Találatok a következő kifejezésre: 16 éves és van (397 db)

Egy 16 éves lánynak van e esélye egy 21 éves fiúnál és ha van hogyan hóditsam meg?

Legjobb válasz: van én 16 voltam a barátom 22 mikor összejöttünk ,most egy év telt el és jól megvagyunk,beszélgess vele sokat hogy rájöjjön éretten gondolkozol és nem vagy fiatal hozzá rem sikerül szoritok

van én 16 voltam a barátom 22 mikor összejöttünk , most egy év telt el és jól megvagyunk, beszélgess vele sokat hogy rájöjjön éretten gondolkozol és nem vagy fiatal hozzá rem sikerül szoritok
HATÁROZOTTAN NEM!!!!!!...... nyugi, csak vicceltem. Már miért ne lenne. A lotto 5-sre is van esélyed ha úgy veszed, jólvan ennél azért kicsit jobbak az esélyeid hát olya 1000 az 1hez, ..... nyugi még mindig csak poénkodok. Ezt neked kell eldöntened, mi nem ismerünk se külsõleg se belsõleg. Ha tegyük fel õ 21évesen úgy néz ki mint a nagyapám, te 16évesen mint a kishugom...... háááát akkkkor nem mondanám hogy jók az esélyeid. Nekem 17évesen volt egy 26éves csajom, ...... szerintem semmi baj hogy ha van köztetek 5év. Fõleg ha a srác az idõssebb. Anyám és apám közt 13év van...... ez nem poén, ez a szörnyû valóság.
én 15 voltam, a barátom meg 20, amikor összejöttünk. még most is együtt vagyunk, már másfél éve. én igazából nem is nagyon tettem semmit, mert nem akartam összejönni vele, egy nagyon jó barátom volt. add önmagad... ha komolyabb fiú, akkor már úgyis fõként a belsõdet nézi.
Szerintem is van.Légy magabiztos és határozott, de ne akard Õt minden áron, ne keseredj el ha nem jön össze!!!SOK SIKERT!!!
elõször is, hívd fel magadra a figyelmét. mosolyogj rá, de szerintem várd meg hogy õ kezdeményezzen
én 15 a barátom 21 már eggy éve együtt vagyunk, nincs semmi gond én a barátnõm segítségével, telójáról(ismerõse a páromnak) írtunk sms.-t h. lenne kedvem talizni vele, másnap taliztunk azóta együtt vagyunk!!! minden jó BÍZZ MAGADBAN puszi SOK SIKERT!!!!:) :-):-)
hát attol függ h milyen a fiu. sztem probálj vele sokat beszélni légy magabiztos az beszokott válni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinel a választ ez nagy segítség volt!!
Mi is így kezdtük 26 éve, csak nálunk 15-20 volt. Nincs ebben semmi különös.Hogy hogyan hódítsd meg? Sajna azt nem tudom, mert engem is a nejem hódított meg! Nem vicc! Tedd félre a hiuságodat, és kezdeményezz bátran. Meglátod sikerülni fog. Hajrá!
fogjátok már fel 16-17 éves lánykák hogy NEM gondolkodtok éretten, hiába gondoljátok azt. Messze vagytok az érettségtõl, akkor is ha talán pár társatoknál komolyabbak és okosabbak vagytok. Alig éltetek, semmit sem tapasztaltatok az életbõl, apu-anyu tart el, semmi gondotok csak iskolába járni meg fiúk után sírni. A 21+ fiúknak azért kell ilyen korú lány, mert fiatalok, megrontanivalók, feszes a mellük és a fenekük, sima a bõrük, stb; nem pedig azért mert komoly, érett társra vágynak. Igen ritkán van köze ezen kapcsolatoknak valami igazi érzéshez. Amit Ti szerelemnek vagy szeretetnek mondotok, az messze nem az. És hogy válaszoljak a kérdésre is: hogyan hódítsad meg? Válaszd a testiség útját. Ne gyertek azzal hogy ha szereti tud rá várni sokat meg ilyesmi, mert ez biológiai és pszichés oknál fogva kizárt egy idõ után.
Én 13 voltam, a barátom 23 (persze sokáig nem történt semmi komoly). Azóta is együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást! L/17

Ha egy 16 évesnek már van annyi kötelezettsége mint egy felnőttnek, akkor ők miért nem szavazhatnak, és vehetnek alkoholos italt?

Legjobb válasz: Ha visszagondolok 2 évvel ezelõttre, hogy mennyi kötelezettségem volt és mennyire voltam érett(most vagyok 18) akkor szerintem jól van ez így, hogy nem szavazhatnak az emberek 16 évesen. Az alkoholt meg ha akarod meg tudod szerezni, vagy megveteted idõsebbekkel vagy olyan boltba mész ahol kiadják.

Ha visszagondolok 2 évvel ezelõttre, hogy mennyi kötelezettségem volt és mennyire voltam érett(most vagyok 18) akkor szerintem jól van ez így, hogy nem szavazhatnak az emberek 16 évesen. Az alkoholt meg ha akarod meg tudod szerezni, vagy megveteted idõsebbekkel vagy olyan boltba mész ahol kiadják.
Miféle kötelezettsége van egy 16 évesnek? Menni suliba, kussolni, ennyi a kötelezettsége.
Annyi kötelezettsége??? Na jó, legyen. :-) A szellemi érettséghez idõ (kor) kell. A legtöbb országban a 18 évet tekintik korhatárnak, de vannak országok (pl. USA egyes tagállamai) ahol 21 év a határ. 16 évesen ha jól tudom a "civilizált" világban sehol sem tekintenek valakit felnõttnek.
Nincs annyi kötelezettsége. De még a 18 évesek sem elég érettek a szavazásra.
Csak mint érdekesség Magyarországon is szavazhat egy 16 éves, amennyiben törvényes házasságban él.
Köszönöm, ezek érdekes információk, ezekrõl nem tudtam. :-)
Ausztriában 16 év a szavazási korhatár, pedig civilizált világbeli. Kivéve az Európai Parlamenti választásokat, ott 18. 16 év még Brazíliában, Kubában, Németország bizonyos régióiban, de csak a területi választásokat illetõen, a Man-szigeten, és Ecuadorban.
"Csak mint érdekesség Magyarországon is szavazhat egy 16 éves, amennyiben törvényes házasságban él." - ez így nem teljesen igaz. Ha 16 éves kor betöltését követõen a törvénynek megfelelõen házasságot kötött, így korrekt. Tekintve, hogy ha még 18 éves kora elõtt elválik, akkor is megmaradnak ezen jogai. (Nagykorúnak minõsül)
:D:D:D Engem aztán rohadtul nem érdekel a százalék, de most nem tudom nem megkérdezni, hogy miért ennyire rossz százalékú a válaszom? A 3. az enyém. Leírtam a tényeket, hogy hol 16 év a szavazási korhatár. Az, hogy Mo.-n miért nem szavazhatnak az azért van, mert így döntöttek. Példának írtam, hogy vannak helyek, ahol értelmetlen lenne a kérdés, mert 16 év a korhatár. Ennyi. Biztos sok embert megsértettem vele. Egyszerûen nevetséges.

Ha azzal indokolják a nőtelenségemet, hogy nincs munkám és ugy gondolkodom, mint egy 16 éves, akkor a 16 éveseknek hogyhogy van csajuk?

Most nem lenne egyszerübb azt mondani, hogy figyi gyerek, azoknak a 16 éves srácoknak azért van egy rakás muff, mert ők JÓL NÉZNEK KI, te meg nem!?

Legjobb válasz: Puncit

Puncit
Meg mert te 32 vagy?
A korodbeli lányok mit tesznek le? Többségük tanul vagy dolgozik, éli az életét, amíg te itt panaszkodsz.
A kérdező hozzászólása: én se panaszkodnék, ha csak ugy lenne muff.
ne irigyeld a nõket, hiszen hiszed vagy sem de kitolt velük a természet(szülnek menstruálnak gyengébbek) de a lényeg: van néhány jó évük 18-30 ig amikor hatalmas kereslet van rájuk mindenki tolong hogy a tenyerén hordozza õket aztán kipukkan a lufi. egy férfi viszont RÁÉR. egy középkorú férfi mégha nem is mágnás szimplán csak gavallér még begyûjthet utólag egy háremre valót de pl egy 50 körüli nõnek hiába van sok pénze csak a legerõsebb gyomrú dzsigoló nem hányja le
Senkihez sem jön csak úgy a muff. Jól kell kinézni, ha ez nincs meg, jó személyiségnek kell lenni. Nálad egyik sem áll fenn, akkor változz, vagy öld meg magad!
A kérdező hozzászólása: jó külsõvel lehet születni, és az meg magával huzza a jó személyiséget, vagy legalább a manipulativ személyiséget
mert õk 13 évesekre nyomulnak, de ha te nyomulnál 13 évesre rendõrt hívnának :D
, , és a lányok ugyan mit tesznek le az asztalra, hogy elvárásaik lehetnek?" A válasz egyszerû a lába között lévõ szervet, a PINÁT. Ez van.
A kérdező hozzászólása: hát ja én is ezt mondom.
A kérdező hozzászólása: 18-20éves nõkröl van szó
A kérdező hozzászólása: egnem nem érdekel. De valaki mondja meg, hogy: a nõk mit tesznek le az asztalra?
húszon-harminc éves nõk mit tesznek le? Például, hogy elég szép hányada már önellátó és van célja, harminc felé, azon túl meg már családot is akar. (ami normális).
Mit gondolsz TE? Miért nincsen barátnõd? Az elég gyenge indok, hogy nem nézel ki jól.
A kérdező hozzászólása: 24 vagyok. azért lássátok be, hogyha valaki jól néz ki, akkor a szex-szel nagy gondjai nem lesznek.
Tényleg úgy gondolkodsz, mint egy 16 éves, pont olyan vagy, mint az öcsém xD 19/F
én igazat adok a kérdezõnek. 16 vagyok, és nem kellek a csajoknak, hiába vagyok kedves, megértõ és udvarias velük. és nem is vagyok az a begyepesedett stréber sem. csak nem nézek ki jól. a haverjaim meg tele vannak csajokkal, smárolós bulikkal, és már szexelnek, mert õk jóképûek. én magas vagyok, nem vagyok kövér, de torz a fejem. ezért nem kellek a lányoknak (az átlagosaknak sem). és ez nem önsajnálat. ez realitás.
mások az elvárások. egy tizenéves illetve huszas évei elején járónak elég csak iskolapadban üldögélnie és szabadidejében játszani az agyát.egy idõsebbtõl már azt várják hogy egzisztenciája legyen meg költsön is a csajra, de akkor legalább már nemcsak a külsõ a mérce
A 16 éves srácoknál még elfogadható, ha 16 éveskémt gondolkodnak és nincs munkahelyük. Ahogyan a hozzájuk passzoló 15-16 éves kiscsajok sem várnak el tõlük többet. 24 évesként már lúzer-közeli állapot, ha tiniként gondolkodsz/viselkedsz és állásod sincs. A korodbeli lányoknak már más elvárásaik vannak.
A kérdező hozzászólása: és a lányok ugyan mit tesznek le az asztalra, hogy elvárásaik lehetnek?
Még tapasztalatlan és éretlen vagy az élet egyes területeit tekintve, illetve nagyon rossz a belátható makro világod. Szerintem fogalmazd újra a kérdést magadban és próbálj elgondolkodni rajta.
Miért, te mit teszel le az asztalra b4szod? Még munkád sincs!

Minek öltözzön be holnap egy 16 eves fiu? (van egy parokam es lehetöleg egyszerü legyen)

Sajnos muszaly beöltözni valaminek holnap az iskolaban...Van valami ötletetek ? (Magas vagyok,kek szemü,rövid haj) mi illene hozzam ?

Legjobb válasz: haha nehogymár 16 évesen kötelezzék a diákokat arra hogy beöltözzenek.mégilyet...

haha nehogymár 16 évesen kötelezzék a diákokat arra hogy beöltözzenek.mégilyet...
de milyen parókád van?
Öltözz egy 16 éves fiúnak parókában.
*egy
menj úgy, ahogy szoktál. ha megkérdezik, mi vagy, lehetsz: -civil ruhás rendõr -rebellis -különc -csendes õrült vagy ahanyszor hozzad szolnak, mondd azt, hogy raesett "a fejemre esz tegla", de semmi mast. ha visszakerdeznek, akkor is. igy nem kell kitalalnod jelmezt. remelem sokat segitettem, sok sikert! :D
Kecske?
Ha nagyon nem akarsz beöltözni, akkor az a legjobb, ha csinálsz kartonból ilyen zorró maszkot, meg ha van kalapod azt is felveheted hozzá.Így lesz jelmezed, viszont nem fogod kínosan érezni magadat.Esetleg csinálj a szemedre ilyen fekete mütyürt, ami a kalózoknak szokott lenni vagy vegyél fel egy feket csukjás pulcsit, meg csinálj kartonból kaszát és te lehetsz a halál.Ezek még ilyen lightosabbak, mert gondolom, hogy nem szivesen öltöznél pl utcalánynak, ahogy itt valaki tanácsolta.:D
Öltözz nudistának! Nem kell jelmez!
Öltözz be utcalánynak! Parókád megvan hozzá, egy miniszoknyát kérj anyudtól vagy nõvéredtõl. Nem az a fontos, h jól nézz ki benne, senki sem arra kíváncsi úgy se! :D
A legegyszerûbb valami szóviccnek öltözni, mondjuk "dugóhúzó", és madzagra kötsz magad után egy dugót.

Nekem menstruáció kimaradásom van? 12 éves korom óta van menzeszem de soha nem volt pontos 16 éves vagyok van egy 7 honapos kisfian négse jelentkezik a menzeszem 1 szer volt szülés után! Az lehet ok hogy fogytam 51kilo vagyok és 56 szoktam lenni?

Legjobb válasz: Ez igen! Gratulálok a kisfiadhoz! Hogy sikerült 15 évesen?? Amúgy szülés után idõbe telik, mire beáll újra a menstruáció. Ilyen kevés fogyástól általában nem szokott még elmaradni, de nem kizárt. Menj dokihoz!

Ez igen! Gratulálok a kisfiadhoz! Hogy sikerült 15 évesen?? Amúgy szülés után idõbe telik, mire beáll újra a menstruáció. Ilyen kevés fogyástól általában nem szokott még elmaradni, de nem kizárt. Menj dokihoz!
szia. igen lehet ok. hirtelen fogyás, lehet felborult a hormonháztartásod.Elég ok ez is hogy késsen.Gratula a babádhoz:)
jézusom te már akkor 15 évesen keményen vágtad a témát a szex-ben ehhez csak gratulálni tudok én biztos szégyenleném magam hogy ilyen korban szülök:S:S:S gyakorlatilag nem is éltél hogy ugy mondjam, de ezútán már fogsz mert fel van adva a lecke

4 éves gépünk van. Fiam, aki 16 éves és informatikát tanul javasolta, hogy most úgy 30ezret áldozni kéne rá! Tehát, szerintem inkább kéne egy új gép! Vegyünk egy újat?

Legjobb válasz: Ez függ attól is, hogy milyen a mostani gép. Bár 4 éve még 478-as P4-ek voltak (meg persze hasonszõrû AMD-k), azokat már érdemes lecserélni. Ha eladjátok a mostanit, akkor nem kell olyan sokat ráfizetni sem egy mostani közepes gépre. (Halkan megjegyezném, hogy játékon és dvdrip készítésen kívül mindenre tökéletes egy 4 éves gép - szintén infós)

Ez függ attól is, hogy milyen a mostani gép. Bár 4 éve még 478-as P4-ek voltak (meg persze hasonszõrû AMD-k), azokat már érdemes lecserélni. Ha eladjátok a mostanit, akkor nem kell olyan sokat ráfizetni sem egy mostani közepes gépre. (Halkan megjegyezném, hogy játékon és dvdrip készítésen kívül mindenre tökéletes egy 4 éves gép - szintén infós)
Attól függ, mire akarja használni.Ha játékra, akkor talán még többet is kell rá költeni, de ha "irodai gépként" akarja kezeli, akkor a harminc az reális.Bár én elgondolkoznék az új gépen.(Nekem is egy 4 éves van, és pl. 80 ezerért egy normális, jó gépet már lehet monitor nélkül venni).Én az utóbbit választanám.
kérdezd meg mit szeretne vele csinálni ami hez több kell és hogy miket akar bele venni és majd akkor jobbaan tudunk válaszolni de ha beméssz egy pc s boltba akkor ott megmondják ugyis hogy csak komoj játékhoz és dvd iráshoz kell gyorsabb komojabb gép hacsak nem full hd s filmeket akar még nézni de azt neem hiszeem sztem várj még 1 évet és vegyetek majd egy ujat másodiknaak és a régivel majd te dolgozhatsz stb
szerintem, ha a fiad manapság csak 30e-t akar költetni veled egy számítógépre, akkor tegyed össze a két kezedet és gyorsan menjél bele, mert a határ a csillagos ég. egyébként nem feltétlenül kell újat venni. ha nincs túl nagy igénye, akkor ennyibõl a lelkét ki lehet cserélni, a borítás, amit meg egy újnál újra meg kellene venni, az csak külsõség. Az én gépen egy 10 éves házban van és ez teljesen rendben van, a bele meg már kicserélõdött kb. ötször. Újat is csak akkor fogok venni, ha ebben már végkép nem férek el.
Csak számítógépes boltban vásároljatok, nehogy bemenjetek egy Tecsoba, vagy Ósanba, aztán vásároltok egy gépet 160-ért, ami egy szakboltban 90 ezer lett volna... -TR-
A kérdező hozzászólása: AMD-nk van és lassú, ill. lelassult. Fiam panelokat cserélne benne! Ha tudnánk egy jobbat venni én áldoznék többet is rá!

Barátnőm 16 éves és 3hónapja egy alig 14 éves fiúval jár. Amióta együtt vannak a barátnőmmel negyed annyit nem tudok beszélgetni, találkozni stb. Csak ha én keresem akkor beszélünk vagy találkozunk. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az elsõnek és az utolsónak is igazat adok részben. A mi korosztályunknál még mûködött a járás szex nélkül, ma már nem. Sajnos már az sem kizárt, hogy a 14éves fiú is.. A lany részérõl ennek ellenére gáz, hogy egy testi-szellemi értelemben vett gyerekkel van. Másoknak kellene hogy legyenek az igényeik. Ha ennek ellenére neki ez kell. Akkor meg is érdemli.

Az elsõnek és az utolsónak is igazat adok részben. A mi korosztályunknál még mûködött a járás szex nélkül, ma már nem. Sajnos már az sem kizárt, hogy a 14éves fiú is.. A lany részérõl ennek ellenére gáz, hogy egy testi-szellemi értelemben vett gyerekkel van. Másoknak kellene hogy legyenek az igényeik. Ha ennek ellenére neki ez kell. Akkor meg is érdemli.
Nem vagytok összeragasztva. Neki most õ a fontosabb, fogadd el. Lépj túl a dolgon, barátkozz másokkal is. Majd ha úgy alakul, megint õ lesz a legjobb barátnõd.
Az elsõ válaszolótól kérdezném, hogy miért baj az ha egy 16 éves lány egy 14 évessel kezd? Amikor 16 voltam, akkor én is jártam egy 14 éves sráccal, és nem az volt az elsõ, hogy lefeküdjek vele, vagy megnézzem rendesen feljödik-e a pö*cs*ik*éje. lol Miért lenne muszáj lefeküdni? Csak járnak. Mint ahogy mi is azt tettük, hisz fiatalok/ gyerekek voltunk, és korántsem a szex volt az elsõ. Attól függetlenül, hogy 2 évvel idõsebb a lány, és érettebb még megérthetik egymást. A kérdezõnek meg annyit, hogy ilyen a szerelem, az emberek képesek miatta elhanyagolni a barátaikat, de késõbb erre rájönnek, és remélik, még nem késõn. Barátnõd is rá fog jönni. Ha tényleg a barátnõd. Ha nem, akkor ne bánkódj miatta. 22/L
Hanyagold a barátnõd, hagy essen pofára, amiért egy poccsel kezd. Vagy beszélj bele. Vagy szerezz normálisabb barátnõt. De, mit akar egy 16 éves lány egy alig 14 éves gyerektõl? :O Megnézi, hogy rendesen fejlõdik-e neki a kis pocsikéje?! -Mert mást nem lehet csinálni egy olyan gyerekkel. Javaslom a 16 éves lány keressen egy normális korú, mondjuk 18-20 év körüli fiút, és ne egy pocsossel kezdjen. A saját érdekében. Kedves kérdezõ, talán ezt kéne megbeszélni vele.
Lehet, hogy neki más a nemi identitása mint a tiéd, vagy még nem alakult ki teljesen.
A kérdező hozzászólása: Náluk a szexrõl szól az egész kapcsolat:S
Egy 16 éves lány sem felnõtt még. Ok, felnõttebb mint egy 14 éves srác, de nem azon van a hangsúly, hogy most együtt élnének, vagy házasság-gyerek. Nem. Csak járnak, tinik, eltöltik a szabad idejüket egymással és ennyi. Senki nem mondta, hogy ez lesz az örökké tartó szerelem, mert nem, egyértelmû. Mi sem voltunk sokáig együtt 3 hónap, nem feküdtünk le, na és? Elvoltunk, kész ennyi volt. (Utolsó elõtti vagyok 22/L)
Utolsónak: Ha megnézed, majdnem egyszerre írtuk a választ a kérdezõvel, és így nem láttam, hogy a kapcsolat a szexrõl szól, nem gondoltam ilyenre, hisz amikor én voltam a 14 éves sráccal 16 évesen, nekem meg se fordult a fejemben h lefeküdjek vele, pedig már nem voltam szûz. De igen, igaz így már teljesen másképp áll a dolog. Ez már így fura.
A kérdező hozzászólása: 8hónap:S változatlan helyzet..vagyis csak még kevesebbet találkozunk, beszéltünk.

A Hgom 13-éves és van egy 16 éves barátja! És már arra készülnek hogy lefeküdjene, k holott még csak 1 honapja vannk együtt! Mit tegyek? Hogyan beszéljem le erröl öket!

A multkor haza mentem a boltbol és felmentem az emeletre/ emeltes lakásunk van/ és hogy leindultam a lépcsön halotam ,hogy sexröl beszélgettek,hogy mikor kéne és hogyan!! És én az este leültem a hugommal beszélni ,hogy még nagyon korai és ö aszt mondta, hogy ehez seemi közöm és azota áll,velem szoba amiota megprobáltam beleszolni!!! A szüleinkre nem ,számithatunk,mert nem foglalkoznak velünk!! Mégis mit tegyek??? Nagyon féltem ,hisz még gyerek!!! Egy 17-éves lány

Legjobb válasz: Esetleg megpróbálhatnál beszélni a barátjával de õszintén szólva nem hinném hogy különösebben meghatná õt a problémád... najóóó, ha szereti a húgodat akkor lehet hogy elérhetsz vele valamit. Egyébként kérdezz rá nála hogy miért akar már ilyen fiatalon szexelni... hátha valami olyant mond amirõl be tudod neki bizonyítani hogy hülyén gondolja

Esetleg megpróbálhatnál beszélni a barátjával de õszintén szólva nem hinném hogy különösebben meghatná õt a problémád... najóóó, ha szereti a húgodat akkor lehet hogy elérhetsz vele valamit. Egyébként kérdezz rá nála hogy miért akar már ilyen fiatalon szexelni... hátha valami olyant mond amirõl be tudod neki bizonyítani hogy hülyén gondolja
Én is a fenyegetést választanám, persze nem durván, csak úgy adnám elõ, hogy érezze a súlyát a dolognak. A fiúnak is el kellene mesélni, hogy bûncselekményt készül elkövetni, még akkor is, ha a kislány önszántából vállalkozna rá. Jól teszed, hogy nem hagyod folyni az eseményeket. Ha a szüleitekkel nem lehet ezt megbeszélni, akkor fõleg ne hagyd magadra a hugodat. Ha hallagat rád, késõbb hálás lesz neked, mikor érettebb éssze fel tudja fogni. Remélem sikerrel jársz, a kislány érdekében fõleg!
gondolkozz, mielött ilyet írsz. 14 év alatt nincs pardon. Ha valami baj van, akkor az orvos hivatalból tesz feljelentést, a fiut bezárják, és ha kiderül, hogy a tesója tudott róla elõre, akkor még akár õt is lazán... Ezzel nem lehet szórakozni. Meg próbáljon utána a szülõk szemébe nézni...
Tényleg azt hiszitek hogy ezzel visszatarthatjátok a lányt?:( ebbõl az lesz hogy a hogod nem osztja meg veled ha megtörtént és valami baj van.. szerinted akkor kitõl fog segitséget kérni? Szerintem beszélgess vele a párkapcsolatokról és sajnos ha nem tudod lebeszélni akkor mond meg neki hogy rád mindenben számithat. Én 14 voltam és a 26 éves nõvérkém segitett mindenben. Most 21 vagyok és azóta is hálás vagyok neki azért amiket akkor tett értem.
mondd meg nekik, hogy tökmindegy, hogy õk mit éreznek és gondolnak, amíg a hugod nem múlik el 14, addig konkrétan bûncselekmény és te ennek megfelelõen fogsz eljárni, ha nem bírnak várni... te leszel a szemét, de hatni fog.
Tudom h most ez miatt lefogtok pontozni de kegyetlenül de én azt tanácsolom, h hagyd rá az egészet. Rengeteg ilyen kérdést olvastam már ezen az oldalon, és majdnem mindrõl ez a véleményem. Akár szépen fogsz vele beszélni ezekrõl a dolgokról akár megtiltod neki ígyis úgyis megcsinálja szal minél jobban tiltod annál jobban megfogja tenni. Azt javaslom h vond bele ebbe a szüleidet. Ha eddig nem foglalkoztak veled ezután a történet után biztos fog. Szerintem azért akarja a hugod ennyi idõsen elveszteni mert gondolom a suliban is ezt látja/hallja h már mindenki milyen "felnõtt" mert lefeküdt ezzel, azzal. Hidd el... Ha bekövetkezik a baj (terhes lesz, betegsége lesz) akkor ráfog jönni h hinnie kellett volna benned. Tudom eléggé "visszataszítóan" hangzik amit írok de gondolj csak bele... Ha rájön mit csinált akkor többet nem fogja. És ha õ ennyire akaratos és ez a gondolat van a fejében: "márpedig akkor is megfogom csinálni akár mit mond ez a hülye nõvérem" (bocsi) akkor úgyis megfogja tenni!!! Ne foglalkozz vele... (bocsánat ha szemetül fogalmaztam) cukorfalat
Csatlakozom a legutóbbi válaszolóhoz......
Mondd el a hugodnak és a barátjának is hogy ezért lazán lecsukhatják a srácot. Persze nem tudom mennyire érdekli ez õket, ha nem tudsz mit tenni legalább segíts neki, védekezés, akármi. Esetleg elmondhatod hogy mennyire fáj az elsõ hátha megijed...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , a válaszokat de emiatt ne veszen ösze senki!!! Én megprobálok mindent amit lehet tenni és ha mi a szüleinkre nem számithatunk makd beszélek a pasi szülievel öket tuti hogy érdekelni fogja!! Ténleg köszönöm a válaszokat!!! Mindenkinek
Szia! Mondd meg neki hogy 1 hónap nagyon kevés, hogy várjon még 1 évet(sztem ne mondj ennél többet mert nagyon távolinak fog nekitûnni) hogy tényleg tudja nem csak szexet akar és tényleg mûködik-e a kapcsolatuk, mert ha nem nagyon erõsen meg fogja bánni.
Ez nagyon komoly dolog. Az biztos, hogy beszélgetéssel nem valószínû, hogy meg fogod tudni gyõzni, de ha fogod és beszélsz a fiúval, meg persze a szüleivel és megmondod, hogy fel is fogod jelenteni a rendõrségen, biztos, hogy meg fogja majd gondolni. Nem a hugoddat kell lebeszélni, hanem a srácot, ugyanis biztos vagyok benne, hogy érdekli, ha nem jönne össze, akkor ténylegesen menj el a rendõrségre és tegyél a srác ellen feljelentést, ezzel megakadályozod az esemény megtörténtét, mert a rendõrség biztos, hogy nyomozni kezd, de persze te leszel a szemét, de hidd el, hogy jót teszel vele, mind a hugodnak, mind a srácnak. A rendõrségi nyomozás, ugyan megfogja erõsíteni, hogy az esemény nem történt meg és ezért a feljelentõt terheli a nyomozás költsége, viszont tiltó határozat is születik a srác és a hugod kapcsolatával kapcsolatban ami természetesen 3 évig is lehet hatályos és nem tehet se a srác se a hugod ellene semmit. Az összeg nem olyan hatalmas, mivel csak egy orvosi vizsgálat és helyszini kiszállás költségét tartalmazza. Velem megtették 12 éve és azóta is hatalmasan fáj a leányzó után a szívem, de velem senki nem akart beszélni, csak simán feljelentettek, mondjuk nem is tudtam, hogy a leányzó kiskorú volt és csak sétálgattunk, nem történt semmi, de nem azóta se volt egyetlen kapcsolatom se, ami azért elég szánalmas, de hát félelem bennem van. Na a lényeg, hogy tegyél egy kísérletet a srácnál majd a szüleinél és biztos, hogy megfogja érteni a dolgot.

Ha soha nem volt barátnõm 25 évesen és vannak 16 - 18 éves fiú barátaim, és néééha gondolok rájuk ÚGY, akkor ez normális? A nõhiány miatt?

azért nem voltak barátnõim mert nem tudok férfiasan, felnõttesen viselkedni.

Legjobb válasz: nem a nõhiány miatt ;) inkább ez az, ami a nõhiányt okozza ;) ;)

nem a nõhiány miatt ;) inkább ez az, ami a nõhiányt okozza ;) ;)
De akartad valaha is, hogy legyen barátnõd? Vagy tettél érte?
Összekevered az okot az okozattal. Azért nem volt barátnõ, mert a fiúkra gondolsz úgy. :) Van neve is: homoszexualitás Nincs vele baj, én is a saját nememet szeretem. 25\L
25 éves vagy próbáld ki egy csajjal, és ha nem tetszett akkor mondd, hogy nem jó velük. :)
Tehát fiúkra izgulsz néha? Ez azért minimum bi hajlam szerintem, de nem értek hozzá csak erre tippelek. HA bi vagy se baj szerintem:)

Az unokatesóm 16 éves és rá van kattanva egy 36 éves két gyerekes nőre. Most szerintetek normális? Hogyan beszélhetnék vele? Mármint az uncsitesóm fejével?

Legjobb válasz: Sehogy, az õ dolga. :) Ennyi idõsen még normális, ha valaki ideálokba (sztárok, tanárok) szeret bele. Majd csak megunja, és lesz egy normális párkapcsolata, akkor tutira elmúlik. :)

Sehogy, az õ dolga. :) Ennyi idõsen még normális, ha valaki ideálokba (sztárok, tanárok) szeret bele. Majd csak megunja, és lesz egy normális párkapcsolata, akkor tutira elmúlik. :)
Nem, egyáltalán nem normális. Üljetek le, és beszélj vele komolyan. Gondoljon bele abba, hogy 16 évesen egy 36 éves nõ biztos rá se hederít majd...
Miért ne lenne? Sokaknak bejönnek az érett nõk. (Még "rá is hederíthet", volt már ilyesmire példa!)
Normálisnak lehet normális az unokatesód. 14 évesen odáig voltam az egyik tanáromért, aki 28 éves volt friss házas és akkor született meg az elsõ gyereke. Ha némi ésszel él, akkor nem számít semmire ettõl a nõtõl, de attól még nagyon tetszhet neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!