Találatok a következő kifejezésre: 16 éves és még (443 db)

Mit gondoltok egy olyan lányról, aki 16 éves és még szűz?

Legjobb válasz: Ismerek egy olyan lányt, aki már 12 évesen kezdte. Amikor 16 évesen lett egy komoly kapcsolata, hú de megbánta, hogy nem ennek a fiúnak adta oda magát elõször.

Azt hogy NORMÁLIS és nem egy bü[email protected] ribanc!
Ismerek egy olyan lányt, aki már 12 évesen kezdte. Amikor 16 évesen lett egy komoly kapcsolata, hú de megbánta, hogy nem ennek a fiúnak adta oda magát elõször.
HÉ! én is 16 vagyok és szûz.:) de van egy barátnõm szept-ben lesz 18 és õ is szûz.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz! Valószínûleg egy rendes nevelt leányzóról van most szó! Nem kúrták szét a p*náját, és van még mit becsülni rajta!! De miért ilyen meglepõ ez számodra???
Azt , hogy nem egy hülye plázaribanc. Van még értéke.
elképesztõ :) kiállítási mintadarab vagy!!! :D
Egy normális ember
Csak kitalált.
semmit
azt, hogy valószínûleg értelmes, és van tartása, és várjon még legalább 1 évet
örülnék én is szüzike vagyok :$ de nem parázok, mégis úgy érzem magam mint aki tapasztalat :D Nah? de inkább nem hangoztatom, te se úgy mutatkozz be vkinek hogy f18 szia timike vagyok, 16 éves, szeretek biciglizni, úszni és még nem járt bennem kukker! :D
Teljesen normális állapot! Miért mit kéne gondolni?
Azért gondolják úgy a fiúk, hogy ez gáz, mert az a divat hogy 13-14 évesen már le kell fektetni egy csajt, mert csak akkor lehet menõ.. Én is 16 vagyok bár már nem szûz, de nem egy buliban vesztettem el részegen hanem a barátommal másfél éves kapcsolat után :) szóval nem gáz hogy az vagy sõt.. érték.
Azt, hogy normális.
Mi lenne gáz ezen uristen... Mi ez a világ??? Egy lavor szégyen az egész esküszöm.." 16 vagy és szüz... :O:O:O....." ... "srácok az a csaj 16 és szüz mostantol kerüljük el nagyivben" ....Most ez komoly?? de tényleg?? -.-"
Hogy végre normálisan gondolkodik! És jó nevelést kapott! Ne azért szexelj, mert az a sikk, hanem mert találtál egy értelmes, érzéki srácot, akit szeretsz és aki viszont szeret! Nem vagy elkésve sehonnan, ha 2 év múlva találod meg az álompasit, akkor akkor tedd meg.
Szia!Ne aggódj, ez még ma is nemes erénynek számít.De azt tanácsolnám, ne próbálj meg mindenkinek megfelelni, úgy sem sikerülne.Akkor válj úgy nõvé, amikor már te is elérkezettnek véled az idõt.Add a szüzességed olyan személynek akit érdemesnek tartasz rá, addig is mint értéket, õrizd meg.
nem ribannc kurwa
Nemhiszem hogy gáz... És nem azért, mert Én is az vagyok még. F/17
A kérdező hozzászólása: ezt most hogy érted?
A kérdező hozzászólása: Nem meglepõ mivel 16 vagyok és szûz. Csak úgy érzem, hogy a mostani fiúknak ez gáz.
én 17 évesen vesztettem el.. és akkor mi van? sok barátnõm van, akik mosst 20 évesek és szüzek..na és? nm dõlt össze még a fejük felett a világ..és a srácok, akik nem csak dugni akarnak, azok is jobban értékelik az ilyen lányokat!
azt, hogy végre egy értelmes csaj, aki nem azzal fekszik le, aki éppen az útjába kerül. Mellesleg én 18 vagyok és még szûz:) Na és? :D
azt gondolom hogy 16 éves és szûz.
18 éves lány vagyok és szûz.. aki szerint ez gáz, az meg gyökér :D ennyi :D
Hogy normális? :D
semmi különöset én tisztelek ezért hogy nemvagy ribi már bocsi a kifejezésért bárcsak ijen normális lányt tudnék mgamnak kifogni:) 18 F
Hogy teljesen oké.
Becsülendõ dolog, és követendõ példa. :)
de hülye vagy.
Ne feküdj le vele azért, hogy megtartsd, és ne is dobd ki azért mert mi lesz ha.... ennyi erõvel a világ összes kapcsolata felesleges. Ha ezért dobna, akkor annyit is ér (fõleg pár hét után) De ne hagyd magad befolyásolni, hidd el késõbb megbánnád.
Tiszta hülye vagy, már bocs... Még abban sem vagy biztos mit szeretne, csak beleképzeled a dolgokat és szakítani akarsz vele csak, hogy te szakíts elõször? Ne szakíts vele, még alakul, meg különben sem kell 1 hónap után lefeküdni. Majd kialakul, megbeszélitek késõbb. Ha nem tud várni, és ezt te biztosan tudod, akkor szakíts. Az is lehet, hogy megértõ srác, az is lehet, hogy 1 hónap múlva beleszeretsz és te akarsz lefeküdni vele. Ennyire ne legyen irányításkényszered. Ha meg majd elhagy, mert úgy dönt nem hajlandó várni rád akkor megérdemli. Ha nem hajlandó várni, akkor nem szeret igazán.
Nem kell elhagynod, de csak akkor feküdjetek le, ha te is úgy gondolod, hogy eljött az ideje. Ha azért elhagy, mert nem fekszel le vele, akkor meg se érdemel.
Ha te nem akarsz, ne feküdj le, inkább szakíts.
A kérdező hozzászólása: szûz vagyok, még csak 3 hete járunk ezért írtam hogy annyira még nem komoly a kapcsolatunk.
Ha mások az igényeitek ilyen fontos téren õ már szexelni akar, te még nem akkor szakíts vele. Ne feküdj le vele csak az õ kedvéért. Amúgy te miért nem akarsz szexelni egy jó darabik? :O
te szuz vagy? ha nem, legalabb betanitod, ez annyira aranyos. ha nem szuz kell itt vagyok en XD
szerintem ezért nem kell elhagynod, ha télleg szeret akkor vár ja és 3 hét nem sok...sõt alig valami...
Kérdezd meg tõle. Beszélj vele. Állapodjatok meg egy türelmi idõben ami midkettõtöknek jó. Utána tudsz lépni ennek függvényében.

A nővérem 16 éves és még nem volt pasija. Normális ez?

Nem olyan szép, viszont okos és kedves. Gáz, hogy nem volt neki? Már itt az ideje, nem?

Legjobb válasz: Én is 16 vagyok és még nekem se volt. Nem tudom, h gáz-e, de szerintem ez az õ döntése. Amúgy te mennyi idõs vagy és volt már barátod?

Én is 16 vagyok és még nekem se volt. Nem tudom, h gáz-e, de szerintem ez az õ döntése. Amúgy te mennyi idõs vagy és volt már barátod?
Szia! Nekem 17 évesen volt elõször pasim... Lehet, hogy egyszerûen csak nem érdeklik még a fiúk. Szerintem beszélgess vele errõl a témáról. ;)
17 évesen volt elõször barátom. és egyáltalán nem bánom h nem elõbb. minek elsietni? csak mert ez a divat?! ugyan már!
én is 16 vagyok, és még nekem sem volt. hány éves vagy?? neked már volt?!... miért ne lenne normális?? õ érzi, h. mikor van szüksége valakire. azt pedig ne is említsd neki, h. nem szép, és ezért nincs pasija! az, h. valakinek van pasija azon múlik, h. hol van, és milyen emberek veszik körül! mert én láttam bányarémet is, aki minden héten mással jár kézenfogva, de tök szép csajt is aki egyedül volt... a nõvéred meg nem marad le semmirõl sem...
Mintha a húgomat hallanám. 19 éves leszek lassan, és most két hónapja ismerkedtem meg életem elsõ barátjával. Õ is azzal nyagatott, hogy már itt az ideje. Hidd el 16 évesen, még ráér. És ha elfogadsz egy tanácsot egy nõvértõl, akkor ne üsd bele az orrodat nagyon ezekbe a dolgokba.
Sokkal normálisabb, mintha 14 evesen mar lenne.. Teljesen rendben van, sõt!
nekem is 16 évesen volt az elsõ barátom:) és szerintem egyáltalán nem gáz:) ráérünk még pasikkal bajlódni:)
Teljesen normális.
Miért ne lenne normális??? -.-" Kezdem elhinni, hogy ma már az a "normális" ha egy lány 14 évesen elveszti a szüzességét. (mert sokkal nagyobb ügyet csinálnak abból, hogy van aki még 19 évesen szûz, mint az, ha valaki 15 évesen már nem szûz...) Amúgy én is 16 vagyok. És még nincs barátom. Lett volna rá alkalmam, mert sokan akarnak velem járni. Nem vagyok se csúnyább, se butább az átlagnál. (sõt...) Csak egyszerûen nem adom magam könnyen. Még nem találkoztam olyan fiúval akibe tényleg szerelmes lennék. Annak meg nem látom értelmét, amit a 14 évesek csinálnak. Hogy "járnak" de még azt se tudják mi a szerelem... Komolyan, még ilyen korban nagyom éretlenek a fiúk!!!(tisztelet a kivételnek)

15 éves lány vagyok. Szeritetek az nagyon sok idő ha már 2 hónapja együtt vagyok a barátommal ( 16 éves) és még nem mutattam be a szüleimnek?

Legjobb válasz: szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem

szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem
Szerintem nem sok. Mutasd be akkor, amikor jónak érzed.
Hát, ha bemutatni még nem is kellett volna, azért az nem baj, ha legalább azzal tisztában vannak, hogy jársz valakivel. Persze ha komoly a dolog, mindenképp mutasd be, de õ is téged, az õ szüleinek.
Hát...ez elsõ barátomat egyátalán be se mutattam a szüleimnek...ismerem õket és nem helyeselték volna...de aztán szakítottunk...és csak utána montam el...:D de ha a barátod normális meg minden szerintem épp ideje hogy bemutasd nekik :)
19 éves vagyok, amikor én voltam 14, az osztályból egyetlen lánynak volt barátja .. 14évesen ne a petting meg a szex érdekeljen ..megértem a szüleidet, jól teszik, amit tesznek, 14 évesen még GYEREK VAGY ! Nem trendi 14évesen elveszíteni a szüzességed és ezt csinálni.Tanulj inkább!
A kérdező hozzászólása: amúgy 15 vok. mondjuk tök mind1 mert azaz 1 év nem sokat számít, de azért mert hazaviszem nem azt jelenti h szexelni fogok vele.

Bmx es vagyok 16 eves es meg nemsikerult megtanujjam pl a barpsint mar kesoo hogy versenyekre menyek par ev mulva?

Legjobb válasz: Ahhoz nem késõ, de sajnos csak minimum 4-es nyelvtan jeggyel engednek be. :( De vígasztalásképpen, még errõl sem csúsztál le, csak elõ kell venni pár könyvet.

Ahhoz nem késõ, de sajnos csak minimum 4-es nyelvtan jeggyel engednek be. :( De vígasztalásképpen, még errõl sem csúsztál le, csak elõ kell venni pár könyvet.
szerintem elõbb helyesen írni tanulj meg...

2 hónapja vagyok 16 éves és még egyszer sem jött meg a menstruációm, ezért hétfőn megyek majd nőgyógyászhoz mit fognak ott csinálni?

Legjobb válasz: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/517/eloszor-nogyogyasz.. Ezt olvasd el! :) Egyébként egy olyan orvoshoz menj, akit egy megbízható ismerõsöd ajánl, akirõl tudod, hogy Neked csak a legjobbat akarja! :) Tök mindegy milyen nemû az orvos.

http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/517/eloszor-nogyogyasz.. Ezt olvasd el! :) Egyébként egy olyan orvoshoz menj, akit egy megbízható ismerõsöd ajánl, akirõl tudod, hogy Neked csak a legjobbat akarja! :) Tök mindegy milyen nemû az orvos.
SzTk-ba mész, vagy magán?
A kérdező hozzászólása: Sztk
Na, mi újság? :)
Szia:) Nyárom leszek 16 és még nekem sem jött meg:/
52 évesen
Körülbelül 50 éves korodban fog kezdõdni és ugyanúgy 54-55 éves korodig fog tartani, mint anyukádnak.

Ha a Moziban Kertvárosi Kommandó című filmet szeretném megnézni, ami 16-os karikás és én még nem vagyok 16 éves, attól még bemehetek a filmre?

Úgy tudom, hogy belehet menni, csak nem kérhetek diákjegyet. Igaz ez?

Legjobb válasz: Attól függ, én Cinemacityben dolgozom, az országban nagyon nincs is más mozi. Mindenesetre nálunk csak felhívjuk a figyelmet rá hogy van rajta korhatár, és nem feltétlenül ajánlott, de ettõl függetlenül bármekkora gyereket be lehet rá vinni, és a kedvezmények is ugyanúgy vonatkoznak, tehát a diák is ha van nálad diák igazolvány persze.

Attól függ, én Cinemacityben dolgozom, az országban nagyon nincs is más mozi. Mindenesetre nálunk csak felhívjuk a figyelmet rá hogy van rajta korhatár, és nem feltétlenül ajánlott, de ettõl függetlenül bármekkora gyereket be lehet rá vinni, és a kedvezmények is ugyanúgy vonatkoznak, tehát a diák is ha van nálad diák igazolvány persze.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ :)

Fiúk! Mit szólnátok ha egy 16 éves lány még nem csókolózott és ezt észrevennétek mert még nem ügyes benne? Kiröhögnétek a barátaitokkal?

Legjobb válasz: Ugyan már... inkább megtanítanám, hamar belejönne az biztos :) Õszintén, ki tenne ilyet? 16/f

Ugyan már... inkább megtanítanám, hamar belejönne az biztos :) Õszintén, ki tenne ilyet? 16/f
Én örülnék neki, mert akkor én lennék neki az elsõ :)
15:20 vagyok vagyis, azt hogy magamban tartom nem úgy értem hogy ciki, sõt, ma ez már nagyon ritka, ezért meg kell becsülni...:D
én ha megtudnám, akkor magamban tartanám, ha jól nézne ki, és jó fej is lenne, akkor még fel is ajánlanám hogy tanítom...:)
A 15:23-as kommentelõ voltam/vagyok Én szivesen próbálkoznék, illetve lennék az elsõ:) ne szégyellõsködj, mert lehet sose éled meg az elsõ boldog csókot Nevem T.
Kb. én is így jártam mint te... volt egy srác aki nagyon bejött nekem (osztálytárs), aki egy barátnõmmel járt, majd szakított vele. Egy bulin kitálalt mindenrõl a srác, hogy milyen ciki dolgokat csinált a csaj meg h rosszúl csokolt meg ilyenek... Tetszett a srác még mindig nekem, de mikor leakart smárolni elfordúltam mert megijedtem, hogy velem is ezt teszi majd... ez is elég egy ciki helyzet volt... xD
az én 11.es osztályomban elég sok ilyen lány van, mert a fele olyan ótvar, hogy faszt se fog életében látni:D
ilyenért nem kell parázni, szerintem abszolút nem gáz!
én 17 vagyok és még nem csókolóztam engem ez nagyon bánt, aztán egy hétvégén sajnos sokat ittunk a haverokkal és azóta mondhatni h már csókolóztam de ezt nem éreztem olyan igazinak, túl rövid ideig tartott. De azóta már nem bánt annyira :)
A kérdező hozzászólása: Huhh köszi azért most megnyugtattatok :) ) akkor nem ciki ez az egész . azért remélem minél hamarabb fogok egy rendes , kedves srácot találni magamnak. Lehet az is baj , hogy én nem vagyok az a nagyon nyomulós fajta. Inkább várom , hogy egy fiú kezdeményezzen. Lehet ezen is kéne egy kicsit változtatni :S
18 múltam, semmi testi hibám nincsen, állítólag jóképû vagyok, mégsem csókolóztam még :(. Egyszerûen nem találom a megfelelõ lányt. Vagy túl kényes, vagy túl buta vagy csak simán randa. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy csak a külsõ számít. Aki kiröhög, az hülye. És akkor mi van, ha nem vagy elég ügyes? Semmi. Majd belejössz. Miért kéne mindenkivel kavarni? Szerintem elég eggyel, de az szerelembõl legyen :D
Figyelj, én 20 évesen csókolóztam elõször. Azzal a fiúval, aki után már fél éve vágyakoztam, és azt hittem õ csak barátságot akar, de aztán egy délután megcsókolt és összejöttünk. Még 10 másodperccel a csók elõtt sem sejtettem, hogy valamire készül, ezért gondolhatod, nekem egyenesen sokkhatás volt, mikor közeledett felém és láttam hogy mire készül. :D Elõtte hónapokig azon aggódtam, hogy jaj még sosem csókolóztam, mi lesz ha egyszer eljutok addig, 20 évesen nem tudok csókolózni... aztán mikor tényleg megtörtént, olyan hirtelen jött, hogy gondolkozni sem volt idõm. :D A fiú egy héttel késõbb tudta meg, hogy az volt nekem az elsõ csók. Mosolyogva mondta, hogy kicsit tényleg bizonytalannak tûntem, de milyen hamar belejöttem. Ennyi volt. Késõbb mindenért paráztam - petting, orál, szex... féltem hogy nem leszek elég jó, jól csinálom-e, bénának tart-e, rá bír-e nézni a testemre... most, hogy már egy éve együtt vagyunk, belátom, hogy mekkora hülyeség ilyeneken aggódni. :)
Most viccelsz? Szétröhögném az agyam.Aztán együtt, a TE barátnõiddel nevetnénk ki. Most komolyan kérdezed?Miért nevetne ki csórikám?Rendes lánynak tûnsz, szerintem senkinek sem jutna eszébe kinevetni.Ettõl csak vonzóbb leszel számára.hajrá
Voltam ebben a helyzetben, és teljesen "jól" fogadta:D nagyon aranyos volt
16.44hez csatlakoznék, egy normális kedve helyes fiúval csináld elõször, ne valami bunkóval. Akkor neki még tetszeni is fog, hogy taníthat ;) A haveroknak meg simán mondhatod azt, h. már csókolóztál aztán kész, úgyse tudják meg soha, hogy igazából mi a helyzet.
Szerintem minden fiú szeret elsõ lenni. Az olyan megtisztelõ:) Na meg ne csókolózz olyannal akirõl tudod hogy tapló bunkó és ilyesmit tehet... mármint hogy kiröhög.
A kérdező hozzászólása: Igazából még nem volt oylan fiú , akivel akartam volna. Többen próbálkoztak , de vagy még nagyon fiatalnak tartottam magamat (4 éve) mostanában meg inkább csak célozgatások voltak konkrét fizikai próbálkozás nem.
Semmi esetre sem.. Azt mondom neked erre, az elsõ csók az a legjobb az életben, s vannak akik ezt elég soká élik meg, ami lehet azért mert akkor érzi azt, hogy a partnere felé érzi amegfelelõ idõben a megfelelõ érzéseiben azt a bizonyos valamit, ami hatására neki adja magát apillanatnak és jöhet a csók, vagy csak egyszerûen félsz és szégyellõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Sajnos az ismerõseim egy részébõl simán kinézem :SS
valamikor el kell kezdeni

A baratommal mar tobb mint egy eve egyutt jarunk, en 16 eves es ö 19 eves. A kor az mondjuk nem is szamit nem akadaly. De nem ertem a szuleim szerint meg raertem volna. MIert ilyenek a szulok?

Edesapam oroke azzel jon hogy jo volna tanulni nem mintha nem tanulnek sokszor meg o is segit.Halottem az apai feltekenysegrol hogy feltik a gyerekuket hogy tul hamar kirepulnek. De en nem ferjhez menni akkarok egyelore, hanem csupan vele jol erzem magam es amikkor itthon is veszekszek a szulokkel van hva menjek es o mindig tamogat mindenbe persze nem csak ezert vagyok vele hogy legyen valakim, hanem mert szeretem es a jelekbol itelve o is hisz egy evet nem hinem hogy csak szorakozasbolt tette volna. Sajnos en meg zuloktol fugog hisz amikkor csak vele szeretnek taalkozni meghenezitik a dolgom(pedig a suliba amit talalkozunk pluesz szerda penteken a buliba szombaton mikkor nalunk jon es vasarap nagy ritkan). Sokszor ugy erzem jobban orvendenenek annak ha edig minden heten mas pasim lett volna meg stb.! Nem tudom mit tegyek ellene hogy kicsit segitsenek es ne legyenek annyira ez a kapcsolat ellen.

Legjobb válasz: ne haragudj, h rögtön ebbe kötök bele, de a határozószók között csak az "akkor" van dupla k-val. Ez nagyon bántotta a szemem, több helyen is olvastam, és nem tûnik elírásnak. Nem akarok azzal jönni, h "elõbb tanulj meg helyesen írni", csak ez tényleg kicsit zavaró volt, és nem túl nehéz megtanulni. :) Amúgy meg nem is igazán értem, mi a baj, mert nem sokat írtál róla, h a szüleid hogyan viszonyulnak hozzád, meg a barátodhoz... Talán ha több közös program lenne, amin keresztül a szüleid is jobban megismerik õt, segítene. Talán nem ismerik õt eléggé, vagy vmi rosszat hallottak róla... Az sem segít, ha leülsz velük beszélgetni?

ne haragudj, h rögtön ebbe kötök bele, de a határozószók között csak az "akkor" van dupla k-val. Ez nagyon bántotta a szemem, több helyen is olvastam, és nem tûnik elírásnak. Nem akarok azzal jönni, h "elõbb tanulj meg helyesen írni", csak ez tényleg kicsit zavaró volt, és nem túl nehéz megtanulni. :) Amúgy meg nem is igazán értem, mi a baj, mert nem sokat írtál róla, h a szüleid hogyan viszonyulnak hozzád, meg a barátodhoz... Talán ha több közös program lenne, amin keresztül a szüleid is jobban megismerik õt, segítene. Talán nem ismerik õt eléggé, vagy vmi rosszat hallottak róla... Az sem segít, ha leülsz velük beszélgetni?
Lehet h jobb lenne ha a helyesirassal foglalkoznal egy kicsit jobban...., meg emigy is megkiskoru vagy a szuleidnek te vagy a szemuk fenye ugyh ne parazz ezen, ez meg 40evesen is igy marad..problaj komolyan leulni veluk beszelgetni egy vasarnap delutan, mond el nekik h mennyire szereted es h probaljak megismerni jobban..
Feküdj rá a nyelvtan tanulásra, hasznodra válna... Minden szülõ félti a lány gyermekét, nem csak a tiéd. AZ meg valóban hasznos jó tanács, hogy a suli legyen az 1., ne a pasizás. Bizonyára ha eléred a felnõtt kort, kevésbé fognak beleszólni a párkapcsolatodba, persze attól is függ, mennyire állsz majd a sarkadra...Rajtad múlik, mit harcolsz ki magadnak.
A kérdező hozzászólása: Na jó a helyes irasomba ténleg vannak balyok talan az se tatszik , hogy ékezetnelkül irtam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!