Találatok a következő kifejezésre: 16 éves és barátom nem (74 db)

15 éves lány vagyok. Szeritetek az nagyon sok idő ha már 2 hónapja együtt vagyok a barátommal ( 16 éves) és még nem mutattam be a szüleimnek?

Legjobb válasz: szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem

szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem
Szerintem nem sok. Mutasd be akkor, amikor jónak érzed.
Hát, ha bemutatni még nem is kellett volna, azért az nem baj, ha legalább azzal tisztában vannak, hogy jársz valakivel. Persze ha komoly a dolog, mindenképp mutasd be, de õ is téged, az õ szüleinek.
Hát...ez elsõ barátomat egyátalán be se mutattam a szüleimnek...ismerem õket és nem helyeselték volna...de aztán szakítottunk...és csak utána montam el...:D de ha a barátod normális meg minden szerintem épp ideje hogy bemutasd nekik :)
19 éves vagyok, amikor én voltam 14, az osztályból egyetlen lánynak volt barátja .. 14évesen ne a petting meg a szex érdekeljen ..megértem a szüleidet, jól teszik, amit tesznek, 14 évesen még GYEREK VAGY ! Nem trendi 14évesen elveszíteni a szüzességed és ezt csinálni.Tanulj inkább!
A kérdező hozzászólása: amúgy 15 vok. mondjuk tök mind1 mert azaz 1 év nem sokat számít, de azért mert hazaviszem nem azt jelenti h szexelni fogok vele.
16 évesen szégyelled, hogy szûz vagy? Édes Istenem.
Anyádék engedik, hogy nála aludj 16 évesen 3 hónap után??? gratulálok..... 3 hónap után 16 évesen meg akarod dugatni magam holott nem is ismered igazán.. öcsém mennyi önbecsülés nélküli buta csitri van
Hogy a fenébe gondolod elveszíteni egy olyan sráccal a szüzességedet, akiben nem bízol meg? És hogy kiderül-e? Persze, hogy kiderül. Ritka az a szûz lány, akinek még hat történetesen mondjuk nem is vérzik a szüzessége elvesztése közben, de abszolút nem érez semmilyen fájdalmat. 16 évesen egyáltalán nem ciki vagy gáz szûznek lenni. Viszont elég ciki egy olyan kapcsolatban lenni, fõleg szüzességet elveszíteni, akiben ennyire nem tudsz megbízni, hogy elmondj neki egy ilyen fontos dolgot. Valószínûleg, ha normális a srác, akkor ezt értékelné és úgy lenne veled, hogy sokkal jobban odafigyelne rád, hisz neked ez lenne az elsõ.
te egyébként kisegítõbe jársz?
Gáz a barátod elõtt, hogy szûz vagy? RÖHEJ! Igen meg fogja tudni, mert majd ott visogatsz, hogy fáj.
Szûzhártya. Goddammm !!!!
*magad
Kérdezõ, a pasik helyett, akiknek még csak vaginájuk nincs, inkább rám figyelj :) Nyilván észreveheti, függ több dologtól is, de hadd oszlassak el néhány igen rossz tévképzetet a szüzességrõl, és az úgynevezett szûzhártyáról. A kislányok szûzhártyával születnek, ami babakorban eléggé vastag, de a növekedés során egyre jobban elvékonyodik, kiszakad, kitágul, s mire az ember lánya abba a korba ér, hogy szexelhetne, nagy valószínûséggel már meg sincs neki eredeti formájában tisztálkodás, sport, mozgás és maszturbáció miatt. Tehát a tény, hogy van-e szûzhártyád vagy nincs, egyáltalán nem mond el semmit arról, hogy voltál-e már valakivel, vagy nem. A vérzés pedig - sok hiedelemmel ellentétben - nem azért következik be, mert a szûzhártya átszakad, hanem azért, mert a vagina fala egy nagyon érzékeny felület, és ha nem megfelelõen síkos, akkor könnyen kidörzsölõdik, sérül, és ekkor léphet fel vérzés (nem csak elsõ szexnél, de akárhanyadik szexnél). Ezt úgy lehet elkerülni, hogy jól felizgulsz, és a barátod úgy teszi be a péniszét, hogy jó nedves vagy. Teljesen a saját döntésed, hogy elmondod-e a barátodnak, hogy õ az elsõ. Ha nem akarod, egyáltalán nem kell, ha azt vesszük rajtad kívül ez az égvilágon senkire nem tartozik. Én sem mondtam el az elsõ partneremnek, már csak azért se, mert rohadtul nem voltam kíváncsi a "fáj, jó így, nem rossz?" típusú szarra, meg arra, hogy a "jó szûz kislány" sztereotípiát hányja a csodás arcomba, amint megtudja, hogy még nem szexeltem. Tudod mi volt? Nem volt véres niagara, nem folyt vér, nem fájt, nem volt recsegõs szûzhártya elszakadás, ami volt, az két orgazmus meg egy szalámis pizza szex után.
Jo kapcsolatotok lehet ha titkolod elöle h szüz vagy:D igen fel fog tünni neki, hacsak nem vagy képes fapofával átélni a fájdalmat amit érezni fogsz..
egyertelmü h megtudja -.-'' rengeteg ''jele'' vann annak h szüz vagy !!! ha jot akarsz magadnak inkabb mond elneki
Nagyon éretlen vagy még egy "kézfogós kapcsolatra" is.
miért akarod elmondani?
És ezek egyre többen lesznek...
Meg fogja tudni és örülni fog neki.
te kihagyhattál néhány felvilágosító órát, igen észreveszi, mert nagy valószínûséggel te az elsõ még nem fogod annyira élvezni, lehet nem fog fájni, de jóval valószínûbb hogy fog, lehet nem fogsz vérezni de jóval valószínûbb hogy fogsz, szóval elég kicsi rá az esély hogy ezt megúszd
Nyilván azzal menõztél elõtte, (meg a fél osztály elõtt)hogy voltál már pasival, és most nem akarsz lebukni. Megnyugtatlak: le fogsz.

A baratommal mar tobb mint egy eve egyutt jarunk, en 16 eves es ö 19 eves. A kor az mondjuk nem is szamit nem akadaly. De nem ertem a szuleim szerint meg raertem volna. MIert ilyenek a szulok?

Edesapam oroke azzel jon hogy jo volna tanulni nem mintha nem tanulnek sokszor meg o is segit.Halottem az apai feltekenysegrol hogy feltik a gyerekuket hogy tul hamar kirepulnek. De en nem ferjhez menni akkarok egyelore, hanem csupan vele jol erzem magam es amikkor itthon is veszekszek a szulokkel van hva menjek es o mindig tamogat mindenbe persze nem csak ezert vagyok vele hogy legyen valakim, hanem mert szeretem es a jelekbol itelve o is hisz egy evet nem hinem hogy csak szorakozasbolt tette volna. Sajnos en meg zuloktol fugog hisz amikkor csak vele szeretnek taalkozni meghenezitik a dolgom(pedig a suliba amit talalkozunk pluesz szerda penteken a buliba szombaton mikkor nalunk jon es vasarap nagy ritkan). Sokszor ugy erzem jobban orvendenenek annak ha edig minden heten mas pasim lett volna meg stb.! Nem tudom mit tegyek ellene hogy kicsit segitsenek es ne legyenek annyira ez a kapcsolat ellen.

Legjobb válasz: ne haragudj, h rögtön ebbe kötök bele, de a határozószók között csak az "akkor" van dupla k-val. Ez nagyon bántotta a szemem, több helyen is olvastam, és nem tûnik elírásnak. Nem akarok azzal jönni, h "elõbb tanulj meg helyesen írni", csak ez tényleg kicsit zavaró volt, és nem túl nehéz megtanulni. :) Amúgy meg nem is igazán értem, mi a baj, mert nem sokat írtál róla, h a szüleid hogyan viszonyulnak hozzád, meg a barátodhoz... Talán ha több közös program lenne, amin keresztül a szüleid is jobban megismerik õt, segítene. Talán nem ismerik õt eléggé, vagy vmi rosszat hallottak róla... Az sem segít, ha leülsz velük beszélgetni?

ne haragudj, h rögtön ebbe kötök bele, de a határozószók között csak az "akkor" van dupla k-val. Ez nagyon bántotta a szemem, több helyen is olvastam, és nem tûnik elírásnak. Nem akarok azzal jönni, h "elõbb tanulj meg helyesen írni", csak ez tényleg kicsit zavaró volt, és nem túl nehéz megtanulni. :) Amúgy meg nem is igazán értem, mi a baj, mert nem sokat írtál róla, h a szüleid hogyan viszonyulnak hozzád, meg a barátodhoz... Talán ha több közös program lenne, amin keresztül a szüleid is jobban megismerik õt, segítene. Talán nem ismerik õt eléggé, vagy vmi rosszat hallottak róla... Az sem segít, ha leülsz velük beszélgetni?
Lehet h jobb lenne ha a helyesirassal foglalkoznal egy kicsit jobban...., meg emigy is megkiskoru vagy a szuleidnek te vagy a szemuk fenye ugyh ne parazz ezen, ez meg 40evesen is igy marad..problaj komolyan leulni veluk beszelgetni egy vasarnap delutan, mond el nekik h mennyire szereted es h probaljak megismerni jobban..
Feküdj rá a nyelvtan tanulásra, hasznodra válna... Minden szülõ félti a lány gyermekét, nem csak a tiéd. AZ meg valóban hasznos jó tanács, hogy a suli legyen az 1., ne a pasizás. Bizonyára ha eléred a felnõtt kort, kevésbé fognak beleszólni a párkapcsolatodba, persze attól is függ, mennyire állsz majd a sarkadra...Rajtad múlik, mit harcolsz ki magadnak.
A kérdező hozzászólása: Na jó a helyes irasomba ténleg vannak balyok talan az se tatszik , hogy ékezetnelkül irtam.
de hülye vagy.
Ne feküdj le vele azért, hogy megtartsd, és ne is dobd ki azért mert mi lesz ha.... ennyi erõvel a világ összes kapcsolata felesleges. Ha ezért dobna, akkor annyit is ér (fõleg pár hét után) De ne hagyd magad befolyásolni, hidd el késõbb megbánnád.
Tiszta hülye vagy, már bocs... Még abban sem vagy biztos mit szeretne, csak beleképzeled a dolgokat és szakítani akarsz vele csak, hogy te szakíts elõször? Ne szakíts vele, még alakul, meg különben sem kell 1 hónap után lefeküdni. Majd kialakul, megbeszélitek késõbb. Ha nem tud várni, és ezt te biztosan tudod, akkor szakíts. Az is lehet, hogy megértõ srác, az is lehet, hogy 1 hónap múlva beleszeretsz és te akarsz lefeküdni vele. Ennyire ne legyen irányításkényszered. Ha meg majd elhagy, mert úgy dönt nem hajlandó várni rád akkor megérdemli. Ha nem hajlandó várni, akkor nem szeret igazán.
Nem kell elhagynod, de csak akkor feküdjetek le, ha te is úgy gondolod, hogy eljött az ideje. Ha azért elhagy, mert nem fekszel le vele, akkor meg se érdemel.
Ha te nem akarsz, ne feküdj le, inkább szakíts.
A kérdező hozzászólása: szûz vagyok, még csak 3 hete járunk ezért írtam hogy annyira még nem komoly a kapcsolatunk.
Ha mások az igényeitek ilyen fontos téren õ már szexelni akar, te még nem akkor szakíts vele. Ne feküdj le vele csak az õ kedvéért. Amúgy te miért nem akarsz szexelni egy jó darabik? :O
te szuz vagy? ha nem, legalabb betanitod, ez annyira aranyos. ha nem szuz kell itt vagyok en XD
szerintem ezért nem kell elhagynod, ha télleg szeret akkor vár ja és 3 hét nem sok...sõt alig valami...
Kérdezd meg tõle. Beszélj vele. Állapodjatok meg egy türelmi idõben ami midkettõtöknek jó. Utána tudsz lépni ennek függvényében.

Fiúk! Mit szólnátok ha egy 16 éves lány még nem csókolózott és ezt észrevennétek mert még nem ügyes benne? Kiröhögnétek a barátaitokkal?

Legjobb válasz: Ugyan már... inkább megtanítanám, hamar belejönne az biztos :) Õszintén, ki tenne ilyet? 16/f

Ugyan már... inkább megtanítanám, hamar belejönne az biztos :) Õszintén, ki tenne ilyet? 16/f
Én örülnék neki, mert akkor én lennék neki az elsõ :)
15:20 vagyok vagyis, azt hogy magamban tartom nem úgy értem hogy ciki, sõt, ma ez már nagyon ritka, ezért meg kell becsülni...:D
én ha megtudnám, akkor magamban tartanám, ha jól nézne ki, és jó fej is lenne, akkor még fel is ajánlanám hogy tanítom...:)
A 15:23-as kommentelõ voltam/vagyok Én szivesen próbálkoznék, illetve lennék az elsõ:) ne szégyellõsködj, mert lehet sose éled meg az elsõ boldog csókot Nevem T.
Kb. én is így jártam mint te... volt egy srác aki nagyon bejött nekem (osztálytárs), aki egy barátnõmmel járt, majd szakított vele. Egy bulin kitálalt mindenrõl a srác, hogy milyen ciki dolgokat csinált a csaj meg h rosszúl csokolt meg ilyenek... Tetszett a srác még mindig nekem, de mikor leakart smárolni elfordúltam mert megijedtem, hogy velem is ezt teszi majd... ez is elég egy ciki helyzet volt... xD
az én 11.es osztályomban elég sok ilyen lány van, mert a fele olyan ótvar, hogy faszt se fog életében látni:D
ilyenért nem kell parázni, szerintem abszolút nem gáz!
én 17 vagyok és még nem csókolóztam engem ez nagyon bánt, aztán egy hétvégén sajnos sokat ittunk a haverokkal és azóta mondhatni h már csókolóztam de ezt nem éreztem olyan igazinak, túl rövid ideig tartott. De azóta már nem bánt annyira :)
A kérdező hozzászólása: Huhh köszi azért most megnyugtattatok :) ) akkor nem ciki ez az egész . azért remélem minél hamarabb fogok egy rendes , kedves srácot találni magamnak. Lehet az is baj , hogy én nem vagyok az a nagyon nyomulós fajta. Inkább várom , hogy egy fiú kezdeményezzen. Lehet ezen is kéne egy kicsit változtatni :S
18 múltam, semmi testi hibám nincsen, állítólag jóképû vagyok, mégsem csókolóztam még :(. Egyszerûen nem találom a megfelelõ lányt. Vagy túl kényes, vagy túl buta vagy csak simán randa. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy csak a külsõ számít. Aki kiröhög, az hülye. És akkor mi van, ha nem vagy elég ügyes? Semmi. Majd belejössz. Miért kéne mindenkivel kavarni? Szerintem elég eggyel, de az szerelembõl legyen :D
Figyelj, én 20 évesen csókolóztam elõször. Azzal a fiúval, aki után már fél éve vágyakoztam, és azt hittem õ csak barátságot akar, de aztán egy délután megcsókolt és összejöttünk. Még 10 másodperccel a csók elõtt sem sejtettem, hogy valamire készül, ezért gondolhatod, nekem egyenesen sokkhatás volt, mikor közeledett felém és láttam hogy mire készül. :D Elõtte hónapokig azon aggódtam, hogy jaj még sosem csókolóztam, mi lesz ha egyszer eljutok addig, 20 évesen nem tudok csókolózni... aztán mikor tényleg megtörtént, olyan hirtelen jött, hogy gondolkozni sem volt idõm. :D A fiú egy héttel késõbb tudta meg, hogy az volt nekem az elsõ csók. Mosolyogva mondta, hogy kicsit tényleg bizonytalannak tûntem, de milyen hamar belejöttem. Ennyi volt. Késõbb mindenért paráztam - petting, orál, szex... féltem hogy nem leszek elég jó, jól csinálom-e, bénának tart-e, rá bír-e nézni a testemre... most, hogy már egy éve együtt vagyunk, belátom, hogy mekkora hülyeség ilyeneken aggódni. :)
Most viccelsz? Szétröhögném az agyam.Aztán együtt, a TE barátnõiddel nevetnénk ki. Most komolyan kérdezed?Miért nevetne ki csórikám?Rendes lánynak tûnsz, szerintem senkinek sem jutna eszébe kinevetni.Ettõl csak vonzóbb leszel számára.hajrá
Voltam ebben a helyzetben, és teljesen "jól" fogadta:D nagyon aranyos volt
16.44hez csatlakoznék, egy normális kedve helyes fiúval csináld elõször, ne valami bunkóval. Akkor neki még tetszeni is fog, hogy taníthat ;) A haveroknak meg simán mondhatod azt, h. már csókolóztál aztán kész, úgyse tudják meg soha, hogy igazából mi a helyzet.
Szerintem minden fiú szeret elsõ lenni. Az olyan megtisztelõ:) Na meg ne csókolózz olyannal akirõl tudod hogy tapló bunkó és ilyesmit tehet... mármint hogy kiröhög.
A kérdező hozzászólása: Igazából még nem volt oylan fiú , akivel akartam volna. Többen próbálkoztak , de vagy még nagyon fiatalnak tartottam magamat (4 éve) mostanában meg inkább csak célozgatások voltak konkrét fizikai próbálkozás nem.
Semmi esetre sem.. Azt mondom neked erre, az elsõ csók az a legjobb az életben, s vannak akik ezt elég soká élik meg, ami lehet azért mert akkor érzi azt, hogy a partnere felé érzi amegfelelõ idõben a megfelelõ érzéseiben azt a bizonyos valamit, ami hatására neki adja magát apillanatnak és jöhet a csók, vagy csak egyszerûen félsz és szégyellõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Sajnos az ismerõseim egy részébõl simán kinézem :SS
valamikor el kell kezdeni

Mikor engedjem meg? 20 napja vagyunk együtt a barátommal. Nem bírom már visszafogni magam, megkérdeztem tőle hogy ő akarná e már. és azt mondta igen. Én 16 éves leszek októberbe. Nem korai még vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha úgy érzed hogy 100%-ban biztos vagy benne és bízol a barátodban,akkor nem korai,de ha csak egy kicsit is bizonytalan vagy,akkor már igen!

Ha úgy érzed hogy 100%-ban biztos vagy benne és bízol a barátodban, akkor nem korai, de ha csak egy kicsit is bizonytalan vagy, akkor már igen!
franciázás* bocsi
Ha már alig bírtok magatokkal akkor minek türtõzteted magad? A szex az egy jó dolog, jó szórakozást.
Ha teljes mértékben kívánod, miért lenne korai?
Ha elso, akkora korai. Varj meg vele legalabb egy honapot! En 8 honapot vartam... nem azt mondom hogy varj nyolc honapot, mert az meg mar hosszu ido, de ismerjetek meg egymast, stb.
Hát, szerintem 20 nap után még elég korai. Úgy, hogy még szûz vagy, még inkább. Mi lenne ha pettingelnétek? Esetleg frcanciázás? :) 16/L Honey
nõj fel. 15 éves kis csitri ne szexeljen. ha nagyon viszket, akkor maszturbálj. Nem bírod már visszafogni magad... ugyanmár.
A kérdező hozzászólása: 13:01.. nem az volt a kérésem h lehordj mindennek... hanem segítséget kértem , lehetett volna azt írni h szerintem nem kellene még ilyen hamar.. amúgy ma manapság 12 évesen már egy csomóan túl vannaka szexen akkor én mitmondjak...

19 éves lány vagyok és 16 éves a barátom, engem nem zavar csak a későbbiekben szerintetek számíthatok-e esetleg valami komolyabbra egy ennyi idős fiútól?

Legjobb válasz: Ne aggódj nem lesz baj, még bele kell jönnie, majd 3 év múlva jobban fog neki menni, és kielégítõbb lesz számodra is. Irányítsd te.

Ne aggódj nem lesz baj, még bele kell jönnie, majd 3 év múlva jobban fog neki menni, és kielégítõbb lesz számodra is. Irányítsd te.
Emberfüggõ, de biztos fog komolyodni még.
Számíthatsz a késõbbiekben, de nem ismerjük a srácot.
Ezt magadtól kérdezd meg, mi nem tudjuk, milyenek vagytok Hogy érzed? Lehet hogy egy korodbelivel szerencsésebb lenne
Habár emberfüggõ.
Sose jönnék össze egy fiatalabbal, de ki tudja:D egyébként majd fog komolyodni, lesz ami lesz
a kis mázlista:D 17/f
Szerintem elõbb-utóbb azért megfordul a fejében, h nem egy p*nát akar kipróbálni az életben. Ezt ne vedd magadra.

A barátaim állandóan a szexről tudnak beszélni és már nagyon idegesít, elegem van igaz, hogy fiú vagyok és 16 éves és pont abban a korban vagyok, de minden ennyi idősnek ezen jár az agya? Én vagyok az egy, akit nem izzogat

Na meg hogy nekik ekkora a farkuk akóra kicsit hihetetlenül hangzik, hogy 25cm

Legjobb válasz: 25 cm??nem lehet hogy véletlenül négyzetre emelték?:D am meg semmi gond nincs Veled, nálad késõbb fog eljönni az az idõ amikor érdekelni fog a szex és ez teljesen normális

25 cm??nem lehet hogy véletlenül négyzetre emelték?:D am meg semmi gond nincs Veled, nálad késõbb fog eljönni az az idõ amikor érdekelni fog a szex és ez teljesen normális
Valószínû késõn érõ vagy :P Keress olyan barátokat, akik már túl vannak ezen.Amúgy akkor mivel foglalod el magad, ha megkérdezhetem? :P
nem baj, ha te világod nem szex körül forog csak, ugyanis valóban vannak fontosabb dolgok is a szexnél, ebbõl adóddóan nem te vagy a nem normális. a 25 cm-t meg azért mondogatják, hogy egymás beszólásait übereljék, nekik most ez a szórakozás.
A kérdező hozzászólása: ahham értemm köszi

A barátommal már 1 éve járunk(mindketten 16 évesek és szüzek vagyunk). Miért nem megy vele a szex?

Szeretnék vele lefeküdni,de ha arra kerül a sor valamiért nem megy.Pedig teljesen megbízom benne,és rengeteget pettingelünk,Õ megért?,de olyan mintha "megijednék" az utolsó pillanatban,máskor viszont "kívánom" Õt.Miért nem megy??

Legjobb válasz: Mert nem vagy kész még rá. Nem kéne siettetni. Várhattok még vele bõven.

Mert nem vagy kész még rá. Nem kéne siettetni. Várhattok még vele bõven.
Még nem készültetek fel lelkileg! Ennyi az egész! Játszatok egymással továbbra is, kényeztessétek egymást aztán idõvel sikerülni fog! Sok sikert!
Szerintem is.Még nemkészültél fel rá lelkiekben.Várjatok még vele.
A kérdező hozzászólása: Mit tehetnék/tehetnénk??segítsetek!
VÁRJ és 1xcsak majd sikerülni fog!
ha szereted akkor leszokáshoz valamit
Fél évet nem szokás ünnepelni...
Ötletek: - cigaretta tartó - vízi pipa - drágább bõrszivar - rendes pipa - 2000 forintot .... Most jönnek a hülye ötletek: -óvszert - korbács - kalapács - láncfûrész
A kérdező hozzászólása: 1 kommentelo : igen szeretem es mondtam neki hogy szokjon le, de nem jutott sokra 3 kommentelo: koszonom az otleteket es az 1 kommentelonek is!
Vehetsz neki egy sima pólót és rányomtathatod a kedvenc együttese szlogenjét vagy akár egy közös képeteket is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!