Találatok a következő kifejezésre: 16 éves Nem akarok (85 db)

NEM :) 21f
nem, 23/f
Az a ciki, hogy felmerült benned, hogy ez ciki!
Kérdezõ olvasd el még egyszer a válaszom. Egy szóval nem írtam, hogy ciki!!!
Igen nagyon gáz, hogy szeretné megvárni a felnõttkort. Ennél szégyenletesebb dologról még nem is hallottam.:( Ugye a lány horoszkópja nem szûz, mert akkor örök életére szûz marad. Na az elég ciki.
Szerintem ilyenkor már normális, az meg szerencse , ha én vehetem el(bár kevés ilyen volt, általában tapasztaltabb lányokkal-nõkkel vagyok)
A kérdező hozzászólása: az elsõ kettõnek: köszi a választ! :) ) az utolsónak? mértis ciki? a sok barom már 10évesen szét teszi a lábát sztem ez elég undorító...
te idiota barom a 3. válaszolo válasza full szarkasztika volt.. ne legyél már agyas -.-" mért lenne viki??????
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!! :) )
Egyáltalán nem ciki.
Szerintem minden fiatalnak így kéne gondolkodni!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!! :) )
miért lenne ciki? 16 évesek 99, 9%a még nem érett a szexhez, szerintem az a ciki mikor 13-16 éves gyerekek szexelnek, mert hogy õk "érettek, meg szerelmesek"
Márhogy a bükkfarázó kismajomba lenne ciki?! Alapból semmi ciki nincs abba hogy valaki szexelt-e vagy sem , inkább az nem jó ha azért szexel valaki hogy ne legyen szûz közbe még nem szeretné vagy nincs is rá normális partnere
Nem ciki ne tedd szét senkinek se a lábad
már megint egy ember aki másokhoz akarja igazítani magát.
5. vagyok megint, már volt szerencsém ilyenhez, azért szeretném megint.Bár jobb a tapasztalt, de néha ilyen is kell a változatossághoz.
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti: értelek ;)) egyszer biztos lessz szerencséd :) ) utoló:mind1
A kérdező hozzászólása: mivan?? :O
hanyadikos vagy? :)
A kérdező hozzászólása: tizedikes...
írj :)
Fiút, vagy lányt keresel?
Naiv tini.. Jót röhögtem.
A normális felnõttek kerülik az ilyen kis csitriket! Persze akadnak olyanok is akiknek ez jön be.....
A kérdező hozzászólása: van alapja annak amiket mondtok, hogy a legtöbb csaj benne van, de olyanokkal is találkoztam akiknek bemagyarázták hogy ha nem idõssel csinálja akkor milyen rossz lesz az elsõ szex, mennyire fájni fog stb(15évesnek 40éves), egyik barátnõm is régebben belement egy ilyen "kapcsolatba"mert a pasi bemagyarázta neki hogy tõle megkapja azt a törõdést amit másoktól nem, figyelni fog, ez mind szép és jó csak a barátnõm 13, a pasi meg 35körüli volt(akkor még nem ismertem, nem tudom pontosan), meg ha akarja is, egy felnõtt férfiban legyen annyi hogy nem kamaszlányokat akar dugni, meg megnézném az ilyeneket amikor mondjuk lányuk születik, késõbb hogy állnak majd az ilyen dolgokhoz, mennyire lesznek büszkék magukra
12! Igen sajnos mindennapos, és a férfit nem menti meg, ha nem tudja. A tini lányokat sokan kihasználják. Ha egyszer mindegyikük a sarkára állna, lenne nemulass.
Hát most ezt hogy magyarázzam el... ha nagyon túlozni akarok, akkor kb. igen, hercegnõként kezelik õket meg kacsalábon forgó palota meg mi egy más... De a valóságban ez kb. annyi hogy kedvesek, mézesmázosak "minden úgy lesz ahogy te akarod" "persze, várok ameddig te szeretnéd" szóval megy a nyalás, hogy a csaj elhiggye, hogy szeretve van. ÉS akkor abban reménykedik a pasi, hogy könnyebben odaadja magát, mert hát a csaj azt látja hogy "szereti" a pasi.
DE! mielõtt még szó érné a ház elejét, vannak olyan fiúk, akik tényleg várnak a lányra, szerelembõl, de rá lehet érezni hogy ki az, aki nyomul és csak a szex miatt ígérget, és ki az, aki õszintén szerelmes.
15.28 És feltétlenül erõszaknak számít az ilyesmi? Csak mert az alkohol hatására a gátlások is feloldódnak és ahogy hallottam, olyankor gyakran a lányok másznak rá a fiúkra. Ha viszont a lány kezdeményez vagy minimum egyenrangúan viszonyul a dolgokhoz, akkor szerintem az már nem minõsül erõszaknak. Erõszaknak szerintem az számít, amikor a lány teljesen magatehetetlen és6vagy kiszolgáltatott.
A kérdező hozzászólása: van igazság abban hogy "Mászunk" a pasira, de nem mindig akarunk szexet, egy részeg csajjal meg igazából bármit meglehet tenni mivel annyira be van lassulva és annyira nem tud magáról semmit, meg szerintem épp eszû felnõtt nem itatna le tiniket, de sajnos sok ilyen van
http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/632/nemieroszak A link részletezi, erõszak az is, ha a létrejövõ kapcsolat nélkülözi a közös egyetértés lehetõségét, pl alkoholos állapot miatt.
Akkor ezzel az erõvel mindennapos a nemi erõszak, mivel rengeteg lány fekszik le ittas állapotban másokkal.
bocsánat elütöttem: 4-5 évvel
A tinik igenis kihasználhatók, vissza lehet élni a tapasztalatlanságukkal. Összetévesztik a szexet a szerelemmel, aztán még õket ribizik le. Ha nem érti valaki, hogy jön ide az apaság akkor bizony a kérdés talált: Az együttérzés teljes hiánya ha nem veszed figyelembe: a tinilány is ember: érzései vannak, nem csak szexuális vágya; tervei vannak, nem csak a buli utáni éjszakára. Ráadásul egy ilyen fiatal lányka nem egyenjogú partner, tapsztalatlanságában bevállalhat olyat, amit egy huszonéves már simán kikérne magának. Aki huszonévesen 4-5 évvek fiatalabbat választ annak -ha igazi férfi- a lány helyett is okosnak és türelmesnek kellene lennie, hiszen a tinilány testileg-lelkileg többet kockáztat, mint egy huszonéves. De hol van már a férfiúi büszkeség ilyen formája, meg a lovagiasság? Amúgy a buliban ajánlkozó 15 éves története több sebbõl vérzik: lehet csak 14, és azt is jövõ héten tölti= a jog védekezésre képtelennek tekinti, ha bármit teszel vele ami szex-szerû az bûncselekmény. De legyen tényleg 15. Ha már ivott, szintén erõszaktevõ leszel, mert a beleegyezés csak tiszta tudatállapotban számít annak.
Pontosan az ilyen fazonok azok, akik azt tervezgetik, hogy ha lesz egy vadászpuskájuk, amit minden alkalommal nyilvánosan tisztogatni fognak, ha jön a lányukhoz egy pasi, csak, hogy a srác tudja, mi az ábra. Egyébként kérdezõ, valóban boldogabb lenne a világ, ha mindenki úgy viselkedne másokkal, ahogy azt szeretné, ha vele szemben viselkednének, de sajnos túl sok esélyt nem látok erre; a következetesség megmarad az isteneknek, vagy nem tudom.
Én 23 vagyok, voltam már 40-es nõvel is, nem hajtom célirányosan a tiniket. De ha egy buliban megkívánnánk egymást egy 15 éves lánykával, nem sokat vacilálnék a koron. Az apaság meg nem tudom hogy jön ide.
Vagy a csitrik keresik azokat.... :/
"akiket ígérgetésekkel meg szép szavakkal le lehet fektetni." Hanariko, ezt magyarázd már el, légy szíves! Miket mondanak nekik, hogy hercegnõt csinálnak belõlük, ha lefekszenek velük vagy mégis mit? Mert ezt a szöveget már sokszor olvastam, de sosem tudtam mire vélni.
A sok naív p.csa is annyira h.lye legalább, de azért már elég soknak viszket, és hanyattdobja magát!
Hát nem feltétlen tudják mindig... egyb részük persze már elr*bancosult és "tudja" mit csinál (valójában sztm õk se fogják föl) de vannak a valóban naiv tinik, akiket ígérgetésekkel meg szép szavakkal le lehet fektetni. AMúgy az ilyen pasik egyáltalán nem gondolnak bele abba, hogy majd õk egyszer apák leszenk. Ahogy a ribik sem gondolnak bele, hogy majd egyszer anyák lesznek. Ez a "b*sszátok meg, fiatal vagyok" felfogás... csak már kissé a rosszabbik véglet felé hajlik a dolog.
a tinicsajnak is bele kell mennie a dologba, nemde? Akkor meg mi a kérdés? A szex az szex és õk is nagyon jól tudják, hogy mit csinálnak.
Én laptopot jétszani életembe nem vennék.. az csak villogni jó de toshiba vagy asus
Dell? Ne. Szörnyen rossz ár/érték aránya van. HP.t se vennék. Toshibat vennék a helyedben.
ha lány , akkor valszeg nem örülne a feketének, inkább fehéret, vagy szineset , zöldet, rózsaszint vegyél neki, és a márkája mindegy, mert a szín a lényeg, és ez bármennyire is hihetetlen , mégis így van
acert ne ha jót akarsz tushiba az jó nekem mindig az volt és a 16 éves toshiba még mindig megy a tesómnak acert volt 3 évesen tönkrement
használt gépet is lehet kapni garanciával és olcsón meglehet úszni az egészet.
"A lényeg hogy 150000-ft vagy felett." Lehet, ti jól el vagytok eresztve, de 16 éves lánynak, elsõ gépnek megteszi egy olcsóbb is.
Én Samsungot vagy Toshiba-t, vagy esetleg Lenovot ajánlok.A lényeg hogy 150000-ft vagy felett.
Kérdezd meg a lányodat is! És hagyd, hogy megbeszélhesse a barátnõivel is.
én keresnék egy olcsó acer vagy asus laptopot , max 350 euróért .
16 évesen a "suliba" nem kell laptop. Amúgy a Dell nem rossz, HP-t én nem vennék. Esetleg még Lenovo, Acer jó szokott lenni. A lényeg, hogy 2-3 év garancia legyen rá, akkor nagy baj nem lehet.

Kapus akarok lenni 16 évesen nem késő elkezdeni? Foci

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ, többet is írhattál volna magadról. Ebben az esetben igenis fontos lenne megírnod a testalkatodat, eddigi viszonyodat a focival, és lakhelyedet. ha pl balmazújvárosi vagy, már [email protected], de ha fõvárosi, rengeteg jó utánpótlásklub között válogathatsz. Írj privátban, szakmabeli vagyok, segítek.

Kedves kérdezõ, többet is írhattál volna magadról. Ebben az esetben igenis fontos lenne megírnod a testalkatodat, eddigi viszonyodat a focival, és lakhelyedet. ha pl balmazújvárosi vagy, már [email protected], de ha fõvárosi, rengeteg jó utánpótlásklub között válogathatsz. Írj privátban, szakmabeli vagyok, segítek.
Hát szerintem annyira nem. Már ha jó vagy. Mert ugye a kapusok sokkal tovább maradnak a "szakmában", mint egy sima mezõnyjátékos.(pl. csatár, védõ)
Nem késõ elkezdeni szerintem sem, de rendszeres játék és edzéslehetõséghez kell jutnod. A kapusok amúgy is késõbb érnek be. Még 40 évesen is védenek akár a profi fociban is. 16 évesen még nagyon fiatal vagy, az edzettség a lényeg. Sok sikert.
Kapusedzõre szükséged lesz mindenképpen ha most kezded.
Szerintem se késõ én drukkolok.Hova valósi vagy?
Elsõ és legfontosabb hogy fociztál már valaha? :D Láttál labdát? Fogtad is? :D
Szia! Most nyílik pont Újbudán a Sportmaxban Brockhauser István kapusiskolája. Szerintem ha elhatároztad magad akkor bármikor elkezdheted, lényeg hogy elszánt legyél, ráadásul Brockhausernek vannak olyan külföldön szerzett tapasztalatai amellyel még gyorsabban fel tudsz zárkózni sõt le is hagyhatod a kordbelieket. Ha érdekel menj fel a honlapjára http://www.brockhauseriskola.5mp.eu vagy küldj neki emailt a [email protected] címre! Sok sikert!Szia
Mert attól tart, hogy vele sem fog. Nehezebb kérdés?
Azért, mert a mai pasik nagy része egy odvas kurv*afi!
Azért mert primitív õstulkok. Ne foglalkozz ilyenekkel.
Én úgy vagyok ezzel, hogy jobb egy szûz lány mint 1 parti qurva, a szûz lányt lehet tanítgatni ami nagyon izgató számomra:) 17/f
nem kéne általánosítani!!! de megprróbálok válaszolni a kérdésedre:sztem azért mert egy szûz lánnyal több "gond" van az ágyban(márha eljutnak odáig), egy nem szûz lány valszeg elõbb lefeküdne a barátjal mint egy szûz.
Kinek az idióta agyszüleménye ez? Én sose néztem le egy lányt se azért, mert nem 16 évesen vesztette el a szüzességét - egyáltalán honnan jön ez az egész? Már nem lehetõség, hanem elvárás? A büdös p.csába már az összes se.gfej, f.szkalap tizenévessel, akit az idióta anyja meg apja nem képes kordában tartani és rendesen megnevelni!
Sokan csak megjátszák magukat, hogy nem kell nekik szûz lány. Valójában nem tudnak vele mit kezdeni... Ha nem lenne szûz, akkor sem. Én összetenném a két kezem, ha szûz barátnõt kapnék.
A kérdező hozzászólása: miért kéne nehezebb kérdés? ...az oks, hogy ez egy egyszerû kérdés, de egy fiú sem tud rá egyértelmû választ adni, vagyis: ezért írtam ki a kérdést, hogy valaki erre a könnyû kérdésre egy érthetõ, logikus választ írjon. Akinek van véleménye, írjon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem szeretnék osztani nagyon senkit, de az azért szerintem durva, ha pl. egy fiú elhagyja azért a barátnõjét, mert szûz a lány és még nem akar lefeküdni egyelõre a barátjával. Szerintetek igazam van??? Különben 16 éves lány vagyok. (:
"durva, ha pl. egy fiú elhagyja azért a barátnõjét, mert szûz a lány és még nem akar lefeküdni egyelõre a barátjával" Ezek szerint nem szereti, csak meg akarja kettyinteni. Nem sok öröme lenne benne a lánynak hosszútávon...
Szerintem ez hülyeség. Sose néznék le egy lányt, (aki ebben az esettben a barátnõm)csak azért, mert szûz. Mindennek eljön a maga ideje..:]] 17/F

16 éves lány vagyok. Ahány sráccal eddig "jártam" vagy komolyabb volt, mind el akart venni feleségül. Nem értem. Miért van ez? Most feleségtipus lennék?

szeretek f?zni meg ilyesmi ami kissé szokatlan manapság. Ezzel annyi bajom van h mindenki nagyon tervez velem és emiatt sok szívet összetörtem,pedig nem volt szándékos

Legjobb válasz: neked ez a problemad, masnak meg az, hogy a pasija nem akarja felesegul venni. 16 evesen meg igy gondolkodol, nem sokat tudsz az eletrol, amugy ugy beszelsz, mintha mar 30 eves lennel es 100 pasival jartal volna. Korai meg a hazassag, de azert jo jel, hogy ennzien jelentkeznek mar.

neked ez a problemad, masnak meg az, hogy a pasija nem akarja felesegul venni. 16 evesen meg igy gondolkodol, nem sokat tudsz az eletrol, amugy ugy beszelsz, mintha mar 30 eves lennel es 100 pasival jartal volna. Korai meg a hazassag, de azert jo jel, hogy ennzien jelentkeznek mar.
én is 16 vok, engem is mind el akar venni, pedig csóró vagyok és fõzni se nagyon tudok. de még bunkóskodom is. sztem azért van ez mert szeretnek, meg érett is vagy, és vonzod az érett palikat, akiket nemcsak a dugás érdekel.
Bezzeg én meg nem tudom rávenni. :) Azt mondta, hogy most karrier, és csak 30 évesen jöhet a család. Mellesleg 24, szóval még hat évem van. :) Amúgy szerintem ez nem függ attól, hogy szeretsz fõzni/házias vagy, csak egyszerûen szeretnek. Örülj neki. :)
Nekem is volt olyan, aki már egy hét után el akart venni, meg családot akart, meg állandóan azt hajtogatta, hogy így szeret, úgy szeret! Hát én szépen kitettem a szûrét! 1 hét alatt meg sem ismer, csak azért csinálta, mert le akart fektetni! Szóval nem kell mindent komolyan venni, amit a pasik mondanak! Csak imponálni akarnak a legtöbben!
Hmmm érdekes, en is 16 vok, de oan palival meg nem talalkoztam aki már házasodni akarna velem :DDDD a mostani baratommal 1, 5 éve egyutt vunk, persze dereng a kérdes h majd egyszer talán..... deeee szentem hulyeség... fozes miatt meg foleg. azoknak csak punci kell :D
Valószínûleg csak képzelõdsz, vagy sorozatosan idiótákkal sikerült öszejönni, de tudjuk hogy a hülyék vonzzák egymást... Engem spec senki nem tudna rávenni hogy elvegyem.
engem 18évesen (szeksz nélkül) két hét után elvett feleségül a pasi. a Szigeten :) ))

15 éves lány vagyok. Csak 3 hónap múlva leszek 16. A barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. És Õ már akarja. Én pedig úgy gondolom hogy ez még korai. Õ 1 évvel idősebb nálam. Nem korai 15-16 évesen elveszteni a szüzességem?

Csak komoly válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Szia:)én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá,akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:)És biztos szeret a párod:)

ha még nem szeretnéd, akkor ne mennj bele. és ez a szabály az egész életedre szóljon. a testi együttlét alapja, hogy MINDKÉT résztvevõje élvezze és akarja. ha az egyik nem akarja, akkor azt a másiknak el kell fogadnia.
Szia:) én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá, akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:) És biztos szeret a párod:)
Pettingeltek már? Mert ha nem akkor akár azzal is húzhatjátok.
Ha feltetted a választ, akkor nem vagy magadban biztos. Amíg nem vagy magadban biztos, ne tedd meg!Nem maradsz le semmirõl, meg vár téged. :) L, 18
szia bár én pasi vagyok, szal neked több vesztenivalód van, így nemtudom mennyi ér a véleményem.... én 15 évesen vesztettem el... utólag úgy érzem korai volt, de nem bántam meg.. azért nem mert szerettem a lányt... ha szereted, és szeret, akkor óvatosan belekóstolhattok... de sztem elõször csak pettingeljetek... légy jó
ahogy érzed, nem baj nem általánosítható, meg azaz 1 év sem ér semmit neki, ugyanannyi
szerintem nem korai ennyi idõsen elveszteni a szüzességed, de ezt csak te érzed.ha azért feküdnél le a barátoddal, mert szereted és már késznek érzed magad, akkor nyugodtan tedd meg.Az fontos, hogy azért ne tedd meg, mert Õ akarja. Ha egy kicsi kétséget is érzel, akkor várj, az elsõ sex komoly nyomot hagy az emberben, de 15 évesen ha szereted a barátod és õ is szeret, akk simán mehet a dolog! remélem hogy tudtam segíteni. B/16
Ha nem akarod, ne feküdj le vele. Nem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, te nem tartozol neki azzal, hogy lefeküdj vele, pláne nem, hogy odaadd a szüzességedet. És hogy korai-e? Igen, szerintem korai. Gyerekek vagytok még, de nagyon - hiszen azt se tudjátok még, hogy mit akartok, és hogy egyáltalán akarjátok-e. 18 év alatt korainak tartom - de mindenképpen korainak tartom akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy tényleg akarod, igazán akarod, életkortól függetlenül. Lehetnél akár 30 éves is, akkor is azt tanácsolnámn, hogy amíg nem akarod mindent elsöprõ vággyal, hogy már a falra mászol tõle és tényleg nem bírod ki holnapig, annyira kívánod a fiút itt és most, addig korai, addig csak a kíváncsiságodat elégítenéd ki vagy a fiúnak engednél, ami meg NEM INDOK A SZEXRE.
Szijjja..=) ha szereted és úgyérzed h szeretnéd..csak abban az esetben tedd meg..=) ha nem szeretnéd még..szerintem a párod biztosan megfogja érteni..=)elvégre 11hnapja vagytok együtt..:D ha eddig tudott várni=) szerintem 1-2hnap már nem fog akadályt jelenteni számára..=) én sem rendelkezek nagy tapasztalattal..de én úgyérzem amit kell, hogy tudjak azt tudom..=) és szerintem nálad sem ez a probléma.. tehát..készüljj a te tempódban..;) biztosan jó lesz majd..=) sok sikert.. Puszii=)
Én nem tartom korainak ennyi idõsen (habár én 19 évesen még szûz vagyok), de a kérdésedbõl érezhetõ számomra, hogy te korainak érzed, ezért szerintem ne tedd meg. Nem attól függ, hogy mi mit gondolunk. Van, aki még 17-18 évesen sem kész az elsõ alkalomra. És tényleg az elsõ meghatározó. Ha nem pettingeltetek, akkor kezdjétek azzal, és majd érzed, hogy mikor történhet meg az elsõ alkalom.
neked kell eldönteni hogy korai e! ezt más nem mondhatja meg ahogy érzed!! én 15 évesen veszitettem le sztem nem para ;)
Ne a korodhoz kösd, ne ahhoz, hogy mióta vagytok együtt. Az érzelmeidhez, a szellemi érettségedhez, felkészültségedhez.
Kérdésben a válasz, ha korainakérzed, akkor nem! Elsõ alkalom csak egy van, a rossz emlék pedig a következõ kapcsolataidra is kihathat. Ha pedig a barátod emiatt elhagyna, akkor örülj, hogy megszabadultál tõle!
Szerintem ha már a kérdést feltetted, az is bizonyítja, hogy nem vagy biztos magadban, azaz nem akarod 100%-osan. Ha pedig nem akarod teljes szíveddel, felesleges belefogni, mert nem lesz olyan, amilyenre vágysz..és az elsõ élmény örök élmény! Sok sikert!

Van egy pasim 16ev a korkulonbseg! Szeretem de o nem szeret de szeret velem egyutt lenni. Le akarok vele fekudni es o is. A szuleim nm fogadjak el! Mit tegyek? Nem akarok vele szakitani! Adjatok tanacsot (16 eves vagyok)

Legjobb válasz: Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el, majdnem hogy apád lehetne. Ne haragudj meg, de ez az ember egy kissé beteg lehet. Normális felnõtt nem kezd 16 éves lánnyal. Szerintem neked csak az tetszik, hogy tetszel egy ennyi idõs pasinak és természetes kívánod a szexet, mint a többi hasonló korú lány. Nem hiszem ,hogy a legjobb döntést hoznád meg akkor, ha lefeküdnél vele. Mennyi ideje vagytok együtt? Honnan tudod, hogy nem csak arra kellesz neki? Van egy csomó megválaszolatlan kérdés, ne légy felelõtlen.

Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el, majdnem hogy apád lehetne. Ne haragudj meg, de ez az ember egy kissé beteg lehet. Normális felnõtt nem kezd 16 éves lánnyal. Szerintem neked csak az tetszik, hogy tetszel egy ennyi idõs pasinak és természetes kívánod a szexet, mint a többi hasonló korú lány. Nem hiszem , hogy a legjobb döntést hoznád meg akkor, ha lefeküdnél vele. Mennyi ideje vagytok együtt? Honnan tudod, hogy nem csak arra kellesz neki? Van egy csomó megválaszolatlan kérdés, ne légy felelõtlen.
hát majd õ szakít veled ha megkapott ne aggódj és meg lesz oldva a gondod.
Ha tudod, hogy nem szeret akkor miért akarsz egy ilyen pasival lefeküdni? És egyáltalán vele lenni? Nem csodálkozom, hogy nem fogadják el a szüleid. 32 éves embertõl mit akarsz?? Szerintem szakíts vele, és keress egy korban hozzád illõt, aki szeret...!
16 év korkülönbség 16 évesen...az azért durva, ha már elmúltál vna 18 nem is lenne olyan gáz...nah mindegy tegyük félre a korkülönbséget, Te hogy a francba tudnál lefeküdni olyannal aki nem szeret?! én ezt nem tudom ép ésszel felfogni...neki egy jó kis kettyintés lenne egy kis pipihússal, neked meg életed egyik legnagyobb baromsága.. 19/L
lol. sztem hagyd a francba a csávót mert csak dugni akar muterodék meg jóhogy nemfogadják el esetleg ha kiderül még kaphatsz is 2 pofot.. én nem kockáztatnék bár srác vagyok
Ráérsz még megtalálni az igazit. Lefeküdni azzal feküdj le akivel kölcsönösen szerelmesek vagytok egymásba. Egészen más élmény, mintha csak azért feküdnél le, mert meg akarsz szabadulni a szüzességedtõl. De a 16 év korkülönbség nagyon sok. Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el. Kis jóindulattal (ha az elsõ randija sikerül) az apád is lehetne...
16 évese egy 32 évessel akarsz lefeküdni? nemcsoda h a szüleid ellenzik, õk az értelmesek. én sosem értetem se az egyik, se a másik felet. h egy 32 éves férfi mért egy 16 évessel akar ágyba bújni, sztem ennek már van egykis beteges vonzata is. és h egy 16 éves mért nem a korosztályában válogat??? sztem a pszihéddel neked sem stimmel minden. azt ajánlom felejtsétek el egymást, hallgass a szüleidre, õk az értelmesek.

19 éves leszek 16 éves a barátnõm terhes mind a 2-ten meg akarjuk tartani a babát van jövedelmem, dolgozok, ha én nem akarom és ö se, a szülei igaz nem vetethetik el SEGÍTSETEK?

2 évig legjobb barátok voltunk és bele szerettünk egymásba fél éve vegyunk együtt ! a szülei nem nézik jó szemmel ezt a kapcsolatot mert az édes annyát veszik példának h sok fiuval szexelt ! és a lányuknak ezért nem akarnak kapcsolatot ! de mi nagyon szeressük egymást mindenen keresztül mentünk és most terhes lett ! nem szeretnénk el vetetni nem szeretnénk el dobni 1 csodálatos dolgot ! a szülei nem vetethetik el ha én nem akarom mit tegyek hogy velem éljen ? :/ valaki segitsen !

Legjobb válasz: Ebben az esetben nem vetethetik el,ha nem akarja.

Persze, tartsátok meg. Aztán neveljétek segíjkébû, én meg a többi adófizetõ meg eltartunk titeket.
Kérdezõ: eléggé ciki ez az egész topik, az odáig rendben van, hogy ezer idegenektõl információt kérsz, de mint látod nagy a fejetlenség, az idõd pedig rohan, mivel egy terhesség kb. 9 hónapig tart. A fenti linken is láthatod, hogy nem egy rövid folyamatról van szó, és igen sok feltétele van, szóval kezdjetek el állami szervekhez fordulni, a fenti link alapján, de még ott az önkormányzat, családsegítõ stb. Ha itt ülsz a gép elõtt válaszokat várva azzal nem oldod meg az életetek.
33: [link] ; na csak ezért ellentmondásos, amit állítasz.
Mi az ellentmondas benne? Leforditom bugyutara, jo? Nem kell hogy apuci es anyuci beleegyezzen, hogy Katika es Pistike osszehazasodjon, a kutyat nem erdekli hogy az osok akarjak e vagy sem. Am Katika es Pistike koteles beslattyogni a gyamhivatalba es kerni a "kiskoru hazassagkotesenek engedelyezeset" mert anelkul anyakonyvezeto bacsi elhajtja oket a buspcsaba. ERTED?????
Kissé ellentmondásos ez a mondatod így. Nem gondolod? :D
Nem, nem okes, mivel nem kell szuloi beleegyezés, ellenben kötelezi a gyamhivatali engedély.
Jó...elgépeltem...gyám=szülõ! Így már okés? :D
Hulyeseget beszélsz 26. Nem kell a gyam beleegyezese. Eleve átlag embernek nincs is gyamja. Gyamhivatali engedély kell, az viszont kotelezo.
Inkább kerületi családsegítõbe kérjetek a lánnyal együtt segítséget/tanácsot.
A kérdező hozzászólása: és ha szülei ki takadják akkor se ? :(
Nem egészen, mert gyám beleegyezés kell, ezért írtam én is, h szülõkkel beszéljétek higgadtan meg, ha látják, h komolyak a szándékaid, és elvennéd stb., talán õk is nagyobb eséllyel higgadnak le.
Te 34! Áruld mar el, hogy mi ellentmondásos abban, amit írtam, pláne, hogy a linkeken világosan kifejtik, hogy mi szukseges az engedélyezéshez .....
Atyám...és még én nem tudok értelmezni. :D Ezt írtad: "a kutyat nem erdekli hogy az osok akarjak e vagy sem" A link, amit ír: "- a kiskorú házasulandó törvényes képviselõjének meghallgatása, " Fordítsak??? Magyarul...baromira nem igaz, h a kutyát se érdekli, hogy az õsök mit mondanak, vagy akarnak. Nem díszbõl hallgatják õket is meg. Ennyi.
Majd rájössz, ha érettebb leszel valaha!
A kérdező hozzászólása: te éhes vagy ? a lány is ezt akarja ha érdekel :) mert utálja öket :)
Látom itt már rég nem az a lényeg számodra, h helyre hozd a dolgokat. Inkább csak a saját sérelmeid a lány szülei felé. Szegény lányt elõre sajnálom, h miken fog még keresztül menni, egy idióta hibája/vétke, vagy óvatlansága miatt.
A kérdező hozzászólása: aha persze feleségül veszem inkább mint hogy legyen hozzá közük
Te kérdezõ! Fogd már fel, h egy kiskorúval kezdtél, és egy kiskorú lett terhes tõled. Egyenlõre a szülõknek több közük van a kiskorú lányhoz, és születendõ gyermekéhez, mint neked, és az államnak is. Neked akkor lesz közöd hozzá, ha helyt állsz és megfelelsz az elvárásoknak. De azt nem te fogod eldönteni. Amúgy inkább örülj, h van egyáltalán némi lehetõséged helyre tenni a dolgokat, és akár felvállalni mindent, ez a minimum. Ha már olyan bátor voltál, h egy kis korúval kezdtél, és óvatlan is voltál, legyél olyan bátor, hogy elkezded felelõsség teljesen, és szabályokat betartva rendbe tenni a dolgokat, ahelyett, h itt vitázol a neked válaszolókkal. Ennyi.
Nézd, tolem azt kepzelsz, amit akarsz. A szülõt akkor is meghallgatják, ha pl anyuka véglegesen kulfoldre akarja vinni a kiskorút es a szuloi felugyeleti joga megszûnt. Nem azert, mintha bármi beleszólása lenne. Sot akkor is meghallgatják, ha anyuka uj férje örökbe akarja fogadni a gyereket, aki felett apukanak megszûnt a szuloi feugyeleti joga. Formasagnak hívják az ilyet, döntést nem befolyásol Te meg álmodozzal kerdezo, az anyakonyvvezeto majd jol korberohog, amikor gyamhivatali engedély nelkul bejelented a házasságkötési szándékodat. Amúgy a gyermek megtartásához is gyamhivatali engedély kell, ha az ellenkezik a kiskoru törvényes képviselõjének, jelen esetben a szülõnek az akaratával. Ugyanez lenne a menete az abortusznak is egyebkent.....
A kérdező hozzászólása: te vagy már okos már boccs a kifejezésért ha már fel basztam meg akarjuk tartani meg minden akkor nekik ehez semmi közük a gyámhivatal ha ki jön meg nézi a körülménykeket akkor semmi gond 3000 ft 2 gyürü 2 tanú és már a feleségem is :)
Jól van akkor, álmodozzál. Biztos díszbõl hallgatják meg õket, sõt az biztos nem számít, h õk a törvényes képviselõk, és 16 éven át õk nevelték a kis korú lányt. Ha az állam döntését nem befolyásolná eleve meg se hallgatják õket.
Meghallgatják õket. De nem számít a véleményük. :)
Mellesleg már az elejétõl azt is félre értelmezted, h miért írtam a kérdezõnek, a szülõk témáját. Totál nem függött azzal össze, h végül az õ döntésük lesz-e a mérvadó, vagy se. Az más kérdés, h te mint válaszadó vmiért a szülõket abszolút kiakarnád a dologból zárni, de láthatod, h állam részérõl se így megy. :D
A kérdező hozzászólása: A munkával nincs gond a körülményekkel sem akkor igaz simán el vehetem feleségül :)
Ugy tudod feleségül venni, hogy besétálsz vele kezén fogva az illetékes gyamhivatalba es kerítés a kiskoru hazassagkotesenek engedélyezését. Jobpvedelem vizsgalat, lakhatási körülmények vizsgálata az alap, tehat ha munkanelkuli vagy, nem kell próbálkozni se nagyon....
19 évesen mivel foglalkozol, hogy el tudj tartani magaddal együtt 3 embert?
Az óvszert nem szeressétek?
Hány hetes terhes a kislány?
"mi nagyon szeressük egymást" - hát szeressétek egymást, meg szeressétek a nyelvtanórát is ezentúl... Tényleg, mindjárt suli!
Ha a lány nem egyezik bele el nem vetethetik, viszont azért gondoljátok végig mennyi minden vár rátok, ha ezt tudjátok vállalni, akkor viszont hajrá. Beszéljétek meg szüleivel is, hogy komolyan szeretnétek, akkor lehet, hogy õk is rábólintanak minden téren és még támogatni is fognak.
5: már bocs, de ne a saját parádból indulj már ki!!! És akkor mi van, ha x év múlva elválnak? Ez a legnagyobb problémád? :D Mert szerintem nekik meg az, h szeretnék a babát megtartani és felnevelni, egy családként.
Aha, vegye feleségül... Hogy 2 év múlva majd váljanak el, vagy utálják egymást és 0-24 veszekedjenek, milyen jó élete lesz a gyereknek... Amúgy, most persze nagyon szeretitek egymást, de a bnõd még gyerek, huszonévesen nagyon nem így fog gondolkozni és viselkedni, változni fog, és te így szeretted meg, a felnõtt énjét már nem biztos hogy szeretni fogod. Ezért szoktak felnõttek házasodni, nem azért mert nagykorúak hanem mert érzelmileg felnõttebbek. Szóval, ha akarjátok, tartsátok meg, és maradjatok is együtt, de számíts rá, hogy lehet hogy nem fogtok örökké együttmaradni.
Ja és amúgy is illene feleségül venned, nem kell nagy lakodalom, meg mi egymás, és akkor minimális költségekkel megoldhatjátok, talán ez esetben a lány családja is idõvel megbékél a kapcsolatotokkal.
Vedd feleségül. Onnét kezdve a lány felnõttnek számít, és nem vehetik semmi esetre se el a babát a szülõk. El sem vetethetik. Bár én úgy tudom, h 16 éves lány esetén már amúgy se tehetnek így szülõk.
Én ezt nem hiszem el. Irány vissza általános elsõ osztályába, olvasókönyv, vonalas füzet, ilyesmi...
Ok, te 19 õ 16, de kb gyerekek vagytok. Ha azt nézem, hogy mi a szitu akkor pedig kifejezetten azok vagytok. Nos mit tegyetek? Ha meg akarjátok tartani akkor hajrá. Legyetek együtt, boldogok stb. De azt tudd, hogy onnantól kemény lesz az élet, mert a baba, nem egy plüss, ha megunod bedobd a sarokba! Hatalmas felelõség, akkor is, ha aszondod most van jövedelmed. Sajna olyan a világ, hogy lehet holnap nem lesz, de enni stb holnap is kell. Szóval mérlegeljetek, az utálatot anyucival félretenni és összeülni beszélni! Nem csak a mostról, hanem a "holnapról" is!!! Én pl biztosan megtartanám, felnevelném, bár a feltételeink mások, de a te helyzetedben is azt tenném.
Ezt nagyon gondoljátok át! Nem tudom mi a munkád amibõl eltudsz tartani egy 3 tagú családot, de nemcsak a jövedelem fontos! Még mindketten nagyon fiatalok vagytok, fõleg a barátnõd aki 16 évesen majdnem gyerek még! Oké, hogy most meg akarjátok tartani, de ez nem egy olyan dolog amiért maximum pár hónapig tartoztok felelõsséggel. Ha szeretnétek persze tartsátok meg, de ha magamból indulok ki én biztosan nem tartottam volna meg amikor 16 éves voltam. A helyetekben inkább az iskolapaddal próbálkoznék még!
Szülõkkel, és a lánnyal beszéld meg elõbb. Én úgy tudom, ha semmi puccos témát nem akartok, meg nem futja rá, akkor hivatalba 3eFtba kerül+vmi gyûrût veszel még. Persze ez így eléggé tré, de késõbb majd még komolyabb pót esküvõt attól még csinálhattok. Kérdezd meg a kerületi illetékes hivatalnál, h mi-merre hány méter.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a segítséget :) és azt szeretném még kérdezni hogy-hogyan tudnám feleségül venni? !
20asnak: igen, házasságkötéshez kell gyám beleegyezése, de talán a szülõk is jobban támogatnák az egészet, ha a fiún látnák, h komolyak a szándékai, és nem az a terve, h 2 év után ott hagyja a gyereket is, meg a lányt is, erre egyenlõre a legjobb megerõsítés a házasság kötés. Ha már a baj adott, ezt lehetne leginkább jó irányba elindítani. Hogy x év múlva mi lesz, azon kár agyalni, vannak olyan példák is, h 16 évesen gyerek lett, házasságot kötöttek és még 40 évesen is boldogok egymással, nem a parákból kell kiindulni. Többieknek: tiszta mónikashow folyik itt. Nem ismeritek õket, a 16 éves lányt se, ma már sok 16 éves lány sokkal érettebb, még ha látszólag felelõtlennek is tûnik. Legalább helyre akarják hozni, és nem rohannak mindjárt abortuszra. De látom sokaknak itt az lenne a divat, h sebaj megcsináltuk a szart, legközelebb is így tehetünk, mert ott az abortusz és az értelmesebb megoldás. Komoly, és még egyesek fikázzák a kérdezõt.
Na és kedves kérdezõ mégis mi a búbánatból szeretnéd eltartani kiscsaládodat? Elmész dolgozni 80 ezerért? Hát ez édes kevés egy gyerek felneveléséhez. Ja majd anyuciék segítenek.... Na ezért nem szabad a semmire gyereket vállalni, nyomoroghattok majd. Gratulálok...
Nem kell a lánynak leérettségeznie. Kis babával hogyan is tudna. Igaz, így munkát se fog találni magának, amikor a szerelme elhagyta. Majd sorba áll segílyért, hogy aggyanak aggyanak. Az egyetlen jövedelme a gyerek lesz...
Eloszor is kiskoru hazassagkotesehez gyamhivatali engedély kell, aminek az alapja a jovedelem vizsgalat es a lakhatási viszonyok vizsgálata. Esélytelennek látom, hogy 16 es 19 évesen stabil anyagi helyzetetek legyen. A terhességrõl a mai magyar törvények értelmében egyedül az anya jogosult dönteni. Amennyiben kiskoru, akkor a törvényes képviselõje, tehat jelen esetben a szulei. Amennyiben a szülõk es a kiskoru terhes véleménye nem egyezik, a kiskorúnak gyamhivatalhoz kell fordulnia. A gyamhivatal 1000esetbol 999nel a kiskoru akarata melle áll. Tehat ha a lany nem akarja elvetetni, akkor arra nem fogjak kényszeríteni.
de akkor ugye tudod, hogy össze kell költöznetek és el kell tartanod + 2 személyt, még több évig amíg a lány leéretségizik+ lehet még felsõoktatásba is megy
Ti döntötök, nem a szülõk. Ha vállalni akarjátok, vállalni is fogjátok.
Ha nálad lenne semmi közük hozzá, mert az egyik barátomnak is így van, és ö neveli
Atya ég szegény szülõk!... Felelõtlenek vagytok! Tényleg az óvszert és egy helyesírás könyvet javasolnék én is! De valószínûleg a szülõk is megérnek egy misét, ha ilyen gyerekeik vannak.
Ebben az esetben nem vetethetik el, ha nem akarja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!