Találatok a következő kifejezésre: 16 éves 156 (3 db)

15 eves vagyok, mindjart 16. kb 156-156 cm es 29 es a nadragmeretem. Ez tul koverr vagy pont jo?

Segitsetek mondjatok meg oszinten.

Legjobb válasz: Hány kiló vagy?

Hány kiló vagy?
Szerintem ez azért alkat függõ is. Én pl. 165 cm vagyok és 53 kiló, mégis 29-es nadrágot hordok (ami azt hiszem M-esnek felel meg). Pedig nem vagyok kövér csak széles a csípõm.
Ideje lenne odafigyelni a súlyodra, mert ez már most sok, hátha még tovább hízol.
161 cm magas vagyok, 26-os nadrágot hordok, és némelyik ebbõl a méretbõl is nagy :( Lábra mondjuk "hízni" szeretnék, de nem tudok sehogy (sehová), így kénytelen vagyok elfogadni.
Sok. 164 cm vagyok 28/29-es a nadrág méretem és van rajtam bõ 10 kg felesleg.
én 155 cm vagyok, szintén 15 éves és 26-os nadrágokat hordok, néha nagyok is rám - átlagos a testalkatom
Vigyázzatok, mit írtok, mert bár a kérdésben ott van, hogy mondjuk meg õszintén, azért a "kedves" kérdezõ leanorexiásozza a számára nem tetszõ válaszolókat privát üzenetben :)
Nekem 172 cmvel 29 (néha 30) és van rajtam egy 10es túlsúly... szóval ez neked már nagyon sok.
Nekem 29-30as a méretem úgy, hogy én 177 cm vagyok. Tehát igen, az már valószínûleg túlsúlyos kategória.
A kérdező hozzászólása: 49 kilo vagyok, az en csipom is szeles

Hogy fogyak le? Elegem van. Már alig bírok futni olyan tempóba futok mint egy 3éves.16 éves vagyok lány, 164 cm és 156 kg. Naponta alig eszek.

Régebben 6 szelet kenyeret ettem kb.10dkg szalámival most csak 3-at eszek. Próbálom kerülni a finom kajákat (pl pizza) de azért megeszek 1 héten egyet, vacsi jogkur

Legjobb válasz: Ilyen súllyal nem is szabad futni. Elõször is fordulj dietetikushoz, mert ennyi súlytól megszabadulni nagyon nehéz. Be kell állítani az étrended, valamint megtalálni azt a mozgásformát, amit már most is el tudsz végezni. Pl. séta. Aztán - ahogy mennek a kilók -, úgy fogsz erõsödni. Késõbb rászoktatod magad a futásra, egyéb aerob mozgás formákra. De a fokozatosság fontos!

anyád hülye - menj orvoshoz és dietetikushoz
Ilyen súllyal nem is szabad futni. Elõször is fordulj dietetikushoz, mert ennyi súlytól megszabadulni nagyon nehéz. Be kell állítani az étrended, valamint megtalálni azt a mozgásformát, amit már most is el tudsz végezni. Pl. séta. Aztán - ahogy mennek a kilók -, úgy fogsz erõsödni. Késõbb rászoktatod magad a futásra, egyéb aerob mozgás formákra. De a fokozatosság fontos!
156????
Nem értem: "vallásos" és ezért nem engedi? :D
Hát ez ilyen... meggyengül az akaratod, szenvedsz, boldogtalan vagy a tükörtõl is a mérlegtõl is meg a szar kajáktól is meg attól hogy nem látsz nagyon eredményt...aztán bepipulsz, megeszed a fél hûtõt és vagy nem leszel bulémiás, vagy anorexiás vagy boldogtalan leszel és bûntudatod van... Isten hozott a fogyókúra világában!
A kérdező hozzászólása: de anyám valásos és nem hisz bennük(a dietikusba)
Ez a kérdés úgy kamu ahogy van.
Ára: 19 900 Ft. (30 db) Keresse meg a tapasza árát! Rendkívüli ajánlat mindenkinek, aki a tapaszt ingyen akarja használni! Hogyan? Könnyûszerrel! Használja ki az üzleti lehetõséget és ajánlja másnak is a fogyitapaszt! Ragadja meg az alkalmat! Szerezzen jutalékot ajánlásaiból! Mivan ezzel keresed a kenyeredet??? Jutalékból? :D röhejes vagy! És még itt nyomod nekünk... ez egy nagy kamu... fogyitapasz mi????
én még nem láttam kínait ezzel rohangálni, vagyhogy szerzetesek ezzel meditálnának, már bocs, jah és az árát ismét nem írtad le:)
Ez kamukérdés :)
Egy ilyen tapaszban a zöldtea kivonat csak egy összetevõ a sok gyógynövényból. Ja, és ugyanonnan származik, ahonnan több ezer éve a tea. :) Akkor lehet, hogy mégis igaz? Van benne valami? A lényeg, hogy nagyon hatásos. Mert talán akik 1, 5 liter teát isznak ezer éve, rájöttek, hogy ez még jobb.
reggelire csak egy kenyeret egyél ebédre bármit csak a felét vacsora meg jó és sok séta egy vérvétel is jó lenne .de ha 180 as cukros diétát metudnád tartani sétával az már segitene.sok sikert
Ha tapaszokkal aggatod magad tele... nos hát abban semmi ésszerûséget nem látok! Akkor ennyi erõvel fürödhetnél zöldteában is, de ha megiszod ugyanaz az eredménye, nem értem mi van ezzel a világgal: az anya sátántól valónak tartja az egészséges életmódot amiért Isten bûntet duplasúllyal, és a zöldteát nem meginni szokás már hanem a bõrünkretapasztani... Ehhhj mi lesz még itt??? Igyál naponta másfél liter zöldteát, hidd el hogy simán jó, keleten is ezt csinálják több ezer éve és így jöttek rá a jó hatására, mert ha amúgy ragasztották volna celluxal akkor most az menne... (már ha úgy jobb lenne) Légyszi az árát is írd már le!!!! Mert ha asszondod nekem hogy egy hónapra 1000/1500 HUF akkor én is veszek! :D:D:D :P Legközelebb mit árulnak? disznópörköltöt porból és orrba fel kell szívni??? :S
A kérdező hozzászólása: *126 sorry.
A kérdező hozzászólása: mert Isten megharagszik és dupla ennyi kiló leszek.
hm... MOBY DICK ÉL !!
benedõljetek már neki ez csak kamu kérdés ennyi

16 éves lánynak 156 cm-hez mennyi az ideális testsúly?

Megnéztem a BMI értékemet és normálnak hozta ki, de mégsem tartom magam annak.

Legjobb válasz: 45-50 kiló lenne a normális ennyi idõsen.

45-50 kiló lenne a normális ennyi idõsen.
A BMI 18 éves kor alatt NEM ad helyes eredményt!
50, 4kg, elvileg
A kérdező hozzászólása: 56 kg vok, és ezt írta ki: Önnek nincs szüksége fogyókúrára, testsúlya az ideális tartományba esik. A testtömeg-index alapján Ön az ideális súlyú emberek csoportjába tartozik, amely csoport tagjainak várható élettartama a leghosszabb. Sportoljon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális súlyát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!