Találatok a következő kifejezésre: 16 éves Jól (73 db)

Normális vagy? Hogy állhatna jól? Én 15 éves vagyok, de hát... F
Nekem nagyon bejön a szakáll, a borostát is imádom a pasikon. :) L16
én spec 18 leszek lassan, nincs szakállam, csak alig alig ammugy nem tom mi ez az uj divat hogy a szakállat le kell szólni, férfiasabb mint a babapopsi simára borotvált arc, vasalt hajak, meg gyantázott lábak...
Elég a sima kecskeszakáll is. OFF: Tizenöt éves fiúk, akik nem vannak oda az ötletért: Õt legalább férfinak fogják nézni... Off: Te.. mindegy.. Képzeld engem is annak néznek, attól, hogy nincs kecskeszakállam.
A kérdező hozzászólása: Cak az említett helyeken nõ erõsen... Amúly kösz a válaszokat! Meggondoltam magam, mégsem növesztek semmilyen szakállt
Elég a sima kecskeszakáll is. OFF: Tizenöt éves fiúk, akik nem vannak oda az ötletért: Õt legalább férfinak fogják nézni...
en imadommmm!!!!!, keszkeszkall 4 ever ha olyan a stilosod is pusziii neked :) :D 14/L
Van aki már 15 évesen erõs arc szõrzettel rendelkezik van aki még 18 évesen se.Simán lehet erõs arcszõrzete a kérdezõnek.
Biztos sûrû a szakállad, mint a cirkuszkerítés, inkább nevetséges lenne! A pofaszakáll még jobban szélesítené az arcodat.
Azt nem is írtam még. h a nõk se igazán vannak oda érte pláne nem a te korod környékén.
Már nem azért a 10ft-ért de én 18 vagyok elég jó génekkel és nekem se sûrû a szõrzetem. 16évesen meg sikítani fog h nem illik oda a pajesz és nevetséges lesz mint sem jó.. 18/F
Kecskeszakáll... Gratulálok! 15/f
16 évesen elég dús arcszõrzeted lehet...
A kérdező hozzászólása: Arra is gondoltam, hogy a kettõt egyszerre növesztem, tehá, tehát oldal, és kecskeszakállat is növesztek. Az úgy jól néz ki?
szardle a büdös ribancokat, a szõrzet az egyetlen olyan természetes saját cuccod, ami egyedivé tesz :D az agyontetovált majmok meg majd megbánják, egy szakállat akármikor letudsz vágni :D Én is most(18 évesen) körszakállat akarok, és leszarom mit gondolnak, a barátnõmnek sincs sok beleszólása, ha nem tetszik ezvan, lehet mást keresni :D Am én már 16 évesen is rohadt szõrös voltam, szal nemtom mit kételkedtek...

Szerintetek az milyen már, hogy 19 éves lány vagyok és 15-16 éves fiúkkal érzem jól magam?

15 éves koromban egyáltalán nem pasiztam nem éltem ki magam, lehet azért tetszenek a fiatal srácok? mivel nálam a bulizós élet 18 évesen indult be :D el?tte nem nagyon szórakoztam. és most pótolnám be? szerintetek? mert annyira ciki, hogy megszólnak érte mások, h én mindig 15 évesekkel lógok...

Legjobb válasz: ha jobban érzed magad abban a társaságban,akkor legyél velük.ne az érdekeljen hogy néz ki,hanem hogy jól érzed magad. ez a fõ.nem érdekeljen hogy mit mondanak a többiek,tedd azt amitõl jól érzed magad.

ha jobban érzed magad abban a társaságban, akkor legyél velük.ne az érdekeljen hogy néz ki, hanem hogy jól érzed magad. ez a fõ.nem érdekeljen hogy mit mondanak a többiek, tedd azt amitõl jól érzed magad.
én örülnék ha velem lógnál :D 15/F
Én is szertek nálam fiatalabb srácokkal lógni, de szerintem ez azért van, mert pl. én közben úgy érzem, hogy nekik nem kell folyton megfelelni, mert meg kölykök és inkább örülnek, hogy idõsebb csaj számba veszi õket. Mig ha idõsebekkel megyek el ide oda, folyton bennem van a feszültség, hogy meg kell felelnem nekik, nem tudok ellazulni.
milyen már ez?? te jó ég!!
" Én is szertek nálam fiatalabb srácokkal lógni, de szerintem ez azért van, mert pl. én közben úgy érzem, hogy nekik nem kell folyton megfelelni, mert meg kölykök és inkább örülnek, hogy idõsebb csaj számba veszi õket. Mig ha idõsebekkel megyek el ide oda, folyton bennem van a feszültség, hogy meg kell felelnem nekik, nem tudok ellazulni." Ez undorító. Ne haragudj tudom h igazad van meg minden, nem bántásból, de ez télleg rossz hozzá állás. Ez mások teljes kihasználása... Van egy 20 éves srác, aki le se sz*r téged annak nyal*d a seggét, és van egy kedves 15 éves aki meg tökre törõdik veled, az meg örüljön hogy vele lógsz... pont e miatt lesz abból a 15 éves fiúból is akkora f*szp*raszt 20 éves fiú, mert úgy lesz vele, hogy engem is bántottak, nekem is fájt, azzal se törõdött senki. Most én is bántok másokat, másoknak is fáj, most én is lesz*rom...
Kedves 20:19 Nem arról van szó, hogy érzelmileg használom ki a fiatalabb srácokat, hanem egyszerûen arról, hogy velük többet tudok hülyülni és mivel még én is gyereknek érzem magam, szerintem normális, hogy velük jobban tudok egyezni.
Én meg fiatal lányokkal szeretek lenni :D
Hát lógjatok..Kötelet adok ha kell fa meg van bõven.

Milyen munkat ajanlotok egy 15 16 eves fiunak, ami jol keres?

Legjobb válasz: Plázák WC-jében a csempék közé ki szokták írni, hogy "nagyf.rkú 15-16 éves fiúk hívjatok, 10e, képet kérek". Na azt a telefonszámot hívd fel!

Plázák WC-jében a csempék közé ki szokták írni, hogy "nagyf.rkú 15-16 éves fiúk hívjatok, 10e, képet kérek". Na azt a telefonszámot hívd fel!
Sajnálom, de szerintem örülhetsz ha egyáltalán bármilyen munkát is kapsz... Dömping van már a diákmunkásokból, így inkább a 18 év felettieket választják.
HIMRINGYOOO.!! ADOK SZAMOT IS.! +362086964286
Ha mindenkepp jo melot akarsz es az egyetemedet is majd ebbol akarod allni akkor allj neki es tanuld ki a SEO melot az inetrneten, Magyarorszagon gyerekcipoben jar az optimizalas es oriasi penzekete lehet vele keresni, a legkissebb oraber amiert dolgozni tudsz otthonrol az legalabb 2-3 ezer forint. Persze ha kulizni akarsz azert sem vet meg senki.
Jelenleg 535 Ft a legkevesebb órabér amit kaphat. Szóval hülyeséget azért nem kell írni. Mellesleg.. simán kaphat 16 évesen munkát. Én is dolgoztam.
18 évesen 470Ft-os órabért kaptam elég sz*r melóért, szerintem felejtsd el hogy érted bárhol ugrálni fognak hogy 5-600Ft-os órabért adjanak.
Nézz szét a környezetedben, érdeklõdj diákszövetkezeteknél. Igazából nincs mit ajánlanunk, 15-16 évesekkel nem nagyon foglalkoznak, jobban szeretnek idõsebb diákokat alkalmazni, bármi is legyen az a munka. Úgyhogy örülj, ha egyáltalán tudnak ajánlani valamit.
A kérdező hozzászólása: a jo fizetes nekem 5-600 ft s oraber XD
Ki tudja mi neki a jol fizeto...Adok 5 rongyot ha jossz es kiasol egy medencenek helyet a kertemben. Pest megye, Nagykovacsi
Internetes vállalkozás, ha kitanulod, akkor viheted valamire. Sok tizenéves lett dollármilliomos egy-egy ötlettel.
Csatlakozom az elõzõhöz. Ha ezt a kérdést komolyan gondoltad, akkor te valami álomvilágban élsz.
aaaaAz informatikával kapcsolatos munkákért pl: adatbáziskezelés óránként nettó 1200 is lejöhet.

16 éves vagyok elkeztem focizni, elég jól haladok is vele. Mire számithatok? Ha most elkeztem játszani (csak komoly válaszokat várok)

Legjobb válasz: kb semmire :D 16 évesen a jókat már leigazolják a nagyobb csapatok az ifi be.szóval szerintem te jó focista leszel Megye I-II. be. Sorry.

kb semmire :D 16 évesen a jókat már leigazolják a nagyobb csapatok az ifi be.szóval szerintem te jó focista leszel Megye I-II. be. Sorry.
Lehetnél hidegburkoló, az jól fizet...
A kérdező hozzászólása: Többre is tudom vinni ennél. Már az sem indok, hogy sok lesz a diplomás. Egy normálisabb irodai munkára gondoltam gazdasági, jogi munkakörben.
Ajánlom figyelmedbe a nyelvtanulást. Elég sok területen túl sok a diplomás, de az elegendõ nyelvtudással rendelkezõkbõl még mindig hiány van. Beszélek 3 idegen nyelven és részmunkaidõben többet keresek fõiskola mellett mint elõtte fõmunkaidõben. Kezdésnek elég 2 nyelv azzal el lehet menni recepciósnak szállodába vagy irodába diákmunkásként, aztán ha már van tapasztalat egyre jobb pozíciókra lehet pályázni. Általában ilyen cégek a nyelvtanulást is támogatják kedvezményes nyelvtanfolyamokkal, vagy nagyon ritkán õk állják az egészet.

16 éves vagyok 4 hónapja járok konditerembe és elég jól fejlődök. Szedtem kreatin monohidrátot és elég jól bevállt? (muszály volt 1-t beleraknom :D)

Most durvábban bele akarok vágni a kondizásba.

Legjobb válasz: ne hazudj csak 15 éves vagy még nem töltötted be a 16ot. :D creatinnak pl. dymatize micronized vagy stillmass creatin monohidrát /micronizált szintén/. fehérje: vpx syngex 2,3kiló 9500ft.

ne hazudj csak 15 éves vagy még nem töltötted be a 16ot. :D creatinnak pl. dymatize micronized vagy stillmass creatin monohidrát /micronizált szintén/. fehérje: vpx syngex 2, 3kiló 9500ft.
A kérdező hozzászólása: És kb havi mennyibe kerül?
A kérdező hozzászólása: És ezek megkaphatók Bio Tech boltba mert városomba van 1 ilyen bolt nekem ez lenne a legkényelmesebb megvenni, vagy csak rendelni lehet ja azt nem írtam kb. 180 cm vagyok és 65-70kg
biotechben nem kapni ilyet, rendelni tudod ha nincs más egyéb bolt a városodban ahol árulják.
muszáj :)

16 évesen kezdtem hokizni, nagyon szeretem, egész jól korizok, de az ütőtechnikám nem a legjobb. Milyen esélyeim vannak komolyabban folytatni Pesten?

17/l

Legjobb válasz: Inkább jól korizz, minthogy jól üss. A labdát gondolom valamilyen mértékben azért tudod vezetni. Sokkal esélyesebb aki jól korizik. Legalábbis szerintem.

Inkább jól korizz, minthogy jól üss. A labdát gondolom valamilyen mértékben azért tudod vezetni. Sokkal esélyesebb aki jól korizik. Legalábbis szerintem.
A kérdező hozzászólása: Am nem labda van hanem korong!
Szerintem gyakorolj az ütésre kori nélkül majd avval.
Cipõben, kori nélkül. Nyaranta gondolom titeket is beengednek a jégpályára. Fogtok egy teniszlabdát fecskendõvel tesztek bele vizet, hogy ne pattogjon, és hajrá... Nagyon hasonlítani fog a korongra, nagyjából úgy fog reagálni, de hála istennek lassan lehet rendesen gyakorolni :P

Egy 16 éves szöke vékonyszálú hajjal rendelkezö lánynak, jól állnának a következö frizurák?

http://favim.com/image/752509/

Legjobb válasz: az,hogy mi áll jól és mi nem sok mindentõl függ pl: szemszín, testalkat, fejforma szóval érted.. de az 1. haj nem fog így állni neked mivel vékonyszálú a hajad, nem lesz ilyen "tartása" a 2. kép nagyon tetszik,de ez csak vékony lánynak áll jól szerintem 3. nekem nem tetszik.. a másik kettõ olyan semleges :D de a második!! *-* 16L

az, hogy mi áll jól és mi nem sok mindentõl függ pl: szemszín, testalkat, fejforma szóval érted.. de az 1. haj nem fog így állni neked mivel vékonyszálú a hajad, nem lesz ilyen "tartása" a 2. kép nagyon tetszik, de ez csak vékony lánynak áll jól szerintem 3. nekem nem tetszik.. a másik kettõ olyan semleges :D de a második!! *-* 16L
a 2. :D hasonló a hajam csak piros és hosszabb
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Hát magas kb 170cm vagyok és sovány elléggé.. az arcom ovális kék szinü szemem van...

Csajok, ha egy 15-16 éves srácnak nincs ráhúzva a homlokára a sapka és oldalra van fésülve a kicsit tépett haj az jól néz ki?

Bocs, a neten nem találtam ehhez hasonló sapka viselést, és tanácstalan vagyok hogyan hordjam a sapkám, hisz annyi féleképpen lehet. De nem akarok hülyén kinézni. (Amit a kérdésben leírtam az a jelenlegi sapka-viseletem)

Legjobb válasz: attól függ hogy te hogy nézel ki;) de maga a haj jól néz ki:)

attól függ hogy te hogy nézel ki;) de maga a haj jól néz ki:)
A kérdező hozzászólása: Most a TV képernyõn byealex félére gondolok csak rövidebb hajra és nem annyira teljesen oldalra fésülve, és persze szõkésebb hajra. (Képet még mindig nem találtam.) Azért köszi a választ!

Szerintetek egy ilyen frizura jól állna egy 16 éves lánynak? (Kép lent)

http://kepfeltoltes.hu/110723/hajviselet_www.kepfeltoltes.hu.. Kíváncsi vagyok rá, hogy az átlagember miképpen vélekedik err?l a hajviseletr?l, tehát, hogy mik az el?nyei, hátrányai stb. stb. Meglátásom szerint a mai divat nem idegenkedik az efféle megjelenést?l, ezért is bátorkodom megkérdezni. Továbbá az is érdekelne, hogy ilyen hajat a fodrásznál lehet csináltatni? (Vagy sehol?) Ti mit hallottatok err?l? Köszönöm el?re is a válaszokat.

Legjobb válasz: uhh :D számomra ez elég extrém...(nekem nem is tetszik) de én úgy vagyok vele,hogy mindenki azt csinál saját magával amit szeretne ,az õ dolga:) Ha a te stílusodhoz ez passzol ,és ezzel éreznéd jól magad ,hát miért ne. Viszont ha ilyen hajad lenne,arra készülj fel ,hogy sokan megbámulnának. a véleményem így ennyi a hajról:) azt nemtudom,h lehet-e ilyet fodrásznál csináltatni..

uhh :D számomra ez elég extrém...(nekem nem is tetszik) de én úgy vagyok vele, hogy mindenki azt csinál saját magával amit szeretne , az õ dolga:) Ha a te stílusodhoz ez passzol , és ezzel éreznéd jól magad , hát miért ne. Viszont ha ilyen hajad lenne, arra készülj fel , hogy sokan megbámulnának. a véleményem így ennyi a hajról:) azt nemtudom, h lehet-e ilyet fodrásznál csináltatni..
Ezzel a hajjal nagyszerûen eltudod ijeszteni a normális pasikat! Én azt ajánlom, válassz valami nõiesebb hajviseletet. Szerintem te sokkal normálisabb vagy, mint hogy ilyen hajjal rohangálj.
és undorító. nem lánynak való.röhej.
hát, most nem azért, de ha ilyen hajad lenne, én csakis azért gondolnám, hogy ilyen, mert feltûnési viszketegséged van. ez a haj szánalmas.
Szerintem nem kell ide fodrász: nyúlj bele a konnektorba!
Én is 16 éves lány vagyok, és éppen növesztem a hajam. Ha neked ez tetszik, hajrá, de szerintem most kellene egyre nõiesebben viselkednek/kinézned. Szerinted melyik állna neked jobban: egy szép hosszú, ápolt haj, vagy ez a halálra festett és zselézett kakastaréj? Ha pisztolyt fognának a fejemhez, inkább azt mondanám, hogy lõjenek le, mint hogy ezt a borzalmat megcsináljam a fejemen.
uhh elég durva :D
Viccelsz?? Még szépp hogy! Szerintem minden csajnak így kéne ronangásznia, olyan szexi... De legalább náci jelet fujjál már majd a meglesz oké? ;) Puszillak angyalom! 62/B
Egy talpraesett, vagány csajnak biztos. De abban biztos lehetsz, hogy nem fognak elmenni melletted az utcán anélkül, hogy meg ne bámulnának, vagy rosszabb esetben beszólogatnak majd. Gondold meg mielõtt megcsináltatod. Vagy választhatnál egy kevésbé extrémet. Bár ha nagyobb városban élsz talán észre sem veszik. Ahol én lakom biztosan a központba lennél egy ilyen hajjal.
lánynak hát ez még fiúnak se...ez egy LÁNYNAK, hát na kinek mi a nõies:P
Nem az én stílusom, nem tetszik. Nem minden 16 évesnek állna jól. Nem korhoz van kötve a frizura, hanem ahhoz, hogy passzol-e az egyén stílusához.
Valami egyedit
Hogy hogyan állna? Ocsmányul. A kérdésednek pedig se füle, se farka, mert ilyen hajat nem azért csináltat valaki, mert jól akar kinézni, hanem azért, mert rühelli a világot. Ha pedig divatból punk, illetve anarchista, akkor még egyéni gondolkodás nélküli bamba birka is a tetejébe :)
Azta! :o A színe nem tetszik, nekem a rózsaszín-lila punk haj jobban bejön. Nekem nem tetszik, de hát nem az én stílusom.
nemlátjátok hogy ez kamu kérdés??vagy te csak divatbol csinálodd hogy kitünj a tömegböl. ha igazi punk lennél akkor megse kérdeznéd.nagyon sok punk haverom van és megnem kérdezte volna hogy jol álna e. megsugom neked egy punk nem divat szerint öltözködik. hanem minél kirivobb extrémebb és szinesebb legyen. eltérjen az álagtol és egyedi legyen.haja meg igen tarélyba szokták hordani

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!