Találatok a következő kifejezésre: 16 éves a barátom lassan (6 db)

16 éves vok a barátom lassan 18, rajtam maica még volt más nem, a barátomon meg semmi. Az anyukája benyitott... Rosszkor... Most mit tegyek?

16 éves vok a barátom lassan 18,rajtam maica még volt más nem, a barátomon meg semmi,és jött az anyja benyitott,és epp csak sikerült eltakarnunk magunkat egy-egy ruhadarabbal...majd az anyja megkérdezte mit csináltok,és kiment...halál ciki volt akkora égés...majd kimentünk sokkal késöbb vacsorázni,nem szolt semmit,a baráttommal ma is normális volt mint eddig...de olyan ciki ez az egész,h megyek én megint hozzájuk?Mit tegyek ilyenkor,a barátom csak nyugtatgat h nem gondol az anyja semmi rosszra,ne izguljak,de akkor is olyan izé....!

Legjobb válasz: Persze izé, de nem tudsz már mit tenni ez ellen. Megtörtént. Én is nagyon szégyellném magam, de ez van. Fogadd el, és lépj túl rajta. Majd legközelebb óvatosabbak lesztek. Egyébként meg nem ti vagytok a hibásak! Az anyukájának kopognia kellett volna, ugyanis nem vagytok már olyan kicsik, hogy ne fordulhatna meg a fejében hogy esetleg kettesben vagytok.

Persze izé, de nem tudsz már mit tenni ez ellen. Megtörtént. Én is nagyon szégyellném magam, de ez van. Fogadd el, és lépj túl rajta. Majd legközelebb óvatosabbak lesztek. Egyébként meg nem ti vagytok a hibásak! Az anyukájának kopognia kellett volna, ugyanis nem vagytok már olyan kicsik, hogy ne fordulhatna meg a fejében hogy esetleg kettesben vagytok.
Szerintem ezt a barátod anyukájának is ugyanolyan nehéz feldolgozni, mint neked, s épp ezért nem is fogja többet elõhozni a témát. A barátod anyukája nyilván azt is tudja, hogy ez az élet rendje, nincs is ezzel semmi baj. Max. ha valami csoda folytán még nem tette meg fia szexuális felvilágosítását, most már idejét érezheti egy kis elbeszélgetésnek. Amúgy túl kell lépnetek mindannyiótoknak az eseten, élni tovább és kész.
elárulok egy titkot. a szülõk általában nem fogyatékosak. teljesen tisztában vannak azzal hogy a drága kis gyerekeik dugnak. felejtsétek el a dolgot és kész. vagy ha nagyon akarsz foglalkozni ezzel, akkor beszélj a srác anyujával, hogy a múltkor amikor benyitott... hát azért sorry.
Hát ez elég ciki de szerintem gondolta az anyukáj hogy éppen mit is akartatok mûvelni. Az én barátommal hasonló helyzetben voltam.Bár mi telefonon megbeszéltük hogy majd ekkor meg akkor eggyüttleszünk a barátom tul hangosan monda a zöveget és késõbb vette észre hogy az anyukája végig ott hallgatózot az ajtóban.Késõbb fel is hívott hogy amikor ment vacsizni olyan vörös volt a feje mint a paprika az anyukája meg csak végig mosolygott. Hát ezt már én sem bírtam ki nevetés nélkül.Hát neki elég égés volt de szerintem már anyukája elfelejtette ezt a telefono ügyed de ahogy érzem szerintem sejti hogy miket mûvelünk titokban a hálószobában :)
Szerintem ez nem olyan gáz, ha a lány szülei nyitottak volna be, na az neccesebb volna...
mi az a maica?
csatlakoznék az elõttem szólóhoz...mi az a maica?
hmm...maica az horvátul van?
egyetértek :) viszont szerintem felesleges feszengened emiatt, és biztos lehetsz benne h legközelebb a barátod szobáját messzire elkerüli :D
A kérdező hozzászólása: ja, másnéven polo...mi maicának hivjuk errefelé...bocsi :)
A kérdező hozzászólása: Szal a maica az horvátul is meg szerbül is van... XD
szerintem így nektek is jobb.anyuka tudja mit csináltok, anyuka mikor legközelebb bejön kopog, legfejjebb a fiával beszélget el amit neked úgyse fog elmondani, szóval majdnem mindenki jól jár.
a barátod már 18..és te se vagy az a kimondott kislány már.sztem a kedves mama is tudta h.valósznûleg kettesben vagytok és nem csak társasjátékoztok..elég kellemetlen lehetett, de tényleg még mindig jobb h.nem a t e anyukád nyitott be..a lányok szülei ált.ezt elég rosszul vezsik..amúgy meg segáz, és ha nagyon zavar akkor tényleg még mindig ottvan azis hogy megbeszéled az anyukájával...hát sok szerencsét a továbbiakban és ha lehet ezentúl óvatosabban..:)
Unalom vam? Hát az már gáz. menjetek el valahova túrázni!
Ha márunatkoztos egymás társaságában söt úgy hogyritkán taliztokottmár valami em oké.Próbáljátok felendíteni a kapcsolatotok, menjetek sétálni, moziba, strandra vagytópartra, nem tudom mennyire engedi az anyagi háttér de esetleg vacsorázni valahova.Ne haragudj ha idáig még nem jutottatok el, ha igen akkor feldobhatjátok az együttléteket is különféle dolgokkal új pozíciókkal.Több ötletem így hirtelen nincs, és tényleg elnézést ha a szex még nem történt meg.
Ritkán találkoztok ? Az mit jelent ? Ha havonta 1-2- szer találkoztok az nem kapcsolat. (bocsi) Nem tudom miért unatkoztok, 2 év alatt már mindent csináltatok, vagy egyszerûen nem tudtok mit kitalálni? Sétáljatok, nézzetek meg vmi jó filmet, mi pl sütni is szoktunk együtt ( palacsintát, pizzát ) vagy focizni megyünk, menjetek strandra míg lehet, vagy horgászni...amit szerettek. 2 év alatt csak tudjátok ti is, hogy mit szeret a másik. 18/L

15 éves vagyok, és szűz. A barátom 16, lassan fél éve, hogy együtt vagyunk, mindketten szeretnénk már a kapcsolatunkat "magasabb szintre emelni" szerintetek gáz ennyi idősen elveszteni?

Nagyon vágyok már rá, a srácot is imádom mindennél jobban, és tudom, hogy ő is így van vele. De nem fognak lenézni mások, hogy én 15évesen lefekszek vele?

Legjobb válasz: Szerintem pedig még ne feküdjetek le,fél év igen rövid idõ 15 évesen,sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani,maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság,és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést,15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1,5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban,csak manapság a tinik ezt elfelejtik,aztán majd sírnak.

Szerintem pedig még ne feküdjetek le, fél év igen rövid idõ 15 évesen, sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani, maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság, és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést, 15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1, 5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban, csak manapság a tinik ezt elfelejtik, aztán majd sírnak.
De. Én azt mondom egy 16-ig várj, legalább meglátod a srác mennyire gondolja komolyan.
Nem gáz. És ne foglalkozz azzal, mit mondanak. A társadalom szemében akkor lennél király csaj, ha 22 évesen is szûz lennél, mert a szûz lány = jó lány. Legalábbis szerintük. Ha fél éve együtt vagytok, kívánod a barátodat, szereted is, nem értem, miért ne feküdhetnél le vele. mondom: szard le mások véleményét, és azt csináld, amit te akarsz.
Az a helyes, hogy így gondolkodtok és eddig nem ugrottatok még bele semmi meggondolatlanságba, ami valószínû a jó neveltetésnek köszönhetõ. Sajnos erre a korosztályra többnyire már az a jellemzõ, hogy sarkítva, de már lassan kezdenek kiégni, annyit szexeltek. Tisztelet a kivételnek, tehát nektek is, szeressétek egymást, és ha mindketten úgy érzitek, hogy megérett a kapcsolatotok rá, akkor egészségetekre :) :) :)
lassan már fél éve együtt vagytok, szerintem elég komolyan gondolja veled:) én is 15évesen vesztettem el egyáltalán nem tarom gáznak mondjuk én elkövettem azt a hibát hogy nem a megfelelõ személlyel vessztettem el
egyátalán nem gáz! Csak nagyon nagyon figyelj oda, hogy óvszert vegyetek, stb stb, szóval FELELÕSSÉG! 15 éves létedre meglepõen helyesen, és normálisan fogalmazol, ne aggódj, nem kell tudnia senkinek hogy lefeküdtetek ! :) Sok sikert, és figyeljetek oda, hogy védekezzetek, de mégis nagyon jó legyen ! :)
Hát én meg azt javaslom, hogy -ha tudtok;)- várjatok még 1-2 hónapot... és ha még mindig aktuáis, akkor tényleg oki ;) Dee. ÓVATOSAN! Másokat meg le kell [email protected] , kit érdekelnek, nehogymár a nemi életedbe is beleszóljanak, ez valai vicc? :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat:)

16 éves pasi vagyok, és lassan 1 éve lesz, hogy megismerkedtem 1 évvel idősebb csajjal, aki a sulitársam, és nagyon jó barátok lettünk. Megkérdezzem tőle hogy nem-e járna velem, vagy csak a barátságunk menne rá? :S:S:S

Legjobb válasz: szerintem ne rohand le :) elõször mindenképp kerüljhozzá nagyonközel, mutasd meg a pasis (és nem baráti) énedet, aztán kérdezz rá :) de ne egybõl :D 16/L jaa és amúgy én megijednék ha egy jó barátom hirtelen rákérdezne...

szerintem ne rohand le :) elõször mindenképp kerüljhozzá nagyonközel, mutasd meg a pasis (és nem baráti) énedet, aztán kérdezz rá :) de ne egybõl :D 16/L jaa és amúgy én megijednék ha egy jó barátom hirtelen rákérdezne...
Ha nincs barátja akkor szabad a pálya. Lehet, h a lépéseidre vár, de sztem ne egybõl azzal támadd le, hogy "járnál velem"?? Hanem elõször hívd el randizni...
sztem ne kérdezd meg fölösleges, egy kapcsolat nem az egyik napról épûl fel a másikra... kerülj közel hozzá, testileg, bensõségesen.így talán azt mondaná nem, de ha közel kerülsz esetleg beléd esik, akkor az neked jó :) hívd el randi félére, az a biztos többször, majd testi kontaktus, csók stb... így tudod ha vissza utasít nem történik akkora gond, mintha megkérdeznéd.Bár én sose értettem, ezt a járnál velem dumát... ui.: sry ha hülyén fogalmaztam, meg az esetleges helyesírási hibákért
16 éves fiú vagy, nem 16 éves pasi.
Jaja, szerintem se kérdezz rá szóban. Amikor egy séta közben jó a hangulat, megsimogatod a vállát vagy derekát, mintha csak szimpla barátságból tennéd mindezt. Abból, hogy hogy reagál erre, tudni fogod, hogy viszonyul hozzád. Ha nem akar semmit, tartótkodó lesz, megpróbálja illõen elhárítani a közeledésedet. Ha baráti ölelésnek álcázod, akkor nem hozod kellemetlen helyzetbe magadat, ha esetleg hárít.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen nektek :)
milyen messze lakik a barátod?
Ha szeretitek egymást, majd lesz még idõtök késõbb is együttlenni, nem? Ha meg addigra nem lesztek együtt, mégse volt ez akkora nagy szerelem. Nem tudom milyenek a szüleid, ha az én lányom lennél nem tudnál meggyõzni, 14 évesen még legfeljebb kézfogás csóknak kellene történnie, nem ottalvásnak. Egyáltalán minek kell pont ilyen fiatalon egy távkapcsolatban lenni?
A kérdező hozzászólása: nyaraláson ismertem meg ott is 4 napot voltunk együtt és amugy is a szüleim vinnének el hozzá mert útba is esik amugy mindent köszönök :D
én a barátnõmtõl 170 km-re lakom általában én megyek hozzá és már az elsõ alkalomkor szó nélkül elengedtek. bár én 16 éves vagyok.
Igazából meg kellene érteni e szüleidet, mert aggódnak érted, igazából ha lenne egy 14 éves lányom, akkor én sem engedném el ilyen messzire. Amúgy figyelmedbe ajánlom ezt a cikket: http://csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task=vie.. a hozzászólásokat is olvasd el! :)
Az igen Az szép. Hát mivel nem vagy még 18 ... és még mondhatni a közelében sem, igy csak te ismered a szüleidet...
Mi a francot akarsz te ennyi idõsen ott aludni egy 250km-re lévõ fiúnál? Gyerek vagy még, nem kell gyorsan felnõni, mert úgysem fog sikerülni.
csak azé nem engednek el mert földugná neked a bõrös virslit??xD én 14/F vok és elengedtek egyedül Braziliába az unokatesomhoz aki 16/L és földugtam neki xD szökj el és vidd a pénzedet
A kérdező hozzászólása: én azért nem brazíliába készülök... tanácsokat írjatok érveket vagy tudomisén mert mindenképp akarok az õsziszünetbe menni elõre is kösz
Megértem a problémádat!! Ne menj el otthonról 4 napra pl. csak 2-re még túl fiatal vagy ahhoz , hogy egy srácnál legyél 4 napot!! Ja és hagyd , hogy a szuleid elkisérjenek a barátodhoz és majd utána ok haza mennek és így látni fogják , hogy semmi rosszban nem sántikálsz, és megfognak benned bízni!!! Sok sikert remélem , hogy elengednek!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippeket majd megírom nektek h elengedtek e vagy nem de azért szorítsantok nekem (jó ez az oldal)XD
1.Mond nekik hogy nem 4 hanem 14 vagy 2.Tanulj meg bunyozni ne a körmödet féltsd hogy letörik ha megtámadnának...hopsz ez nem az xD 3.Mond meg nekik hogyha nem engednek el akkor el fogsz szökni és lezbikusokkal meg pedofilokkal fogsz szexelni(de csak hülyeségbõl) 4.SEGITS OTTHON!mert ha azt látják hogy csak lopod a napot akk nem engednek el. 5.NE MASZTURBÁLJ A SZÜLEID ÉS FÕLEG NE AZ APÁD ELÕTT AKINEK RÖGTÖN FÖLÁLL ÉS HALÁLRA BASZ...ez sem az xD 6.igyál sok tejet egyél sok kálcium tartalmu kaját ha a vonat alá esel akk ne te hanem a vonat törjön ripityára
A kérdező hozzászólása: mint már elöbb írtam nem azt szeretném visszahallani tõletek mint a szüleimtõl h fiatal vagyok hanem tanácsot vagy érveket h mivel tudnám õket kicsit megpuhítani....
A kérdező hozzászólása: kb.250km re :(
A kérdező hozzászólása: pedig útba is esne nem azzal van a gond azzal hogy nem bíznak bennem annyira hogy elengedjenek a barátomhoz 4 napra.mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: az mindjárt más te 16 én 14 lehet a kor miatt is de nem értem a szüleimet
Óó, mintha én írtam volna a kérdést, bár én sokat adnék már egy-két napért is. :( De nem tudok mit tenni sajnos. Nem értik meg , hogy elég baj az is , hogy akit szeretek messze lakik és nem találkozhatunk naponta stb. mint a legtöbb pár, de még csak annyit sem hagynak , hogy nagy ritkán én is elmehessek. :/
Most konkrétan mi zavar? Hogy ott van a bugyidban a helye?
Rózsamézet kellene bele önteni a hüvelyedbe, patikában lehet kapni. Vagy hüvelykúpot is...jó a neve, aminek hívod a kérdésben :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a második választ:)
A folyas nem igazan termeszetes. Lehet, hogy van egy kis fertozesed, nogyogyasszal nezesd meg inkabb.
De a folyás természetes. Nekem is van, sok lánnyal beszéltem, nekik is van. Voltam vele nõgyógyásznál, õ is azt mondta, hogy ez a velejárója a nõi nemnek. Amúgy kérdezõ, nem fogja zavarni. Nem arra fog koncentrálni, elhiheted..:D
A kérdező hozzászólása: huuuu most nagyon megnyugtattatok:) ) és igen sok oldalon olvastam, hogy kis mennyiségben teljesen normális! ugyhogy köszönöm szépen a válaszokat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!