Találatok a következő kifejezésre: 16 éves Nemsokára 1 évesek (2 db)

16 éves vagyok. Nemsokára 1 évesek leszünk barátommal. Mit vegyek neki?

Igazából vmilyen vicces dologra gondoltam. Pl: férfi tanga vagy vmilyen vicces/világítós mintázatú alsónadrág... Hol tudnék ilyeneket beszerezni? Mivel nem vagyok még 18, így nem hiszem, h a szexshopokba beengednének... És nem igen tudok megkérni senkit, h menjen be és vegyen nekem. Van esetleg vmilyen másfajta bolt? mondjuk fehérnem? boltban lehet ilyeneket kapni?

Legjobb válasz: Személy szerint én is világítos alsónadrágot akartam a barátomnak venni az évfordulónkra de 14 fehérnemû boldból egybe se volt!Esetleg menj be olyan boltokba minnt pl:Hello Kitty, Diddlina, vagy ilyesmibe ott se garantált az esély de nekem az egyik helyen azt mondták hogy elfogyott...ugyhogy ha szerencséd van még kaphatsz is.

Személy szerint én is világítos alsónadrágot akartam a barátomnak venni az évfordulónkra de 14 fehérnemû boldból egybe se volt!Esetleg menj be olyan boltokba minnt pl:Hello Kitty, Diddlina, vagy ilyesmibe ott se garantált az esély de nekem az egyik helyen azt mondták hogy elfogyott...ugyhogy ha szerencséd van még kaphatsz is.
A szexshopokban nem nézik hány évves vagy. Rendelhetsz online szexshopban is. Volt már ilyen kérdés, ott többen leírták, hogy melyikek a valóban diszkrét csomagküldõk. Nekem bevált. :) Fehérnemû boltban is láttam ilyesmit de már nem emlékszem melyikben.
Sexshopban senki nem kérdezi, hány éves vagy. Haverokkal például egyik barátunk és barátnõje 1 éves évfordulójára bilincset vettünk:D 18. születésnapjára pedig mindenki káma szutrát kap... Legyél kreatív!:D
Fõzz neki valami finomat :)
A fehérnemûn kívül is van lehetõség meglepni õt. Bármi ami kedves számára, ami a hobbijával kapcsolatos. Rég áhított zene, könyv, film. Elvisezd moziba. Romantikus vacsival leped meg. stb. Nem feltétlen az ajándék pénzbeli értéke a fontos egy férfinak. Sokkal inkább, hogy érezze mennyire szereted, milyen fontos vagy neki.
Én az egyéves évfordulonra a barátomnak vettem plüss anyagot amibõl egy hatalmas szívet csináltam és belehímeztem neki a becenevét!Nagyon örült neki nem is kell mondani!Aztán utána elmentünk vacsorázni utána meg tettünk egy hûséglakatot a vas szívre, sétáltunk egyet a rába parton és.....:D
A kérdező hozzászólása: Nem is azt mondom, h minél drágább vmi annál jobb ajándék. De már régóta elterveztem, h veszek neki vmi ilyesmi cuccot :D Csak eddig még nem nagyon nézegettem sehol és kiváncsi voltam van-e ötletetek, h hol lehet ilyet kapni...
A kérdező hozzászólása: nem tudok fõzni xD
Jaj de bonyolultak vagytok :) Nem kell ezt túlreagálni, veszel neki egy boxert amin egerek / ördögök kefélnek. Nagyon vicces, kackac :D Én jót röhögnék, ha ilyet kapnék, de tuti visszaadnám valamilyen formában a lánynak egy hónappal késõbb :P

Nemsoká 16 éves leszek és a barátommal már lefeküdtünk 1-2 hete. összesen 4 szer. Az első kettővel nem volt semmi gond. Utána?

(a lényeg itt van)a 3. után elkezdett viszketni és fájt meg néha néha egyszer-2szer vérzett de nemnagyon. Mondta hogy akkor ne csináljuk amíg megnem gyógyul. (már kezdett jobb lenni. ) de valahogy 4. jére is megtörtént (tegnap este) és reggel mikor felkeltem nagyon fájt és nagyon vérzett. De csak akkor vérzik ha kimegyek a mosdóba, közbe nem.Most megint csináltuk de sokkal jobban fáj és sokkal jobban vérzik is, most mit tegyek? Megfog gyógyulni? Tudnék valami olyat csinálni hogy jobb legyen? a válaszokat előre is köszönöm:)

Legjobb válasz: sok pihentetés.. míg be nem gyógyul rendesen a heg.. legtöbb valószínûsége h belül valahol felsértet.. nem voltál elég nedves.. ez elõfordul! legközelebb használjatok valamilyen síkosítót! :))

sok pihentetés.. míg be nem gyógyul rendesen a heg.. legtöbb valószínûsége h belül valahol felsértet.. nem voltál elég nedves.. ez elõfordul! legközelebb használjatok valamilyen síkosítót! :) )
Keress fel egy nõgyógyászt!
Menj el nõgyógyászhoz, õ majd megmondja, hogy mit szedtél össze a barátodtól.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!