Találatok a következő kifejezésre: 16 éves és elég kicsi (4 db)

16 és fél éves vagyok, és elég kicsik a melleim. :S van rá esély, hogy még nőni fog? ://

Legjobb válasz: Mennyire kicsi? (esetleg küldhetsz képet is)

Mennyire kicsi? (esetleg küldhetsz képet is)
Anyámé is kicsi volt, meg a nagy nénémé is, de a szülés után megváltozott a helyzet.
ne higgy az elõttem szólóknak, igen is sokat jelent ha nem kicsik a cicijeid.nézd csak meg a suliban esetleg a diszkóban hogy (barátnõid közül)sokkal hamarabb bepasiznak a nagyobb mellû csajok , hiszen a NÕIESSÉG fontos része.- hátadmögött megszólnak összesúgnak (lapos , deszka, nemtudsz rajta mit fogni..stb)nem fogod tudni "megszerezni" álmaid pasiját mig van körûlötted nagyobb mellû csaj.idõsebb pasikat(18év - )elfeledheted kislányként kezelnek , sajnos a magad korabeli srácok meg még kis nyálasok.ha viszont már pasizol(szexelsz)tapasztaltabbal kezdjél aki nemszégyeli a cicijeidet kényeztetni(csókolgatni)-eredményes növést fogol hamarosan tapasztalni magadon.
Átlagosan 21 éves koráig nõ a melle egy lánynak( persze ez genetika). De a végleges formáját a nõi mell akkor éri el, amikor szül egy gyereket. Szóval ha kicsi és nem is nagyon fog nõni ne aggódj! Szülsz egy gyereket és biztos vagyok abban hogy nagyobb lesz, hiszen a tejutaknak és a mirigyeknek olyankor kell a hely és megnõnek, hogy szoptatni tudj majd:) De két gyerek után 100 % ! Ui: egy szülésznõ
Ne már elhidd a reklámoknak h a mellnek nagynak kell lenni. Amúgy is még csak 16 múltál.... lehet akkora lesz 21 éves korodra h akkor meg az lesz a baj. Teljesen mindegy mekkora a melled, aki ebben méri a nõt az meg sem érdemel téged.
Kicsik a cicik? Jaj de szeretném látni. Nem is gondolnád, mennyi pasi szereti a pici helyes melleket.
Ne aggódj, nekem 22 éves koromig nõtt :) Amúgy a nagyon nagy se jó, mert akkor meg lóg. A kicsik legalább szép formásak maradnak
Én konkrétan leszarom, hogy egy nõnek mekkorák a mellei. Ugyan úgy szeretem a kicsit ahogy a normálisat. (normálisat és nem orbitálisat) Amúgy meg ha zavar akkor gyúrj fenékre! Szerintem több pasi nézi meg a fenekedet mint a melledet ;)
Még nõ igen, de megduplázódni biztos nem fog. Azért emiatt ne aggódj, mert az én férjem imádja a kis melleimet és egyenesen könyörgött, hogy ne csináltassam meg. A legtöbb srác csak azért mondja, hogy a nagy dudákra gerjed, mert ez a "menõ duma" és amíg be nem nõ a fejük lágya, addig cikinek tartják bevallani, hogy bizony némelyiknek a kicsit tetszik :) :)
Milla Jovovich se aggódik, pedig sokunk szívét megdobogtatja! A nagymellû kovboj lányok a bagót köpködõ kovboj fiúknak jönnek be. Ha csinos vagy, mindegy mekkorák a melleid ;)
Egy percig ne zavarjon! Vannak fiúk, akik a kicsikre terjednek. Sõt...
A kérdező hozzászólása: szerintem sem kell nagy mell, de egy szép felsõnél például jó lehet:)
Nekem nem is tetszik, ha egy lánynak nagyon nagy melle van... 15F (persze, ezt is csak ezen az oldalon jelentem ki, osztálytársaknak nem...)
Körülbelül 21 éves korodig nõ még.Egyébként nem baj ha nem tejcsárdáid vannak.Na meg a normális pasiknak nem a legelsõ a mell méret...
Na hát kezdjük ott hogy nõni fogmég.Meg általában a nõknél úgy van hogy mikor híznak olyankor utoljára a mellük hízík na de mikor fogynak akkor a mellükbõl fogynak elösször.Na de, a nõ nem feltétlenül a mellétõl lesz szép.Nekem se túl nagy de nincs is ezzel problémám.Tudni kell elfogadni a testi adottságainkat.Meg hát kinek mi a kicsi.Nekem a 75-ös az, de legalább nem zavar mindenben. :)

16 éves vagyok és elég kicsi a mellem mit tegyek?

ez azt jelenti hogy csak a 65-ös melltartók jók, némelyik az is eláll. emellett nagyonszép vagyok a pasiknak is tetszem, mert jó a popóm is, és jó természetem van. tehát a mellméret nem jelent hátrányt mégis irtóra zavar, és néha elkapok egy-egy gúnyos megjegyzést is. mit tegyek hogy valahogy n?j?n? elég sovány vagyok ha hízok akkor segít? és mellé edzem hogy izmos maradjak.. akkor n?ni fog? segítsetek

Legjobb válasz: Adottság kérdése a mell mérete. van ismerõsöm aki dundi és kis mellei vannak. De olyan is aki vékony és ahoz képest szép méretesek.Szóval ezt el kell fogadnod, mert ha hízol akkor nem csak a melledre mennek a kilot hanem mindenhová és nem jelentõs lesz a méret változás. Ha te szépnek tartod magad és megvagy elégedve magaddal akkor a melleidet is probáld meg így elfogadni.

Adottság kérdése a mell mérete. van ismerõsöm aki dundi és kis mellei vannak. De olyan is aki vékony és ahoz képest szép méretesek.Szóval ezt el kell fogadnod, mert ha hízol akkor nem csak a melledre mennek a kilot hanem mindenhová és nem jelentõs lesz a méret változás. Ha te szépnek tartod magad és megvagy elégedve magaddal akkor a melleidet is probáld meg így elfogadni.
szia.én is ugyan ebben a hajóban evezzem sovány vagyok, nincs nagy mellem de visszont szép csaj vagyok, engem is zavar h nincs nagy mellem!Én próbáltam hizni de a mellre nem hiztam semmit csak a hasamra ugyh szerintem neked sem segit!sajnos bele kell h nyugodjunk h ilyenek vagyunk:(
Szia! Én is annyi vagyok mint te, vékonyka testalkatú de mindenki szerint nagyon szép arcú és a popsim is nagyon jó, de mellem egy deka sincs, szinte semmi, melltartót nem kell húznom, maximum a mellbimbóim emelkednek ki. Engem ez nem zavar, ne zavarjon téged se, és ne érezd magad feszélyezve, én szeretem így magam ahogy vagyok, a barátomnak így is tetszem, sok pasinak bejövök így is. Strandon nyugodtan veszem le a bikini felsõt, nem zavar, hogy látják, így is úgy is pici. Én szeretek ilyen lenni, és nem kell másokkal törõdni, szeresd meg magad így.
Hát én 15éves vagyok és..nekem nem nagy a mellem.Pedig a többi lány osztálytársamnak meg nagy..meg az egyik nõvéremnek is! a másik nõvéremnek nem nagy..anyukámnak sem.. és ezért félek attól hogy nekem sem lesz nagy .. de sokan mondták már hogy egy lány 20éves koráig is fejlõdhet, meg anyu is mondta hogy a nõvéremnek 18éves korában kezdett el IGAZÁN nõni a melle..amúgy én sem vagyok ronda és ha szeret egy fiú..oké ne azt nézze De akkor is zavar hogy máshogy ítélik el sokan a kis mellû lányokat és ez rossz érzés. szóval még lehet esélyünk nekünk hogy nõjön a mellünk..remélem fog :) ha meg nem hát nem :( legyünk arra büszke hogy szépek vagyunk :) ha valaki írni szeretne nekem hogy van e nekem is esélyem arra hogy még nõjön a mellem, kérem írjon! :(
Nekem is kicsik a melleim és 15 vok..viszont én is nagyon sok pasinak tetszek és ugyanúgy a fenekemet is angyon szeretik de engem is nagyon zavar az h kicsik a melleim..és nem tudok ellen mit tenni(am én 70b-et hordok)..de ha van egy két tipp ez ellen nagyon várnám..köszi:)
A kérdező hozzászólása: énis bejövök szinte minden pasinak nemis az a gond. mégis zavar
Nekem pl bejönnek a kismellû csajok. :) és ezzel vagyunk így páran szerintem pasik.
A melled még fog nõni jó ideig - és akkor is, ha késõbb gyereked lesz. A mellizmok erõsítésével pedig kiemelheted egy kicsit, amitõl szintén nagyobbnak látszik. A hízást nem ajánlom: elcsúfíthat mindenhol... a te szépségedhez nem illik.
szia! 18 éves korig nõ a mell kb. Amúgy meg nem a mellméret a lényeg, 18éves vagyok, nekem sincs hatalmas, és mégis jól érzem magam így. Amúgy a sportolástól lehet nagyobb, és magasabb is lehetsz, viszont ha úszol, akkor szélesebb lesz a vállad, és az amúgyse nagy mell mégjobban "elvesz" majd.
Ha nagyon nem bírod elviselni ott a plasztika :D
Azért nem nõ, mert túl sokat maszturbálsz.
Vered, vagy sem, attól tartok, ez már nem nagyon fog nõni. Elvileg lehetséges, mondják, hogy 18 meg 20 éves korig is nõhet akár, de a valóságban 16 év felett már igen ritka, hogy komolyabban nõjön. Igen, ez a 11 cm jelentõsen elmarad a férfiak átlagától, de ez van, nem tudsz vele semmit csinálni. Ne higgy az ilyen pénisznövelõ hirdetéseknek, mert mind kamu, csak a naiv, kis péniszû pasik lehúzására találták ki õket. Inkább kezdj el barátkozni vele, és fogadd el, hogy neked ekkora jutott. És hát mások elõtt igyekezz ne nagyon mutogatni...
Gáz vagy sem, de f-ként megnéznék egy ilyen 10 centi körülit, hogy milyen lehet.
Nézd a jó oldalát! Legalább tövig be tudják majd kapni az egész farkadat.
A kérdező hozzászólása: oks.
Mi az hogy ha vered akkor megáll a növekedés a hormonok miatt :D És ha 14-15évesen nekiáll dugni akkor nincsenek hormonok szerinted? Ezek szerint attól is meg kellene állnia a növekedésben.... kicsit gyanús ez nekem. Egyébként gyógyszertõl nem fog megnõni az, ha ilyen egyszerû lenne mindenki 20centissel rohangászna.
vertem amikor kicsi volt malost is hokizom és nagyobb mint volt( jelentôsen)
ez igaz :D?
16 évesen még ne gondolkozz gyógyszerben. nõhet még, fõleg ha nem vered. Ugyanis kutatók kimutatták, hogy aki veri, annak megállhat a növésben... A hormonok miatt... Nos.. lehet verni, és lesz rövid kuki :D
99%, hogy azért méred 11 cm-nek, mert mered az égre. Ha lenyomod vízszintesre (tehát párhuzamosra a padlóval) - ha bírod - több lesz 2 centivel és akkor már majdnem átlagos.

16 éves vagyok és 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. A szüleim elég régimódiak, már nem vagyok szűz. De ezt még anyámmal se tudom megosztani . Hogy vezethetném fel nekik hogy kicsit enedhetnének a pórázon?

Legjobb válasz: Sajnos, ez nem megy másképp, csak úgy, ha leülsz velük beszélni. Kezdesz felnõni, már nem vagy kislány, ezt nekik is el kell fogadniuk, mást úgysem tehetnek. El kell kapnod egy jó pillanatot, amikor nem idegesek pl. munka, vagy más miatt, vagy ha valamikor éppen szóba kerül. Sajnálatos, hogy nincs köztetek ilyenfajta bizalom, ami pedig elengedhetetlen lenne.

Sajnos, ez nem megy másképp, csak úgy, ha leülsz velük beszélni. Kezdesz felnõni, már nem vagy kislány, ezt nekik is el kell fogadniuk, mást úgysem tehetnek. El kell kapnod egy jó pillanatot, amikor nem idegesek pl. munka, vagy más miatt, vagy ha valamikor éppen szóba kerül. Sajnálatos, hogy nincs köztetek ilyenfajta bizalom, ami pedig elengedhetetlen lenne.
Én nem ítéllek el és úgy gondolom, hogy ha te és a barátod igazán szeretitek egymást, akkor ebben sztem nincs semmi kivetnivaló 16 évesen. Nem tudom mennyire nem lehet velük errõl beszélni, de sztem csak akkor próbáld meg, ha úgy érzed, hogy tényleg van rá esély, hogy megértsenek.
A konzervatívság és a bizalom szerintem két külön dolog.
Nem értem, mit kell ennyire nyúzni ezt a szexuális témát (nem a kérdezõre értem, inkább a válaszolókra, nem csak ennél a kérdésnél, a többinél is.) Mintha a szüzesség valami kincs lenne.. Én azon voltam, minél hamarabb elveszítsem. (Ez lehet, hogy hülye hozzáállás volt, de ez volt...) 14 és fél éves voltam, 2 hónapja voltam együtt a barátommal, mikor összejött. És nem érzem úgy, hogy nem kellett volna, meg korai volt, sõt, örültem, hogy végre túl vagyok rajta. És nem sérültem sem lelkileg, sem testileg. Nem lettem nemi beteg, nem lettem kur-va, nem csúszott be idõ elõtt nem kívánt terhesség, mert NEM VAGYOK HÜLYE! Nem tiltani, meg ellenezni kell a szexet, hanem felvilágosítani idõben, helyesen a gyereket. Aki buta, felelõtlen, az 18-20 évesen is az lesz, és akkor is megtörténhet a baj. Ezen kéne elgondolkodni, nem azon, hogy "a 15-16 éves ne szexeljen"... 22, 5 N
egyetértek a 22:41-el Szerintem az, hogy valaki nem helyesli, hogy 16 évesen valaki szexuális életet éljen az még nem jelent konzervativizmust. Én sem helyeslem, pedig fiatal vagyok és nem vagyok prûd meg ilyenek. Egyszerûen van aminek helye van ebben az életkorban, van aminek nincs. Az meg, hogy 16 évesen lefeküdtél valakivel nem jelenti azt, hogy felnõtt lettél, vagy a pórázon engedni kellene, sõt...eddig kellett volna megszorítani...:-S Amúgy nem hiszem, hogy segítene a kapcsolatotokon ha elmondanád, hogy már nem vagy szûz...szerintem édesanyásat ez nem gyõzi majd meg arról, hogy te egy érett 16 éves lány vagy, akinek van felelõsségérzete. Kívülállóként arra, hogy nem vagy szûz annyit tudok mondani, hogy "s akkor mi van???" az nem jelent semmit, max erkölcsi téren... Amúgy pontosan nem értem én sem mit értesz azon, hogy engedjenek a pórázon. Ha ilyenekre gondolsz, hogy aludj a barátodnál, maradj kint éjfél után, akkor részemrõl ezt elfelejthetnéd (s ezeket mind érted tenném, nem ellened)... Ha beszélni akarsz anyukáddal kezd mindent az elején. s ha azt karod, hogy felnõttként kezeljenek akkor úgy is viselkedj. 21-L
Én 17 vagyok, de már 16 éves korom óta nem vagyok szûz. Konkrétan anyámmal errõl soha nem beszéltünk, de biztos sejti, mert fél éve vagyok együtt a barátommal, és szoktam nála aludni is. Anyu megengedte, és láttam rajta, hogy azzal a kérdéssel, hogy "Anya alhatok XY-nál?" egyértelmûvé vált számára, hogy nem vagyok már szûz.
utolsóval értek egyet. nem minden ilyen egyértelmûen korfüggõ! Amúgy meg sztem az egyenes út a legrövidebb, õszintén állj elõ a szüleidnek az érzéseiddel és a tényekkel. Mivel szeretnek, úgyis elfogadják, és ha nem értenek egyet, akkor se kell kétségbeesni, te mindent megtettél:)
Utolsónak igaza van, bízhatok a gyerekembe, de én sem tartom helyénvalónak a szexualitást 16 évesen, sem az együttalvást. Bár nem írtad konkrétan min kéne engedni, meg attól még hogy szexeltél nem leszel felnõtt nagylány sem... Ha azt akarod, hogy felnõttként kezeljenek viselkedj is úgy.
szerintem harapd el a pórázt ;)
Nem tudom!HA 16 évesen voltál olyan nagy lány, hogy lefeküdj valakivel, akkor ahhoz is legyél, hogy elmond otthon.Egy 16 éves még nem nagylány, csak egy tini, aki nem tud az anyja szemébe nézni, ha olyan dolgot tett, ami nem elfogadható szinten van.
Én csak azt nem értem, hogyha adott egy 16 éves, akinek megtörtént a dolog, de nem lett belõle probléma (nem csúszott be gyerek, nem szedett össze semmi nyavalyát), és nem igazán bízhat a szüleiben, mert nem lehet velük ilyenekrõl beszélni, akkor miért kéne kötelezõ jelleggel eléjük állni és elmondani? (Az más, amikor tényleg olyan a kapcsolat, hogy a gyerek mindent megoszthat, persze, mondja el... De ha nem várhat tõlük megértést, és okkal tart a reakciótól, akkor jobb, ha valaki mással osztja meg. Szerintem... Ha nem kívánt baj van, akkor nyilván be kell vonni a szülõket, mert mégiscsak kiskorúról van szó, de jelen esetben ez nem áll fenn.)
00:17 egyetértek... Mondjuk én sosem hasonlítottam magam máshoz, egyszerûen akkor történt a dolog amikor elég érett voltam már hozza, nem 16 évesen...:-S
Itt az a baj, hogy ahhoz, hogy 16 évesen ágyba bújjon valakivel már érett nõ, de ahhoz hogy a szüleinek elmondja már nem az. Én magamat nem tartom prûdnek, de 18 voltam, mikor elvesztettem a szüzességem.16 éves koromban még csak nem is járt az eszem a fiúkon... Amúgy innen indul a lavina... A 17 éves úgy gondolja, hogy pár hónap a 18 éves korig már nem számít és lefekszik valakivel. A 16 éves úgy gondolja, ha már 17 évesen megtette valaki, akkor az a pár hónap nem számít és õ is lefekszik valakivel. A 15 éves úgy gondolja, hogy talán az az 1-2 hónap nem számít, hogy 16 legyen, mert abban a korban sokan megteszik, hogy elvesztik a szüzességüket és talán nem késõ. A 14-13-12 éves lányok is ezt követik. Ezt valahogy nem találom elfogadhatónak.NEm véletlenül van sok általános iskolás terhes lány.Ezen talán el kéne gondolkodni. Ja!!Míg el nem felejtem!Ez ugyanúgy vonatkozik a másik nemhez tartozóknak is.
Na álljon meg a nászmenet! Én nem mondtam, hogy jobb vagyok mint más, mert vannak "elveim". Áldásom arra, akinek ez úgy jó, hogy 16 évesen, az akkori szerelmével...stb, mit bánom én, ki mikor veszíti el...csak megkérdeztétek, hogy talán "megkötöm a gyermekemet", prûd leszek, vagy zsarnokoskodni fogok, hogy ne ennyire fiatalon történjen meg vele a dolog...hát erre írtam, hogy mik az elveim, Ti meg erre kérdeztétek...én meg csak válaszoltam. Nem érzem magam többnek, egyszerûen én így gondolom helyesnek, sosem bántam meg. Attól mert Ti nem így gondoljátok nem vagytok jobbak vagy rosszabbak, kedves utolsó válaszadó nem is kell, hogy rosszabbnak érezd magad... mondjuk ez már eléggé eltér a tárgytól... A másik meg nem gondolom azt, hogy 16 évesen nem lehet szerelmes az ember fia-lánya, csak azért 16 évesen ne legyen olyan mint egy húsz éves...és gondolkozzon mielõtt csinál valamit. van akinek elég 10 hónap, van akinek kevés...kinek mi... Na üdv
21-L ez mind szép és jó, hogy vannak elveid, másoknak is vannak ezzel kapcsolatban, és különbözhetnek a tiedtõl, ettõl még nem rosszabb emberek mint te. Én 16 évesen veszítettem el a szüzességmet egy akkori barátommal, rá pár hónapra szakítottunk is. Majd összejöttem "a nagy Õ-vel", aki akkor volt 23 éves, és akivel azóta is együtt vagyunk. Most 21 éves vagyok, remélhetõleg már együtt is maradunk, tervezzük az esküvõt, már jegyben járunk. Attól, hogy szexeltem, mindig tisztességesen tanultam, dolgozok is, nemsoká megszerzem a diplomámat. Nem volt még nem kívánt terhességem, sem nemi betegségem, nem bújtam össze minden héten mással. Korán elveszítettem a szüzességem, mégsem érzem magam kevesebbnek veled és az elveiddel szemben.
Nem poénnak szántam, csak ha már így kibontakozott a téma, megkérdeztem... Egyébként válaszoltam már ide, az is le lett pontozva. Miért gondolod, hogy 16 évesen nem lehet szerelmes az ember? És milyen 2-3 hétrõl beszélünk, mikor a kérdésben 10 hónap szerepel? Nem tudom, miket kell megnézni, kinek milyen a kapcsolata, meg az élete, meg mi a fontos, nekem 16 évesen másfél éve tartott a kapcsolatom. Azóta eltelt majdnem 7 év, ezalatt voltak külön utak (majdnem 20 voltam a második szexuális partneremnél, szóval nem fekszem be mindenki ágyába, csak mert nem õrizgettem a szüzességem a végsõkig), aztán most itt vagyunk együtt 8 év után, egy gyerekkel, aki NEM a felelõtlenség eredménye volt, és nem idõ elõtt jött, hanem akartuk. Élhetsz abban a hitben, hogy ettõl Te több vagy, mert õrizgetted, meg "vannak elveid", és lenézhetsz másokat, akik nem olyanok, mint te, de attól még nem leszel értékesebb, csak úgy elmondanám. Én ismerek olyat, aki mindig hangoztatta, hogy majd az igazival, majd ha biztos, és különben is, érte küzdeni kell. Majdnem 19 volt, mikor megtörtént. Aztán azóta se tudja, kikkel, meg hányszor. Ezért érdemes volt tartogatni az igazinak tényleg.
09:55 Gondolom nagyon poénosnak képzeled magad! Figyelj, nem vagyok szûz és van egy fantasztikus párkapcsolatom. De nem 16 évesen kezdtem. Milyen elvekrõl beszélek? Arról, hogy nem kerülök valakinek az ágyába 16 évesen, hogy nem szexelek felelõtlenül 2-3 hét után, akármilyen "szerelmes" vagyok, hogy nem leszek egy férfi játékszere sem, hogy fontos a szeretkezés érzelmi háttere (hú most milyen meglepõ és prûd dolgot mondtam), fontos nekem, hogy az az ember akivel lefekszem egy olyan ember legyen akiben bízhatok, akire számíthatok, akinek nem "csak" egy vagyok a "sok" közül...aki tisztel (na tessék még egy prûdség)...tudod ezek az elveim, amik már akkor is megvoltak...mondjuk tudom, manapság nem "divat" ezeket a dolgokat számba venni, csak néhány maradi ember teszi... (csak megsúgom nézd meg ezen emberek párkapcsolatát és hasonlítsd össze azzal akinek ezek a dolgok nem fontosak) Na minden jót:) 21-L
Nem az a lényeg hány évesen kezd nemi életet. (Azért ne 12 13 évesen) hanem az hogy tudja milyen a felelõsség teljes szex hogy védekezni kell normálisan és az hogy ne egyik ágyból be a másikba ki mászkáljon. Ha 16 évesen lefekszik a barátjával de tudja hogy óvszert kell használni és két nap múlva nem hentereg mással akkor nem lesz semmi baj. Én is 16 voltam és nem érzem magam ezért kevesebbnek. Fõleg hogy nekem õ lett a férjem.
Bizonyísd be nekik hogy teljesen megbízhatnak benned. Ülj le velük és mond el nekik õszintén mit gondolsz és mit érzel. Õk a szüleid és ha szeretnek akkor meg kell érteniük. Én is 16 éves voltam mikor elvesztettem a szüzességemet de attól nem lettem rossz ember. Ez nem ettõl függ. Azt azért remélem tudjátok hogy védekezni kell ha nem akartok bajt. Légy õszinte másképp nem fog menni.
Adjátok még a lovat a tinik alá...szuper! Nyilván ebben a korban már nem tabu a szex szó, de azért ne akarjuk már õket ebben a témában felnõttként kezelni!Gyerekek még!!!! A 18 éves korba ez is beleszámít.Nem csak az iratok miatt lesz valaki nagykorú.
És akkor még mindig szûz vagy? Vagy milyen elvek....xD
Szerintem nem kell azzal jönni, s mindenre azt a magyarázatot adni, hogy "a mai lányok korábban érnek"...jó, hogy ezt így mindenre rálehet húzni...amúgy 17 évesen nem is csodálom, hogy ezt mondod, hogy "korábban érnek" mert akkor legalább te is beletartozol az "érettek" közé. Amúgy igen, testileg talán hamarabb érnek a lányok 13-14 éves lányok annyira fejlettek, hogy én 18 évesen nem néztem úgy ki, de a felelõsségtudat, a mentális érés, az érzelmi dolgok messze nem ott vannak mint egy felnõtt embernél. Én sem fogom a gyermekemet zsarnokként nevelni, de értékeket fogok helyesnek tartani, melyekre rávilágítok az évek hosszú ideje alatt. Természetesen a szex sem lesz tabu és olyan dolog amirõl nem beszélek...tiltani sem fogok...de az elvet, hogy a szexualitásnak késõbb van helye fenntartom. Mindezt azért írtam le, mert én vagyok a 21-L akit emlegettetek, szóval nem vagyok egy prûd...nekem is volt kapcsolatom 16 évesen, ami azóta is tart...tudom milyen:) De már akkor voltak elveim amik fontosak voltak és ezek megmaradtak... Bocs az offért
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:27 Kedves kommentezõ 17 éves lány! :) Fiatal korod ellenére nagyon jól látod a dolgokat és azt hiszem itt te írtad le legjobban a "frankót". Bizony 10 hónapja vannak együtt. Boldog párkapcsolat. Szeretik egymást. Védekeznek. Akkor miért lenne probléma, ha egymással vesztik el a szüzességüket, s élnek nemi életet... Nem értem én sem. Illetve azt sem értem, hogy miért támadják ennyien a kérdezõ lányt. Hogy nagylánynak érzi magát..stb. Én is 16 évesen veszítettem el a szüzességem, ráadásul egy nálam 10 évvel idõsebb férfival. Ez a férfi ma már a férjem. Anyukámmal nagyon jó volt már akkor is a kapcsolatom. Mindent megbeszéltünk. Elmondtam neki, mikor megtörtént a dolog, s õ egyáltalán nem akadt ki. Annyit mondott, hogy ha szeretjük egymást, és odafigyelünk, h ne essek teherbe, akkor neki semmi kivetnivalója abban, h én a barátomnál alhassak hétvégente. Azt hiszem, nyugodtan elmondhatod anyukádnak. Nem kell úgy nekiülni, és bejelenteni... Csak, mikor együtt vagytok, épp teregettek, vagy bármit csináltok közösen...tereld a témára a szót... majd mond el neki. :) üdv. 23 éves nõ
Nem értelek benneteket. 10 hónapja van együtt a barátjával, ugyan miért elítélendõ az, ha lefeküdt vele? Ma már a lányok korán érnek, úgyhogy, azt mondom inkább becsülendõ, hogy vártak jópár hónapot. Õ sem azt mondta, hogy ettõl nagylány lett, csak annyi volt a kérdés, hogy hogyan tudná megbeszélni az édesanyjával. Én 17 éves vagyok, az anyukám tudja, hogy már nem vagyok szûz - õ volt az elsõ, akinek elmondtam. Bizalmas a kapcsolatunk, és nem gondolom emiatt, hogy õ esetleg "szabadabban" nevelt, rossz anya lenne. Mindent elmondok neki és hallgatok a tanácsaira, sokkal normálisabban viselkedek mint néhány korombeli konzervatív családban felnevelt lány. Amit meg a 22:50es 21éves lány írt, miszerint a pórázt eddig kellett megszorítani... Szerintem pont az ellenkezõjét érték volna el - lázadt volna. Én úgy fogom nevelni a gyermekeimet (akik természetesen nem mostanában fognak születni, ugyanis védekezünk a barátommal), ahogy anyukám minket. Jó kapcsolatot szeretnék velük. Nem zsarnokoskodni. Persze a határokat meg kell szabni, de az nem ott kezdõdik, hogy ne feküdj le a barátoddal évekig, csakmert 16 éves vagy. 13-14 évesen persze korai lenne.
Akkor ne mondja el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!