Találatok a következő kifejezésre: 16 éves a barátnőm 15, (13 db)

Miért? 15 éves lány vagyok. Még nem volt soha barátom, pedig a nővéremnek (16) és a barátnőmnek (15) már volt.

De csókolóztam már egyszer amikor még csak 14 voltam. Most pedig annyira vágyok egy fiúra akit szerethetek, akit megérinthetek, annyira vágyok a szeretetre. De nagyon rossz érzés, mert csak várok és várok. És mások szerint szép vagyok, de mégsem jön össze soha. Szeretnék csókolózni azzal a fiúval akit szeretek. Normális ez, hogy ennyire vágyok egy dologra? Nem vagyok ehhez túl fiatal?

Legjobb válasz: en is igy vagyok(15).Volt mar baratom, de nem csokoloztunk meg. Erted?? Hogy lehet ez..De neked mar jo mart te martudod milyen, en pedig irtora felek, hogy nem fogom jol csinalni..Egyaltalan ha vki megcsokol akk lehet-e rago csok közbe..

en is igy vagyok(15).Volt mar baratom, de nem csokoloztunk meg. Erted?? Hogy lehet ez..De neked mar jo mart te martudod milyen, en pedig irtora felek, hogy nem fogom jol csinalni..Egyaltalan ha vki megcsokol akk lehet-e rago csok közbe..
Nem en egyaltalan nem gondolom, hogy az lennel. Egy 32-33 eves nö mar sokkal jobban tudja ezeket.De mi lesz kesöbb, mert en sose a mara gondolok
Késõbb bármi megtörténhet, de én még mindíg azt mondom, hogy 17-18 évesen sem késõ fiúzni és az sem ciki vagy égõ ha esetleg akkor még szûz valaki. Sõt......
Énis igy vagyok. sztem nem vagy már fiatal.:)
A türelem barátot terem.Most komolyan ha az én lányom lennél nem is volna egy darabig még.Szerintem nagyon rá értek még. Ja tudom, hogy le leszek pontozva de nem érdekel nem vagyok öreg ahogy ti mondanátok és begyöpösödött 33 éves vagyok és lányom is van igaz még kicsi de ilyen idõs korba inkább a tanulással kéne foglalkozni nem a fiúkkal.Arra lesz elég idõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Egyébként a tanulmányi átlagom 4, 4.:D De az igaz, hogy még ráérek:) kösz a tanácsokat!
Sztem nem érsz rá azért annyira!ÚGY utálom amikor a szülök ilyet irnak hogy ráérsz még mert még tanulni kell!És ö szerinted nem volt gyerek ö nem csinált ilyeneket szerinted ök ilyenkor reggeltõl estig a könyveket bámulták!EGY NAGY SZART!nem kell nekik elhinni!

15 éves fiú vagyok és még szűz, a barátnőm is velem egy idős kb. (nyár elején leszek 16) és a barátnőm már nem szűz. Mit tegyek?

15éves vagyok nyáron leszek 16 és összejöttem egy lánnyal majdnem egy hónapja vagyunk együtt ? már nem sz?z de én az vagyok. Még nem pettingeltünk meg semmi de ha oda kerül a sor akkor, mit tegyek mármint a sexel kapcsolatban? De viszont már szívesen csinálnám.

Legjobb válasz: Engedd el magad. :D Viccen kívül, ha nagyon parázól (hidd el jobb lesz, mint egy beöntés) utánaolvashatnál neten vagy (ciki nem ciki) valamelyik szülõvel megbeszéled. A legjobb viszont, hogy valamelyik tapasztaltabb jóbarátodat kérdezed meg, akiben tényleg megbízol.(egy idõsebb testvér a legjobb erre, persze ha van)

Engedd el magad. :D Viccen kívül, ha nagyon parázól (hidd el jobb lesz, mint egy beöntés) utánaolvashatnál neten vagy (ciki nem ciki) valamelyik szülõvel megbeszéled. A legjobb viszont, hogy valamelyik tapasztaltabb jóbarátodat kérdezed meg, akiben tényleg megbízol.(egy idõsebb testvér a legjobb erre, persze ha van)
Hát egy hónap után tényleg nem kell sietni, ráértek! Bár a barátnõdnek ezt már hiába mondanám, picit gyors volt... Csak lazaság, ne izgulj, jön magától. A barátnõd meg csak várjon, míg te is ugy érzed!
ne aggódj, menni fog az magától. Ha valamiben bizonytalan leszel kérdezd a barátnõd, õ érzi, hogy mi jó neki.
A kérdező hozzászólása: nem az hogy parázok johh az is benne van kicsit csak nem tom olyan fura hogy õ már nem szûz én meg még az vagyok meg sokan írják hogy nem kell elsietni......
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
ezért lettvolna jó ha nõnek szülestz, õk mindent megkapnak.
a derekát fogd meg pl, elõször, de még ne tapizd le a fenekét. elõször érjen össze az ajkatok, és próbáld ugyanazt csinálni, mint õ. meg nézz videokat és próbáld elsajátítani. de ne túl nagy nyálas szájmozdulatokkal, és elõször ne feltétlenül csak nyelvvel, inkább a szájjal. remélem tudta segíteni.
Az a lényeg, hogy érezz rá a ritmusra, hogy mikor adsz és mikor kapsz, és ne gyömöszöld a nyelved vadul a másik fél szájába. Finoman masszírozd a nyelveddel az övét, vagy csak gyengéden zárd az ajkaid közé az ajkait, játszadozzhatsz is: mintha meg akarnád csókolni de mikor visszacsókolna kicsit visszahúzódsz(így húzod, de aztán add meg neki), vagy óvatosan harapdáld az ajkát. remélem tudtam segíteni...:)
Lassan közelíts az arca felé. Finoman bökd meg az orrát néhányszor az orroddal. Puszild meg párszor az ajkát, erre automatikusan kinyitja a száját. Fordítsd el egy picit a fejed az övéhez képest, majd fonjátok össze az ajkaitokat. Szívd egy picit a száját, de ne annyira hogy a bugyit behúzza a fenekén. Innentõl õ fog vezetni ha már sokat csinálta, de azt is elmondom hogy csak forgatni fogja a nyelveteket. Ha úgy érzed hogy végezne/végeznél, akkor hosszan csücsöríts, szívd erõsen, majd egy fél perc múlva csattints egy nagyot. Ezután menj le a nyakára - ha engedi - de ne szívd ki, mert az paraszt dolog. Csak az ajkaddal harapdáld a nyakát! Én ezt kockacukorral gyakoroltam anno. Tedd le sz asztalra, majd vedd fel róla az ajkaddal! Remélem segítettem! Üdv.
Túrj a hajába közben, cirógasd a füle mögötti nyakrészt olyan ritmusban, ahgy csókolod, néha húzd közelebb a fejét és diktáld te a tempót. Hamaar maga a csok reesz jol megy :) 15/L
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) ) végre normálisakat kaptam :D
Add át magad a csajnak õ majd irányít téged, és majd ráfogsz érezni a dolgokra egy idõ után.
szerintem elõször még ne menj rá a nyakára.max egy puszi.
azé nem volt még normáli válasz mert nem lehet elmagyarázni... az magától jön majd...
ne tõlem kérezd sose smároltam, csak abból vagyok okos amiket itt láttam xD
A kérdező hozzászólása: de valamit csak tudsz mondani pl hogy hol fogjam meg a lányt?
A kérdező hozzászólása: köszi :) )

16 éves vagyok, a barátnőm 15, és vallásos családból származik. Szívesen megtenné ahogy én is, de bűnnek tartja házasság előtt. Mit tegyek?

Amúgy lassan két éve vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Ha szívesen megtenné õ is, akkor miért tartja bûnnek! Egyébként ha annyira vallásos lenne, mégcsak eszébe sem jutna a dolog!!! Egyébként én ezt hülyeségnek tartom, hogy a házasság elõtt nem lehet szexelni! És mi van, ha összeházasodnak, és nem jó a szex! Mert elõfordulhat! Akkor elválnak? Az egyház azt sem "nézi jó szemmel"!És csak pusztán szerelembõl és szeretetbõl nem lehet egy házasságra alapozni! A szex is jó kell, hogy legyen!! Ez az én személyes véleményem, és nem áll szándékomban megbántani semilyen vallású embert!

Ha szívesen megtenné õ is, akkor miért tartja bûnnek! Egyébként ha annyira vallásos lenne, mégcsak eszébe sem jutna a dolog!!! Egyébként én ezt hülyeségnek tartom, hogy a házasság elõtt nem lehet szexelni! És mi van, ha összeházasodnak, és nem jó a szex! Mert elõfordulhat! Akkor elválnak? Az egyház azt sem "nézi jó szemmel"!És csak pusztán szerelembõl és szeretetbõl nem lehet egy házasságra alapozni! A szex is jó kell, hogy legyen!! Ez az én személyes véleményem, és nem áll szándékomban megbántani semilyen vallású embert!
A vallást nem lehet az érzések fölé helyezni, akármilyen vallásos is hidd el ha nahyon kívánni fogja megteszi...
Ne sürgesd!Hidd el, az a legrosszabb, amit tehetsz!Biztos, hogy csak a vallás áll a háttérben?Engem 2-szer akartak megerõszakolni 10 és 14évesen!Emiatt nem feküdtem le a barátommal!Õ 5évet várt rám, aztán már majdnem összeházasodtunk és kiderült, hogy mindvégig megcsalt, amibõl született agy tündéri kislány!Tehát nem is várt!:(( Szeretett, de nem eléggé!Ezek szerint! Döntsd el, ér-e annyit a lány, hogy nem fekszel le senkivel! Nekem késõbb jött a mostani párom, aki bebizonyította, hogy megbízhatom benne és fél év után odaadtam neki magamat!Higgy nekem!Ha vársz rá, bizonyítasz neki és lehet, hogy pont ezzel bátorítod majd a szexre! Türelem!
Örülök, h a barátnõd ennyire megtartóztatja magát, de hidd el ez sem fog örökké tartani.Egyébként nem is baj, h nem akarja még ilyen fiatalon.Szerintem, ha képes vagy várni rá még egy évet, akkor már hagyni fogja.Az emberi ösztönök erõsebbek a vallás szabta korlátoknál.De lehet fiatalnak érzi hozzá magát.Én is 17 éves voltam, mire a kíváncsiság gyõzött a félelmeim fölött. Illetve nem lennék meglepve, ha a nemkívánt babától is tartana.(Vallásos fiataloknál ez a félelem sokkal erõsebb, mint a nem vallásosoknál, és talán ez sem baj.) Ha viszont nem érzel magadban annyit, h képes lennél rá várni, esetleg nem is szereted már, akkor meg pattanj meg.
Több esélyes a dolog. 1: idõvel elfogadja barátnõd, hogy ha annyian csinálják a házasság elõtt, mégsem lehet akkora bûn. 2: együtt jársz vele egy ideig, szex nélkül, és ha már nem bírod az önmegtartóztatást, keresel kevésbé vallásos társat magadnak. 3: Amint lehet összeházasodtok. Akkor utána nyugodtan lehet már szexelni, mert az már nem házasság elõtti szex lesz!
Ezzel csak óvatosan. Az én barátnõm is nagyon vallásos volt és házasság elõtt no szex. Aztán a 19 éves pasija mégis megtette vel mikor 15 volt. Iszonyat bûntudata lett a csajnak, szégyelte magát meg minden, szóval ne erõltesd. Aztán szakítottak is. A késõbbi nagy szerelmérõl pedig a gyülekezete dumálta le, mert "rossz útra térítette volna". Szakítottak. Végül nemrég összejött egy olasz pasival a fõsulin Olaszországban, aki szintén vallásos, valami kereszténytalálkozón találkoztak, és vele már többször lefeküdt és nem bánja, felszabadultan beszél róla. A tanulság, hogy ne erõltesd, légy megértõ, végezz önkielégítést, és ha arra kapható, akkor pettingeljetek, ha szexelni akar, azt megérzed, vagy õ közli veled, de ne erõltesd. Ha pedig úgy gondolod, hogy mindezt nem tudod megtenni érte, akkor állj tovább. Sok szerencsét!
Hm...az én barátom is vallásos volt.De neki is egy idõ múlva eljött az a nap, amikor már a petting nem volt olyan szórakoztató, és másra vágyott.Pedig õ 1 két lábon járó Biblia volt, mindent a vallásért.Mára mi történt vele??Csak annyi hogy megtettük, már nem is jár el a HIT parkba, szinte már semmi sem fûzi a valláshoz, vagy lehet hogy csak nem mutatja.Szerinte is bûn volt házaság elött megtenni.Mi megoldottuk:megkérte a kezem, és csak aztán történt meg.... :) Várj türelmesen egyszer majd úgyis Õ fogja kérni, hogy történjen meg.Velem is így volt :) Üdv, kellemes ünnepeket!

Van egy 15 éves barátnőm, én 19 vagyok és össze szeretnénk házasodni lehetséges ez? Vagy pl 16 évesen hogy házasodhatnánk össze? Mert minden esetre ugy szeretnénk hogy a szülők ne szoljanak bele mert nagyonn rosszul bánnak vele otthon.

És szeretném ha hozzámköltözne és persze ezt ő is ezt szeretné, tehát pontosan mit is tehetnénk? Kihez kell fordulnunk? Mert minden esetre ugy szeretnénk hogy a szülők ne szoljanak bele mert nagyonn rosszul bánnak vele otthon és szeretném ha hozzámköltözne és persze ezt ő is ezt szeretné, tehát pontosan mit is tehetnénk? Kihez kell fordulnunk? Aki tud kérem segitsen nagyon fontos lenne, előre is köszönöm.És ez az egész ugy lenne jó hogy a szülei ne tudjanak róla mert abbol csak baj lenne.. és biztos nem engednék, tehát ez elég zürös kapcsolat...

Legjobb válasz: Úgy, hogy a történet egy 19 éves fiúról és egy 15 éves lányról szól. Na most a 19 éves fiú egész biztosan nem 1998-ban született, ellentétben a 15 éves lánnyal...

Úgy, hogy a történet egy 19 éves fiúról és egy 15 éves lányról szól. Na most a 19 éves fiú egész biztosan nem 1998-ban született, ellentétben a 15 éves lánnyal...
16 éves kor alatt sehogy nem lehetséges. 16 és 18 között a gyámhatóság engedélye kell. http://www.csaladesjog.hu/hazassagkotes
Most miért nem lehet kiírni, hogy te vagy a lány? Úgyis látszik a nevedbõl, amit nagy ésszel kiírtál a kérdés fölé...
Hat szuloi beleegyezés pont nem kell hozza, csak gyamhivatali. A legkorábbi idõpont, amikor házasságkötésre kerülhet sor, a betoltott 16. év, tehat meg egy evet várni kell. Akkor is egyszerûbb lenne neki a szuloi ház elhagyását kervenyezni, azt hamarabb megadják, mint a hazassagi engedélyt.
Mégis mit takar az a nagyon rosszul bánnak vele otthon? És miért lenne arra megoldás ha feleségül megy egy hülyegyerekhez aki 2 év múlva úgyis elhagyja???
ahogy irták, 16 év után gyámhatósági engedélyt kell szerezni! Ha tényleg nagyon rosszul bánnak vele otthon, akkor próbáljátok meg, de ne feledd, hogy neked lesz a legnagyobb felelõsséged! Ha már elvetted, tarts ki mellette és próbáld boldoggá tenni, ne csak egy féléves fellángolás legyen, mert a házasság nem ezt jelenti!! Sok boldogságot kivánok nektek!
Kedves 15 éves kislány kérdezö! Vedd szépen elö a babáidat és játsz azokkal, ne itt hü..sd a népet.
Pont ahogy az elsõ írta. A lány gyerek, bár te jogilag nem, de egyébként még bõven... Gondolom az elsõ nagy szerelem... Nem a házassággal tartod meg.
A nevébõl hogyan következik, hogy lány...?
Sehogy. Ha nincs szülõi beleegyezés a KISLANY reszerol, akkor fejre is allhattok, nem lesz dinom-danom. Varjatok meg, amig "felno" (18 lesz) es akkor térjetek a vissza. Marha addig együtt lesztek a nagy fellangolasban. ;)
miben is nyilvánul meg hogy olyan nagyon rosszul bánnak vele(d)?
Szülõi beleegyezés kell, úgy tudom. Régen 17 volt az életkor határa, most nem tudom. Az más kérdés, hogy ez semmire sem megoldás... de mindenki ott és úgy szúrja el az életét, ahol és ahogy akarja.
na idefigyeljetek okosok nem a lány kérdezte csak mivel nem tehettem felhasználónévnem simán hogy , , Anonim, , ezért tettem hogy , , Anonim1998, , és ez az õ születési dátuma és nem kell itt rögtön pattogni én kérdeztem valamit ezért nem kötekedni kell hanem aki tud adjon normális választ és annyi, és ha szeretnétek tudni a lánynak nagyonn rossz sorsa van otthon, még joformán ki sem engedik már a házból, és mindenbe csak belekötnek és pl most pá napja ugy megverték hogy 4 ora hosszáig nem tudott beszélni sokkot kapott. Ugyhogy jol gondolkozzatok el és azután osszátok itt az eszet. És egyébként köszönet a normális válaszokért!
A kérdező hozzászólása: na idefigyeljetek okosok nem a lány kérdezte csak mivel nem tehettem felhasználónévnem simán hogy , , Anonim, , ezért tettem hogy , , Anonim1998, , és ez az õ születési dátuma és nem kell itt rögtön pattogni én kérdeztem valamit ezért nem kötekedni kell hanem aki tud adjon normális választ és annyi, és ha szeretnétek tudni a lánynak nagyonn rossz sorsa van otthon, még joformán ki sem engedik már a házból, és mindenbe csak belekötnek és pl most pá napja ugy megverték hogy 4 ora hosszáig nem tudott beszélni sokkot kapott. Ugyhogy jol gondolkozzatok el és azután osszátok itt az eszet. És egyébként köszönet a normális válaszokért! És azért van két fiokom nyitva mert az elõzõn nem tudtam akkor feltenni kérdést és gyorsan kellett lépjek...
Jézusom, és most csinált egy új nicket a kiscsaj, amivel válaszolt a saját kérdésére... úr isten. De addig nem jutott el, hogy a 95-ösök most 18, és nem 19 évesek :D:D
" na idefigyelj te nagyokos, itt komoly dologrol van szó tudod nem nevetnivalo egyáltalán, csak egyeseknek mint neked egyéb dolguk sincs csak egész nap a gép elõtt logni és osztani sz eszet...." Köszi a privit kérdezõ, le is tiltottalak! Ha mondanivalód van közöld itt, ne privátban szidjál, köszi.
azért egy 15 évesnek is lehetnek nagyon komoly problémái, az nem megoldás hogy játssz a babáiddal :( viszont a fiúnak azt tudom csak mondani hogy nagy felelõsség lesz rajta, vegye nagyon komolyan a kapcsolatot!
epic fail
max 15 évesen.nagyon korai.
Igen, korai. Az elõzõ generáció még 16 évesen is babázott és tologatta az autókat. Nem pedig kefélt. Szánalmas.
Igen.
21:56-nek: nem feltétlen van így! Lehet, hogy valaki 15 évesen lefekszik valakivel, mert szereti, majd miután szakítanak, évekig nem szeretkezik senkivel. Nem lehet elõítéletekkel élni! 22:55-nek: ezzel sem értek teljesen egyet, hisz sok anyuka van, aki már 18 éveszen szült.. Akkor is. Nagyon sok nõt ismerek, aki 40-es, 50-es éveiben jár, és a gyermekét 17-8 évesen hozta a világra. Így elég nehezen tudom elképzelni, hogy 16 évesen babáztak. Fõleg, hogy akkor még otthon is sokat kellett segíteniük, fõzni- takarítani, nem úgy, mint manapság...
Elõzõ vagyok, a második 22:25-nek és nem 55-nek szólt..
korai volt 15 évesen mindenki szidja a romákat, hogy korán kezdenek nemi életet, de a magyarok ugyanolyan korán kezdik kettõs mérce
elég nagy hülyeség hogy így lesznek a ribik azért mert korán elvesztette a szüzességét attól még nem kell ribancnak lennie.én 13 voltam.. és még se vagyok ribanc. 17 éves koromra.. még 2-vel feküdtem le.. az ribanc 2 naponta mással. így nem valószínû hogy õ is az lesz.. maximum egy sexmániás állat.. de az nem ugyan az. és nem korai.. ez fejben és szívben dõl el.. ha szereted akivel lefeküdtél akkor nem követtél el hibát..és fejben is kész voltál rá.. akkor nem tarthat vissza semmi. ez mindenkinél változó vki már 12 évesen vki meg 22 évesen ez tõled függ. és nem másoktól ne tõlünk kérj véleményt.. csak néz magadba.. ha megbántad.. akkor nem tudsz vele mit csinálni.. ha nem bántad meg akkor meg nincs probléma. remélem segítettem. 17/L
utolsó, én ezzel a 13-al nem dicsekednék.. :D
Aki szerint korai volt az nem olvasta Shakespeare-tõl a Romeo és Júliát :) Ott egy 13 éves lányt akarnak a szülei férjhez adni Paris-hoz, s neki veszi el szüzességét Rómeó. (ok bevallom én 15 éves vagyok de még nem csókolóztam :P) 15/f
"Igen, korai. Az elõzõ generáció még 16 évesen is babázott és tologatta az autókat. Nem pedig kefélt. Szánalmas." Milyen elõzõ generáció? :D Tisztázom, hogy régebben a lányokat 16 évesen férjhez adták, tehát akkor már nagyon nem babáztak. Aztán nagymamám korában kb. gumi hiányában ha valaki elakarta veszteni a szüzességét, számolnia kellett a terhességgel, tehát okos dolog volt a házasság, de mondjuk akkor tényleg 18 éves korra tolódott el. Persze nagymamám mindig meséli, hogy mennyit sírt hogy nem tanulhatott, hanem dolgoznia kellett. Nem hiszem hogy babázott. Ilyen mostani 40 évesek korosztályánál nem volt akkora csoda ha valaki 16 évesen már nem volt szûz. Most se az. Tehát pár száz éve, mikor 16 évesen már szültek, és babájuk lett, akkor babáztak esetleg. :)
A híradóban volt, hogy elsõsök seprû nyelet dugtak fel egy kiscsajnak.
szerintem nem korai manapság már 12 éves korban is el szokták veszíteni én például hallottam olyanról is hogy az óvodában két lányt és egy fiút (4 évesek voltak) orál szexen kaptak
"bmeg ne legyetek már ilyenek.. 15évesen vesztettem el. és? nem vagyok ribanc.." De az vagy kár tagadni. Olyan tág vagy, hogy harangozni lehet benned.
Rég várok valakire aki csak annyit mond HE
Miért fontos, hogy mi mit gondolunk? Ezek szerint te az gondolod, hogy korai volt és zavar. Ugyi?
szerintem még korai 15 évesen szexelni.
sztem kicsit... bár nekem van barátnõm aki 13 évesen vesztette el és azért mert teljesen szerelmes volt. de sztem azért ez kicsit akkor is korai. L/16
..... rég nem vagyok más én csak a szived tükre...... vagy valami ilyesmi xD
a pasik mindig ilyenek. sérti az önbecslésüket, ha volt elõttük valaki a csajban.
Ribanc.
bmeg ne legyetek már ilyenek.. 15évesen vesztettem el. és? nem vagyok ribanc..
ja, sztem korai.. igy lesznek a ribik :DD
nem volt korai, énis most fogok lefeküdni a barátnõmmel(én 15 f, õ 15 l)
Ha így folytatod, dobni fog, hova siettek, ha õ is akarja akkor, úgyis egyértelmûen jelezni fogja, ne legyél ennyire kanos :) 17/F
Nincs baj Veled, de Õ még nem érzi azt, hogy készen áll rá:) És ezzel semmi probléma...Ha szereted Õt, vársz, és nem nyaggatod. Amúgy okos lány lehet, ha nem ugrik bele egybõl, hiába akarod te :)
Légy türelmes...a legnagyobb ajándék, amit adhat neked...és úgy a jó, ha annak adja, aki igazán érdemes rá, szereti és megbecsüli! Ne türelmetlenkedj...elfog jönni az az idõ, amikor készen fog lenni rá...!
Persze, gyerekek, de 11 hónap elég sok idõ... Mondjuk az írásod alapján te nem az érett 16 évesek táborát erõsíted, szóval várjatok csak.:D
Szia! Én 15 voltam mikor elõször lefeküdtem a barátommal, bár mi akkor már majdnem 2 éve voltunk együtt. Elég rég ahhoz, h tudjuk sokáig együtt leszünk még :) és nem kérdezgette, h na mikor csináljuk.. Egyszer rákérdezett, én mondtam neki h még nem szeretném, utána nem kérdezte többet, rámbízta.(Pedig nem az a papucs típus) Elég hosszú ideig várt rám, tisztelem érte a mai napig. Pedig õ is biztos nagyon akart engem, de tiszteletben tartotta a döntésem. Lassan 5 éve vagyok vele:)
Gyerekek vagytok mindketten. Hová siettek???
Az, h te vagy a fiú rögtön lejött abból a részbõl, hogy "Én 16 éves srác vagyok". :P A lányok a szüzességükön többet problémáznak, mint a NASA egy fellövésen. Szerintem a barátnõd (ehh... 15 évesen inkább csak barátkislány... :P) azon parázik éppen, hogy "legalább 16 akarok lenni" vagy hasonlón. Azt hiszi, hogy ezt nézi valaki. Az a helyzet, hogy a lányokat akkor lehet ágyba vinni a legkönnyebben, ha felizgulnak. Ilyenkor van esélyed, hogy a saját szabályaikat áthágják. Nem tudom a te esetedben hogy lehetne ezt megoldani, de egy tipp: vegyél fel egy gumit és mond azt, hogy pettingelni szeretnél, úgy, hogy a fütyiddel simogatod. A gumi nyilván az elõváladék ellen kell. Aztán óvatosan haladj a lyuk felé, azt is simogathatod, esetleg picit be is teheted... Lehet, hogy tiltakozni fog, de lehet, h nem. ESETLEG így sikerülhet, ha addigra már nagyon fel van izgulva. Ha viszont erõszakoskodsz, akkor mindent elrontasz, szal ésszel. Nem megerõszakolni akarod, ugye? És sok sikert, mert hatalmas önuralom kell, h ne tedd be...
A kérdező hozzászólása: Utoirat: az egy s más mindig amikor kettesben tudunk lenni
Hát annyira nem gyerekek már, a mai világban örüljünk hogy a kérdés feltevõje nem 12-13 év között mozog. 11 hónap tényleg elég sok idõ, beszélj vele, mondd meg neki, hogy szereted és szeretnéd kényeztetni :P
zavarja, nekem multkor mondta.
Miért? Az nem számít hasznos segítségnek, hogy más meg azzal küzd, hogy a 22cm-es fegyverétõl minden csaj megijed? Ha ez megnyugtat, akkor nekem is ekkora, nekem is volt kb ennyi idõsen miatta kisebbségi komplexusom. És Te emellett még abban a kiváltságos helyzetben is vagy, hogy még lazán nõhet. Ez már elég normális válasz? 20F
A kérdező hozzászólása: 16:01 köszi a válaszod... ugy látom Te vagy az egyetlen normális itt
15cm :D tuti nem zavarja, jót nevet rajta a bnõivel ;) 19/l
Annyira nem gáz... Mondjuk nekem 16-17 körül van...de nagy a feje :)
pics*ba már, elõzõ válaszolók, neketek sosem voltak ilyen dilemmáitok tinikorotokban?? ha meg nem bírtok normálisan válaszolni akkor mért kell írogatni.. szerencsétlen srácnak mért kell még jobban letörni az önbizalmát.. egyébként kedves kérdezõ, 20/L vagyok, egy ugyanilyen korú barátnõmmel pont errõl beszélgettünk a minap, hogy nem értjük, mért hiszik a pasik hogy ennyit szémít a méret. ha hiszed ha nem pont a 15 centit hoztuk fel példának, hogy az átlagosnak számít, és az már teljesen jó. amúgy vannak pózok amiknél mélyebbre tudsz hatolni, ha mégis kicsinek érzed akkor "trükközz" ilyenekkel.
Ha állva 15 cm, próbáld meg fekve.
Vonalzóval méregetitek vagy mi f*sz?
Zavarja ám, huhú, de még mennyire. Mindig amikor érzi, hogy már megint keményedik, rögtön arra gondol: "a francbamár, megint ezzel a bébip*csûvel kell b*sznom, hol van már egy igazi 25 centis nigger rapper?!"
Gondolom akor a bnõd se lehet idõsebb... szóval tutti elég neki a 15cm-es... De egy igazi nõnek már lehet hogy nagyobb kell majd.
Ez jó volt...:D
a barátomnak is 15 és szerintem nem kicsi:) 16/L
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Mint mindenki más. " :D szerintem átlag az a 15 cm
Teljesen jó. Ahj, fiúk, nem unjátok még ezeket a kérdéseket?:S
Azt sem tudom, hogy így tudsz aludni.:D Micsoda kérdés..., nem, nem ettõl függ, hogy szeret-e egy lány. Igen, ezzel is el tudod venni a szüzességét. Csak jól kell használnod.:P Sok sikert, és bízz magadban!
Az a baj, hogy itt az emberek próbálnak téged biztatni, de én õszinte leszek veled. Ezzel nem tudod elvenni a barátnõd szüzességét... Ha nem akarod, hogy szenvedjen, akkor fel kell bérelned valakit, hogy megtegye helyetted. Sok problémád lesz még emiatt az életben, de ha erõs vagy és kitartó, talán még élhetsz teljes életet. Remélem elég hamar írtam. Nagyon erõs, okos fiú vagy, menni fog!!!!4!!4!
Ami nem a tied azt nem szabad elvenni!!!! nem tudtad??? fõleg nem avvvvval XD
nem még nem elõbb elkell utaznod az északisarkra ott keresned kell 1 páviánt és azt s*ggbe kell raknod :D
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de a szüzesség elvételére csak a 16 cm alkalmas. Vannak nõk, akik még mindig szüzek, mert nem találtak pont 16 cm-s férfit :/
nem lesz-e*
Igen, egy lány szüzességét a farkaddal tudod elvenni...
szerintem nem jó. biztos 15 centi? mérd meg mérõszalaggal. aztán az átmérõjét és a kerületét is kéne tudni... ha pi-t osztod a területével megkapod a szögsebességet. innen kiszámolhatod a szöggyorsulást a kezed körkörös mozdulattal végzett önkielégítés közben. ha ez nagyobb, mint 150 ezer km/sec, akkor a szökési sebesség sem lesz túl nagy és képes leszel visszautazni az idõben. próbáld ki... hasznos.
amilyen gyorsan tudtam olyan gyorsan írtam! igen, ez a 15 sok mindenre jó. huhh remélem még idõben írtam:S
Ezzel*
XDXDXDXD
Ember, ne fossál már, a legtöbb férfinak 14-17 centi között van a mérete. Teljesen normális méret, akinek meg extra méret kell, annak javasolj egy lovardát.

Én egy 16 éves srác vok. és kb 15 cm a pénisz méretem. A barátnöm szüz volt és az aktus közbe nem tudot felálni a péniszem! Mit tegyek? Mi lehet az oka!?

Legjobb válasz: Nekünk is ugyanez volt! Csak barátom elõtte kb semmit sem evett egész nap, meg fáradt is volt, mert reggel 8 óta együtt voltunk és az aktust 12.45 körül kezdtük (éjjel). Nem lehet hogy neked is ehhez hasonló miatt volt? Ittál elõtte- alkoholra értem ? Vagy izgultál, mert a lánynak mégiscsak az elsõ volt, ez felelõsség. mellesleg a méreted nem számít.az hogy mekkora, nem fogja befolyásolni azt hogy feláll e, vagy sem. max akkora ha olyan nagy hogy nem megy elég vér bele xD

Nekünk is ugyanez volt! Csak barátom elõtte kb semmit sem evett egész nap, meg fáradt is volt, mert reggel 8 óta együtt voltunk és az aktust 12.45 körül kezdtük (éjjel). Nem lehet hogy neked is ehhez hasonló miatt volt? Ittál elõtte- alkoholra értem ? Vagy izgultál, mert a lánynak mégiscsak az elsõ volt, ez felelõsség. mellesleg a méreted nem számít.az hogy mekkora, nem fogja befolyásolni azt hogy feláll e, vagy sem. max akkora ha olyan nagy hogy nem megy elég vér bele xD
Szerintem volt benned egy félsz hogy mi lesz ha megsérted, vagy fájdalmat okozol neki.Nem hinném hogy veled vagy a barátnõddel lenne baj!Ez nem a világ vége!Bárki járhat így!A köv sokkal jobb lesz!
Ilyen elõfordul izgalmi lelki oka van .És sokszor a nõ túlságos tartózkodása is.Kettõn áll a vásár!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!