Találatok a következő kifejezésre: 16 éves 37 (8 db)

16 éves 37 kilós lány, miért nem vették észre hamarabb?

A szomszédomék nem nagyon foglalkoznak a gyerekükkel. Van ez az egy szem lányuk, jó tanuló, okos, aranyos, de le sem [email protected]ák. A nyár óta a kislány egyre visszahúzódóbb és ezzel egyidej?leg egyre soványabb lett, s?t ijeszt?en sovány. Olyan magas mint én tehát 166 centi, és most már mindössze 37 kiló! És most kapkodnak az anyjáék, hogy ja a gyerek alatt csak 37 kilót mutatott a mérleg! Hogy a csudába nem vették észre hamarabb?

Legjobb válasz: Úgy ,ahogy te is irtad szarnak rá.Megcsinálták és ennyi.

Úgy , ahogy te is irtad szarnak rá.Megcsinálták és ennyi.
Elhanyagolták a szülõk..Én egy napot sem bírnék ki a gyerekeim nélkül, hogy megne kérdezzem, hogy mi volt ma velük vagy csak beszéljek velük...A lányka elég sovány..Az én lányom 11 éves és ugyanennyi kiló.Beszélj a lánykával és kínáld étellel.
Sajnos sok ilyen szûlõ van probálj segiteni annak a lánynak. Hívd át magatokhoz kérdezd meg milyen volt a napja és kinálgasd kajával.
Az utolsónak van igaza. Követnie kell a kórháznak a kislány állapotát.
Hanyagság nem odafigyelni a gyermekre!!!! Ez nem normális, h 16 évesen ennyire sovány legyen!! :( Nekem az a gyanúm, h alultáplált, nem kap elegendõ vagy megfelelõ ételt!! A szüleinek sürgõsen el kell vinni 1 szakemberhez, aki megvizsgálja és megmenti a lánykát!!! Remélem, h meggyógyul!! Írd meg a fejleményeket, léccy!! 20/L
Te írtad, nem foglalkoztak vele, valószínûleg ennyire nem. Azért ez elég szomorú, az ilyen szülõ meg sem érdemel egy gyereket... És tudod, azóta mi lett a lánnyal? Csoda, hogy egyáltalán még él ilyen súllyal, azonnal kórházba kéne vinni! 19L
Na igen, ez az, amikor a szülõk nem azért dolgoznak látástól vakulásig, hogy legyen mit az asztalra tenni, hanem mert a pénz fontosabb, mint a saját gyerekük. De az ilyenek elõszeretettel leszólnak másokat, akik keveset keresnek, és mégis képesek gyereket vállalni. Szegény lányt nagyon sajnálom...
Ebben az iskolának pont annyi a felelõssége, mint a szülõknek. Különösen, hogy õk hivatásos nevelõk. Most már be kell lépnie a képbe a gyámhatóságnak is és felügyelni a gyerek gondozását.
A kérdező hozzászólása: A táplálék mennyiségével és minõségével biztos nincs gond, hiszen mondom vállalkozók, hármójuknak három kocsijuk van, bejárónõjük, a két szülõ gurul, tehát sztem a hûtõjük is mindig teli van, a fõtt ételt meg az étterembõl hordják. A kislány sztem szimplán megsokallta, hogy nem foglalkoznak vele, és ez egy figyelemfelkeltés akar lenni. Csak hát ez borzasztó. Ez kell ahhoz, hogy a saját anyja vagy apja ráfigyeljen.
A kérdező hozzászólása: 15 dekát hízott.
ez egy betegség.anorexia.ha 6váltás ruhát felvesz, nem feltétlenül tûnik fel hogy annyira vékony.nem mindenkinek látszik az arcán
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor már nem segít az, hogy leültetjük és megkínáljuk kajával. A gyomra már borzasztóan össze van szûkülve, nem bír már rágni, sõt már a pépes ételt sem tudja elviselni a szervezete. Nagyon le van gyengülve. Aggódom érte nagyon.
17:28 Én most vettem észre ezt a kérdést. Mindenkit elolvastam. Tényleg szõrnyû.ha ez így van. Légyszíves írj ide legalább hetente, hogy mi van a kislánnyal.
A kérdező hozzászólása: A kislány már 36 kiló alatt van, kórházban.
Ha a gyereknek ilyen zavara van, akkor hiába van közös ebéd-vacsora, utánna egyszerüen meghányatja magát a gyerek, es akor hiába "ette meg" az adagját, mégis lefogy. Ez most divat, hogy a szülöket szidják ilyenkor, van amikor jogosan, de sokszor a szülö teljesen tehetetlen, es nem tud a gyerek helyett enni, se nem tudja elvinni orvoshoz - mivel egy tizenévest fizikailag se tudsz elvinni, és ha nem akar menni, akkor nem tudsz semmit tenni (egyszerüen nehéz), másrészt senkit nem lehet akarata ellenére kezelni. A pszichológiai kezezlés is csak akkor müködik, ha a gyerek is meg akar gyógyulni. Sajnos sok olyan eset van, amikor szülök/családtagok mindent megtesznek, és mégse tudnak segiteni.
A kérdező hozzászólása: Oké, hogy a média ezt sugározza felénk, hogy vékonyan vagy szép, meg minden, de szerintem akkor is a legnagyobb hiba a szülõben van. Nincs egy közösen eltöltött vacsora náluk, nincs egy közösen eltöltött hétvégi ebéd, semmi, csak a munka, munka, munka. Nálunk - amikor gyerekek voltunk - a vacsorák mindig közösek voltak, volt természetesen nálunk is, hogy diétáztunk, de akkor is ennünk kellett legalább párolt zöldséget, mert apáméknak egybõl feltûnt, hogyha nem ettünk rendesen. A szülõk nem odafigyelése, a hanyagsága okolható azért, ha egy gyerek ilyet tesz magával. Én nem hiszem el, hogy nem lehet ez ellen tenni. Ezzel csak a magatehetetlen, gyereknevelésre képtelen szülõk védik önmagukat, csak az a kérdés, hogy a lelkiismeretükkel hogy fognak majd tudni elszámolni. Másoknak hazudhatnak, önmaguknak nem.
Az a baj, hogy ha a gyerek beteg (anorexiás), akkor nem az a gond, hogy nincs mit ennie, hanem az, hogy nem akar. Akkor hiába kinálja akárki, nem fog enni. A másik, hogy ilyen esetben a szülö kiteheti a lelkét, akkor se fog enni. Hiába veszi észre a szülö, nem sokat tud tenni. Ha elolvassátok itt a fogyókurás kérdéseket, ott tucatszámra vannak ilyenek, hogy 12-15 éves gyerek pl. 160 cm 50 kiló és fogyni akar 10-15 kg-ot, mert kövérnek érzi magát. Ezekböl lesz aztán az olyan eset, mint a kérdésben. erröl a szülö nem tehet, mert mindenhonnan az extrém soványság dicsérete jön, ha valakinek emberei formája van, azt a többiek kicsúfolják - a gyerek meg inkább nem eszik semmit, hogy lefogyjon.
A kérdező hozzászólása: Hát múlt hét pénteken összeesett a plázában a mozgólépcsõn. Kihívták a mentõket, és azok elhûltek az állapotát látván. Kórházba került, de már kiadták, és ráparancsoltak a szülõkre, hogy pszichológushoz hordják el, és adtak egy étrendet, amit a kislánynak el kellene fogyasztania minden nap. Na már most a szülõk reggel hatkor indulnak munkába, este hét mire hazaérnek. A lány meg vagy otthon van, vagy a suliban. Az étkezését senki nem figyeli. A szülõk soha nem álltak velünk szóba, mert hát ugye õk vállalkozók három éttermük van, és velünk a pórnéppel szóba sem állnak. A kislány eleinte beszélt velünk, de aztán az anyjáék ellenünk fordították, illetve senkivel sem beszélhet az utcából. Amit tudunk azt a házvezetõnõtõl tudjuk. A kislányra meg elég ránézni. Szóval vagy eszik a kislány rendesen, vagy nem.
Él még? Mi lett vele?

Anorexia! Kinek a hibája ha egy 16-17 éves lány anorexiás? Kinek a hibája ha például egy 166 centis 16 éves kislány csupán 37 kiló? Szerintem csak és kizárólag a szülőé.

Legjobb válasz: Sajnos ez egy betegség és valamilyen mértékben felelõs a szülõ is. Nekem a lányom ovodás korában nem akart enni semmit vajas kenyéren kívül, sovány volt, nem tudtunk hatni rá, elvittük orvoshoz. Az orvos felírt neki egy dobozos italt, minden napra egyet. De sehogy nem tudtuk ezt sem megitatni a gyerekkel. Mit kellett volna tenni, tölcsérrel a szájába nyomni? Inkább megpróbáltam meghozni a kedvét az evéshez, hóember krumplipürébõl, stb és az otthoni élet, a lelkivilág rendezése. De erre azért nem minden szülõ képes, egy kamaszlányt meg már nem hatja meg a hóember. Biztos hogy lelki dolog húzódik a háttérben, a szülõ felelõssége, hogy ezt észrevegye és megfelelõ szakemberhez juttassa a gyereket, ha õ nem képes megoldani a problémát.

Sajnos ez egy betegség és valamilyen mértékben felelõs a szülõ is. Nekem a lányom ovodás korában nem akart enni semmit vajas kenyéren kívül, sovány volt, nem tudtunk hatni rá, elvittük orvoshoz. Az orvos felírt neki egy dobozos italt, minden napra egyet. De sehogy nem tudtuk ezt sem megitatni a gyerekkel. Mit kellett volna tenni, tölcsérrel a szájába nyomni? Inkább megpróbáltam meghozni a kedvét az evéshez, hóember krumplipürébõl, stb és az otthoni élet, a lelkivilág rendezése. De erre azért nem minden szülõ képes, egy kamaszlányt meg már nem hatja meg a hóember. Biztos hogy lelki dolog húzódik a háttérben, a szülõ felelõssége, hogy ezt észrevegye és megfelelõ szakemberhez juttassa a gyereket, ha õ nem képes megoldani a problémát.
Meg többek között más ismerõsöké, de leginkább a szülõkön a felelõsség, mert hamarabb is észre lehet venn ia bajoka, t mielõtt ide jut valaki, és csak õk kényszeríthetnek bármi a gyerekre a jog szerint.
A szülõ hibája is, milyen szülõ az aki nem veszi észre, hogy a gyereke anorexiás, alultáplált, nem eszik? Persze hibáztatható a divat, a filmek a reklámok mert minden modell csontsovány. De a szülõnek kell otthon felépnie, akár orvosi kezeléssel, akár pszichológussal az anorexia ellen. A tanárokra nem nagyon lehet már számítani, fõleg egy középiskolában 40 fõs osztálylétszámnál például. Ahhoz egy tanárnak nagyon lelkiismeretesnek kell lenni, hogy ilyen dolgokra is odafigyeljen.
Most õszintén. Egy 16-17 éves lányra mennyire tudnak a szülõk hatni? Ha megpróbálnák meggyõzni, hogy normálisabb életmódot éljen, rögtön itt panaszkodna a gyakorikérdéseken, hogy "anyámék terrorizálnak és akaratom ellenére fel akarnak hizlalni, hogy tudnék mihamarabb elköltözni otthonról?"
Az anorexia egy betegség! Kit lehetne felelõssé tenni azért, hogy egy ember megbetegszik?
Nem a szülõé. Hanem a divat hibája. Mert látják a sok cicababa playmate-et, és mondják hogy huuu milyen vékony. Azt hiszi ha õ is olyan vékony lesz, akkor majd olyan "szép" is lesz. Ezért lesz sok fiatal lány anorexiás. Anorexiás férfi nem igazán van. Szóval a média, a divat stb. tehet róla.
Egy ilyen idös lányt hogy tudsz elvinni orvoshoz akarata ellenére? Hiába beszélsz, hogy túl sovány (olvasd el itt az ilyen kérdéseket - 180 cm 50 kiló és legalább 10-et akar fogyni, ha azt irják, hogy igy is sovány, akkor lehülyézi a válaszolókat), nem hallgat rád, megetetni, megtömni nem tudod, meggyözni nem lehet. Ha unja, akkor megeszi a kaját és utánna kihányja. Ilyenkor mit tud egy szülö csinálni? Mármint ténylegesen, azon kivül, hogy magyarázol neki? Birom az ilyeneket, akik a szülöket hibáztatják. Éppen ezek azok, akik bármilyen nevelési kisérletnél azonnak jönnek a válaszokkal, hogy te már 14-16-18 évesen ne hagyd, hogy beleszóljanak, hogy mit és hogy csinálsz, költözz el otthonról, stb.
Szerintem nem csak kizárólag, akár a tanároké is lehet és az ismerõsei, barátai is meg tudták volna akadályozni.Én nem vagyok anorexiás, de utálom és idegesít ha a szüleim beleszólnak, hogy mikor mit egyek.De a baráti kõr sokat nyomott volna a latba, ha megmondják neki, hogy így nem néz ki jól, fõleg ha a fiúk mondják, mert kétlem, hogy csak maga miatt érzi így szépnek magát.De a szûlõk esetleg elvihették volna egy pszichológushoz vagy valamilyen orvoshoz, hogy megmondják neki, hogy így meg fog hallni, ha alultáplált.
Egy 16 éves lány már nem csecsemõ, nem lehet még ilyen idõs korban is a szülõkre kenni mindent. Ott van a média, a barátok, osztálytársak, a fiúk, akik esetlek bántották, hogy "kövér", és természetesen ott van õ maga is. Hiszen már szinte felnõtt, tisztában kéne lennie a tettei következményével. Olyan egyszerû mindenért a szülõket hibáztatni!
a playmate-ek nem vekonyak, a divatlapokban, a tveben a modellek akik vekonyak!
Ne haragudjatok, hogy beleszólok a vitába, de aki nem tudja a 16 éves gyerekét elrángatni az orvoshoz, arról nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy nem ért a gyerekneveléshez. Ennyi erõvel akkor sz*rjunk rá, hogy a gyerek piál, drogozik, vagy bármi...mert úgysem tudunk mit csinálni...ez nem így mûködik. Egy 16 évest meg nem lehet összehasonlítani egy hisztis kisgyerekkel, aki képes és földhöz vágja magát. És igaza van annak, aki szerint felelõtlenség nem kezeltetni. Szerintetek a bolondok önként és dalolva sétálnak be a bolondok házába? Felnõtt embereket visznek oda, nem csak tinédzsereket, akik ráadásul szellemileg sérültek...nehogy már egy anorexiás tinédzserrel ne bírjanak el...
37 kg? Az durva, én 47 voltam legkevesebb, mikor beteg voltam. Nálam az osztálytársaim miatt alakult ki.
14:13 Nem azért de ma Magyarországon és máshol a világon sem leht ám akárkit kényszer gyógykezelni. Vagyis akarata elleénre orvoshoz rángatni Ez nem nevelés kérdése. Hiszem , hogy azok a szülök akik ilyen gondokkal küszködnek megtesznek mindent a gyerekesükért. s képzeld el tényleg van olyan, hogy egy 16 éves 37 kg-os lányt csak mentõ tud orvoshoz, kórházba vinni, mert elájul életveszélyes állapotba kerül. Addig meg hiába tesz meg mind t a szülõ nem tudja orvoshoz vinni.
Nehogy már megint a tanárokat okoljuk! A"A tanárokra már nem nagyon lehet számítani" a tanároknak joguk nincs már beleszólni a magánéletbe. ha ismeri a szülõ mentalitását, és tudja, h. nem egy alacsony intelligenciájú, lobbanékony szülõ, akkor megteheti, hogy tanácsolja szakemberhez történõ elvitelét, de ha még ez a szitu sem áll fenn, akkor max. "hegyi beszédet" tarthat a tárgyába beleszõve finoman. Aztán vagy fog rajta, vagy nem. Ha osztályfõnök, megkérheti a lány barátnõit, h. hassanak rá, de ha azok is a soványságot majmolják, nem sokat ér az igyekezete. Hagyjátok békén a tanárokat!
Nálunk a körzeti orvosnak kitelefonáltak a megyeszékhelyi laborból, hogy azonnal mentõ vigye az anorexiás fruskát, mert ilyen vérképpel már a hullaházban kellene lennie, és ott is lesz nemsokára. A doki házhoz ment, és hívta a mentõt. A leányzó sem akart ám enni a kórházban de egy hétre infúzióra kötötték. Megijedt, hogy befektetik a pszichiátriára, mert ez a betegség ott illetékes, és kiegyeztek abban, h. a szülõk naponta behordják. A szülõnek sarkára kell állnia akármilyen nagynak gondolja magát a 17 éves, ha nem tudja elvinni, a háziorvosukkal közösen kell megoldani, idegenekre jobban hallgatnak. Ha rájön, hogy ez kórházi eset, lehet, hogy az esze is megjön. A pszichiátriáról valóban hazamehet, nincs már kényszerkezelés, de szerintem a belgyógyászat is megteszi a hatását, meg a félelem, hogy ismét bekerül. Tudják ott a szakemberek, hogy mivel kell az ilyen médiaimádó, nykas, kialakulatlan személyiséggel, énképpel rendelkezõ, kis libákra hatni.
énis volam beteg, igaz, hogy nem azért nem ettem, mert azt hittem, hogy kövér vagyok, mindenesetre nem ettem. és énis 37 kiló körülire fogyhattam. a szüleim majd' belebetegedtek (hozzátesem, hogy nagyon jó a kapcsolatom velük, akkor is a volt). nem tudtak mit kezdeni velem. hiába imádkoztak, hogy egyek, nem bírtam, tul szomoru voltam, de orvoshoz nem voltam hajlandó elmenni. csak akkor lett jobb, mikor beláttam, hogy egyedül nem tudom megoldani a problémáimat. orvoshoz fordultam, azóta nem mondom, hogy elhíztam, még mindig a átlagosnál vékonyabb vagyok, de a lényeg, hogy csak akkor történt javulás, mikor hajlandó voltam a változtatásra. sem a barátaim, sem a szüleim, sem senki nem tudott segíteni, hiába látták, hogy bajban vagyok. észrevették, látták, könyörögtek, de ennél többet nem tudtak tenni, és nem is gondolom most sem, hogy a ö hibájuk volt. csakis a sajátom.
Szerintem leginkább a média a hibás, meg az a sok idióta akik elhiszik, hogy amit az újságokon meg az óriásplakátokon látnak az valóság és a véleményüket próbálják ráerõltetni arra is aki esetleg nem így gondolta. A szülõket én sem hibáztatnám, nem hinném, hogy a kérdésfeltevõnek van kamasz gyereke. Ha volna pontosan tudná mennyire tehetetlen tud lenni egy szülõ mikor a gyereke rossz döntéseket hoz.
Jézusooom. Egyesek úgy beszélnek itt a 16 évesekrõl, mintha felnõttek lennének. "szinte már felnõtt" igen, valószínû, hogy egy 16 éves már felnõtt és nem lehet nevelni, bírom az ilyen "16-17 vagy és felnõtt" válaszokat.. Lehet nevelni és igenis a szülõ hibája legfõképp, ha nem eszik a gyerek. Ha valaki odafigyel a gyerekére és látja, hogy nem eszik és ossz kedve van, akkor már csak észbe kap, hogy valami nincs rendben, elbeszélget vele és érdeklõdik, hogy mi baja van.
Miért ne lehetne elvinni a gyereket orvoshoz? Ha kell, akár erõszakkal. Nehogy már ilyen visszatartson egy szülõt, aki látja, hogy gond van...és azt mondom, a szülõ nagyon felelõs (nekem is van tapasztalatom hasonló téren sajnos).
ma 11:32-es: ezt irod: "Már hogyne lenne a szülõ hibája is, hogy nem veszi észre, hogy a lánya 37 kiló?? Ne mondjátok már, hogy aki odafigyel a gyerekére, ezt nem veszi észre. Nem 1 nap alatt lett annyi. " OLvasd már el FIGYELMESEN, AMIT itt azok irnak, akiknek tényleg van tapasztalata: HIÁBA VESZIK ÉSZRE, NEM TUDNAK A GYEREK HELYETT ENNI, NEM TUDJÁK AKARATA ELLENÉRE ORVOSHOZ VINNI - hiába akarnak valamit tenni, egy 16 évest már nem tudsz kényszeriteni. EZ FÖ GOND, nem az, hogy nem veszik észre, meg nem figyelnek rá. Akiknek ilyen problémájuk van a gyerekükkel, azok majd belerokkannak, hogy a gyereket ebböl kihozzák, de CSAK akkor van esélyük, ha a gyerek belátja, hogy baja van és engedi magát kezeltetni.
08:21-es: ja, hát végülis az is megoldás, hogy "mosom kezeimet"... de én nem tudnám végignézni, ahogy a gyerekem éhenhal.
A 8:21-es vagyok: persze, hogy nem nézed tétlenül, hogy a gyereked éhen hal, csak éppen nem tudsz semmit tenni!!! A szülök is látják, hogy a gyerek nem eszik, sovány, a tanárok meg szomszédok is, de mit tudsz a gyakorlatban tenni? Most ne általánosságokat mondj, hanem konkrétan! El tudsz vinni egy ekkora gyereket orvoshoz, ha nem akarja? Bebe tudsz tölteni több kaját? Meg tudod akadályozni, hogy ne hánytassa meg magát? A szomszédunk már 15 éve küzd a gyerekével (most 30 körüli), aki többször volt már kórházi kezelés alatt, MERT amikor valahol összeesik, AKKOR be lehet vitetni, mert életveszélyben van, de a AHOGY kicsit is jobb állapotba kerül, SAJÁT felöségre hazamegy és újra kezde, mert a kórházban MEGHIZOTT, azaz már nem életveszélyes az állapota. Pár hónap után újra összeesik, és kezdödik az egész elöröl. A szülök már teljesen kikészültek idegileg is, mégse tudnak semmi mást tenni. EZ A VALÓSÁG - az, hogy te hiába erölködsz, változtatni nem tudsz semmit.
Egyértelmû, hogy a lányé, a szülõké és a környezeté (tanároké, barátoké, rokonoké is részben). De legnagyobb részt a szülõk hibája, utána a lányé. De nem kell itt a hibást keresni, hanem a bajt kell megelõzni. Ilyet hogy nem vett észre senki? Gondolom, hogy nem 2 hét alatt lett 37 kg...
sajnos nem a szülõ hibája, hogy azzá válik valaki. egyébként tipikusan erre a korosztályra jellemzõ a betegség. én is szenvedtem ebben anno 16 évesen. most 25 vagyok és magamtól jöttem rá, hogy ez nem jó így. az viszont igen, a szülõ hibája, hogy nem veszi észre a problémát. bár lehet, hogy tudatlanok és meg sem fordul a fejükben, hogy a lányukkal ez elõfordulhat. az én szüleim se vettek észre semmit, azóta se tudnak errõl. de már nem is fontos, mert túl vagyok rajta
Csak azok gondoljak, h ez szulo hibaja, akik meg nem eltek ezt at. En szinten nagyon sovany voltam, hiaba ettem, nem hiztam, es ha sportoltam megjobban fogytam. Szegeny anyukam hordott orvosrol-orvosra, evekig Peritol kuran voltam. A szuleim mindent megtettek, h segitsenek. 21 eves korom utan kezdtem hizoogatni kicsit, de most is vekony vagyok. Szoval, aki azt allitja, h a szulok hibaja, az feluletesen gondolkodo szemely!!!
Hát, ez nem a szülõ hibája. Nem tudom mi vezet el odáig egy embert, hogy ezt mûvelje magával. Annyiban hibás a szülõ, hogy nem tett még ellene. Én utólag ha ilyen helyzetben lettem volna, haragudnék, hogy nem vágtak pofon úgy, hogy forogjak és talán akkor elfelejtettem volna ezt a marhaságot. Minden esetre az anorexiás ismerõsömet azzal sikerült meggyógyítani, hogy mutattak neki egy fényképet, amin fürdõruhában van, és akkor látta meg mennyire ocsmány a 30 kg-jával. Utána nem volt probléma.
Ez egy (sokszor lelki eredetû) betegség, nem a felelõst kell keresni, hanem a megoldást, a gyógymódot.
Már hogyne lenne a szülõ hibája is, hogy nem veszi észre, hogy a lánya 37 kiló?? Ne mondjátok már, hogy aki odafigyel a gyerekére, ezt nem veszi észre. Nem 1 nap alatt lett annyi. Az anorexia kialakulásáért nem a szülõ a hibás valószínûleg, de ettõl még odafigyelhetne, mert ez már életveszélyes súly. Ezt nem lehet nem észrevenni.
Nem a szülõé...

Mit tegyek megszerettem egy 16 éves lányt 37 évesen?

Lehet kicsit nagy a korkülönbség, de nagyon megszerettem, olyan kis aranyos, olyan kis fiatal éretlen, de ugyanakkor érett is szép kis cicije van már, lehet nem helyes, de nagyon megszerettem

Legjobb válasz: Hagyd békén mielõtt gondod lesz belõle

Hagyd békén mielõtt gondod lesz belõle
A kérdező hozzászólása: Szerintem szeret, mert volt hogy szeretkeztünk magánóra elõtt mikor a szülök nem voltak ott
hát akkor mi a kérdés, ha lefeküdt veled, nem csak "kedvel"
mindenesetre a leírás sokat elárul, hogy valójában nem a szíveddel hanem a farkaddal szeretnéd jobban :D mondjuk ebben nincs semmi fura, mert ezek a mai tinilányok nagyon dögösek. nem pedofília hanem perverzió ami sok férfiban megvan, de valljuk be elég ciki lenne felvállalni, hogy 37 évesen 16 éves lányt kúrogatsz. ha hagyja magát én azért lehet belemennék a helyedben! 25F
most olvasom, hogy már meg is volt! te vén kujon :D
A kérdező hozzászólása: 15-nek férfiak a farkukkal szeretnek :) :P
ebbõl a kontaktbol semmi sem lessz törõdj bele! a lány még fiatal, és lehet hogy most még igy érez de késõb másra fog vágyni, fiatalabb srácokra hidd el. olyannyira nem tapasztalt még és céltudatos hogy el tudja dönteni hogy veled legyen és hogy komolyabb kapcsolatotok legyen.
Ordas nagy FAKE kérdés :-) A 37 éves tanárbácsi megkérdezi, hogy mit tegyen amikor már megfarkalta a kiscsajt magánórák elõtt :-) Bilibe lóg a kezed kisfiam, verd ki szépen magadnak valami osztálytársnõd fotójára aztán irány segíteni otthon a házimunkában!
kedvel vagy szeret? nem ugyanaz..
oo, de ismerõs a történeted... csak a leíró a csaj... hát ha magántanárja vagy, következmények nélkül közeledhetsz...hosz nincsenek zsémbes kollegák meg irigy tinik ;)
A kérdező hozzászólása: magántanárként, tanítok neki
A kérdezõt megvédem, mert nem pedofil perverz. Kor különség, és korotok ami durva nem normális.
hogy találkoztatok? :) én nem írogatom, hogy pedofil meg hasonlók... mert igen a szerelem kortalan , meg semmi közöm hozzá
A kérdező hozzászólása: õ is kedvel azt mondta :)
és õ mit èrez?
A kérdező hozzászólása: Ez pedofilság?? a szerelemben nincs kor szerintem És igenis érett a kis lelkem
A kérdező hozzászólása: Ezt azért mondtam, hogy már lehet egy 16 éves mi baj lehet belõle?
jéé 1 pedofil.
Te nem szerelmes vagy ebbe a kislányba, hanem rá vagy gerjedve. Vigyázz, mert ha ezt az apukája megtudja, ott szem nem marad szárazon... Én 18 éves voltam, amikor volt egy 30 éves pasim és apámat úgy kellett visszafogni, mert már ült volna be a kocsiba, hogy elinduljon rommá verni a faszit:)

16 éves vagyok. Menstruációm még nem teljesen állt be, de a legutóbb a 3-4 alkalommal 35 napra jön meg, ám most már a 37. napnál vagyok és nem jött még meg. A barátommal eddig 2x feküdtünk le, óvszerrel védekeztünk. A menszeszem késik mi lehet a baj?

Nem szakadt ki az óvszer, de pettingelés közbe egymáshoz értek a nemi szerveink (bugyin-gatyán) keresztül. Nem tudom, hogy volt e már akkor magömlése, de utána olvastam és ett?l is teherbe lehet esni. Szerintetek mennyi esélyem van a terhességre. Vagy túl korai még ett?l paráznom, lehet csak szimpla menszesz késés?

Legjobb válasz: Nem vagy terhes!Hallgass az idõsebbre!Tapasztalat!

Nem vagy terhes!Hallgass az idõsebbre!Tapasztalat!
Késik. Gatyán nem tudnak átugrálni azok a kis fickók sem... Hacsak spermás kézzel nem nyúlt beléd, akkor ez esélytelen. Érdemes dokit felkeresni, hogy miért ilyen szabálytalan... Minden jót!
Közrejátszhat az idegesség, szorongás vizsga stb.miatt. Terhes nem lehetsz! Viszont ha ilyen rendszertelen egy ideje akkor érdemes orvoshoz fordulni.
nem vagy terhes, no para
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)

16 éves vagyok. Menstruációm még nem teljesen állt be, de a legutóbb a 3-4 alkalommal 35 napra jön meg, ám most már a 37. napnál vagyok és nem jött még meg. A barátommal eddig 2x feküdtünk le, óvszerrel védekeztünk. A menszeszem késik mi lehet a baj?

Nem szakadt ki az óvszer, de pettingelés közbe egymáshoz értek a nemi szerveink (bugyin-gatyán) keresztül. Nem tudom, hogy volt e már akkor magömlése, de utána olvastam és ett?l is teherbe lehet esni. Szerintetek mennyi esélyem van a terhességre. Vagy túl korai még ett?l paráznom, lehet csak szimpla menszesz késés?

Legjobb válasz: Bugyin-gatyán keresztül szerintem nem történhetett semmi. Valószínûleg csak késik...

Bugyin-gatyán keresztül szerintem nem történhetett semmi. Valószínûleg csak késik...
Ha gyerekvállalás céljából belédélvez, még akkor sem 100%, hogy teherbe is esel. Ennek fényében szerinted mennyi az esélye, hogy alsónemûn keresztüli érintkezéstõl teherbeesel?
A kérdező hozzászólása: Szerintetek hány nap késés fér még bele?
Ne aggódj, egyik bnõmnek, 1 évet késett.

16 éves barátnőm 37 kiló. Orvos mondta neki, hogy hízzon. Mit csináljon, hogy hízzon?

Egyik barátn?m(16éves),tavaly 42kg volt,- edig rengeteget eszik tényleg-, mostmeg már 37 kg. :( Ma orvosi vizsgálaton mondták neki h tavasszal menjen vissza, meg h hízzon. De nem tud vmi miatt, s?t fogyott is...

Legjobb válasz: Az orvoshoz vissza kell menni es segitseget kerni, szakember nelkul nem fog menni a baratnodnek.

Az orvoshoz vissza kell menni es segitseget kerni, szakember nelkul nem fog menni a baratnodnek.
Valami súlyos emésztési vagy hormonális problémája lehet. Mindenképpen keressen orvost, talán belgyógyászt, aki kivizsgálja és kezeli. Talán az iskolaorvos azt hitte, hogy a ma divatos önéheztetés áldozata. DE ha rendesen eszik mégis fogy, akkor nem elég annyit mondani neki: egyél többet és hízz. Ha az én lányom lenne, mindenképpen kivizsgáltatnám.

A barátom 16 évvel idősebb nálam (37 éves) a szüleivel, húgával (32), és annak 9 éves lányával élt együtt. Muszáj volt kihasználniuk?

A húga folyamatosan buzerált engem, mert irigy volt h a bátyjának van valakije, őt meg elhagyta a gyereke apja aki mellesleg alkesz, most én vagyok a szar mert a felnőtt férfi elköltözött otthonról. Szerintetek?A húga folyamatosan buzerált engem, mert irigy volt h a bátyjának van valakije, őt meg elhagyta a gyereke apja aki mellesleg alkesz, most én vagyok a szar mert a felnőtt férfi elköltözött otthonról. A húga csak elszórni tudta a pénzt amit a barátom összedolgozott,gondolom ezért nagy baj h elköltözött!!!!

Legjobb válasz: Téged sem az eszedért szeretnek babám.

Téged sem az eszedért szeretnek babám.
Na még egyszer! Hát leányzó, lehet hogy csak farkalásra vagy jó :D
Szerintem már nem a te dolgod.Szerintem már nem a te dolgod.
na de há kijjéjapujahe?
21-37 már ezt sokallom persze sokak szerint normális. De nem te kellesz neki csak a puncid.
Mondjuk 21 évesen már átláthatnád a dolgokat jobban. Kezdjük ott, hogy szerintem 37 éves korában már épp ideje volt, hogy elköltözzön. Vannak olyanok, akiknek a véleményére nem szabad adni. Te magad írtad, hogy csak irigy rád. Az ilyenektõl menekülni kell minél hamarabb. Barátod jól tette, hogy lelépett, a többiek meg nézzenek magukba mélyen.
Mi a bajod?
A kérdező hozzászólása: Na, tehát a gyengébbek kedvéért még egyszer!! Barátom 37 éves koráig a családjával élt. Kihasználták, csak õ vette ki a munka nagyobbik részét a családi gazdaságból, míg a hugicája azt csinált, amit akart, mert õ szült egy gyereket, hiába szólt neki az apja h kislányom gyerünk dolgozni, nagy ívben letojta... mivel közös kassza volt, a pénzt bezzeg nem sajnálta szórni. mivel a barátom durván vak volt a dolgokkal kapcsolatban, mondván akármilyenek is, akkor is a családja, sok idõ után , sikerült rávezetnem, hogy ez így nem állapot. én is velük éltem így egy évet, én is csak dolgoztam, magamra nem költöttem semmit, de a sógórnõm mindig elmondta h mennyi pénzt szórt el. MIkor pedig elköltöztünk , az egész családja meg akart ölni, hogy miattam költözik el a 37 éves felnõtt férfi otthonról... Egyébként mióta ketten vagyunk, milliószor jobb a kapcsolatunk, sokkal jobban megértjük egymást. Sokat jelent h nincs itt a kishúga aki pusztán keserûségbõl beleszólt a kapcsolatunkba, áskálódott, uszított minket egymás ellen...

Te szülnél 2. házasságba (37 évesen, de fiatalosan) ha neki még nincs, de amúgy van nekem 3 gyermekem? 16-14, 5-8 évesek. Õ nem forszírozza, tök jó fej-majd meglátjuk. De biztos nagyon boldog lenne egy "saját"tól is.

Legjobb válasz: A 2. házasság, és a korod miatt PERSZE' Ha a 3 gyerek után már nem szeretnél 4.-et, akkor az a te döntésed. Szerintem beszéljetek róla, és akkor könnyebb lesz döntened!

A 2. házasság, és a korod miatt PERSZE' Ha a 3 gyerek után már nem szeretnél 4.-et, akkor az a te döntésed. Szerintem beszéljetek róla, és akkor könnyebb lesz döntened!
Miert ne? Ha anyagilag megengedhetnem magamnak, akkor igen. Egyedul a penz szabhatna neki gatat. Kolleganom 40 elmult, es mult heten adott eletet az elso gyermekenek, tehat a kor nem szamit (legalabbis egy darabig), csak akarni kell.
Szerintem a párod biztosan örülne, és ha mindketten akarjátok, vágj bele!Nekem a 4-5 gyerekes ismerõseim annyira pozitívan vélekednek a nagy család örömeirõl...nem mondhatnám bárki is a pénzt firtatná.Sosem arról beszél egyik sem , milyen drága a kaja, vagy mennyire nehéz a sok gyerek..Nem! Szinte egytõl egyig, boldogok, látszik a szeretet, egyszerûen, de annál nagyon megértésben élnek. Én szülnék különben! Ettõl jobb dolog nem sok történt velem az életben, mint a gyerekeim mikor megszülettek.:-)
Nálam ugyanez volt a helyzet.nekem 3 gyerekem van 19-18-10 évesek.Páromnak nem volt gyerek de már van 7 hetes a közös fiunk.Nem bánom, hogy bevállaltam, nagyon jó apa és az én gyerekeimre is sajátjaként tekint.Ja és repes az örömtõl õ 42 én 37 éves voltam.
Én férfiként nem vállalnám be!
Nekem van egy barátnõm akinek áprilisban fog megszületni a féltesója, és lelkendezve várja a kisöccse születését (ez a lány amúgy pont abban a hónapban fogja betölteni a 15-öt, amikor megszületik a pici). Van egy bátyja is aki januárban töltötte be a 17. életévét. Szóval szerintem bele lehet vágni
Szerintem igen. Mi is sokat gondolkoztunk a férjemmel a 3. babán. Végül õ beszélt rá (mi nem váltunk el) de nagyon jó hogy belevágtunk. Így a korkülönbség: 10 és 8 év. De teljességgel imádják a kis tesót. Pedig a nagyobbik fiú de így igazoltan lehet babázgatni, becézgetni meg mindent. Egyébként az összes osztálytársa irigyli. Még az is azt mondja, hogy szeretne kis tesót, akit egyedül nevel a szülõje.
Simán... 15 és 12 a lányaim. Elváltam, férjhez mentem újból és jön a közös. 35 vagyok....Még simán belefér és mindenki várja nagyon
Szia! Szerintem merj belevágni! Nekem a kislányom 10 éves volt amikor született a kistesója a jelenlegi páromtól. Õ nagyon jól kijött a párommal, és a kicsit is úgy szereti mintha egy apukájuk lenne. Ma 15 éves a nagy és 5 a kicsi. 35.N
Nagyon jól viselte a két nagy fiú a 10 éves lány elõször az nem tetszett a lányomnak, hogy fiú lesz, de amikor megszületett nem volt semmi gond nagyon szereti így is , hogy fiú::) )Lányom keresztnevén szólítja a páromat.6 éves kora óta ismeri.féltékenység inkább felém volt, de már nincs az sem bevonom õt és segít így talán könnyebb.Bármi kérdésed van írj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok bátorítást:) ))Mónika!Én 37 múltam õ 43 lesz.A 10 éves , hogy viselte a "sok" változást?Nekem a 8 éves-2 hónapja házasodtunk-magától mondja, h "apa", de azt mondta, h akkor biztos a picivel foglalkozna többet új apukája:) Ezért is várnék, lehet amíg "összerázódik" a család, de más azt mondja, h jobb ha így egyszerre kellene beleszokni neki mindenbe..új apuka és élet és még kis tesó is..Köszi a választ:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Te tudod, de en nem vallalnam es nem azert mert szamitana a korom, vagy az hany gyerekem van de en nem akarnek tobb ferfinek gyereket szulni. Ez most nem rosszindulat en azt hiszem nem lennek ehhez eleg bator mert ne ugy legyen de mi van ha ez sem holtodiglannal vegzodik..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!