorú fiatalok mehetnékje nem minden esetben csavargás. (Jómagam is szeretett otthon ülni, de a hadseregbe való bekerülés óta, ez teljesen megváltozott.) A kérdésre válaszolva: Ez teljesen normális, nem gondolkozol rosszul. Célszerû megegyezni a szülõkkel, hogy elutazol velük, de következõ héten a barátaiddal maradnál. Ha huzamosabban nem engedik, akkor túlságosan féltenek. Ez nem minden esetben jó. A túlzott elõvigyázatosság a felmérések szerint sokkal jobban veszélyezteti a fiatal korosztályt. Amit akkor nem tehettél meg, 20-30 éves kor után pótolódik be. Nem vagyok specialista, de próbáld megtalálni velük a közös hangot.

Tisztet Fuuton! A serdülõkorú fiatalok mehetnékje nem minden esetben csavargás. (Jómagam is szeretett otthon ülni, de a hadseregbe való bekerülés óta, ez teljesen megváltozott.) A kérdésre válaszolva: Ez teljesen normális, nem gondolkozol rosszul. Célszerû megegyezni a szülõkkel, hogy elutazol velük, de következõ héten a barátaiddal maradnál. Ha huzamosabban nem engedik, akkor túlságosan féltenek. Ez nem minden esetben jó. A túlzott elõvigyázatosság a felmérések szerint sokkal jobban veszélyezteti a fiatal korosztályt. Amit akkor nem tehettél meg, 20-30 éves kor után pótolódik be. Nem vagyok specialista, de próbáld megtalálni velük a közös hangot.
Sok ismerõsöm ilyen, mint te, én viszont itthon szoktam lenni a szüleimmel. Szerintem semmi jó nem származik belõle, hogy ha csavarogsz.
A kérdező hozzászólása: nemis az h csavarognék csak szeretnék kicsit függetlenebb lenni
A kérdező hozzászólása: ezt énis így látom csak nehéz elfogadtatni velük h 16 vagyok.és igen.túlzottan féltenek.pl kivannak akadva ha órák után fél órát elmegyek a haverokkal.háromra otthon szoktam lenni de ez nemtetszik nekik...és nemtudom h mit csináljak..:/
Délután, vagy hajnali 3?
A kérdező hozzászólása: délután 3
16 évesen még nem szakadhatsz el a szüleittõl, hiszen még kiskorú vagy!

A baratommal mar tobb mint egy eve egyutt jarunk, en 16 eves es ö 19 eves. A kor az mondjuk nem is szamit nem akadaly. De nem ertem a szuleim szerint meg raertem volna. MIert ilyenek a szulok?

Edesapam oroke azzel jon hogy jo volna tanulni nem mintha nem tanulnek sokszor meg o is segit.Halottem az apai feltekenysegrol hogy feltik a gyerekuket hogy tul hamar kirepulnek. De en nem ferjhez menni akkarok egyelore, hanem csupan vele jol erzem magam es amikkor itthon is veszekszek a szulokkel van hva menjek es o mindig tamogat mindenbe persze nem csak ezert vagyok vele hogy legyen valakim, hanem mert szeretem es a jelekbol itelve o is hisz egy evet nem hinem hogy csak szorakozasbolt tette volna. Sajnos en meg zuloktol fugog hisz amikkor csak vele szeretnek taalkozni meghenezitik a dolgom(pedig a suliba amit talalkozunk pluesz szerda penteken a buliba szombaton mikkor nalunk jon es vasarap nagy ritkan). Sokszor ugy erzem jobban orvendenenek annak ha edig minden heten mas pasim lett volna meg stb.! Nem tudom mit tegyek ellene hogy kicsit segitsenek es ne legyenek annyira ez a kapcsolat ellen.

Legjobb válasz: ne haragudj, h rögtön ebbe kötök bele, de a határozószók között csak az "akkor" van dupla k-val. Ez nagyon bántotta a szemem, több helyen is olvastam, és nem tûnik elírásnak. Nem akarok azzal jönni, h "elõbb tanulj meg helyesen írni", csak ez tényleg kicsit zavaró volt, és nem túl nehéz megtanulni. :) Amúgy meg nem is igazán értem, mi a baj, mert nem sokat írtál róla, h a szüleid hogyan viszonyulnak hozzád, meg a barátodhoz... Talán ha több közös program lenne, amin keresztül a szüleid is jobban megismerik õt, segítene. Talán nem ismerik õt eléggé, vagy vmi rosszat hallottak róla... Az sem segít, ha leülsz velük beszélgetni?

ne haragudj, h rögtön ebbe kötök bele, de a határozószók között csak az "akkor" van dupla k-val. Ez nagyon bántotta a szemem, több helyen is olvastam, és nem tûnik elírásnak. Nem akarok azzal jönni, h "elõbb tanulj meg helyesen írni", csak ez tényleg kicsit zavaró volt, és nem túl nehéz megtanulni. :) Amúgy meg nem is igazán értem, mi a baj, mert nem sokat írtál róla, h a szüleid hogyan viszonyulnak hozzád, meg a barátodhoz... Talán ha több közös program lenne, amin keresztül a szüleid is jobban megismerik õt, segítene. Talán nem ismerik õt eléggé, vagy vmi rosszat hallottak róla... Az sem segít, ha leülsz velük beszélgetni?
Lehet h jobb lenne ha a helyesirassal foglalkoznal egy kicsit jobban...., meg emigy is megkiskoru vagy a szuleidnek te vagy a szemuk fenye ugyh ne parazz ezen, ez meg 40evesen is igy marad..problaj komolyan leulni veluk beszelgetni egy vasarnap delutan, mond el nekik h mennyire szereted es h probaljak megismerni jobban..
Feküdj rá a nyelvtan tanulásra, hasznodra válna... Minden szülõ félti a lány gyermekét, nem csak a tiéd. AZ meg valóban hasznos jó tanács, hogy a suli legyen az 1., ne a pasizás. Bizonyára ha eléred a felnõtt kort, kevésbé fognak beleszólni a párkapcsolatodba, persze attól is függ, mennyire állsz majd a sarkadra...Rajtad múlik, mit harcolsz ki magadnak.
A kérdező hozzászólása: Na jó a helyes irasomba ténleg vannak balyok talan az se tatszik , hogy ékezetnelkül irtam.

13 éves lány vagyok, és van egy 16 barátom. Szüleim ellenzik a szexet, de a barátom már nagyon szeretné. Mit tegyek, hogy engedjék?

Mióta azt mondtam, hogy úgyis megtesszük, eltiltottak t?le. Pedig már egy hónapja vagyunk együtt és úgy érzem eléggé felkészültem. ? meg ráadásul tegnap felhívott és mondta ha nincs szex, mindennek vége. Tanácsok?

Legjobb válasz: Dobd. Nem szeret, csak szexet akar.

Dobd. Nem szeret, csak szexet akar.
Ez tényleg elég gáz! Várj még legalább 3 évet, bõven ráérsz vele! Én most 22 éves vagyok, 16 voltam, amikor elveszítettem. Az akkori barátom 19, õ is szûz volt...3 hónapot vártunk vele, de szerelmesek voltunk, és felnõttek is hozzá. Egyáltalán nem bántam meg, és jó is volt. Az biztos, hogy nem kezdeném korábban. De így is, hogy már 6 éve szexelek, most értem el egy olyan szintre testileg, amikor már teljesen megtudok nyílni, és bármilyen helyzetben élvezem a sexet! Szóval ráérsz, nyugalom. A pasit meg küld el a fenébe.
Nem lesz szimpatikus, amit írok. Ultimátum és a kapcsolat nem fér össze. "Ha nincs szex te sem kellesz." Akkor mi is a fontossági sorrend? Nyilván összetettebb a kérdés, de ennyi információból, amit leírtál bizony ezt érzem.
Te nagyon ****** nem veszed észre hogy csak kihasznál? az ilyen gec.k csak azért keresik a fiatalabb lányokat, mrt kevesebb a tapasztalatuk, ha van, és akkor a kislány mindenbe belemegy a szõke hercegéért.... hidd el, egy hónap nem sok!!! nem ismerhetted meg ennyi idõ alatt!! ne add neki a szüzességed!! ne menj bele!! annyira átlátszó.. ha nincs szex, mindennek vége... nem tud rád várni? szemét köcsög állat, hagyd a fenébe! és ha továbbra is csesztet a szexszel, mondd meg szüleidnek. az már zaklatás. megbánnád kásõbb, ha lefeküdnél vele, hidd el. sok sikert, éld túl(K) :)
Remélem, ez csak vicc. Ha nem akkor elég gáz. 1. 14 év alatt büntetik, akkor is, ha te beleegyezel. 2. Gyerek vagy még, és az alapján, hogy MÁR egy hónapja együtt vagytok és ennyi idõ elég a szexhez, nem vagy érett rá. Ha így van, még buta is vagy.
Jaj Uram Isten! Ennek a fiúnak azért kellesz, hogy legyen kivel szexelnie! Ha tiszta szívbõl szeretne, akkor megértené hogy te nem akarsz még ebbe belemenni, vagy még türemlesen várna, mert tudja, hogy nem akarsz (remélem) még teherbe esni. A korkülönbség is óriási! Tudom most te nagyon szerelmes agy, de hidd el hogy ez a fiú csak kihasznál! Ne menj ebbe bele! Ráérsz még! Egyébként én a helyedben már dobtam vonla a fickót! ---
nehogy lefeküdj vele!nagyon fiatal vagy még, igaza van a szüleidnek, hidd el hogy nem lenne jó és nagyon megbánnád! a barátod nem szeret téged!ha igazán fontos lennél neki nem erõltetné, fõleg nem egy hónap után!ez nagyon kevés idõ!akkor is elhagyna ha lefeküdnél vele mert csak arra kellesz neki!ne legyél buta!
Készülj lassan az érettségire....
Jézusom!!! Én már sajnállak..:S 13 évesen szex ? 1hónapja jártok és már leakartok feküdni.. Hát szép, mondhatom:S
nagyon cink csaj vagy már bocs, de ezt magyarul qurvának hivjuk, legyünk már nyíltak ez csak nekem esik le? 14/F
*igazad
19:30 vagyok. 1.Mibõl gondolod, hogy én legózom? :'D 2.Én nem is azt mondtam, hogy bajuk van az ilyen embereknek, egyszerûen csak az a véleményem, hogy az ilyenekbõl lesznek a k*rvák. 3.Így is fel lehet fogni.Csakhogy az én gondolatmenetem más; beindulnak a hormonok, de úgyanúgy egyre jobban érdelõdik az illetõ a divat iránt is, majd a média, illetve internet által terjesztett baromságokat kezdi követni.Magyarul; mind a két eset lehetséges, de most nem is ez a lényeg, ugyanis, mint már mondtam; én is ismerek annyi idõs csajokat, mint a kérdezõ, és meglepõ módon õk még szüzek. 4.Ebben igazam van, de az már túlzás, hogy olyan "érett" legyen valaki, hogy éppencsak belép a tinédzserkorba és máris oda a szüzessége. 5.Ha arra gondolsz, hogy féltékeny vagyok az ilyenekre, akkor a válaszom; NEM!Vagy ha te negatív kritikával illetsz valakit, akkor az azt jelenti, hogy féltékeny vagy rá?Gondolkozzál már el...Ezzel az erõvel te is féltékeny vagy rám.:'D 6.Ne verd férre a harangot!Én nem a szexualitást tartom "utolsó kéjenckedésnek", hanem azt, ha valaki 13 éves és el akarja játszani a felnõttek szerepét.És ha azt írta volna ki, hogy "13 éves vagyok, és kiderült, hogy babát várok", akkor is megtapsoltad volna, hogy "Úgy van!Ügyes vagy!Te már érettebb vagy, mint a többi korodbeliek!Gratulálok!"? 7.Mint már mondtam; nem a szexualitás az undorító, hanem az, aki korán elkezdi.Egyébként nem csak nekem ez a véleményem (sõt, ha jobban megnézed; szinte az összes ember ezt gondolja), és ha én kívülálló vagyok, akkor te is.
megfogod bánni a korán elkezdet szexet.. éste nagyonnagyon korán kezdted..!! énsajnálom hogy neked nevetséged éés tetszik az hogytemár nem vagy szûz... 16éves lány vagyok.. én azon nevetek hogy a legtöbb lány elveszti 13-14 éves korában a szüzességét... egy tanács... huzdvisszamagad..ha nem akarsz korán teherbe esni..
1. Honnan veszed hogy káros, csakmert te inkább legózol? 2. Nem fiatalon vesztettem el, de ismerek sok lányt akik igen és az ég világon semmi bajuk sincs. 3. Szerinted az ivarérettség nem azt eredményezi, hogy ahormonoktól beindulva tegye azt amit tesz, és nem divatból??? 4. Sokan még 18 éves korukban is éretlennek számítanak, a kor ilyen szempontból nem döntõ. 5. Nem értem az indulatos káromkodásodat az ilyen lányokkal szemben. Miért fáj ez neked? Rosszabbul érzed magad attól ha más fiatalon csinálja azt amit te nem? 6. A szexualitás a te fejedben biztos valami utolsó kis kéjenckedés lehet, és biztos hogy nem tudod hogy milyen lehet. Mi van ha a csajt érdekli ez a szép és csodálatos dolog? Összedõl valami? Miért támadod egybõl le? 7. Gondolkodj már el egy kicsit magadon! Nincs információd valamirõl amit még amúgy sem ismerhetsz, de meg vagy gyõzõdve arról hogy az rossz, az undorító, stb. Mire föl ez a nagy magabiztosság? Miért állsz ehhez a kérdéshez ennyi negatív töltéssel, amikor szinte teljesen kívülállónak számítasz?!
Elõzõ vagyok. "Akkor most úk is pisisek, mert gyerek fejjel nem k*rnak fûve-fával?" *úk=õk *fûve=fûvel
19:10, 19:29, avagy 23:36 vagyok, amelyik jobban tetszik... Te most pontosan azzal érveltél, amit én ellenzek.Hiszen pont az a baj a mai tinédzserekkel, hogy gyakori a 11, 12 vagy 13 éves korban való szexuális élet elkezdése.Igen, én beismerem, hogy ebben a témában nem vagyok jártas, de a 12 éves fejemmel nem is akarok az lenni.Mindezek ellenére annyival azért én is tisztában vagyok, hogy kb. 13 éves korban lesz ivarérett valaki, de akár ivarérett, akár nem, akkor is gyerek!És igenis árt vele valakinek; saját magának, ugyanis semmilyen szempontból nem elõnyös az, ha valaki korán veszti el az ártatalnságát.Egyébként nyugodtam le lehet engem is nézni azért, mert szeretem pl.a boci csokit, csak a kettõ között azért van egy kicsi különbség...Ugyanis egy 13 éves gyereknek nem a szexet kéne szeretnie!És valóban nem úgy mûködik a világ, ahogyan a fiatalok látják...Csak van egy kis probléma.Miközben engem elhordassz mindenféle pisisnek meg tudatlannak, nem veszed észre, hogy az érveid ugyanúgy vonatkoznak a kérdezõre is - akit pártolsz - , ugyanis csak egy évvel idõsebb, mint én.Nekem vannak 13 éves osztálytársaim, de meglepõ módon mindegyik szûz.Hoppá!Akkor most úk is pisisek, mert gyerek fejjel nem k*rnak fûve-fával?Na mindegy, felesleges ezt fírtatni.Minden esetre elég furcsán fogod fel a dolgokat, ahoz képest, hogy milyen felnõttesen próbálod beállítani a dolgaidat. Egyébként a fiatalok félrevezetésérõl és a "menõzésrõl" csak annyit, hogy szerintem pont az ilyen lányok (mint a kérdezõ) próbálnak "menõzni" azzal, hogy õk már ilyen érettek-olyan tapasztaltak...És azzal, hogy már nem szûzek.És ugyanilyen gyerekek vannak félrevezetve; a média irányítja a gyenge felfogóképességgel rendelkezõ agyacskájukat. "Az, hogy valaki 13 évesen veszti el nem feltétlen baj! De ha bizonyos esetekben az is lenne, még akkor sincs jogotok mások felett ítélkezni töredék információk alapján! Ez arogancia, és amúgy is taplóság alsóbbrendûként kezelni másokat olyan miatt, amit nem érthettek!" Az, hogy "nem érthetjük", egy hülye duma, ugyanis, ha esetleg nem vetted volna észre, õ is egy ugyanolyan gyerek, mint mi, nem pedig egy érett felnõtt.De az irományaid alapján te sem lehetsz különb, mint a kérdezõ, és valószínûleg azért pártolod õt annyira, mert te is ilyesmi korban vesztetted el.De (!!!) szólj, ha tévedek... Minden esetre nem sikerült megváltoztatnod a véleményemet az erkölcstelenségrõl, tehát a saját érdekedben arra figyelmeztetlek; ne fárasztd magad.Úgysem fogok mást gondolni az ilyen könnyûvérû...Had ne mondjam ki, kikrõl.
19:10, 19:29, avagy 23:36 vagyok, amelyik jobban tetszik... Te most pontosan azzal érveltél, amit én ellenzek.Hiszen pont az a baj a mai tinédzserekkel, hogy gyakori a 11, 12 vagy 13 éves korban való szexuális élet elkezdése.Igen, én beismerem, hogy ebben a témában nem vagyok jártas, de a 12 éves fejemmel nem is akarok az lenni.Mindezek ellenére annyival azért én is tisztában vagyok, hogy kb. 13 éves korban lesz ivar
tegnap 23:36 Nem mondtam hogy természetes, de gyakori! Viszont biológiailag 13 évesen kb az ivarérettség küszöbén járnak, akármi is a véleményed. Ennyi erõvel téged is lenézhetnének mert szeretsz valamit, vagy sem. A csaj nem árt vele senkinek sem, és ha nem cseszi el, akkor csak a hasznára válhat. A világ nem úgy mûködik ahogy azt a fiatalok gondolják, bár nem az õ hibájuk hogy mindenféle idealizált baromságot tömnek beléjük. Sokkal károsabb a társadalomra ha megértés és elfogadás helyett, a kiközösítést és a mások lenézését tanuljátok meg! Ráadásul úgy, hogy valaki azt mondta nektek, hogy ez mekkora egy megvetendõ valami. Szerintem alig van bármi fogalmatok is a szexualitásról, szexuálpszichológiáról, vagy arról hogy ez hogy mûködik a valóságban! Csak az agresszív lekezelõ elutasítás az amiben jók vagytok, mintha menõ lenne valakit a porig alázni. Ha tudnátok, hogy hány évesen önkielégítenek elõször a lányok és hogy mennyire káros lehet a gátlásosság a késõbbi életükben, talán másképp álnátok ehhez is. Az, hogy valaki 13 évesen veszti el nem feltétlen baj! De ha bizonyos esetekben az is lenne, még akkor sincs jogotok mások felett ítélkezni töredék információk alapján! Ez arogancia, és amúgy is taplóság alsóbbrendûként kezelni másokat olyan miatt, amit nem érthettek!
19:10, azaz 19:29 vagyok. "Nameg a többi [email protected]ó pisis is jobban teszi ha nem okoskodik ilyen komoly témában! Tetszik nektek a fröcsögés, és hogy van kit alázni, miközben semmit sem tudtok az illetõrõl, a körülményeirõl, vagy bármirõl, az emberi kapcsolatok/szex témakörben!!!" Csak azt ne mond, hogy szerinted természetes dolog az, ha valaki 13 évesen már nem szûz.Hiába vagyunk "pisisek", a kritikáink nem alaptalanok.Vagy te minek neveznéd ezt a csajt?Tisztességes, szelíd, visszahúzódó, becsületes, szolid és normális kislánynak?Csak mert szerintem ezek a tulajdonságok nem vonatkoznak rá.Természetesen lehet az is, hogy tévedek, és ez a lány egy nagyon jó ember az életben...Csakhogy nekem az, hogy 13 évesen nem szûz és még tervezi azt is, hogy szexel egy 16 évessel, bõven elég ahhoz, hogy elítéljem.És ez az én szubjektív véleményem.Nem érdekel, hogy te mit gondolsz errõl és milyen pisis-taknyosnak nevezel, akkor is ezt fogom gondolni.Ha te nem ezt gondolod, az már a te ügyed, biztos te is hasonló személyiség vagy, ezért pártolod annyira, amit csinált.Na, ennyi, nem fogok feleslegesen vitatkozni.Pá!
Ha megteszed, elköveted életed legnagyobb hibáját. Ha lefekszel vele, utána úgyis dobni fog. Tehát csak kihasznál! Ne ilyen legyen az elsõ élményed...
19:43 vagyok. Utolsó kommentelõ : Ennek a lánynak már rég nem ez lenne az elsõ, ugyanis, mint már írta - nem szûz (éppen ezért ítélem el).
Van 16 barátod? o.O :D
namivan?:) lefeküdtetek? vagy azért nem írtál mert lebuktatok és eltiltottak az internettöl?:)
Az az igazság, hogy 14 év alatt a törvény bünteti, még akkor is, ha a lány beleegyezésével történt.
Dobd, úgy ahogy van.De a legaljasabb módon..:] Nem foglak [email protected], nem, eszem ágában sincs. Az összes kommentárt elolvastam, és láttam valaki(k) írta(-ák) hogy ebböl baja lesz, a másik meg írta, hogy mi baja lehetne belöle, ha védekeznek. Nos mondjuk az, Hogy ha tegyük föl lesznek gyerekei.Lesz tegyük föl 2 lánya, egyik 12, másik 14. Érdeklödnek, 'anyu, neked mikor volt az elsö aktus?' Erre majd az anyuka büszkén válaszol, hogy 'Csillagaim, én már 13 évesen két fiúval is lefeküdtem' És akkor majd a 12 és lány visszakérdez izgatottan, hogy 'anyu, akkor már nekem is szabad?' A 14 éves lány meg majd szomorkodik hogy el hogy egy évet kihagyott, vagy mégis hogy van ez? És igen, rengeteg helyen olvasom én is, hogy [email protected]ák a 11-14 éves lányokat, és eddig is tudtam hogy az ilyenek miatt, de most itt egy élö példa is...Tessék megfigyelni :'] 13/L
nos, hogy döntöttél? :P remélem dobtad a srácot
persze mindenkinek magánügye, hogy mikor, kivel szexszel, de egy 13 éves kislány még nem tudja eldönteni, hogy mi a jó neki... ha nem bánod meg pár év múlva ezt, hogy 13 éves korodra 2 pasival szexeltél, akkor az csak a szerencsén fog múlni.
tegnapelõtt 13:34 Ennyire szép lány vagy? :) ;) Képed is van? :)
hát engem a volt barátom már a 2. napon megakart [email protected]ásfél hétig jártunk...jah és ez volt a második leghosszabb kapcsolata -.-" szerintem dobd a pasid.. 13/L
04-20 19:43 1. Akkor machboxozol, vagy mitbánomén. :D 2. Ez marhaság! Miért lennének belõlük qrvák??!! Ez olyan mintha azt mondanád, hogy amelyik gyerek pedálos gokartot kap kiskorában az autóversenyzõ lesz. Marhára nem következik a kettõ belõle, de ezt te mégcsak meg sem tapasztalhattad fiatalságod okán. 3. A tévében sehol nem hallottam soha hogy valaki 13-14 évesen szexelt sem hasonlókat. Honnan veszed hogy a média ezt sulykolja?? A média túl prûd ahhoz hogy ilyenekkel foglalkozzon! Nem tudom hol láttál ilyent! 5. Nem azt mondtam hogy féltékeny vagy! Azt mondtam, hogy zavar téged, holott neked semmit sem árt. De ha még csak zavarna azt is elõ lehet adni sokféleképp. Érdekes módon sokan, fõleg a te korosztályodból, agresszívan qrvázva állnak hozzá. Ezért nem értem miért kell ilyen aljamód nyilatkozni valakirõl, akit nem is ismertek. A negatív kritika az egy dolog, de a trágár és vulgáris szóhasználat az már valami más, és ezt nekem ne is próbáld szépíteni, mert ha jobban belegondolsz ez így van! 6. 13 akkor akarná eljátszani a felnõttek szerepét, ha pl családot akarna meg dolgozni, meg szavazni, stb. A szex mióta felnõtt dolog?? A szex a nemekrõl és nem az életkorokról szól, a küszöbe pedig az ivarérettség. Ezt módosítja a társadalmi konvenció, de nem kötelezõ érvényûen! A terhesség egy veszély amire fel kell hívni a figyelmet. A megfelelõ hozzáállás a felvilágosítás és nem az elitélés! Mellesleg ez is olyan mint bármi más! Mindennek van rossz kimeneteli lehetõsége, a fürdéstõl kezdve a biciklizésig! Mindegyiknél elmagyarázták a veszélyeket, ezért relatíve biztonságosak, a szex is ilyen, ebbõl a szempontból! 7. Nem értem miért az undor! Gondolom egy köztörvényesre a híradóban még sosem jutott eszedbe ez a jelzõ! Pedig egy rabló, betörõ, stb nyilván nagyságrendekkel elítélendõbb dolgot csinál! Ez az egész valahol sántít! A szexuális élet mindenkinek a magán élete, és ha nem írja ide ki akkor nem is jut mások tudomására, ergo, nem igazán szól bele mások életébe. Mégis ennyire gyûlölködõen nyilatkoztok az illetõrõl. Csak van valami "savanyú a szõlõ", és "dögöljön meg a szomszéd tehene is" jellege a dolognak!!! Vagy csak simán egy agresszív bunkó farok aki abban éli ki magát, hogy végre valakit szapulhat közmegegyezés alapján. Ez eléggé nagy lelki szegénységre utal. Könnyen lehet hogy a kérdezõ sem érett, és nem is értelmes annyira mint azt elvárnák, de ez nem jogosít fel senkit a [email protected]ásra és a fröcsögésre, fõleg úgy hogy alig van ismerete ebben a témában. Nem menne minõsítés és lekezelõ stílus nélkül kritikát írni??!!! Vagy az úgy nem elégíti ki egyesek agresszív feszültségekkel teli belsõjét?!
tegnap 18:34 Te ne ugass a 14 éves fejeddel. Nem tudom honnan veszed a bátorságot hogy qrvának titulálj egyeseket! Neked aztán még komolyan fingod sem lehet az életrõl! Nameg a többi [email protected]ó pisis is jobban teszi ha nem okoskodik ilyen komoly témában! Tetszik nektek a fröcsögés, és hogy van kit alázni, miközben semmit sem tudtok az illetõrõl, a körülményeirõl, vagy bármirõl, az emberi kapcsolatok/szex témakörben!!! Az hogy a fiatalokat érdekli a szex, nem baj! Ez a természet rendje. Megfelelõ érettségû szülõk minden felmerülõ problémát tudnak kezelni, és útmutatást is tudnak adni, de az hogy ez a korosztály ennyire elõszeretettel viselkedik antiszociálisan, és az a sikk, ha van kit utálni, megbélyegezni és fújolni, az már eléggé komoly probléma! Mellesleg gáz is hogy azon a szinten vagytok hogy csak ennyi telik tõletek! Magatokba nézzetek elõször, és próbáljatok valamennyi intelligenciát magatokba erõltetni! A tanulás az nem vonzó, de úgy csinálnak, mintha mindenhez értenének, közben meg csak a gyalázkodás megy! Szánalmas!
1. Azonnal dobd a srácot!!!! Most!!!! Csak a szexre kellesz neki, ráadásul még egy érzéketlen bunkó is akinek nem számítasz!!! 2. Az 1-es pontnál fogva nincs mirõl beszélni! Amúgy meg anyukád azért félt, mert tudja hogy az hogy te fellkészültnek érzed magad, még egyáltalán nem azt jelenti, hogy ismered is a szex lényegét módját és a nem kívánt veszélyeit!!!! 3. A tiltás nem vezet sehova és a kommunikáció nagyon fontos! Mondd meg neki, hogy te már szeretnéd és segítség kell, nem egy újabb ellenség! Ha értelmes, meg fogjaérteni. 4. Nem viccelek! Dobd ki a srácot! 5. Még mindig megvan? Nem azt mondtuk hogy dobd ki???!!! 27 f voltam
Szerintem gyakorolj velem, hogy ne tûnj kezdõnek =)
hogy lehet ennyi eszed??13 évesen nem vagy szûz??ha apámék rólam ilyeneket megtudnának, nekem kitekernék a nyakam...miért kell ilyenkor szexelni??fõleg egy ilyen taplóval aki meg*ug és otthagy a pi**ába...hidd el, õ nem szeret téged, ha igazán szeretne, nem állította volna eléd a szexet, mert tudná, hogy még neked nem kéne..és ha igazán szeretne, akkor tudna várni rád..szánalmas..te tényleg ribi vagy, de ha azt akarod hogy lefektessen és otthagyjon, ha neked ez esik jól, akkor csak rajta!!!hagyd hogy átverjen, és õ járjon jól..utána meg ne csodálkozz, ha 20 éves korodra kiégett [email protected] leszel...az ilyenek tudják felcseszni az emberek agyát..most már tudom hogy miért "általánosítják"a tizenéveseket...AZ ILYENEK MIATT MINT TE... 13/L(ja és nekem még nem volt eddig EGY barátom sem..újdonság mi???!)
Jézusom! Te tényleg egy nagy r*banc vagy, már nem azért mondom...És mégis hány évesen vesztetted el a szüzessége?Tizenkettõ?Tizenegy?Nah, ilyen csajok járnak a fejemben, amikor a "k*rva", "szuka", "könnyû vérû" és "koravén" szavakat hallom.13 évesen a tanulásra koncentrálj, ne a szexre!A pasi meg egy tetü!Csak az a célja, hogy négyszer-ötször megk*r, utána meg mehetsz a p*csába!Egyébként meg igaza van az elõttem szólóknak is!
hát akkor mond meg a szüleidnek, hogy már nem vagy szûz és akkor már úgyis mindegy.feküdj le fûvel-fával kis ribi!ha neked az jó, hogy kihasználnak akkor csináld nyugodtan!20 évesen már senkinek nem fogsz kelleni mert úgy szét leszel [email protected]!anyádéktól rádférne egy-két pofon!
Az ilyen lányokat elégetni kéne, nem tanácsokat adni nekik.... Bocs, de ez nagyon arra vall, hogy erkölcstelen paraszt vagy, ráadásul a szüleid se különbek.
A kérdező hozzászólása: A szánalmas az aki ilyeneket ír. Nem is ismersz -.-"
A helyedben én ezt nem találnám olyan nagyon viccesnek! Eléggé szánalmas vagy!
A kérdező hozzászólása: Már nem vagyok szüz :D Ezelött volt egy barátom (dobtam mert 15 volt a mostani meg 16 XD) és vele vesztettem el. Csak ezt anyuék nem tudják. Szal ez igazából mindegy.
azt sem engedném, hogy 13 évesen pasizz, nemhogy még dugni is akarj kis taknyos vagy még!qvának készülsz vagy mi? hová züllenek a fiatalok?inkább a tanulással foglalkozz!annak haszna is van!nem veszed észre, hogy csak ki akar használni ez a tapló fiú?a szüleid csak megakarnak óvni a csalódástól!kell az neked, hogy fájdalmasan elveszítsd a szüzességed, terhes legyél(gondolom az érett nagyfiú barátod nem akar majd gumit használni, te meg még nem szedhetsz fogamzásgátlót)és aztán otthagyjon?mert csak arra kellesz neki, hogy megdugjon!nem szeret ha nem képes várni rád!
jah, és egyébként mit vártál, a kérdés kiírásakor??azt hogy mindenki bíztatni fog hogy "persze, nyugodtan!"??ja, és a "barátod tök jó fej", "csináljátok titokban", valahogyan csak meg tudjátok majd oldani...vagy hogy "hogy lehetnek ennyire kegyetlenek a szüleid hogy nem engedik meg???!!" nem tudom mire számítottál.... elõzõ
19:10 vagyok! Teljesen igaza van annak, aki az én hozzászólásom után írt.Egyébként én egy 12 éves lány vagyok (csak egy évvel vagyok fiatalabb nálad, kérdzõ), mégsem ment át rajtam a fél város, sõt, én még ráadásul SZÛZ is vagyok!!!Meglepõ, nemigaz?:'D Amúgy valóban az ilyen kis útszéli r*bancok miatt vannak "elásva" a tizenévesek...Ugyanis te az vagy.
"õ meg ráadásul tegnap felhívott és mondta ha nincs szex, mindennek vége." 13 évesen szexelni...a saját tested-lelked elleni bûn! nem vagy érett rá! csinálni csinálhatod - úgyis azt csinálsz amit akarsz - de élvezni nem fogod kis barátod , ha ilyen ultimátumot adott, akkor nem téged szeret, hanem a saját farkát. ne sajnáld, ha vége...nem tud semmit a kis kandur, csak elélvez, és kirúg. egy hónap után ezt akarod?trófeagyüjtõ skalpvadász. szerintenm te többre tartod magad ennél a fiúnál...ne dõlj be neki...és te rúgd ki...lelkileg jobban jársz
A szüleidnek elõre gratulálok..ennyi idõsen még gyerek vagy..nem számít mennyire vagy felkészülve!! Nem azt mondom ne legyél szerelmes.de alapból ne egy olyan fiúba, akivel ha nem fekszel le szakít veled..az is egy p*cs, meg ha azt hiszed ez a szerelem, akk te is egy p*cs vagy!
Ahogy látom nagyon szereted a barátod, es megertem hogyha azt mondjuk dobd meg ilyen szovegek persze h nem akarsz nekunk adni igazat... de figyelj csak ha jobban belegondolsz szerintem te is rájossz, h egy 16 eves sracnak bizony vannak mar igenyei es hogyha azt mondja h szex nelkul mindennek vége, akkor nem szeret! Egy szerelmes csavo barmennyi eves is legyen, megvarja a baratnojet. A szuleidet meglehet erteni hiszen feltenek, es meg a 18 eves lanyukrol is nehez elhinni hogy felnottek :) En most toltottem be a 14-et, a baratommal 7 honapja vagyok egyutt. O 15 es mar felmerult nelunk is a szex tema hiszen petting mar regota van, de hat megiscsak fiubol van :D perszehogy kiprobalna a szexet. Mondtam neki, hogy meg fontolgatom a dolgot hiszen nagyon szeretem es mar tobb mint fel eve egyutt vagyunk. Azt mondta okes, o var ram es hogyha ugy erzem felkeszultem akkor szoljak neki :) minden nap talalkozunk, nagyon szeretjuk egymast, talan mar lassan beadom a derekam :D Anyukam miatt van ez, hogy ennyire gondolkozok a dolgon, mert en nem szeretnem neki elmondani... Igyse tudja elhinni, hogy mar nem a pici ovodas lánya van neki :D A lényeg, hogy ne fekuidj le vele! Az a srác nem szeret téged, hidd el nekem :) tudom h ezt nagyon rossz hallani, de ha vki nemtud rad varni... Majd egyszer lesz olyan is :) Egyebkent nyugodtan vegyél fel msn-re ha szeretnél beszélni : [email protected] 14/L
Na mi van, most nem írsz vissza?Vagy a szexre érett vagy 13 évesen, de 23 óráig való fentmaradáshoz már nem vagy elég tökös?Kis k*rva...:)
istenem, ilyen szánalmas lányt:S egy hónap után nem ismerhetted meg igazán:S nagyon fel lehetsz készülve..... de mindegy... és ha véletlenül terhes leszel?? arra nem gondoltál?? szánalom.... jó, védekeztek, de semmit nem lehet tudni.... sztem csak azt akarja h lefeküdj vele és otthagy. de hát a te életed...:S
13 évesen nem vagy szûz?? A 16-ot is korainak tartom, de 13??? Rossz belegondolni...
Hat ne fekudj le vele...:) tul korai plane h csak 1 honap es csak 13 eves vagy?! en 18 eves vagyok es szuz 3 honapja van baratnom es meg nem volt semmi szex:P (na jo azert jatszottunk 1-2 mast) en is nagyon kivanom mar de tudom h 3 honap nem eleg ido h kiismerd a masikat:) es szerintem te csak arra kellesz neki ha azt mondta h ha emiatt dob akkor ez logikus is nem-de?! 18/F
az a gáz hogy lehet h nem kamu vannak akik képesek 13 évesen ilyenekre én 13évesen meséket néztem. 14 évesen smároltam elõször.nemhogy 13 évesen már izéltem volna. de komolyan tudod az ilyenek lesznek 16 évesen olyanok hogy az egész város k****nak tartja õket!
Hót r_banc vagy b+.. Alapból meg kamu az egész, elne hidjétek már valószinûleg egy nyomorék lány aki ennyire unatkozik. Szánalmas vagy kislány, de qurvára. 14/F
fúúúú hááát szerintem logikus erre a válasz: hagyd békén azt a csávót. csak kihasznál.szüleid jól látják a helyzetet, ne akarj már 13 évesen szexet.tejóég.fiatal vagy, még elõtted az élet, találsz sokkal jobbat, aki nem csak e miatt van veled. fogadd meg az ilyen tanácsokat!
pettingeljetek :)
Ha fiatalnak tartod magad (egyébként jogos is szerintem) akkor ne feküdj le vele. A petting is segíthet, de ha nem akarod, ne hagy, hogy tovább lépjetek, amíg nem érzed magad felkészültnek.
Akkor rosszul látod. Én olyan szinten megbízhattam/bízhatok az anyámban, hogy a 24 évem alatt sose hazudtam neki, mert nem kényszerültem rá. Amikor olyan dologra készültem, ami nem helyes, anyám nem tiltással elõzött meg, hanem értelmesen elmagyarázta, érvekkel gyõzött meg, és sokmindenért hálás vagyok, hogy megakadályozta. (14 évesen kezdtem fiúzni, de ha randira mentem, anyám mindig leíratta velem a nevet és a telefonszámot, ha baj van, tudja, hol keressen. Na ennyire nem törõdött velem...) Lehet, hogy korán kezdtem, de egy majdnem 10 éves kapcsolatom van (Õ vette el a szüzességem.) Ha valamit nem tudsz, ne okoskodj...
Ha védekezés mellett is félsz a teherbeeséstõl akkor ne szexeljetek!Nem vagy érett hozzá. Amúgy ott van a petting
Eszedbe ne jusson lefeküdni vele!!!!!!
14 évesen maradjatok a csóknál.nagyon fiatal vagy és mindketten fiatalok vagytok a szexhez, és a petting is korai, foglaljátok el máshogy magatokat ennyire nem unatkozhattok.
utolsó már ne haragudj, de taknyos 14-15 éves gyerekek ne szexeljenek, 17 éves kor elõtt nem kéne több okból is, ebbe semmi álszentség nincs és szûz sem vagyok, de fel lehetne már fogni, hogy nem éretlen gyerekeknek való a szex, neked úgy látszik a szüleid nem magyarázták el és nem is sokat foglalkoztak veled, látszik a hozzászólásodból
mondjuk lehet kézzel, szájjal, ahogy jól esik, lehet h még kellemesebb is lenne mint hagyományosan.
tegnapelõtt 21:01 Szerintem meg nem te fogod megmondani... Itt mindenki olyan szent "18 éves korodig ne is gondolj rá" meg "csak az igazival" ezek az álszent szövegek, fúj... Kérdezõ: Ha Te saját magad nem érzed felkészültnek, akkor ne tegyétek. Pettingelni lehet. De ha majd úgy érzed, hogy kész vagy, nehogymár az itteni szûzmarik ellenzése tartson vissza... Csak védekezzetek mindenképp!
De azt már remélem tudod, hogy mit és hova kell bedugni? meg a gumiról is hallottál már?
Nem feltététlenül fáj... Nekem pl eggyáltalán nem fájt és nem is véreztem. Tágitson elõtte az ujjaival ha szük vagy.
Az elsõ alkalomnál, személytõl függõen, lehet egy enyhe vagy kissé erõsebb fájás, viszont nem kell túldramatizálni. A testi adottságokon kívül ( egy adott lány mennyire szûk vagy tágas ), fontos szerepet játszik a megfelelõ elõjáték, figyelmesség és az érzelmi állapot is.
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ kommentelõ: húzz el a pcsába :) :D persze, hogy ttudom.. -.-"
Nem feltétlenül, ez mindenkinél más. Figyeljen oda rád a barátod, semmiképpen ne legyen veled durva, ne siettessen, legyen óvatos. És ami fontos, eszébe se jusson behatolni úgy, hogy nem izgatott fel téged nagyon (de tényleg nagyon!). Érezni fogod, mikor jön ez az a pont, amikor már készen állsz rá.
Nahhh, ha dugni nem is, de húzni tud! Megnyugodhatunk, egy lyukat is, ismer már!
Elkényeztett [email protected] a hülye smiley-jával. Ne dugj soha, mert nagyon fog fájni! Nem éri meg!

Ti mit gondoltok a szexualitásról? 16 éves leszek korai lenne egy ennyi idős lánynak? A barátommal már 1 és fél éve vagyunk együtt eléggé ismerjük egymást testileg/lelkileg tudjuk mi okoz egymásnak örömet és orgazmust.

Már vagy 7 hónapja szeretne velem úgy konkrétan együtt lenni nagyon szeret meg mondtam neki várjuk meg míg 16 leszek .Õ 17 éves és még ? is sz?z imádjuk egymást mert kivárja az mondta egy életen át is tudna várni de mint tudjuk a férfiak a hasuk és a f*rkuk után mennek várnám a véleményeket !! Kritikák és negatív vélemények kíméljenek :D

Legjobb válasz: Te le szeretnél vele feküdni? Ha igen, akkor ki akadályoz meg benne? Én is 15 évesen adtam oda magam a páromnak, és a mai napig együtt vagyunk. Ha úgy gondolod, hogy megértetek rá, akkor nyugodtan. :)

Te le szeretnél vele feküdni? Ha igen, akkor ki akadályoz meg benne? Én is 15 évesen adtam oda magam a páromnak, és a mai napig együtt vagyunk. Ha úgy gondolod, hogy megértetek rá, akkor nyugodtan. :)
közel nem vagyok 30-40 éves, és képzeld én nekem hamar fel kellett nõnöm mert borzalmas dolgokon vagyok túl, csak leírtam a véleményem támadhatsz, mert nem teszik, engem aztán tudod hol érdekel ki alá fekszel csak egy tanácsot adtam
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti kommentelõ ! Nem azért írtam ide mert elakarom veszíteni a szüzességem és koromhoz képest elég érett vagyok nem nagyképûségbõl mondom , csak tudom van egy két 30-40 év körüli ember aki annyi mindenen nem ment keresztül mint én.Nem kértem senkit , hogy biztasson és nem vadidegen emberek véleményére van szükségem csak érdekelt. Elolvasom a Írt nem vagyok a kritikák ellen úgyhogy köszönöm a válaszát. Úgy vagyok vele ha nem szeretne már rég itt hagyott volna mert akkor csak a szex miatt kellettem volna neki.
Utolsó Kommentáló! Én is 15 éves koromba feküdtem le a barátommal, akkor már majdnem 3 éve voltunk együtt. Most már lassan 6 éve tart a kapcsolatunk. Nekem már 14 éves koromba mondták hogy sokkal érettebb vagyok, nem csak testileg de lelkileg is. Sok mindenen kellett keresztül mennem, így hamar fel kellett nõnöm. Nem voltam még discoba, nem voltam még részeg egyszer sem, és õ az elsõ férfi akivel lefeküdtem. Lehet neki is sok mindenen kellett keresztül mennie, és már lelkileg sem 16 éves. Elsõre nem szabad ítélni.
Persze nem kell negatív vélemény, mindenki csak biztasson ?? Nem különösebben érdekel, de nem biztatlak, fiatal vagy még, és éretlen, ha elég érett lennél nem a neten idegen embereket kérdezgetnél, még 16 sem vagy lényegtelen mióta vagytok együtt, szerintem baromi korai, és abszolút nem támogatom, 14-15 éves kislányok szexelését, ettõl sem felnõtt, sem érett nem leszel, a kor egy útmutató, és nincs olyan 14-15 éves kislány aki érett lenne a szexhez, sõt a 16 évesek 95%SEM ÉRETT RÁ, majd ha magadtól tudod, hogy szeretnéd és nem a szüzességedet akarod elveszíteni hanem szeretkezni akarsz a barátoddal, és nem félsz tõle, nem másokat kérdezel akkor tedd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod :D
Nem kortól számít! Akkor fekszetek le egymással amikor azt érzed hogy készen állsz rá.:) Sokan már 14 évesen elvesztik a szûzességüket és ha védekeznek(ilyen korba csak óvszerrel szabad) nincs semmi bajuk.Szóval ha szerinted készen állsz rá akkor, mehet a menet.:)
A kérdező hozzászólása: Bocsi nem tudom te olvastad valahol , hogy siettetném a dolgot? :)
ha õ tud várni ne Te siettesd!
Egyetértek az 1# hozzászólóval. Gondolom még nem akartok gyereket. Védekezzetek a nem kívánt terhesség ellen.
A kérdező hozzászólása: Ez igazán jogos :D Anyukámmal mindent megbeszélek õ mondta igazából , hogy várjam meg azt a kort de õ sem mondta hogy akkor csináljuk az mondta , hogy ezt úgyis a nõk érzik igazán kinek akarják oda adni magukat elsõnek :) Köszönöm a válaszod .
Szerintem tolhatjátok (vagy csak a barátod). :D:D:D:D
dghftzfhjf

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!