Találatok a következő kifejezésre: 16 éves és nagyon tetszik (15 db)

16 éves vagyok és nagyon tetszik egy 21 éves srác. az a gond h már több is mint hogy csak tetszik. van esély rá hogy együtt legyünk?

találkoztunk is már és ? is bír engem csak nem lép semmit . szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: esely mindenkepp van...en 14 voltam es leallt velem egy 25 eves pasas...minden tokeletes volt,dult a love,amig ra nem jottem,h rajtam kivul masok is vannak...persze az en volt pasim kicsit zuros eletet elt...egy 20on eves mar nem csak a kezedet akarja fogni,és 14 evesen nem sokkal tobbet nyujtottam neki... igy nehany ev utan mar biztos nem mennek bele... viszont nalatok kissebb a korkulonbseg,ugyh biztos van esely....csak ugy csinald ,h u menjen utanad...ne te utana...mintha nem is lennel szerelmes,mintha nem is reszkednel erte....MOSOLY,MOSOLY,MOSOLY ÉS HIT,HIT,HIT:D:D csak pozitivan...szoritok

esely mindenkepp van...en 14 voltam es leallt velem egy 25 eves pasas...minden tokeletes volt, dult a love, amig ra nem jottem, h rajtam kivul masok is vannak...persze az en volt pasim kicsit zuros eletet elt...egy 20on eves mar nem csak a kezedet akarja fogni, és 14 evesen nem sokkal tobbet nyujtottam neki... igy nehany ev utan mar biztos nem mennek bele... viszont nalatok kissebb a korkulonbseg, ugyh biztos van esely....csak ugy csinald , h u menjen utanad...ne te utana...mintha nem is lennel szerelmes, mintha nem is reszkednel erte....MOSOLY, MOSOLY, MOSOLY ÉS HIT, HIT, HIT:D:D csak pozitivan...szoritok
Szerintem a pasik nem értékelik azt a lányt, akit egybõl megkapnak...kicsit várattas magadra, ha tettszel neki lépni fog!!!persze ez nem azt jelenti hogy legyél hideg vele...mosolyogj neki, ha úgy van intézd úgy h egy helyre menjetek pl. szórakozni esetleg hivd el sétálni vagy valami:) csak óvatosan:)
elsõként leszögezném, hogy 21 éves pasikkal vigyázni kell, fõleg ha te 16 vagy. másrészt meg igen, a lényeget megfogalmazta az elõttem szóló, hogy ne az legyen, hogy ha mondjuk megcsókol, akkor utána rögtön a nyakába ugrasz, és hagysz neki mindent, mert akkor úgy fogja gondolni, hogy könnyen megkapható vagy, és akkor ezt vagy kihasználja, vagy nem fog neki tetszeni, mert így más is ugyanilyen könnyen elvehet tõle, ha esetleg õ is többet érez feléd. kor mellesleg szerintem nem feltétlen említésre méltó, és májusban leszek 16 és 21 éves barátom van 5 hónapja. úgyhogy fizikailag lehetséges:)
A kérdező hozzászólása: köszi mindkettõtöknek:)
ha ugy gondolod h tetszik neked nyugodtan szolids le szerintem.beszelges vele , cserelj telefon szamot es legalabb egy hetig ne is keresd meg telefonon se!utana irhatsz neki egy sms-t es randit adhatsz neki de az elso lepest neki kell megtenie!ha megcsokol attol a naptol keresen o te meg tetted a rad harulo feladatot!ha jol csinalod keresni fog! Ne legy konnyu aldozat neki, n keretesd magad de csak egy bizonyos fokig! Nekem bejott es most majusban lesz az eljegyzesem!en is 16 eves voltam es o 21! Sok sikert
A kérdező hozzászólása: remélem összejön a dolog:) mindenesetre már a számcsere megvolt sõt már 2 tali is:D
na ugyes vagy csak igy tovabb! Sok sikert ! most jelen pillanatban hol tartotok?
A kérdező hozzászólása: most csütrötökön megyünk moziba:D olyan jó:)

16 éves fiú vagyok és nagyon tetszik nekem egy lány mit tegyek?

Hello a suliba megláttam egy gyönyör? lányt és nagyon megteccet,ahogy múlnak a napok egyre szebb de még nembeszéltem vele,pedig akarnék mindössze csak 2-szer köszöntünk egymásnak és mégegy ilyen gyönyör? lányt biztos hogy nemfogok az életbe látni és járni akarnék vele csakmég nemnagyon ismerem és mikor köszön annyira szép hogy alig tudok megszólalni de egy picit látom hogy tetszek neki énis mert sokszor rámnéz mit tegyek???

Legjobb válasz: Hát ez nehéz... Próbálj alkalmat keresni, hoyg beszélgess vele, vagy ami egyszerûbb, hogy írj rá fészen, és ott beszélgessetek, aztán kérd el az msnjét, és ha megadja, akkor jó úton jársz, és akk mehetsz tovább...:D

Hát ez nehéz... Próbálj alkalmat keresni, hoyg beszélgess vele, vagy ami egyszerûbb, hogy írj rá fészen, és ott beszélgessetek, aztán kérd el az msnjét, és ha megadja, akkor jó úton jársz, és akk mehetsz tovább...:D
kezdetnek jelöld be facebookon. az a legjobb, utána meg majd írhatsz neki chaten is :)
csak annyit mondj neki: Szopsz kapsz kekszet. Ha nem vág pofán (50%) akkor nyert ügyed van
Ha van olyan haverod vagy simán jó ismerõsöd, akkor odamehetnél hozzájuk mikor beszélgetnek, így jobban megismered a lányt. De tényleg, akár facebookon is bejelölheted. Más hirtelen nem jut eszembe. Esetleg buszon ha egymás mellé kerültök beszélgettek... Elõször juss el addig, hogy beszélõviszonyban legyetek.
bökd meg fészbukon és mehet is az anál ^^ XD üdv hülye f17
A kérdező hozzászólása: Már felvettem rég a facebookon ésmár írtam szépeket a képeihez és aztírja hogy aranyos vagyok meg ez az.
Nõi szótár: aranyos - kis nyálas takony paraszt - ezaz te vagy az igazi hülyén hangzik de hidd el, az h egy csaj mit gondol, tesz, és mond minimum 3 különbözõ dolog.. :S Ha már beszélõ viszonyban vagytok lehet kicsit csípkelõdni, ekkor jön az hogy -ahj olyan kis szemét vagy. persze ne sértegetsd.. próbálj olyan témákat összerakni ahol ti vagytok KETTEN, EGYÜTT valami vicces dologban. Konkrét dolgot sajnos én sem nagyon tudok mondani, de ne stresszeld magad rajta, legyél magabiztos a többi jön magától :)
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet hogy már beszéltem vele decsak neten de lehet túloztam és haragszomis magamra mert még nembeszéltem még vele élõbe demár neten megkérdeztem hogy nemjárnánk õ aztmonda hogy nem azért mondott szerintem nemet mert nembeszéltem még élõbe vele mit tegyek elfogadna még ha beszélnék élõbe vele mit gondoltok ????

16 éves fiú vagyok és nagyon tetszik nekem egy lány mit tegyek?

Hello a suliba megláttam egy gyönyör? lányt és nagyon megteccet,ahogy múlnak a napok egyre szebb de még nembeszéltem vele,pedig akarnék mindössze csak 2-szer köszöntünk egymásnak és mégegy ilyen gyönyör? lányt biztos hogy nemfogok az életbe látni és járni akarnék vele csakmég nemnagyon ismerem és mikor köszön annyira szép hogy alig tudok megszólalni de egy picit látom hogy tetszek neki énis mert sokszor rámnéz mit tegyek???

Legjobb válasz: Ne teszetoszáskodj már! Menj oda hozzá, és beszélgessetek, vagy valami. Legalább a nevét kérdezd meg. Vagy ha rád köszön, köszönj vissza. Az is valami.

Ne teszetoszáskodj már! Menj oda hozzá, és beszélgessetek, vagy valami. Legalább a nevét kérdezd meg. Vagy ha rád köszön, köszönj vissza. Az is valami.
Kérd el a nevét, msn-jét vedd fel face-n stb, kicsit ismerd meg aztán kialakul majd, hívd el valahova stb.. a fõ: Ne habozz a csajok utálják a teszetoszákat :)


"Szia, jössz legózni?"
asszony! elõször is fõzz neki egy jó nagy adag gulyáslevest!!!
Veszett ügy.Jóformán semmirõl.
"Szia! Béna vagy a saját korosztályodban a lányokkal? Itt vagyok ééén!! Mellesleg már legális!"
A tanulásról, a mindjárt kezdõdõ iskoláról
Nem a te korosztályod...
Én ugyan így vagyok.Nem beszéltem még vele, de én arra gondolok, hogy késõbb nem lesz gond a korkülönbség, és talán beszélgethetek vele.
Mik a sejtéseid?Mert ha konkrét.....több info kéne, kitüntetett ♡doki vagyok, írj rólatok vmit és talán tudok segíteni!

16 éves vagyok és még nem volt komoly párkapcsolatom. Viszont nagyon sok fiú tetszett már (jelenleg is tetszik pár fiú) és már lassan nem tudom eldönteni h mikor vagyok tényleg szerelmes. Mi a baj velem?

hogyha az egyik fiúval látom h nem jönne össze azonnnal lemondok róla.Nemhiszem h nagyon ronda vagyok és a fiúk részér?l sem ezt látom mégis amikor meglátok egy szép lányt arra gondolok h ilyen lányok mellett nekem semmi esélyem...:(

Legjobb válasz: ismerj meg jól pár fiút, és ha szimpi találkozzatok többet, beszélgessetek. De biztos ismered jól, azokat, akik most tetszenek? Szerintem beszélgess az egyikkel, és meglátod hogy bejössz-e neki. És miután megismerted jobban tulajdonságait, és ha szimpi akkor szerelmes leszeel bele. A szerlem csak úgy magátol lesz, nem lehet úgy hogy most 'szerelmes akarok lenni' és az is leszek. Ha valami nem így van ahogy írtam ( a fiúkal kapcs.)Akkor javíts ki. Remélem segítettem:D

ismerj meg jól pár fiút, és ha szimpi találkozzatok többet, beszélgessetek. De biztos ismered jól, azokat, akik most tetszenek? Szerintem beszélgess az egyikkel, és meglátod hogy bejössz-e neki. És miután megismerted jobban tulajdonságait, és ha szimpi akkor szerelmes leszeel bele. A szerlem csak úgy magátol lesz, nem lehet úgy hogy most 'szerelmes akarok lenni' és az is leszek. Ha valami nem így van ahogy írtam ( a fiúkal kapcs.)Akkor javíts ki. Remélem segítettem:D
Kedves kérdezõ te nem Tatabányai vagy és Zsuzsanna a neved?
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: egyetértek veled csak az a baj h nem igazán ismerem egyiküket sem bár az egyik az osztálytársam nem nagyon szoktunk kettesben beszélgetni csak húzni szoktuk egymást:) 2. válaszoló: nem és még csak nem is tatabányán lakom:D

Jaj mit tegyek? Van egy fiú aki nagyon jól néz ki és nekem és a legjobb barátnőmnek is tetszik. és a másik dolog az hogy a fiúnak én tetszem :s mit tegyek? (mi 16 évesek vagyunk a fiú pedig 21 :D)

Legjobb válasz: A barátnõd így járt. Értesd meg vele, hogy a fiú akkor se jönne össze vele, ha te hagynád, mert te tetszel neki, ha nem érti meg, akkor nincs mit mondani.

A barátnõd így járt. Értesd meg vele, hogy a fiú akkor se jönne össze vele, ha te hagynád, mert te tetszel neki, ha nem érti meg, akkor nincs mit mondani.
szerelemben és háborúban mindent szabad. :D
Mond meg a Barátnõdnek hogy a srácnak Te tetszel és nem õ!! Egy szerelemben a csajnak sosem szabad nyomulnia, mert az sosem lesz boldog kapcsolat, és hamar szakítanak. Szerintem járj a sráccal a barátnõd egyszer csak megbékél a dologgal!!

Szoval> 16 eves lany vagyok. Van egy fiu osztalytarsam es baratok is vagyunk. Nekem nagyon tetszik a fiu . De nem tudom, ha tetszek e neki. Segitseg? !

Par jel, amit eszrevettem rajta : -mikor a szemembe nez melyen nez bele, es tobb masodpercig is szemezunk es mosolyog. -sokszor kotekedik valahogy velem -mikor kotekedek en, akkor altalaban megszoritja erosen a csuklomat. Miert? (1) -mikor egyedul vagyunk ketten, van mikor tudunk normalisan beszelgetni, de van mikor olyan feszult az egesz. O nezi a szemem, neha egy-ket szot szolunk, es van amikor feszt beszelgetunk. -mikor a buszon mellette vagyok, a korlatot az ujjaival kapargatja, vagy "dobol" az ujjaival. Miert? (2) -mikor mellettem all, altalaban szembe all velem es eleg kozel. -mind avval, bosszant, hogy elkoltozok mert tenyleg elkoltozok egy par het mulva, es mar parszor mondta hogy ne menjek el, mert "hianyozni" fogok neki. a hianyozni szot altalaban pedzi. Valyon mit jelentenek ezek? Tetszek neki vagy nem? Es hogy tudnam en neki kimutatni, hogy nagyon tetszik nekem? Kerlek adjatok NORMALIS valaszokat.

Legjobb válasz: Szzem igen énis ezeket csinálomxd

Szzem igen énis ezeket csinálomxd
kb.velem is igy van, szerintem tetszel neki menj es oleld meg, mond meg h szereted!!
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt ;)
A kérdező hozzászólása: meg fogadok valaszokat :D
Az más, hogy szereti-e vagy tetszik neki. kérdezõ: Ha annyira bejön neked és amúgy is kettesben vagytok olykor, akkor van bõven lehetõséged. 1/ te is jelezz neki, simogasd a kezét, öleld át 2/ ha tényleg ennyire tetszik neked és szerinted te is neki, akkor egyszer kísérjen haza vagy mittudomén, egy megfelelõ helyen és idõben ne puszival köszönj el tõle, hanem csókold meg! Ebbõl biztosan minden ki fog derülni, de a fentiek alapján azért jó esélye van annak, hogy Valami van.
mutasd meg a puncust
A kérdező hozzászólása: mondjuk nem pont ijenre gondoltam :p eggyelore meg nem szeretnek vele agyba bujni :p
Tudd meg mi érdekli, ha utána nézel és tudtok róla beszélgetni már nyert ügyed van.Ja, és legyél elengedve bõven humorral :)
A kérdező hozzászólása: koszi szèpen.:)

Sztetek az baj hogyha én 13 vok, és aki tetszik nagyon az 16 éves éves és már nem szűz?

Vagy lehet bel?le bármi?

Legjobb válasz: vok helyett nehezedre esne leirni hogy vagyok? undorito e a szokas, de tudom minden netelgeto tizeneves szereti igenytelenul roviditeni.. remelem egyszer leszoktok rola. ahhh

vok helyett nehezedre esne leirni hogy vagyok? undorito e a szokas, de tudom minden netelgeto tizeneves szereti igenytelenul roviditeni.. remelem egyszer leszoktok rola. ahhh
hátha õ tetszik neked, és teis bejössz neki.. (amit kétlek, már bocsi.) akkor lehet... csak 13évesen még ne 16évesekkel kezdj "járni"... hanem 13-14évesekkel ;) 14/F
én az vagyok és van bnõm. 15f
A kérdező hozzászólása: És már az a szar h manapság nem nagyon lehet oylan fiút találni aki 14-15 évesen szûz.
A kérdező hozzászólása: az elõzõ mondatomat nem fejeztem be--> de ugye a a lányok hamrabb érnek 2 ével minta fiúk..és utál is ezért magam h mért nem egy fiatalab srác jön be =) Az igazság az h már 7 éve ismerjük õt :D
Az ennyi idõs pasik lerántják a bugyit róla hidd el. Szerintem hagyd a fenébe.
A kérdező hozzászólása: Már modnogatom magamnak egy idelye h várni várni..de oyln nehéz :( mert már egy éve tetszik és azóta mondom magamnak..:( de akk várok még egy évet vagy felet. :D Mert az a baj velem h mér szeretnék igy "társat+ de ugy
13 évesen még korai ennyivel idõsebbel kezdeni! Egészen mást szeretne tõled, mint te tõle - fõleg, ha már nem szûz. Késõbb viszont nem lesz gond, ha a fiú néhány évvel idõsebb. Kicsit lassabban érnek.
A kérdező hozzászólása: még jó h szûz vok és az is akarok lenni egy darab ( jó hosszú darabig :D) Ezért is gondolkoztam el rajta mert a hétvégé akartam elmondni de ez igy eszembejutott és smot úgy en mtom.
Szerintem nemkéne. Legalábbis sztm egy 16 éves fiú már legtöbb esetben nem csak simán járni akar valakivel... ha érted mire gondolok. Éshát reményeim szerint még szûz vagy, és az a 16 éves csávó aki már nem szûz, csak kivételes esetben (pl. ha nagyon szerelmes LENNE beléd, akkor) bírná ki szex nélkül:D Így viszont, egyhamar oda lenne az ártatlanságod, ami még 14 évesen is korai lenne. És szerintem is jobb lenne 14-15 éves fiúkkal járnod, csakhogy tapasztalatokat szerezz, mert ilyen korban nem hinném h sûrûn közrejátszik a szerelem:D (mármint 13-14 éves korban) Viszont ez csak az én véleményem:D ezek után, Te döntöd el, hogy egyes dolgokban egyetértesz e vagy sem:D (: 16/L
nem valószínû hogy pont rád lesz kíváncsi.fõleg hogy nem szûz, törvényesen veled még lesem feküdhetne õ meg biztos leakarna.hagyd szerintem a srácot, keress egy értelmesebb 14-15 év körüli srácot.
Én 23F vagyok, de 1mikor 16 voltam a saját koromban "kapirgáltam". Van benne rizikó, mert ha tovább akarná mélyíteni a kapcsolatot, amit te meg esetleg ha nem szeretnél - remélhetõleg - akkor egy komoly kudarcnak teheted ki magad. Várj még egy évet, s akkor pasizhatsz, de a korkülömbség ne legyen töb mint max 3 év. Ez csak tanács, de fogadd meg. Járni még járhattok...csak ésszel!!!
A kérdező hozzászólása: ha arra godoslz nem msot lettem 13 :D és a 13 éves fiúk azok még anyira nem úgy fogják fel a járást... a 14 évesek már esetleg am akor úgy mondom h kevesebb mint fél év és 14 leszek :D
16 leszek és nyáron volt egy 13-éves érett lány tök jófej volt meg minden csak aztán rájöttem hogy sohatöbbet nemfogok 15-éven aluli lánnyal szóba állni anyira kiidegelt néha mert mert nem tudta h mit akar most legszívesebben adnék neki egy akkora fülest h leszálna a feje xDDD sztem 13-évesen tanuljál még egy kicsit itt a tovább tanulás meg minden.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!