Találatok a következő kifejezésre: 16 éves Jól tanulok (2 db)

16 éves, 3/4 részben cigány srác vok, a családomban mindenki dolgozik, én és az öcsém jól tanulunk. Kell félnem a Magyar Gárdától vagy a Jobbiktól?

Félek h, ha az egyik hatalmat szerez a b?rszín és nem a természet szerint válogat, vhogy nincs kedvem beleesni egy holokausztba

Legjobb válasz: Szerintem nem kell félni, meg annyira õk se hülyék. És hát nem lehet ilyesmit már megcsinálni. Az igaz, hogy a Jobbik felfújta ezt a kérdést, de én úgy látom, hogy a fellépésük a többség szempontjából deviáns életvitelû cigányok ellen irányul, nem hiszem, hogy csak azért bántanának egy normális életvitelû embert, mert sötétebb a bõre. Egyénileg persze ez is elõfordulhat sajnos, de nem jellemzõ.

Szerintem nem kell félni, meg annyira õk se hülyék. És hát nem lehet ilyesmit már megcsinálni. Az igaz, hogy a Jobbik felfújta ezt a kérdést, de én úgy látom, hogy a fellépésük a többség szempontjából deviáns életvitelû cigányok ellen irányul, nem hiszem, hogy csak azért bántanának egy normális életvitelû embert, mert sötétebb a bõre. Egyénileg persze ez is elõfordulhat sajnos, de nem jellemzõ.
Már ne is haragudj kedves válaszoló, de parasztok Pesten is ugyanolyan nagy számban vannak, mint vidéken. Ha a népsûrûségi arányt nézed településenként, akkor biztosíthatom, hogy ott több is mint egy-egy ilyen faluban. (Magyarán mert a város nagyobb is.. semmivel nem jobb a pesti ember a vidékinél, sõt. Elég sötét emberek vannak arra is). Másrészt ne sztereotipizáljunk már ez nem a vidék problémája..sokkal inkább a kormányzat tehetetlenségéért. A jobbik azért tart ott ahol. Amúgy nagyon remélem, hogy az emberek rájönnek, hogy a jobbik rasszista hozzáállása, csak még inkább hátráltatja az amúgy sem fényes helyzetû hazánkat. Szerintem nem kell félned, itt nem lesz holokauszt mégegyszer.
Én nem vagyok cigány és semmilyen kisebbséghez nem tartozom, de az biztos hogy ha a kettõ közül valamelyik is hatalmat szerez én elmegyek Magyarországról. Nem akarok egy olyan országban élni amit õk alakítanak.
mert neked így a jó? ahol kizsákmányolnak, illetve a cigányok zsarnokoskodnak feletted? Kérdezõ: a jobbik és a gárda nem a náci hatalom, hogy majd jön és elvisz téged származás szerint, ezzel riogatnak mindenkit, ez a lejáratás amit a többi párt mûvel. Nem mondom, hogy a jobbik jobb lesz mint az MSZP vagy a fidesz, de nekem elegem van ebbõl a két pártból, azt akarom, hogy történjen valami végre. Amúgy a válasz a kérdésedre: ha nem vagy kötekedõ fajta cigány, nem segélybõl éltek, nem loptok csaltok hazudtok stb ahogy sok más cigány teszi, akkor ezektõl a pártoktól nincs félnivalótok. Viszont van félnivalótok az össze többi átlagpolgártól. amit megköszönhetsz a többi cigánynak akik miatt annyira rossz híretek van. ennyi. próbálj nem cigányosan kinézni, nem cigányosan viselkedni, ne járj cigánybandákban próbálj meg beilleszkedni és akkor talán befogadnak a körülötted élõ emberek.
ezt így elõre nem lehet megmondani nem tudni mit hoz a jövõ
akkor ne is hangoztassad, hogy cigány vagy picit is és ennyi. Nem lesz semmi gond. A többieknek meg: eléggé vakok vagytok, de ezt megfigyelhettük már, hogy a plitika elvakítja és egymásnak ugrasztja az embereket. A fidesz sem lesz jobb mint az MSZP ezt csak ti hisztiket így. Ez a rasszistázás meg nevetséges. Csak a cigányok rasszistáznak, illetve azok a magyarok akik agymosottak és tényleg elhiszik, hogy a cigányok a szegény szerencsétlenek és mi vagyunk a szemetek. A jó hír, hogy egy 10év múlva ennek megisszák õk is a levét amikor majd az utcára ki sem lehet menni mert 30an fognak nekimenni az embernek késekkel vagy lõfegyverekkel. A rossz hír, hogy akik normálisan élnénk és békét akarnánk, mi is meg fogjuk szívni miattatok. Nagyon remélem, hogy addígra ezt a pusztítást én már valahonnan egy másik országból fogom nézni. Szar lesz de ez van.
Nem fognak hatalomra jutni, ne aggódj. A Jobbik minden egyes szavazóját mozgósította, és még így is csak ennyire telt az EP választáson. Gyõzelemnek ünneplik, de nem látják hogy a Fidesz mekkora többséget szerzett. Hatalmasat. Ezzel ki is merült a Jobbik, mert az utcai fiaskók, a magyar gárda akciói, az általuk pártolt fajgyûlölõ elemek mind ellehetetlenítették a pártot. Magyar gárda már hivatalosan nincs is, még a mozgalmat is feloszlatták. Kudarcot vallottak, hiszen a magyar hagyományõrzés helyett(amiért alakult elvileg) csendõrség akartak lenni, így mindent elveszítettek. Tehát nem kell félned, az intelligens emberek kordában fogják tartani az ilyen elemeket.
Attól nem kell félned, hogy ezek közül egy is a hatalom közelébe jut. Szerencsére a magyar társadalom nagy része értelmesebb mint a vidéki kis falvakban lakó, fogatlan, mûveletlen, betegesen szélsõséges "magunkfajta".
Nézzetek körül kik azok akik ma Magyarországon a többségi mély szegénységben élnek! Ezek cigány emberek, akik a rendszerváltás tett munkanélkülivé, kizárta õket a társadalom mondván, hogy éljen meg úgy ahogy akar. Nincs más neki mint a segély, mert a magyar ember rendkívül elõítéletes. Nem vesznek fel cigány embert egy állásra, akármilyen képzett is, ha van magyar az állásra, hiába hülye az egészhez. Magyarországon nem cigány bûnözés van. Hanem szegény bûnözés. És a magyar mélyszegények ugyanazt csinálják amit õk. Hogy várhatjátok el, hogy egy mélyszegény tiszteljen bárkit is, ha egyszer ez az ország hagyja éhenhalni a családjával együtt? Mert munkahely az nincs. Nagyon szemellenzõ van a magyar társadalom szemén, azt nem látja meg amit meg kéne, csak az egymásra mutogatás megy az tömegben és a pártokban is. És még valami lehet, hogy a jobbik változást hozna, de jót biztos nem. Én nem mondom, hogy bármelyik párt jó..de egy ilyen gazdasági helyzetben a további rasszista megnyilvánulások már nem segítenek. Van most sok alakuló párt, rasszista megnyilvánulás nélkül, csak nekik nem nagy a hírverésük. Ezenkívül egy rasszista pártot, amelynek nem ismerjük a konkrét programját, hülyeség hatalomra juttatni, akárhogy is nézem.
A Jobbiknak nem az a célja, hogy minden cigányt kisemmizzen, csupán õk voltak azok, akik a pártok közül ki merték mondani, hogy nincs az rendben, hogy valaki egyik évben a ladát sergeti a tesco parkolóban, a másik évben pedig már nem talál helyet a garázsban a 7-es BMW-nek. Sajnos mi (nem cigányok) általánosítunk, és azért mert valaki cigány, rögtön azt gondoljuk, lop, csal hazudik. Azt elfelejti ez a sok okos ember, hogy fehérek között is ugyan úgy megtalálható ez a fajta ember, csak nem olyan látványosan. Ha becsületes vagy, nem kell félned semmitõl. Ha valaki azért eltaszít magától, mert cigány vagy, azt jobb is, ha otthagyod.
Honnan veszed, hogy a JObbik nem fog kormányozni? Fog, csak legfeljebb 2014ben. De akkor se lesz itt semmiféle holokauszt XD
Légy egészen nyugodt, a Jobbik ugyan most nagyon valószínû, hogy be fog kerülni a parlamentbe, de semmiféle hatalmat nem fog kapni, sem most, sem semmikor. Kormányozni nem fog, annyira a Fidesz sem hülye, hogy összeálljon velük, másrészt nem is lesz rá szükségük.
Ha a családod be tudott ileszkedni a társadalomba, dolgoznak, becsületesek, akkor szerintem nincsen félnivalód. Igaz, sajnos nagyon sok buta ember van, aki hajlamos általánosításokra, de azoknak csak az arcuk nagy. A holokauszt lehetõsége pedig a mai világban, egy ilyen kis országban kizárt. Csak a hisztizõ, ellentéteket szító roma, és nem roma vezetõk riogatnak ezzel! Hiszen a mai politikának pont ez az érdeke. Szerinted miért teszik lehetõvé, hogy a kisebbség segélyekbõl jobban meg tudjon élni, mint mi? Ezzel lehet a legjobban felhergelni a dolgozó, adófizetõ népet! A feleségem roma. Az egész családja becsületes, dolgos. Be is tudtak illeszkedni, a környezetük 100%-osan befogadta õket. 32f
A többieknek (magyar vagyok!! :) ) azt üzenem, hogy nem kell lehurrogni valakit, mert nem jól informált. Én is Jobbikos aktivista vagyok, de nem cigánygyûlölõ. Persze ellenszenvem van irántuk, de ha valóban van kivétel, akkor nem hagyom cserben, mert õ is ember.
Hát feltétlen kommentelnem kell ezt. Figyelj, nekem van Gárdista haverom, és van bejárata a Jobbikhoz is. Már miért kellene félned a Jobbiktól, vagy a Gárdától? Ahogy kiveszem, tisztességesen él a családod, törvénytisztelõ állampolgár vagy. Az a baj a "porontybiznisz"-ben utazókkal, hogy nagyon elengedte õket az állam, bármit megtehetnek. Ezt az mszp azért csinálta, mert nagyon jól tudja, hogy számíthat az egy tál lecsóért megvehetõ cigány szavazókra. Igen, most ûgy tûnik, hogy nagyon harsány szellemben virít, tevékenykedik a Gárda, de nem tudom, tudsz-e esetleg arról, hogy a Magyar Gárda egy cigánylakta faluban cigányokkal rakták együtt a homokzsákot az árvíz idején? A rendes cigányt nem hogy senki se bántja, hanem még az oldalára is állnak. Ha bármi összetûzés kerül a bõrszíned végett, akkor rám számíthatsz. Msn: [email protected] én nekem mindig is voltak jófej cigány haverjaim az iskolában, amikor még ott sem a neoliberális oktatás dúlt, és ha hiszed, ha nem, a cigányok védtek meg a magyarokkal szemben a suliban. Akkor természetes volt, ma már furcsa. Maradj továbbra is annak, aki voltál, és 100 %, hogy nem fognak bántani. Húúú, hogy is juthat valakinek az eszébe ilyen, aki igyekszik??? ;) Nem akarlak befolyásolni, de nyugodtan elmehetnek a szüleid is szavazni a Jobbikra, ugyanis nektek is jobb lesz, mivel a JObbik ingyen biztosítaná, és újra állami kézbe venné a tankönyvkiadást. Mindenekelõtt sok sikert kívánok az életedben! Bárcsak minden cigány olyan lenne, mint Te :)
Itt mindenki azt mondja hogy csak az számít hogy becsületes legyen valaki. Akkor miért kell kiemelni, hogy cigány. Nem értem hogy miért errõl megy a vita hogy ha valaki cigány de becsületes akkor nem kell félnie. Miért nem arról van inkább szó hogy azt nem akarjátok hogy valaki ebben az országban a többieken élõsködjön. Függetlenül a származásától. Biztos vagyok benne hogy van majdnem ugyanannyi nem cigány is aki élõsködik csak õket nehezebb kiszúrni mert külsõleg nem ütnek el a többiektõl. Nem kellene kiemelni hogy becsületes meg nem becsületes cigány. Inkább becsületes és nem becsületes emberekrõl kellene beszélni. Így ebben mindenki benne van és nem kell csak leszûkíteni a kérdést egy rétegre. Így már senkit nem érhet a rasszizmus vádja. Arra kíváncsi lennék hogy aki már gondolatban ott van hogy másokat Afrikába akar deportálni hogy döntené el hogy kit küld oda? Külsõ alapján? Vagy valami DNS vizsgálattal? Vagy aki nem akarja hogy deportálják annak bizonyítania kell hogy a családfájában nem volt cigány bizonyos fokig? Ezek a módszerek nekem valahonnan már ismerõsek. A jelenlegi helyzetért szerintem nem a politikusok a hibásak, hanem mindenki egyszerre ebben az országban. A megoldást sem a politikától kell várni hanem az emberek gondolkodásának kell változnia, akár cigány akár nem. Én most hirtelen nem is tudok mondani olyan országot ahol a politikusok bármit is jól csináltak volna, ezért nem hiszem hogy a jobbik vagy valamilyen hasonló csoport tudna vagy akarna tenni bármit is. Felesleges azt várni hogy majd jön a jobbik és akkor kolbászból lesz a kerítés. Vagy hogy onnantól kezdve senki nem lop. Kíváncsi vagyok, hogy akarnak rendet teremteni egy ilyen helyen, ahol még a vörös hadseregnek sem sikerült tankokkal. Illetve hogy fogják eldönteni hogy ki a rendes ember és ki nem. Megint lesznek 3/3-asok akik majd irják a jelentést hogy Horváth Jóska ma megint túl sokat volt cigiszüneten és ezért kevesebbet dolgozott ugyanannyi pénzért, ezért Õ nem rendes ember. Meg ha a jobbik elintézi a rossz embereket akkor ki fog a parlamentben ülni? Biztos csak Õk. Újra itt lesz az egypárt rendszer. Szerintem inkább mindannyiunknak magába kellene nézni a származásától függetlenül és akkor talán elõbb utóbb jobb lesz, de kétlem hogy ez megfog történni. A felvilágosítás és az oktatás többet tudna elérni mint akármilyen erõszakos megnyilvánulás vagy kirekesztés.
tudod ahogy itt sokan mondják: szállj le a bársonyszékedbõl és nézz körbe. Fogalmad nincs arról mi az a cigányhorda, vagy milyen az ha megfélemlítenek, kirabolnak, megölnek, megvernek, megerõszakolnak, stb. De hiába tépem itt a pofámat, mert leszarod nem tudsz értelmezni és nem is akarod felfogni, mert egyszerûen agymosott balf.sz vagy, remélem egyszer megtapasztalod a saját bõrödön is és akkor észhez térsz.
Még mindig nem értem hogy miért általánosítasz. Hacsak Téged nem rabolt ki és nem erõszakolt vagy vert meg minden egyes cigány akkor ez nem fair a többiekkel. Mibõl gondolod hogy csak a cigányok csinálnak ilyet? Ha meg nem csak Õk tesznek ilyet akkor miért csak ellenük irányul a dühöd? Én nagyon szívesen adnék neked igazat, de még nem hallottam egy érvedet sem. Csak azt írtad le hogy miért vagy dühös. Te hogy oldanád meg ezt a helyzetet? A népirtás vagy a deportálás az nem alternatíva.
Itt mindenki csak a sérelmeit tudja leírni, vagy pedig azt, hogy ez meg az szembesüljön a cigányhordával, és akkor már biztosan megutál egy egész népet, de értelmes ötlet semmi. Ugyanígy van a Jobbik, demagóg módon felszította az emberekben a gyûlöletet, kihasználva a cigány-magyar helyzet kiélezettségét, de megoldást õk sem adnak. A helyzet annyira sokrétû, hogy azt megoldani még a magyarok között sem sikerült(fejlett, releváns oktatás, elegendõ munkahely, versenyképes fizetések), nemhogy majd a cigányok között. A büntetésre helyezik a hangsúlyt, nem a megoldásra. Az vigasztal, hogy 0 esélye van a Jobbiknak, szerencsére az embereknek több eszük van annál. 2014 is a Fidesz éve lesz.
Haver, nekem vannak elõítéleteim, de ha igaz amit leírtál, akkor nem kell félned. De azt látom, hogy nem gondolkodsz józan ésszel. Tudod, most már azért XXI. század van ám. Ha Európában elkezdenek fajgyûlölõsködni, akkor bizony más országok abba csúnyán beleszólnának. A másik, szerintem nem létezik rasszizmus, csak tapasztalat. Gondolom azért neked van belátásod a cigányság életébe és megérted, hogy bizony a felháborodás és az indulat nem teljesen jogtalan.
Nektek [email protected] semmi nem jó. Fidesz volt hatalmon, az nem volt jó, utánna szépen leváltották MSZP-re, és mostmeg mindenki köcsög Gyurcsányosozik. Csak a duma megy meg a siránkozás, hogy jaj nincs pénzem, mert a cigányoknak adják segélyként. A Gárda meg a Jobbik rasszista és ezt nem csinálhatják szegény munkában megfáradt cigányokkal. Ló[email protected] nektek, ez így nem megy, hogy ebben az országban mindenki mindenki ellen van. Soha semmivel sem fogtok megelégedni. Nem tanultok semmibõl. Gondoljátok adjátok zsidók kezébe az országot, ahol a cigány vígan megél segélybõl, és a magyarok rabszolgák lesznek.
ez butaság, nincsen semmi félnivalód... félni csak azoknak kell, akik lopnak, segélyeken élnek és magyarokat tartanak terrorban... de mivel te nem ilyen vagy, nincs okod félni, sõt, ha elérik, amit akarnak, végre teljes életet élhetsz majd, mert nem lesz aki rossz szemmel nézzen rád azon cigányok miatt, akik lejáratnak téged is...
Szerintem sem kell félned jobban, mint most, mert egyrészt egy pártot kötnek a jogszabályok, tehát ha a Jobbik radikális lesz, akkor elég hamar tönkreteszi magát, fõleg hogy a magyar sajtó elég balos. Azt érdemes tudni, hogy amikor ilyen nagy a létbizonytalanság, akkor felfokozódnak a kisebbségek/idegenek/akárkik elleni indulatok. Ezzel a jelenlegi pártok nem foglalkoznak, csak építik a drága kapitalizmust... A gárdáról azt is hallani (MSZP párttagoktól), hogy az a MSZP kreálmánya, hogy fenntartsa a feszültséget, s addig pártunk a zavarosban halászhasson. Ennél sokkal jobb lenne, ha csak õszinte emberek lennének benne. Tán ez mégsem igaz.
A kérdező hozzászólása: Téll vissza kéne olvasnotok picit mert én NEM SZAVAZHATOK 16 ÉVESEN és nincsenek CIGÁNY HAVERJAIM XD szal a kérdésben téll csak az én félelmeim tükrözõdnek és erre akarok választ kapni vmi Jobbikos vagy Gárdista embertõl mert tuti h van köztetek ien :D
A kérdező hozzászólása: Nem nézek ki cigánynak, ameddig nem mondom nem is gondolja senki, nem barátkozok cigányokkal az "olyan" fajtából, a családom becsületes munkából próbál megélni csak apunak most nincs munkája még a válság miatt. De amúgy én is utálom a késelõs, lopós fajtát fõleg mikor 4en jönnek rám (12 évesen) õk meg olyan 16-17 körüliek... nagyon nagy bátorságra utal, de én nem ien vok.
Provokatív kamukérdés
utolsó, a szemellenzõ rajtad vagy de annyira, hogy szart se látsz tõle. El se tudom képzelni milyen körülmények között élhetsz, hogy ennyire rózsaszínben látod a világot. Még maga a kérdezõ is megírta, hogy nekimennek a kisgyerekek is. a rasszista a cigány, nem a magyar. Nem azért utáljuk mert segélybõl él. szarok rá magasról. Szerintem egy "szegénybûnözéshez" nem tartozik hozzá, hogy meg kell ölni valakit, vagy megerõszakolni, szidni, ellopni mindenét. aki szegénybûnözõ az kaját lopna nem pedig kirabolna védtelen embereket. Nehogymár én legyek a hibás azért mert õk nem tanulnak helyette lopnak és nem dolgoznak. Az esélyük meg lenne. Senki sem mondja nekik, hogy ne tnauljanak ne végezzék el a 8általánost és egy szakmunkást.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem kamukérdés semmi közöm a politikához 16 évesen ez puszta félelem attól h a bõrszínem miatt egyszer a falhoz állítanak a családommal együtt miközben nem tettünk semmit, sõt mi is adózunk amibõl levonják a többi cigány segélyét.
nem fog senki a falhoz állítani. nyugi.
a cigányoktól kell félned neked is. Mert ha õk megtudják, hogy te is az vagy, akkor megpróbálnak beszervezni maguk közé, amit ha visszautasítasz, akkor amolyan "áruló" leszel a szemükben amit asszem a fehér embernél is utálnak (a becsületes cigányt)
Én személy szerint Jobbik és Magyar Gárda párti nõ vagyok. És megnyugodhat az elõttem író, mert tuti, hogy hatalom közelébe fognak kerülni, mert nagyon sokan, köztük én is, rájuk fogok szavazni. De. Kedves Kérdezõ, ilyen holokauszt, meg hasonló dolgoktól nem kell tartani, ezt csak az MSZP, meg a Fidesz sugallja. A Jobbik semmi mást nem akar, csak rendet, azt, hogy ne legyen bûnözés stb... A rendes, dolgozó cigányokat senki nem fogja piszkálni, de a bûnözõ cigányok sem a halálsoron fogják végezni. Egyébként nekem vannak cigány barátaim! Úgyhogy ennyit arról, hogy egy Jobbikos rasszista.
én írtam elõtted. 24 éves vagyok, sosem szavaztam még, mert annyira gyûlölöm a politikát és hát nem tudtam mire kire szavazzak, de most érzem, hogy el fogok menni és a jobbikra voksolok:)
senkienk sincs a jó tanuló, becsületes, dolgozó cigánnyal baja. a gond az, hogy egyre kevesebb az ilyen. neked, hí rendes vagy, nincs mitõl tartanod. illetve a cigányoktól félj jobban, mint a jobbiktól vagy a gárdától. õk csak helyre akarják pfozni az országot.
A Jobbik szeretné, ha Magyarországon ne a magyarok legyenek a kisebbség, ami egy cigánynak jár az a magyarnak is járjon, ne a magyar fizesse ki a segélyt a cigánynak (miután az amúgy is ellopta a terményét vagy az autóját). Azt akarja a Jobbik, hogy a cigány is menjen el dolgozni, hogy ne piszkosan, büdösen, ordibálva menjen a városban, hogy ne félemlítse meg a puszta jelenléte a polgárokat, hogy ne gyilkolják tucatszámra az ártatlanokat, hogy ne akarják lekaparni szerencsétlen magyar emberekrõl az utolsó forintokat is. A cigányok több száz év alatt sem voltak képesek beilleszkedni a társadalomba, kulturálatlanok, civilizálatlanok, undorító korcs senkiházi a 98%-uk. Nem tanulnak, nem dolgoznak, ellenben lopnak, gyilkolnak, csalnak, hazudnak, rabolnak, megfélemlítenek. Tehát, õszinte leszek: egyáltalán nem érdekel, hogy mi lesz veletek, cigányokkal. Legszívesebben mindannyitokat kitoloncolnálak Afrikába, és nem érdekel, hogy szerintetek itt, MAGYARORSZÁGON van a hazátok. Minden roma azt állítja magáról, hogy õ becsületes, dolgozó ember, csak nincsen munka. Szóval én már nem válogatnék köztetek, nincsen szükség rátok. Magyarország megtisztulást akar, a népnek ti CSAK ártotok, mást nem tesztek. A nyakunkon vagytok, szívjátok a vérünket és még TI vagytok felháborodva, hogy nálunk mindenki rasszista, meg náci. Meg hogy mi azért gyûlölünk titeket, mert kicsit sötétebb a bõrötök. Nálatok undorítóbb, fajgyûlölõbb, alattomosabb embertípus nem él a Földön, de nagyon remélem, hogy elõbb-utóbb mind eltakarodtok az életünkbõl. Vagy szerinted a Jobbik és a Gárda nem azért tartja elsõ számú problémának a cigányok jelenlétét, mert ez mind így van amit leírtam? Titeket a világ összes pontján jobban gyûlölnek, mint azt el tudnád képzelni, és ez nem véletlen.
A kérdező hozzászólása: Ahha... szal nem olvastad h mit írtam eddig xD Én is utálom azt aki lopkod meg minden de már leírtam azt is h mi nem vagyunk ienek, még anyám se aki ien környezetben nõt fel de sose lopott már gyerekkorában dolgozott és kiszakadt közülük, nem is tartjuk a kapcsolatot senkivel. Szentem mi mindent megteszünk h ne így gondolkodjanak rólunk és ha a normális emberben is csak a származást látod benned van a hiba :D Am meg gondolom magyarnak nevezed magad eírnád nekem a családfádat egészen Árpádig csak h tuti legyen h magyar vagy semmi tatár, török, német, orosz stb nincs benned pedig itt voltak jó ideig XD
Én a Jobbikkal és a Gárdával vagyok. Ez a kérdés számomra provokatív, és bajom van vele. Szeretném, ha eltûnne. Nekem is vették le kérdésemet, mert nem tetszett a hívõknek.
A kérdező hozzászólása: Mitõl provokatív? Nem rágalmaztam, nem állítottam semmit, épp azért kérdem mert nem tom mi az igazság h van e okom félni vagy nem. Csak egyszerû kíváncsiság h megéri e küzdenem az életben ha egy nap arra mek haza h ég a házunk. És ieneket nem azért írok mert ez a véleményen hnem mert ezt hallom.
Szerintem te el vagy tévedve és valami fidesz szavazó vagy, aki le akarja járatni a Gárdát és a Jobbikot. Azt hiszed, a Gárda öli minden este a cigányokat és a Jobbik támogatja õket az ország pénzén? Elõbb nézz utánna bizonyos dolgoknak, ne a cigányhaverjaidtól informálódj, mert nekik mindenki rasszista, aki egy kicsit is nemzeti érzelmû. Én sem vagyok egy mélymagyar, akinek a szobályán egy k urva nagy Nagy-Magyarország lóg, csak nem szeretném, ha idegen lennék a saját hazámban.
Szerintem azok a magyarok nyilatkoznak úgy a cigányokról, hogy , , nem szabad általánosítani" meg , , van köztük normális, a bõrszín nem számít" , akik már lesüllyedtek a cigányok szintjére és/vagy nem merik beismerni hogy azért a békítõ szöveg, mert félnek! Kérdezõ!Ne hangoztasd a származásod, és nem kell félned, ennyi az egész!Ha nem vonulsz fel a rasszizmzs ellen üvöltözve, akkor semmi ok nincs, arra hogy fenyegetve érezd magad.Legyen szó a Gárdáról akár.A Gárda feladata nem ez.Sem a Jobbiké.

16 éves vagyok. Jól tanulok (4, 5-4, 8-as az átlagom) de ennek ellenére nem egy otthonülő tipus vagyok hanem egy elég belevaló csaj és a 2 nem igazán megy össze! Melyik stílus való hozzám, főleg öltözködésben?

Legjobb válasz: én is inkább az elsõ válaszadóval értenék egyet, vegyél fel oylan ruhát, ami tetszik. Szerintem a tanuláshoz semmmi köze az öltözködésnek.

én is inkább az elsõ válaszadóval értenék egyet, vegyél fel oylan ruhát, ami tetszik. Szerintem a tanuláshoz semmmi köze az öltözködésnek.
A kettõnek semmi köze egymáshoz!az is lehet szép aki jól tanul! úgy öltözz h sugározd az egyéniséged!h aki rádnéz lássa azt h ki vagy!az öltözködéseddel tükrözd a belsõ világod! lehetsz egyszerre elegáns és sexy, valamint trendi!ahhoz h szépnek érezd magad, nem kell h kintlegyen az egész derekat, tangád stb... úgy öltözz ah nekd tetszik...és ne félj attól h mit szólnak a tanárok...
ez mekkroa hülye kérdés. most h segtisen neked egy idegen? öltözz ugy ahogy neked jolesik
de paraszt! ha nem tudsz normálisan válaszolni Neki, akkor ne írj! hülyegyerek! Ne is figyelj rá! Szóval; ez miatt ne izgulj; simán belefér ma már minden. Ha a környezet reakcióitól félsz, vezesd be az 'átváltozást' fokozatosan! Elõször csak egy két csini kiegészítõ, pl ékszer, aztán szexi szûkfarmer, kicsit merészeb felsõk, persze nem közönséges(!), csak szexi, passzosabb, ilyesmik. a színekkel is variálhatsz, ne ijedj meg tõlük, amihez van kedved. Biztosan kapsz majd visszajelzéseket, és ha bántanak, ne sértõdj meg, vedd építõ kritikának, és hazsnosítsd. ami etszik neked, az mind jöhet. attól, hogy jól tanulsz, nem kell zsákot húznod magadra. és ahhoz, hogy divaozz sem kell mindent kipakolni, amit a korosztályod csinál. lehetsz elegáns és csini csaj is pl egy passzos felsõben, garbóban is. nézegess képeket a neten, vannak szolidabb, mégis nõies darabok is. és talán a legfontosabb: ha elhiszed, hogy szép és csinos vagy, az sugárzik belõled, farmer+ pólóban is! sok sikert, ügyes leszel, én tudom!
Öltözködésben olyan ruhákat vegyel amire nem sajnálod a pézt és ami tényleg tettszik.De ha nem akarsz venni akkor otthon a szekrényedett boritsd ki és nézzd meg melyik ruha tettszik nagyon és ha az megvan akkor pakold külön a többit ami nem tetszik neked.Ha kiválogattad és megnézzed hogy melyik megy melyikhez és megnézed az utcán a nöket (nem azt mondom hogy bámuld öket csak azt hogy vess rájuk egy pillantást és otthon azzonnal tudni fogod hogy mi illik mihez.
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm a válaszokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!