Találatok a következő kifejezésre: 16 éves Nemsokára (11 db)

13, 5 cm - es péniszem állva, lankadtan 3-4 cm es ez nagyon kicsi 16 évesen? (nemsokára 17 éves leszek)

Legjobb válasz: Tökéletesen normális méret. Tudom, hogy a haverjaidnak mind 30 centis van..., fenét van nekik akkora, a többségnek akkora van, mint neked :D A lányok számára is kb ekkora az ideális (lány vagyok), a túl hosszú pénisz ugyanis fájdalmat okoz.

Tökéletesen normális méret. Tudom, hogy a haverjaidnak mind 30 centis van..., fenét van nekik akkora, a többségnek akkora van, mint neked :D A lányok számára is kb ekkora az ideális (lány vagyok), a túl hosszú pénisz ugyanis fájdalmat okoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ(:
Ez sem kicsi, és szerintem még nõ is valamennyit. Amíg a kamaszkorod tart, a nemi érésed nem fejezõdik be, addi a növekedése is tart.
jó ez. tévedés, hogy minden nõ a nagy farkat szereti. engem pl. kidörzsöl, és szopni is a normált szeretem jobban.
én is január másodikán leszek 17 és nekem 18, 5, de ne csüggedj, mert a szexben a nagy farok nem mindig elõny! pl a csaj ordít, mert fáj neki! meg nem tudod normálisan benyomni szóval ez csajfüggõ ! :)

Barátnőm huga nemsokára 16 éves lesz. Msn-en szoktunk sokat beszélgetni, de annyira helytelen az írása a lánynak, hogy én még sosem láttam ilyet. 16 évesen miért olyan helytelen az írása?

Írok egy példát: "énis montam a apunak hogy menyünk márel a piacra egy pulcsit veni hasollot mint amit a tesomnak vet."

Legjobb válasz: Nekem a sógõrnõm ilyen, õ diszes és tanulatlan is emellé. Fonetikus, amit hall azt írja le. Akik ilyen problémával küzdenek azoknak a fonémahallásuk se a legjobb, vagyis az olyan szavak, mint a tõlem (töllem) alul (allul) úgy is hallják, mondják és ígják. Rengeteget kellene gyakorolnia és sgíteni neki annak aki észreveszi ezeket a hibákat. Egy 16 évesnek mondjuk ez tolakodó is lehet, de ha megbeszéled vele, hogy miért "okítod ki" akkor el fogja fogadni.

Nekem a sógõrnõm ilyen, õ diszes és tanulatlan is emellé. Fonetikus, amit hall azt írja le. Akik ilyen problémával küzdenek azoknak a fonémahallásuk se a legjobb, vagyis az olyan szavak, mint a tõlem (töllem) alul (allul) úgy is hallják, mondják és ígják. Rengeteget kellene gyakorolnia és sgíteni neki annak aki észreveszi ezeket a hibákat. Egy 16 évesnek mondjuk ez tolakodó is lehet, de ha megbeszéled vele, hogy miért "okítod ki" akkor el fogja fogadni.
Mint ahogy a koszos edényekbõl is mosogatással lesz tiszta, úgy a nyelvtant is csak tanulással lehet elsajátítani. Ilyen egyszerû az élet.
szerintem pedig hagyd a fenébe, nem érdemes neki segíteni és lehet , hogy nem is tudnál, vagy ha igen az nagyon sok idodbe telne és ki tudja nem utne -e késobb vissza. ez az anyja és a testvére feladata lenne.én évekkel ezelott a bátyám kisfiát tanítottam meg írni, mert már majdnem megbukott második osztályban . az anyja alkoholista volt és még haragudott is érte, hogy én tanítom.úgyhogy sem akkor sem évekkel késobb nem kaptam érte sem hálát, sem koszonetett egyik részérol sem.
Sztem egyszerûen trehány. bizonyos tini körökben trendi így írni. remélhetõleg kinövi. de az is lehet, hogy súlyosan diszgráfiás (bár az inkább abból áll, hogy betûket pl a d-t meg a b-t cserélik föl, meg szótagokat az írás során. sztem a bnõd húga egyszerûen nemtörõdöm, igénytelen az írásmûvére.
Kerdezd meg tole, hogy a suliban milyen a helyesirasa. Mondd meg neki, hogy amikor munkat fog keresni, hatranyban lesz a rossz helyesirasa miatt. Bar nagyon durva hibakat ejt, ez nem a gyors iras miatt van. Mert a j helyett ly ez nem a gyorsasag miatt van, es a menyunk el a piacra. Szoval ezek durva hibak. Nagyon sokat kell gyakorolnia, masolni, es diktalasra is. Probald neki megmagyarazni, hogy az egesz eleteben nagyon fontos lesz a jo helyesiras, mert par sorbol ha barkinek is ir, negativ velemennyel lesznek rola.
én diszgráfiás vagyok mégsem írok így, MSN-en viszont elõfordul, lehet, hogy õ is csak gyorsan gépel.
Olvasson rengeteget.
Én is azt gondolom, hogy csak MSNen ilyen. Egyszerûen így gyosabb ott a kommunikáció. Én is szoktam néha idétlen hibákat ejteni ott, holott viszonyleg jó a helyesírásom. Derítsd ki, hogy a "valóságban" is így ír-e.
az nem lehet, hogy csak Msn-en ilyen trehány? Sajna, az sms-ek, msn meg a chat világában teljesen elveszik a helyesírás, mert így gyorsabb meg cukibb...Igaz, ha már hozzászokott, nem biztos, hogy át tud még váltani Msn-en kívul, mondjuk suliban. Ha neki mindegy, nem sokat tudsz tenni.
A kérdező hozzászólása: A szülei és a nõvére is tojik az egészre. Én tudnék neki segíteni, de én is a kisbabámmal vagyok a legtöbbet, és alig találkozom vele. Születése óta ismerem, nem lenne tolakodó, ha én ajánlanám föl a segítségemet... megpróbálhatom, de nem tudom, hogyan is kezdjem.
de most kmolyan mi a fazst jell belepofázni???? nem mindeg yneked hogy milyen a hyeresírsáa?????? fogfallkozz a saját dolgoddal...... tele van a faszom mrá az iylen emeberekekl akiknek a helyesírás a mániájukl....l..... ennyit rólatok
Te is ahelyett, hogy ilyen kultúráltan hozzászóltál a témához, inkább a helyesírásd gyakorolnád! De értem Én a felháborodásodat, hiszen Te sem tudsz írni! :) Jó tanulást!
Vagyis helyesírást.

16 éves vagyok. Nemsokára 1 évesek leszünk barátommal. Mit vegyek neki?

Igazából vmilyen vicces dologra gondoltam. Pl: férfi tanga vagy vmilyen vicces/világítós mintázatú alsónadrág... Hol tudnék ilyeneket beszerezni? Mivel nem vagyok még 18, így nem hiszem, h a szexshopokba beengednének... És nem igen tudok megkérni senkit, h menjen be és vegyen nekem. Van esetleg vmilyen másfajta bolt? mondjuk fehérnem? boltban lehet ilyeneket kapni?

Legjobb válasz: Személy szerint én is világítos alsónadrágot akartam a barátomnak venni az évfordulónkra de 14 fehérnemû boldból egybe se volt!Esetleg menj be olyan boltokba minnt pl:Hello Kitty, Diddlina, vagy ilyesmibe ott se garantált az esély de nekem az egyik helyen azt mondták hogy elfogyott...ugyhogy ha szerencséd van még kaphatsz is.

Személy szerint én is világítos alsónadrágot akartam a barátomnak venni az évfordulónkra de 14 fehérnemû boldból egybe se volt!Esetleg menj be olyan boltokba minnt pl:Hello Kitty, Diddlina, vagy ilyesmibe ott se garantált az esély de nekem az egyik helyen azt mondták hogy elfogyott...ugyhogy ha szerencséd van még kaphatsz is.
A szexshopokban nem nézik hány évves vagy. Rendelhetsz online szexshopban is. Volt már ilyen kérdés, ott többen leírták, hogy melyikek a valóban diszkrét csomagküldõk. Nekem bevált. :) Fehérnemû boltban is láttam ilyesmit de már nem emlékszem melyikben.
Sexshopban senki nem kérdezi, hány éves vagy. Haverokkal például egyik barátunk és barátnõje 1 éves évfordulójára bilincset vettünk:D 18. születésnapjára pedig mindenki káma szutrát kap... Legyél kreatív!:D
Fõzz neki valami finomat :)
A fehérnemûn kívül is van lehetõség meglepni õt. Bármi ami kedves számára, ami a hobbijával kapcsolatos. Rég áhított zene, könyv, film. Elvisezd moziba. Romantikus vacsival leped meg. stb. Nem feltétlen az ajándék pénzbeli értéke a fontos egy férfinak. Sokkal inkább, hogy érezze mennyire szereted, milyen fontos vagy neki.
Én az egyéves évfordulonra a barátomnak vettem plüss anyagot amibõl egy hatalmas szívet csináltam és belehímeztem neki a becenevét!Nagyon örült neki nem is kell mondani!Aztán utána elmentünk vacsorázni utána meg tettünk egy hûséglakatot a vas szívre, sétáltunk egyet a rába parton és.....:D
A kérdező hozzászólása: Nem is azt mondom, h minél drágább vmi annál jobb ajándék. De már régóta elterveztem, h veszek neki vmi ilyesmi cuccot :D Csak eddig még nem nagyon nézegettem sehol és kiváncsi voltam van-e ötletetek, h hol lehet ilyet kapni...
A kérdező hozzászólása: nem tudok fõzni xD
Jaj de bonyolultak vagytok :) Nem kell ezt túlreagálni, veszel neki egy boxert amin egerek / ördögök kefélnek. Nagyon vicces, kackac :D Én jót röhögnék, ha ilyet kapnék, de tuti visszaadnám valamilyen formában a lánynak egy hónappal késõbb :P

Nemsoká 16 éves leszek és a barátommal már lefeküdtünk 1-2 hete. összesen 4 szer. Az első kettővel nem volt semmi gond. Utána?

(a lényeg itt van)a 3. után elkezdett viszketni és fájt meg néha néha egyszer-2szer vérzett de nemnagyon. Mondta hogy akkor ne csináljuk amíg megnem gyógyul. (már kezdett jobb lenni. ) de valahogy 4. jére is megtörtént (tegnap este) és reggel mikor felkeltem nagyon fájt és nagyon vérzett. De csak akkor vérzik ha kimegyek a mosdóba, közbe nem.Most megint csináltuk de sokkal jobban fáj és sokkal jobban vérzik is, most mit tegyek? Megfog gyógyulni? Tudnék valami olyat csinálni hogy jobb legyen? a válaszokat előre is köszönöm:)

Legjobb válasz: sok pihentetés.. míg be nem gyógyul rendesen a heg.. legtöbb valószínûsége h belül valahol felsértet.. nem voltál elég nedves.. ez elõfordul! legközelebb használjatok valamilyen síkosítót! :))

sok pihentetés.. míg be nem gyógyul rendesen a heg.. legtöbb valószínûsége h belül valahol felsértet.. nem voltál elég nedves.. ez elõfordul! legközelebb használjatok valamilyen síkosítót! :) )
Keress fel egy nõgyógyászt!
Menj el nõgyógyászhoz, õ majd megmondja, hogy mit szedtél össze a barátodtól.

16 éves vagyok (nemsokára 17) 185centi 77kg Vettem 4doboz francia metát. Kell valamit mellé szedni?

Sajnos kés?n kezdtem el komolyan utána nézni a dolognak. El?ször beértem azzal hogy körbekérdeztem azokat akik szedték. Azoktól csak jót hallottam vissza, de elkezdtem utána nézni a dolgoknak és olvastam mindenfélét. Nem tudom hozzáért?t?l-e vagy nem. Olvastam olyat hogy kilyukasztja a májat és visszafordíthatatlanul, olyat hogy hormon visszállítót kell utána szedni stb. Úgy terveztem el szedni hogy 1hónap/doboz 2 hónapig majd 1 hónap pihen? és ismét két hónap és abbahagyom. Kell utána szedni valamit, vagy közben vagy nem lényeges? Kell-e valami olyan tápanyagot bevinnem hogy ne okozzon akkora kárt vagy valami?

Legjobb válasz: francia metát?? légyszíves írd már le a gyártót meg mindent amia dobozon van pl hány mg stb, ha lehet tegyél már fel egy képet is róla ide.

francia metát?? légyszíves írd már le a gyártót meg mindent amia dobozon van pl hány mg stb, ha lehet tegyél már fel egy képet is róla ide.
A kérdező hozzászólása: de ez methandienone 10 mg-s. 2szer olyan erõs 2szer akkora mennyiség. Vagy az úgy nem lényeges?
bárki bármit is mond én közben ittam máj regeneráló és vese méregtelenítõ teát. A bionabolból 200 szem ment be, szinte gyerekmennyiség manapság amiket hallottam és ez csak 5 mg!!!os volt, de az 5 mg az benne volt.kúra után rögtön mentem vérvételre, az eremények után azt mondta az orvos h ön tök egészséges! a végén kell helyreállítót nyomni, a hcg a legjobb de clomid, nolvadex, proviron is megteszi. és nekem kúra után kb fél évig megmaradt minden erõ és tömeg ...utána ment le egy pici évente van egy kúra a szervezet kipiheni bõven, ha van ismerõs doki akkor lehet is vérvételre menni, enélkül ne!!!!!!a legjobb elõtte és utána h lásd milyen értékeltolódások voltak !!így tudsz kalibrálni köv alkalomra!de ez csak az én véleményem
A kérdező hozzászólása: Úgy szedném hogy a két kúra között tartanék egy hónap szünetet hogy legyen ideje regenerálódni a májamnak, hormonjaimnak visszaállni. Majd még 1 kúra és leállok. Hormon visszaállítóval, májvédõ teával megtudnám akadályozni a késõbbi lehetséges gondokat? Teát kúrák közben gondoltam, visszaállítót kúra után.
A kérdező hozzászólása: Értem. Amit leírtatok mellékhatásokat: heresorvadás, máj betegség, hormon zavar. Ezekre mekkora az esély? 2kúra lenne összesen. Ha elég fehérjét viszek be vele akkor elvileg nem kellene lemennie annak ami feljött nem?
jóféle...itthon jó a lapharma, de sajnos ennek is van utánnyomott verziója, a magyar szolvák határ közelében nyomják a kamut, és sokszor csak ilyen van itthon.ha eredeti akkor jó jártál vele, észrefogod venni egybõl ha egy hét és semmit sem érzel akkor dobd ki az egészet nem éri meg h ki tudja mit beveszel!!! én még anno nyomtam eredetit de akkor csak 5mg os volt bulgár bionabol, nem sokan ismerik a legdrágább volt itthon, és ezért nem is érte meg utánnyomni, mivel 3-5 óra a felszívódási ideje, megjelenik utána a vérben és elkezdi adolgát végezni. másnap már éreztem, 1 hét után már megbolondultam tõle annyit edzettem, és még kivántam utána is
A kérdező hozzászólása: http://www.minosegisteroid.com/methandienone_LA10.jpg ilyen és http://www.steroidshop.eu/images/methandienone-10mg_la_big.jpg elég?
még mindig nem írtad le melyik gyártó az , milyen kiszerelésû?? és képet sem tettél fel. pár dolgot láttam már de erre kiváncsi lennék? várom a válaszokat!
Meg kell lenni nálad kb 200g fehérjének naponta. Ha ez megvan szilárd kajából, akkor nem kell mellé tápkieg, bár edzés után nagy elõnye van.
A kérdező hozzászólása: Rosszul írtam le, nem methanabol hanem methandienone
A kérdező hozzászólása: Kajára van. Fehérjékre nem... Most lett pénzem és úgy gondoltam ebbõl jobban kijönnék mint a fehérjékbõl. Tehát azt mondod fehérjét is szedni kellene mellé?
Nincs pénz kajára, de koxra meg kiadsz lóvét? És eleve a egy kúrához még több fehérje kell, ilyenkor megemelik 3g x ttkg fölé a fehérjebevitelt. Ha nincs tápanyag, akkor a kox sem tud mit beépíteni az izomsejtekbe. Tehát nem helyettesíti a szteroid a megfelelõ étrendet! A gyomrodnak a metha sem lesz jó.
A kérdező hozzászólása: Értem, sajnos a pénzt már odaadtam de a meta még nem érkezett meg. Valami mást tudtok ajánlani? Edzettem fél évet majd volt egy pár hónapos kihagyásom majd ismét belekezdtem most. Minél gyorsabban szeretnék fejlõdeni teljesítményben és izomzatban is. Sajnos eléggé gyors az anyagcserém és nincs annyi pénzem hogy folyton vegyem a fehérjéket meg aminosavat, kreatint stb.-t (Gyomromnak sem tetszik a poros fehérje) 10mg-s és kék doboza van Methanabol. Ez két kúra lenne 400 szem. Szúrni egyáltalán nem akarok. Ha folytatom az edzést ennek nem kellene lemennie nem? Mert van ismerõsöm aki szedte majd leállt vele és fél év után is fennmaradt rajta minden. Persze edzett továbbra is. 2 kúrától mennyire menne szét a májam illetve hormonrendszerem? Mármint ez még visszaáll olyan szintre hogy nem sok a különbség vagy nem?
Ne csaljál. Eddz normálisan, de ilyen sz*rok nélkül.. 17/F
Én is lebeszélni szeretnélek a koxról. 16 évesen még nem kellene (egyébként sem) koxolni, mivel bõven tudsz fejlõdni naturálban is. És pont ilyen fiatal korban tudod hazavágni akár véglegesen is a hormonrendszered. Minek kockáztatnád az egészséget, ha nem versenyzel? Ha meg versenyezni akarsz, akkor meg jobb cuccokat kell tolni, nem ilyen tablettás, máj-, vese-gyilkos (+ hajhullás, személyiségváltozás, szív- és érrendszeri megbetegedések, heresorvadás, stb) [email protected], amivel fõleg víz és zsír jön fel némi izommal, ami kúra után le is megy.
Most erre mit lehet válaszolni? Szétcseszi a májad? valszeg nem. De a májad, ami bírna 100 évet, bír így majd hetvenet. a második kúra után hatvanat.és így tovább. szétbarmolja a hormonháztartásodat? kicsit, de visszaáll az is. csak nem egészen oda, ahol volt. ha pl 100 a tesztoszinted, visszaáll 90re. A második kúra után nyolcvanra, és így tovább, szépen, lassan. aztán majd csodálkozol, h nagyobb csöcseid lesznek, mint a csajoknak... de nyomjad csak, én nem beszéllek le róla. A te tested, úgy b4szod szét, ahogy akarod. Amúgy tudtad, hogy a metha eredetileg rákgyógyszer? ha az anyád rákos lenne, hagynád, hogy egy 16 éves kölyök kezelje? a 16 éves gyerek kezébe helyeznéd az életét?
Egyrészt: a metha vizesít, ami tömeg feljön, az nagyrészt víz ami lemegy a kúra után. Másrészt: minden szteroid pusztítja a májat, de erre kimondottan érvényes ez az állítás. Jól tudod, valóban kell levezetõ kúra is, ha ezt csinálod, meg eleve magában semmi értelme, emellé kell még valami más is...DE NEM 16 évesen!!! Felejtsd el az egészet a francba. Eleve gyanítom, hogy nem edzel túl régen és nem is törsz még versenyzõi babérokra, hogy megérje kockáztatni a mellékhatásokat.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs ismerõs doki. Írtad utána hogy anélkül ne. Ez azt jelenti hogy vérvételre ne menjek úgy, vagy ne szedjem?

Nemsokára 16 éves leszek és gondolkodom egy motor megvételén. Milyen felszerelések kellenek hozzá a motoron kívűl? (ruházat stb. )

Válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Bukósisak kötelezõ. Fejed egy van ne spórolj! A többi ruha kijön 50bõl. EÜ csomag, átíratási költség...

Bukósisak kötelezõ. Fejed egy van ne spórolj! A többi ruha kijön 50bõl. EÜ csomag, átíratási költség...
Nekem egy dolog szúrt szemet: te veszed? 15 évesen? hogy?? Nem azt kellett volna írnod, hogy megkéred a szüleidet, hogy vegyenek neked egyet?
A kérdező hozzászólása: Én veszem! Pici korom óta gyûjtögettem a pénzt, így most tudok venni egy használtat! :)
HA 15 vagy akkor nyilván 50 cm-es segédmotort vennél. Arra elég egy bukósisak és slusszpassz. Nincs se átírás se semmi más. Persze egy protektoros kabát meg nadrág mindig jól jön, de nem létkérdés., ,
anyagi helyzetedtõl is függ. De a bukón kívül ajánlott egy protektoros kabát és egy pár motoros kesztyû is.
A kérdező hozzászólása: 125 cm3-es motort szeretnék venni. Pontosabban az Aprilia rs125-öt.
OFF:Gratulálok annak aki rögtön lehurrogja a kérdezõt hogy biztos az anyjáék vennék neki miért nem ugy kérdezi...semmi köze hozzá....!!!! ON: sisak:60-70 ért ruha(protektoros):40-50 kesztyû: max 10 esetleg nadrág: 30-50 én ilyen értékben áldoznék rá üdv, énis motorra gyûjtök (CBF 125);) Ja és vigyázz magadra, egy világbajnok gyerek most purrcant ki itt nálunk rs-sel, ne racerkedj!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) nem szeretnék ilyen trükköket csinálni meg ilyesmi, csak simán közlekedésre kell.

Hova mehet el egy 15 (Nemsoká 16) éves gyerek dolgozni?

Énlennék az :)

Legjobb válasz: Hát... barátom ilyen fogalmazással és írással nagy fizetésre ne számíts!!!

Hát... barátom ilyen fogalmazással és írással nagy fizetésre ne számíts!!!
hát van egy meló ahol sokat kereshetsz, van egy csomó beteg (mentálisan) papi és mami aki szereti ha kiskorú elégíti ki és piszkosul gazdagok
A kérdező hozzászólása: Áh :D ez jó (2.hsz) XD Am papi lomposhoz nemnyúlok :D Amúgy azért ilyen rossz a fogalmazás mert "novellát írtam" aztán inkább kitöröltem (beletörölgettem) és nemfogalmaztam meg újra ezért ilyen -##&@#?!( Köszi!

Nemsok ez egy 16 éves lánynak? ! :O

m?körmök, póthaj, cicanacik, 15 centis magassarkúk, kivágott fels?k ? :O

Legjobb válasz: Mûköröm, cicanaci, kivágott felsõ -ezekkel nincs baj, ilyen korban. Én a 15 centit sokallom, a pótajat is.

Mûköröm, cicanaci, kivágott felsõ -ezekkel nincs baj, ilyen korban. Én a 15 centit sokallom, a pótajat is.
sztem a müköröm oks persze az izléses nekem azért vn mert körömrágós vagyok... cicanaci okés póthaj nem hinném h kellht bárkinek nekem volt eg tincs de csak mert menõnek hittem h jo meg minden de hamar rájöttem h gáz ah szükség van rá.. 15 centi:O te jo jesszus max 5-7 cm sztem bár nekem van 10 centisem de csak egy. persze bármi lehet izléses is ...14/L
A leírás alapján el tudok képzelni egy ilyen lányt. Gondolom a mûköröm még véletlenül sem valami ízléses darab, hanem bazi hosszú, hegyes banyaköröm teleaggatva mindenféle szirszarral. A póthaj nyilván vagy fekete vagy platinaszõke és üvölt róla, hogy nem saját. A cicanaciról nem tudok nyilatkozni, azóta utálom, hogy a '90es években anya rámerõltette az oviban. 15 centis magassarkú... alkalmakra sem vennék fel, pedig magassarkúfüggõ vagyok. Gondolom suliba is ezt hordod. 30 éves korodra garantáltan kalapácslábujjad lesz. Kivágott felsõ... attól függ, mennyire. Lehet ízlésesen tálalni, és lehet úgy, mint egy riherongy. Szerentem tipikusan gazdag, ámde ízléstelen lányról van szó, akinek nincs sok stílusérzéke.
De nagyon is sok , de hát izlések és pofonok.Szerintem a leírás alapján egy nagy k****va kinézetre..:D
Ha sarkinak készülsz akkor nem. :S
De az.
Mûköröm az jó ha ízléses, póthaj felesleges de azért belefér cicanaci ... belefér ez is .. a magas sarkút hanyagold és a kivágott felsõk az szerintem az is oké.
a póthaj, magassarkú, kivágott felsõ iskolába tökéletesen indokolatlan. mûköröm, ha nem tiritarka, hosszú stb akkor végülis maradhat...
De, így együtt egész biztos. A 15 centis sarok egyébként is elég necces, nemcsak tininek... aztán... póthaj 16 évesnek? Jesszus. A többi oké, de gondolom, nem a kis finom egyszerû fajtáikról beszélünk (mert mûköröm is lehet természetes hatású, nem túlcsicsázott, rövid darab... és a kivágott felsõ is lehet oké egy bizonyos mértékig persze... ha a fél melle kilóg, az már gáz).
Tulzas de nagyon! Ez az oltozet alapjan ( foelg ha meg sminkel is) Egy konnyuveru, fehermaju embernek tartjak , es szerintem 16 evesen meg nincs felkeszulve azokra a traumakra lelki szorongasra esetleg sokkra amik megrazoak es annak ellenebe kapja meg hogy igy oltozik .. Hogy legyek ertheto az eroszakra celozgattam!
A kérdező hozzászólása: kedves 21:36os! azzal h gazdagabbak a szüleim nem feltétlenül kell ku rvásan kinéznem:O és képzeld a póthajam barna...és nem hosszú hegyes mûkörmeim vannak, hanem normál francia felette apró virágokkal! szval nem értem h mér kell leszólni :O
De, sok. De persze a lányt nem lehet érte okolni, elvégre még csak 16 éves, hova legyen esze?! A szüleit viszont elõvenném, amiért mindezt engedik, sõt finanszírozzák is. Nekik kéne megmutatni a helyes utat a lányuknak, ehelyett póthajjal kopaszítják meg a gyereküket, 15 cm-s magassarkúval vágják haza az egész lábszárát, bokáját, lábfejét a kislánynak. Nem normálisak, a saját gyerekük ellenségei! Hogy lehet egy FEJLÕDÉSBEN LÉVÕ szervezettel ezt csinálni?! Póthaj és magassarkú?! Minek a póthaj? A sajátja már sz.rrá ment, mert a mûkajákat tömték csak a lányukba?! Kedves kérdezõ, ezek csak apróságok, a szüleid nem gazdagok, csak elhitetik veled, mert azt hiszed (és sajnos õk is), hogy ettõl leszel menõ. Kivágott felsõ, ugyan minek?! Hogy egy "szép" nap majd megerõszakoljanak és aztán sipákolva rohanjon papa-mama a médiákhoz, hogy mit tettek az õ pici lányukkal?! Holott egyedül õk a hibásak, ha ez netán megtörténne. Sok rálátásuk nincs a világra, reméljük te majd jó társaságba kerülsz és mire felnõsz, több eszed lesz. Mint szülõk mindenesetre megbuktak. Ha annyira jót akarnak neked, akkor a fene nagy pénzükkel fizessenek be egy nívós stylist-tanfolyamra, ott talán tanulnál is valamit.
Igyál sok vizet.
Hát b+ ... Bõrgyógyász, kozmetikus pont erre van! Legyél már igényes magadra, nem "ciki" elmenni hozzájuk, ezért vannak!!
több zöldség-gyümölcs evése, csokit ne egyél és kevés húst! Arcradír: liszt+kamillástea+méz. bekened, lekaparod, ha rászáradt. Utána lemosod, bekened kék alap níveakrémmel. Ettõl tuti helyrejönne.
Szerezz egy miteszer elleni mikrogyöngyös zselét több márkában is van ilyen, mosd meg az arcod elõszr kézzel masszírozd el a zselét amjd vattakorongra rakd rá és úgy csiszold meg vele a fejed :D aztán mosd le alaposan töröld meg, kb 10-20 másodpercet hagy száradni, aztán a kis dudorokat könnyen ki tudod nyomni...végül valamim szesszel vagy toniccal fertõtlenícsd! Te figyelj, hidd el nem b*zis a kozmetikus nyugodtan menj el...a bõrgyógyásznál én sok fiút láttam, hasonló gonddal nem ciki....elmész kapsz valami szert ami elég olcsó, a bolti vackokhoz képest...és 2 hét múlva már tökéletesen emgoldódik minden probléma!!!!
A kérdező hozzászólása: ja és inkább száraz a bõröm..
A kérdező hozzászólása: az utolsó kommentek hasznosak voltak.
igyál sok vízet, ha nem használ, börgyógyász
száraz a bõröd vagy zsíros?
miért ez nem tanács volt ? ne legyél beszari. sipirc kozmetikushoz :D
A kérdező hozzászólása: jó bocs akkor, csak reménykedtem benne, hogy tudtok vmit tanácsolni.
A kérdező hozzászólása: akk inkább rákeresek a google-n -.-
Menj bõrgyógyászhoz vagy kozmetikushoz :)
menj el bõrgyógyász kozmetológushoz!!!mert ha nem mész ilyen csodás maradsz örökké

16 éves lány vagyok, és még szűz. Ez nemsokára meg fog változni. Milyen fogamzásgátlót ajánlotok, és mik az előnyei, hátrányai?

A gumin kívül.

Legjobb válasz: A fogamzásgátlót a nõgyógyász írhatja csak fel,szóval ha azzal akartok védekezni el kell menni a nõdokihoz.

A fogamzásgátlót a nõgyógyász írhatja csak fel, szóval ha azzal akartok védekezni el kell menni a nõdokihoz.
Mi gond lenne a gumival? Azzal a legnagyobb baj az lehet, hogy ha nincs nálatok mikor kéne :)
Nem hinném hogy gond lenne a gumival, a legfontosabb a felhelyezése, arra nagyon figyeljen oda párod, és amikor majd leveszi, nehogy a hüvelyedhez érjen.
Akkor majd most megtudja, annyira nem nehéz folyamat...nem kell hozzá évekig tanulni hogy sikerüljön. Hidd el, megoldja :)
ezt nem egészen így kell megoldani...kb az, amit leírtál, olyan, mintha beülnék egy pizzériába és azt mondanám: kérek egy pizzát, de ne legyen rajta se sajt, se hús, se zöldség, de még alap se, ja, és lehetõleg tészta se.... szóval a legjobban a gumit ajálnhatja mindenki, hiszen a gyógyszer után az a legbiztonságosabb védekezési módszer, a többi (krémek, kúpok, stb, nagyon gagyik, annyit érnek, mint halottnak a csók)... szóval vagy beletörõdsz a gumiba, vagy szépen elsétálsz a nõgyógyászhoz és felíratod a fogamzásgátlót (de ezt csak akkor ajánlom, ha komoly kapcsolatod van)
a gumin kívül azt hiszem mindent a dokinak kell felírnia. De nyugodtan menj el hozzá, nem bánt! amúgy én a tablettára szavazok, de elsõ pár alkalomnál a gumi is tökéletes.
nah..látom ebbõl már nem jövök ki jól..most meg elírtam :P:) ))
Ha veszel egy doboz óvszert a boltban, ahhoz van használati utasítás.. Az szerint cselekedj, akkor nem lesz gond. Mi a végén kötünk egy csomót rá és úgy csavarjuk zsepibe, majd dobjuk a kukába. Így nem folyik ki és nem bûzlik. Elõszür azzal csináld, ha tényleg komoly a kapcsolat menj dokihoz, fog neked gyógyszert írni.. Azt szedd, az elsõ levélnél még nincs 100% védelem!!! én is 16 voltam, amikor megtörtént, de elõtte mentem dokihoz, aki megvizsgált írt fel gyógyszert. Majd néhány hónap múlva megtörtént, addig más volt :)
Minden tablettát nõgyógyásznál kell (elvileg) felíratni, ez a Te érdeked. A mensi elsõ napján kell általában elkezdeni a szedést, és 1 hét vagy 1 hónap után véd (attól függ, milyet írnak fel). Nõgyógyászati vizsgálat amúgy is ajánlott, ha valaki már nemi életet él, megnézi a doki, hogy elég fejlettek-e már a szerveid, na meg rákszûrés is van, az se árt... Ha nem akarsz orvoshoz menni, vegyetek óvszert. (Lehet, hogy a srác már próbálkozott a gumi felhúzásával, otthon, egyedül) 22/L
ha ettõl félsz h nem tudja feltenni a gumit mondd neki h vegyetek kettõt biztos ami biztos.:)
17:46 Hogy érted, hogy vegyenek kettõt? - Húzzanak fel egyszerre kettõt? - Vegyenek két darabot? Dobozban árulják, amiben minimum 3 db van...
en lattam darabszamra is gumit kis abc-ben :P de nem ez a lenyeg. elso alkalomra nem tabi kell hanem gumi. a tabit en amugysem ajanlom, nagyon sulyos mellekhatasai lehetnek es rendszerint vannak is kisebb vagy nagyobbak. raadasul a tabit csak azoknak erdemes szedni akiknek mar nem fejlodik a szervezete (ertsd 20-25 eves) es rendszeres szexualis eletet el 1 partnerrel. nalad ebbol csak az 1 partner stimmel, de lehet h 1 ev mulva az sem fog. ugyh xtem nem erdemes es nem is ajanlott tabit szedned. amugy nehogy azt hidd h az csak olyan konnyen megy h bemesz a patikaba es beveszed. elotte nogyogyaszati vizsgalat, vervetel, stb. es ha minden rendben van es felirja (ami ugye ido) akkor sem hat egybol. szerintem eleinte mkepp gumit hasznaljatok. tuti fel fogja tudni huzni ;) minden srac gyakorol elotte egyedul, hidd el. ha nagyon feltek, vegyetek melle pharmatexet vagy ne benned elvezzen el.
Hát, nem mindíg küldik el a pácienst vérvételre, és a mai tabik már az elsõ nap után védetséget nyújtanak igaz nem árt egy hetet várni, de erre biztos lenne még idõ! De a tabinál neked tényleg jobb a gumi, fiatal vagy még a hormonokhoz. És , mindenképpen legyen nálatok több gumi, gyakoroljátok a felhelyezést nehogy probléma legyen!
Bocs a szóismétlésné, nem figyeltem :) ) amúgy mi egy éve használunk gumit, és hidd el, egyetlen egyszer sem szakadt ki, még véletlenül sem! tény, hogy nem kell cibálni, de azt látni fogjátok, tanulmányozzátok, és a felhelyezés is lehet egy jó közös játék:) 22l
Úgy látom senki nem írta, hogy a tabletta nem azonnali védettséget jelent, azt elõtte szedni kell X ideig, 3hét, vagy 1 hónap, (ezt nem tudom biztosan) ezt nem tudom akkor biztonságos csak! ha meg mint írod sürgõs, akkor ott a gumi, és hidd el, nem olyan szörnyen bonyolult, van hozzá használati utasítás is minden dobozban ;) és gyakorolhattok is néhányszor, ennyit megér, kiegészítésként használhattok Pharmatex krémet, vagy kúpot, hogy biztosra menjetek :) nézz ezeknek utána neten. 22l
Nem az elõzõ, hanem a 17:09es :D
Elõzõ vagyok, a gumi dobozán van rajzocska, ami megmutatja hogy kell felhelyezni, de vannak ilyen videók a neten is, ha odafigyeltek nem lehet elrontani :)
Nyugi nem nevetünk ki emiatt.Gyakoroljon elõtte, és legyen több mint 1 óvszer nálatok.Az is fontos még hogy legyenek a körülmények nyugodtak, ne azon kelljen izgulni hogy jaj rám nyitnak, hanem arra figyelni ami akkor fontos, egymásra :)
Hüvelykúp, de kiegészítõ védekezésként alkalmazzák, pl.: tabi mellé, vagy óvszer mellé, nem 100 %-os, sokan teherbeestek már úgy, hogy csak önmagában használták. A megszakításos módszer, de ettõl is teherbe eshetsz, mert az elõváladék tartalmazhat spermiumot, kiegészítésként alkalmazzák gumi mellé. Mi a baj a gumival? Mert tökéletesen biztonságos, ha jó minõség, jól van felhelyezve, és megszakítást is alkalmaznak mellé. 98(azt hiszem) v. 99 %ban védetséget nyújt a nem kívánt terhesség ellen ha rendeltetésszerûen használjáto. Ráadásul elsõ alkalomra pont jó, próbálkozzatok közvetlenül menzesz után, mert akkor ha esetleg baleset történne (kiszakad) akkor a mensi utáni 3-4-5 napban kevés az esély a terhességre. Ha nem a menzi utáni idõszakban szakad ki, akkor 72 órás tablettát kell bevenned, amit nõgyógyász írhat fel, és megzavarja a hormonmûködésedet, aminek súlyos következményei lehetnek. Sajnos a tabit csak orvos írhatja fel, és csak akkor ha rendszeres nemi életet élsz, mert a fiatal korod miatt megzavarhatja a hormonjaidat. Szóval tessék elõre gondolkodni, mindig védekezzetek, utólag már csak a 72 órás segít (de az sem mindig), vagy az abortusz...
A kérdező hozzászólása: vagy nem olyan bonyolult?
A kérdező hozzászólása: ne nevessetek ki, de mivan ha nem tudja felrakni, mert még sose próbálta?
A kérdező hozzászólása: 10 hónapja tart a kapcsolatunk. eddig várt rám a barátom, de most már én is szeretném... :)
A kérdező hozzászólása: a barátom is szûz.... NEm lesz gond a gumival? :S
Ezt még elfelejtettem: a gumival probléma lehet, amikor a barátod már elélvezett, és ki akarná húzni a péniszét. Ilyenkor lecsúszhat, a sperma pedig a hüvelyedben landolhat, kicsoroghat. Úgy kell kihúzni, hogy a barátod megfogja a pénisze tövénél a gumit, és nem engedi lecsúszni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!