Találatok a következő kifejezésre: 16 éves és még szüz. A (23 db)

de hülye vagy.
Ne feküdj le vele azért, hogy megtartsd, és ne is dobd ki azért mert mi lesz ha.... ennyi erõvel a világ összes kapcsolata felesleges. Ha ezért dobna, akkor annyit is ér (fõleg pár hét után) De ne hagyd magad befolyásolni, hidd el késõbb megbánnád.
Tiszta hülye vagy, már bocs... Még abban sem vagy biztos mit szeretne, csak beleképzeled a dolgokat és szakítani akarsz vele csak, hogy te szakíts elõször? Ne szakíts vele, még alakul, meg különben sem kell 1 hónap után lefeküdni. Majd kialakul, megbeszélitek késõbb. Ha nem tud várni, és ezt te biztosan tudod, akkor szakíts. Az is lehet, hogy megértõ srác, az is lehet, hogy 1 hónap múlva beleszeretsz és te akarsz lefeküdni vele. Ennyire ne legyen irányításkényszered. Ha meg majd elhagy, mert úgy dönt nem hajlandó várni rád akkor megérdemli. Ha nem hajlandó várni, akkor nem szeret igazán.
Nem kell elhagynod, de csak akkor feküdjetek le, ha te is úgy gondolod, hogy eljött az ideje. Ha azért elhagy, mert nem fekszel le vele, akkor meg se érdemel.
Ha te nem akarsz, ne feküdj le, inkább szakíts.
A kérdező hozzászólása: szûz vagyok, még csak 3 hete járunk ezért írtam hogy annyira még nem komoly a kapcsolatunk.
Ha mások az igényeitek ilyen fontos téren õ már szexelni akar, te még nem akkor szakíts vele. Ne feküdj le vele csak az õ kedvéért. Amúgy te miért nem akarsz szexelni egy jó darabik? :O
te szuz vagy? ha nem, legalabb betanitod, ez annyira aranyos. ha nem szuz kell itt vagyok en XD
szerintem ezért nem kell elhagynod, ha télleg szeret akkor vár ja és 3 hét nem sok...sõt alig valami...
Kérdezd meg tõle. Beszélj vele. Állapodjatok meg egy türelmi idõben ami midkettõtöknek jó. Utána tudsz lépni ennek függvényében.

15 éves fiú vagyok és még szűz, a barátnőm is velem egy idős kb. (nyár elején leszek 16) és a barátnőm már nem szűz. Mit tegyek?

15éves vagyok nyáron leszek 16 és összejöttem egy lánnyal majdnem egy hónapja vagyunk együtt ? már nem sz?z de én az vagyok. Még nem pettingeltünk meg semmi de ha oda kerül a sor akkor, mit tegyek mármint a sexel kapcsolatban? De viszont már szívesen csinálnám.

Legjobb válasz: Engedd el magad. :D Viccen kívül, ha nagyon parázól (hidd el jobb lesz, mint egy beöntés) utánaolvashatnál neten vagy (ciki nem ciki) valamelyik szülõvel megbeszéled. A legjobb viszont, hogy valamelyik tapasztaltabb jóbarátodat kérdezed meg, akiben tényleg megbízol.(egy idõsebb testvér a legjobb erre, persze ha van)

Engedd el magad. :D Viccen kívül, ha nagyon parázól (hidd el jobb lesz, mint egy beöntés) utánaolvashatnál neten vagy (ciki nem ciki) valamelyik szülõvel megbeszéled. A legjobb viszont, hogy valamelyik tapasztaltabb jóbarátodat kérdezed meg, akiben tényleg megbízol.(egy idõsebb testvér a legjobb erre, persze ha van)
Hát egy hónap után tényleg nem kell sietni, ráértek! Bár a barátnõdnek ezt már hiába mondanám, picit gyors volt... Csak lazaság, ne izgulj, jön magától. A barátnõd meg csak várjon, míg te is ugy érzed!
ne aggódj, menni fog az magától. Ha valamiben bizonytalan leszel kérdezd a barátnõd, õ érzi, hogy mi jó neki.
A kérdező hozzászólása: nem az hogy parázok johh az is benne van kicsit csak nem tom olyan fura hogy õ már nem szûz én meg még az vagyok meg sokan írják hogy nem kell elsietni......
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
ne szégyelld.
2-3 hetente? Én 2-3-szor naponta...
A férfiak napi rendszerességgel (ok néha 2-3 nap) elégítik ki magukat. Én speciel már 8-10 éves korom óta csinálom, pedig akkor még spermám sem volt. (az 12 évesen lett) Szóval nincs mit szégyellned, ez ösztönös :) 15/f
Nem az a gáz h 16évesen még szûz vagy, hanem az aki már 11-12 évesen elvesztette egy 6-7évvel idõsebb pasival aki jól átqrta, azt azóta a falu/város qrvája akit bárki megkaphat 1 hétre:) :) Igen normális az önkielégítés, semmi szégyelni való nincs benne, és az is normális hogy a nõk utánna szarúl érzik magukat, nem tom mér de ez van!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) randik vagytok megpróbálok kicsit természetesebben állni a dolgokhoz:) még 1x köszi:)
szerintem nem ciki h szuz vagy 16 évesen :) és akik 20-ba veszitik el ? nem veszítenek vele semmit szerintem :D
Tényleg nincs mit rajt szégyellni, ez természetes dolog.
Tök természetes.A fiúk van, hogy naponta csinálják, mégsem látod, hogy fej-lesütve mennek az utcán, nem igaz?
Csináld nyugodtan akár naponta is ! Hidd el késõbb sokkal kevésbé leszel gátlásos és nem leszel tapasztalatlan !
Ma már teljesen elfogadott, más részt nem vagy elkésve semmivel, sõt ezzel felkészültebb leszel egy igazi aktusra
lehetsz. nyomás tesztet venni.
Csak hogy megnyugtassalak. A betegségedre szedett gyógyszerek okozhatnak mensikésést. Igen kicsi a valószínûsége annak, hogy sikerült. Én hét éve "orosz rulettezek" a férjemmel, de még nem sikerült teherbe esnem, pedig mi szeretnénk, és ezerrel rajta vagyunk a témán. Ha mégis sikerült, én esküszöm, hogy órát veszek tõletek, mert akkor mi csinálunk rosszul valamit. Sok sikert, és írj, hogy mi lett az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!Várom a többi hozzászólást is.
Szia, Nekem is volt ilyen, az eset utáni menzeszem pedig 10 napot késett, pedig tudtam, hogy nem juthatott be semmi, szóval szerintem te sem vagy terhes. A barátnõmmel is volt ilyen, ez lehet, hogy a betegséged + a stressz.
TESZT! nagyon nagyon gyorsan. vagy orvos. ettõl lehetsz terhes. mi a párommal ehhez is óvszer használtunk, a fiú is meg te is felelõtlen vagy:((( remélem nagyon, hogy nem lesz semmi bajod, ezzel elég csúnyán el lehet rontani egy életet. szurkolok neked. egyébként a
de, befolyásolhatja. vegyél tesztet. 1000ft. vagy várj és reménykedj. de minnél tovább vársz, annál kevesebb a lehetõséged. és annál xarabb lesz a szüleidnek megmondani. meg a pasidnak is.
hímivarsejt nem csak az ondóban lehet, hanem az elõváladékban is. (ezért oroszrulett, ha mielött elmenni kiveszi) namost az ondósejt nedves közegben mint pl. a te puncinedved tud mozogni. Ha a te puncinedved és az õ elõváladéka összeért és volt ott ondósejt, akkor el tud indulni befelé. Van rá 2 napja (eddig termékenyítõképes), hogy célba érjen. Ha rádélvezett, akkor mégrosszabb a helyzet. És, nem, neked nem kell elélvezned ahoz, hogy terhes legyél. hát ezért.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtetem irni hogy négy hete megvagyok fázva és nagyon köhögök.Ez nem befolyásolhatja azt hogy késik a menszeszem?
A kérdező hozzászólása: Mért lehetek ettõl terhes?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nem teszteletem de a héten megjött tehát nem lehetek terhes.Köszönöm a válaszokat!

Rettentően kivánom a szexet! 16 éves vagyok és még szüz, nincs pasim! Mit tegyek?

masztin kivül, mert az már unalmas:(

Legjobb válasz: Szerintem is várd ki a megfelelõ partnert. Hidd el, 16 évesen nagyon sok lányt hajt a vágy :) Nem vagy egyedül. Próbáld kontrollálni magad, ne ugorj rá az elsõ pasira. Ha türelmes vagy, a legszebb élményed lesz az elsõ :)

ez a kérdés önmagában elég hülyeség..mit tegyél? várj amíg lesz egy megfelelõ ember, akivel megtörténhet...ezt nem lehet siettetni..max, ha fogod magad és odaadod magad egy srácnak az elsõ adandó alkalommal, az meg eléggé illúzióromboló..
Szerintem is várd ki a megfelelõ partnert. Hidd el, 16 évesen nagyon sok lányt hajt a vágy :) Nem vagy egyedül. Próbáld kontrollálni magad, ne ugorj rá az elsõ pasira. Ha türelmes vagy, a legszebb élményed lesz az elsõ :)
keress egy alkalmas jelöltet, aki tetszik és hajrá....ien bnõ kéne nekem...az enyém sajnos az elentétje....szte õ még kicsi hozzá és várok rá már 9hava...
A lényeg, hogy ne siesd annyira el, mert késõbb megbánhatod. Ne feküdj le akárkivel csak azért, mert. Én 14 évesen vesztettem el a szüzességem, igaz, de nem bántam meg, mert a megfelelõ emberrel tettem.
Hát megoldhatjuk a dolgot:) Hasonló cipõben járok:)
Én is lány vok, és hát így voltam én is de én 14-15 évesen aztán jött a nagy õ és 1 hónap után megadtam magam:P Nem õ vett rá, én céloztam!:P Másféle vagyunk együtt és amikor csak akarom mehet a menet!Nem kerestem pasikat csak álmodoztam, de a jó benne h régi ismerõs.:) Sok sikert egy jó pasihoz!!!!
A telefonszámom: 06 30... :) 16 pasi szûz ;-)
látod, máris akart jelentkezõ bõven:D am.hol lax?
Én akartam e-mailt írni :D
Írtam neked emilt olvasd el pls :)
Én szívesen benned lennék ; )
Én is voltam így már 11 éves koromtól kezdve. Feküdj le egy tapasztalt férfival, szerelem nélkül jobb, mivel teljesen csak a szexre tudsz koncentrálni. És védekezzetek, lehetõleg gumival.
Még ne feküdjetek le..bõven ráér a lány..és még jobb lesz ha vár vele..
tegyé rá nyomókötést
"Szívás, ha a lány vérzékenységben szenved, mint II. Miklós cár." Miért érzem úgy, hogy ez a mondat több sebbõl is vérzik? :D
Szívás, ha a lány vérzékenységben szenved, mint II. Miklós cár.
Te hány éves vagy?
jaj bocs, félreértettem
várj pár napot és kész
Par csepprol vam szo ne ijedj meg:)
ha jót akarsz neki, ennyi idõsen még hagyd békén szegényt.
Nem sok vérröl van szo. persze ez egyéntöl fûgg. legyen kéznél egy zsepi és ennyih :)

18 éves vagyok a bnőm 16 és még szűz. Már 8 hónapja vagyunk együtt és mind2en úgy gondoljuk hogy megtörténhet az első. VIszon van egy gondom. (Len-t. )?

, hogy 18.5 cm és elég vastag. Kb 5 cm a térfogata. :S:S És így szerintem nemfogja tudni elveszíteni velem mert nagyon fog neki fájni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: térfogata lool :D:D Ha ilyen jó vagyok matekból képzelem milyen jól mérhetted azt a 18,5 cm-ert..

térfogata lool :D:D Ha ilyen jó vagyok matekból képzelem milyen jól mérhetted azt a 18, 5 cm-ert..
A térfogatot köbcentiben kell megadni. Feltételezem, hogy elírta. Egy 5 köbcenti térfogató pénisz kb. olyan vastag, mint egy vékonyabb cigaretta. Nem lesz gond, csak nehogy elvesszen benne.
:D:D Majd kiderül hogy neki a belsõ kerületének átmérõjének a sinusa az mekkora illetõleg hogy hány CCM3(értsd: köbcenti) a nunijának a belsõ térfogata...
5cm a térfogata? Ez elég nagy probléma. De elég hosszú vagy hozzá, átlyukasztani nem fogod csak átszúrni.
igyatok egy keveset, hosszú elõjáték és lazuljon el rendesen ez az 5cm térfogató ez kész, átmérõt kell nézni
Szerintem feküdjetek le.Beszélj a barátnõddel, hogy nagyon szeretnéd csak nagy a farkad és félsz, hogy fájni fog neki.Hidd el, hogyha õszinte vagy nemérdekli majd semmi. De azért próbálj gyengéd lenni vele.
ha mashogy nem megy, vegyel neki egy vibratort, es azzal csinaljatok az elojatekot (is)

Az a helyzet, h 16 éves vagyok és még szűz vagyok. Nem így mondom h ez baj lenne, hanem már annyira szeretném a dolgot, érzem h akihez vonzódom és közel áll hozzám érzem h de jó lenne vele "úgy". Ezen h tudok segíteni?

És mikor meglátom azt akivel fél évet együtt voltam elekzdünk olyanakról beszélni és érzem h húú de bizsereg és legszívesebben......:$

Legjobb válasz: amíg az agyadban nem raksz rendet, ne rakj rendet egy csajban sem :)

amíg az agyadban nem raksz rendet, ne rakj rendet egy csajban sem :)
A kérdező hozzászólása: bocsi, nem írtam de lány vagyok:) :)
türelem, ne kapkodd el!
Én májusban múltam egy 17, és a barátommal már 4 hónapja vagyunk együtt, és igazából én is nagyon szeretném már õt, meg õ is engem, de sztem 4 hónap még elég kevés.. Nálam igazából ez a mérvadó, ebben a józan eszemre hallgatok, és sztem jól teszem! Szóval te már csak voltál vele? Múlt idõ.. Vis akk most nincs barátod. A volt barátoddal szeretnél lefeküdni?
A kérdező hozzászólása: Igen, vhogy így, de elõtte még visszaszerzem úgy is;)
Egyetértek az elõttem szólóval...
Tökmindegy, mekkora a mérete, így is, úgy is fel fog érni a méhszájig, szóval emiatt kár aggódni. Igen, lökdösni fogja a méhnyakad. És akkor mi van? Szerintem ne agyalj ilyen dolgokon, egy dolog az elmélet, egy másik a gyakorlat.
8-os bioszkönyv vége.
Igen, lökdösni fogja. És? Neizgulj, ha fáj akkor finomabb lessz veled (de csak ha szólsz neki) Majd szépen lassan menni fog, és szeretni fogod a sex-et. Ne idegeskedj Ilyeneken. Attól csak rosszabb lessz, mert görcsös leszel.
az elsõ közösülés a nõk többségének minimum kis fájdalommal jár. de még a második, harmadik is.. sõt, van akinek nagyon is fáj. de percek is elegek, és a fájdalom enyhül, és jön a csodálatos és örjítõ érzés..:) szval ne izgulj azon, h fájni fog-e. majd szülés elõtt aggódj ilyeneken..;)
most komolyan, ha ennyire nem vagy tisztába alap dolgokkal akkor kicsit várnod kellene még.szerintem
A kérdező hozzászólása: az fáj?
A méhszáj érintése van akinek tetszik, és izgatoan hat, , opersze ha finoman cisnálják, van akinek kellemetlen, de abba sem halt még sneki bele, max ne vágja be tövig.

16 éves srác vagyok és még szüz! Hogyha a barátnőm elveszi a szüzességem mert van barátnőm akkor az hogy fog látszódni a péniszemen?

Legjobb válasz: Sehogy!:) Annak ha egy fiú elveszíti a szüzességét nincsenek külsõ fizikai jelei!

Sehogy!:) Annak ha egy fiú elveszíti a szüzességét nincsenek külsõ fizikai jelei!
Azon kívül h túl hamar elmész valószínülegXD Barátnõm palija is lebukott, illetve bevallotta utána...Szerintem ha te is szerelmes lennél, bevallanád...mert nem gáz
Ez komoly, hogy manapság gáz 16 évesen szûznek lenni? Jaj, egyelek meg::) )))) Hát tudd meg, hogy nem gáz, mindenki elveszti egyszer. Még nem késtél le semmirõl, sõt... De - ne haragudj meg - a kérdésed alapján azt gondolom, hogy Te még nagyon ráérsz ezzel ...
Östenem...
lesz rajta egy kis tábla, amire azt lesz írva. "beüzemelve".
Elolvastam a kérdést, elõször felröhögtem egy nagyot, de moastmár inkább sírni van kedvem. Hagyd a francba az egészet, menjél inkább nintendózni. :( :( :(
Megszárad, és leesik! Tejószagúatyaúristen!
hát lefog esni a péniszed és úgy kell élned életed végéig.
Hova sietsz?!Vagy ez a menõ, mert akkor az a gáz, ha ez MENÕ!!!Amúgy ti pasik nem vagytok szüzek, ha nem tudnád!
én nõ léttemre 19évesen vesztettem el a szüzességemet.mégse paráztam tizenévesen azon hogy gáz az ha még nem dugtak meg vagy jó....:S istenem szerintem hagyd még ezt a témát.most 21 vagyok, még se érzem azt hogy valamirõl lekéstem volna.
Annyira jót röhögtem a kommenteken, meg a témanyitó gyerek hülyeségén, köszönöm nektek ezt a vidám percet!
Hát nem tudom, lehet, hogy nem is olyan vicces, ha komolyan kérdezi... Úgy értem, valószínûleg a szülei elmulasztottak egy-két dolgot elmesélni neki, és most össze van zavarodva, a hormonok meg már mûködnek ezerrel:) ) Én is mosolyogtam, de belegondoltam, hogy annak idején, amikor megjött az elsõ menstruációm, nem tudtam, mi az, mert senki nem mondta el!!!! Csak meg voltam rémülve, hogy ömlik belõlem a vér, azt hittem, meg fogok halni!! Ez nem vicc. Lehet, hogy a srác is hasonló cipõben jár, mint én akkor... Szerintem egyébként is olyan aranyos: "mert van barátnõm..." :) ))
azon kívül, hogy leharaphatja, nem sok minden látszódik meg.... azért remélem te sem gondoltad komolyan ezt a kérdést...
De most mit kell szegényt kifikázni. Nem értelek benneteket õ tudatalan és válasz szeretene kapni szegény. Am nem fog látszani az hogy te nem vagy szûz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!