Találatok a következő kifejezésre: 16 éves Nem akarok (82 db)

NEM :) 21f
nem, 23/f
Az a ciki, hogy felmerült benned, hogy ez ciki!
Kérdezõ olvasd el még egyszer a válaszom. Egy szóval nem írtam, hogy ciki!!!
Igen nagyon gáz, hogy szeretné megvárni a felnõttkort. Ennél szégyenletesebb dologról még nem is hallottam.:( Ugye a lány horoszkópja nem szûz, mert akkor örök életére szûz marad. Na az elég ciki.
Szerintem ilyenkor már normális, az meg szerencse , ha én vehetem el(bár kevés ilyen volt, általában tapasztaltabb lányokkal-nõkkel vagyok)
A kérdező hozzászólása: az elsõ kettõnek: köszi a választ! :) ) az utolsónak? mértis ciki? a sok barom már 10évesen szét teszi a lábát sztem ez elég undorító...
te idiota barom a 3. válaszolo válasza full szarkasztika volt.. ne legyél már agyas -.-" mért lenne viki??????
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!! :) )
Egyáltalán nem ciki.
Szerintem minden fiatalnak így kéne gondolkodni!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!! :) )
miért lenne ciki? 16 évesek 99, 9%a még nem érett a szexhez, szerintem az a ciki mikor 13-16 éves gyerekek szexelnek, mert hogy õk "érettek, meg szerelmesek"
Márhogy a bükkfarázó kismajomba lenne ciki?! Alapból semmi ciki nincs abba hogy valaki szexelt-e vagy sem , inkább az nem jó ha azért szexel valaki hogy ne legyen szûz közbe még nem szeretné vagy nincs is rá normális partnere
Nem ciki ne tedd szét senkinek se a lábad
már megint egy ember aki másokhoz akarja igazítani magát.
5. vagyok megint, már volt szerencsém ilyenhez, azért szeretném megint.Bár jobb a tapasztalt, de néha ilyen is kell a változatossághoz.
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti: értelek ;)) egyszer biztos lessz szerencséd :) ) utoló:mind1
A kérdező hozzászólása: mivan?? :O
Naiv tini.. Jót röhögtem.
A normális felnõttek kerülik az ilyen kis csitriket! Persze akadnak olyanok is akiknek ez jön be.....
A kérdező hozzászólása: van alapja annak amiket mondtok, hogy a legtöbb csaj benne van, de olyanokkal is találkoztam akiknek bemagyarázták hogy ha nem idõssel csinálja akkor milyen rossz lesz az elsõ szex, mennyire fájni fog stb(15évesnek 40éves), egyik barátnõm is régebben belement egy ilyen "kapcsolatba"mert a pasi bemagyarázta neki hogy tõle megkapja azt a törõdést amit másoktól nem, figyelni fog, ez mind szép és jó csak a barátnõm 13, a pasi meg 35körüli volt(akkor még nem ismertem, nem tudom pontosan), meg ha akarja is, egy felnõtt férfiban legyen annyi hogy nem kamaszlányokat akar dugni, meg megnézném az ilyeneket amikor mondjuk lányuk születik, késõbb hogy állnak majd az ilyen dolgokhoz, mennyire lesznek büszkék magukra
12! Igen sajnos mindennapos, és a férfit nem menti meg, ha nem tudja. A tini lányokat sokan kihasználják. Ha egyszer mindegyikük a sarkára állna, lenne nemulass.
Hát most ezt hogy magyarázzam el... ha nagyon túlozni akarok, akkor kb. igen, hercegnõként kezelik õket meg kacsalábon forgó palota meg mi egy más... De a valóságban ez kb. annyi hogy kedvesek, mézesmázosak "minden úgy lesz ahogy te akarod" "persze, várok ameddig te szeretnéd" szóval megy a nyalás, hogy a csaj elhiggye, hogy szeretve van. ÉS akkor abban reménykedik a pasi, hogy könnyebben odaadja magát, mert hát a csaj azt látja hogy "szereti" a pasi.
DE! mielõtt még szó érné a ház elejét, vannak olyan fiúk, akik tényleg várnak a lányra, szerelembõl, de rá lehet érezni hogy ki az, aki nyomul és csak a szex miatt ígérget, és ki az, aki õszintén szerelmes.
15.28 És feltétlenül erõszaknak számít az ilyesmi? Csak mert az alkohol hatására a gátlások is feloldódnak és ahogy hallottam, olyankor gyakran a lányok másznak rá a fiúkra. Ha viszont a lány kezdeményez vagy minimum egyenrangúan viszonyul a dolgokhoz, akkor szerintem az már nem minõsül erõszaknak. Erõszaknak szerintem az számít, amikor a lány teljesen magatehetetlen és6vagy kiszolgáltatott.
A kérdező hozzászólása: van igazság abban hogy "Mászunk" a pasira, de nem mindig akarunk szexet, egy részeg csajjal meg igazából bármit meglehet tenni mivel annyira be van lassulva és annyira nem tud magáról semmit, meg szerintem épp eszû felnõtt nem itatna le tiniket, de sajnos sok ilyen van
http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/632/nemieroszak A link részletezi, erõszak az is, ha a létrejövõ kapcsolat nélkülözi a közös egyetértés lehetõségét, pl alkoholos állapot miatt.
Akkor ezzel az erõvel mindennapos a nemi erõszak, mivel rengeteg lány fekszik le ittas állapotban másokkal.
bocsánat elütöttem: 4-5 évvel
A tinik igenis kihasználhatók, vissza lehet élni a tapasztalatlanságukkal. Összetévesztik a szexet a szerelemmel, aztán még õket ribizik le. Ha nem érti valaki, hogy jön ide az apaság akkor bizony a kérdés talált: Az együttérzés teljes hiánya ha nem veszed figyelembe: a tinilány is ember: érzései vannak, nem csak szexuális vágya; tervei vannak, nem csak a buli utáni éjszakára. Ráadásul egy ilyen fiatal lányka nem egyenjogú partner, tapsztalatlanságában bevállalhat olyat, amit egy huszonéves már simán kikérne magának. Aki huszonévesen 4-5 évvek fiatalabbat választ annak -ha igazi férfi- a lány helyett is okosnak és türelmesnek kellene lennie, hiszen a tinilány testileg-lelkileg többet kockáztat, mint egy huszonéves. De hol van már a férfiúi büszkeség ilyen formája, meg a lovagiasság? Amúgy a buliban ajánlkozó 15 éves története több sebbõl vérzik: lehet csak 14, és azt is jövõ héten tölti= a jog védekezésre képtelennek tekinti, ha bármit teszel vele ami szex-szerû az bûncselekmény. De legyen tényleg 15. Ha már ivott, szintén erõszaktevõ leszel, mert a beleegyezés csak tiszta tudatállapotban számít annak.
Pontosan az ilyen fazonok azok, akik azt tervezgetik, hogy ha lesz egy vadászpuskájuk, amit minden alkalommal nyilvánosan tisztogatni fognak, ha jön a lányukhoz egy pasi, csak, hogy a srác tudja, mi az ábra. Egyébként kérdezõ, valóban boldogabb lenne a világ, ha mindenki úgy viselkedne másokkal, ahogy azt szeretné, ha vele szemben viselkednének, de sajnos túl sok esélyt nem látok erre; a következetesség megmarad az isteneknek, vagy nem tudom.
Én 23 vagyok, voltam már 40-es nõvel is, nem hajtom célirányosan a tiniket. De ha egy buliban megkívánnánk egymást egy 15 éves lánykával, nem sokat vacilálnék a koron. Az apaság meg nem tudom hogy jön ide.
Vagy a csitrik keresik azokat.... :/
"akiket ígérgetésekkel meg szép szavakkal le lehet fektetni." Hanariko, ezt magyarázd már el, légy szíves! Miket mondanak nekik, hogy hercegnõt csinálnak belõlük, ha lefekszenek velük vagy mégis mit? Mert ezt a szöveget már sokszor olvastam, de sosem tudtam mire vélni.
A sok naív p.csa is annyira h.lye legalább, de azért már elég soknak viszket, és hanyattdobja magát!
Hát nem feltétlen tudják mindig... egyb részük persze már elr*bancosult és "tudja" mit csinál (valójában sztm õk se fogják föl) de vannak a valóban naiv tinik, akiket ígérgetésekkel meg szép szavakkal le lehet fektetni. AMúgy az ilyen pasik egyáltalán nem gondolnak bele abba, hogy majd õk egyszer apák leszenk. Ahogy a ribik sem gondolnak bele, hogy majd egyszer anyák lesznek. Ez a "b*sszátok meg, fiatal vagyok" felfogás... csak már kissé a rosszabbik véglet felé hajlik a dolog.
a tinicsajnak is bele kell mennie a dologba, nemde? Akkor meg mi a kérdés? A szex az szex és õk is nagyon jól tudják, hogy mit csinálnak.
Én laptopot jétszani életembe nem vennék.. az csak villogni jó de toshiba vagy asus
Dell? Ne. Szörnyen rossz ár/érték aránya van. HP.t se vennék. Toshibat vennék a helyedben.
ha lány , akkor valszeg nem örülne a feketének, inkább fehéret, vagy szineset , zöldet, rózsaszint vegyél neki, és a márkája mindegy, mert a szín a lényeg, és ez bármennyire is hihetetlen , mégis így van
acert ne ha jót akarsz tushiba az jó nekem mindig az volt és a 16 éves toshiba még mindig megy a tesómnak acert volt 3 évesen tönkrement
használt gépet is lehet kapni garanciával és olcsón meglehet úszni az egészet.
"A lényeg hogy 150000-ft vagy felett." Lehet, ti jól el vagytok eresztve, de 16 éves lánynak, elsõ gépnek megteszi egy olcsóbb is.
Én Samsungot vagy Toshiba-t, vagy esetleg Lenovot ajánlok.A lényeg hogy 150000-ft vagy felett.
Kérdezd meg a lányodat is! És hagyd, hogy megbeszélhesse a barátnõivel is.
én keresnék egy olcsó acer vagy asus laptopot , max 350 euróért .
16 évesen a "suliba" nem kell laptop. Amúgy a Dell nem rossz, HP-t én nem vennék. Esetleg még Lenovo, Acer jó szokott lenni. A lényeg, hogy 2-3 év garancia legyen rá, akkor nagy baj nem lehet.

Kapus akarok lenni 16 évesen nem késő elkezdeni? Foci

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ, többet is írhattál volna magadról. Ebben az esetben igenis fontos lenne megírnod a testalkatodat, eddigi viszonyodat a focival, és lakhelyedet. ha pl balmazújvárosi vagy, már [email protected], de ha fõvárosi, rengeteg jó utánpótlásklub között válogathatsz. Írj privátban, szakmabeli vagyok, segítek.

Kedves kérdezõ, többet is írhattál volna magadról. Ebben az esetben igenis fontos lenne megírnod a testalkatodat, eddigi viszonyodat a focival, és lakhelyedet. ha pl balmazújvárosi vagy, már [email protected], de ha fõvárosi, rengeteg jó utánpótlásklub között válogathatsz. Írj privátban, szakmabeli vagyok, segítek.
Hát szerintem annyira nem. Már ha jó vagy. Mert ugye a kapusok sokkal tovább maradnak a "szakmában", mint egy sima mezõnyjátékos.(pl. csatár, védõ)
Nem késõ elkezdeni szerintem sem, de rendszeres játék és edzéslehetõséghez kell jutnod. A kapusok amúgy is késõbb érnek be. Még 40 évesen is védenek akár a profi fociban is. 16 évesen még nagyon fiatal vagy, az edzettség a lényeg. Sok sikert.
Kapusedzõre szükséged lesz mindenképpen ha most kezded.
Szerintem se késõ én drukkolok.Hova valósi vagy?
Elsõ és legfontosabb hogy fociztál már valaha? :D Láttál labdát? Fogtad is? :D
Szia! Most nyílik pont Újbudán a Sportmaxban Brockhauser István kapusiskolája. Szerintem ha elhatároztad magad akkor bármikor elkezdheted, lényeg hogy elszánt legyél, ráadásul Brockhausernek vannak olyan külföldön szerzett tapasztalatai amellyel még gyorsabban fel tudsz zárkózni sõt le is hagyhatod a kordbelieket. Ha érdekel menj fel a honlapjára http://www.brockhauseriskola.5mp.eu vagy küldj neki emailt a [email protected] címre! Sok sikert!Szia
Mert attól tart, hogy vele sem fog. Nehezebb kérdés?
Azért, mert a mai pasik nagy része egy odvas kurv*afi!
Azért mert primitív õstulkok. Ne foglalkozz ilyenekkel.
Én úgy vagyok ezzel, hogy jobb egy szûz lány mint 1 parti qurva, a szûz lányt lehet tanítgatni ami nagyon izgató számomra:) 17/f
nem kéne általánosítani!!! de megprróbálok válaszolni a kérdésedre:sztem azért mert egy szûz lánnyal több "gond" van az ágyban(márha eljutnak odáig), egy nem szûz lány valszeg elõbb lefeküdne a barátjal mint egy szûz.
Kinek az idióta agyszüleménye ez? Én sose néztem le egy lányt se azért, mert nem 16 évesen vesztette el a szüzességét - egyáltalán honnan jön ez az egész? Már nem lehetõség, hanem elvárás? A büdös p.csába már az összes se.gfej, f.szkalap tizenévessel, akit az idióta anyja meg apja nem képes kordában tartani és rendesen megnevelni!
Sokan csak megjátszák magukat, hogy nem kell nekik szûz lány. Valójában nem tudnak vele mit kezdeni... Ha nem lenne szûz, akkor sem. Én összetenném a két kezem, ha szûz barátnõt kapnék.
A kérdező hozzászólása: miért kéne nehezebb kérdés? ...az oks, hogy ez egy egyszerû kérdés, de egy fiú sem tud rá egyértelmû választ adni, vagyis: ezért írtam ki a kérdést, hogy valaki erre a könnyû kérdésre egy érthetõ, logikus választ írjon. Akinek van véleménye, írjon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem szeretnék osztani nagyon senkit, de az azért szerintem durva, ha pl. egy fiú elhagyja azért a barátnõjét, mert szûz a lány és még nem akar lefeküdni egyelõre a barátjával. Szerintetek igazam van??? Különben 16 éves lány vagyok. (:
"durva, ha pl. egy fiú elhagyja azért a barátnõjét, mert szûz a lány és még nem akar lefeküdni egyelõre a barátjával" Ezek szerint nem szereti, csak meg akarja kettyinteni. Nem sok öröme lenne benne a lánynak hosszútávon...
Szerintem ez hülyeség. Sose néznék le egy lányt, (aki ebben az esettben a barátnõm)csak azért, mert szûz. Mindennek eljön a maga ideje..:]] 17/F

16 éves lány vagyok. Ahány sráccal eddig "jártam" vagy komolyabb volt, mind el akart venni feleségül. Nem értem. Miért van ez? Most feleségtipus lennék?

szeretek f?zni meg ilyesmi ami kissé szokatlan manapság. Ezzel annyi bajom van h mindenki nagyon tervez velem és emiatt sok szívet összetörtem,pedig nem volt szándékos

Legjobb válasz: neked ez a problemad, masnak meg az, hogy a pasija nem akarja felesegul venni. 16 evesen meg igy gondolkodol, nem sokat tudsz az eletrol, amugy ugy beszelsz, mintha mar 30 eves lennel es 100 pasival jartal volna. Korai meg a hazassag, de azert jo jel, hogy ennzien jelentkeznek mar.

neked ez a problemad, masnak meg az, hogy a pasija nem akarja felesegul venni. 16 evesen meg igy gondolkodol, nem sokat tudsz az eletrol, amugy ugy beszelsz, mintha mar 30 eves lennel es 100 pasival jartal volna. Korai meg a hazassag, de azert jo jel, hogy ennzien jelentkeznek mar.
én is 16 vok, engem is mind el akar venni, pedig csóró vagyok és fõzni se nagyon tudok. de még bunkóskodom is. sztem azért van ez mert szeretnek, meg érett is vagy, és vonzod az érett palikat, akiket nemcsak a dugás érdekel.
Bezzeg én meg nem tudom rávenni. :) Azt mondta, hogy most karrier, és csak 30 évesen jöhet a család. Mellesleg 24, szóval még hat évem van. :) Amúgy szerintem ez nem függ attól, hogy szeretsz fõzni/házias vagy, csak egyszerûen szeretnek. Örülj neki. :)
Nekem is volt olyan, aki már egy hét után el akart venni, meg családot akart, meg állandóan azt hajtogatta, hogy így szeret, úgy szeret! Hát én szépen kitettem a szûrét! 1 hét alatt meg sem ismer, csak azért csinálta, mert le akart fektetni! Szóval nem kell mindent komolyan venni, amit a pasik mondanak! Csak imponálni akarnak a legtöbben!
Hmmm érdekes, en is 16 vok, de oan palival meg nem talalkoztam aki már házasodni akarna velem :DDDD a mostani baratommal 1, 5 éve egyutt vunk, persze dereng a kérdes h majd egyszer talán..... deeee szentem hulyeség... fozes miatt meg foleg. azoknak csak punci kell :D
Valószínûleg csak képzelõdsz, vagy sorozatosan idiótákkal sikerült öszejönni, de tudjuk hogy a hülyék vonzzák egymást... Engem spec senki nem tudna rávenni hogy elvegyem.
engem 18évesen (szeksz nélkül) két hét után elvett feleségül a pasi. a Szigeten :) ))

15 éves lány vagyok. Csak 3 hónap múlva leszek 16. A barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. És Õ már akarja. Én pedig úgy gondolom hogy ez még korai. Õ 1 évvel idősebb nálam. Nem korai 15-16 évesen elveszteni a szüzességem?

Csak komoly válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Szia:)én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá,akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:)És biztos szeret a párod:)

ha még nem szeretnéd, akkor ne mennj bele. és ez a szabály az egész életedre szóljon. a testi együttlét alapja, hogy MINDKÉT résztvevõje élvezze és akarja. ha az egyik nem akarja, akkor azt a másiknak el kell fogadnia.
Szia:) én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá, akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:) És biztos szeret a párod:)
Pettingeltek már? Mert ha nem akkor akár azzal is húzhatjátok.
Ha feltetted a választ, akkor nem vagy magadban biztos. Amíg nem vagy magadban biztos, ne tedd meg!Nem maradsz le semmirõl, meg vár téged. :) L, 18
szia bár én pasi vagyok, szal neked több vesztenivalód van, így nemtudom mennyi ér a véleményem.... én 15 évesen vesztettem el... utólag úgy érzem korai volt, de nem bántam meg.. azért nem mert szerettem a lányt... ha szereted, és szeret, akkor óvatosan belekóstolhattok... de sztem elõször csak pettingeljetek... légy jó
ahogy érzed, nem baj nem általánosítható, meg azaz 1 év sem ér semmit neki, ugyanannyi
szerintem nem korai ennyi idõsen elveszteni a szüzességed, de ezt csak te érzed.ha azért feküdnél le a barátoddal, mert szereted és már késznek érzed magad, akkor nyugodtan tedd meg.Az fontos, hogy azért ne tedd meg, mert Õ akarja. Ha egy kicsi kétséget is érzel, akkor várj, az elsõ sex komoly nyomot hagy az emberben, de 15 évesen ha szereted a barátod és õ is szeret, akk simán mehet a dolog! remélem hogy tudtam segíteni. B/16
Ha nem akarod, ne feküdj le vele. Nem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, te nem tartozol neki azzal, hogy lefeküdj vele, pláne nem, hogy odaadd a szüzességedet. És hogy korai-e? Igen, szerintem korai. Gyerekek vagytok még, de nagyon - hiszen azt se tudjátok még, hogy mit akartok, és hogy egyáltalán akarjátok-e. 18 év alatt korainak tartom - de mindenképpen korainak tartom akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy tényleg akarod, igazán akarod, életkortól függetlenül. Lehetnél akár 30 éves is, akkor is azt tanácsolnámn, hogy amíg nem akarod mindent elsöprõ vággyal, hogy már a falra mászol tõle és tényleg nem bírod ki holnapig, annyira kívánod a fiút itt és most, addig korai, addig csak a kíváncsiságodat elégítenéd ki vagy a fiúnak engednél, ami meg NEM INDOK A SZEXRE.
Szijjja..=) ha szereted és úgyérzed h szeretnéd..csak abban az esetben tedd meg..=) ha nem szeretnéd még..szerintem a párod biztosan megfogja érteni..=)elvégre 11hnapja vagytok együtt..:D ha eddig tudott várni=) szerintem 1-2hnap már nem fog akadályt jelenteni számára..=) én sem rendelkezek nagy tapasztalattal..de én úgyérzem amit kell, hogy tudjak azt tudom..=) és szerintem nálad sem ez a probléma.. tehát..készüljj a te tempódban..;) biztosan jó lesz majd..=) sok sikert.. Puszii=)
Én nem tartom korainak ennyi idõsen (habár én 19 évesen még szûz vagyok), de a kérdésedbõl érezhetõ számomra, hogy te korainak érzed, ezért szerintem ne tedd meg. Nem attól függ, hogy mi mit gondolunk. Van, aki még 17-18 évesen sem kész az elsõ alkalomra. És tényleg az elsõ meghatározó. Ha nem pettingeltetek, akkor kezdjétek azzal, és majd érzed, hogy mikor történhet meg az elsõ alkalom.
neked kell eldönteni hogy korai e! ezt más nem mondhatja meg ahogy érzed!! én 15 évesen veszitettem le sztem nem para ;)
Ne a korodhoz kösd, ne ahhoz, hogy mióta vagytok együtt. Az érzelmeidhez, a szellemi érettségedhez, felkészültségedhez.
Kérdésben a válasz, ha korainakérzed, akkor nem! Elsõ alkalom csak egy van, a rossz emlék pedig a következõ kapcsolataidra is kihathat. Ha pedig a barátod emiatt elhagyna, akkor örülj, hogy megszabadultál tõle!
Szerintem ha már a kérdést feltetted, az is bizonyítja, hogy nem vagy biztos magadban, azaz nem akarod 100%-osan. Ha pedig nem akarod teljes szíveddel, felesleges belefogni, mert nem lesz olyan, amilyenre vágysz..és az elsõ élmény örök élmény! Sok sikert!

Van egy pasim 16ev a korkulonbseg! Szeretem de o nem szeret de szeret velem egyutt lenni. Le akarok vele fekudni es o is. A szuleim nm fogadjak el! Mit tegyek? Nem akarok vele szakitani! Adjatok tanacsot (16 eves vagyok)

Legjobb válasz: Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el, majdnem hogy apád lehetne. Ne haragudj meg, de ez az ember egy kissé beteg lehet. Normális felnõtt nem kezd 16 éves lánnyal. Szerintem neked csak az tetszik, hogy tetszel egy ennyi idõs pasinak és természetes kívánod a szexet, mint a többi hasonló korú lány. Nem hiszem ,hogy a legjobb döntést hoznád meg akkor, ha lefeküdnél vele. Mennyi ideje vagytok együtt? Honnan tudod, hogy nem csak arra kellesz neki? Van egy csomó megválaszolatlan kérdés, ne légy felelõtlen.

Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el, majdnem hogy apád lehetne. Ne haragudj meg, de ez az ember egy kissé beteg lehet. Normális felnõtt nem kezd 16 éves lánnyal. Szerintem neked csak az tetszik, hogy tetszel egy ennyi idõs pasinak és természetes kívánod a szexet, mint a többi hasonló korú lány. Nem hiszem , hogy a legjobb döntést hoznád meg akkor, ha lefeküdnél vele. Mennyi ideje vagytok együtt? Honnan tudod, hogy nem csak arra kellesz neki? Van egy csomó megválaszolatlan kérdés, ne légy felelõtlen.
hát majd õ szakít veled ha megkapott ne aggódj és meg lesz oldva a gondod.
Ha tudod, hogy nem szeret akkor miért akarsz egy ilyen pasival lefeküdni? És egyáltalán vele lenni? Nem csodálkozom, hogy nem fogadják el a szüleid. 32 éves embertõl mit akarsz?? Szerintem szakíts vele, és keress egy korban hozzád illõt, aki szeret...!
16 év korkülönbség 16 évesen...az azért durva, ha már elmúltál vna 18 nem is lenne olyan gáz...nah mindegy tegyük félre a korkülönbséget, Te hogy a francba tudnál lefeküdni olyannal aki nem szeret?! én ezt nem tudom ép ésszel felfogni...neki egy jó kis kettyintés lenne egy kis pipihússal, neked meg életed egyik legnagyobb baromsága.. 19/L
lol. sztem hagyd a francba a csávót mert csak dugni akar muterodék meg jóhogy nemfogadják el esetleg ha kiderül még kaphatsz is 2 pofot.. én nem kockáztatnék bár srác vagyok
Ráérsz még megtalálni az igazit. Lefeküdni azzal feküdj le akivel kölcsönösen szerelmesek vagytok egymásba. Egészen más élmény, mintha csak azért feküdnél le, mert meg akarsz szabadulni a szüzességedtõl. De a 16 év korkülönbség nagyon sok. Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el. Kis jóindulattal (ha az elsõ randija sikerül) az apád is lehetne...
16 évese egy 32 évessel akarsz lefeküdni? nemcsoda h a szüleid ellenzik, õk az értelmesek. én sosem értetem se az egyik, se a másik felet. h egy 32 éves férfi mért egy 16 évessel akar ágyba bújni, sztem ennek már van egykis beteges vonzata is. és h egy 16 éves mért nem a korosztályában válogat??? sztem a pszihéddel neked sem stimmel minden. azt ajánlom felejtsétek el egymást, hallgass a szüleidre, õk az értelmesek.
16 évesen szégyelled, hogy szûz vagy? Édes Istenem.
Anyádék engedik, hogy nála aludj 16 évesen 3 hónap után??? gratulálok..... 3 hónap után 16 évesen meg akarod dugatni magam holott nem is ismered igazán.. öcsém mennyi önbecsülés nélküli buta csitri van
Hogy a fenébe gondolod elveszíteni egy olyan sráccal a szüzességedet, akiben nem bízol meg? És hogy kiderül-e? Persze, hogy kiderül. Ritka az a szûz lány, akinek még hat történetesen mondjuk nem is vérzik a szüzessége elvesztése közben, de abszolút nem érez semmilyen fájdalmat. 16 évesen egyáltalán nem ciki vagy gáz szûznek lenni. Viszont elég ciki egy olyan kapcsolatban lenni, fõleg szüzességet elveszíteni, akiben ennyire nem tudsz megbízni, hogy elmondj neki egy ilyen fontos dolgot. Valószínûleg, ha normális a srác, akkor ezt értékelné és úgy lenne veled, hogy sokkal jobban odafigyelne rád, hisz neked ez lenne az elsõ.
te egyébként kisegítõbe jársz?
Gáz a barátod elõtt, hogy szûz vagy? RÖHEJ! Igen meg fogja tudni, mert majd ott visogatsz, hogy fáj.
Szûzhártya. Goddammm !!!!
*magad
Kérdezõ, a pasik helyett, akiknek még csak vaginájuk nincs, inkább rám figyelj :) Nyilván észreveheti, függ több dologtól is, de hadd oszlassak el néhány igen rossz tévképzetet a szüzességrõl, és az úgynevezett szûzhártyáról. A kislányok szûzhártyával születnek, ami babakorban eléggé vastag, de a növekedés során egyre jobban elvékonyodik, kiszakad, kitágul, s mire az ember lánya abba a korba ér, hogy szexelhetne, nagy valószínûséggel már meg sincs neki eredeti formájában tisztálkodás, sport, mozgás és maszturbáció miatt. Tehát a tény, hogy van-e szûzhártyád vagy nincs, egyáltalán nem mond el semmit arról, hogy voltál-e már valakivel, vagy nem. A vérzés pedig - sok hiedelemmel ellentétben - nem azért következik be, mert a szûzhártya átszakad, hanem azért, mert a vagina fala egy nagyon érzékeny felület, és ha nem megfelelõen síkos, akkor könnyen kidörzsölõdik, sérül, és ekkor léphet fel vérzés (nem csak elsõ szexnél, de akárhanyadik szexnél). Ezt úgy lehet elkerülni, hogy jól felizgulsz, és a barátod úgy teszi be a péniszét, hogy jó nedves vagy. Teljesen a saját döntésed, hogy elmondod-e a barátodnak, hogy õ az elsõ. Ha nem akarod, egyáltalán nem kell, ha azt vesszük rajtad kívül ez az égvilágon senkire nem tartozik. Én sem mondtam el az elsõ partneremnek, már csak azért se, mert rohadtul nem voltam kíváncsi a "fáj, jó így, nem rossz?" típusú szarra, meg arra, hogy a "jó szûz kislány" sztereotípiát hányja a csodás arcomba, amint megtudja, hogy még nem szexeltem. Tudod mi volt? Nem volt véres niagara, nem folyt vér, nem fájt, nem volt recsegõs szûzhártya elszakadás, ami volt, az két orgazmus meg egy szalámis pizza szex után.
Jo kapcsolatotok lehet ha titkolod elöle h szüz vagy:D igen fel fog tünni neki, hacsak nem vagy képes fapofával átélni a fájdalmat amit érezni fogsz..
egyertelmü h megtudja -.-'' rengeteg ''jele'' vann annak h szüz vagy !!! ha jot akarsz magadnak inkabb mond elneki
Nagyon éretlen vagy még egy "kézfogós kapcsolatra" is.
miért akarod elmondani?
És ezek egyre többen lesznek...
Meg fogja tudni és örülni fog neki.
te kihagyhattál néhány felvilágosító órát, igen észreveszi, mert nagy valószínûséggel te az elsõ még nem fogod annyira élvezni, lehet nem fog fájni, de jóval valószínûbb hogy fog, lehet nem fogsz vérezni de jóval valószínûbb hogy fogsz, szóval elég kicsi rá az esély hogy ezt megúszd
Nyilván azzal menõztél elõtte, (meg a fél osztály elõtt)hogy voltál már pasival, és most nem akarsz lebukni. Megnyugtatlak: le fogsz.

Egy 16 éves lány ha férjhez akar menni és a szülei minden áron ellent mondanak akkor az számit? Vagy nem veszik figyelembe?

Legjobb válasz: Környezet tanulmányt végez a gyámhatóság. A gyámhatóság azt vizsgálja, hogy elég érett-e a 16 éves a házassághoz, biztosítva lesz-e a lakhatása, esetleg ha terhes születendõ gyermeke lakhatása. A terhesség önmagában nem elég a hozzájárulás megadásához.

Környezet tanulmányt végez a gyámhatóság. A gyámhatóság azt vizsgálja, hogy elég érett-e a 16 éves a házassághoz, biztosítva lesz-e a lakhatása, esetleg ha terhes születendõ gyermeke lakhatása. A terhesség önmagában nem elég a hozzájárulás megadásához.
" Ha "csak úgy" nem akarják engedni, akkor nem veszi figyelembe." Csak úgy nem is engedik. Igen alaposan meg kell indokolni, hogy miért kell egy 16 éves lánynak megházasodni.
Jogilag nem számít, de mint gyereknek figyelembe kellen venned. Figyelj most férjhez mész 20 évesen lehet, hogy már elvált nõ lesz belõled. Szerintem gondolt át a dolgot, mielõtt ekkora baromságot csinálnál.
A szülõk engedélye nem kell hozzá! Csak gyámhatósági hozzájárulás!
Attól függ, mik a szülõk érvei. Ha a võlegény nemi erõszakért ült börtönben, azt nyilván figyelembe veszi a gyámhatóság. Ha "csak úgy" nem akarják engedni, akkor nem veszi figyelembe.
Ha egy 16 éves gyereklány férjhez akar menni, akkor valószínûleg baj van a szellemi képességeivel (avagy felcsináltatta magát).
Teljesen mindegy, hogy a szülõk mit akarnak, csak a gyamhatóságnak kell engedélyeznie, nem a szülõknek.
Tévedés, utolsó. Nem kell a szülõk engedélye. A gyamhivatal engedélyezi, akar a szülõk ellenére is,
Szülöi és gyámhatósági engedély is kell akor engedi a gyámügy ha a szülök benne vannak.
Igen, ehhez nagyon rossz családi háttér kell, hogy engedélyezzék. Tehát, ha egy normális háttérrel rendelkezõ, szeretõ családban lévõ 16 éves leányzó esik teherbe, az édes kevés a nagykorúsításhoz. Míg egy hátrányos helyzetûnek sokkal nagyobb rá az esélye, különösen, ha a férjjelölt dolgozik, megfelelõ anyagi és/vagy családi háttérrel rendelkezik.
Az utolsóval nem értek egyet, ugyanis lehetséges. Ha a lány olyan családban él, .ahol lelkileg és/vagy fizikailag bántják, jogaitól megfosztják, megalázzák, vagyis a szülõk bizonyos szinten alkalmatlanok a feladatukra, akkor egy lehetséges házasság kiemelheti abból a környezetbõl. Azèrt vannak ennek kõkemény feltételei, mert a házassággal a fiatalkorúból hivatalosan is nagykorú válik. Terhesség esetén pl. figyelembe veszik a nagyfokú szülõi ellenzést is (ha az a gyerekre, ill. a terhességre irányul), hiszen ott már számít, milyen környezetbe kerül a születendõ gyermek. Mindenesetre nagyon meg kell gondolni, és -hacsak nem különösen indokolt- nem kell fejest ugrani egy házasságba (ez nemcsak a kor miatt van így)!
1. Ha már betöltötte a 16 évet a lány, akkor csak a gyámhatóság engedélye kell a házassághoz, a szülök beleegyezése nem. 2. A gyámhatóság csak nagyon indokolt esetben engedélyezi ilyen fiatal valaki házasságát. Az engedélyezéshez szükséges, hogy mindkét fél (nemcsak a lány, hanem a jövendöveli férje is) szellemileg érett legyen a házasságra, biztosítva legyen kettejük lakhatása és megélhetése (a szülök majd támogatnak/eltartanak nem elég), és indokolt legyen az, hogy házasságot akarnak kötni (egy esetleges terhesség nem indok). 3. Jóformán nincs olyan eset, amikor ezek a feltételek fennállnak, ezért gyakorlatilag kizárt, hogy 16 évesen férjhez mehess.
na azért a gyámhatóság sem adja a hozzájárulást csak úgy, lutrira...
A szülõ csak akkor nem kel ha gyámság alatt álsz eksõsorban a szülõ felelõs a gyerekért neki kell döntéseket hozni.
A kérdező hozzászólása: És ugy értem hogy gyámhatoság által számit-e ha a szülõk minden áron ellent mondanak?
A szülõk véleményét meghallgatják s a tartalmától függ az hogy mekkora mértékben veszik figyelembe

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!