Találatok a következő kifejezésre: 16 éves 10 (74 db)

Tudtok olyan érveket mondani amiben egy 16 éves 10. -es fiúnak "segít" egy laptop? Pl sokat kell mûszaki rajzolnom és ahhoz vagy bármi ami hihetõ és viszonylag jól el is mondható. Esetleg tanulásban vagy bármi értelmes idõtöltésre használnám még.

Laptopra akartam pénzt gyûjteni ezért suli után nyári munkára mentem 2 hétre amiért kaptam egy kicsit. Volt is még kicsi de nem elég ahhoz amit kinéztem. Van kb 70-80 ezer forintom és szüleimtõl akartam pénzt kérni mivel gondoltam biztos adnak majd. Van itthon egy laptopunk azt használja mindenki de pont ezért így 16 évesen sajátot szeretnék. A pénzzel nincs gond (amint említettem nekem nincs sok) de nem adnak mert azt mondják hogy minek ennyi pénzért újat venni? Ott a régi, ami szintén nem rossz gép. Azt mondták ha tudok olyan érvet felhozni hogy látják értelmét, akkor megveszik.

Legjobb válasz: Mobilisabb, lehet több helyen használni, nem vagy helyhez kötve. Konyhában, nappaliban, bárhol felnyitod és használod. Kényelmesebb rajta írni, mint papíron, fõleg ha megtanulsz gyorsan gépelni, anélkül, hogy odanéznél. Pl. én többször elõnyben részesítem a laptopot a papírnál. Kis helyen is elfér és könnyen hordozható. És ami talán leginkább, hogy egyetemre már elég valószínû, hogy kelleni fog. Sok a beadandó, sokat és gyorsan kell jegyzetelni. Jobban kezelhetõek ezek az irományok ha egy gép memóriájában vannak, mintsem egy csomó lapon. Sok egyetemen nagyon sokan használnak laptopot vagy egyéb elektronikus jegyzetelõ eszközt.

Mobilisabb, lehet több helyen használni, nem vagy helyhez kötve. Konyhában, nappaliban, bárhol felnyitod és használod. Kényelmesebb rajta írni, mint papíron, fõleg ha megtanulsz gyorsan gépelni, anélkül, hogy odanéznél. Pl. én többször elõnyben részesítem a laptopot a papírnál. Kis helyen is elfér és könnyen hordozható. És ami talán leginkább, hogy egyetemre már elég valószínû, hogy kelleni fog. Sok a beadandó, sokat és gyorsan kell jegyzetelni. Jobban kezelhetõek ezek az irományok ha egy gép memóriájában vannak, mintsem egy csomó lapon. Sok egyetemen nagyon sokan használnak laptopot vagy egyéb elektronikus jegyzetelõ eszközt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget, és várom a további kommenteket.
u.a, plusz fejlettebb gép lesz, gyorsabb is. Kreativitásra használod, alkotásra, azt csinálnád rajta amit szeretsz, ez elég érv.
Elvileg idén tavasszal érettségiztél, középiskolába tanuláshoz manapság mennyire kell a laptop? Pl. info érettségihez nagyon, de máshova? Nyelvtanulásra is jó, pl. online podcastok hallgatására (hangfelvétel + az elhangzott szöveg pontos leírása). Ha kevés a pénzetek és 10.-ben kaptál egy laptopot azzal az a gond, hogy egyetemen is ezt fogod használni, amire végzel, nagyon elavult darab lesz, pont pl. az MSc diplomaírásnál...

16 évesen (10. osztály) lehet iskola mellett valamit dolgozni? Gondolok valami otthoni munkára, netes dologra?

Számítástechnikai középiskolába járok.

Legjobb válasz: szted ha lenne is nem csinálná ezt mindenki?

szted ha lenne is nem csinálná ezt mindenki?
A kérdező hozzászólása: Van, mert hallottam róla.

Fogyni szeretnék, 176 cm 90 kg vagyok 16 éves.10 kg-t szeretnék fogyni egészségesen. Elmennék konditerem stb. de nem tudom, hogy ott mit kezdjek magammal tanács? :/

Legjobb válasz: Én azt mondanám, inkább járj valami kardio-edzésre. Például spinningre. 10x többet használ a fogyókúrában, mint a súlyzók emelgetése.

Én azt mondanám, inkább járj valami kardio-edzésre. Például spinningre. 10x többet használ a fogyókúrában, mint a súlyzók emelgetése.
Ellipszis gépet támadd meg, ha van ilyen az adott terembe. Állíts be rajta zsírégetõ programot és mehet a menet. Nekem sokat segített. Figyelj oda kicsit a kajádra és fog égni a zsír. :)
Ha jól lövöd be a szálkásító diétát, akkor heti kb 0, 5-1kg fogyás várható és ez is az egészséges ütem. Gyorsabb fogyásnál már nagy lesz az izomvesztés! Jól tudod, nem lehet csak egy helyrõl fogyni, nincs helyi zsírégetés. Senki nem tudja irányítani a fogyás helyét, ez genetikailag meghatározott. Mindenkinek onnan megy le utoljára, ahová a legkönnyebben hízik. Aki pedig kérdezte, hogy izmosodni is szeretne e a kérdezõ?, annak a válasz: Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nõni naturálban, mivel különbözõ étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelõ étrend (kalória plusz). Ez e helyzet!:)
A kérdező hozzászólása: csak tudom , hogy nem lehet kifejezetten pl hasra dolgozni mert midnent meg kell mozgatni , hogy fejlõdjön
A kérdező hozzászólása: igazából alapjáraton izmos vagyok .. mert úsztam 6 évig , csak elhíztam fél év alatt :/ és a hasamra ment rá sok meg a combomra
A kérdező hozzászólása: és ezzel mennyi idõ alatt mennyit lehetne fogyni? + ha még zsírégetõt is szednék?
Csak fogyni akarsz, vagy izompacsirta is akarsz lenni?
A kérdező hozzászólása: értem köszi!
A kérdező hozzászólása: de én mindenképp konditerembe szeretnék menni. (futógép , szobakerékpár) ezek nem jók?
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok.
A kérdező hozzászólása: Na már 5 kg ledobva ! :) bejött köszi!:)

16 éves lánynak 10 cm-es magassarkú szandál?

Legjobb válasz: Vigyázzatok mit írtok! Egy másik kérdésnél kifejtettem, hogy egy 14 éves gyerek ne hordjon 10 centis magassarkút, erre még én vagyok a maradi, meg a "nemnormális". :) Pedig szerintem nevetséges, amikor 14-15 éves kislányok próbálnak tipegni a magassarkúban, azt van amelyik még nem is menstruál... Mert én ilyet is ismerek. Szerintem 16 évesen ne hordjon az ember 10 centis magassarkút. 23/L

Vigyázzatok mit írtok! Egy másik kérdésnél kifejtettem, hogy egy 14 éves gyerek ne hordjon 10 centis magassarkút, erre még én vagyok a maradi, meg a "nemnormális". :) Pedig szerintem nevetséges, amikor 14-15 éves kislányok próbálnak tipegni a magassarkúban, azt van amelyik még nem is menstruál... Mert én ilyet is ismerek. Szerintem 16 évesen ne hordjon az ember 10 centis magassarkút. 23/L
Akkor gáz ha nem bírsz benne menni, de amúgy semmi baj nincs vele, 14/15 éves lányok is felveszik kérdés nélkül :) ) !! :D:D
16 évesen még lány és nem nõ, az ilyen magas magassarkú meg egy tinilányon nevetséges. Max 5 cm ami még okés. Na meg 10 centis szandálban menni sem lehet normálisan mert a bokát sem tartja semmi.
Simán belefér. :)
Szerintem nevetséges lenne. 16 évesen én nagy ritkán 5cm-s sarkút ha felvettem... 20L
Ha nem mindennapi hordásra és tudsz benne járni akkor okés. A legtöbb egyszerû ünnepekre hordott magassarkúnak is 8-10centis sarka van :)
inkább ne ha rám hallgatsz maximum egy buliba, de nem sulibuliba, hanem olyan helyre ahol idõsebbek is vannak. arra azért gondolj, hogy abban járni is tudni kell ám, mert különben nevetséges. Ha már van gyakorlatod kisebb sarkú cipõkkel, akkor is lehet vele bajod, mielõtt hordod valahová, mindenképpen gyakorolj otthon-. Javaslom továbbá, hogy csak szolid cuccokat vegyél fel mellé, nehogy leírjanak "olyannak" (elég nevetséges hogy valakit a cipõje alapján ítélnek meg, de velem megesett)
szerintem minimum 900cm-es kell egy 16 éves lánynak
Már megint itt ugatsz 7#-es :D az elõbb még 22 voltál...
"Az elõbb még 22 voltál." Hallottál te már a születésnapról????? Amúgy ugatni a kutyák szoktak kisanyám....
úmiért ne nekem is van 1szandálom meg 1 körömcipö ami 10cm-es sztem nem gáz mert én is 16L VAGYOK

16 éves vagyok, és a mellem kb.10 éves korom óta nem nő semmit. Régebben nagynak számított, de a mostani testalkatomhoz nem a megfelelő méret. Kicsi, így aránytalan a testem. Van rá esély, hogy a közeljövőben nőjön, vagy már csak a műtét segíthet?

Utánanéztem az ilyen témájú kérdéseknek itt, és miel?tt még mindenki nekem állna : nem, nem a pasik miatt. Nem izgat mit gondolnak a fiúk a mellemr?l, teljesen hidegen hagy, egyszer?en csak szeretnék magamnak megfelelni, és ezt egy arányos testalkattal el is érném.

Legjobb válasz: Nyugi, nincsen semmi baj(od)!!! Énis 16 éves vagyok, és a melleim tök kicsik...:S Engem is zavar, de sajnos nem tudok mit tenni ellene, ez van, majd megnõ. Neked is nõni fog, mert még fejlõdésben van a szervezeted, nem mindenkinek nõ egyformán, ne pánikolj!;) Erre találták ki a push up-os, meg a szivacsos melltartót.:)

Nyugi, nincsen semmi baj(od)!!! Énis 16 éves vagyok, és a melleim tök kicsik...:S Engem is zavar, de sajnos nem tudok mit tenni ellene, ez van, majd megnõ. Neked is nõni fog, mert még fejlõdésben van a szervezeted, nem mindenkinek nõ egyformán, ne pánikolj!;) Erre találták ki a push up-os, meg a szivacsos melltartót.:)
Ez igaz, hogy még nõni fog az tuti, viszont ha majd lesz egy pasid, és késöbb szedsz esetleg fogamzásgátlót, akkor attól is nõni fog a melled. Barátnõmnek 75-b melle volt, másfél éve szedi a tabikat, és 80b-s azóta a melle ;)
16 éves vagy basszus hát van akinek 20 éves koráig kicsik! A mûtétet felejcsd el berakatsz egy szilikon? Hát az úgy néz ki hogy a melled alatt felvágnak és így felhajtják az egész mellett beraknak egy párnát aztán összevarják és ott a mellkörnyéken a bõrt odavarják a bordák körüli részekhez hogy ne lõgjon azt a szilikon 5 évente cserélni kell mert egy penészes massza úszik benne rémesen gusztustalan és nagoyn drága...
Nõni már nem fog. Való igaz, hogy az emberi szervezet 20 éves koráig fejlõdik, de nõknél a magasság és a mellméret növekedése nagyjából az elsõ mentruáció után megáll. Nézd a jó oldalát: a kis mell sose fog lógni, sõt! Én 2 gyereket szültem és nekem nagy mellem volt. Szülés után mit gondolsz mi történt? Kb. a felére csökkent a méretük és megereszkedtek, rajtam tényleg csak a mûtét segített. Viszont ismerek olyat, akire szülés elõtt még az A kosaras melltartó is nagy volt, na az õ melle szülés után jó 1 számot nõtt és egyáltalán nem lett lógós! Tény, hogy a nagy mell nagy elõny, de pl. egy jó popsi is hatalmas elõny. Találd meg azt a testrészedet, amit tökéletesíthetsz, így növelheted az önbizalmadat. Ne dõlj be a hülye média által sulykolt ideálokra, mert nem igaz az, hogy a nagy mell út a mennyországba. Kis mellel is lehetsz boldog, ez nem fogyatékosság, hanem adottság!!!
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm szépen mindenki válaszát, nem tudom mi lesz késõbb, én még reménykedem. :P :D

16 éves srác vagyok és 18 cm-es péniszem van! 10 cm vastag körbe és 5 cm széles keresztbe! Ez normális Fog még nőlni?

Legjobb válasz: Ez 16 évesen nem igazán normális! Ne akard hogy nõjön még, különben sosem lesz valódi szexuális élményed ( ha a szeméremdombotok nem érnek össze, mert akkora vagy a lánynak, az kielégületlenséghez vezet)! A férfiak 21-22 éves korukig fejlõdnek, nõnek, ha ehhez viszonyítjuk ez tökre nem normális! Azt is mondhatnánk h az átlagnál nagyobb van neked, mert az átlag 14-15.7 cm ( itt Európában, a felnõtt férfiak körében)!

Ez 16 évesen nem igazán normális! Ne akard hogy nõjön még, különben sosem lesz valódi szexuális élményed ( ha a szeméremdombotok nem érnek össze, mert akkora vagy a lánynak, az kielégületlenséghez vezet)! A férfiak 21-22 éves korukig fejlõdnek, nõnek, ha ehhez viszonyítjuk ez tökre nem normális! Azt is mondhatnánk h az átlagnál nagyobb van neked, mert az átlag 14-15.7 cm ( itt Európában, a felnõtt férfiak körében)!
Hová akarod növeszteni még?:D Az európai átlag 13 cm. Szóval örüljél nagyon :)
Nem hiszem, hogy nõni fog még, de ki tudja.
az nagyon jo meret, en pasimnak eleg kicsi....kb 13-14cm allva szal szerencsed van
Nehogy hallgass az utolsóra! Ez teljesen normális. Elmondom a tapasztalatomat: volt egy barátom, akinek 23 cm volt, és állandóan fájt, amikor együtt voltunk, a mostani barátomnak 18, és teljesen jó minden, soha nem fáj, és mindig elmegyek, mert tudja, hogy mit kell vele kezdeni. sokkal jobb egy normális méretû, mint egy hatalmas, ami a számon jön ki kb...
Nem tudom, hogy nõni fog-e, de egy a biztos. A csajokat könnyebb lesz felszedni.
16 évesen ekkora? Uhh.. hát részvétem, nekem 12 évesen volt ekkora állva. Most 31 vagyok és 24 centi állva, 7 centi kerülettel. Bocsi, nem bántásból de egy akkora mütyûrrel egy libát se fogsz tudni a csúcsra vinni. Sokat már nemfog nõni, én a helyedben sürgõsen mennék a mûtõbe, ott pár centit rá tudnak dobni!
Ha az átlag 12-18 akor 14 évesen a 15 az sok?:D
Nem írtad, hogy izgalmi vagy normál állapotban mérted? Egyébként itt elég kimeritõen tárgyalják a témát: http://en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size
Elöször is! Mutassatok egy olyan - durva egyszerüsitessel elve - kört, aminek az atmeröje 5 centi, a kerülete meg 10! Szóval már itt baromság az egész, mert a vastagságanak a nullahoz kene konvergalnia, ha szelessege 5 és körmerete 10 centi! Masodszor pedig a 18 centi az nem hanyattdobtamagátacsajommertolyannagy kategoria! Ajanlom magam...
Most dicsekedni akarsz, vagy így akarsz itt barátnõt fogni?
A kérdező hozzászólása: nem akarok dicsekedni felizgult állapotba mértem és nem kamuzok tényleg ekkora
A 2. válaszadó bizonyára viccelt. Csak most olvasom. Aki ezt elhiszi, az menjen sürgõsen pszichiáterhez! Meg az is, aki szerint a nõknek a pénisz mérete számít. Nos, aki eddig nem tudta, annak elmondom, nem számít nekik, esetleg a perverzeknek igen, de a többieknek nem. A túl nagyot meg fõleg nem szeretik, mert fáj nekik. A fájdalmat meg ki szereti? Minden esetre már kezdek rájönni, h. ezen oldalon sok pszichopata is megfordul...
Kiknek mérték a farkát, hogy az átlag 15 cm lett? Nekem 17 és akiket ismerem meg láttam az 15 fölött van. Na mind1, 15/F
Kedves kérdezõ! Én nem konkrétan rád értettem, hanem általánosságban. Egyébként attól, h. most nincs vele gond, még nem jelenti azt, h. késõbb nem lenne. Meg aztán lehet, h. a mostani barátnõdnek bejön, lehet, h. másnak nem fog, ha esetleg szakítanátok, mert az nem kizárt. Mint már írtam, ahhoz, h. jó kapcsolatod legyen vkivel, nem nagy szerszám kell, hanem más. Most még OK, h. annyira foglalkoztat a méret, de késõbb errõl a témáról szakadj le, mert se te nem leszel boldogabb, se a világ nem lesz jobb attól, h. a kukid méricskéled szakadatlanul!
A kérdező hozzászólása: a merevedéssemel nincs gond ugyan olyan gyorsan áll fel mint ha 15-16 cm-es lenne de attol hogy nagy nem azt jelenti hogy lassan áll fel
A kérdező hozzászólása: Porno sztárnak biztos hogy nem megyek mert 16 vok és nem mehetek:P és köszi az eddigi válaszokat ui: nem gondoltam volna hogy 16 éves korba elérem a végleges pénisz méretem :(
Jó, most akkor tisztázzuk a félreértéseket. A legtöbb normális, egészséges felnõtt ffinak 12 és 18 cm közötti merev állapotban. Ennél kisebb, vagy nagyobb az ritka és elõfordul, h. gondot okoz a szexnél. A kisebb azért, mert kicsi, a nagyobb azért, mert fájdalmat okozhat a nõnek. Ezenkívül a túl nagy pénisz nehezebben merevedik meg, merevedés nélkül meg az egész nem ér semmit. Úgyh. inkább annak örülj, ha nem nõ tovább! Egyébként akár nagy, akár kicsi, ha nemtod, mit kezdj a nõvel, nem lesz neki jó veled a szex és akkor sem, ha nem úgy viselkedsz vele általában se, ahogy kell! Úgyh. nehogy aszidd, h. ezzel a nagy szerszámmal minden meg van oldva, mert más dolgok kellenek ahhoz, h. boldog párkapcsolatod legyen!
Ajánlom menj pornózni. Ekkora lõccsel már tudnál mit kezdeni, és a producerek sem hajtanak el, nem röhögnek ki. Gazdag lehetnél. Én ezt tenném:-)
A kérdező hozzászólása: ahha értem szoval az enyém átlagfeletti!! :) de 24 cm nem akarok de egy 20 cm-es szerettem volna remélem meglesz :D
Szeretnéd a 24cm?
A kérdező hozzászólása: Jo én is örülök neki hogy ekkora de szerettem volna kb egy olyan 19-20-ast :D Remélem hogy még fog nõlni :D Jah és a csajom is nagyon örül neki :D
A kérdező hozzászólása: Nekem amikor meglátta a csajom majdnem hanyat vágta magát :D hogy 16 évesen ekkora de egy picit szeretném ha nõne :P De tény neki se fájt sõt élvezte lehet hogy elég ekkora is :D :)
óhh persze-persze.... :)

14 évesen 170 cm voltam, most 17 vagyok és csak 174 cm. Olvastam hogy 15-16 éves korban átlagosan 9-10 cm-t növünk. Lehet hogy későn érő vagyok, vagy már nem fogok nőni?

Legjobb válasz: KedveS Kérdezõ! A testi növekedés általában 16-17 éves kor körül véget ér. A 174 cm-es testmagasság teljesen normális, nem kell aggódni. Üdv: dr. Szalai Krisztián

KedveS Kérdezõ! A testi növekedés általában 16-17 éves kor körül véget ér. A 174 cm-es testmagasság teljesen normális, nem kell aggódni. Üdv: dr. Szalai Krisztián
Ne aggódj, normális a fejlõdésed. Képzeld én is kb 170cm magas voltam 13-14évesen és azóta 1 centit sem nõttem :) Most 20éves vagyok.
Szedjél vitaminokat, calciumokat, ezek elengedhetetlenek a növekedéshez.
Szia, én 166 cm vagyok kb. 14 éves korom óta, most 19 vagyok. Ha lány vagy, akkor már ne is akarj tovább nõni, ha meg fiú, akkor se bánkódj, nem lehet mindenki 2 méteres, és az alacsonyabb, vagy veled egymagas lányoknak nem lesz gondod a magaságoddal :)
Én még a katonaságban is nöttem 4 centit, 21 évesen. A lábam is akkor váltott 44-rõl 45-re. :)
Én most 16 vagyok és 196 cm. Szerintetek nõni fogok még? Nagyon nem szeretnék már. Csak hízni! :D
Na, nõttetek még?

16 éves srácok vagyok 10 éves korom körül bekövetkezett a fitymaszűkület. Tudnék még kezdeni valamit?

Elég rendesen eltitkoltam mindenki el?l. A péniszem nem n?tt meg megfelel? képpen 12cm hossz 3 vastag. Megismerkedtem egy csodálatos lánnyal és végre rászántam magam, hogy felfedném titkomat de még ha meg is tudnák csinálni titokban a mérettel tudok még utána kezdeni valamit?

Legjobb válasz: Elég szomorú, hogy 10 éves korodtól van fitymaszûkületed, és a szüleid nem is tudnak róla! Azért kamaszkorig illenék még ránézni e téren a szülõnek a gyerekére. Te mindezt félre téve, a legokosabb, ha orvoshoz fordulsz vele. Felkereshetsz egy urológust, sõt a Te korodba még a gyereksebészet is belefér. A szakember eldönti mit lehet kezdeni vele, mert nem mindegy milyen mértékû a szûkület.

Elég szomorú, hogy 10 éves korodtól van fitymaszûkületed, és a szüleid nem is tudnak róla! Azért kamaszkorig illenék még ránézni e téren a szülõnek a gyerekére. Te mindezt félre téve, a legokosabb, ha orvoshoz fordulsz vele. Felkereshetsz egy urológust, sõt a Te korodba még a gyereksebészet is belefér. A szakember eldönti mit lehet kezdeni vele, mert nem mindegy milyen mértékû a szûkület.
A fitymaszûkület nem bekövetkezik hanem kialakul ha elhanyagolod a péniszed megfelelõ ápolását-úgymond karbantartását! Errõl csak te és fõleg szüleid tehetnek. De kár a múlton rágódni az már megtörtént.Sajnos nagyon sokáig vártál a megoldással így jelenleg legkézenfekvõbb a mûtéti helyreállítás bár érdemes egy próbát tenni hátha még kinyúlik visszaáll a bõr de sajnos ez csak kora kamaszkorban szokott biztos megoldás lenni.Minden egyes nap próbáld hátrébb és hátrébb tornászni kíméletesen de határozottan és tartósan(fürdés vagy önkielégítés közben).
Mit segítsek ? Naponta cserélj kötést, vagy lehetõleg legyél meztelenül otthon. Kamillateában áztasd illetve betadinnel kezeld. Ha levegõzteted, gyorsabban gyõgyul.
A kérdező hozzászólása: Na sziasztok ismét! Tegnap jöttem haza a kórházból. Részleges körülmetélésem volt. Valaki akinek már volt ilyen légyszíves segítsen nekem.
Kérdezõ, keressetek magánorvost, ha nem tágul semennyire. Vigyázz, hogy a lehetõ legkevesebb bõrt távolítsák el, ezt az egyet kérd csak az orvostól. Kizárt, hogy az összes elõbõrt el kelljen távolítani, így ezt a lehetõséget semmiképpen ne hagyd, hogy lebegtessék: mondd meg, hogy bemetszéssel, plasztikával oldják meg, esetleg részleges metéléssel, így a nagy része megmarad és gyorsabban is gyógyul majd meg.
Próbálj meg felkeresni minél hamarabb egy gyerekurológiát, hátha tudnak még segíteni rajtad alternatív (kenõcs, stb.) használatával. Ha nem, akkor megtudod az igazat, de nem fogják ott azonnal elvégezni rajtad a körülmetélést... Ettõl nem kell félned. Ciki e vagy nem a 10-12 éves kor körüli szülõi ellenõrzés abba nem mennék bele, de a véleményem, hogy nagyon nagy fokú szûkület akkor tud kialakulni, ha nem mossák, húzogatják naponta a fitymát. Nálad is így volt? Elfeledkeztél a naponkénti mosástól?
Hú, akkor lehet hogy nem úszod meg hogy orvoshoz menj vele. :( A 2. válaszoló vagyok. Én írtam, hogy nekem is van egy enyhe szûkületem. Ha nincs erekcióm, simán lazán hátra tudom húzni a bõrt. Ha erekcióm van, akkor is meg tudom csinálni, csak akkor feszül és kicsit kellemetlen érzés. A tiéd súlyosabb?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm , hogy ilyen kedvesek vagytok. De sajnos ez nem mindennapi szûkület. Nagyon súlyos.
Próbáld meg tornáztatni ha már kiáztál otthon a kádban, tudod húzkod hátra a fitymád attól helyre jöhet, ha még sem akkor urologustól kérj idõpontot és lehet fityma plasztikával meg lehet oldani, szépen lazítnak a fitmyádon majd.A szükület a pénisz méretét szerintem nem befolyásolja, nem mindenkinek lesz nagy és vastag pénisze, egyszerûen ez van.De a makk mögé tudod húznia fitymád?-Ha igen akkor lehet elég lesz az otthon tornáztatás.
Nekem is van egy enyhébb fokú szûkületem gyerekkorom óta, pedig idõsebb vagyok nálad. Nem vészes, mert se szex se maszturbálás közben nem zavar. Csak látszik hogy feszül a bõr a végén. Az lehetséges, hogy emiatt nem nõtt meg? Csak mert nekem is kb ezek a méreteim. Amúgy én elég cikinek éreztem volna, ha a szüleim tizenéves koromban a péniszemet nézegetik. Utoljára talán akkor látták, mikor pelenkáztak.
A kötésre figyelj oda és cseréld naponta, az is jó ha kamilás vízben fürdesz minden nap és szépen meggyógyul.Azért meztelenül nem kell otthon lenned, de simán lenge öltözetbe lehetsz, kényelmes alsónemûbe.

16 éves vagyok, de 10 sokszor 10 évesként kezelnek, mit tegyek ez ellen?

Elég önálló vagyok, előfordult ugyan, hogy galibát okoztam, de szerintem ez nem jelenti azt, hogy egy 16 éves lány soha sehova nem mehet. Nem mehetek el egyedül egy koncertre, nem mehetek el szilveszterezni, semmit sem tehetek külön gardedámok nélkül.

Legjobb válasz: Én igaz 14 éves vagyok,de régebb nálunk is elõfordult ilyen. Az elsõ "önálló" szilveszterem tavaly volt, a barátnõméknél. Szó nélkül elengedtek. Idén viszont egy hétvégi házba szerettünk volna menni pár osztálytárssal,de nem engedtek el. Utána beláttam igazuk van. 14 évesek,és úgy isznak,hogy pár felnõttet is simán leköröznek. És ez nem csak a fiúkra vonatkozik hanem a lányokra is,sajnos. De ez még csak az én korosztályom.Nem szeretnék a szüleid,hogy rossz társaságba keveredj. Igaz nekem még fél évem van,megyek más suliba,és remélem jobb lesz a társaság de ott is ugyan ez lesz. A Híradóban is reggeltõl-estig ezt mutatják. Hidd el szívesen elengednének,csak féltenek. Decemberben elengedtek az egyik barátnõmmel egy koncertre. Ott is ugyan ez volt. Részeg.Részeg.Részeg. És sokszor jó nem sülhet ki ha egyedül mászkálsz éjszaka. Még akkor sem ha 2-3-an vagytok. Sok szülõ nem látja ezt be,és engedi a gyerekét ahová csak menni akar.Ilyenkor persze rosszul esik annak akit nem engednek. De próbálj meg beszélni a szüleiddel,hogy már nem vagy kicsi és megpróbálsz vigyázni magadra. Nem keveredsz be olyan társaságba ahol bajod származhat. + Telefonon tartjátok a kapcsolatot,és megbeszélt idõre hazaérsz,esetleg utánad is mehetnek.Meg az is elõny,ha ismeri a barátaidat,akikkel mész. Remélem sikerül beszélj a szüleiddel:) 14/L

Én igaz 14 éves vagyok, de régebb nálunk is elõfordult ilyen. Az elsõ "önálló" szilveszterem tavaly volt, a barátnõméknél. Szó nélkül elengedtek. Idén viszont egy hétvégi házba szerettünk volna menni pár osztálytárssal, de nem engedtek el. Utána beláttam igazuk van. 14 évesek, és úgy isznak, hogy pár felnõttet is simán leköröznek. És ez nem csak a fiúkra vonatkozik hanem a lányokra is, sajnos. De ez még csak az én korosztályom.Nem szeretnék a szüleid, hogy rossz társaságba keveredj. Igaz nekem még fél évem van, megyek más suliba, és remélem jobb lesz a társaság de ott is ugyan ez lesz. A Híradóban is reggeltõl-estig ezt mutatják. Hidd el szívesen elengednének, csak féltenek. Decemberben elengedtek az egyik barátnõmmel egy koncertre. Ott is ugyan ez volt. Részeg.Részeg.Részeg. És sokszor jó nem sülhet ki ha egyedül mászkálsz éjszaka. Még akkor sem ha 2-3-an vagytok. Sok szülõ nem látja ezt be, és engedi a gyerekét ahová csak menni akar.Ilyenkor persze rosszul esik annak akit nem engednek. De próbálj meg beszélni a szüleiddel, hogy már nem vagy kicsi és megpróbálsz vigyázni magadra. Nem keveredsz be olyan társaságba ahol bajod származhat. + Telefonon tartjátok a kapcsolatot, és megbeszélt idõre hazaérsz, esetleg utánad is mehetnek.Meg az is elõny, ha ismeri a barátaidat, akikkel mész. Remélem sikerül beszélj a szüleiddel:) 14/L
Milyen galibát okoztál?
Szia!Az én lányom is 16 éves.Én is megválogatom kivel és hova engedem el, mert tudom hogy milyenek a fiatalok én is voltam az.Õ is szeretett volna szilveszterezni menni, de egy olyan társasággal akiket én nem ismerek(õ se nagyon)egy olyan településre ahol nem ismerõs.Megbeszéltük hogy nem látok rajta még annyi felelõsséget hogy elengedjem, és felhoztam neki egy szitut.Mi van ha mindenki fogyaszt alkoholt és kocsival átmennek egy másik buliba.Õ ottmarad?Mert ugye ittas sofõrrel nem ülünk kocsiba.Vagy ottmarad egy ismeretlen helyen, esetleg ismeretlen részeg fiúk társaságában?(egyvalakit ismert volna a buliban)Belátta hogy ez necces, és elhívta inkább a barátnõjét hozzánk.Én is úgy engedem el ha többen vannak, és tudom hogy kikkel van.Ez nem óvodásként kezelés, féltés, és hidd el joggal, mert van mitõl.Egyszer majd megérted, most csak a korlátokat látod.És nem benne nem bízom én se a többiekben, és a csoport ereje nagyobb mint az egyéné.
Jajj hát ilyen nálam is volt még 19évesen is. Ugye nem egyedül mész? kivel mész? stb. Megszoktam, szilveszterkor is megkérdezték, hogy hová kivel megyünk. (22vagyok és van egy 5hónapos fiam) Ez szerintem természetes dolog és 5év múlva is megfogják kérdezni.

16 éves lány vagyok, 3 éve van mensim, az a baj h mindig csak az első napon normális. Utána barnás szinű, és nagyon kevés jön. Miért van ez? A melleim 10 éves koromban kezdtek nőni de szó szerint még semmi sem látszik, van remény a növésére?

Mien kell legyen a nuni alakja? Úgy értem, nekem van egy kis rész ami lelóg bel?le, egy b?rdarab, kb 3 cm-s. Ez normális?

Legjobb válasz: Nekem 5. 6. napban barnás nagyon. A melleim nekem is 10 éves korom óta nõnek még is alig van valami

Nekem 5. 6. napban barnás nagyon. A melleim nekem is 10 éves korom óta nõnek még is alig van valami
Elsõ válaszadó, 17 vok
Szia! Végül is lehet normális ez a mensi is, neked ilyen és kész, alapban nincs sok akkor neked. De azért egy doki ezt jobban tudná (De ha tabit szedsz mindenképp normális). A cicid 20 éves korodik tuti nõnek még, bár én úgy emlékszem addigra a nagyja megvolt nekem, de lehet neked a végén húz bele. De kérdés, hogy a családból milyen örökölhettél? Ha anyukád sem az a nagy mellú, szerintem Te sem számíts nagyra, esetleg kérdezd meg õt, neki hogy volt, sok lehet esetleg a hasolóság az örökölt gének miatt. Szerintem a nunid normális, de ez mindenkinek más. Nekem is nagyobbacskák a ajkaim, így ahogy Te is írtad, teljesen nem fér bele a külsõbe, ha megnézel a neten egy-két ilyesemi viedot ott láthatod elég sokaknak ilyen. Egy 22 éves csaj
Ami a nunidnál lóg bõrdarab az a kisajkad!
Minden nuni más. Van akinek kilóg a puncijából a kisajka, van akinek nem! A Te puncid is úgy jó, ahogy van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!