Találatok a következő kifejezésre: 16 éves és még nem (233 db)

A nővérem 16 éves és még nem volt pasija. Normális ez?

Nem olyan szép, viszont okos és kedves. Gáz, hogy nem volt neki? Már itt az ideje, nem?

Legjobb válasz: Én is 16 vagyok és még nekem se volt. Nem tudom, h gáz-e, de szerintem ez az õ döntése. Amúgy te mennyi idõs vagy és volt már barátod?

Én is 16 vagyok és még nekem se volt. Nem tudom, h gáz-e, de szerintem ez az õ döntése. Amúgy te mennyi idõs vagy és volt már barátod?
Szia! Nekem 17 évesen volt elõször pasim... Lehet, hogy egyszerûen csak nem érdeklik még a fiúk. Szerintem beszélgess vele errõl a témáról. ;)
17 évesen volt elõször barátom. és egyáltalán nem bánom h nem elõbb. minek elsietni? csak mert ez a divat?! ugyan már!
én is 16 vagyok, és még nekem sem volt. hány éves vagy?? neked már volt?!... miért ne lenne normális?? õ érzi, h. mikor van szüksége valakire. azt pedig ne is említsd neki, h. nem szép, és ezért nincs pasija! az, h. valakinek van pasija azon múlik, h. hol van, és milyen emberek veszik körül! mert én láttam bányarémet is, aki minden héten mással jár kézenfogva, de tök szép csajt is aki egyedül volt... a nõvéred meg nem marad le semmirõl sem...
Mintha a húgomat hallanám. 19 éves leszek lassan, és most két hónapja ismerkedtem meg életem elsõ barátjával. Õ is azzal nyagatott, hogy már itt az ideje. Hidd el 16 évesen, még ráér. És ha elfogadsz egy tanácsot egy nõvértõl, akkor ne üsd bele az orrodat nagyon ezekbe a dolgokba.
Sokkal normálisabb, mintha 14 evesen mar lenne.. Teljesen rendben van, sõt!
nekem is 16 évesen volt az elsõ barátom:) és szerintem egyáltalán nem gáz:) ráérünk még pasikkal bajlódni:)
Teljesen normális.
Miért ne lenne normális??? -.-" Kezdem elhinni, hogy ma már az a "normális" ha egy lány 14 évesen elveszti a szüzességét. (mert sokkal nagyobb ügyet csinálnak abból, hogy van aki még 19 évesen szûz, mint az, ha valaki 15 évesen már nem szûz...) Amúgy én is 16 vagyok. És még nincs barátom. Lett volna rá alkalmam, mert sokan akarnak velem járni. Nem vagyok se csúnyább, se butább az átlagnál. (sõt...) Csak egyszerûen nem adom magam könnyen. Még nem találkoztam olyan fiúval akibe tényleg szerelmes lennék. Annak meg nem látom értelmét, amit a 14 évesek csinálnak. Hogy "járnak" de még azt se tudják mi a szerelem... Komolyan, még ilyen korban nagyom éretlenek a fiúk!!!(tisztelet a kivételnek)

15 éves lány vagyok. Szeritetek az nagyon sok idő ha már 2 hónapja együtt vagyok a barátommal ( 16 éves) és még nem mutattam be a szüleimnek?

Legjobb válasz: szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem

szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem
Szerintem nem sok. Mutasd be akkor, amikor jónak érzed.
Hát, ha bemutatni még nem is kellett volna, azért az nem baj, ha legalább azzal tisztában vannak, hogy jársz valakivel. Persze ha komoly a dolog, mindenképp mutasd be, de õ is téged, az õ szüleinek.
Hát...ez elsõ barátomat egyátalán be se mutattam a szüleimnek...ismerem õket és nem helyeselték volna...de aztán szakítottunk...és csak utána montam el...:D de ha a barátod normális meg minden szerintem épp ideje hogy bemutasd nekik :)
19 éves vagyok, amikor én voltam 14, az osztályból egyetlen lánynak volt barátja .. 14évesen ne a petting meg a szex érdekeljen ..megértem a szüleidet, jól teszik, amit tesznek, 14 évesen még GYEREK VAGY ! Nem trendi 14évesen elveszíteni a szüzességed és ezt csinálni.Tanulj inkább!
A kérdező hozzászólása: amúgy 15 vok. mondjuk tök mind1 mert azaz 1 év nem sokat számít, de azért mert hazaviszem nem azt jelenti h szexelni fogok vele.
de hülye vagy.
Ne feküdj le vele azért, hogy megtartsd, és ne is dobd ki azért mert mi lesz ha.... ennyi erõvel a világ összes kapcsolata felesleges. Ha ezért dobna, akkor annyit is ér (fõleg pár hét után) De ne hagyd magad befolyásolni, hidd el késõbb megbánnád.
Tiszta hülye vagy, már bocs... Még abban sem vagy biztos mit szeretne, csak beleképzeled a dolgokat és szakítani akarsz vele csak, hogy te szakíts elõször? Ne szakíts vele, még alakul, meg különben sem kell 1 hónap után lefeküdni. Majd kialakul, megbeszélitek késõbb. Ha nem tud várni, és ezt te biztosan tudod, akkor szakíts. Az is lehet, hogy megértõ srác, az is lehet, hogy 1 hónap múlva beleszeretsz és te akarsz lefeküdni vele. Ennyire ne legyen irányításkényszered. Ha meg majd elhagy, mert úgy dönt nem hajlandó várni rád akkor megérdemli. Ha nem hajlandó várni, akkor nem szeret igazán.
Nem kell elhagynod, de csak akkor feküdjetek le, ha te is úgy gondolod, hogy eljött az ideje. Ha azért elhagy, mert nem fekszel le vele, akkor meg se érdemel.
Ha te nem akarsz, ne feküdj le, inkább szakíts.
A kérdező hozzászólása: szûz vagyok, még csak 3 hete járunk ezért írtam hogy annyira még nem komoly a kapcsolatunk.
Ha mások az igényeitek ilyen fontos téren õ már szexelni akar, te még nem akkor szakíts vele. Ne feküdj le vele csak az õ kedvéért. Amúgy te miért nem akarsz szexelni egy jó darabik? :O
te szuz vagy? ha nem, legalabb betanitod, ez annyira aranyos. ha nem szuz kell itt vagyok en XD
szerintem ezért nem kell elhagynod, ha télleg szeret akkor vár ja és 3 hét nem sok...sõt alig valami...
Kérdezd meg tõle. Beszélj vele. Állapodjatok meg egy türelmi idõben ami midkettõtöknek jó. Utána tudsz lépni ennek függvényében.

Fiúk! Mit szólnátok ha egy 16 éves lány még nem csókolózott és ezt észrevennétek mert még nem ügyes benne? Kiröhögnétek a barátaitokkal?

Legjobb válasz: Ugyan már... inkább megtanítanám, hamar belejönne az biztos :) Õszintén, ki tenne ilyet? 16/f

Ugyan már... inkább megtanítanám, hamar belejönne az biztos :) Õszintén, ki tenne ilyet? 16/f
Én örülnék neki, mert akkor én lennék neki az elsõ :)
15:20 vagyok vagyis, azt hogy magamban tartom nem úgy értem hogy ciki, sõt, ma ez már nagyon ritka, ezért meg kell becsülni...:D
én ha megtudnám, akkor magamban tartanám, ha jól nézne ki, és jó fej is lenne, akkor még fel is ajánlanám hogy tanítom...:)
A 15:23-as kommentelõ voltam/vagyok Én szivesen próbálkoznék, illetve lennék az elsõ:) ne szégyellõsködj, mert lehet sose éled meg az elsõ boldog csókot Nevem T.
Kb. én is így jártam mint te... volt egy srác aki nagyon bejött nekem (osztálytárs), aki egy barátnõmmel járt, majd szakított vele. Egy bulin kitálalt mindenrõl a srác, hogy milyen ciki dolgokat csinált a csaj meg h rosszúl csokolt meg ilyenek... Tetszett a srác még mindig nekem, de mikor leakart smárolni elfordúltam mert megijedtem, hogy velem is ezt teszi majd... ez is elég egy ciki helyzet volt... xD
az én 11.es osztályomban elég sok ilyen lány van, mert a fele olyan ótvar, hogy faszt se fog életében látni:D
ilyenért nem kell parázni, szerintem abszolút nem gáz!
én 17 vagyok és még nem csókolóztam engem ez nagyon bánt, aztán egy hétvégén sajnos sokat ittunk a haverokkal és azóta mondhatni h már csókolóztam de ezt nem éreztem olyan igazinak, túl rövid ideig tartott. De azóta már nem bánt annyira :)
A kérdező hozzászólása: Huhh köszi azért most megnyugtattatok :) ) akkor nem ciki ez az egész . azért remélem minél hamarabb fogok egy rendes , kedves srácot találni magamnak. Lehet az is baj , hogy én nem vagyok az a nagyon nyomulós fajta. Inkább várom , hogy egy fiú kezdeményezzen. Lehet ezen is kéne egy kicsit változtatni :S
18 múltam, semmi testi hibám nincsen, állítólag jóképû vagyok, mégsem csókolóztam még :(. Egyszerûen nem találom a megfelelõ lányt. Vagy túl kényes, vagy túl buta vagy csak simán randa. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy csak a külsõ számít. Aki kiröhög, az hülye. És akkor mi van, ha nem vagy elég ügyes? Semmi. Majd belejössz. Miért kéne mindenkivel kavarni? Szerintem elég eggyel, de az szerelembõl legyen :D
Figyelj, én 20 évesen csókolóztam elõször. Azzal a fiúval, aki után már fél éve vágyakoztam, és azt hittem õ csak barátságot akar, de aztán egy délután megcsókolt és összejöttünk. Még 10 másodperccel a csók elõtt sem sejtettem, hogy valamire készül, ezért gondolhatod, nekem egyenesen sokkhatás volt, mikor közeledett felém és láttam hogy mire készül. :D Elõtte hónapokig azon aggódtam, hogy jaj még sosem csókolóztam, mi lesz ha egyszer eljutok addig, 20 évesen nem tudok csókolózni... aztán mikor tényleg megtörtént, olyan hirtelen jött, hogy gondolkozni sem volt idõm. :D A fiú egy héttel késõbb tudta meg, hogy az volt nekem az elsõ csók. Mosolyogva mondta, hogy kicsit tényleg bizonytalannak tûntem, de milyen hamar belejöttem. Ennyi volt. Késõbb mindenért paráztam - petting, orál, szex... féltem hogy nem leszek elég jó, jól csinálom-e, bénának tart-e, rá bír-e nézni a testemre... most, hogy már egy éve együtt vagyunk, belátom, hogy mekkora hülyeség ilyeneken aggódni. :)
Most viccelsz? Szétröhögném az agyam.Aztán együtt, a TE barátnõiddel nevetnénk ki. Most komolyan kérdezed?Miért nevetne ki csórikám?Rendes lánynak tûnsz, szerintem senkinek sem jutna eszébe kinevetni.Ettõl csak vonzóbb leszel számára.hajrá
Voltam ebben a helyzetben, és teljesen "jól" fogadta:D nagyon aranyos volt
16.44hez csatlakoznék, egy normális kedve helyes fiúval csináld elõször, ne valami bunkóval. Akkor neki még tetszeni is fog, hogy taníthat ;) A haveroknak meg simán mondhatod azt, h. már csókolóztál aztán kész, úgyse tudják meg soha, hogy igazából mi a helyzet.
Szerintem minden fiú szeret elsõ lenni. Az olyan megtisztelõ:) Na meg ne csókolózz olyannal akirõl tudod hogy tapló bunkó és ilyesmit tehet... mármint hogy kiröhög.
A kérdező hozzászólása: Igazából még nem volt oylan fiú , akivel akartam volna. Többen próbálkoztak , de vagy még nagyon fiatalnak tartottam magamat (4 éve) mostanában meg inkább csak célozgatások voltak konkrét fizikai próbálkozás nem.
Semmi esetre sem.. Azt mondom neked erre, az elsõ csók az a legjobb az életben, s vannak akik ezt elég soká élik meg, ami lehet azért mert akkor érzi azt, hogy a partnere felé érzi amegfelelõ idõben a megfelelõ érzéseiben azt a bizonyos valamit, ami hatására neki adja magát apillanatnak és jöhet a csók, vagy csak egyszerûen félsz és szégyellõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Sajnos az ismerõseim egy részébõl simán kinézem :SS
valamikor el kell kezdeni

Hány évesen csókolóztatok először? És az gáz ha én 16 éves létemre még nem csókolóztam?

Legjobb válasz: Én 18F vagyok és még nem csókolóztam. Gáz? Lesz*rom!

Én 18F vagyok és még nem csókolóztam. Gáz? Lesz*rom!
Hogy mások mit gondolnak emiatt rólad, azzal ne foglalkozz. Egyébként nem "gáz". Én sem csókolóztam még, pedig idõsebb vagyok nálad néhány évvel. Én nem érzem kellemetlennek. Hogy mások miként vélekednek errõl, az meg nem nagyon tud érdekelni.
14..de az se olyan volt, h a barátommal...hanem 1 barátnõmmel próbáltam ki
Én 22 vagyok és még nekem se volt. És én is LeSzArOm!
én is 16 vagyok, de még én sem csókolóztam. de szerintem sem gáz. bár nem mással kell foglalkozni, csak magaddal! :) ráér az, igaza van az elõttem szólóknak - nem biztos, hogy annyira szükséges az, hogy tizennehány évesen jól berúgva egy este alatt 8 pasival smárolj, és kb. ugyanennyi végigtapizzon! :) úgyhogy ráérsz , majd ha úgy érzed!:)
6 évesen oviban. utána 20, aztán 21 évesen végre annyit amennyit csak birtunk :)
Én 23 évesen még nem.
Nyugi Nem gáz.
Én 13 évesen....egy 16 éves fiúval, aki azóta is nagyon szeret, és jól megvagyunk. NEm vagy lemaradva semmirõl!!! NEkem sem hiányzott az életembõl..csak úgy jött.....és igazat megvallva nagyon rossz volt....annyi volt benne a jó, hogy olyannal történt akibe megbíztam, és szerettük egymást (még most is :) szóval nyugi..ami késik nem múlik, utólag én is vártam volna még!!! :)
hát én úgy negyedszázados korom ellenére mégcsak meg sem fogtam egy lány kezét se.... a fiú haverjaim tesznek rá magasról hogy gáz e vagy sem hisz úgy vannak vele hogy az én dolgom ...a lányok nem tudom annak tartják e..ha igen akkor terpesszenek, ha erre nem hajlandóak akkor meg fogják be
Én 20 évesen. :D Én cikinek tartottam, mások nem. Ki hogy gondolja. 21/L
14 évesen.és nem, nem gáz 14/f
19 évesen az elsõ barátnõmmel és egyszerûen tökéletes volt. :) Nem szabad elkapkodni, mert a végén nem fog annyira tetszeni. :P 24F
18. Bõven megérte rá várni, mint 16 évesen becsípve lesmárolni valakit egy buliban, csak, hogy legyen.
Nemtudom pontosan, olyan 14-15 körül :)
Én 13 évesen, de nem ciki, mer hallottam olyanról is h 21 évesen még nem. 13/F
én 13 voltam. de undorító és nagyon nyálas volt. azóta persze megváltozott a véleményem. de nem vagy lemaradva semmirõl :) 17/l
18 és fél. most meg 19 és fél vagyok.

Hány évesen volt az első menstruációtok? Az gáz ha én 16 vagyok és még nem volt?

Legjobb válasz: 11 éves voltam. Gáznak nem gáz, de el kéne menni nõgyógyászhoz... 15/l

11 éves voltam. Gáznak nem gáz, de el kéne menni nõgyógyászhoz... 15/l
en is 11 voltam, de nagyon nem orultem neki. emlekszem meg sirtam is anyukamnak hogy de en meg gyerek vagyok, en nem akarom ezt:) ) 16/L
nekem 12 évesen ( szülinapom után pont egy hónappal) jött meg. Van még idõd, de azért irány a nõgyógyász!
Nekem a 13. szülinapom elõtt 2 hónappal. Vagyis 12 évesen =) Amúgy úgy tudom, hogy ha 16 [vagy 17] éves korodig nem jön meg, akkor elkéne menni nõgyógyászhoz 13, 5/L
9 évesen, és 10 éves koromra teljesen beállt, sajnos természetanyánk jó hamar kibabrált velem :S Egyébként el kellene menned nõgyógyászhoz, mert olyankorra már meg kellett volna jönnie...
Azért 16 évesen jó lenne, ha elmennél nõgyógyászhoz!
bnõm anyjának is 17 évesen jött meg, kérdezd meg anyukádat, h neki, és a családjában mikor jött meg a lányoknak. nekem 14 éves szülinapom elõtt jött meg 10 nappal azonnal beállt, ált. 5 nap ingadozás van, szal szerencsésnek mondhatom magam, , mer nem jött korán énis nagyon sokat görcsöltem, h mi lesz ha nem lehet majd gyerekem, pedig csak 13 voltam. nagyon vártam már, mert az osztba kb mindenkinek megvolt már, és így kirekesztettnek éreztem magam, mikor errõl beszéltek. mikor megjött, nemis mondtam el anyámnak.. nem beszélt nekem sohasem errõl, felvilágosításról... ezért úgy gondoltam, énsem mondom el neki... aztán rájött persze hejedbe már összevissza szartam volna magam, de azért ne aggódj nógyógyászhoz soha a éledbe nem lesz erõm elmenni, max ha nõ, akkor... tudom, h éretlen gondolkozás, de akkoris, majd nõgyógyász pasim lesz, vagymi, és akkor nem kell majd elmennnem ;) szal még ne aggógy :)
Én 15 éves vagyok és még nem jött meg... kezdek kicsit aggódni, azt hiszem nemsokára ellátogatok a nõgyógyászhoz.
Nekem 1 hónappal a 12. szülinapom után. Örültem neki, mint majom a farkának :)
nekem is 11 évesen, de már majdnem 12 voltam
Nekem 2010.okt.31.-én jött meg legelõször. Elsõ nap sok volt aztán 2. nap csak egy kevés aztán elmúlt. Most van a második ami egy héttel korábban jött mint kellett volna. Nem hiszem hogy egyhamar leáll, akár a vörös Niagara! XD Hát, elõbb utóbb biztos beáll. Szerintem jobb lenne ha elménnél a nõgyógyászhoz, nekünk azt mondták ha még 16 évesen sincs akk jobb ha orvoshoz mész mert valami bajod van. Persze ez nem biztos de jobb ha elmész! L/14
nekem 11 évesen jött meg :) szerintem várj még egy-két hónapot és ha nem jön meg, akkor csak a nõgyógyászt tudom ajánlani. :)
Nekem 10 évesen jött meg.16-17 éves korig ha jól tudom nem baj.De majd inkább menj el nõgyógyászhoz! 11/L

Gáz ha 16 évesen valakinek még nem volt pasija, és nem is smárolt még?

Legjobb válasz: Nem gond, inkább ez lenne a természetes.

Nem gond, inkább ez lenne a természetes.
Szia! Én egy 21 éves fiú vagyok. Elõször is az elõttem válaszolókhoz hasonlóan én is úgy gondolom, hogy ez a legkevésbé sem gáz, ha nem volt még barátod, sõt szerintem abszolút természetes is. Egyébként mivel a mai világunkban folyamatosan növekszik az emberek várható élettartama, az emberek késõbb lesznek nyugdíjasok, már nem 20-25 éves korban vállalnak gyereket, hanem 30 év felett, szerintem úgy a normális, hogy ezekkel a folyamatokkal párhuzamosan a fejlõdésünk és nemi érésünk is kitolódik késõbbre. Szóval a lényeg, hogy késõbb kezdeményezünk párkapcsolatot. Elárulom, hogy 21 éves létemre jelenleg nincs barátnõm, régebben is csak komolytalan kapcsolataim voltak, amelyeknek egy-két hét után vége is lett. Mellesleg én elég jó tulajdonságokkal rendelkezem: közel 190 centis vagyok és még mindig növök, sportos és izmos alkatú srác vagyok, hetente 4-5 alkalommal is járok edzésre, nagyon odafigyelek a külsõmre, hogy ne hanyagoljam el... És ennek ellenére sem volt még igazán komoly kapcsolatom. De ez fõként azért van így, mert korábban még nem nagyon érdekelt az élet csajozós része, jelenleg pedig villamosmérnöknek tanulok egyetemen, ott pedig szinte egy lány sincs. Szóval az én esetembõl kiindulva csak azt tudom mondani Neked, hogy az égvilágon semmirõl nem késtél le. Elõbb, vagy utóbb Neked is lesz barátod.
ugyanaz mint a 2. ... 16f
ATM-nel kellene mar jarnod...a mai vilagban(ass to mouth)
Nem gáz
nekem 19 évesen volt az elsõ barátnõm, de az se volt hosszú.. :/ 20/f de nem gáz tényleg :)
Egyáltalán nem gáz. Ne azért legyen pasid, mert gáz, ha nincs, hanem azért, mert te szeretnéd és úgy érzed, hogy képes is lennél kapcsolatra. Van, akinek ez már 14 évesen megy, másoknak csak 20 éves koruk körül, semmivel nem vagy elkésve.
Végképp nem gáz, sõt....
hát én 16 éves vagyok és még nincs barátnõm pedig nem vagyok egy rondaság lehet el kéne járni minden péntek este nem is tudom am 16 f :)
Nem gáz ne aggódj :)

Szerintetek ciki és baj ha 16 éves koromra még nem volt barátnőm, így nem is csókolóztam?

nem vagyok nagy csajozós pasi s?t nem is bulizós inkább filmeket nézek, videót szerkesztek és rajzolok mint hogy bulizzak (bár azt is szoktam néha de nem csajozgatok)...van olyan csaj aki az ilyen pasit szereti?

Legjobb válasz: Nem ciki! Teljesen normális. Másrészt nem lehet mindenki bulizós. És igen, van olyan lány, akinek éppen ez jön be. Mondjuk aki szintén nem minden este buliban táncol és vedel. ;)

Nem ciki! Teljesen normális. Másrészt nem lehet mindenki bulizós. És igen, van olyan lány, akinek éppen ez jön be. Mondjuk aki szintén nem minden este buliban táncol és vedel. ;)
Biztosan van, mindenkinek más az ízlése. Nem is nagy gond szerintem, hogy nem bulizol, és nem részegedsz le minden hétvégén.
iszonyat ciki. pfújj. langyi vagy?
Igen, én. Szívesen megismernélek, ha gondolod írj privátban. 15/L
szerintem se baj, énis ilyen vagyok, habár én nem rajzolok, de énis filmezek, vagy olvasgatok...am elõzõ, írhatok neked privit?
Szia.. Szerintem nincs ezzel gond. Tuti eljön az az idõ, amikor az lesz számodra is a fontos, hogy egy normális baráti körben, egy kedves kis lány társaságában nevetgélj... Ne aggodalmaskodj.. Nekem ez mindig is szimpatikus volt... Sok sikert.. 26N
nekem is van 1-2 ilyen haverom. mesélem nekik hogy kit dugtam meg multhéten, de valahogy tereli a témát, vagy felhoz más témát. Szerintem belül minden ilyen ember nagy fájdalmat él át, hogy ennyire nem tud eljutni egy nõnél.

Szerintetek baj ha lassan 16 éves leszek és még nem menstruálok?

Hát 7 hónap múlva leszek 16 éves még meg nem jött meg a havi vérzésem. Mi lehet a baj? Ilyenkor az orvos mit csinálhat velem? Elõre is köszi a segítséget.

Legjobb válasz: Kezdjük ott, hogy 15 éves vagy, az a lassan 16 is nagyon erõs túlzás. Sokan késõbb érnek, ha emellett nõ a melled, szõrösödsz és folyásod is van, akkor még nem annyira kell aggódni, de ha 16 éves korodra se jön meg, muszáj lesz nõgyógyászhoz menned.

Kezdjük ott, hogy 15 éves vagy, az a lassan 16 is nagyon erõs túlzás. Sokan késõbb érnek, ha emellett nõ a melled, szõrösödsz és folyásod is van, akkor még nem annyira kell aggódni, de ha 16 éves korodra se jön meg, muszáj lesz nõgyógyászhoz menned.
Kedves Kérdezõ! Leginkább semmi baj nincs veled, késõn érõ típus vagy. Én annak idején már közelebb voltam a 17-hez, mint a 16-hoz, és már én is izgultam emiatt, de azt mondták, hogy teljesen normális, és amiatt is késõbbi életkorra tolódhat, ha például valaki vékony testalkatú, vagy intenzíven sportol. Nyugi, és minden jót Neked! :-)

16 éves vagyok és még nem volt barátom, valamit mindig elrontok:S pedig aztmondják szép vagyok meg jócsaj dee a pasim sosincs csak kavargatok. Szerintetek ezen hogy tudok változtatni? Vagy hogy szegyek fel egy pasit? XD

Legjobb válasz: 16 éves fiú vagyok. Na most simán ide írhatnám, hogy írj privit, aztán majd összejövünk:D Fél tucatnyi ember között, nem sok esélyem lenne rá, hogy érek is vele valamit. Tehát, neten milyen fiúkat találni túlnyomó többségben? Vagy az a fajta aki egy lánynak sem kell, vagy az akinek minden lány csak egy dugásra kell. Na meg vannak az olyanok mint én, akikkel kib.sztak a szüleik, és kivitték õket németországba:D Más dolgom sincs tehát mint gépezni, és mivel - ebben a korban természetes módon - fõként a lányokon jár az eszem, neten ismerkedni. A sok felnõtt idenéz, és elmosolyodik rajtunk, 16 éveseken. Fõleg mikor pl. komoly kapcsolatról beszélünk. Ezért sem mondom, hogy a szerelmemet keresem, az igazit, vagy, a leendõ feleségemet:D ..de nem is csak a dugás érdekel. Annyit mondok, hogy szerintem megérek egy próbát:) Na most lehet privit írni:D

16 éves fiú vagyok. Na most simán ide írhatnám, hogy írj privit, aztán majd összejövünk:D Fél tucatnyi ember között, nem sok esélyem lenne rá, hogy érek is vele valamit. Tehát, neten milyen fiúkat találni túlnyomó többségben? Vagy az a fajta aki egy lánynak sem kell, vagy az akinek minden lány csak egy dugásra kell. Na meg vannak az olyanok mint én, akikkel kib.sztak a szüleik, és kivitték õket németországba:D Más dolgom sincs tehát mint gépezni, és mivel - ebben a korban természetes módon - fõként a lányokon jár az eszem, neten ismerkedni. A sok felnõtt idenéz, és elmosolyodik rajtunk, 16 éveseken. Fõleg mikor pl. komoly kapcsolatról beszélünk. Ezért sem mondom, hogy a szerelmemet keresem, az igazit, vagy, a leendõ feleségemet:D ..de nem is csak a dugás érdekel. Annyit mondok, hogy szerintem megérek egy próbát:) Na most lehet privit írni:D
ha már ilyen büszke vagy rá, kavargass csak tovább XD pasi ráér késõbb. ha gondolod velem is kavargathatsz :D
vegyél fel msn-re és megbeszéljük :F muhahaha
A kérdező hozzászólása: De én még szûz vagyok.. és mindig az igazira várok.. csak msárolok mindig de azabaj hogy a fiuk valéahogy dfélnek odajönni vagy nemtudom..
tudod, velem is van valami baj, bár én fiú vagyok... mindig ráb*szok a kapcsolatokkal :D átbasznak, megegyéb...ha gondolod akkor várlakszeretettel :D
elõzõ vagyok...elfeljtettem oda írni hogy 16/F =)
Hát ennek rengeteg oka lehet, hogy nem össze. Lehet csak rosszul kerested õket és nem etted észre az intõ jeleket amik voltak és figyelmeztettek volna arra, hogy nem lesz hosszútávú a dolog. Ha gondolod szívesen adok tanácsokat meg megbeszélhetjük a dolgot. Van barátnõm több mint egy éve szóval nincs hátsószándékom. Írj privit és megadom a msn-n címen ha szeretnéd: ) 18F
gyakorikérdésekrõl szedhetsz amennyit csak akarsz
Pippants le egyet bõ nyállal

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!