Találatok a következő kifejezésre: 16 éves és van 2 (21 db)

16 éves vagyok és van 2 görbe fogam, ami engem eléggé zavar, de viszont a körülöttem lévők azt mondják, h hülyeség és nem is szembetűnő, csak bebeszélem magamnak. Hordjam a fogszabályzóm?

Már régen gondolkoztam a szabályozón és most rávettem magam, h hordjam is, de NAGYON aggódom, h mit fognak majd szólni az oszt.társaim meg mások és nagyon sokat rágódom ezen, h esetleg beszólnak meg stb

Legjobb válasz: Manapság már nem ciki a fogszabályozó, még akár 30 évesen sem! A ferdén egymásra nótt fogak több bajt okozhatnak késõbb!

Manapság már nem ciki a fogszabályozó, még akár 30 évesen sem! A ferdén egymásra nótt fogak több bajt okozhatnak késõbb!
Szia! Szerintem hord, mindenképpen. Én a kislányomat vittem fogszabályzásra (még csak 9 éves) de tudom, hogy nagyon fontos. Késõbb sok múlhat a megjelenésen aminek a szép mosoly fontos része. Félre ne érts, az nem számít, hogy valaki alacsony, telt, vörös vagy fekete. De ha választani kell, mindenki a szép mosolyú bemondónõt, légiutaskísérõt vagy recepiós választja munkatársnak. Nem tudom a kislányom mi akar majd lenni. De nehogy már ez legyen az akadály. :) Biztosan nehéz lesz neked. És nem kizárt, hogy beszólnak. De nekem van barátnõm aki felnõttként (26 évesen) hordott fogszabályozót. Még be is pasizott az idõ alatt. Úgyhogy... nem mindenkit zavar. :) Az egyik kollégám kislánya (13 éves) úgy hordja mint valami testékszert. Nem hajlandó cikinek látni. Különlegesnek látja ami másnak nincs. :) ))
Bocs ezt úgy érted, hogy már van fogszabályzód de eddig nem hordtad? Akkor mielõtt feltennéd menj el ismét fogorvoshoz és nézesd meg jó e egyáltalán. Ez nem olyan mind a régen hordott napszemüveg, hogy kicsit kiment a divatból de a célnak tökéletesen megfelel. több kár okozhat mint hasznot. Egyébként pedig nem ciki a fogszabályzó. Nekem 23 évesen volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a tanácsokat:) am kicsit elirtam, még nincs nekem, csak már "útban" van:)
Ennyi idõs korban márcsak rögzített fogszabályozót kaphatsz, kivehetõt nem.
Én is féltem a fogszabályzótól ezért nekem éjszakai lett. Hát jól megszívtam:( Már 5 éve hordom. Teljesen megbántam, hogy nem ragasztottat csináltattam. Már rég levették volna.
"Ennyi idõs korban márcsak rögzített fogszabályozót kaphatsz, kivehetõt nem." 18 éves vagyok és most kaptam kivehetõt.
hordd! szerintem egyáltalán nem ciki.. lányoknál aranyos, a fogszabis fiúk meg tetszenek :) és még a fogaid is szépek lesznek :D
én is a terhességre tippelnék... mi lett belõle? azóta történt valami?
Elõfordulhat, hogy terhes vagy.ajaj
És mit gondoltál, mégis hogy lesz a gyerek? Elárulom: Pont így. Nagy valószínûséggel terhes vagy. De ha nem, akkor majd ezután leszel, ha cseszel védekezni. "egyik a dolog amiért nem védekezünk mert hogy gumival nem olyan jó..a másik a szüleim nemtudják ho lefekedtünk jó lehet sejtik.." Elgondolkodhatnál egy kicsit. Azért nem használsz gumit, mert azzal nem olyan jó? Az nem zavar, hogy emiatt esetleg abortuszra kell menned? Egy gyerek élete neked nem fontosabb, mint az, hogy jó legyen a szex? Meg ha a szüleid arról sem tudnak, hogy a kicsi lányuk szexuális életet él, el tudom képzelni mit fognak szólni egy gyerekhez... Hát ez iszonyatosan durva. Csinálj tesztet! Ha pozitív, akkor talán majd elgondolkodsz a dolgokon. Ha meg negatív, akkor keressetek vmi megfelelõ védekezési módot, mert elõbb utóbb úgy is gyerek lesz.
Lélekben kezdj készülni az abortuszra. Meg arra, hogy szólsz a szüleidnek, különben az orvostól fogják megtudni, vagy a méretes hasadtól... Egyik sem ajánlott... Szóval szépen odaálsz anyuci elé, és elmondod. Ha a védekezés nélküli szexhez elég felnõtt vagy, akkor ehhez is legyél. Ja, és készülj életed eddig legrosszabb élményéhez. Egy jó ideig nem fogod elfelejteni az abortuszt, ha terhes vagy. Komolyan, hogy lehettek ennyire megfontolatlanok? Vállald a következményeket.
Szerinted a terhességed nem tudják meg ? Gondolkozzatok ! 90%-ot adok a terhességre.
Nem védekeznek mert anyuci megtudja.Te szerencsétlen.
ESKÜSZÖM EGYSZERÛEN NEM TUDOK MIT ÍRNI NEKED! De majd mindjárt írnak itt helyettem azt hiszem. Te egy annyira áááááá 8 éve férjezett asszony vagyok de ez már engem is kiborít. NEM VÉDEKEZNEK!!!!!!
A kérdező hozzászólása: egyik a dolog amiért nem védekezünk mert hogy gumival nem olyan jó..a másik a szüleim nemtudják ho lefekedtünk jó lehet sejtik..de még fogit sem tudok így szedni.
A kérdező hozzászólása: viszont nállam nagyon sokat van ez így menzi elõtt hogy barna folyás meg mellfájás...meg késik 1-2 napot. ez baj?
És mégis miért nem védekeztek? Nem tudod mivel játszol! Nyomás a patikába venni egy terhességi tesztet, megcsinálni reggel aztán ha terhes vagy gondolkozz ha pedig nem remélem jó lecke lesz ez.
A kérdező hozzászólása: igen...:/ lassan 2 éve van barátom és eddig szinte sosem védekeztünk...
én is ezt szerettem volna kérdeznni
Lefeküdtél valakivel védekezés nélkül mostanában?

Milyen autósülése van 2, 5 éves és 16-16, 5 kg-os gyermekednek?

Szeretném kicserélni azt, amink van. Most viszont sokkal körültekint?bb szeretnék lenni! Nálatok melyik vált be? Egyáltalán, mire figyeljünk? Érdemes interneten rendelni, vagy jobb személyesen? Használtan vagy újonnan vettétek? (Az ára max. határa kb 20 000 ft. Ennyire futja a kis "zsebpénzéb?l".)

Legjobb válasz: Már nem kell dönthetõ mosható huzatú legyen lehetõleg pamut és ne nejlon nekünk olyan van ami szétszedhetõ ülésmagasítóvá is.

Már nem kell dönthetõ mosható huzatú legyen lehetõleg pamut és ne nejlon nekünk olyan van ami szétszedhetõ ülésmagasítóvá is.
Nem baj bár a gyerek kiadásait a gyesbõl fedezem. Az az Õ pénze. Sajnos nem pénzes a család. Noname olyasmi mint a Philippo kids.
Zsebpénzébõl? a gyerek félretett pénzébõl vesztek autósülést??? remélem csak félreértettem.... noname van és szuper!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem értetted félre! Ilyenekre gyûjtögettük neki, meg a késõbbiekben az ovira, stb. És gyûjtjük addig is, ahogy tudjuk. Van ezzel vmi baj netán? Nem lopom meg, azt gondolom.
A kérdező hozzászólása: Kedves Második! Meg tudnád mutatni esetleg, milyenetek van?
Az én fiamnak 15-36 kg van, újonnan vettük, isofixes Römer.
Én egy hete vettem 20 hónapos kisfiamnak Top Rider 9-36 kg ig ülést.16.000ft-ért bababoltban.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönök minden választ!

16 éves vagyok 185 centi, körübelül 2-éve nem nőttem egy centit se, faterom 185 centi és a tesója is, papám 183 körül van anyám meg 160, szerintetek mien magas leszek, vagy nőni fogok még-e?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy fogsz. Nekem is ilyen magasak a rokonaim, a szüleim, 18 éves vagyok 157 cm-rel, és 5 éve nem nõttem semmit. A 185 miért nem elég? Amit leírtál, azok szerint nem vagy kisebb a rokonaidnál.

Nem hiszem, hogy fogsz. Nekem is ilyen magasak a rokonaim, a szüleim, 18 éves vagyok 157 cm-rel, és 5 éve nem nõttem semmit. A 185 miért nem elég? Amit leírtál, azok szerint nem vagy kisebb a rokonaidnál.
A kérdező hozzászólása: köszi, de elég nekem jó ez a magasság, csak kiváncsivagyok, hogy még nõnifogok-e
Igen, mindenképpen menj el urológushoz, valószínûleg valamilyen húgyúti fertõzésed van, amit ha nem kezelnek késõbb gond lehet.

16 éves vagyok, és műszaki eladó szakra járok.2 évig van még suli, ez idő alatt gyakorlati helyet kellet keresni, ahol a 2 év alatt gyakorlatozni fogok. De viszont lenne egy kérdésem!?

A media marktba mentünk el 9en a suliból, meghallgattak mindenkit.5f?t vettek fel. Tegnap tudtam meg, hogy engem is felvettek, nagyon örülök. Azt mondta akivel beszéltem telefonon, hogy kell majd magán nyugdíj pénztár is. De ezt hol kell elintézni, hogy legyen?

Legjobb válasz: Sosem értettem, hogy mi ez a mûszaki eladó szak. Bárki be bír állni a pult mögé termékeket árulni.

Sosem értettem, hogy mi ez a mûszaki eladó szak. Bárki be bír állni a pult mögé termékeket árulni.
A kérdező hozzászólása: akkor nézz utána. a kérdésem nem ez volt, hogy érted-e mi az.
Mivel hivatalosan szerzõdést kötöttek veled, kell majd a munkáltatódnak utánad különbözõ járulékokat fizetni (TB, nyugdíjjárulék stb...). Pályakezdõknek pedig kötelezõ magánnyugdíj pénztári tagnak lenni. Ez azt jelenti, hogy jelenleg 9, 5% a nyugdíjjárulék, ez, ha nem vagy magánnyugdíj pénztári tag, mind az államnak megy. Ha tag vagy, akkor 1, 5 % megy az államnak, a maradék 8% pedig a te magánnyugdíjpénztári számládra. Tehát ha majd oda jutsz, hogy nyugdíjas leszel, az addig összegyûjtögetett pénzt kiveheted a számládról akár egy összegben, akár havi lebontásban, sõt, ha netán elhaláloznál, mielõtt nyugdíjas lennél, az, akit kedvezményezettnek jelöltél meg, megörökli a pénzt. Míg ezzel szemben amit az államnak fizetsz, valószínûleg nem látsz belõle semmit, legalábbis annyit nem, amennyit életed során befizettél, illetve ez nem is örökölhetõ!

Mindig rendszeresen késik a menszeszem (kb 2-3 heteket szokott késni) és nagyon fáj a derekam és eléggé erősen görcsölök! ! ! Fel szeretnék iratni fogamzágátlót azért, hogy beálljon a mensim és barátom is van.. Nem túl korai felirattatni 16 évesen?

Legjobb válasz: nem. most már nagyon sok jó fogamzásgátló van. sok nálad még fiatalabb lánynak azért írnak hogy a menssük normális legyen, és ne legyen fájdalmuk.

nem. most már nagyon sok jó fogamzásgátló van. sok nálad még fiatalabb lánynak azért írnak hogy a menssük normális legyen, és ne legyen fájdalmuk.
A kérdező hozzászólása: Nah már rájöttem, és a Skins-re gondoltam, ha valakit érdekel.
skins. imádom. nézd!
ohh csak most látom, hogy már megválaszoltad magadnak...:D nah mindegy. csak ajánlani tudom

Igaz az, hogy a fiúk 16 éves korukig nőlnek (jó, vannak kisebb és nagyobb termetűek), és utána már csak 1-2 centit?

78 cm vagyok, áprilisban voltam 15 éves, és érdekel hogy milyen magas leszek.

Legjobb válasz: Ha most 78 cm vagy, akkor legjobb esetben eléred majd az egy métert. Akkor sem leszel valami magas.

Ha most 78 cm vagy, akkor legjobb esetben eléred majd az egy métert. Akkor sem leszel valami magas.
Hát ez változó kinek hogy. :/
"nõlnek" :) de cuki :)
amúgy a 178 centi (gondolom, ezt akartad írni) egyáltalán nem rossz, a férfi átlagmagasság 172 cm (itt Magyarországon, tehát nincsenek benne a busmanok meg ilyesmi). engem is meglepett, magasabbnak hittem. a 178 teljesen oké. az is rossz, amikor valaki lefejeli a csillárt :)
171 cm vagyok, 17 évesen. Irigyellek, te villanypózna! :PP Egyébként, kb. 180-185 cm leszel..elég magas vagy
én imádom a magas pasikat, és a legtöbb lány igy van ezze! szal örülj, magas leszel!!!! (még nem avagy az) :) szerintem olyan 182 cm korul leszel!
Bocs de tényleg nem azért írom de 78 cm nem lehetsz mert a 3éves unokaöcsém 92cs magas.Nem kötekedni akarok de lehet hogy lemaradt az 1-es.
cs=cm
szia! mellékhatása nincs! diétás étrend kell, enélkül semmit sem ér!
GreenTea A karnitin nem fog fogyasztani, a diéta és az aerob edzés az ami zsírtéget!
Az elõttem lévõk hazudnak. Pontosan 3, 86 kilót fogsz hetente fogyni. Függetlenül az értrendedtõl, a súlyodtól, a korodtól, az edzésedtõl...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!