Találatok a következő kifejezésre: 16 éves és elég (53 db)

A barátaim állandóan a szexről tudnak beszélni és már nagyon idegesít, elegem van igaz, hogy fiú vagyok és 16 éves és pont abban a korban vagyok, de minden ennyi idősnek ezen jár az agya? Én vagyok az egy, akit nem izzogat

Na meg hogy nekik ekkora a farkuk akóra kicsit hihetetlenül hangzik, hogy 25cm

Legjobb válasz: 25 cm??nem lehet hogy véletlenül négyzetre emelték?:D am meg semmi gond nincs Veled, nálad késõbb fog eljönni az az idõ amikor érdekelni fog a szex és ez teljesen normális

25 cm??nem lehet hogy véletlenül négyzetre emelték?:D am meg semmi gond nincs Veled, nálad késõbb fog eljönni az az idõ amikor érdekelni fog a szex és ez teljesen normális
Valószínû késõn érõ vagy :P Keress olyan barátokat, akik már túl vannak ezen.Amúgy akkor mivel foglalod el magad, ha megkérdezhetem? :P
nem baj, ha te világod nem szex körül forog csak, ugyanis valóban vannak fontosabb dolgok is a szexnél, ebbõl adóddóan nem te vagy a nem normális. a 25 cm-t meg azért mondogatják, hogy egymás beszólásait übereljék, nekik most ez a szórakozás.
A kérdező hozzászólása: ahham értemm köszi

16 éves vagyok és elég sok őszhajszál található oldalt. Mitől van?

Legjobb válasz: Szia. 11 évesen kezdtem õszülni. 16 évesen már festettem a hajam (a természetes színére), annyira õsz lettem. Szimpla genetika. (Gondolom 16 évesen még nem a stressz okozza.) 31N

Szia. 11 évesen kezdtem õszülni. 16 évesen már festettem a hajam (a természetes színére), annyira õsz lettem. Szimpla genetika. (Gondolom 16 évesen még nem a stressz okozza.) 31N
Kedves okos, magasan kvalifikált barátom. Nekem volt daganatom és olyan a rõzsém, mint volt. Ezért is írtam, hogy nem attól van. (tapasztalat)
A kérdező hozzászólása: több mint 1 éve jelentkezett az õszülés! Szerintem ez az én esetemben nem daganat.
Nagymamám fele olyan õsz volt mint anyukám, mikor meghalt, pedig az elsõ árnyékot a tüdején akkor vették észre, mikor megszülettem. Akkor az orvos azt mondta, h semmi baja. 20 éves voltam, mikor meghalt tüdõrákban. Tehát, nem hinném, h nagy betegséget jelez elõre. Valamint nézd meg az elsõ válaszoló irományát. 11 évesen kezdte el és most 31. Ennyi idõ alatt, már illett volna belehalnia a nagy betegségébe, nem? Kérdezõ, felejtsd el a betegséges választ.
Ez ökörség. Persze hormonokkal nem függ össze csak daganatos betegséggel szerinted. Ha így lenne mindenki rákos lenne, aki õsz, te hurka.
mely betegség? nézz utána---google pl daganatos megbetegedések
A kérdező hozzászólása: melyik betegségnek ?
Komoly betegség tünete is lehet...érdemes kivizsgáltatni magad
Kevés a festékanyag a hajadban, sajnos hajlamod van rá:/
én 17 évesen kezdtem kopaszodni, 22 éves létemre 35-nek néznek

Szerintetek az gáz ha egy 16 éves lány ott akar aludni a barátnőjénél és az anyukája azt mondja hogy csak akkor mehet el ha látja a barátnőjét? Szerintem ez elég ciki 16 évesen.

Legjobb válasz: ez az alap. ha nem ismerném a lányt nem engedném el a lányomat. Sõt nem ártana a szülõket is ismerni. mit képzelnek a mai 16 évesek?!

ez az alap. ha nem ismerném a lányt nem engedném el a lányomat. Sõt nem ártana a szülõket is ismerni. mit képzelnek a mai 16 évesek?!
16, éves vagy és anyád DIRIGÁL?? Bocsi, de ez Kiba**ott CIKI!!! Szerintem, ne is mondj, neki semmit, csak tûnj a barátnõdhöz, elõbb vagy utóbb kénytelen lesz megszokni!!!
Nos szerintem ez baromság. Mivel az anyukák hajlamosak a gyerekeik barátait hibáztatni. Sok mindenért. Én vagyok az élõ példa. A legjobb barátnõm anyja utál azóta mióta meglátott. Persze nem kimondottan visszafogott a külsõm, minek után szeretem a piercingeket, tetoválásokat, festem a hajam, stb. Meg tudta, hogy járok bulizni, és dohányzom. Azóta minden az én hibám. Volt, hogy felhívta édesanyámat, hogy elmondja neki, mennyire rosszul nevelt, és elrontom a lányát. Mellesleg ez a nõ egy neves orvos, de olyan szinten képmutató, és önzõ, hogy ilyet én még nem láttam. Szóval igen..gáz.
igen elég ciki de lehet félt .... nem ismeri a lanyt meg hogy lehet nem is lány... vagy ijenek nem tudhatod miért akarja látni... engem igaz mindig engednek de vagy 2x felhívak meg add a szüleit .... szal csak félt látszik szeret ..... nem azt akarom mondani h. nem bízik meg nenned csak szeret ...
én is aludtammár 13 évesen is bnõmnél, de anya jól ismerte meg miösszevoltunk nõve, egyik hétvégén én náluk utána õ nálunk, de mikor 16 évesek lettünk anya kicsit bizalmatlanabb lett(nem ok nélkül:) ) és rendszeresen felhivta a bnõm anyukáját este hogy ott vagyunk e, és hogy kiengedette minket valamilyen programra és hogy mikor kell hazaérnünk, és idõre fel is hivott(akkor még mindenkinek volt matáv-ja) igy biztosan tudta hogy jó helyen vagyok:) akkor baromira idegesitett meg ciki volt de most hogy már anya vagyok ugy gondolom tök igaza volt!
én azt nem értem hogy eddig még az anyuka nem látta a lánya barátnõjét akivel olyan jóban van hogy ott alszik nála!!!!
mondjuk ez nem ciki. én a gyerek szabadsága és önállósága mellett vagyok, de a barátot/nõt azért én is látni szeretném. nem azért, mert azt hiszem, kamuzik a gyerek. hanem mert fogalmad sincs, hogy el tud vinni BÁRKIT egy irányba egy nem neki való ("rossz") barát. inkább elengedem a lányomat hajnalig bulizni egy normális barátnõvel, mint délutáni kerti partira a "rossz" baráttal. és egy idõsebb, külsõ szem észreveszi, ha nem megbízható az illetõ barát.
Ha a barátnõ igazi barát, akkor nem cikizi a barátnõjét. Ha meg nem ért meg ennyit, akkor az hol barátság? Amúgy idegenekhez nem engedném el a lányom 16 évesen sem. Lehet a 16-os számtól ájuldozni, de azért még mindig csak egy tinédzserrõl beszélünk, nem egy felnõtt, független emberrõl!
Ez nem ciki, hanem ez a normális, még jó, hogy legalább a barátnõt ismerjék, sõt az a jobb ha a szülõket is, 16 éves még közel sincs a felnõtthöz, szóval nem kell fenn hordani az orrot, teljesen igaza van a szülõknek.
Nekem a barátnõim szüleit akarják látni. Az gázabb. :s
Bár nálunk más volt a helyzet, ismerték a barátnõmet, de elõfordult olyan, hogy nálunk készültünk a buliba, a szüleim úgy tudták, hogy a buli után barátnõmnél alszok, de én a barátomnál aludtam. Attól, hogy látják a barátnõt, még nem biztos, hogy történik változás. Cikinek ne érezd semmiképp, csak szülõi féltés, majd "kinövik".
Nem, nem gáz. Teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: köszönööm :) csak tudjátok a mai világban már "ciki" a barátnõnek
Én is 16 vagyok. A szüleim az összes barátnõmet ismerik. Viszont a legtöbb barátnõm szüleit nem. Anyuék bíznak bennem, nem zavarja õket. Szerintem az, hogy a barátnõdet szeretnék látni, nem gáz.
utolsó hát téged sem neveltek meg normálisan a szüleid, pedig nem ártana egy-két pofon, hogy helyre tegyen
szerintem nem. fõleg ha a lány már csapta be az anyját
lehet lepontozni.. én is 16 vagyok, de engem már 13-14 évesen is engedtek ott aludni barátnõmnél és õ 15 km-re tõlünk a városba lakik.. nem kérdeztek semmit, simán megengedték.. már távolabbinál is aludtam.

Nagyon gáz ha még nem volt barátom? Pedig 16 éves vagyok, az összes barátnőmnek van barátja. és kezd elég frusztrálni a helyzett.

Nem is csókoloztam még semmi..rokonok is kérdezgetik na már van pasi a láthatáron? és ez kezd idegesíteni:S Meg mondják hogy ilyen szép lánynak hh nincs barátja?.. végén vén lány maradok:-))

Legjobb válasz: Ne idegeskedjetek! Én 16 évesen a teletexten cseteltem, meg smsezgettem a havi 3 ezres keretembõl. Mégse azzal jöttem össze 17 évesen, akivel cseteltem, hanem olyannal a környezetembõl, akirõl nem is gondoltam volna. Elsõ csókom is 17 évesen volt, az elsõ pettingem pedig 21 évesen. Még van idõtök bõven! 24/L

Semmirõl nem maradtál le, nyugi! :) Én 18 évesen jöttem össze az elsõ szerelmemmel(sajna szakítás lett a vége, de hagyjuk:()Ne mások véleménye után menjél, mindenkinek eljön a maga idejében a megfelelõ férfi/nõ!!! :) Tõlem is kérdezték annak idején, amikor annyi idõs lehettem, mint Te, engemet is frusztrált a kérdés, de akkor se tudtak mit tenni!! :) Fel a fejjel!! :) 20/L
Ne idegeskedjetek! Én 16 évesen a teletexten cseteltem, meg smsezgettem a havi 3 ezres keretembõl. Mégse azzal jöttem össze 17 évesen, akivel cseteltem, hanem olyannal a környezetembõl, akirõl nem is gondoltam volna. Elsõ csókom is 17 évesen volt, az elsõ pettingem pedig 21 évesen. Még van idõtök bõven! 24/L
szia:) ne aggódj ezen:) ez egyáltalán nem gáz:) ne mások véleménye szerint élj, akkor járj valakivel, ha készen érzed magad rá:) hidd el, hogy sokkal jobb, hogy még nem volt barátod, mintha már 80 pasin lennél túl:) semmirõl sem maradsz le:)
talán ismerkedjetek össze! :D (kérdezõ+elsõ válaszoló)
16 évesen azon aggódsz, hogy vénlány maradsz? Nem gáz, ha még nem volt barátod, nagyon fiatal vagy még, elõtted az élet. Minek elsietni a dolgokat?
Nekem 19 éves koromig nem volt. És?
ugyanez volt velem is.de amikor már azt mondtam h nem érdekel arra lett egy pasim.16 éves koromban. aztán most lassan 1 éve nincs, 19 vagyok...
nekem sem volt még barátnõm, engem is ugyanígy kérdezgetnek, és engem is ugyanúgy idegesít... :) 16/f
Én 17 éves vagyok, nekem sem volt még barátom és még nem is csókolóztam. Lettek volna jelentekzõk, de nem fogok valakivel azért összejönni, hogy elmondhassam, hogy 'Na, nekem is van ám pasim, nézzen ide mindenki, itt smárolunk a suli közepén!' én valahogy nem vágyom erre, ha találkoznék egy olyan sráccal, aki tényleg nagyon szimpi és jól kijövünk és nem csak a testi dolgokra hajt, akkor természetesen semmi akadálya sem lenne egy kapcsolatnak. Úgy érzem, hogy még semmirõl sem késtem le, szerintem ez ezerszer jobb, mint 13 évesen elvesztetni a szüzességemet.
DEhogy gáz.Nekem 20 évesen volt elõször barátom, vele csókolóztam életemben elõször. Azóta eltelt 9 év, 5 éve házasok vagyunk s van egy 16 hós kisfiunk.Szerelem volt elsõ látásra. :) ) Ne izgulj, neked is eljön majd.
A kérdező hozzászólása: Hu köszi az eddigi válaszokat, most már lenyugottam:DD örülök hogy nem vagyok ezzel egyedül!..
nem gáz. én 17 évesen csókolóztam elõször, mert ki akartam próbálni és szörnyen szar volt az elsõ csók:S de nem bánom, mert legalább tudtam kb. hogy milyen:D azóta nem is volt barátom, most lassan 19 leszek, 2 és fél hónapja van barátom és érdemes volt várni rá..úgyhogy ne kapkodd el, és azért mert a barátnõidnek van, nem kell belemenni.
huh. hát irigyellek a problémáidért, na :) de ne foss, ami késik nem múlik. ismerkedj, ahol csak tudsz, de azért ne vegyél komolyan minden jöttmentet. csak lazán. csók
Nekem sem volt még barátom, és néha rossz, mert szükségem lenne rá, de inkább vagyok egyedül, mint bárkivel. Ne aggódj, leszel még nagyon boldog! ;) 17/L
Tudom mit érzel. Én is voltam így. Sõt, most tavasszal 19 leszek, de kapcsolatom még mindig nem volt, csak ilyen kilengések. 17 évesen volt az 1.csók nálam. (Mondok valamit: mai napig nem tudja az illetõ, h az volt az 1.):D És én is ismerek több lányt is, 18 éveset is, akinek nem volt még komolyabb barátja. Azért tudom én, hogy nehéz tud lenni, ha minden barátnõdnek van barátja, neked nem, na meg akkor még azok a hülye kérdések ppf... Na szóval a lényeg hogy ez nem gáz. Ez van. Kész. 18/L
:D felesleges frusztráltnak lenned...:) én 16 és fél évesen csókolóztam elõször, és nagyon rossz volt, mert egy buliban volt egy olyan fiúval akit 3 órája ismertem...:D vicces volt..:D, és nem is jöttem össze vele késõbb. most 17 éves vagyok és 1 hónapja van komoly barátom...csak most tapasztalgatom a pettinget, és a szexet sem siettetjük:) a bnõidrõl meg anniyt, h 3 legjobb bnõm van, akik már rég elveszítették, és én vagyok a kakukktojás..;) és ezzel nincs is semmi bajom. mert az igaz barátnõk nem piszkálnak ezzel. és annak meg örülj, hogy az ismerõsök azt mondják h szép vagy, mert bizonyára így is van, és azért "nem kelsz el", mert nem vagy egy könnyelmû ribanc, de sajnos a legtöbb pasi lukra játszik. és ez "vénlány dolog" meg sztem vicces...:D ha te is viccnek fogod fel nem fog idegesíteni:) puxx
Ne izgulj, nekem sem volt 18 éves koromig barátom, valahogy sosem jött össze, aztán akkor megismeredtem a jelenlegi férjemmel és én mentem leghamarabb férjhez az osztálytársnõim közül, akik már pedig mióta pasiztak. Ne türelmetlenkedj, a szerelem akkor jön, mikor nem is számitasz rá ;)
16 évesen még tanulnod kell, és ne azon idegesitsd magad, hogy ki mit gondol rolad!Akivel osszetalàlkozol és szeretni fog téged, biztosan tisztelni es becsulni fog, amiért nem egy kiélt kislànnyal fog talàlkozni!Nyugi!
Legyen?:D adj egy MSNt... egyébként ne foglalkozz vele. Nekem 17 évesen volt az elsõ barátnõm. Jó ez így, ne siettesd. 18F
Velem is ez a helyzet, pedig nem vagyok buuta, szerintem csúnya sem, vannak barátaim és többségében szeretnek az emberek... Nem vagyok átlagos, de nem is akarok az lenni. Igen idegesítõ a helyzet, amikor már a saját nagyanyám is azzal "zaklat", hogy biztos sok udvarlóm van meg megfordulnak utánam a pasik, stb. És én is nagyon vágyom már a szerelemre, de nincs senki... És nyomulni meg én nem fogok, van bennem annyi büszkeség; ez a fiúk dolga.:) Tanácsot ugyan nem adtam, de gondoltam írok.:D Nem vagy egyedül:) L16
Utolsó 2 válaszoló! Ugyanebben a cipõben járok, mint Ti, és teljesen egyetértek Veletek. 17 éves vagyok, és még soha nem volt barátom, de nem is haverkodom fiúkkal. Nem tudom, miért, így hozta a sors. :) Mindenesetre bízom benne, hogy egyszer engem is megtalál 1 olyan fiú, akivel kijövünk, és szeretjük egymást. :) 17/L

14 éves fiú vagyok és sajnos kövér (de már jól halad a fogyókúra 20kg le ment már) a lényeg szépen fogalmazva hogy a hímtagom 10-11 cm. Ugye ha lemegy a felesleg és leszek 16-17 éves lesz kb olyan 16-17 cm? Elég kevés ez miatt az önbizalmam

emélem megnyugtató válaszokat kapok :(((

Legjobb válasz: Szia! Szerintem teljesen normális ilyen idõs korba, hogy csak ekkora még a pénisz..d. Nem kell emiatt bánkódnod, egy nõ azért fog kívánni téged, mert szeret és nem azért, mert mekkora a bráner. Még nõni fog ne aggódj, bár nem vagyok egy szakember, de mivel még növésben vagy, nagy valószínûséggel nem fog cserbenhagyni a szervezeted. Üdv: 14/L

Szia! Szerintem teljesen normális ilyen idõs korba, hogy csak ekkora még a pénisz..d. Nem kell emiatt bánkódnod, egy nõ azért fog kívánni téged, mert szeret és nem azért, mert mekkora a bráner. Még nõni fog ne aggódj, bár nem vagyok egy szakember, de mivel még növésben vagy, nagy valószínûséggel nem fog cserbenhagyni a szervezeted. Üdv: 14/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) )
ha lemegy a felesleg nagyobb eséllyel fogsz megtetszeni valakinek és nem a farkad miatt! :) És fog még nõni egészen felnõttkorodig valószínûleg, lehet hogy még az után is.

Anyámék nem engednek semmit és ebből nekem egyszerűen elegem van.16 éves vagyok és minden átlagos embert pl haverokat is elengednek így ilyen ott alvós buliba. Mit tegyek?

Legutóbb volt egyik haveromnál egy ott alvós buli, amin csak mi haverok voltunk és nem engedtek. Minden haveromat elengednek ilyen eseményekre csak engem nem és ezért nincs is túl sok haverom... Nem hagyják, hogy saját stílusom szerint járjak az utcán, mert "ezzel csak minket járatsz le és szégyent hozol ránk meg a testvéreidre..." Nem kérek sok mindent, csak hogy had járjak a saját stílusomba, ami a következ?: Oldalt kivágott haj nullással, fent és hátul meghagyva, felállítva, piros haj. Kék nadrág piros f?z?s acélbetétessel bet?rve. Ezek a nagy dolgok, amikkel "szégyent" hozok rájuk -.-" 16/F

Legjobb válasz: Hát ha igy néznél ki, akkor én sem mennék veled végig az utcán. Normálisnak tartom, ha a szülõ védi a gyerekét. Bár én simán elengedtem a 16 éves fiamat, igaz ez nem most volt, hanem 15 éve.

Hát ha igy néznél ki, akkor én sem mennék veled végig az utcán. Normálisnak tartom, ha a szülõ védi a gyerekét. Bár én simán elengedtem a 16 éves fiamat, igaz ez nem most volt, hanem 15 éve.
Ilyen hajjal én sem engednélek az utcára, ne haragudj... Majd ha elköltözöl, azt csinálsz magaddal, amit akarsz. De egyeslõre az õ házukban élsz, õk tartanak el, etetnek, ruháznak, taníttatnak és állják a költségeid. Ez legyen a legnagyobb gondod, hogy ezt most nem engedik...
óóóóó, menjetek már a fenébe légyszíves! a srác egy normális kamasz, aki egy kicsit lázad. ennyi idõsen nekem is volt piros hajam, acélbetkós bakancsom, hülye stílusom :) ma meg csak nevetek, h milyen murisan nézhettem ki. de minden más kortársam is, mert együtt csináltuk az ilyen ökörségeket. sõt! barátnõm anyuja nagy punk volt régen, a fiatalkori fotóin együtt röhögünk :) anyám persze anno csak szörnyülködött, meg a kolléganõinek nyomta az aggodalmat, h OMG, hogy néz ki a kicsi lányom. az idõsebb nõcik megnyugtatták, h az õ lányuk is halálfejes pólóban meg bakancsban járt, de kinõtte mindenki :) istenem, hát mikor legyen õrült, ha nem most?! ameddig normálisan tanul, tiszteli a szüleit, nem bankautomatának nézi õket, addig hadd legyen már egy kis stílusa. mondd az õsöknek, h takarítasz, mosogatsz, ötösre írod a matekot, csak hadd mehess el egy ilyen buliba. ne igyál sokat, ne nekik kelljen érted menniük, és a mentõ se vigyen el, utána már nem lesz gond. csak bizonyíts, h tudsz viselkedni, ismered a határokat, és szeretnél a haverokkal kicsit együtt lenni, mert ez igenis fontos tinikorban.
Fuck it we are young, nem de? Én akkor szégyellném a lányom ha egy undorító plázapunci lenne, vagy ha a fiam egy csõnadrágos rózsaszín pólós pénziszráncigáló cicafiú lenne, pedig semmi bajom a melegekkel.:] puszi
off: Dehát 16 éves! Ti milyenek voltatok abban a korban? on: Nem tudsz mit tenni, ha ilyenek, hát ilyenek, még an egy ötletem, hogy el is szökhetsz de nem tudom megoldható-e.
nekem tetszenek az ilyen pasik:) egyébként meg emlékeztesd anyádat arra hogy õ milyen volt tiniként...hát ha elgondolkozik egy kicsit..a bulival kapcsolatban meg mond azt hogy 2 év múlva 18 leszek akkor meg már úgy is elmegyek a haverokkal, ha akarod, ha nem!
Ezek után még csodálkozol??? nézz magadba inkább!
Szerintem egyértelmûen provokáció a kérdés, legalábbis kizártnak tartom, hogy egy ép elméjû 16 éves ne tudja, hogy gáz a piros haj.
Jobb lenne ha engednék. Addig amíg meg nem csinálod magad ilyenre úgyis mindig erre fogsz vágyni....az pedig sokkal gázabb lenne a szüleidnek is ha nem 16 hanem 26 évesen jönne el erre az idõ. Ha most hagynák, kiélnéd magadat és lenyugodnál...de ezzel csak húzzák a dolgot.
Nyugi, úgyis megbánnád egy idõ után hogy ilyen hajat vágattál+festettél. Biztos hamarosan találsz valamit, ami jobban tetszik, nyugi. Az ottalvósra nagy nehezen, de egy kis kedveskedéssel, annak bemutatásával, hogy bízhatnak benned, rá lehet venni õket.(tapasztalat)
Elég elcseszett 1 pank gyerek vagy ha nem mész el egy buliba mert a szüleid megtiltották..

16 éves vagyok, és már 2 hete biztos, de lehet hogy régebb óta. Elég magas a vérnyomásom. Néha 130-135 de volt már hogy 145-147 mit tegyek?

Legjobb válasz: Káros szenvedélyeidtõl, ha vannak, szabadulj meg. Lehet, hogy azok okozzák (kávé, cigi), de mindenképp menj el orvoshoz, mert 16 évesen ez nem megfelelõ. Lehetõleg olyan orvoshoz menj, aki lelkiismeretesen kivizsgál. Ha a háziorovosod ilyen, kezdetnek õ is jó lesz. Tüneteid is vannak?

Káros szenvedélyeidtõl, ha vannak, szabadulj meg. Lehet, hogy azok okozzák (kávé, cigi), de mindenképp menj el orvoshoz, mert 16 évesen ez nem megfelelõ. Lehetõleg olyan orvoshoz menj, aki lelkiismeretesen kivizsgál. Ha a háziorovosod ilyen, kezdetnek õ is jó lesz. Tüneteid is vannak?
A kérdező hozzászólása: nem cigizek... és kávét sem iszom, csak kb havi 2-szer milyen tünetek lehetnek?

16 éves vagyok 4 hónapja járok konditerembe és elég jól fejlődök. Szedtem kreatin monohidrátot és elég jól bevállt? (muszály volt 1-t beleraknom :D)

Most durvábban bele akarok vágni a kondizásba.

Legjobb válasz: ne hazudj csak 15 éves vagy még nem töltötted be a 16ot. :D creatinnak pl. dymatize micronized vagy stillmass creatin monohidrát /micronizált szintén/. fehérje: vpx syngex 2,3kiló 9500ft.

ne hazudj csak 15 éves vagy még nem töltötted be a 16ot. :D creatinnak pl. dymatize micronized vagy stillmass creatin monohidrát /micronizált szintén/. fehérje: vpx syngex 2, 3kiló 9500ft.
A kérdező hozzászólása: És kb havi mennyibe kerül?
A kérdező hozzászólása: És ezek megkaphatók Bio Tech boltba mert városomba van 1 ilyen bolt nekem ez lenne a legkényelmesebb megvenni, vagy csak rendelni lehet ja azt nem írtam kb. 180 cm vagyok és 65-70kg
biotechben nem kapni ilyet, rendelni tudod ha nincs más egyéb bolt a városodban ahol árulják.
muszáj :)

16 éves lány vagyok, és folyton hangokat hallok a szobámban és reggel csikarásokkal ébredek. Mint ha valaki dúdolna vagy énekelne. A hugom is hallja 14 éves. Mit tegyek? Már elegünk van.

:S

Legjobb válasz: Talán ki kéne deríteni hogy mi az, nálam is vannak furcsa hangok, de mint kiderült csak madarak, bogarak a falban. Néha elég fura hangokat tudnak produkálni.

Nyugi van ilyen. Elég valószínû h összefügg a múlt a mostani dolgokkal. Költözés mindent megold.
Talán ki kéne deríteni hogy mi az, nálam is vannak furcsa hangok, de mint kiderült csak madarak, bogarak a falban. Néha elég fura hangokat tudnak produkálni.
Hogyha azután kezdted el hallani õket, miután megtudtad a ház múltját, akkor csak beképzeled, és pszihés dolog. Ha már elõtte is hallottad, az sucks :S meséld el szüleidnek.
1, a horror film tényleg okozhat képzeletet. sõt. 98% h csak beképzelitek. az agy vicces dolgokat mûvel fõleg sötétben. szerinted én még nem jártam így horror film után? 2, a költözés az esetek 50%ában nem old meg semmit, a "cucc" ugyan úgy megy át a következõ házba... de nem hiszem h itt vmi paranormál dolog lenne, szimplán csak beképzeled. ne törõdj vele 1xûen, és ne nézz több horrort.
kapcsoljátok be a cartoon networkot, hátha megy a szellemírtók sorozat. talán lelestek néhány jó tippet :D
én is szoktam hallni...néha még látni is de azt nem olyan sûrûn...jah és ezt komolyan mondom
Szia! Nem kell félned, nem téged akar bántani, csak segítséget keres, el van veszve... A csikarásokból egyértelmuen látszódik! Valahogy vedd fel vele a kapcsolatot, ott ahol meghalt és segíts neki! Nem biztos, hogy beszélni fog hozzád, de figyeld a jeleket. A mi házunk például egy olyan helyre épult, ahol a jó és a rossz harcol egymással. Minden nap láttunk és éreztunk ott ilyen dolgokat, néha fehéret láttunk, néha feketét.. Azóta már nem lakunk ott, az anyámmal eljottunk, de ott nem halt meg senki, tehát nem volt kinek segíteni. Velem is tortént már, hogy csikarással és karcolással ébredtem, pedig tudom, hogy sehol nem csikarhattam meg magam, csak az álmomban. Nos, nem csak logikus magyarázat létezik.
23:50. nem vagyok pedofil, 17vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Egyébként kertes házban lakunk 3 emeletes 6 szobával.
19:20as válaszoló vagyok! http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&q=szellemtev%C3%.. olvasgasd el ezeket a cikkeket, érdekesek! 18/L
Bõvebben valamit a hangokról? Ház környezetérõl, múltjáról... nem házszámra vagyok kíváncsi
19.20 neked egy olyan fajta bajod van, hogy paranoia. kaparászás lehet bármilyen állat, egér, bogár, sõr még szú is a fában, ami egy kis apró élõsködõ. a baba nem a szellemtõl kezdett el dalolni, hanem az elektronika szarakodik vagy azért mert a játék régi, vagy mert csak szimplán szar. zseptelepes cuccokra (mint pl baba) ne fogd rá, hogy szellem mert úgy kapcsolnak be maguktól ahogy akarnak. azért hiszed h a "kaparászások" megszûnnek a füstölõ és a mécses miatt, mert azt akarod hinni. mert olvastad. mert már pszihés alapon mûködsz. ha elhitetik, hogy beteg vagyok, akkor beteg is leszek. ha elhiszed ezt a szarságot, akkor a mécses elégetése után autómatikusan nem hallasz semmit. holott a mécses elõtt még abban is hangot hallasz amiben nincs is. pszihés betegség. elfog múlni ha egy kicsit megpróbálod szkeptikusabban nézni a dolgokat.
19:20-as vagyok. Évek óta foglalkozom ilyen dolgokkal, eleinte én is szkeptikus voltam, de bizonyos dolgok megváltoztatták a látásmódomat. Nézd én ebben hiszek, te abban, ennyi. Nem állítom, hogy nekem van igazam, bár nagyon sok bizonyíték van a paranormális "dolgok" létezésére, (persze ennek 70-80%-a kamu), de ha te nem hiszel benne, tiszteletben tartom a véleményedet, tartsd te is tiszteletben az enyémet. Én csak egy alternatívát ajánlottam, ha nem hisz ezekben a dolgokban, az is rendben van, csak segíteni szerettem volna. Nem vagyok paranoiás, az egészen más, olvass utána:)
Még mindíg 19:20as vagyok: a lakásban nincs élõsködõ ezt biztosan tudom, és a kaparászást nem csak én hallottam, ugyanis még voltak rajtam kívül a szobában. Egyébként több ilyen "észlelés" is volt nálunk sajnos. Természetfeletti dolgok igenis léteznek, abban igazad van, hogy elõtte ki kell zárni a nem természetfelettieket is. Mellesleg nem vagyok egy hiszékeny ember, de mivel nem ismersz, ezt nem is tudhatod, így kérlek ne "süsd" ezt rám. 18/L
Huu én elég sok dolgot beképzelek magamnak..de ha a hugod halja akkor ott télleg gáz van..panelba laktok vagy kertes házba? egyébként hozzám is jöhettek aludni..legalább lenne társaságom :) 13/l
Mindig együtt aludjatok, úgy nem annyira félelmetes, bújjatok össze. :\
A kérdező hozzászólása: Hát a háznak a múltja elég gáz :S mert itt volt régen az a híres gyilkosság hogy egy apa a kádba folytotta 6 éves kislányát nem is tudom hogy mertünk ide költözni mondjuk én ezt nemrég tudtam meg szóval.. de már nagyon félünk még nappal is meg mostanság meg sem szólalok suliba nem tudom valahogy nincs kedvem beszélgetni és ez azóta van hogy a hangokat hallom.Valahogy már csak a hugommal találom meg a közös hangot.
A kérdező hozzászólása: Már elõtte is hallottam de nem tudtam mi lehet az és amikor megtudtam h mi volt elõtte akkor esett le hogy na akkor ez lehet az.Éjszaka aludni se tudok inkább magam mellé fektetem a hugomat és össze bújva alszunk nagyon félünk!
A kérdező hozzászólása: Már mondtuk egyébként anyáéknak de azt mondják hogy a sok horror film miatt beképzeljük magunknak... de hát miért szerintük én akarom hogy erre riadjak fel?????? szörnyû hogy nem hisznek nekünk!
A kérdező hozzászólása: Ezt is mondtam már anyáéknak de azt mondják hogy egy ilyen hülyeség miatt nem fognak elköltözni...
Szia! ne aggódj! elõször is biztos hogy semmi baj nem fog történni! elképzelhetõ hogy összefügg azzal ami korábban ott történt de ettõl még nem fenyeget semmilyen veszély! ez a legfontosabb hogy ezt elhidd. másrészt próbálj (nagyon nehéz!) megbarátkozni a hangokkal és megkérni õket hogy menjenek el (már ha tényleg hiszel az ilyesmiben. én spec igen, és abban is hogy ha nem rettegsz hanem megnyugodsz és békésen elfogadod és magadban, komolyan koncentrálva megkéred hogy hagyjon nyugodtan aludni a hang akkor sikerülni fog! nyugodj meg! (és számolj be a fejleményekrõl:)
téves. nemrég néztem 1 horrorfilmet, amiben az volt, hogy hiába kérték a szellemet nem ment el, ugyanis kiderült h nem szellem hanem démon volt. minden este suttogott, dörömbölt, lépegetett a szobában. olyan is volt, hogy a csajt a lábánál fogva kirántotta az ágyból és elvonszolta magával, majd beleharapott 1 hatalmasat, a pasijának úgy kellett kiráncigálni a "valami" kezei közül. ez a valami láthatatlan. valamikor csak ül az ágy szélén és bámulja az 'áldozatot'. a film végén a csajt megszállta teljes mértékben, így le kellett lõni a csajt. de reméljük ez a te esetedben nincs így.
16éves lány..... hozzám bármikor jöhetsz aludni :P a hugod hány éves?
utolsó, olvasd el mégegyszer a kérdést te pedofil kocsog ;)
19.20-as, én meg az elõbbi paranoiával vádoló vagyok. Nem mondtam, hogy nem hiszek, igen is hiszek. :) tökéletesen hiszek, de a te általad felvázolt kaparászás és baba elég könnyedén megmagyarázható. Valószínû, hogy az nem paranormál jelenség amiket te hallottál. Remélem igazam van, ha tévednék elnézést. De úgy vélem a hit ami téged arra késztet, hogy oda képzeld azt ami nincs ott. 18/F

Ti engednétek 12 éves lányotoknak, hogy 16 éves fiúja legyen, akit már rúgtak ki iskolából és elég problémás? Lány viszont jó tanuló és a magaviseletével sincs semmi gond.

Legjobb válasz: Jézusisten!! Egy 12 éves KISLÁNYNAK minek még fiú????? o.O Én 12 évesen még azon voltam, hogy épp kezdtem leszokni a Barbie-zásról, de a játék Kent nem akartam rögtön igazira cserélni. o.O Meg szerelmes voltam abba a helyes, menõ 8.os srácba.. távolról. De ennyi. Korai.. iszonyatosan korai. Ha most ez van, késõbb még durvább lesz. Szóval szerintem még fogd a lányod.

Jézusisten!! Egy 12 éves KISLÁNYNAK minek még fiú????? o.O Én 12 évesen még azon voltam, hogy épp kezdtem leszokni a Barbie-zásról, de a játék Kent nem akartam rögtön igazira cserélni. o.O Meg szerelmes voltam abba a helyes, menõ 8.os srácba.. távolról. De ennyi. Korai.. iszonyatosan korai. Ha most ez van, késõbb még durvább lesz. Szóval szerintem még fogd a lányod.
Nekem pár hónap múlva lesz 12 éves a lányom, de nagyon nagy szerencsémre az igai kiskamaszok életét éli, ami azt jelenti hogy imád vihorászni a barátnõivel, most már megengedem neki hogy a barátnõjével elmenjen pl. fagyizni, vagy nyáron amikor a Balcsin voltunk akkor elmehettek a parton sétálni nélkülünk. Az osztályában a fiúk cikizik a lányokat, a lányok a fiúkat. Plátói gyerekszerelmek azok elõfordulnak. Vagy csak heccelik egymást vele. De ennyi! Én lennék a legjobban megdöbbenve ha ennyi idõsen a fiúzáson járna az esze, mert akkor valamit nagyon elcsesztem volna a nevelésében. 12 évesekrõl azért elég erõs túlzás azt állítani hogy még barbie babázzanak, mert az már nem nekik való. Na de a fiúzás az nagyon durva!! 16 évesrõl sem beszélhetünk úgy mint egy érett férfirõl, de annyi idõsen talán a fiúnak már másra is lenne igénye mint kézen fogva sétálás.... Nem gondolod, kedves anyuka??
hát akinek fel kell tennie egy ilyen kérdést a lányával kapcsolatban, annak komolyan el kellene gondolkodnia...! 12 évesen?16 éves barátja? 12 évesen meg sem szabadna ilyennek fordulnia a fejében, a 16 éves srácról meg aztán nem is beszélve! a 12 éves jó tanuló lányból szerinted mi lenne? lassan kezdõdik a lázadó korszaka, amikor alapból baromságokat fog csinálni és nem nagyon fogsz tudni mit kezdeni vele, ezt még megspékelné egy 16 éves problémás barát.hát csodás lenne, hamar lemenne az átlaga 1-2 jegyet! nyugodtan lepontozhatsz, mert különösebben nem érdekel!de Te gondolkodj el azon amiket írtam és amiket a többi válaszoló írt...szerintem durva, hogy én a 19 éves nagyjából még gyerek fejemmel adok nevelési tanácsokat egy anyukának.nem tudom hova tart ez a világ!?
Pontleszarom te vagy az anyja -.-"
A kérdező hozzászólása: a fiú nagyon helyes, ezért sem értem mit akar egy 12 évestõl. Ma volt nálunk, nagyon aranyos, szimpatikus, de látszik rajta hogy azért vannak "ügyei" hiszen akkor nem dobták volna ki az iskolából...
1, 12 évesnek nem fiú kell. Inkább foglalkozni kéne jobban vele /külön sportja járatni meg mondenhova, hogy ne legyen ideje/ 2, Mint barát /a fiu/ úgy is rossz szemmel nézném.
Nem tudom mi a baj a barbival én még simán barbiztam 12-13 évesen, sõt húgaim kedvéért magamra erõltettem fél-fél órára 15-16 évesen, 12-13 évesen plátói szerelmeim voltak, 14-15 évesen kéz fogás, szájra puszi velem egy idõssel, és érett voltam koromhoz képest, mert sok mindenen mentem át, és eszembe nem jutott szexelni, vagy idõsebb fiúval járni
Nem, nem engedném.
Emberek 12 éves lányról beszélünk!!!! miért engedje az anyuka?15 évesen meg majd viszi a babáját anyucihoz, mert discoba akar menni.tanuljon meg fõzni, vagy segíteni anyának.most van a legérzékenyebb korban.ha most sérelmet kap ettõl a fiútól milyen felnõtt lesz belõle???na meg egy 16 éves "problémás fiú" minden vágya hogy kézenfogva bazsajogjon egy, "zokni cicis"lánnyal?! ugyan......egyértelmû én nem hagynám.az én lányom 9 éves, de ha 12 évesen ilyennel jönne haza szívbajt kapnék.Lehet 65-ös melltartójuk, lehet menszeszük, még akkor is GYEREKEK 12 ÉVESEN!!!!!!
Kedves Anyuka! Hány évesen szülted a lányodat? 14 évesen? vagy 16? Nem gondolod hogy egy kicsit fiatal a kislányod hogy fiúzzon?
nem azért de egy 16 éves srácnak és most lehet engem szidni de milyen beteg lelke lehet ha egy 12 éves kislányban találta meg a neki tetszetõs lányt kérem õ még totálisan gyerek talán hatodikba vagy hetedikbe jár a srác minimum 10. es ne már h a saját korosztályából nem talál magának valót amúgy meg ha hagyod is hamar rá fog jönni a srác h ez nem pálya mivel valljuk be lehet h a lányok hamarabb érnek de ez a srác érettebb mint a te lányod és bocsánat h ezt mondom de egy idõ után nem lenne neki szint ehhez kellene még nõnie egy kicsit:) 19/F
A kérdező hozzászólása: a fiú 8.-os. Megbukott többször
akkor agyilag lehet magasabb szinten áll a lányod :D
Nem 12 évesnek nem kell fiú.
vicces komolyan mondom nekem ha 12 évesen lett vna barátom akkor apa pofán vágott volna és igaza lett volna? hát persze jó ez az általános iskolai szerelem meg volt h puszit adunk egymás arcára meg fogócskázunk de az más volt pedig nem is volt olyan régen 6 éve volt akkor voltunk 11 évesek. komoly kapcsolatom amit annak lehet nevezni 16 évesen volt és még most is tart 1-én leszünk egy évesek. a cigizésrõl annyit h mérges lennék ha a gyerekem cigizne 12 évesen de én 10 voltam mikor sunyiba ki próbáltam milyen lehet és h menõ vagyok meg minden de azóta sem gyújtottam rá igazából nem tetszett. 13 voltam mikor megszületett a húgom 14 évesen még együtt barbiztam vele néha még egyedül is leültem barbizni pedig már gimibe jártam akkor. még néha most is leülök de szigorúan csak a húgommal mert apuék kiröhögnek :D a barátommal nem feküdtem le de elsejére már tervezzük hogy mi lesz. Tiltsd meg!!!! nem szól hozzád egy hónapig le van [email protected] de legalább késõbb majd azt fogja mondani hogy anya köszönöm. fõleg hogy állítólag rossz gyerek a srác akkor meg pláne. ne engedd h már tönkre tegye az életét. 17/L ( 1 hóna múlva 18)
12 évesen nem baj szerintem, ha a korabeliekkel ismerkedik, szájrapuszit adnak és ilyesmik. De hogy egy 16 évessel, akinek már szex kell, ráadásul teljesen megbízhatatlan, jöjjön össze? Eltiltanám tõle a lányomat. 16/L
Nem engedném 12 éves pisi foglalkozzon a barbi babával a tanulással, a barátnõkkel való fagyizással, játékkal. Bár eleve úgy nevelném a lányom, és jó kapcsolatom lenne vele, és neki meg normális gondolkodása eszébe sem jutna pasizni 12-14 évesen.
ha egy tininek megtiltanak valamit akkor azt csak azért is megteszi. Szóval ne tiltsd, inkább csinálja "legálisan" és úgy tudod figyelni, mint titokban és legyen bûntudata. Ja, és ha eddig nem tetted, akkor világosítsd fel, és kérd meg, hogy hozza el a fiút hozzátok. Lehet, hogy kiderül, hogy tök rendes.
azért ez nem így mûködik, mellesleg egy 12 éves még nem tini még csak lassan kezdõdik a kiskamaszkor, ha eddig nem nevelted rendesen akkor tedd most, azért már nagyon beteg hogy manapság 11-4 éves taknyos gyerekek komoly kapcsolatban vannak, max 14-15 évesek egy kis szájrapuszi, kézfogás csók, de 12-13 évesen még baromira nem kéne
A kérdező hozzászólása: nem szeretném megtiltani neki, bár tudom ha mégis megtiltanám , szótfogadna de nem állna velem szóba egy hónapig. Amit elfelejtettem leírni, hogy mióta vele jár, rajtakaptam egyszer a cigizésen. Megtiltottam neki és tudom hogy nem gyújtott rá többet, viszont megsértõdött elég rendesen, Gyanítom hogy a fiú vette rá, de ezt tényleg nem tudom.
Ember hova tart ez a világ.. Oké az se igaz hogy 12-13 éves lányt érdekel a barbibaba..de sztem korai fiúzni. Senkit nem akarok sértegetni, DE eddig -az én környezetembe- akik ilyen korán kezdték, nah szóval mind1ikbõl egy undorító lány lett 15-16 éves korára. Ismétlem, az én ismerõseim közt!!! Szóval jöhettek ezzel az 'van aki érettebb a koránál + minek tiltani ha akarja megteszi' dumával, mert az ilyenek szart sem tudnak a gyereknevelésrõl. Na ha már kiskorától úgy neveled, hogy jó legyen, akkor a gyerek nem tesz olyat amit nem kéne...ez nehéz dolog, de az én anyukámnak sikerült :) meg kell tanulni hol a határ, és megértetni a gyerekkel hogy mi miért rossz..én sem mondanám azt hogy 13 évesen barbiztam. Baromság. Ilyenkor voltam rákapva pl a Bravora, vagy Im-re :D.. Szerény véleményem szerint a 'gyakori szülõk' nem ismerik az aranyközéputat. Vagyis akárhányszor jövök fel ide ezt tapasztalom. Két féle végletet látok: az engedékeny, aki már 13 éves lányának megengedi hogy szexeljen, vagy a szigorú, aki azt sem hagyja hogy a lánya szõrtelenítsen. Sosem fogom megérteni :D Na bocs az of.-ért. Én nem engedném meg, fõleg nem egy problémás fiúval. Elõször cigi, aztán pia, aztán szex, aztán gyerek.... 16l
szerintem is engedd meg neki, sõt! mondd neki, hogy hívja fel a fiút, amikor csak akarja! ne az utcán smároljanak, vagy ki tudja mit csinálnak! csinálják legálisan, a "szemed elõtt"! ha okos lány, rájön majd, hogy rosszul választott. (bár a lányok legtöbb esetben a "rossz fiúkért vannak oda, és az is meglehet, hogy attól, hogy rúgták már ki iskolából a fiút, a világ legrendesebb férje és apukája válik majd belõle!) ismerd meg a fiúcskát, hívd el magatokhoz mondjuk ebédre, nézd meg hogy viselkedik a lányoddal. lehet, hogy egy úriember. ha pedig nem, akkor finoman rámutathatsz lányodnak a problémákra. bár anyám mindig rám bízta, hogy kivel vagyok együtt, akkor is, ha közel 20 év volt köztünk (visszagondolva tök hülyeséget csináltam, de rájöttem, mert hagyták, hogy magamtól tapasztaljam meg a rossz oldalát!) sok sikert és kitartást!
jah és sztem nem kell arról kioktatni a kérdezõt, hogy hogyan KELLETT VOLNA nevelnie a gyereket! a gyereknevelésre nincs sablon! és a kérdés nem is ez volt, hogy mit rontott el (mondjuk sztem semmit...) sajnos a mai fiatalok már leggyakrabban ilyen korán kezdik, legfõképp divatból! ez elég szomorú, de a tiltás nem mindig megoldás, nem válik be minden gyereknél! és nem az a lényeg, hogy mit rontott el a múltba -ha elrontotta egyáltalán-, hanem az, hogy helyesen kezelje a jelen helyzetet! nem kíváncsi senki az oltásokra!
Félelmetes egyes szülõk, hogy gondolkoznak. Aki meg szidja ami mai fiatalságot talán elgondolkozhatna, hogy ki nevelte õket ilyenre.
12éves pisis? bocsii.... nem a régi világban élünk egy 12éves lány már érettebb mint régebben. Ha nem fekszenek le egymással akkor mi a probléma? Barátkozik, egy csóktól nem hal meg semmi és baj sem lesz belõle. Amég a lány nem csinál rosszat addig hagy legyen. Én 14 éves vagyok és igen nekemis volt barátom 12 évesen. Semmi különös nem volt egyébként sem lenne semmi szex mert a lány még fiatal. Beszéld meg a lányoddal.
"12éves pisis? bocsii.... nem a régi világban élünk egy 12éves lány már érettebb mint régebben. " Mert te aztán tudod a kemény 14 év élettapasztalatoddal.
na nem azért, de egy 12 éves taknyosnak igaán nem kell fiú, foleg nem 16 éves.nem is értem azt a fiút, annyira ronda, hogy egy vele egykoru már szóba se áll vele ezért egy 12 éves kell neki? még csak nem is kamasz a lányod szal nem lázad. ha a cigizésre rá tudta szedni az a fiú akkor szerinted másra nem fogja? ha anya vagy akkor féltened kéne egy ilyen fiútól inkább. 14/L
bocsánat tévedtem a lányodnak nem lesz szint ez a gyerek:D 19/f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!