Találatok a következő kifejezésre: 16 éves és még szüz (43 db)

Mit gondoltok egy olyan lányról, aki 16 éves és még szűz?

Legjobb válasz: Ismerek egy olyan lányt, aki már 12 évesen kezdte. Amikor 16 évesen lett egy komoly kapcsolata, hú de megbánta, hogy nem ennek a fiúnak adta oda magát elõször.

Azt hogy NORMÁLIS és nem egy bü[email protected] ribanc!
Ismerek egy olyan lányt, aki már 12 évesen kezdte. Amikor 16 évesen lett egy komoly kapcsolata, hú de megbánta, hogy nem ennek a fiúnak adta oda magát elõször.
HÉ! én is 16 vagyok és szûz.:) de van egy barátnõm szept-ben lesz 18 és õ is szûz.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz! Valószínûleg egy rendes nevelt leányzóról van most szó! Nem kúrták szét a p*náját, és van még mit becsülni rajta!! De miért ilyen meglepõ ez számodra???
Azt , hogy nem egy hülye plázaribanc. Van még értéke.
elképesztõ :) kiállítási mintadarab vagy!!! :D
Egy normális ember
Csak kitalált.
semmit
azt, hogy valószínûleg értelmes, és van tartása, és várjon még legalább 1 évet
örülnék én is szüzike vagyok :$ de nem parázok, mégis úgy érzem magam mint aki tapasztalat :D Nah? de inkább nem hangoztatom, te se úgy mutatkozz be vkinek hogy f18 szia timike vagyok, 16 éves, szeretek biciglizni, úszni és még nem járt bennem kukker! :D
Teljesen normális állapot! Miért mit kéne gondolni?
Azért gondolják úgy a fiúk, hogy ez gáz, mert az a divat hogy 13-14 évesen már le kell fektetni egy csajt, mert csak akkor lehet menõ.. Én is 16 vagyok bár már nem szûz, de nem egy buliban vesztettem el részegen hanem a barátommal másfél éves kapcsolat után :) szóval nem gáz hogy az vagy sõt.. érték.
Azt, hogy normális.
Mi lenne gáz ezen uristen... Mi ez a világ??? Egy lavor szégyen az egész esküszöm.." 16 vagy és szüz... :O:O:O....." ... "srácok az a csaj 16 és szüz mostantol kerüljük el nagyivben" ....Most ez komoly?? de tényleg?? -.-"
Hogy végre normálisan gondolkodik! És jó nevelést kapott! Ne azért szexelj, mert az a sikk, hanem mert találtál egy értelmes, érzéki srácot, akit szeretsz és aki viszont szeret! Nem vagy elkésve sehonnan, ha 2 év múlva találod meg az álompasit, akkor akkor tedd meg.
Szia!Ne aggódj, ez még ma is nemes erénynek számít.De azt tanácsolnám, ne próbálj meg mindenkinek megfelelni, úgy sem sikerülne.Akkor válj úgy nõvé, amikor már te is elérkezettnek véled az idõt.Add a szüzességed olyan személynek akit érdemesnek tartasz rá, addig is mint értéket, õrizd meg.
nem ribannc kurwa
Nemhiszem hogy gáz... És nem azért, mert Én is az vagyok még. F/17
A kérdező hozzászólása: ezt most hogy érted?
A kérdező hozzászólása: Nem meglepõ mivel 16 vagyok és szûz. Csak úgy érzem, hogy a mostani fiúknak ez gáz.
én 17 évesen vesztettem el.. és akkor mi van? sok barátnõm van, akik mosst 20 évesek és szüzek..na és? nm dõlt össze még a fejük felett a világ..és a srácok, akik nem csak dugni akarnak, azok is jobban értékelik az ilyen lányokat!
azt, hogy végre egy értelmes csaj, aki nem azzal fekszik le, aki éppen az útjába kerül. Mellesleg én 18 vagyok és még szûz:) Na és? :D
azt gondolom hogy 16 éves és szûz.
18 éves lány vagyok és szûz.. aki szerint ez gáz, az meg gyökér :D ennyi :D
Hogy normális? :D
semmi különöset én tisztelek ezért hogy nemvagy ribi már bocsi a kifejezésért bárcsak ijen normális lányt tudnék mgamnak kifogni:) 18 F
Hogy teljesen oké.
Becsülendõ dolog, és követendõ példa. :)
de hülye vagy.
Ne feküdj le vele azért, hogy megtartsd, és ne is dobd ki azért mert mi lesz ha.... ennyi erõvel a világ összes kapcsolata felesleges. Ha ezért dobna, akkor annyit is ér (fõleg pár hét után) De ne hagyd magad befolyásolni, hidd el késõbb megbánnád.
Tiszta hülye vagy, már bocs... Még abban sem vagy biztos mit szeretne, csak beleképzeled a dolgokat és szakítani akarsz vele csak, hogy te szakíts elõször? Ne szakíts vele, még alakul, meg különben sem kell 1 hónap után lefeküdni. Majd kialakul, megbeszélitek késõbb. Ha nem tud várni, és ezt te biztosan tudod, akkor szakíts. Az is lehet, hogy megértõ srác, az is lehet, hogy 1 hónap múlva beleszeretsz és te akarsz lefeküdni vele. Ennyire ne legyen irányításkényszered. Ha meg majd elhagy, mert úgy dönt nem hajlandó várni rád akkor megérdemli. Ha nem hajlandó várni, akkor nem szeret igazán.
Nem kell elhagynod, de csak akkor feküdjetek le, ha te is úgy gondolod, hogy eljött az ideje. Ha azért elhagy, mert nem fekszel le vele, akkor meg se érdemel.
Ha te nem akarsz, ne feküdj le, inkább szakíts.
A kérdező hozzászólása: szûz vagyok, még csak 3 hete járunk ezért írtam hogy annyira még nem komoly a kapcsolatunk.
Ha mások az igényeitek ilyen fontos téren õ már szexelni akar, te még nem akkor szakíts vele. Ne feküdj le vele csak az õ kedvéért. Amúgy te miért nem akarsz szexelni egy jó darabik? :O
te szuz vagy? ha nem, legalabb betanitod, ez annyira aranyos. ha nem szuz kell itt vagyok en XD
szerintem ezért nem kell elhagynod, ha télleg szeret akkor vár ja és 3 hét nem sok...sõt alig valami...
Kérdezd meg tõle. Beszélj vele. Állapodjatok meg egy türelmi idõben ami midkettõtöknek jó. Utána tudsz lépni ennek függvényében.
ne szégyelld.
2-3 hetente? Én 2-3-szor naponta...
A férfiak napi rendszerességgel (ok néha 2-3 nap) elégítik ki magukat. Én speciel már 8-10 éves korom óta csinálom, pedig akkor még spermám sem volt. (az 12 évesen lett) Szóval nincs mit szégyellned, ez ösztönös :) 15/f
Nem az a gáz h 16évesen még szûz vagy, hanem az aki már 11-12 évesen elvesztette egy 6-7évvel idõsebb pasival aki jól átqrta, azt azóta a falu/város qrvája akit bárki megkaphat 1 hétre:) :) Igen normális az önkielégítés, semmi szégyelni való nincs benne, és az is normális hogy a nõk utánna szarúl érzik magukat, nem tom mér de ez van!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) randik vagytok megpróbálok kicsit természetesebben állni a dolgokhoz:) még 1x köszi:)
szerintem nem ciki h szuz vagy 16 évesen :) és akik 20-ba veszitik el ? nem veszítenek vele semmit szerintem :D
Tényleg nincs mit rajt szégyellni, ez természetes dolog.
Tök természetes.A fiúk van, hogy naponta csinálják, mégsem látod, hogy fej-lesütve mennek az utcán, nem igaz?
Csináld nyugodtan akár naponta is ! Hidd el késõbb sokkal kevésbé leszel gátlásos és nem leszel tapasztalatlan !
Ma már teljesen elfogadott, más részt nem vagy elkésve semmivel, sõt ezzel felkészültebb leszel egy igazi aktusra

15 éves fiú vagyok és még szűz, a barátnőm is velem egy idős kb. (nyár elején leszek 16) és a barátnőm már nem szűz. Mit tegyek?

15éves vagyok nyáron leszek 16 és összejöttem egy lánnyal majdnem egy hónapja vagyunk együtt ? már nem sz?z de én az vagyok. Még nem pettingeltünk meg semmi de ha oda kerül a sor akkor, mit tegyek mármint a sexel kapcsolatban? De viszont már szívesen csinálnám.

Legjobb válasz: Engedd el magad. :D Viccen kívül, ha nagyon parázól (hidd el jobb lesz, mint egy beöntés) utánaolvashatnál neten vagy (ciki nem ciki) valamelyik szülõvel megbeszéled. A legjobb viszont, hogy valamelyik tapasztaltabb jóbarátodat kérdezed meg, akiben tényleg megbízol.(egy idõsebb testvér a legjobb erre, persze ha van)

Engedd el magad. :D Viccen kívül, ha nagyon parázól (hidd el jobb lesz, mint egy beöntés) utánaolvashatnál neten vagy (ciki nem ciki) valamelyik szülõvel megbeszéled. A legjobb viszont, hogy valamelyik tapasztaltabb jóbarátodat kérdezed meg, akiben tényleg megbízol.(egy idõsebb testvér a legjobb erre, persze ha van)
Hát egy hónap után tényleg nem kell sietni, ráértek! Bár a barátnõdnek ezt már hiába mondanám, picit gyors volt... Csak lazaság, ne izgulj, jön magától. A barátnõd meg csak várjon, míg te is ugy érzed!
ne aggódj, menni fog az magától. Ha valamiben bizonytalan leszel kérdezd a barátnõd, õ érzi, hogy mi jó neki.
A kérdező hozzászólása: nem az hogy parázok johh az is benne van kicsit csak nem tom olyan fura hogy õ már nem szûz én meg még az vagyok meg sokan írják hogy nem kell elsietni......
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Rettentően kivánom a szexet! 16 éves vagyok és még szüz, nincs pasim! Mit tegyek?

masztin kivül, mert az már unalmas:(

Legjobb válasz: Szerintem is várd ki a megfelelõ partnert. Hidd el, 16 évesen nagyon sok lányt hajt a vágy :) Nem vagy egyedül. Próbáld kontrollálni magad, ne ugorj rá az elsõ pasira. Ha türelmes vagy, a legszebb élményed lesz az elsõ :)

ez a kérdés önmagában elég hülyeség..mit tegyél? várj amíg lesz egy megfelelõ ember, akivel megtörténhet...ezt nem lehet siettetni..max, ha fogod magad és odaadod magad egy srácnak az elsõ adandó alkalommal, az meg eléggé illúzióromboló..
Szerintem is várd ki a megfelelõ partnert. Hidd el, 16 évesen nagyon sok lányt hajt a vágy :) Nem vagy egyedül. Próbáld kontrollálni magad, ne ugorj rá az elsõ pasira. Ha türelmes vagy, a legszebb élményed lesz az elsõ :)
keress egy alkalmas jelöltet, aki tetszik és hajrá....ien bnõ kéne nekem...az enyém sajnos az elentétje....szte õ még kicsi hozzá és várok rá már 9hava...
A lényeg, hogy ne siesd annyira el, mert késõbb megbánhatod. Ne feküdj le akárkivel csak azért, mert. Én 14 évesen vesztettem el a szüzességem, igaz, de nem bántam meg, mert a megfelelõ emberrel tettem.
Hát megoldhatjuk a dolgot:) Hasonló cipõben járok:)
Én is lány vok, és hát így voltam én is de én 14-15 évesen aztán jött a nagy õ és 1 hónap után megadtam magam:P Nem õ vett rá, én céloztam!:P Másféle vagyunk együtt és amikor csak akarom mehet a menet!Nem kerestem pasikat csak álmodoztam, de a jó benne h régi ismerõs.:) Sok sikert egy jó pasihoz!!!!
A telefonszámom: 06 30... :) 16 pasi szûz ;-)
látod, máris akart jelentkezõ bõven:D am.hol lax?
Én akartam e-mailt írni :D
Írtam neked emilt olvasd el pls :)
Én szívesen benned lennék ; )
Én is voltam így már 11 éves koromtól kezdve. Feküdj le egy tapasztalt férfival, szerelem nélkül jobb, mivel teljesen csak a szexre tudsz koncentrálni. És védekezzetek, lehetõleg gumival.
én:)
én 14/L
én nemsokára 16
Szerintem 50%
17 leszek és szûz yeah :D
én :) 15L
Ez most komolyan kérdés? Remélem sokan.
Hogy megkurvult ez a világ.
Én már nem. 15/L
Én nem..24
Basszus -)) 10 éves már nem szûz xD 16 és még szûz
Én is:) 14/L
Én is, nem mintha nem lett volna jelentkezõ, de nekem szerelem kell hozzá.... nyertem :) 22/L
És nyilván a 10 éves kis ribike 10 éves..a 14-15 éves buta kislányok meg el is hiszik, hogy annyi és nagyon büszkék magukra, hogy ellentétben vele, õk még szüzek. Megtapsolhatjátok magatokat.
Én 15l
én.:) 14L
ez meg mi a szar??? A kis 10 éves ribike már nem szûz... hová süllyedt a világ, édes istenem.... Amúgy én is szûz vagyok még :) 14/L
16leszek ;)
nem 14/L
azvagyok. yeee :D
Én is szûz vagyok és az elsõ szeretkezést nem korhoz fogom kötni, hanem a szerelemhez. Ha szexelni akarnék, bizonyára lenne jelentkezõ most is, de én nem erre vágyom. Inkább várok és bízok abban, hogy hamarosan megtalálom azt a fiút, aki szeret és én is szeretem. 16/L

Szerintetek gáz ha egy 16 éves lány nem járt még senkivel és még szűz?

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem gáz, van olyan aki nem akarja korán kezdeni, én nem vagyok ilyen mondjuk, de az a rosszabb helyzet hogy van egy csomó pasid akivel csak egy két hétig jársz és utána megutálnak,. Szal nem baj ha késõbb kezded, az meg h szûz vagy még úgy se gáz, mivel a pasik nagy része is 17 18 évesen veszítik el, vagy ha hamarabb akkor azt is azért mert cikinek tartják; nyugi nem vagy gáz.. akkor kezded amikor úgy érzed ;)

Szerintem egyáltalán nem gáz, van olyan aki nem akarja korán kezdeni, én nem vagyok ilyen mondjuk, de az a rosszabb helyzet hogy van egy csomó pasid akivel csak egy két hétig jársz és utána megutálnak, . Szal nem baj ha késõbb kezded, az meg h szûz vagy még úgy se gáz, mivel a pasik nagy része is 17 18 évesen veszítik el, vagy ha hamarabb akkor azt is azért mert cikinek tartják; nyugi nem vagy gáz.. akkor kezded amikor úgy érzed ;)
én 24 vok, és szûz, na az gáz!!!!
Nem gáz, egyáltalán nem az. Viszont el kellene gondolkodnia, hogy mi miatt nem figyelnek fel rá a pasik. Lehet, hogy túl gátlásos, nem mer olyan helyekre menni, ahol ismerkedhet, vagy úgy egyáltalán szégyell a fiúkkal beszélgetni. Akkor ezen kell változtatni mihamarabb. Lehet a külsõjén kelne el némi újítás (mondjuk kövérke, vagy nem ápolt). A hibát elõször magában kell keresnie, és azon kell változtatni!
Na ugyehogyugye. :) Akkor légy büszke rá, mert a szüzesség erény. Annak az erénye, hogy nem ordas ribanc vagy, hanem egy normális gondolkodású, egészséges lány, aki normális kapcsolatot szeretne, és kapcsolatait érzelmi alapon mozgatni. Az hogy nem jártál még senkivel is azt mutatja, hogy nem minden jött-mentnek dobod oda magad, nem divatból leszel szerelmes, vagy beszéled be magadnak hogy az vagy, és azt is jelenti, hogy (sajnos) még nem találtál olyan hozzád hasonló gondolkodású fiút, akit szeretni tudnál. Majd ha jön egy ilyen fiú az életedben, bizonyára észre fogod venni, nem fogod elengedni (és õ sem téged), és akkor már a szüzességed (és az elvesztése) is csak egy szép emlék marad. :)
Nagyon gáz.Szívd be, hátha kijózanodsz.
A kérdező hozzászólása: :D Hát vannak egyes társadalmi csoportok ahol ez nem számít iróniának...:S De szerencsére nem közéjük tartozom :)
Gáz, más már az oviban elveszti, a szüzesség rendkívül ciki és akinek még megvan jobb ha letagadja, mert az egy szégyenfoltnak számít. Az, hogy még nem jártál senkivel szintén oltári ciki, más már 2 váláson van túl erre a korra, de legalább már 1 gyermeke és 3 terhességmegszakítása volt. Remélem szaglik az irónia.
A kérdező hozzászólása: -.-"""
gyere át és már nem is leszel :)
Nem.
A kérdező hozzászólása: 12:19 :) )) Hát bocsi hogy ezt mondom de nem akarom így végezni xD Szurkolok neked is hogy megtaláld az igazit : ;) :D
A kérdező hozzászólása: A külsõmmel nem hinném h baj lenne ezt a pasik a tudtomra adják az állandó fütyülésükkel, kiabálásukkal, dudálásukkal, egyebekkel. De én mindegyiket elküldöm a francba mert idegesít hogy ilyen közönségesek. Amúgy meg van vki aki igazán tetszik, és sztem én is neki, de rá sem merek nézni nehogy beégjek :S Amúgy 1 éve epekedek utána...:S
Nem gáz még nem találtad meg az igazit
Az a gáz, hogy felmerült benned, hogy ez gáz lehet!
Én 20 vagyok, és idén tervezem elveszteni...
nem gáz. én is így voltam és "csak" 18 évesen vesztettem el...ne aggódj, és ne érdekeljenek az ostoba kis pisisek, akik szerint gáz a szüzesség 16 évesen!
nem gáz egyáltalán, az meg egy elõny szerintem ha szûz egy lány 16 évesen! mert annyi ribi van sajnos manapság. 19/F

16 éves vagyok és még szűz! Szeretném elveszíteni! Léci adjatok tanácsot milyen lesz az első alkalom?

Legjobb válasz: minek akarod még elvesziteni? jo érzés együtt üvölteni a farkasokkal?

minek akarod még elvesziteni? jo érzés együtt üvölteni a farkasokkal?
Lánynak:Fáj az elején és élvezi is, aztán már csak élvezi. Fiúnak:elsõre hamar elsülés, aztán már nem annyira hamar, végig élvezi.
Egyáltalán van rá partner?
Milyen lesz? Honnan a fenébõl kellene tudnunk hogy neked milyen lesz? ha egy looserrel csinálod érzelmek nélkül akkor egy rakás [email protected] lesz.
Miért ilyen sürgõs?
Nekem pl. nagyon fájt, de én már majdnem 18 voltam...
Lány: Ha ügyes a fiú nem nagyon fog fájni de ha nem és csak be csapja akkor fog de aztán nem. Fiú: 2 lehetõség van az egyik hogy nem sül el mert nagyon izgul a második hogy kicsit hamarabb elsül ahogyan azt már irták is.
Egy általad is kedvelt, szeretett, kedves, türelmes, figyelmes fickóval remélhetõleg jó érzés. Ellenkezõleg pedig a Jó Ég tudja!

16 éves vagyok, és még szűz. Ez normális, vagy még várjak pár évet? #L

Legjobb válasz: nem csak te vagy egyedül:) szerintem normális:)))

nem csak te vagy egyedül:) szerintem normális:) ))
Normális. Annyit vársz amennyit akarsz.Akkor veszítsd el amikor szeretnéd, és ne mások befolyásoljanak
Anyám, borogass! Az a normális, ha akkor veszted el, amikor igazán idejét érzed. Az a nemnormális, ha akkor veszted el amikor még éretlen vagy rá (merek esküdni rá, hogy most is az vagy), csak mert mások is így tesznek. A szüzesség nem egy árucikk, nem egy termék.
Szerintem nincs vele semmi gáz akk csináld amikor megvan az igazi ne kapkod el!!!
HÁT MÉG JÓ, HOGY SZÛZ VAGY! 17/F
Az, hogy mikor veszíted el, végülis már megtehetnéd, nem vagy annyira gyerek. Csak ha megteszed, akkor stabil kapcsolatban, szerelembõl történjen, és ne valami random idegennel azért, hogy már elmondhasd magadról, hogy nem vagy az. Mert utóbbi meglehetõsen ribancos.

16 éves, lány wok! és még Szüz. Szerintetek ráérek vagy?

Legjobb válasz: Amíg "wok"-nak írod a "vagyok" szót, addig bõven ráérsz még, ne aggódj :)

Amíg "wok"-nak írod a "vagyok" szót, addig bõven ráérsz még, ne aggódj :)
A lány wok még ráér, nem kell rögtön beugrani egy fiú serpenyõ ágyába.
Szerinted ráérsz még?
Sürgõsen keress egy fiú wok-ot.
Ha 18 éves korod alatt szexelsz anyád beír a Death Note-ba... Nem tudtad?:D F18
Perzse, hogy ráérsz. Sõt az felettébb pozitívum, ha az elsõ TÉNYLEG komoly kapcsolatoddal fekszel le elõször.
Szerintem abszolút nem érsz rá de azért én leszek olyan kedves és elküldöm neked a címem
A kérdező hozzászólása: köszi köszii , valahogy jobb ha megkérdeztem! : )
Nem kell annyira rohanni, vagy jön vagy nem, ne kezdj el vadászni ezért.
bõven ráérsz még
azonnal tárcsázd a számom, küldöm privátban
Írni tanulnál meg inkább!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!