Találatok a következő kifejezésre: 16 éves Nem akarok még (37 db)

NEM :) 21f
nem, 23/f
Az a ciki, hogy felmerült benned, hogy ez ciki!
Kérdezõ olvasd el még egyszer a válaszom. Egy szóval nem írtam, hogy ciki!!!
Igen nagyon gáz, hogy szeretné megvárni a felnõttkort. Ennél szégyenletesebb dologról még nem is hallottam.:( Ugye a lány horoszkópja nem szûz, mert akkor örök életére szûz marad. Na az elég ciki.
Szerintem ilyenkor már normális, az meg szerencse , ha én vehetem el(bár kevés ilyen volt, általában tapasztaltabb lányokkal-nõkkel vagyok)
A kérdező hozzászólása: az elsõ kettõnek: köszi a választ! :) ) az utolsónak? mértis ciki? a sok barom már 10évesen szét teszi a lábát sztem ez elég undorító...
te idiota barom a 3. válaszolo válasza full szarkasztika volt.. ne legyél már agyas -.-" mért lenne viki??????
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!! :) )
Egyáltalán nem ciki.
Szerintem minden fiatalnak így kéne gondolkodni!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!! :) )
miért lenne ciki? 16 évesek 99, 9%a még nem érett a szexhez, szerintem az a ciki mikor 13-16 éves gyerekek szexelnek, mert hogy õk "érettek, meg szerelmesek"
Márhogy a bükkfarázó kismajomba lenne ciki?! Alapból semmi ciki nincs abba hogy valaki szexelt-e vagy sem , inkább az nem jó ha azért szexel valaki hogy ne legyen szûz közbe még nem szeretné vagy nincs is rá normális partnere
Nem ciki ne tedd szét senkinek se a lábad
már megint egy ember aki másokhoz akarja igazítani magát.
5. vagyok megint, már volt szerencsém ilyenhez, azért szeretném megint.Bár jobb a tapasztalt, de néha ilyen is kell a változatossághoz.
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti: értelek ;)) egyszer biztos lessz szerencséd :) ) utoló:mind1
A kérdező hozzászólása: mivan?? :O

19 éves a barátom én 16 nem akarok még vele lefeküdni. Pár hónapja vagyunk együtt de nagyon szeretem és kivánom is meg minden de még várni akarok egykicsit. H mondjam meg neki?

Nagyon jó pasi. és olyan hogy nekem els?re az jött le h csak azt akarja majd. És lehet h ezért is nem akarom még. meg hát mert sz?z vagyok.

Legjobb válasz: Az elején el kellett volna neki mondanod, hogy nem szeretnél lefeküdni vele, de még most sincs késõ. Mond el neki, hogy vársz a tökéletes alkalomra a tökéletes pasival, és úgyérzed még nincs itt az ideje.

Az elején el kellett volna neki mondanod, hogy nem szeretnél lefeküdni vele, de még most sincs késõ. Mond el neki, hogy vársz a tökéletes alkalomra a tökéletes pasival, és úgyérzed még nincs itt az ideje.
figyelj... egy a lényeg.. akármilyen hu de jo pasi, semmiképp ne feküdj le vele azért mert nyaggat, vagy mert meg akarod tartani õt!! oké??? ez nagyon fontos!! mond meg neki hogy még várni szeretnél ezzel a dologgal.. ha valoban szeret várni fog. ha nem és elmegy, gondolj arra hogy milyen jo hogy nem vele feküdtél le elöször.. mert ha ilyet tesz nem érdemel meg! 20L
Csak egyszerûen mond meg neki, hogy nem szeretnél lefeküdni még vele. Mond, hogy még nem vagy felkészülve rá. Ha tényleg azt akarja, akkor ott fog hagyni, de ne búsulj, mert akkor õ nem érdemel meg téged, ha meg nem csak azt akarja, akkor tud várni. Egy a fontos ne kertelj mond meg neki egyszerûen. Sok pasi nem érti a célozgatást. Meg kell mondani neki és akkor tudja mi a pálya.
Ehhez hozzá kell fûznöm valamit: bármit csinálsz is, ne hazudj! Az csak problémákat szül. Egy darabig könnyebb, ha hazudsz, de egy idõután összecsapnak a hullámok a fejed felett, és annál szarabb lesz minden... Bármirõl is legyen szó. Az én eddigi 23 évem ezt tanította nekem...
Az én tanácsom különbözik a többitõl... A javaslatom, hogy hazudj! Szinte az egész életünk hazugságokra épül, azoké is, akik itt írják, hogy mondd el neki... Õk sem tennék! Kifogást mindig lehet mindenre találni. De a legegyszerûbb, ha azt mondod, hogy még félsz az elsõ alkalomtól... Meg kell értenie, hogy nem akarod "csak úgy" elveszíteni a szüzességed. -ReapeR-23/F
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretem:( és ha emiatt otthagyna hát biztos hogy nagyon kilennék :\ és valamilyen szinten õt is meglehet érteni én tudom. Remélem egy ideig megérti majd ha valahogy szépen elmondom neki:)
Most mitõl félsz? Hogy nem fekszel le vele akkor azért hagy ott hameg lefekszel vele akkor meg azért? Szerintem túl sok gyakorikérdéseket olvasol. belezavarodsz már az egészbe. ha annyira tetszik akkor feküdj le vele. Miért ne. Te is azt szeretnéd akkor mit kell gondolkozni meg túlkombinálni??
Csatlakozok az elõttem szólóhoz, nyugodtan feküdj le vele... A lányok túl nagy feneket kerítenek a szexnek, míg szüzek. Lehet összetöröm a pici szívedet, de egyáltalán nem nagy dolog az a pici hártya a lábad között. Semmit nem ér... Ráadásul az is biztos, h nem azzal fogod leélni az életedet, aki átszakítja. Tudom, ez végképp kikészít, de ez van, az 1.-vel mindig szakít az ember. Tanulni kell. Szóval húzz rá gumit és ne parázz! A gumi az 1etlen fontos része a dolognak.

17 éves fiú vagyok, a barátnőm 16 éves (szűz). Nagyon szeretjük egymást, és mégis amikor együtt vagyunk legszívesebben sexelnénk, de a barátnőm nem akarja még. Miért?

Legjobb válasz: Szia. Arra még nem gondoltál,hogy a barátnödnek gátlásai vannak,vagy esetleg fél az elsötöl??Vagy éppen a következme´nyeltöl.

Szia. Arra még nem gondoltál, hogy a barátnödnek gátlásai vannak, vagy esetleg fél az elsötöl??Vagy éppen a következme´nyeltöl.
Türelem.... Könnyebb lenne nektek, ha szûz lennél. Nem lenne ennyiféle gátlás a barátnõdben a te tapasztalataid miatt, továbbá neked se lenne olyan sürgõs az elsõ. A férjem nem akart idejekorán lefektetni, egy idõ után már alig vártam, mikor lehetek már végre az övé... Mi pár évvel idõsebbek voltunk, és szüzek.
Legyél vele türelmes....
Szia! Pettingeltetek már a barátnõddel? Lehet, hogy csak az érintéstõl fél vagy nem tudja, hogy mire számíthat. Próbáljatok meg úgy pettingelni, hogy lássátok egymást egy pettingelés alatt megmutathatod neki, hogy gyengéd vagy és megpróbálod minnél élvezetesebbé tenni neki a dolgot. Miután lát téged, látja, hogy mit csinálszl, talán így elszáll a félelme.
Ez vicces :D!Mintha a saját történetemet látnám.Én is 16 vagyok a pasim 17.Én szûz vagyok õ nem.Õ szeretne már hogy eggyütt legyünk, de én még nem. Lehet hogy a barátnõdnek ugyanaz a problémája mint nekem.Fél az elsõ eggyütléttõl és a fájdalmak, meg nincs elég önbizalma.Fél, hogy nem lesz olyan jó, mint elõzõ barátnõd. nekem is ez a problémám.Biztos, hogy a barátnõdnek is ilyen gondja van.
Az elõzõ választ nem tartom humorosnak. Lehet, hogy fél, esetleg gátlásai vannak, de az is lehet, hogy csak korainak tartja még. Le kell ülni és beszélgetni róla. Õszintén.
Vagy csak egyszerûen még korainak tartja. De a legjobb az lenne ha megkérdeznéd tõle és megbeszélnétek a dolgokat hátha vmi másról van szó
hát probálj megértöbb lennni egy lánynak nagyobb veszitenivaloja van ebböl származolag mint egy fiunak beszéljetek többet erröl és probáld megnyugtatni h nem lec semi baja belöle és vgyázni fogsz rá probálj meg egy biztonság érzést adni neki sztem be fog jöni:)
adj neki idõt. ne erõltesd. ha nem akarja most, de egyszer úgyis fogja.
Mert bolond:)
elõzõ vok. sztem pár évet késtem a válasszal. XD
azóta már lehet, hogy is összejött. =D
Türelem , rózsát terem. 15/L
Úgyis vágyni fogsz rá pár hónap után.
Szerintem aki szereti a másikat , az tud várni. És az 5. válaszolónak meg üzenném , hogy szerintem jobb is ha egy lány nem adja magát oda egybõl, mert egy az , hogy elég sok srác kihasználja az alkalmat a másik meg hogyha pl. nekem odaaná magát a lány elsõ héten vagy mittudomén, akkor azért eléggé elgondolkodnék rajta, hogy könnyûvérû és elég sok sráccal megtehette ezt, vagy meg is tenné még. Én tényleg bármennyit várnék a barátnõmre, mert nem azért vagyok Vele. Végre érzem , hogy megtaláltam az igazit , és mindketten így érezzük , de nem hamarkodunk el semmit :) Hagyjuk , hogy az idõ elhozzon mindent. Sokkal jobb érzés... és annyi mást is lehet csinálni... Nekem az is jó, ha csak ölelem :) Szóval hidd el , ha kifogsz egy normális fiút, akkor õ várni fog rád.
Még ha nem is azt mondja, akkor is kívánni fogja a szexet. Egy ideig lehet húzni a dolgot, lehet pettingelni, azzal megismeritek egymást, de egy idõ után majd szexet akar.
Vágyni fogsz rá hidd el. Am meg ha igazán szeret kibirja... nekem elsõ pasim közel 9 honapot kibirt :D és nem csalt meg :) De ha nagyon ellenzed még a szexet 1év után is mondjuk vagy ha látja h eredménytelenül probálkozik ezen téren : / akk sztem hamar otthagy : /
Az én férjem nem nagyon vallásos, de hiába mondtam neki, mikor jártunk, hogy ha õ is akarja, elveheti a szüzességemet, mert szeretem és kívánnám õt, és vallásos létemre nem vagyok az a tipikus konzervatív szentfazék ember, de õ mégis várt az esküvõig, mert nagyon szeret, és tudja, hogy milyen fontos nekem Isten és a vallásom. Ha õ képes volt várni rám 2, 5 évet, akkor a te barátod is ki fogja várni türelmesen azt a pár hónapot, amíg felkészülsz rá, hogy odaadd magad neki.
Amúgy sose értem, hogy a nõknél mi ez a várni amíg lehet, õk nem szeretik a srácot, hogy nem akarnak lefeküdni vele?
Úristen, végre egy normális fiatal! De örülök, hogy vannak még ilyen lányok! Persze rögtön le kell hurrogni, hogy mi az, hogy 15 éves, és még nem akar szexet... Ne foglalkozz másokkal, kedves kérdezõ! Akkor, csakis akkor feküdj le a szerelmeddel, ha elég érettnek érzed magad hozzá! Ha egy fiú szeret, akkor igen, tud várni rád. Ha pedig nem vár, hanem megcsal, nem kár érte, mert nem is szeretett igazán. De ha normális fiút találsz, az biztos nem akar veled 16-17 évesen szexelni, neki is fel kell nõnie hozzá. Tudod, a fiúk késõbb érnek, mint a lányok.
Amúgy meg ha egy barát kell akkor ne jöjj össze egy fiúval, csak barátkozz.
Szia! na szóval, tehát, so xD (kérdezõ érti mirõl van szó) ha szeret a leendõ pasid, akkor várni fog, és nem fog megcsalni, ha mégis, nem volt kár érte, mert bunkó paraszt, ha megcsal.. padtársad voltam =)
Akkor szexelj, ha kívánod, ennyi.
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok! Szerinted már el kellene kezdenem a szexuális életet? Mert szerintem még nem. 175cm magas vagyok 55kg (tehát eléggé fejlett) de én jelenleg barátot (társat) keresek, nem szexpartnert.
Miért nem érzed magad érettnek? Fejletlen vagy? Mert az eszed ezt a butaságot leszámítva szerintem rendben van.
16:52-es A rég nem vagyunk együtt egy évet jelent..és mindjárt 20 vagyok:) ...tehát utána is együtt voltunk még 1 évet
Szia! Én 17, 5 évesen vesztettem el, bartommal már 1 éve és 1 hónapja jártunk, de ha jól emlékszem petting már 4-5 hét múlva volt. Próbálkoztunk már elõtte is, de alapból akartunk várni pár hónapot, aztán sajnos lehetõségünk sem volt túl sok, nekünk eddig tartott, kivárta. Rettentõen jó volt, semmi fájdalom, már nagyon ismertük egymást így mindent tudtunk, hogy mi jó a másiknak...már rég nem vagyunk együtt, de mai napig nem bántam meg, hogy így alakult az elsõ, abszolút pozitívan nyomta rá a bélyegét a késõbbi szexuális életemre is. :D 19/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 5. válaszolónak szeretném üzenni, hogy 15 évesen én még fiatalnak tartom magamat ehhez. Ha 17 lennék már, akkor megérteném amit írtál, de így... Köszi a válaszokat mégegyszer!
Fiuja válogatja, valszeg elkalandozna de nemmesszire, ha szeret.Ha nem szeret akkor meg tök mindeggy csak arra kellenél neki.
nem vagyunk sajnos jövõbelátók, elõször gyere össze velée aztán amjd te megismered és eldöntöd hogy milnye a srác.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)

16 éves vagyok. Nem akarok még gyereket. Lehet terhesség tünet?

Kb 2 hete feküdhettem le a barátommal. Õ azt mondja semmi baj ne aggódjak, mert vigyázott rám. Én viszont eléggé parás vagyok és mindig az jár az eszemben, hogy "úristen terhes vagyok". Mostanában állandóan fáj a hasam. Nemrég elkezdett fájni a mellem. Néha úgy érzem kicsit föl vagyok puffadva. Most vagyok a 29. napomon (nálam eléggé rendszertelen a menzesz) Terhes lehetek? vagy inkább mensi el?jelek? Am gumit használtunk és Pharmatex kúpot is, de az a gáz, h a kúp elött megmostam magamat intim mosakodóval és egy elöbi alkalommal nagyon kevés tusfürd?vel. baj lehet?:S

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes. Hisz guit is és kúpot is használtatok. Az idegeskedés miatt fáj a hasad. A mellfájdalom pedig a mensi jele lehet. Az idegeskedéstõl pedig szintán késhet. Meg ha rendszertelen még a mensid, akkor mégkisebb az esély a teherbe eseésre. A batárod vigyázott, ne aggódj, nem vagy terhes.

Szerintem nem vagy terhes. Hisz guit is és kúpot is használtatok. Az idegeskedés miatt fáj a hasad. A mellfájdalom pedig a mensi jele lehet. Az idegeskedéstõl pedig szintán késhet. Meg ha rendszertelen még a mensid, akkor mégkisebb az esély a teherbe eseésre. A batárod vigyázott, ne aggódj, nem vagy terhes.
Szia!Kizárt ha nem volt lyukas a gumi!
Nyugi, nem hiszem, hogy terhes vagy, ezek lehetnek a menszi elõjelei, ha gumi volt rajta, nem lesz gond, a melegfronttól is késhet egyébként, szóval várj türelemmel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Elõfordulhat, hogy az idegeskedés miatt hiszem minden fájásra, hogy terhességi tünet? Csak bebeszélem magamnak? Amúgy attól lehet teherbe esni, hogy amikor fölhúztam a barátom péniszére a gumit akkor még bedugta az ujját és valszeg az elõnedves volt... (nem nagy mennyiségben) Amiatt aggódhatok?
Szia! Mi a párommal hat évig védekeztünk gumival, egyszer se lyukadt ki, és nem is lettem terhes.
én is erre a kérdésre akarok választ, hogy amiatt lehet e aggódni, ha a barátom keze olyan volt, nem nagy mennyiségben...:S
Hát ha ilyen kérdést kiírsz, megnyugtatlak, nem lehetsz túl érett, wehehe :D
31-es vagyok : Tévedsz barátom, nem a f.rkam irányít, de pont az ilyen tini csajoktól mentsen meg az isten, úgyhogy a kérdésem egyben a véleményemet is tükrözte.Nem vagyok rászorulva az ilyen csajokra, modell vagyok , illetve a barátnõm is, az itt említett kategóriából nem választok.
A kérdező hozzászólása: tudom tudom...én az ilyenekkel úgy vagyok hogy annyi öröme legyen az életben hogy ilyeneket írogathat...ha nincs jobb dolga egészségére...de ezért nem is akartam feltenni képet magamról csak kép nélkül nehéz megállapítani mi a baj velem...:D de ha nem találja valaki majd ezt a kérdést akkor töröltem bocsi :)
Na az olyanokat kerüld mint a #31-es válaszoló, az ilyen pasik minden csajt guminõnek néznek amik csak egy dologra valóak :D Az ilyeneket a farkuk irányítják, szeretni nem nagyon képesek
"és nehéz olyan aranyos lányt találni, akinek kifejthetem, hogyan kellene a speciális relativitáselméletet alkalmazni a politikában. :D" Bocs de ez szerintem még a férfiakat sem érdekelné, nemhogy a lányokat :D Ne ilyen témákat hozz fel nekik, ennél már az összeesküvés elméletek is jobbak randizáskor :D #kérdezõ Igen, természetesen a nõk is megérik a pénzüket de ezt nem szívesen ecsetelem elõttük, ez ilyen férfi téma :D
A kérdező hozzászólása: Na igen valahogy így van nálam is nem vagyok egy buta lány akit csak a net meg a buli érdekel szeretek értelmes dolgokról beszélgetni , bár nem vagyok az sem aki nagyon komolyan venné ezt a dolgot mert én sem tudok mindent...sokat kell még tanulnom és foglalkoznom a dolgokkal hogy értelmes gondolatokat nem csak indulatokból és buzdításból feltörõ véleményt mondani dolgokról ...úgy vagyok vele hogy amiben nem vagyok jártas abba nem szólok bele ...
A kérdező hozzászólása: ó tapasztaltam már hogy jól álcázzák magukat....szemtelenül tud néhány hazudni... de hát meg kell próbálni leszûrni a dolgokat és szemfülesnek lenni...:D na igen szépen is néznének ki ... bár jó lenne az orruk égszertartónak vagy ruhakarnisnak :D na persze ez nõknél is soknál van így..én nem ítélkezem a pasik felett mert 1-2 nõ rosszabb mint a pasik ...
Azok a lányok, akik tetszettek nekem, szinte kivéte nélkül kismellûek voltak. :) Amúgy velem is hasonló a helyzet: bizonyos érettség okán, bizonyos ismeretek miatt nem igazán találok magamnak való partnert. (Túl racionális és szkeptikus vagyok, túl jó a vilgászemléletem, a mûvészeteket éppúgy kedvelem, mint a tudományokat, és ezt szeretem is csinálni az életben, és fontos számomra az önkifejezés, és nehéz olyan aranyos lányt találni, akinek kifejthetem, hogyan kellene a speciális relativitáselméletet alkalmazni a politikában. :D) Azt hiszem, nem lehetnék maradéktalanul boldog olyannal, aki ilyen rétegekig leásva nem tudna megérteni. Ez van, még keresgélek. F/23
"persze én sem vagyok naiv tudom hogy sok pasi átfog verni és csak szórakozni akar majd , de a keresés ezzel jár..:D" Látom képben vagy :D Így könnyebben ki tudod majd szûrni az olyan srácokat akik csak kihasználják a nõket, de vigyázz velük mert nagyon jól álcázzák magukat, még az a szerencséjük hogy nem olyan orruk van mint pinokkió-nak mert akkor egybõl lebuknának a sok hazudozás miatt :D Bármerre fordulnának mindenhova beleakadna az orruk az meg szerintem nem lenne elõnyös egy kapcsolatban :D
Szerintem a mell méret semmit nem számít, az összhatás a lényeg.Nálam pl az arc az elsõ ami megfog.
A kérdező hozzászólása: ezen csak mosolyogni tudtam :)
Mert ebben a csajban mi a baj?Értelmesebb mint a legtöbb lány Persze modell vagy azért akarsz szexpartnert keresni pénzért itt a gyakorin :D Álmodik a nyomor
Fogadok a nõk még bottal sem érnének hozzá :D Azok szoktak így kamuzni
A kérdező hozzászólása: pedig tényleg nem volt...:)
nehéz elhinni hogy nem volt palid :) f18
A kérdező hozzászólása: hopp most látom nem lehet ilyet na m1 akkor marad a kérdésem , de kérlek ne vitatkozzatok ...a legjobb az ilyet ráhagyni arra aki kezdni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és a vélemény nyilvánítást :) a bejegyzést lassan törlöm
Egyetértek az elõzõvel. :)
Ez a csaj 16 évesen értelmesebb mint te és a "modell" csajod (:D :D :D) együttvéve, de szerintem már 12 évesen több esze volt mint nektek együtt véve Az értelmesség nem feltétlen függ életkortól már megbocsáss
A kérdező hozzászólása: köszönöm bár most láthatod 16 évesen ezt nem lehet kijelenteni egyesek szerint...:)
Hát kedves kérdezõ a kép és a kommentjeid alapján érettnek és szimpatikusnak tûnsz :)
A nyomor szerintem nem nálam érzékelhetõ...:D Persze, 16 évesen értelmes..:D Majd pár év múlva esetleg ezt kijelenthetjük.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nem könnyû...de próbálkozni lehet :D lottózni is sokan lottóznak ...és van aki nyer , de ha meg sem próbálja tényleg egyenlõ a nullával az esélye ...:Dpersze én sem vagyok naiv tudom hogy sok pasi átfog verni és csak szórakozni akar majd , de a keresés ezzel jár..:D
Sok szerencsét kívánok akkor neked, de ez majdnem annyira nehéz mint megnyerni az 5-ös lottót :D És a rendes srácok 90%-a ronda tehát eléggé gyéren áll a helyzet :D
Épeszû embert nem érdekli, hogy mekkorák a melleid. És ne add fel, mert vagyunk még néhányan, akik a normális kategóriába tartoznak és érett, normális lányra vágynak! ;)
A kérdező hozzászólása: nem vagyok itthon ülõs fajta vagy is már nem ...szeretek strandra járni meg haverokkal bulizni bár nem sokszor szoktam bulizni nem ülök itthon bezárkózva a szobámba...
van egy jó és egy rossz hírem ! jó: szép vagy tökéletes alakod van és sexy rossz: önértékelési gondjaid vannak kérés: csak könyörgök ne ess át a ló másik oldalára mint alegtöbb lány , kezdek kételkedni h létezik-e kettõ között lévõ személy
jársz bulikba vagy otthonülõs fajta vagy?Aki keveset jár bulikba kevesebbet is ismerkedik.Nem vagy esetleg túl zárkózott?A kép alapján a külsõd nem lehet ennek oka.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam discoba járni pont ezért...:) haverokkal szoktam pubokba beülni vagy ilyesmi
úú nekem kvára bejösz :$ szerintem hatalmas kisugárzásod van még így képrõl is de lehet hogy csak én vagyok így ezzel :S
Fiatalabbnak nézel ki mint 16 :D Egyébként tényleg nem vagy csúnya, hol szoktál ismerkedni?Discoban tuti hogy rád másznának mert nem rossz az alakod
A kérdező hozzászólása: http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/484529_353088..
adj egy képet és megleled a választ :D
Egy kép valóban sokat segítene
Oké akkor mibõl vetted le ezt? "a korombeliek ezért nem akarnak tõlem semmit?" Volt már olyan hogy próbálkoztál fiúknál és õk nem mutattak komolyabb érdeklõdést irántad?
Nagyon jó kisugárzásod van, szép vagy! Szívesen megismerkednék veled, habár nem tudom hogyan lenne módja?! :|
A kérdező hozzászólása: elhiheted nem itt fogom kiteregetni hogy szûz vagyok avagy nem...
"16 éves vagyok és még nem volt barátom egy sem" Ez azt jelenti, hogy szûz lány vagy? Mert a kép alapján-ha tényleg Te vagy rajta- inkább "bevállalósabbnak" tûnsz.
A kérdező hozzászólása: hát a remény hal meg utoljára...:D én megpróbálkozom találni egyet ...hátha :)
A rendes srácok úgysem a melleid miatt fognak szeretni... Ha viszont rendes srácot akarsz párodként hát mit ne mondjak nagy fába vágtad akkor a fejszét, mert abból nincsenek sokan
A kérdező hozzászólása: A mellem tényleg kicsi de errõl nem tehetek ...
Õszintén szólva átlagos kinézetû csaj vagy.A melled viszont kicsi, ez pedig a legtöbb férfinak nem jön be, de persze most nem arra gondolok hogy nagy dinnye mellednek kéne lennie
lehet balfszok vannak körülötted és nem mernek randira hívni, erre még nem gondoltál? o.O
Pedig csinos és szép lány vagy :) Ha pedig emellett tényleg érett is vagy, nem tudom mi lehet a gond :)
A kérdező hozzászólása: az igazság az hogy én megvagyok elégedve a külsõmmel csak a régi sérelmek bennem maradtak , mert bár régen sem voltam dagi csak hát volt hasam meg a fenekem is nagyobb volt most kb -9kg lement azóta megvagyok elégedve magammal csak a régi bántások sértések és hülye pasik beszólása miatt érzem még mindig kicsit úgy magam mintha csúnya lennék...
Kik mondják ezt?A rokonaid?Mert azok soha nem mondanak igazat ilyen dolgokkal kapcsolatban.A legjobb lenne ha feltöltenél ide egy képet így mi meg tudnánk mondani hogy valójában hogyan nézel ki
Lehet, h én látom rosszul a kérdést, vagy rossz emberekkel találkozom, de napi rendszerességgel vonatozom, ahol látok mindenféle embert, hallok -gyakran akaratlanul- mindenféle beszélgetést. Köztük nagyon sok szakmunkástanuló fiú és lány van (ezek ált. a beszélgetésükbõl derülnek ki). Mikor olyanokat mondanak, hogy: "aha, holnap gyakszim lesz, a [email protected] sincs kedve bemenni, úgysem csinálok majd semmit", "ez már az x-edik igazolatlanom, meg fogják keresni anyámékat", "én mindig szívatom a tanárokat, mert pikkelnek rám", "a gyakról mindig kések, már szólt a tanár, h érjek be idõben, de ha azt mondom, h késik a vonat, mindig elhiszi". Szóval az ilyen és ehhez hasonló mondatok hallatán nekem nem az az érzésem, hogy belõlük jó szakemberek lesznek (már ha eljutnak odáig, h letegyék a vizsgákat, és papírt is kapjanak róla), akik tisztességesen megélnek a fizetésükbõl és estin nyelvet tanulnak majd....
Az érettségi egy dolog, de semmire nem bíztosíték.
#3-astól kérdezem, hogy melyik szakmunkás keres többet, mint egy orvos? Én asztalosnak tanultam, 2 helyen voltam gyakorlaton a dolgozók mind két helyen 70-80ezreket kaptak És már mindkettõ cég becsõdölt. Én fél évet kerestem asztalos munkahelyet, sehol sem volt szabad hely. Most egy raktárban takarítok!
Tiltakozom! Diplomás vagyok, és egy éve nincs állásom. Most lehet jönni azzal, hogy nem is akarok dolgozni...
Kedves elsõ, az lehet, hogy diplomásból annyi munkanélküli lesz mikor kikerülnek a nagyvilágba mint szakmunkás+okj-s együttvéve, de a 90%-uk 3 hónapon belül talál melót, míg a szakmunkás/okj-sok nem. Egyébként ha valakinek 17 évesen nincs annyi esze, hogy legalább egy érettségit lerakjon, ami már annyira egyértelmû mint az általános iskola, az megérdemli, hogy késõbb egy szalag mellett öregszik meg.
Szakmunkások. Mert bizonyitott dolog, hogy még munkából is meglehet élni. Szépen és szerényen.
Idõvel kiváló szakmunkásokká válnak ami mostanában nagy kincs.Jobban keresnek mint egy orvos aztán estin nyelvet tanulnak.A vége az lesz, hogy elmennek egy olyan országba ahol nagyobb a munkás becsülete mint nálunk.
Jelenleg 18 éves korig iskolaköteles a gyerek. Ha tetszik, ha nem. Utána simán mehet melózni, hogy hova, az más kérdés.
Már most kijelentette, h mivel jövöre nem lesz kötelezõ már nem fog iskolába járni mert minek. ezek a mai lányok a médián a dundikán bódymeg a többi megélhetési rib..con nõttek fel, ezért nem akarnak tanulni, mert azt hiszik magukról õk is dundikák, és nekik is összejön ész nélkül...
ma 19:59-nek Nem is állítottam, h a felsõoktatásban nincsenek linkek, vagy céltalan emberek. Én is fõiskolára járok, pontosan látom a csoporttársaim között is, h ki az, aki akar valamit, és ki az, aki csak azért jár oda, mert alapvetõen nem buta, dolgozni nem akar, meg úgy összességében semmit sem akar. Viszont a kérdés így szólt: "16, 17 18 éves gyerekekkel, akik nem akarnak még egy érettségiig sem eljutni", ezért írtam azt, amit.
"Tök mindegy mit csinál az ember ha szereti csinálni, érdekli , fejlõdni fog." Itt a kulcs. Csinálni kell. De menj el egy átlagos szakközépiskola vagy szakmunkásképzõ környékére és hallgass bele a beszélgetésekbe. Vagy akár csak a neten. Rengeteg fiatal nem csinál semmit, de SEMMIT. Én is szakközépbe jártam, öt éve érettségiztem. Mára gyönyörûen látszik, hogy amit tizenévesen csináltunk, és ahogy csináltuk, annak kihatása van az életünkre. Aki már másodikban arról beszélt, hogy õ érettségi után azonnal gyereket akar, annak érettségi után megszületett a kisfia, lassan az óvodát is befejezi. Aki hajnalban is bejárt a suliba gyakorolni, versenyekre járt, azt ma már ismerik a szakmában, nyert egy-két díjat, esetleg külföldön van, jó pozícióban. Ellenben aki ott kerülte az iskolát, ahol tudta, az ma segédmunkás vagy krumplit süt a mekiben. Szerintem igenis látszik a legtöbb tizenévesen, hogy merre tart. És akinek az a fõ célja, hogy mielõtt kijusson, hogy a suli mögött betéphessen végre, az nem tart túl jó irányba..
Munkanélküliek lesznek vagy minimálbérbõl fognak takarítani, és szidják egyfolytában az államot. Az, hogy valaki hogy áll az iskolához, legtöbbször a munkamorálját is mutatja, márpedig jó szakember olyanból nem lesz, aki képtelen egy kicsit is megerõltetni magát és legalább iskolába járni. Mire észbe kap, addira meg késõ.
ma 19:32 vagyok A hozzászólásommal sem a szakmunka értékét, sem az azt végzõ, illetve azt tanuló embereket nem szándékoztam degradálni, mert nyilván van, aki nem félvállról veszik a dolgot. Csak arra szerettem volna rávilágítani, h nem ezekbõl a fiatalokból (akikrõl írtam) lesznek a társadalom hasznos tagjai. És tudod mi még a gáz hogy a jogi , orvosi egyetemrõl is kerülnek ki ilyenek sajnos.Az ELTE is tele van sajnos már olyanokkal akik csak lébecolnak ott, idõt húznak, hogy ne kelljen dolgozni, buliznak, szórakoznak, beleszarnak mindenbe, utána meg pályakezdõként az államnak nyújtják a markukat, mert sehova se kellenek.
Ezek a fiatalok egyszerûen nem értik mi az, hogy pénz. Nem tudom, hogy hogyan képzelik a további életüket. Szülõk nyakán élõsködve? Mert szakma nélkül még érettségivel sem vesznek fel senkit sehova. Én rossz anyagi körülmények között élek, de a taníttatásom, könyvek, meg minden amire szükségem van/volt mindig biztosítva volt. Pofám nem lenne anyukám nyakán élõsködni, ha már nem muszáj. Szeretnék tovább tanulni, de tisztában vagyok vele, hogy emellett dolgoznom is kell majd. Oké, hogy most szarnak a világra, de mi lesz pár év múlva? 17L
A kérdező hozzászólása: Nõvérem élettársának pl van egy lánya. 17 éves lesz, varrónõnek tanul(na). Már annyi igazolatlanja van, hogy a szülei többször voltak a gyámügyön miatta. Egyébként hiába elvélt szülökj gyereke, a szülök jól kommunikálnak egymással, egyik se érti miért nincs kedve a lánynak iskolába járni, stb... Már most kijelentette, h mivel jövöre nem lesz kötelezõ már nem fog iskolába járni mert minek.
elsõ: szakmunkások nem lesznek, legfeljebb betanított munkások is kérdezõ: betöltött 16-évtõl heti 40 órában is dolgozhat, ha talál melót
Erre a szakmunkás dologra van élõ példám! Két emberkérõl van szó akiket ismerek mind a kettõ szobafestõ-mázoló az egyik egy vállalkozónak dolgozik és lépcsõházakat fest órabérért alig él meg. A másik vállalkozó lett exkuziv villákat válal persze már nem õ dolgozik hanem dolgoztat és 60 millás házban él itt is látszik ki mit tud kihozni abból amit tanult.
ma 19:32 vagyok A hozzászólásommal sem a szakmunka értékét, sem az azt végzõ, illetve azt tanuló embereket nem szándékoztam degradálni, mert nyilván van, aki nem félvállról veszik a dolgot. Csak arra szerettem volna rávilágítani, h nem ezekbõl a fiatalokból (akikrõl írtam) lesznek a társadalom hasznos tagjai.
A kérdező hozzászólása: jelenleg igen 18 éves korig, de jövöre már nem. Jövõre már csak 16 év lesz a korhatár.
A kérdező hozzászólása: Én azokra a gyerekekre gondolok, akiknek "nem fekszik"az iskla, és még szakmunkást sem akarnak szerezni
Szerintem még nagyon gyerekek.Nekünk ennyi idõsen saját lábunkra kellett állnunk.Nem baj ha a mai fiatalok megtanulják ugyanezt ha késõbb is .Huszonéves korukban rájönnek nem az az érték ha hiányoznak, mert már minden felelõsség az övék, mi ezt korán megtanultuk õk késõbb fogják, de eljutnak erre a szintre.
Ritka az ilyen lány.
utolsó: asszed a kérdezõ tudja mi az a csikló? :D
gondolj szexi srácokra ahogy simogatják a meztelen testedet, vagy csak nézz vmi lájtosabb pornót, aztán nyálas ujjaiddal dörzsölgesd a csiklódat. Leírom már neked, a sok troll után xD f18
Azt is meg lehet oldani a pasival.
Olyan izék vagytok, nem biztos hogy szexelni akarnak, lehet h csak pettingelni.
Dehát minek az önkielégítés, mikor ott lesz a pasi? Hm?
Maszturbálás= önkielégités. Ezt akartad kérdezni?
Mire vagy kíváncsi? Önkielégítés? Vagy szeretkezés?
már csak pár óra...
nem kell erõltetni! akartok egy s mást? de hogy? a kérdésedbõl úgy vettem ki, még korai lenne. mondjuk merem feltételezni h a barátod van olyan érett h mindezzel tisztában van és azzal is ha még korai lenne neked, és azzal is, hogy ha mégsem, akkor hogyan vezessen rá. bár sajnos nem feltételezem, mert nem olyan gyakori, de hátha mégis ilyen a barátod h képben van.
Mert attól tart, hogy vele sem fog. Nehezebb kérdés?
Azért, mert a mai pasik nagy része egy odvas kurv*afi!
Azért mert primitív õstulkok. Ne foglalkozz ilyenekkel.
Én úgy vagyok ezzel, hogy jobb egy szûz lány mint 1 parti qurva, a szûz lányt lehet tanítgatni ami nagyon izgató számomra:) 17/f
nem kéne általánosítani!!! de megprróbálok válaszolni a kérdésedre:sztem azért mert egy szûz lánnyal több "gond" van az ágyban(márha eljutnak odáig), egy nem szûz lány valszeg elõbb lefeküdne a barátjal mint egy szûz.
Kinek az idióta agyszüleménye ez? Én sose néztem le egy lányt se azért, mert nem 16 évesen vesztette el a szüzességét - egyáltalán honnan jön ez az egész? Már nem lehetõség, hanem elvárás? A büdös p.csába már az összes se.gfej, f.szkalap tizenévessel, akit az idióta anyja meg apja nem képes kordában tartani és rendesen megnevelni!
Sokan csak megjátszák magukat, hogy nem kell nekik szûz lány. Valójában nem tudnak vele mit kezdeni... Ha nem lenne szûz, akkor sem. Én összetenném a két kezem, ha szûz barátnõt kapnék.
A kérdező hozzászólása: miért kéne nehezebb kérdés? ...az oks, hogy ez egy egyszerû kérdés, de egy fiú sem tud rá egyértelmû választ adni, vagyis: ezért írtam ki a kérdést, hogy valaki erre a könnyû kérdésre egy érthetõ, logikus választ írjon. Akinek van véleménye, írjon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem szeretnék osztani nagyon senkit, de az azért szerintem durva, ha pl. egy fiú elhagyja azért a barátnõjét, mert szûz a lány és még nem akar lefeküdni egyelõre a barátjával. Szerintetek igazam van??? Különben 16 éves lány vagyok. (:
"durva, ha pl. egy fiú elhagyja azért a barátnõjét, mert szûz a lány és még nem akar lefeküdni egyelõre a barátjával" Ezek szerint nem szereti, csak meg akarja kettyinteni. Nem sok öröme lenne benne a lánynak hosszútávon...
Szerintem ez hülyeség. Sose néznék le egy lányt, (aki ebben az esettben a barátnõm)csak azért, mert szûz. Mindennek eljön a maga ideje..:]] 17/F

15 éves lány vagyok. Csak 3 hónap múlva leszek 16. A barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. És Õ már akarja. Én pedig úgy gondolom hogy ez még korai. Õ 1 évvel idősebb nálam. Nem korai 15-16 évesen elveszteni a szüzességem?

Csak komoly válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Szia:)én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá,akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:)És biztos szeret a párod:)

ha még nem szeretnéd, akkor ne mennj bele. és ez a szabály az egész életedre szóljon. a testi együttlét alapja, hogy MINDKÉT résztvevõje élvezze és akarja. ha az egyik nem akarja, akkor azt a másiknak el kell fogadnia.
Szia:) én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá, akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:) És biztos szeret a párod:)
Pettingeltek már? Mert ha nem akkor akár azzal is húzhatjátok.
Ha feltetted a választ, akkor nem vagy magadban biztos. Amíg nem vagy magadban biztos, ne tedd meg!Nem maradsz le semmirõl, meg vár téged. :) L, 18
szia bár én pasi vagyok, szal neked több vesztenivalód van, így nemtudom mennyi ér a véleményem.... én 15 évesen vesztettem el... utólag úgy érzem korai volt, de nem bántam meg.. azért nem mert szerettem a lányt... ha szereted, és szeret, akkor óvatosan belekóstolhattok... de sztem elõször csak pettingeljetek... légy jó
ahogy érzed, nem baj nem általánosítható, meg azaz 1 év sem ér semmit neki, ugyanannyi
szerintem nem korai ennyi idõsen elveszteni a szüzességed, de ezt csak te érzed.ha azért feküdnél le a barátoddal, mert szereted és már késznek érzed magad, akkor nyugodtan tedd meg.Az fontos, hogy azért ne tedd meg, mert Õ akarja. Ha egy kicsi kétséget is érzel, akkor várj, az elsõ sex komoly nyomot hagy az emberben, de 15 évesen ha szereted a barátod és õ is szeret, akk simán mehet a dolog! remélem hogy tudtam segíteni. B/16
Ha nem akarod, ne feküdj le vele. Nem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, te nem tartozol neki azzal, hogy lefeküdj vele, pláne nem, hogy odaadd a szüzességedet. És hogy korai-e? Igen, szerintem korai. Gyerekek vagytok még, de nagyon - hiszen azt se tudjátok még, hogy mit akartok, és hogy egyáltalán akarjátok-e. 18 év alatt korainak tartom - de mindenképpen korainak tartom akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy tényleg akarod, igazán akarod, életkortól függetlenül. Lehetnél akár 30 éves is, akkor is azt tanácsolnámn, hogy amíg nem akarod mindent elsöprõ vággyal, hogy már a falra mászol tõle és tényleg nem bírod ki holnapig, annyira kívánod a fiút itt és most, addig korai, addig csak a kíváncsiságodat elégítenéd ki vagy a fiúnak engednél, ami meg NEM INDOK A SZEXRE.
Szijjja..=) ha szereted és úgyérzed h szeretnéd..csak abban az esetben tedd meg..=) ha nem szeretnéd még..szerintem a párod biztosan megfogja érteni..=)elvégre 11hnapja vagytok együtt..:D ha eddig tudott várni=) szerintem 1-2hnap már nem fog akadályt jelenteni számára..=) én sem rendelkezek nagy tapasztalattal..de én úgyérzem amit kell, hogy tudjak azt tudom..=) és szerintem nálad sem ez a probléma.. tehát..készüljj a te tempódban..;) biztosan jó lesz majd..=) sok sikert.. Puszii=)
Én nem tartom korainak ennyi idõsen (habár én 19 évesen még szûz vagyok), de a kérdésedbõl érezhetõ számomra, hogy te korainak érzed, ezért szerintem ne tedd meg. Nem attól függ, hogy mi mit gondolunk. Van, aki még 17-18 évesen sem kész az elsõ alkalomra. És tényleg az elsõ meghatározó. Ha nem pettingeltetek, akkor kezdjétek azzal, és majd érzed, hogy mikor történhet meg az elsõ alkalom.
neked kell eldönteni hogy korai e! ezt más nem mondhatja meg ahogy érzed!! én 15 évesen veszitettem le sztem nem para ;)
Ne a korodhoz kösd, ne ahhoz, hogy mióta vagytok együtt. Az érzelmeidhez, a szellemi érettségedhez, felkészültségedhez.
Kérdésben a válasz, ha korainakérzed, akkor nem! Elsõ alkalom csak egy van, a rossz emlék pedig a következõ kapcsolataidra is kihathat. Ha pedig a barátod emiatt elhagyna, akkor örülj, hogy megszabadultál tõle!
Szerintem ha már a kérdést feltetted, az is bizonyítja, hogy nem vagy biztos magadban, azaz nem akarod 100%-osan. Ha pedig nem akarod teljes szíveddel, felesleges belefogni, mert nem lesz olyan, amilyenre vágysz..és az elsõ élmény örök élmény! Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!