Találatok a következő kifejezésre: 16 éves a (2689 db)

Szia én igen:) 15F
A kérdező hozzászólása: "megfog" : külsõre /belsõre v mind2?
Igen, de 14 az alsó korhatár. + Annak a 14 évesnek nagyon meg kell fognia ahhoz, hogy járjak vele :D (16F)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) egyébként 14/L. nem fiú vagyok :D
Ez attól függ, hogy mennyire vagyunk egy szinten mentálisan.Vannak nagyon éretlen és ostoba 16 évesek és meglepõen felnõttesen gondolkodó 14 évesek is.Itt nem a korkülönbség a mérvadó, hanem az, hogy mennyire passzolnak össze.
Már nagyon fáradt vagyok ehhez, de ha jól értem akkor 1-2 évvel fiatalabb lánynál akarsz kezdeményezni? Mert az belefér. Legalábbis nálam az alsó felsõ határ +-3 év
Az normális korkülönbség, ez a kérdés inkább úgy lenne érdekes hogy 20 év körüli férfiakat érdeklik-e a 14 éves lányok.
Igen
Attól függ mennyire megnyerõ számomra de.
Elõször külsõre, aztán belsõre is persze. De ismerkedésnél szerintem a külsõ fontosabb :D

Az annyira szörnyű ha egy 13 éves csajnak 16 éves a pasija?

A PASI NEM AKARJA MEGDUGNI,SZERETIK EGYMÁST!

Legjobb válasz: 16 éves vagyok lány. Nem szörnyû.! Ez mindenkinek a saját dolga. De nem hiszem, hogy olyan, komoly kapcsolat lehet. Monjuk én 14 majdnem 15 voltam mikor az elsõ komoly kapcsolatom volt.:D

16 éves vagyok lány. Nem szörnyû.! Ez mindenkinek a saját dolga. De nem hiszem, hogy olyan, komoly kapcsolat lehet. Monjuk én 14 majdnem 15 voltam mikor az elsõ komoly kapcsolatom volt.:D
Az egyik lány barátnõje vagy aki feltett itt valami kérdést, nem?:D A barátjával kapcsolatban:D De amúgy nem gáz, szeirntem. Én is voltam így, amúgy. 13 voltam és a barátom 16. És õ sem megdugni akart elsõsorban:) 16/L Honey
Túl fiatal vagy még ehhez, már meg ne haragudj! Még ráérsz nem maradsz le semmirõl, sõt ilyen fiatalon sok mindent elszúrhatsz amit késõbb megbánsz majd. L20
Na már megint ez. Ha nem akarja megdugni, akkor nem az. A leghelyesebb döntés az, ha a szexszel várnak addig, amíg a lány betölti a 14-et, amikortól is már legális, és nem minõsül kiskorú megrontásának.
igen
Késõbb már hidd el, nem lesz gond a korkülönbség, de most még sajnos szerintem is sok, igen...de am meg ti érzitek, h jó-e ez így nektek! Ha jó, akkor semmi gond!
Hát, nekem komoly kacsolat lett belõle. 2 éves, ha ez komolynak mondható ebben a korban... Honey
Nem! Ha tényleg szeretitek egymást és nem csak azért van veled, hogy megdugjon, akkor szerintem nem. Én is 13 vagyok (lassan 14) és volt már 15-16 éves pasim. De azért vigyázz vele, mert az ilyen korban lévõ fiúk hátöhm.. szóval eléggé vágynak már arra a bizonyos forró éjszakára. Csak óvatosan, Hajrá ;)
pont ennyi idõsek voltunk mikor mi összejöttünk barátommal. én 13 õ 16. azóta eltelt 3 év és még mindig együtt vagyunk. most én vagyok 16 õ 19 lesz augusztusban. egyáltalán nem gáz.
Köszi mindenkinek a kommenteket :D Lehet, hogy megun, de még együtt vagyunk! Igaz így most belõlle nem nézném ki, hogy olyan lenne mint a többi, de máások kívülrõl biztos másképp látják! Ám szerintem nem gáz ha 13 évesen 16 évessel jár egy csaj :D
"Hát igen, a "Magyar helyesírás szabályai" c. könyvet nem ártana néha lapozgatni. Pláne, hogy itt a nyár, idõtök, mint a tenger, de inkább itt kérdezgettek. :) " MIÉRT nem azért van ez az oldal?! Sztem nem gáz, bár ez sok mindentõl függ...Ha nektek jó akkor nem kell foglalkozni senki mással...Fõleg nem idegenekkel ...:)
Én azt mondtam, hogy inkább tanulnának meg helyesen írni, minthogy itt kérdezgetnek mindenféle ostobaságot.
Én úgytudom, hogy azért van e az oldal, hogy tanácsokat kérjünk, illetve válaszokat adjunk! A korosztály nem mind1 :O? Nem értem miért kell lenézni a 13-14 éveseket!
Senkit nem nézünk le, egyszerûen fárasztó, hogy ugyanaz a csaj, aki a barátnõivel unatkozik nyári szünetben, felteszi ugyanazt a kérdést háromszor.
Senki nem nézi le õket, csak éppenséggel azt hiszitek, hogy annyira okosak vagytok, 17 éves vagyok, és 14 évesen nekem is az volt a mániám, hogy én mennyire érett vagyok, és ilyesmik. Hát röhögnöm kell a 14 éves énemen... Mondjuk én legalább értelmes dolgokat csináltam, nyelvvizsgáztam, tanultam, nem pedig hülye kérdéseket tettem fel...
Lehet, mert te stréber voltál! És csúnya biztos! De viszont mi szépek vagyunk, és megtehetjök, hogy pasizzunk és bármi szal nem kéne h pofázzatok!!
Kicsikém, az nem stréberség, hogy valaki okos, és megalapozza a jövõjét ;) Mellesleg nem voltam csúnya, volt barátom, és jelenleg is van, másfél éve. Ja, valamiben mégiscsak elõnyösebb tulajdonságokkal rendelkezem: értelmes vagyok... ;)
Júj, ez mi duma, ez a "mert mi megtehetjük"... Tipikus. Már csak az hiányzik ide, hogy "rajbabák wagyunk wazze". Napiszaron elmegy ez a szint. Szálljatok már le a magas lóról! Az meg, hogy valaki szép, eléggé relatív dolog... Mindenkinek más a szép, tyû de unalmas lenne a világ, ha mindenkinek ugyanaz tetszene! Azért meg nem kell oltani a másikat, mert õ tanult. Belõle legalább lesz valami. De ti, plázacicák könnyen vagytok, semmit nem kell csinálnotok, majd találtok valami dúsgazdag [email protected], aztán -140-es IQ-val festegethetitek mellettük a mûkörmötöket, és közben dõl nektek a lé! Na meg honnan tudod megmondani látatlanban a másikról, hogy ronda volt? Nevetséges.
13 éves csajnak ne legyen pasija barbizzon
Tehát róLad van szó, nem pedig róLLad. De ebbe ne menjünk bele. Mindez addig szép és jó, amíg mondjuk a srác nem jön rá arra, hogy esetleg õ továbbléphetne, találhatna olyan lányt, akinek mondjuk nem 9-10-re kell hazaérnie, akivel nem a 7.-es tananyagról kell beszélgetnie, és esetleg nem verik meg a lány szülei, ha mégis megtörténik. De amíg mindkét félnek elég a szex nélküli kapcsolat, addig oké, de a srác már abban a korban van, amikor érdekli õt az, hogy milyen lehet, nemsokára pedig abba a korba ér, amikor ki is akarja próbálni.
Hát igen, a "Magyar helyesírás szabályai" c. könyvet nem ártana néha lapozgatni. Pláne, hogy itt a nyár, idõtök, mint a tenger, de inkább itt kérdezgettek. :)
A kérdező hozzászólása: gondoltam, hogy te leszel az elsõ...
A kérdező hozzászólása: nem rólam van szó, hanem a másik témáról igen, jól mondjátok. :) hányszor mondjam még hogy nem akarnak szexelni? :@
Én is 16 vagyok, lett volna alkalmam járni 13 éves lánnyal, de volt annyi eszem, hogy nem lépek semmit, pedig nem sok lánnyal volt dolgom az életben.
(én meg akkor hiszem el h nem rólad van szó ha én leszek a loch nessi szörny)am szerintem is várjatok amig a lány betölti a 14et
Nem akarunk szexelni! szerintem se gáz! És köszönöm a véleményeket !
Nem csak a szex a lényeg, hanem a szellemi kihívás! A 16 éves fiú szemszögébõl gáz ez a történet. Akár hányszor felteszitek ezt a kérdést egyre szánalmasabb lesz a történet. Baj, ha egy 13 éves kisfiú 16 éves lánnyal jár, vagy egy 11 éves kislány egy 14 éves fiúval? Miért nem kérdezed meg a szüleidet, ha te sem tartod ezt aggályosnak?
Megint a züleim ! És akk te vagy az a szörny mert nem rólla van szó, hanem róllam!
A kérdező hozzászólása: (én meg akkor hiszem el h nem rólad van szó ha én leszek a loch nessi szörny)am szerintem is várjatok amig a lány betölti a 14et Aki ezt írta annak gratulálok! Te vagy a szörny. :) Nem rólam van szó, hanem a barátnõmrõl. :)
Hát, igen :) Róllam :) Szal elõbb gondolkodj mielõtt írsz légyszives ! :)
A kérdező hozzászólása: amúgy meg mit számít hogy 14 vagy 13? elismétlem mégegyszer, hogy nem akarja felcsinálni. akkor meg mit számít? a pasi is mindig öregebb lesz 1 évvel. :)
Amúgy szerintem felesleges ezen a témán lovagolni. A barátnõd szerint gáz? Nem. A barátja szerint gáz? Gondolom nem. Akkor meg mit érdekel titeket, hogy ki mit gondol? Nekem soha nem fodult meg a fejemben hogy ez most baj lenne. Honey :)
DE JÓ, HOGY NEM VAGYOK 13 ÉVES (és 16 SEM)!

Ha 16 evesen a fityma nem jon fel a makkomrol akkor mar csak az orvosok segithetnek vagy van valamien hosszutavu gyogyitas?

Legjobb válasz: Egyik barátomnak 18 évesen írt fel a doki kenõcsöt és mondta, hogy húzogassa – 19 évesen már semmi baja nem volt. (Na, nem tartott a dolog egy évig azért...) Szóval *nem*, 16 évesen még nem vagy elkésve, és *nem*, nem kell elsõ bemondásra elfogadni hogy metélni kéne.

Egyik barátomnak 18 évesen írt fel a doki kenõcsöt és mondta, hogy húzogassa – 19 évesen már semmi baja nem volt. (Na, nem tartott a dolog egy évig azért...) Szóval *nem*, 16 évesen még nem vagy elkésve, és *nem*, nem kell elsõ bemondásra elfogadni hogy metélni kéne.
Sajnos csak orvos tud ezen segiteni.Jó esetben megúszod egy részleges metéléssel.Ne halogasd, még a szünetben meg legyen.A korod miatt még altatásban lesz .A szüleidet viszont be kell vonni, nélkülük nincs semmilyen bavatkozás .
A kérdező hozzászólása: de amugy nincs vizelesi problemam sem, nem faj semmi csak nem tudom visszahuzni meg akkor sem ha lankadva van csak kb. félig...
Valóban házigyógymód ha otthon fürdéskor elkezded húzkodni a fitymád és pár hét alatt már érezni lehet hogy könnyebben és kevesebb fájdalommal, feszüléssel tudod hátrébb húzni a fitymát, és van még a fitymaplasztika ezzel a módszerrel a fitymán lazítanak, nem vágják azt le mint a metélésnél.Jobb tudnod sok orvos egybõl metélni akar(mert azt a tb támogatja), ekkor megmondhatod te nem szeretnéd
A kérdező hozzászólása: es milyen antibakterialis szappan, hogyan kell hasznalni?
A kérdező hozzászólása: hany eves vagy?
Én megoldottam, hogy minden nap fájdalmakkal kûzdve húzogattam, naponta többször mostam antibakteriális szappannal, kentem körömvirág krémmel. Így kb 1 hónap, talán picit több és rendbe jött. Viszont nagyon fájdalmas és fárasztó volt... Persze orvoshoz jobb lenne fordulnod, mert lehet csak a szerencsén múlott, hogy rendbe jöttem, illetve nem lett valami komolyabb bajom belõle.
Levágják a makkodról a bõrt (fitymát).
A kérdező hozzászólása: mi az a metélés??
A kérdező hozzászólása: koszonom az utolsonak...

Szerintetek ciki ha 16 évesen a szüleim nem engednek szórakozóhelyekre?

Néha elengednek de csak éjjel 1 óráig. Míg a barátaim 3-4- ig is ott vannak. Tudom, hogy evvel csak jót akarnak de nem tudom megértetni velük, hogy néha én is szeretnék tovább bulizni. 16/L

Legjobb válasz: Egy óráig bõven elég 16 évesen.

Egy óráig bõven elég 16 évesen.
Engem 10ig se engednek nemhogy hajnali 1ig :D De minek ilyen éjjeli partikat csinálni? Bulizol egyet este, aztán ha van pasid akkor hazamész és elvagytok otthon... Legalábbis nálunk így megy. Minek hajnalban kimaradni? Ha szingli vagy akkoris...1x-2x oké, de te gondolom heti rendszerességgel jársz... A szüleid pont attól féltenek akivé válni akarsz/fogsz ha engednek.
érdekes egy kérdés... szerintem biztonságosabb lenne, ha a többiekkel együtt mennél haza, és inkább reggel 5kor a munkába igyekvõ emberekkel együtt, mint 1kor az éjszakain de a szüleid nem így nézik, örülj neki, hogy eddig elengednek esetleg próbáld megbeszélni azt, hogy tovább maradsz, de akkor hagyj pénzt taxira, vagy menjen értetek egy szülõ és a legegyszerûbb ha valakinél alszol és akkor felezitek a taxit, vagy a szülõk felezik az alkalmakat
Nekem 18 éves koromig sötétedésre kellett otthon lennem. Tini diszkóba jártam 22.00-ig néha, akkor legkésôbb este 11 otthon kellett lennem, de csak néha bulizhattam. Akkor cikinek éreztem. Ma már tudom, hogy én sem fogom elengedni a lányom korán.
16 évesen nekem este 8-ra otthon kellett lennem, pedig amikor én voltam gyerek, akkor még nem volt ennyi hír a környékünkön italokba kevert drogokról, nemi erõszakról, rablásról stb. Még most, huszonévesen is úgy járok haza, hogy tudom, anya mindig ébren megvár, nem tud addig aludni menni, amíg nem gyõzõdött meg róla, hogy épségben hazaérkeztem. Még nem vagyuk szülõ, de el tudom képzelni, milyen lehet ebben a vmai világban egy szülõnek a kamasz gyerekét éjjel hazavárni. Egy 16 éves gyerek nagyon örülhet, hogy akár hajnali 1-ig is elengedik, bár szerintem éjjel otthon lenne a helyed, vagy minimum egy felelõsségtudattal rendelkezõ felnõtt mellett, és gondolom, a baráti körödben nincs ilyen.
Szerintem örülj annak hogy hajnali 1 óráig kint lehetsz. Igen ezzel jót akarnak neked még 16 éves vagy ne buliból álljon az életed. Én ilyen idõs koromba ritkán járhattam el bulizni kb havi 2 szer és csak akkor mehettem haza buliból másnap ha házibuliba mentem ilyen ott alvós buliba. Ha szórakozó helyre mentem akkor az utolsó busszal haza kellett jönnöm kivéve ha itt helyben voltam de az nagyon ritkán fordult elõ mert itt nem mindig vannak jó bulik. Én ennek utólag örülök mert igaz nem tanultam valami jól de voltak elképzeléseim nem bulikon járt az eszem tanultam szakmát elmentem dolgozni és betudom osztani a pénzemet is és nem bulizom el. Persze járok bulizni a barátommal de ritkán.
Lányom, féltünk téged, azért nem engedünk el. Örülj, hogy 1-ig ott maradhatsz, mást el se engednek. Egyébként is, a barátaiddal csak a baj van, és nem akarom, hogy te is belekeveredj.
hat ne haragudj, én se engednem a lányomat, amiket hall az ember a drogokról, észre se veszed h az italodba tették. elég ha egyszer történik valami. majd ha anya leszel megérted!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Amúgy azt elfelejtettem oda írni hogy én nem városban hanem 1 falun lakom és azért itt más a helyzet nincs erõszak is szerencsére még a drogok sem népszerûek. És ami igazán zavar hogy nálam fiatalabb 14-15 évesek tovább maradnak mint én. És emiatt nem utálom a szüleimet csak egyszerûen zavar és kínosan érzem magam miatta.
Hát az a 14-15 éves meg ha pirkadatig marad s dug a bokorban attól még, hogy te nem maradsz addig nézni a shót vagy csinálni nem kell gáznak érezni. Ritka mázli egyig elegedtek. Nekem meg utolsó busz 10:40kor ment haza a bulit meg 10kor nyitják általában. Ciki nem ciki haza kelett menni. Hajnalla már kaptam volna nagyot ha akkor megyek s még ki is zártak volna. Az volt a rossz nem a te sorod.
A kérdező hozzászólása: Nem nem járok heti rendszereségel. 1 hónapban 1 esetleg 2 hétvégén megyek.És amint már mondtam nem utálom ezért a szüleimet csak én érzem kínosan magam mások elõtt mikor kérdezik h mért kell olyan korán menyek vagy mért tûntem el olyan hamar.
Inkább gyakorold a helyesírást bulizás helyett. Hidd el, többet érsz vele.
16 évesen én egyáltalán nem engednélek el bulizni, nem hogy hajnalig kimaradoznál. Felelõtlenek a szüleid.
A 3as hozzászóló túl sok jóban-rosszbant nézett! :D

Az gáz ha valaki 16 évesen a gyerekruha osztályból választ magának farmer nadrágot, meg pólót? Mert pl azok a ruhák olyan menők, az illető pedig tökéletesen illik bele?

és az illet? fiú.

Legjobb válasz: Nem ciki! Szard le, hogy néznek! Engem is néztek, amikor felpróbáltam és megvettem a 12 éves fiúknak való nadrágom :D 16/L

Nem ciki! Szard le, hogy néznek! Engem is néztek, amikor felpróbáltam és megvettem a 12 éves fiúknak való nadrágom :D 16/L
Kit érdekel hogy néznek?:D Szard már le:D Egyáltalán nem gáz nekem is sokszor jobban tetszenek a gyerekruhák, mint a felnõttek, de sajna rám azok nem jók..:S 15/L
szerintem nem...: D Ha jók az illetõre a ruhák akkor nyugodtan..lehet nézni fognak a boltban, de az utcán nem, mert ugye jó rád és nem feltünõ h. honnan van : D
Elmondom neked a barátom 19 éves és õ is ott vásárol a gyerek méret legnagyobból de nem azértt mert az tetszik neki hanem azért mert annyira vékony hogy ott talál magának ruhát!185cm/40kg! 18/L
Nem! Én, mivel 170 vagyok, sokszor vettem én si ifjúsági méretû ruhákat, ha a stílusuk passzolt (pl Angelo Litrico)
Nekem van egy 10 éves kisfiúra való koponyás pólóm, pedig 16/L vagyok. :DDD
egy az egyben ugyanez a helyzet velem is, csak én 16/lány vagyok. :D sztem nem gáz, én csak azt sajnálom hogy a cipõk nem jönnek rám. >.< néha olyan király gyerekcipõk vannak a H & M-ben. :D
én állandóan azon nyavajgok, h a kicsiknek olyan jó ruhákat gyártanak le..:D szal szerintem örülj, h beléjük férsz.:D 17/L
:) )) szard le majd te is megnosz, es ha nem ugy is akad neked illo csaj, en az olyan piciket ugy elvezem, sokkal aribbak mint egy oriaspar :P
A kérdező hozzászólása: hát ez az hogy NÉZNEK:D
ott néznek..kit érdekel.Azt se tudják kinek veszed...xd ne érdekeljen ha az utcán nem néznek meg ; ) És nyugodtan válassz ott mert ott valamikor tényleg jobbak vannak. : D

16 évesen a 13 cm pénisz normális méret?

erektált állapotban 13 cm lankadtan pedig 8-9. Lehet hülyén hangzik az egész dolog meg az is hogy egy 16 éves miért foglalkozik ezzel...ugye nem kell mondani milyen világban élünk és hát olvasgattam dolgokat meg mondta is nekem pár lány hogy 15 cm alatt minden farok már kicsi és nem elég semmire. Ez engem nagyon zavar hogy akkor most én reménytelen vagyok? olvastam olyat hogy a vastagság fontosabb nekem 5 cm vastag nem tudom ezt sem hogy ez jó vagy vékony! kérlek írjatok normális választ mert ezt is végelkeseredésemben írtam ki. Akkor most reménytelen lennék? nõhet még a péniszem? elõre is köszönöm a normális válaszokat.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem vagy reménytelen. A 15 cm-es átlagba beletartoznak azok is, akiknek nagyobb és azok is, akiknek kisebb a pénisze. Mivel a nõi hüvely hossza kb 10 centi, a 13 cm-es már elég ahhoz, hogy örömet okozz vele. Szóval ne légy elkeseredve. Ha valaki szeretni fog, azt nem fogja érdekelni, hogy 2cm-el nagyobb-e vagy kisebb! És ne azokból a lányokból indulj ki, akiknek 16 évesen már akkora tapasztalata van, hogy dönteni tudjon, melyik a számára megfelelõ méret. Velük van a baj, nem veled szerintem... Egyébként ennyi idõsen még nõhet is akár!

Egyáltalán nem vagy reménytelen. A 15 cm-es átlagba beletartoznak azok is, akiknek nagyobb és azok is, akiknek kisebb a pénisze. Mivel a nõi hüvely hossza kb 10 centi, a 13 cm-es már elég ahhoz, hogy örömet okozz vele. Szóval ne légy elkeseredve. Ha valaki szeretni fog, azt nem fogja érdekelni, hogy 2cm-el nagyobb-e vagy kisebb! És ne azokból a lányokból indulj ki, akiknek 16 évesen már akkora tapasztalata van, hogy dönteni tudjon, melyik a számára megfelelõ méret. Velük van a baj, nem veled szerintem... Egyébként ennyi idõsen még nõhet is akár!
Én nagyon gyanitom, hogy ez nem ekkora fog maradni, lesz ez még 15 is .Bõven benn vagy a kamasz korba, és talán még a nemi érésed sem fejezõdött be.Már pedig eddig nõni is fog. Nem az évek száma határozza ezt meg, mint azt sokan gondolják . A hereék nagysága ennél sokkal fontosabb, hisz az termeli azokat a hormonokat , ami igazából férfi is tesz Csak a heréivel senki sem kérkedik , mert azok eldugott helyen vannak .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat! valójában tényleg egy olyan lánnyal beszéltem aki 15 évesen már dugott és most meg egy olyan barátja van! igen barátja nem fiúja hanem barátja akivel fog dugni mert 14 évesen 19 cm-es farka van és kiszeretné vele próbálni mint a többi barátnõje is.
14 évesen dugni uram atyám!!!! T4igetoszt a mai k*rváknak !

16 évesen a 70-75/B-s méret 167 centihez, 57 kilóhoz kevés, vagy ideális? (:

Legjobb válasz: Szia, hát majdnem egyezünk:) 16 év, 167 cm 75/B és 58,5 kg. És én 1.5 kgot szeretnék leadni.:) Szal sztem elég jó.

Szia, hát majdnem egyezünk:) 16 év, 167 cm 75/B és 58, 5 kg. És én 1.5 kgot szeretnék leadni.:) Szal sztem elég jó.
Én is 16 vagyok, 167 cm, csak 54 kiló, és 70-75/A-s mellem van... Ez nekem nagyon kicsi, de a B valamivel ideálisabb lehet. :)
nekem ugyanez. 16/L 75/B 57kg csak én 174cm:D
Persze, szerintem jó ez így. Nekem is 75/B a méretem, igaz én 167 cm és 47 kg vagyok. 19/L
A kérdező hozzászólása: Elõttem lévõ kettõ... Milyen vékonyak vagytok :O:_O:OO
Szia én 15 vagyok sztem ideális, mert nekem 85/B-s és 163 centi vagyok és 50 kg, de sztem most megint nõtt a mellem, mert kicsik a melltartók:/megállhatna....:/
A kérdező hozzászólása: Az igen utolsó, lehet ikrek vagyunk ^^

Középiskolában 15-16 évesen a másikat csesztetők! Hogy érzitek magatokat 20-30 évesen?

Most azokhoz a "gengszterpalántákhoz" szólok, akik 15-16 éves korukban ba*szogatták egy vagy több osztálytársukat: órán hangosan beszóltak, kajáját elvettétek... stb.

Legjobb válasz: Nekem általánosban volt egy bunkó korszakom. Volt egy hülye haverom, akivel ezen röhögtünk, tulajdonképpen egymást motiválva. Most, közel 30-hoz szégyellem, milyen voltam akkor. Mára úgy érzem, az átlagnál empatikusabb vagyok, sokat változtam.

Nekem általánosban volt egy bunkó korszakom. Volt egy hülye haverom, akivel ezen röhögtünk, tulajdonképpen egymást motiválva. Most, közel 30-hoz szégyellem, milyen voltam akkor. Mára úgy érzem, az átlagnál empatikusabb vagyok, sokat változtam.
Kérdéseded elolvasva teljesen magamra ismertem, egy állat voltam szó szerint, pont ebbe a 15-16évesen, millió beirásom volt külön A4-es lapom volt az én oldalamon a naplóba, ellógott órák, sõt már else kellett lógjam mert kiküldtek úgyhogy nem irtak hiányzót csak ne tegyem tönkre az órát, csak a németet meg a törit nem tettem tönkre mert az igazán érdekelt, az egész osztályt buzeráltam fõleg az ilyen stréberebb diákokat, dobáltam öket stb, ha odáig került a sor természetesen leütöttem, volt aki velem tartott 5-6 ember, ezért minden órát szétbarmoltunk, sajnos csajokat is gyakran megbántottam ráadásul olyanokat akik próbáltak volna közeledni felém bár ezt csak most tudatosul bennem igazán, igy sajna úgymond egy bizonyos "emléket" hagytam bennük a csajokban meg fõleg megmaradt..., aztán igy facebook-on keresztül hiába mondom megváltoztam valaki messze van, elköltözött stb azok még mindig azthiszik ugyanaz a vadbarom állat vagyok...ezvan sajnos.
Tökéletesen érzem magam! Most végeztem a fõsulival, már van viszonylag jól fizetõ munkahelyem, nem sokára lesz lehetõségem külföldön dolgozni. Úgyhogy bekaphatja az összes stréber, aki azzal cseszegetett, hogy a McDonaldsban végzem majd. Megjegyzem, amíg nekik mindent a seggük alá toltak, én szegény családból törtem fel, többet értem el, mint õk, pedig nem tanultam magam hülyére. Életre valónak kell lenni, nem okostojásnak. Ez a szomorú igazság. Lehet lepontozni.

16 évesen a 16, 7 centiméteres farok milyennek mondható?

Legjobb válasz: A kutyákon jól néz ki a farok, de az embereken meglehetõsen szokatlan. Egyébként jó, ha nem fél percig tudod használni.

A kutyákon jól néz ki a farok, de az embereken meglehetõsen szokatlan. Egyébként jó, ha nem fél percig tudod használni.
Most kérkedsz vele ? Majd a barátnõd megmondja .Lehet hogy ez neki már túl nagy is .
A kérdező hozzászólása: Nincs barátnõm, ezért kérdeztem itt. Nagy? Tényleg? o.O
teljesen normális, a nagy átlagnál kicsit nagyobb
azt gondolom egy sràcnak tudnia kel hogy sajàt pénisze nagy vagy nem.làtod fogod naponta.
Szerintem sajt.
Egy kicsit közhelynek tünhet, de azért gondold át: nem a méret a lényeg. A méret fontos, de nem minden! - legalábbis nöi szemszögböl

Az normalis ha egy 13-eves csajnak 16-eves a paija?

Legjobb válasz: A korkülönbséggel nincs baj,de a 13 éves korral igen.

A korkülönbséggel nincs baj, de a 13 éves korral igen.
Szerintem elmegy. De remélem, még nem dugnak...
nekem nem, de anyunak lehet gaz lesz.
menj aludni
Nem, nagy a korkülöbség, bár 3 év nem sok de érettség szempontjából sok tehát ez nem normális, nagy valószínüséggel a pasinak a szándékai nem teljesen tiszták.
szerintem az a nem normális, hogy egy 13 évesnek már pasija van. a gyerek szerelem még oké, de ez...
Mi normálisnak látjuk.. és a kapcsolatban élõk is.. de valóban nem az! Mert még fogják tenni amit nem szabadna.. sajnos tapasztalat..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!