Találatok a következő kifejezésre: 16 éves és még nem volt (55 db)

A nővérem 16 éves és még nem volt pasija. Normális ez?

Nem olyan szép, viszont okos és kedves. Gáz, hogy nem volt neki? Már itt az ideje, nem?

Legjobb válasz: Én is 16 vagyok és még nekem se volt. Nem tudom, h gáz-e, de szerintem ez az õ döntése. Amúgy te mennyi idõs vagy és volt már barátod?

Én is 16 vagyok és még nekem se volt. Nem tudom, h gáz-e, de szerintem ez az õ döntése. Amúgy te mennyi idõs vagy és volt már barátod?
Szia! Nekem 17 évesen volt elõször pasim... Lehet, hogy egyszerûen csak nem érdeklik még a fiúk. Szerintem beszélgess vele errõl a témáról. ;)
17 évesen volt elõször barátom. és egyáltalán nem bánom h nem elõbb. minek elsietni? csak mert ez a divat?! ugyan már!
én is 16 vagyok, és még nekem sem volt. hány éves vagy?? neked már volt?!... miért ne lenne normális?? õ érzi, h. mikor van szüksége valakire. azt pedig ne is említsd neki, h. nem szép, és ezért nincs pasija! az, h. valakinek van pasija azon múlik, h. hol van, és milyen emberek veszik körül! mert én láttam bányarémet is, aki minden héten mással jár kézenfogva, de tök szép csajt is aki egyedül volt... a nõvéred meg nem marad le semmirõl sem...
Mintha a húgomat hallanám. 19 éves leszek lassan, és most két hónapja ismerkedtem meg életem elsõ barátjával. Õ is azzal nyagatott, hogy már itt az ideje. Hidd el 16 évesen, még ráér. És ha elfogadsz egy tanácsot egy nõvértõl, akkor ne üsd bele az orrodat nagyon ezekbe a dolgokba.
Sokkal normálisabb, mintha 14 evesen mar lenne.. Teljesen rendben van, sõt!
nekem is 16 évesen volt az elsõ barátom:) és szerintem egyáltalán nem gáz:) ráérünk még pasikkal bajlódni:)
Teljesen normális.
Miért ne lenne normális??? -.-" Kezdem elhinni, hogy ma már az a "normális" ha egy lány 14 évesen elveszti a szüzességét. (mert sokkal nagyobb ügyet csinálnak abból, hogy van aki még 19 évesen szûz, mint az, ha valaki 15 évesen már nem szûz...) Amúgy én is 16 vagyok. És még nincs barátom. Lett volna rá alkalmam, mert sokan akarnak velem járni. Nem vagyok se csúnyább, se butább az átlagnál. (sõt...) Csak egyszerûen nem adom magam könnyen. Még nem találkoztam olyan fiúval akibe tényleg szerelmes lennék. Annak meg nem látom értelmét, amit a 14 évesek csinálnak. Hogy "járnak" de még azt se tudják mi a szerelem... Komolyan, még ilyen korban nagyom éretlenek a fiúk!!!(tisztelet a kivételnek)

Hány évesen volt az első menstruációtok? Az gáz ha én 16 vagyok és még nem volt?

Legjobb válasz: 11 éves voltam. Gáznak nem gáz, de el kéne menni nõgyógyászhoz... 15/l

11 éves voltam. Gáznak nem gáz, de el kéne menni nõgyógyászhoz... 15/l
en is 11 voltam, de nagyon nem orultem neki. emlekszem meg sirtam is anyukamnak hogy de en meg gyerek vagyok, en nem akarom ezt:) ) 16/L
nekem 12 évesen ( szülinapom után pont egy hónappal) jött meg. Van még idõd, de azért irány a nõgyógyász!
Nekem a 13. szülinapom elõtt 2 hónappal. Vagyis 12 évesen =) Amúgy úgy tudom, hogy ha 16 [vagy 17] éves korodig nem jön meg, akkor elkéne menni nõgyógyászhoz 13, 5/L
9 évesen, és 10 éves koromra teljesen beállt, sajnos természetanyánk jó hamar kibabrált velem :S Egyébként el kellene menned nõgyógyászhoz, mert olyankorra már meg kellett volna jönnie...
Azért 16 évesen jó lenne, ha elmennél nõgyógyászhoz!
bnõm anyjának is 17 évesen jött meg, kérdezd meg anyukádat, h neki, és a családjában mikor jött meg a lányoknak. nekem 14 éves szülinapom elõtt jött meg 10 nappal azonnal beállt, ált. 5 nap ingadozás van, szal szerencsésnek mondhatom magam, , mer nem jött korán énis nagyon sokat görcsöltem, h mi lesz ha nem lehet majd gyerekem, pedig csak 13 voltam. nagyon vártam már, mert az osztba kb mindenkinek megvolt már, és így kirekesztettnek éreztem magam, mikor errõl beszéltek. mikor megjött, nemis mondtam el anyámnak.. nem beszélt nekem sohasem errõl, felvilágosításról... ezért úgy gondoltam, énsem mondom el neki... aztán rájött persze hejedbe már összevissza szartam volna magam, de azért ne aggódj nógyógyászhoz soha a éledbe nem lesz erõm elmenni, max ha nõ, akkor... tudom, h éretlen gondolkozás, de akkoris, majd nõgyógyász pasim lesz, vagymi, és akkor nem kell majd elmennnem ;) szal még ne aggógy :)
Én 15 éves vagyok és még nem jött meg... kezdek kicsit aggódni, azt hiszem nemsokára ellátogatok a nõgyógyászhoz.
Nekem 1 hónappal a 12. szülinapom után. Örültem neki, mint majom a farkának :)
nekem is 11 évesen, de már majdnem 12 voltam
Nekem 2010.okt.31.-én jött meg legelõször. Elsõ nap sok volt aztán 2. nap csak egy kevés aztán elmúlt. Most van a második ami egy héttel korábban jött mint kellett volna. Nem hiszem hogy egyhamar leáll, akár a vörös Niagara! XD Hát, elõbb utóbb biztos beáll. Szerintem jobb lenne ha elménnél a nõgyógyászhoz, nekünk azt mondták ha még 16 évesen sincs akk jobb ha orvoshoz mész mert valami bajod van. Persze ez nem biztos de jobb ha elmész! L/14
nekem 11 évesen jött meg :) szerintem várj még egy-két hónapot és ha nem jön meg, akkor csak a nõgyógyászt tudom ajánlani. :)
Nekem 10 évesen jött meg.16-17 éves korig ha jól tudom nem baj.De majd inkább menj el nõgyógyászhoz! 11/L

Gáz ha 16 évesen valakinek még nem volt pasija, és nem is smárolt még?

Legjobb válasz: Nem gond, inkább ez lenne a természetes.

Nem gond, inkább ez lenne a természetes.
Szia! Én egy 21 éves fiú vagyok. Elõször is az elõttem válaszolókhoz hasonlóan én is úgy gondolom, hogy ez a legkevésbé sem gáz, ha nem volt még barátod, sõt szerintem abszolút természetes is. Egyébként mivel a mai világunkban folyamatosan növekszik az emberek várható élettartama, az emberek késõbb lesznek nyugdíjasok, már nem 20-25 éves korban vállalnak gyereket, hanem 30 év felett, szerintem úgy a normális, hogy ezekkel a folyamatokkal párhuzamosan a fejlõdésünk és nemi érésünk is kitolódik késõbbre. Szóval a lényeg, hogy késõbb kezdeményezünk párkapcsolatot. Elárulom, hogy 21 éves létemre jelenleg nincs barátnõm, régebben is csak komolytalan kapcsolataim voltak, amelyeknek egy-két hét után vége is lett. Mellesleg én elég jó tulajdonságokkal rendelkezem: közel 190 centis vagyok és még mindig növök, sportos és izmos alkatú srác vagyok, hetente 4-5 alkalommal is járok edzésre, nagyon odafigyelek a külsõmre, hogy ne hanyagoljam el... És ennek ellenére sem volt még igazán komoly kapcsolatom. De ez fõként azért van így, mert korábban még nem nagyon érdekelt az élet csajozós része, jelenleg pedig villamosmérnöknek tanulok egyetemen, ott pedig szinte egy lány sincs. Szóval az én esetembõl kiindulva csak azt tudom mondani Neked, hogy az égvilágon semmirõl nem késtél le. Elõbb, vagy utóbb Neked is lesz barátod.
ugyanaz mint a 2. ... 16f
ATM-nel kellene mar jarnod...a mai vilagban(ass to mouth)
Nem gáz
nekem 19 évesen volt az elsõ barátnõm, de az se volt hosszú.. :/ 20/f de nem gáz tényleg :)
Egyáltalán nem gáz. Ne azért legyen pasid, mert gáz, ha nincs, hanem azért, mert te szeretnéd és úgy érzed, hogy képes is lennél kapcsolatra. Van, akinek ez már 14 évesen megy, másoknak csak 20 éves koruk körül, semmivel nem vagy elkésve.
Végképp nem gáz, sõt....
hát én 16 éves vagyok és még nincs barátnõm pedig nem vagyok egy rondaság lehet el kéne járni minden péntek este nem is tudom am 16 f :)
Nem gáz ne aggódj :)

Szerintetek ciki és baj ha 16 éves koromra még nem volt barátnőm, így nem is csókolóztam?

nem vagyok nagy csajozós pasi s?t nem is bulizós inkább filmeket nézek, videót szerkesztek és rajzolok mint hogy bulizzak (bár azt is szoktam néha de nem csajozgatok)...van olyan csaj aki az ilyen pasit szereti?

Legjobb válasz: Nem ciki! Teljesen normális. Másrészt nem lehet mindenki bulizós. És igen, van olyan lány, akinek éppen ez jön be. Mondjuk aki szintén nem minden este buliban táncol és vedel. ;)

Nem ciki! Teljesen normális. Másrészt nem lehet mindenki bulizós. És igen, van olyan lány, akinek éppen ez jön be. Mondjuk aki szintén nem minden este buliban táncol és vedel. ;)
Biztosan van, mindenkinek más az ízlése. Nem is nagy gond szerintem, hogy nem bulizol, és nem részegedsz le minden hétvégén.
iszonyat ciki. pfújj. langyi vagy?
Igen, én. Szívesen megismernélek, ha gondolod írj privátban. 15/L
szerintem se baj, énis ilyen vagyok, habár én nem rajzolok, de énis filmezek, vagy olvasgatok...am elõzõ, írhatok neked privit?
Szia.. Szerintem nincs ezzel gond. Tuti eljön az az idõ, amikor az lesz számodra is a fontos, hogy egy normális baráti körben, egy kedves kis lány társaságában nevetgélj... Ne aggodalmaskodj.. Nekem ez mindig is szimpatikus volt... Sok sikert.. 26N
nekem is van 1-2 ilyen haverom. mesélem nekik hogy kit dugtam meg multhéten, de valahogy tereli a témát, vagy felhoz más témát. Szerintem belül minden ilyen ember nagy fájdalmat él át, hogy ennyire nem tud eljutni egy nõnél.

16 éves vagyok és még nem volt barátom, valamit mindig elrontok:S pedig aztmondják szép vagyok meg jócsaj dee a pasim sosincs csak kavargatok. Szerintetek ezen hogy tudok változtatni? Vagy hogy szegyek fel egy pasit? XD

Legjobb válasz: 16 éves fiú vagyok. Na most simán ide írhatnám, hogy írj privit, aztán majd összejövünk:D Fél tucatnyi ember között, nem sok esélyem lenne rá, hogy érek is vele valamit. Tehát, neten milyen fiúkat találni túlnyomó többségben? Vagy az a fajta aki egy lánynak sem kell, vagy az akinek minden lány csak egy dugásra kell. Na meg vannak az olyanok mint én, akikkel kib.sztak a szüleik, és kivitték õket németországba:D Más dolgom sincs tehát mint gépezni, és mivel - ebben a korban természetes módon - fõként a lányokon jár az eszem, neten ismerkedni. A sok felnõtt idenéz, és elmosolyodik rajtunk, 16 éveseken. Fõleg mikor pl. komoly kapcsolatról beszélünk. Ezért sem mondom, hogy a szerelmemet keresem, az igazit, vagy, a leendõ feleségemet:D ..de nem is csak a dugás érdekel. Annyit mondok, hogy szerintem megérek egy próbát:) Na most lehet privit írni:D

16 éves fiú vagyok. Na most simán ide írhatnám, hogy írj privit, aztán majd összejövünk:D Fél tucatnyi ember között, nem sok esélyem lenne rá, hogy érek is vele valamit. Tehát, neten milyen fiúkat találni túlnyomó többségben? Vagy az a fajta aki egy lánynak sem kell, vagy az akinek minden lány csak egy dugásra kell. Na meg vannak az olyanok mint én, akikkel kib.sztak a szüleik, és kivitték õket németországba:D Más dolgom sincs tehát mint gépezni, és mivel - ebben a korban természetes módon - fõként a lányokon jár az eszem, neten ismerkedni. A sok felnõtt idenéz, és elmosolyodik rajtunk, 16 éveseken. Fõleg mikor pl. komoly kapcsolatról beszélünk. Ezért sem mondom, hogy a szerelmemet keresem, az igazit, vagy, a leendõ feleségemet:D ..de nem is csak a dugás érdekel. Annyit mondok, hogy szerintem megérek egy próbát:) Na most lehet privit írni:D
ha már ilyen büszke vagy rá, kavargass csak tovább XD pasi ráér késõbb. ha gondolod velem is kavargathatsz :D
vegyél fel msn-re és megbeszéljük :F muhahaha
A kérdező hozzászólása: De én még szûz vagyok.. és mindig az igazira várok.. csak msárolok mindig de azabaj hogy a fiuk valéahogy dfélnek odajönni vagy nemtudom..
tudod, velem is van valami baj, bár én fiú vagyok... mindig ráb*szok a kapcsolatokkal :D átbasznak, megegyéb...ha gondolod akkor várlakszeretettel :D
elõzõ vagyok...elfeljtettem oda írni hogy 16/F =)
Hát ennek rengeteg oka lehet, hogy nem össze. Lehet csak rosszul kerested õket és nem etted észre az intõ jeleket amik voltak és figyelmeztettek volna arra, hogy nem lesz hosszútávú a dolog. Ha gondolod szívesen adok tanácsokat meg megbeszélhetjük a dolgot. Van barátnõm több mint egy éve szóval nincs hátsószándékom. Írj privit és megadom a msn-n címen ha szeretnéd: ) 18F
gyakorikérdésekrõl szedhetsz amennyit csak akarsz
Pippants le egyet bõ nyállal

16 éves vagyok, és még nem volt barátom, nem is csókoloztam. Mindenki azt kérdezi tőlem hogy miért nincsen barátod? Ez nekem kezd cikisé válni:S Sokan mondták hogy nem vagyok csúnya, de akkor miért nem mernek közeledni hozzám a fiúk? :S

Legjobb válasz: Könyörgöm, 16 évesen ne legyen már ez ciki! Azokkal meg ne foglalkozz akik errõl faggatolóznak, nem lehet mindenkinek pasija!!! Rajtad kívül még nagyon sok csaj szingli! Majd ha 30 évesen sem lesz senkid, akkor aggódj. Addig ne.

Könyörgöm, 16 évesen ne legyen már ez ciki! Azokkal meg ne foglalkozz akik errõl faggatolóznak, nem lehet mindenkinek pasija!!! Rajtad kívül még nagyon sok csaj szingli! Majd ha 30 évesen sem lesz senkid, akkor aggódj. Addig ne.
nyugi én 18 éves vagyok és ugyan így vagyok F
A fiúk félnek a pofára eséstõl, fõleg ilyen fiatalon és bizonytalanul. Ha nem adsz nekik egyértelmû (ribancos) jelet, akkor még ha szép vagy, akkor is inkább egy könnyûre mennek rá. Ez majd késõbb változik. 18 éves vagyok, lány soha nem csókolóztam még én se és szûz is vagyok. Csúnya se vagyok, de a tapasztalat mutatja, hogy ez nem számít, tök csúnya emberek is lehetnek tök boldogok és találhatnak társat. A lényeg, hogy eGyszerûen úgy éltem az életem ahogy tudtam és ahogy jól esett, persze nekem is hiányzik a dolog és szenvedtem már miatta, de nem vagyok könnyû eset és nem volt jó az osztályunk, így hát nem érzem hogy valamit rosszul csináltam volna. Ne tartsd cikinek. Magadban rendezd el és ha kérdeznek mond azt, hogy plátói szerelmeid vannak. (reménytelen, elérhetetlen, mintha a buszon egy fiúba lennél szerelmes). Akkor elkönyvelnek mûvészléleknek és békén hagynak. Valójában az õ kapcsolataik unalmasak és tartalmatlanok, ezért unják, meg magukat is, ezért kérdezgetnek errõl téged, mert rólad még nem tudnak mindent, mert nem vagy egy exhibicionista õrült. Csak azt csináld, amit igazán akarsz és azzal akit igazán szeretsz. Szerintem erre érdemes várni.
ez nem ciki. 21vagyok, nekem sincs barátom, kicsit a te cipõdben járok, bár már volt egynéhány barátom, de úgy általában hozzám sem közelednek a fiúk, olyanok sem, akikrõl 100%ra tudom- közös ismerõsök révén- hogy bejövök nekik. én sem tudom, miért van ez, kicsit talán különbözöm a legtöbb lánytól, nem vagyok annyira kedves, nehezen barátkozom, nem tudok ismeretlenekkel elbeszélgetni, nem vagyok elég szociális, de ez vagyok én, és abban hiszek, hogy ami nekem meg van írva, az úgyis meglesz, a saját sorsát nem kerülheti el senki :D
Nekem ugyanez, pasiba 17/F
Nálam is. Remélhetõleg az idõ majd megoldja :) 18/F
Teljesen ugyanez még kor is stimmel....csak azt nem értem mért kérdezgetik tõled ezt?azén barátaim inkább segítenek hogy összejöjjön az aki tetszik...vigasztaljon a tudta h nem csak te vagy így ezzel:) elöbb utóbb úgyis lesz valaki aki közeledik feléd, és tetszeni fogtok egymásnak:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) )

16 éves vagyok és még nem csókolóztam és még nem volt barátnőm, ne legyek egyáltalán elkeseredve?

Szóval ezért nem érdemes hergelni,piszkálni magam,hogy még nem voltak ezek?

Legjobb válasz: Emlékszem, pont amikor 16 voltam, panaszkodtam egyszer anyámnak, hogy már ilyen öreg vagyok, de még egy barátnõm se volt. Erre õ mondott egy ismerõs lányt, hogy miért nem próbálom meg vele. Én mondtam, hogy nem, hát vele nem úgy vagyunk. Aztán mégis õ lett az elsõ. :) Szóval ha körülnézel magad körül, te is biztos találsz olyan lányt, aki tetszik neked, és sikeres is lehetsz nála. :) f24

Emlékszem, pont amikor 16 voltam, panaszkodtam egyszer anyámnak, hogy már ilyen öreg vagyok, de még egy barátnõm se volt. Erre õ mondott egy ismerõs lányt, hogy miért nem próbálom meg vele. Én mondtam, hogy nem, hát vele nem úgy vagyunk. Aztán mégis õ lett az elsõ. :) Szóval ha körülnézel magad körül, te is biztos találsz olyan lányt, aki tetszik neked, és sikeres is lehetsz nála. :) f24
Én az imént épp ezt kérdeztem XD de én L/14 vagyok tudod azt kérdeztem h. a mai világban ahol annyi qva meg mit tudom én mi van nem-e vagyok lemaradva, de mindenki azt mondta h. nem:) jobb is h. nem vagy ilyen nõfaló meg...stb:) Semmi gond nincs:)
Ne idegeskedj emiatt! Én 17 voltam amikor elõször csókolóztam. Utána majd kialakulnak a dolgok ;) 24/F
Én 17 vagyok, volt már csajom, most még se jön össze senki, és nagyon el vagyok keseredve, és nagyon egyedül vagyok
Nemtom miért kell lepontozni, arra gondoltam hogy lehet hogy benne van a hiba és tud rajta változtatni.
Szerintem gondolkozz el azon hogy miért nem volt barátnõd, és max akkor hergeld magas. Nekem sem volt még, és ahogy a dolgok állnak nem is lesz, de én tudom az okát.
nem vagy elkésve lehet h valaki 13 évesen wan aki 20 éwesen csókolozik elöször és pl akkor wan bnöjük :) nem vagy elkéswe wárj az igazira:) ne keseredj el :) inkább porbálkozz a csajoknál;)
Borzalmas problémák:) Bár egyszer én is átestem rajta.Az a lényeg hogy igazából magaddal nem vagy szerintem kibékülve, és ha magadat nem szereted akkor hogyan szerethetne téged más(szokták ezt mondani.Igaz is.) Fogadd el magad, és próbáld meg megtalálni az akadályt hogy miért nincs barátnõd. Nekem anno az volt a baj hogy a külsõmmel nem voltam megelégedve, kövér voltam, és nem szerettem magam, ami persze sugárzott belõlem. Aztán változtattam és megtalált a szerelem.
Szerintem egyáltalán ne légy elkeseredve mert még ne maradtál le semmirõl! Még nekem se volt kapcsolatom, nem csókolóztam még sõt még szûz is vagyok 18 éves fejjel! Nem kell a szerelmet annyira elsietni! Hidd el majd eljön a te idõd! :D 18/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és meg fogom magamat szerettetni magammal =D.Lehet az a baj, hogy szeretnék és ez a baj, mert ha siettetni akarom nem fog sikerülni, de most már elfogadom türelmesnek kell lennem =)

16 éves vagyok, és még nem volt csajom, de volt a suliban egy csaj, aki nagyon tetszett, már szeptember óta, és beszéltem is vele, cs nem jól sikerült, mi lehetett a baj?

cs 12.es volt, és sose mertem odamenni hozzá, meg mindig elfoglalt voltam a tanulmányi versenyek miatt(kb olyan 10 volt ebebn a tanévben), és amikor véget értek a versenyek, és lett id?m, ami kb. április elején volt, akkor megszólítóttam, de elment még 2 lépést, és cs utánna fordult vissza, és azal kezdte, h.: "na mit akarsz?", és lehet, h ezt cs zavarában mondta, de ez teljesen leblokkolta az agyamat, és nem úgy ment, ahogy szeretem volna (megkérdeztem, h milyen órája lesz..., meg ideges voltam) sé utánna azt mondta, h majd még beszélünk. Azután üzent az osztálytársammal, amikor kinnt voltak cigizni az egyik szünetben, h majd akar velem beszélni, és h hova menjek a suliban, de én nem mentem, mert amikor elindultam, vagy még 10en az osztályból jönni akartak velem, meg nem is voltam benne biztos, h igaz-e(mert nem igazán lehet megbízbni abban az osztálytársamban) és utána egész nap azon rágódtam, h mi van, ha tényleg akart velem beszélni, ezért két hétig minden nap írtam neki iwiwen, de ? nem írt vissza, ezért a második hét végén mindent amit addig írtam neki elküldtem neki freemailre is, de nem írt vissza, hanem utánna két héttel, amikor a ballagásuk volt, akkor átküldte msn-en az osztálytársamnak, ? meg kinyomtatta, és behozta az osztályba, eléggé kínos volt, mert többek között verset és mesét is írtam neki, szal. amikor mindenki elolvasta az osztályban..., én meg aznap épp hiányoztam is...

Legjobb válasz: szerintem itt az volt,h a csaj jóba van az oszttársaddal és msneztek..és a csaj se tudja h mit akar...és átküldte az oszttársadnak amiket írtál neki, az oszttársad pedig viccesnek találta amiket irtál és ugy gondolta h ha kinyomtatja és beviszi a suliba és mindenki rajtad fog röhögni..ö meg lesz a menö srác aki kinyomtatta és megtudott téged alázni..szerintem nem a csaj mondta neki h nyomtassa ki...azt a csajszit pedig hivd férre és mondd meg neki h szeretnél vele 2-esben beszélgetni,mert nem akarod h a többiek ott röhögjenek rajtatok a háttérben,...és akk utána szépen elmondod neki h mit érzel iránta...és megkérdezed h õ látna-e közös jõvõt veled..vagy sem...innentõl már a csajon múlik...lehet h kicsit gyors ez igy...de szerintem jobb belevágni,mint össze vissza keríteni a dolgokat...

szerintem itt az volt, h a csaj jóba van az oszttársaddal és msneztek..és a csaj se tudja h mit akar...és átküldte az oszttársadnak amiket írtál neki, az oszttársad pedig viccesnek találta amiket irtál és ugy gondolta h ha kinyomtatja és beviszi a suliba és mindenki rajtad fog röhögni..ö meg lesz a menö srác aki kinyomtatta és megtudott téged alázni..szerintem nem a csaj mondta neki h nyomtassa ki...azt a csajszit pedig hivd férre és mondd meg neki h szeretnél vele 2-esben beszélgetni, mert nem akarod h a többiek ott röhögjenek rajtatok a háttérben, ...és akk utána szépen elmondod neki h mit érzel iránta...és megkérdezed h õ látna-e közös jõvõt veled..vagy sem...innentõl már a csajon múlik...lehet h kicsit gyors ez igy...de szerintem jobb belevágni, mint össze vissza keríteni a dolgokat...
az elõzõ válaszoló vagyok. emesen? vagy akármilyen csevegõprogram, nem lényeg..myvipen, iwiwen nincs neki kiírva?
szerintem is cuki vagy. X). [hát még mesét is írtál? jajj.] egy tizenkettedikes lány nem hinném, hogy harmadikkal üzenne neked.de az biztos, hogy nem akart így direkt rosszat neked, tehát nem ezért küldte el az osztálytársadnak.nincs barátja? egyébként lehet, hogy valóban tetszel neki, de attól még nem akar semmit..ki tudja.itt a nyár, addig még bõven összejöhettek.
Szia! Megértem, hogy tudni akarod, a lány benne volt-e a dologban vagy sem... Nyilván mentegetni akarod õt és azt szeretnéd hallani tõlünk, hogy semmi köze a dologhoz. De: 1 az, hogy ez itt nem fog kiderülni, 2, hogy ez a lány több ponton is vétett ellened - és nagy részben neki köszönhetõ, hogy az egész osztály olvasta az üzeneteidet. Már amikor megszólítottad, és olyan flegmán kérdezte, hogy "na, mi van?", hagynod kellett volna õt a fenébe :( Aztán két héten keresztül egyetlen üzenetedre sem válaszolt, majd mindent átküldött egy osztálytársadnak? ... Hát, ez finoman szólva is taplóság. Ez a lány egy perc figyelmet sem érdemel, hidd el! És még ha ebben a kinyomtatás-dologban "véletlenül" nem is volt benne, az vszínûleg nem az õ jóindulatán múlott - egyszerûen csak nem avatták be a dologba. Mert aki így viselkedik, mint ahogy korábban viselkedett õ veled, könnyen kapható arra is, hogy tovább lépjen, és még jobban megszorongasson. Tehát, sztem tök mindegy, az ügynek ebben a részében benne volt-e vagy sem. A lényeg, hogy BENNE LEHETETT VOLNA, mert ezek alapján kitelik tõle. Úgyhogy, örülj neki, hogy nem kerültél közelebbi kapcsolatba egy ilyen rosszindulatú lánnyal, és felejtsd el õt mihamarabb! Majd találsz egy jobbat! :)
Hát sztem. nem jó ha egy csajnál úgy indittasz h járni szeretnél vele.Írtad h azt kérdezted elõsször h milyen órája lessz.Erre reagált olyan furán ha jól sejtem.mert ilyet nem szokás kérdezni olyantól akit nem is ismersz!A csajok szeretik megismerni a srácot(legalábbis ez az én tapasztalatom)Na meg ez a versírás nem nagyon jön be egy mai 12.-es csajnak de ez is csak az én tapasztalatom.szerintem próbálkoz fiatalabbal... Bocs a hülye fogalmazásért:D
kábé egy-két hetet..vagy egyszerûen nézd meg az utolsó bejelentkezés idõpontját, és onnantól pár nap.
A kérdező hozzászólása: de kb. mennyi ideig várjak?
ha nem ír vissza, akkor komolyan nem ér ennyit ez egész. X). normálisnak tûnsz, szóval simán összejöhetsz bárki mással is.
A kérdező hozzászólása: megpróbálom, de ha eddig sem írt vissza, szerintem ezután sem fog...
akkor viszont írj neki egy utolsó emailt [szerintem ezt gyakrabban olvassa.], amiben megkérdezel mindent, amire kíváncsi vagy..ha válaszol, az már félsiker, ha pedig nem, akkor szerintem hagyd a fenébe..mert még ha nem is tetszel neki, az azért a minimum, hogy visszaír. [velem is volt már ilyen, csak azért.]
A kérdező hozzászólása: nincs sajnos
Szerintem már tök feleslegesen rágódsz ilyeneken. Neked sem, és a csajnak sem így kellett volna intézni. Ha a csaj 12.-es volt, akkor õ idõsebb, lehet úgy gondolta, hogy suli végére még szórakoznak egy jót. És hát te pont kapóra jöttél... Az igazat már úgysem tudod meg, hogy ki volt a hibás. Lehet, hogy hackelték a leveleidet... lehet, hogy a csaj csinálta az egészet... de az is lehet, hogy az osztálytársad szórt veled ki. Itt már bárki is mond valamit, nem lehet nekik hinni. Egyik a másikra fogja fogni, és fordítva. Sajnos már nem tudod kideríteni, hogy ki nyomtatta ki a leveleidet, próbáld elfelejteni a történteket.
A kérdező hozzászólása: de hogyha az osztálytársam tette, és a csajnak semmi köze hozzá(akkor egy kicsit lehet, hogy barom voltam), akkor hogy tudom rávenni, hogy írjon vissza, és lehet hogy van barátja, nem is azt akarom, csak azt, szeretném megtudni, hogy most mi van? szal. ezt hogy tudom?
A kérdező hozzászólása: csak az a baj, hogy a nyarat külföldön töltöm :S
Röviden és tömören ez a lány egy öntelt hülye csaj lehet aki unalmában veled szórakozik...és bizonyít magának ..legalábbis ilyen szánalmas módon próbál h õ most a valaki h így tud szórakozni veled vagy akár másokkal.Egy percet se fordíts erre a a lányra.Én azt mondom
A kérdező hozzászólása: ok, köszi

16 éves vagyok és még nem volt pasim. Mi a baj velem?

Legjobb válasz: Semmi baj nincs veled. Van aki még felnõtt létére sem volt fiúval. Ha majd eljön az ideje, úgyis fogsz magadnak találni valakit!A dolgokat úgysem szabad sürgetni! Nyugi, minden rendben lesz!:)

Semmi baj nincs veled. Van aki még felnõtt létére sem volt fiúval. Ha majd eljön az ideje, úgyis fogsz magadnak találni valakit!A dolgokat úgysem szabad sürgetni! Nyugi, minden rendben lesz!:)
Nekem 22 évesen lett elõször igazi pasim (azóta is együtt vagyunk), addig nem is jártam senkivel, kalandajim is csak 18 éves korom körül kezdõdtek! Nem vagy elkésve egyáltalán, sõt örülj neki, nem szabad ilyen korán elkötelezni magad, élj, bulizz, szórakozz és utána jöhet a nagy Õ. :) 25/l
Semmi baj nincs veled.
Még semmirõl nem maradtál le szóval csak türelem :)
szia én is 16 vagyok lány és még nem volt senkim, egyesek szerint túl válogatós vayok.van azonban aki teccik nagyonn de õ fiatalabb nálam.még sose smároltam senkivel de ezt nem reklámozom.A barátnõm(osztálytársam)gyönyörû, hívták modellnek a mayo c be tehát divatos is de nem ment végül... nagyon okos meg értelmes de még sosem volt pasija én sem értem miért
Énis 16 éves vagyok és nekem sem volt. Ne örcsölj rajta! Majd ha nem várod, úgyis felbukkan. Én nem is keresem igazán a páromat, majd rámtalál, ha akar, addig pedig elvagyok így. :) 16/L
talán az hogy te normális vagy és nem egy ringyó liba, mint a többi korodbeli? képzeld, ennyi idõsen, mint te, én az elsõ csókomon estem át, azt sem párral, csak egy "haverral"...megkértem, hogy mutassa meg, milyen... az elsõ barátom már 17 éves szülinapom elõtt nem sokkal volt, és az elsõ tényleg komoly, hosszú kapcsolatom 18 éves koromban kezdõdött el...most 20 vagyok és a võlegényem a fiú...nem vagy semmirõl lemaradva, akik már 14-15 évesen pasiznak orrba, szájba, sosem fognak találni maguknak egy komoly, életreszóló kapcsolatot...
Õszintén én is megnyugodtam egy picit. Hiszen én is 16 vagyok. Soha nem volt még pasim, és nem is csókolóztam. Pedig többen próbáltak már kezdeményezni, de én mindig "beijedtem" ... pedig alapból nagyon társaságkedvelõ, barátkozó típus vagyok. De ha egy pasi elkezd kezdeményezni görcsölni kezdek... :(

16 éves vagyok és még nem volt komoly párkapcsolatom. Viszont nagyon sok fiú tetszett már (jelenleg is tetszik pár fiú) és már lassan nem tudom eldönteni h mikor vagyok tényleg szerelmes. Mi a baj velem?

hogyha az egyik fiúval látom h nem jönne össze azonnnal lemondok róla.Nemhiszem h nagyon ronda vagyok és a fiúk részér?l sem ezt látom mégis amikor meglátok egy szép lányt arra gondolok h ilyen lányok mellett nekem semmi esélyem...:(

Legjobb válasz: ismerj meg jól pár fiút, és ha szimpi találkozzatok többet, beszélgessetek. De biztos ismered jól, azokat, akik most tetszenek? Szerintem beszélgess az egyikkel, és meglátod hogy bejössz-e neki. És miután megismerted jobban tulajdonságait, és ha szimpi akkor szerelmes leszeel bele. A szerlem csak úgy magátol lesz, nem lehet úgy hogy most 'szerelmes akarok lenni' és az is leszek. Ha valami nem így van ahogy írtam ( a fiúkal kapcs.)Akkor javíts ki. Remélem segítettem:D

ismerj meg jól pár fiút, és ha szimpi találkozzatok többet, beszélgessetek. De biztos ismered jól, azokat, akik most tetszenek? Szerintem beszélgess az egyikkel, és meglátod hogy bejössz-e neki. És miután megismerted jobban tulajdonságait, és ha szimpi akkor szerelmes leszeel bele. A szerlem csak úgy magátol lesz, nem lehet úgy hogy most 'szerelmes akarok lenni' és az is leszek. Ha valami nem így van ahogy írtam ( a fiúkal kapcs.)Akkor javíts ki. Remélem segítettem:D
Kedves kérdezõ te nem Tatabányai vagy és Zsuzsanna a neved?
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: egyetértek veled csak az a baj h nem igazán ismerem egyiküket sem bár az egyik az osztálytársam nem nagyon szoktunk kettesben beszélgetni csak húzni szoktuk egymást:) 2. válaszoló: nem és még csak nem is tatabányán lakom:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!